44078
-
#43314 OFF Ez de durva... Most azon felül, hogy ennyi ember halála amúgy is megrázó, mit érezhetnek a szurkolóik... :( Szinte az egész csapat odaveszett gyakorlatilag... -
#43313 Másrészről lehet örülni, hogy átállunk a 4-4-2-re/4-3-3-ra. :) -
#43312 dec 3. Atalanta (otthon)
dec. 7. Dinamo Zagreb (otthon)
dec 11. Torino (idegenben)
dec. 17. Roma (otthon)
dec 23. Milan (szuperkupa)
---------------------------------------------
jan. 8. Bologna (otthon)
jan. 15. Fiorentina (idegenben)
jan 22. Lazio (otthon)
Ez így elég ütős, még jó hogy az utsó csoportmeccsen kb. mindegy ki a középhátvéd. Nem tudom szerzünk-e valakit januárban, másrészről kb. annyira lenne jó, hogy pár meccsen ülne a padon. Csatárnak meg elhozhatnánk Cassanót, úgyis kirakták a Samptól. :)
-
#43311 Csodás. Konkrétan lesz időszak amikor januárban Rugani-Chiellini lesz az összes középhátvédünk, mert Benatia meg Afrika-kupázni fog...Még szerencse, hogy Chiello ritkán sérült. Se.
Mehet egy telefon Cáceresnek... :D
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.11.28. 19:59:50 -
#43310 Bonucci is 45-60 nap... Hihetetlen... -
#43309 Azért nem keserített el, mert kihagytad a "legjobb" részt :D Egészen szürreális volt. Persze összetett dolog volt ez, egy ilyen gyors gól után, ilyen hangulatban valahogy törvényszerű is volt az eleje csak hát nem szoktunk hozzá.
Hernanes ment volna amúgy, mi tartottuk vissza addig amíg be nem esik a hőn áhított középpályás...
A sérülések tényleg szörnyen pechesek, de Bonuccié pont egy izomhúzódás volt, aminél jobban semmi nem mutatja, hogy nincs megfelelően felkészítve az izomzat. Ezekből van nálunk talán a legtöbb és ez Allegri óta folyamatosan így van, de így volt ez a Milannál is. Ez már nem pech sajnos.
Alvesnek ha igaz ez a 3-4 hónap akkor őt kb. el is felejthetjük. Nem lesz nevezve a BL-re, márpedig egy ilyen korú, ennyi trófeát nyerő, dúsgazdag brazilt nem sok minden fog azon kívül motiválni a szezonban.
Nem néztem meg, de szinte biztos vagyok benne, hogy egymás után nem tudtunk volna kiállni 2x a legerősebbnek kikiáltott Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Alex Sandro,Marchsio,Khedira,Pjanic,Alves-Dybala,Higuain kezdővel, rotációt nem számolva. Azért ez így decemberre fordulva nagyon durva...
-
#43308 Nekem egy Siena elleni meccs ugrott be, talán a Ferrara- vagy Del Neri-érából, amikor 3-0-ról leadtuk az utolsó fél órában, és 3-3 lett a vége. Na ilyen volt a meccs eleje, bár csak 2-0-tól láttam. A második félidő már elfogadható volt, legalább nem lettünk kitömve. Nem az eredmény gáz, hanem a játék. Mondtam én, hogy szegény Hernanesnek el kellett volna fogadnia a Genoa ajánlatát, most győztes csapatban játszhatott volna (bár lehet akkor nem lettek volna elég gyorsak a kontráik).
Ami viszont a mutatott játéknál elképesztőbb, azok a sérülések. Gyakorlatilag minden védőnk és csatárunk volt már sérült ebben a szezonban, Asamoah és a középpálya ehhez képest nudli. Ráadásul még a stábra vagy edzőpályára vagy mittomén mire se lehet fogni az egészet. Barzagli rosszul esett a vállára, Dani Alves csontja tört el, Bonuccin is látszott, hogy rosszul lépett, amikor azt a szörnyű labdát próbálta elérni. Ezek benne vannak, akárhogy is nézzük, csak most egy rakásban jöttek. Legalább remélem ezzel "letudtuk", és februárra nagyjából teljes lesz a keret. Pjaca pl. marha hasznos lehetne most.
