44078
-
Wow, jó lenne egy ilyen mez! -
-
Rudee #43272 Cuadradoval biztos jól ellennének, de nem megy sehova. Most fogja bejátszani magát, ő lesz Kroos sérülésének nyertese. -
A Corriere dello Sport beszámolója szerint a Juventus már télen lépéseket kíván tenni James Rodriguez megszerzése érdekében,mivel a kolumbiai középpályás egyáltalán nincs megelégedve Zidanennál betöltött szerepével.Florentino Perez a Real Madrid elnöke egyelőre tagad mindenféle kapcsolatot James ügyében a Juvéval.De az Arsenal az Atletico Madrid és a Man.City is érdeklődést mutat a játékos helyzetével kapcsolatban. Marotta alternatívája Isco lenne szintén a Realból
A másik kiszemelt Marco Verratti aki ugyan csak jövő nyáron érkezne a csapathoz ,de a Milan meg is előzheti a Bianconerit mivel a válogatott szünetet kihasználva Párizsba utazik egy delegáció h Verratti helyzetéről puhatolózzanak. Jelenleg úgy fest télen Verratti nem mozdítható de a játékos ügynöke a RaiSport1 elmondta ügyfele kész más csapatok ajánlatát is meghallgatni. A novemberi tulajváltást követő első nagyobb igazolása a Milannak Verratti lehet,mivel Emery szívesen dolgozna ismét együtt Baccaval és ez egy jó tárgyalási alap lehet a Rossoneri részéről. A Juventusnak mindenesetre igyekeznie kell ha soraiban szeretné tudni nyártól esetleg az olasz középpályást. -
Barzagli kb. két hónapra kidőlt, azaz a januári újrakezdéskor talán már bevethető lesz. Jobbulást neki, nem nézett jól ki. -
Első félidőben alázták is a barcat, aztán a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát annak rendje és módja szerint. -
Ááá, de kár, hogy nem a jövő héten van BL. Sevilla-Barca van, ez pont kapóra jött volna nekünk a Sevilla elleni meccs előtt közvetlenül. :) -
Viszont az előrefelé játék rég volt ennyire jó, pedig nem rossz ez a Chievo. Voltak helyzetek, jó kombinatív játék, a lehetőségeket nem sikerült rendesen berúgni, az igaz, de végre volt egy rakás helyzet! Szerintem kicsit ironikus lett volna, ha az elmúlt két hónap legjobb támadójátékával pont most nem nyerünk, amikor volt, hogy szar játékkal is hármat rúgtunk.
A 11-es előtti szituáció szerintem szabálytalan volt, viszont a lassításból jól látszott, hogy kívül történt. Mindegy, Pjanic szépen besomta a végén. -
De legalább Mandzsu végre újra betalált, már nagyon kellett neki. -
Most csak erre az 5 meccsre gondoltam, amióta ezt játszatja.
Hihetetlen, hogy ennyi faszságot csinálva tudunk meccseket nyerni. Amiket a meccs végén műveltünk elől az valami kriminális, meg is érdemeltük volna hogy beszopjuk. "3 pont a zsebben, a többit felejtsük el" - ez lassan mehetne a topik fejlécébe is... -
Na most mi van, revansot vesznek rajtunk a bírók? Ilyen kamu 11-est... -
Megvertek pár kis- és középcsapatot, plusz leradírozták az elég közepesnek tűnő Unitedet. Jól néz ki, de pont a rangadókat a manchesterin kívül bukták. Arról nem is beszélek, hogy az igazi próba a BL kiesés szakaszában lenne. Meglátjuk mi lesz belőle, a többfrontos küzdelem hiánya mindenképp mellettük szól. Ettől még nehezen tudom komolyan venni azt a védelmet, amelyben David Luiz szerepel.
Barzagli sérülése most nagyon kellett. Legalább kihagyja mondjuk a válogatott meccseket. Lichtenstein ellen úgyis mindegy ki kezd. -
Tegnap megnéztem a Chelseat, kíváncsi voltam Conte új rendszerére, mert elég jókat mondtak róla. Brutális focit nyomtak, ha Allegri ki akar tartani a 3 védő mellett akkor ő is kezdheti tanulmányozgatni. Kicsi a minta, de ha ez még jobban összeér akkor ebből nem bukta lesz ott neki, hanem megnyeri a Premier Leaguet. Az angol még alig megy neki, a játékosok saját bevallásuk szerint is életük legkeményebb felkészülésén és edzésein vannak túl, mégis úgy tűnik nagyon egyben van a társaság. Nemzetközi kupa nincs, és a ligakupát is korán elengedték, szóval több mint biztató a helyzetük.
