Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Valaki szerezhetne egy új bannert, amin mondjuk Buffon, Bonucci, Chiellini, Marchisio, esetleg Dybala van rajta (ő még remélhetőleg néhány évet marad). A többiekből nem nézem ki, hogy 3 év múlva is itt lesznek vagy még nem nagy kedvencek (Alex Sandro, Pjanic). Aki a mostanit készítette nem tudom mit gondolt Hernanesszel és Cuadradóval.

Amici di nessuno...

Trunks
Cavanit azért megnézném hogy lehetett volna elhozni 60 millióért, amikor távozott Ibrahimovic. Amúgy az elmúlt évek teljesítménye alapján semmivel sem jobb, mint Higuain.

Teljesen egyetértek Csövesékkel, ennyit kiadni Stonesért elég vicc. Emlékezzünk csak milyen nagy karriert futottak be eddig a hasonló áron megvett hatalmas angol tehetségek (Shaw a MU-ban, Sterling a Citynél). Mondjuk ettől nem lett olcsóbb Higuaian se, és ami érdekes, hogy más nem akarta kipengetni érte a 90 millát. Na mindegy, én túlléptem ezen, remélem jól beilleszkedik. Allegri meg tuti leszoktatja a szalonnáról a súlyát látva.

A spanyolok most Iscót pletykálják, mint lehetséges Pogba-utódot. Egy Marchisio-Pjanic-Isco középpálya elég komoly lenne technikailag. Kérdés védekezésben megengedhető egyszerre Pjanic és Isco. Amikor a legjobb volt a középpályánk, akkor azért irtó nyomás alatt volt az ellenfél, amikor Vidal, Marchisio, Pogba és Pirlo volt a labda mögött. Ha többnyire nálunk van a labda, akkor nincs gond, de a BL-ben a legnagyobbak ellen ezt kétlem. Kovacicról is szólnak a hírek, mintegy 40 millióért benne nem látom az azonnali megoldást.

Amici di nessuno...

9csöves9
Persze nyilván jók lettek volna, hidd el nem kell őket bemutatni Marottáéknak. De nekik nem volt kivásárlási záradékuk, fogalmunk sem lehet, hogy elengedték volna-e a klubjaik. Egyik sincs rászorulva a pénzre. Ülni rajta meg a legnagyobb butaság lenne, pláne, hogy mindenképp kellett egy gólerős csatár.

A mondandód másik része tény, de ezzel aztán Marottáék tudnak a legkevesebbet kezdeni. A Juventus a legkevésbé felelős azért, hogy semmibe nézik ma már az olasz bajnokságot, a feje tetejére állhat bárki a klubnál, ez így van és így is lesz addig amíg nem zárkóznak fel legalább a közelünkbe a többiek minden szinten.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.08.09. 17:51:52

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Tibre
az, hogy leraboltuk a legnagyobb rivális gólvágóját maximum olaszon belül szól nagyot. sokkal jobb lett volna elhozni cavanit 60-ért, vagy akár sanchezt 50ért, másik bajnokságból megmutatva, hogy az olasz bajnokságba is szívesen jönnek sztárok. a pogba, higuain transzferből inkább az jön le, hogy az igazi szupersztárok dobbantanak akár egy EL csapatért is angliába, az aktuális olasz gólkirály meg nem kell jóformán senkinek ennyi pénzért, leszámítva minket. ha meg minden értelmes csatár mozdíthatatlan már leírtam, inkább üljünk a lóvén egy évet mintsem eszetlenül kidobjuk vkire, aki nem ér ennyit.

mindegy, idővel túllépek rajta, főleg ha a bl-ben is jön vmi szép eredmény és higuain is odateszi magát.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

9csöves9
Nem hát, azért írtam, hogy nem mintha számítana is valamit. Mint ahogy a Citynél is a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy mennyi Stones mez megy el.