Engem azért nem keserített el ez a vereség annyira. Jobb ha szezon elején kijönnek a komoly hibák, így nem ringatjuk magunkat abba a tévhitbe, hogy minden rendben van.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.11.28. 17:37:17 -
#43307 Ez rendesen borzasztó volt, ahogy kinézett a játék az első fél órában azt hittem kapunk egy hatost...Általában jól reagálunk az ilyen pofonokra és ez pedig nem volt kicsi. Ami biztos, hogy ezen a meccsen kicsúcsosodott minden problémánk, szóval nem csak egyszerűen arról volt szó, hogy a játékosok nem tették oda magukat megfelelően. Rajtuk kívül Allegrinek és Marottáéknak is látniuk kell a maguk felelősségét. Az egy dolog, hogy papíron erősnek tűnik a keretünk, de hetek óta olyan kényszermegoldásokba kell belemennie Allegrinek a sérülések miatt, hogy szinte csoda, hogy valószínűleg mindkét sorozatban az élen fordulunk rá 2017-re. Bár a tegnapi után ebben sem vagyok olyan biztos, hiszen jön egy kellemes kis Atalanta,Torino,Roma sor... -
#43306 Akkor Lichti télen nem megy sehova... -
#43305 Nyilván nem, de egy bajnok nem mutathat ilyen játékot, még akkor sem, ha rosszabb napja van...
Ami ennél is rosszabb, Alves szárkapocscsont törést szenvedett, úgyh neki jó időre meszeltek. Kurva jó, komolyan mondom. :( -
#43304 Tudják, ezért vezetik 4 ponttal a bajnokságot. Vagy 38-0-0-al kellene megnyerni a Serie A-t? -
#43303 30 perc után 3-0... Ez nem a mi napunk sajna. :( Nem látom a reményt az X-re. Legalább a 2. félidőt nyerjük meg, hogy legalább a vége kevésbé legyen csúnya. Mondanám, hogy el kell felejteni ezt a meccset, de ezeket a hibákat inkább mutogatni kell újra és újra elrettendő példaként, hogy gyerekek, tudjátok, hogy melyik csapatban játszotok... -
#43302 Most kezdem el nézni a meccset, jól látom, hogy 20 perc után 2-0 a Genoának? -
#43301 Lehet érvelni amellett, hogy nem érdemlik meg, hogy 4 olasz főtáblás legyen, de ugyanígy lehet mondani, hogy az angolok se érdemlik meg, sőt a németek se igazán. Egyedül a spanyolok kiemelkedően jók. Mindenesetre nem érdemlik meg kevésbé, mint a 25-t beszedő Legia vagy szintén bucira vert Dinamo, az tuti.
Az egész EL elbaszottságát a nagyok klubok számára mutatja, hogy a legjobb megnyerni az egészet, utána a legjobb kiesni a csoportkörben, mert az jelenti a legkevesebb vesződséget. A legszarabb meg eljutni az elődöntőig, döntőig egy rakás meccset játszva a szinte semmiért. -
#43300 Nem feltétlenül, mert képesek arra is, hogy minket megverjenek. Szar ez az Inter, de nem annyira, hogy oda-vissza szopjon ettől a semmilyen zsici csapattól. Csak ifikkel nem mehetnek, mert azért valami látszat csak kell, de biztosan a béka segge alatt volt a motiváltságuk ebben a sorozatban. -
Rudee #43299 Szerintem erre voltak képesek. Ha szarnak bele, akkor kiállnak teljesen tartalékokkal meg fiatalokkal.
Látva a bajnokságban elért eredményeket én nem lepődök meg rajta. -
#43298 Biztos voltam benne már szezon előtt is, hogy szarni fognak bele. Tavaly is írtam, amikor ment a milánóiak között a nagy számolgatás a bajnokság vége felé, hogy ha van eszük akkor inkább be sem jutnak, az ilyen feltámadásért teperő csapatoknak semmi szüksége erre. De jövőre majd 4 olasz főtáblás lesz... Megérdemlik! -
#43297 Kis off, de azért ez elég durva, amit az Inter idén "alkot" Európában... link
Utoljára szerkesztette: Lacee86, 2016.11.24. 21:31:44 -
#43296 Mindenesetre a Napoli rendesen elkúrta tegnap, gyakorlatilag nyerniük kell majd Lisszabonban az elsőségért. Nekünk pedig jól jött volna, ha ők nyerik a csoportot.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.11.24. 17:41:10 -
#43295 Simán jobb elsőnek lenni, még idén is, amikor a sorsolás bekavart. Atlético szerintem még kellemetlenebb ellenfél is a Bayernnél, pláne ha a két csapat idei formáját nézzük. Barca sokkal nehezebb, mint a City, Real jó eséllyel első lesz, ha nem akkor az szívás. Az összes többi csoportban vagy hasonló képességű az első és a második, vagy jobb a csoportelső. Úgyhogy parázni kár. Lehet belenyúlunk, de semmiképp se hátrány a csoportelsőség.