A Napoli tegnap megint botlott, egy mai győzelemmel 9 pont lehet a hátrányuk. Ez azért már elég tetemes, lehet hogy tavasszal csak a Romát kell figyelgetni. Mondjuk valószínűleg ez a mai nekünk sem lesz egyszerű, megint a kurva sok sérülés, a játék meg finoman szólva is döcög. -
Rudee #43261 A lisszaboni meccs hasonlóan durva lesz, mint a Dortmund ellen otthon. De utána másodikként kapunk egy Leicestert hogy lehessen megint nyomni a könnyű sorsolásos sztorit. -
Igen, ez így van sajnos. Sikerült rendesen megkavarni a dolgokat. Tavaly a csoportelsők a következők voltak: Wolfsburg, Real, Chelsea, Barca, Bayern, Atlético, Zenit, City.
Jelenleg nagy különbség nincs az elsők és másodikok között, de még sok változhat. Realnak otthon meg kell vernie a Dortmundot, és akkor elsők. Napoli se mindegy hol végez, mert őket nem kaphatjuk. A papírforma alapján a Real és a Napoli is első lenne, ez esetben a 6 első, akivel összekerülhetnénk így nézne ki: Arsenal/PSG, Barca, Atlético/Bayern, Monaco/Leverkusen/Tottenham, Real, Leicester/Porto. Magyarul 50%-ban halál, 1/6 eséllyel fifti-fifti párharc (Arsenal/PSG), 1/3 eséllyel meg erős favoritok vagyunk. Nem néz jól ki. -
Teljesen igazad van. Azt viszont lássuk be, hogy az elbaszott uefa rendszer miatt/kiegyenlítetlen csoportok miatt ha elsők vagyunk is lehet szívás. Ugye vannak csoportok ahol Arsenal + PSG , Atletico + Bayern , Dortmund + Real.... És jelen rangsor szerint akiket másodjára tettem jönnek a második helyen..... Azt akarom ezzel mondani, hogy ha ezekből a csoportokból kapunk akkor szinte mindegy, hogy elsők vagy másodikok vagyunk.
Ha a "gyenge" csoportokból jön akkor megint csak szinte mindegy me Monaco + Leverkusen meg Leicester + Köbenhavn féle csoportok vannak. Azt viszont aláírom, hogy ha Barca + City kvartettből kapunk akkor kurvára számít ,hogy melyik :D
Alapjáraton én is a te nézeted vallom, csak az idei iszonyat szar csoportbeosztásban elmélyedve, ki jöhet úgy is, hogy szinte mindegy ki hanyaddiként jut tovább. -
Tényleg még mindig itt tartunk? Nagy lófaszt mindegy, hogy mikor kerülsz szembe a Barcával. Ha a nyolcaddöntőben, akkor továbbjutás esetén még jöhet akár a Real a negyeddöntőben, Atlético az elődöntőben, Bayern a döntőben. Nyilván ez extrém, de ne akarjunk már minél hamarabb minél nehezebb ellenfelet. Elég nehéz eljutni a döntőig különben is. Két éve elég volt a Dortmund és a Monaco is, ha ott szembejött volna a Barca, könnyen lehet nem jutunk messzire. -
Előbb utóbb a Barcaval is szembe kerülnénk, a mi esetünkben nagyjából mindegy mikor, mert Isten igazából csak a BL serleg lenne az ebben az idényben, ami maradandó, és ami a cél... -
Így elkúrni, te jó ég. Az egész második félidő nézhetetlen volt, de mondjuk a Lyon csak a mi hibáinkból tudott helyzetbe kerülni. A végén még majdnem sikerült kikapni. Kiesni nehéz lesz, de a csoportelsőséghez valszeg nyerni kell Sevillában. Különben lehet imádkozni, hogy a Leicester jöjjön, és ne a Barca... -
Borzasztó volt ez a 2. félidő... Még majdnem el is buktuk a meccset a végén. Sétálva tovább kellett volna ma menni a legjobb 16 közé, erre megint az van, hogy az utolsó 2 körrel is küzdeni kell. Nem értem egyszerűen, mi a baj. -
Hat azt nem is tudom hogy sikerült kihagynia... -
Borzasztó kamu volt ez a 11 is. Hihetetlen, hogy az odavágón nekik fújt a spori, most meg nekünk. Mindenesetre Higuain eldönthette volna az első félidőben a ziccerével. -
Túl szép lett volna, ha Marcinak az a löket beakad 24. percben
-
-
-
Frank de Boer-t ki is rúgták az Intertől, hivatalos. link Nem volt hosszú életű az interes edzői karrierje. :D
Egyébként ma 119 éves a Juve, aki esetleg nem tudná. :) -
A Napoli szurkolók rémálma. ;)
-
Nem láttam tegnap, hogy írtál, de elég ikszes meccs volt. A Napoli hibáit jól kihasználtuk, ennyi döntött. Mindkét csapat lesz még ennél jobb is.