#43290: Ez érdekes felvetés, nekik jobb is lenne a második hely. Személy szerint kivenném a nyolcaddöntős védettséget az azonos nemzetbeli csapatoknál. Vicc, hogy másodikként a Sevilla könnyebb ellenfelek közül kap valakit, mint mi elsőként. -
#43294 Az elmúlt 5 év BL tv-s pénzei. Elég jól jártunk a többi olasz csapat balfaszkodásával, ráadásul úgy vezetjük ezt a listát, hogy egy év kimaradt.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.11.24. 16:33:42 -
#43293 Bonucci góljánál kemény volt ahogy Sandro megindult a kipattanó felé aztán megtorpant mert utban volt a bíró és látta hogy érkezik a gyorsvonat is :D -
#43292 Atleticot hajlamosak az emberek nem TOP csapatként kezelni, pedig két BL döntőt is játszottak az utóbbi években. Pont a Bayernt ejtették ki tavaly, és idén is elverték őket a csoportban. Onnan bármelyik jönne, ugyanúgy rossz. Barca sima csoportelső, e felől nincs kétség. -
#43291 Nem tudom néztétek-e, de kikapott délután a Bayern, és így nagyon esélyes, hogy csak csoportmásodikak lesznek (az Atleticonak elég csak egy X az Eindhoven ellen ma). Na most ugyanígy a Real is simán lehet csak második (jelenleg az, és Real-Dortmund az uccsó körben), elviekben még a Barca is. A Lester már tuti csoportelső, a többi csoport nem kiemelkedő, a Napolit meg nem is kaphatjuk ellenfélnek (abból a csoportból max a Benficát). Szóval arra akarok kilyukadni, hogy mennyire éri meg vagy nem csoportelsőnek lenni... Mert mindenki arra áhítozik, nyilván én is azért szurkoltam eddig is, csak a gyakorlati haszna helyett könnyen lehet, hogy hátrány lesz idén... -
#43290 A Sevilla amúgy valószínűleg nem is jár szarul a 2. hellyel. Ők ugye spanyolt nem kaphatnak és bőven megvan rá a sansz, hogy a Barca, Real, Atleti hármas is nyeri a csoportját. Így ők jelenleg egy Monaco, Leicester, Napoli/Benfica, PSG/Arsenal négyesből kaphatnak ami nem olyan rossz. -
#43289 Ez nekem is átfutott az agyamon, hogy majd még így járunk szarul a sorsolásnál, de ami 100% pozitív hozadéka az egésznek, hogy Barca kilőve egyelőre. Akárhogy is álljon a spanyol bajnokság, szerintem őket a legnehezebb megverni. -
#43288 Nem volt valami szép, de nem is volt elvárható ebben a helyzetben, örülök nagyon hogy végre nekünk is adta a gép a bl-ben. Clattenburg egy fasz, óriásit szerintem sem hibázott, de rendesen kicsúszott a kezéből a meccs. Szerencsénk volt, hogy szinte csak latinók játszanak a Sevillában, ritkán tudják hidegvérrel kezelni az ilyen helyzeteket. A piroslap után már minden bedobásért is hisztiztek, ráadásul a szurkolóik is megágyaztak ennek a hangulatnak, így nem lehet a játékra koncentrálni. Nem éreztem úgy, hogy mindenáron meg akarnánk nyerni a meccset, talán csak a Pjanic-Kean cserénél, jó húzás volt, hogy az utolsó 10 percet meghúztuk a fáradt ellenfél ellen. Amilyen mákunk van azt már most érzem, hogy most meg az első hellyel fogjuk megszívni a sorsolásnál :D
Bonunak meg már kinéz egy top10 kipattanós kapásgól videó, nagyon érzi ezeket. Durva, hogy középhátvédként több gólt szerez a 16-oson kívülről mint mondjuk pontrúgás utáni fejesből. -
#43287 Na ezt kiszenvedtük. Kellett a szerencse is, kellemetlen lehet egy ilyen csapat ellen játszani, még emberelőnyben is. Nem véletlen, hogy idén már a Barcát is megizzasztották. Sampaoli nagyon fel volt háborodva, de nem érzem, hogy Clattenburg nagyot hibázott volna. Innen sima az első hely, ők viszont akár mehetnek még az EL-be. -
#43286 Szép lett a vége, Bonucci és Mandzsu elintézte végül. :) Végül nem csak a 11-es döntött, és ez azért jó érzés így Juve drukkerként is. -
#43285 Így viszont hasonlónak tűnik a lyoni esethez:
-
#43284 A gól előtti szituációt még helyzetnek se nevezném, utána viszont nyugodtan rúghattak volna legalább egyet. A kiállítás teljesen jogos, a 11-es előtti eset viszont így 1-2-szer látva azt mondanám semmi nem volt. Innen azért be lehetne húzni, valahol kijárna a mák a tavalyi sevillai meccs fényében. -
#43283 Ez így elég kevés lesz... Cuadrado próbálkozna beadással/lövéssel, de folyton elakad, vagy nem talál célba...