#43245: és nem is az első ilyen: (bár kétségkívül a tegnapi ennél jóval nagyobb volt)
-
Mindenki Higuainnal foglalkozik a meccs kapcsán, de én sokkal inkább Bonucci góljánál lestem... Mekkora gólt baszott, atyaég! Csatárokat megszégyenítő. :) -
sztetek behuzzatok a 2.felidoben? fogadni akarok
koszi -
Hernanes annyira körülményes és lassú, hogy már fáj. Szerintem azért játszatja most Allegri, hogy lássuk mekkora lesz a különbség, ha visszatér a kis herceg. -
:)
-
Nem akarom szerencsétleneket csődbe vinni :D Benatia volt párszor, de ő úgy látszik a felkészülési meccseken ellőtte a puskaport.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.10.27. 20:26:56 -
Barzagli duplákat nem szoktál? :)
Ez tipikusan az a meccs volt, amelyen ha nyomjuk még az első félidőben, akkor simán lehetett volna 4 vagy 5-0. Így meg teljesen megérdemelten szépített a Samp, és lehetett volna cidris a vége, ha nem találjuk a 3. gólt. Sokkal nehezebb volt, mint amit az eredmény mutat.
Marchisio visszatérésének örülök, pont a szezon lényegi részére játékba fog lendülni. Khedira és Asamoah, sőt egyik csatárunk se sérült le, ennek külön kell örülni. -
Poénból szoktam néha Chiello meg Bonu duplákat rakni, hát persze, hogy most nem :D
Higuainnak jó lett volna egy gól az afrikaiak előtt, elég frusztráltnak tűnik az utóbbi meccseken, ez az ember rendesen rosszul van ha nem lő gólt. Marchisionak nagyon örülök, jól is játszott, nem féltette magát. Szerintem hétvégén azért majd nem meri kezdetni Allegri, de világosan látszik, hogy rettenetesen kell ő a középpályának. -
Kár, hogy nem lett meg az a Chiello mesterhármas :D -
Ennyi, a mák nem tart örökké. A Sassuolo ellen is szerencsével megfordították a meccset pár hete, ellenünk is kellett a mák rendesen, nyilván előbb-utóbb ez átbillen. Lásd tavaly Inter 1-0-s győzelmi szériája a szezon elején, aztán mi lett belőle. Amikor szombaton késő este a Sky Calcio studiójában jött a kérdés, hogy "Milan da scudetto?", azaz "Bajnokesélyes a Milan?", először elfogott a röhögőgörcs, aztán gondoltam, hogy ez max. februárra elmúlik. Elég megnézni a cserepadjukat, még kettős terhelés nélkül is nagyon karcsú.
Comanról azt pletykálják, hogy Ancelottinál nincs nagyon a képben, és lehet nem is élnek az opcióval. Szerintem eléggé túl lett sztárolva a gyerek, rögtön az új Riberyt-Robbent akarták belelátni. Ügyes, tehetséges, de amit eddig láttam belőle pl. beadni nem tud, szélsőnél pedig ez nem lenne hátrányos. Meg azért könnyebb a Bundesligában villogni, egy messze kiemelkedő csapatban, sztárokkal körülvéve. Nyilván ha nem váltják ki, akkor jöhet hozzánk, de szerintem jó áron el kéne akkor is adni. -
xD
-
Na a Milan ki is szopott Genovában ahogy kell. Valahogy mindig ez van, megver valamelyik rivális minket, elkezdenek reménykedni, számolgatni aztán az első szembejövő csapat lepofozza őket.
Buffon ma pihenőt kap, nem mintha nagyon elfáradt volna, az eddigi 12 meccsen 24x találták el a kapuját...
Megvolt a részvényeseknek tartott beszámoló, Agnelli és Marotta is érdekes beszédet tartott, a különböző portálokon megtalálható magyarul.
Marotta elmondta a konkrét számokat a Pogba bizniszről, 27! milliót kapott Raiola, tisztán 72 millió került a kasszába. Állítása szerint Pogba minden áron vissza akart menni, szóval nem nagyon lehetett mit tenni. Zaza ha még 7x szerepel a West Hamben akkor kötelező megvenniük, ugyanígy, ha esetleg mi bajnokok leszünk akkor Cuadrado kötelező 20 milliója is életbe lép. Comant szerinte megveszi a Bayern, ha mégse akkor van egy játékosunk aki 2 évet egy nagy klubnál fejlődött.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.10.26. 09:20:34 -
Azért vicces. :)