szerk: végre ez a passz Khediranak jó volt.
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2016.11.22. 21:22:15 -
#43282 Ez hihetetlen. Hányszor megy be egy ilyen? 50-ből 1-szer? 100-ból? -
#43281 Nem nyerünk vele semmit, egyszerűen egy döntetlennel 100% a továbbjutás, amúgy meg csak 99 és játszani kell még egy meccset. Szurkolunk pár éve ennek a csapatnak, tudjuk, hogy finoman szólva sem az a kockázatvállaló fajta. -
#43280 Olyan sok hasonló helyzetre nem emlékszem. Mert a tavalyi szituáció egész más volt. Egy épülő, gólt nehezen rúgó ellenfél ellen a betonvédelmünkkel nem álltunk neki kockáztatni. Helyzetük alig volt, borzasztóan játszottunk, Morata ziccereket puskázott el, kikaptunk 1-0-re. Könnyű utólag mondani, hogy nyerni kellett volna, de ha támadólag kapunk ki, akkor meg azt rótták volna fel Allegrinek. Úgyhogy ott elég volt az x, a győzelem meg semmivel nem ért volna többet. Hasonló volt a szituáció az Atleti ellen 2 éve otthon, ami 0-0 lett. Ott még támadtunk is valamennyire, aztán az utolsó tíz percben érthető módon senki nem erőltette a dolgot.
Úgyhogy én elhiszem, hogy elég az x, csak nem látom mit nyerünk vele. -
#43279 Ez szép és jó, csak mi a Juventus vagyunk. Talán 1-2 kivételt leszámítva mindig aláírta ez a csapat az ilyen szituációkban a döntetlent...Allegri is a meccs előtt azt nyilatkozta, hogy nekünk a Zágráb elleni az igazán fontos meccs. -
#43278 Ennek aztán semmi értelme nem lenne. Nekünk gyakorlatilag az x annyit ér, mint a vereség. Ki nem nagyon eshetünk. Ha a Lyon nyeri a hátralévő két meccsét, akkor is elég otthon verni a Dinamót. Ha az nem sikerül, akkor inkább essünk ki.
Nyilván a sérülések nem jöttek jókor, de inkább egy szem Mandzukic, mint egy szem Dybala. Őt legalább nem eszik meg a védők, és fel lehet rá lőni a labdákat, aztán csatlakoznak a többiek. Jó csapat ez a Sevilla, masszívak, de beszarni azért nem kell tőlük. Ha már elcsesztük a múltkor otthon, akkor most legyünk tökösek és menjünk ki úgy, hogy megcsapjuk őket. -
#43277 Nekem inkább az az érzésem, hogy mindkét csapat rámegy az X-re békésen, aztán mi bízunk az utolsó fordulóban a franciákban. Higuain is megsérült, maradt egy szem Mandzukic. 4-3-3 (4-5-1) várható, Sandroval és Cuadradoval a széleken, kicsit hasonló lesz a tavalyi müncheni felállásra. -
#43276 Na egy ezressel azért megtoltam Juvet. Ma végre újra, rangadó feeling, mert van tétje a meccsnek. -
#43275 Most aztán jól leszakadtak a többiek, így, hogy a Róma kikapott ma. Érdekes volt látni egy ennyire fiatal gyereket tegnap, mint ez a Kean srác. Hát, majd meglátjuk, ilyen meccseken, főleg, ha a szezon vége felé már nagyon tét sem lesz, akár játszhat többször is még.