Higuaint azért vettük, hogy basszon be 30 gólt. Ilyen egyszerű. Ha ez a vezetőségnek megért ennyit és úgy gondolták belefér, akkor el kell fogadni, nem kell okosabbnak lennünk náluk a billentyűzet mögül.

limperatore
ki az a Stones amúgy? 😄

azért Higuaint se a mezek miatt vettétek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
Ne viccelj már. Alsó hangon 10x több Higuain mez fog elmenni mint Stones, hülyeség is egyáltalán az összevetés. Na meg nem mintha ez kurva sokat számítana a klub költségvetésében. A médiáról nem is beszélve, nehogy azt mondd, hogy Stones átigazolása akár csak megközelítené azt hírértékileg, hogy mi egy valag pénzért megvettük a várhatóan legnagyobb riválisunk legjobb játékosát.

Amúgy kiváncsi lennék szerinted kivel lennénk egy szinten az említett hármassal. Persze a realitások talaján maradva.

Grove4
Jajj, hagyjuk már ezeket a "tehetséges" angol hátvédeket, őstulok mindegyik, akik maximum a saját bajnokságukban tudnak valamit felmutatni, de a BL-ben szarrá szopatja őket egy komolyabb csapat. Tipikus, hogy az újgazdag angol klubok ezekért dobálnak őrült összegeket. Teljesen igaza van ezzel kapcsolatban csövesnek.

Higuaint meg pont leszarom, hogy most túlsúlyos. Ő is ember, vakációzott. Szezonkezdetre legyen kész. Még egy percet sem játszott tétmeccsen a csapatban, de sokan már most kutyázzák... el kéne gondolkodni. Én is sokallom az érte kiadott összeget, de ha már itt van, akkor szurkolok neki és a csapatnak.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tibre
stones a legnagyobb tehetség most védő fronton angliában. ezzel ott már bőven eladnak annyi mezt, újságot amennyit akarnak. higuainnal mit adsz el? hamburgert? eddig annyi hír jött a srácról, hogy megérkezett a repcsivel torinóba, leárulózta a napoli elnöke, jah és, hogy túlsúlyos. fasza hírek egy 90 milliós játékosról tényleg 😄

és nagyon nem érdekel hány gólt lő higuain, ha nem fogunk bl-t nyerni. már pedig ez lenne a cél. meg, hogy mi egy szinten vagyunk már a barca, real, bayernnel nem? hát ilyen higuainokkal kurvára nem.
Utoljára szerkesztette: Tibre, 2016.08.09. 15:53:05

9csöves9
Stones egy tucat angol középhátvéd a tehetségesebb fajtából akiről 2 éve meg nem is hallott senki. Ez 60 millió? Meg milyen marketingérték?

Egész szezonban hisztizni fogsz amúgy Higuain miatt vagy majd úgy a 20. gólja után elengeded végre?

Tibre
teljesen más helyzet. stonesban van 10+ év még, ha nem fog beválni amire kicsi az esély, akkor is tovább tudják passzolni jó áron. a kövér argentín 10 év múlva már vhol a nyuggerek otthonában fog tengődni. marketing értékről nem is beszélve egy ekkora transzfernél. semmilyen szempontból nem kiemelkedő higuain, ez a legnagyobb baj vele továbbra is.

9csöves9
Ha már Bonu nem jött össze nekik, a City leigazolta 60 millióért Stonest, ezzel ő lett a világ legdrágább védője. Ennek fényében helyezzük el valahol Higuain vagy Pogba árát...

Trunks
Most akkor tényleg ideje kiszórni a felesleget. Hernanes mindenképp menjen, tavaly se volt kb. semmi értelme elhozni. Pereyra is távozhat nyugodtan ha jó az ajánlat, nagyon nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Leminát megtartanám, benne sokkal több lehet, pláne ha ebből finanszíroznánk Witselt. Viccnek is rossz. Bonucci nálam nem volt kérdés, hogy marad, már csak azért se, mert az olaszok nem szeretnek nagyon külföldre menni, itt pedig megbecsülik. Na meg kérdés a City mikorra lesz versenyképes egyáltalán Európában.

Zazát kicsit sajnálom ha távozik, az agyatlanságát leszámítva ő lenne az ideális cserecsatár. Higuain meg Mandzukic tegnapi formáját elnézve nem lepne meg ha az első hetekben a horvát kezdene, Allegri nem szívbajos padoztatni az elején az új szerzeményeket (lásd Morata és Dybala vagy Rugani).

Igen, valóban Marrone adta a gólpasszt. Az összefoglalóból nem láttam ki volt, megnéztem a flashscores-on, ott meg Barzaglit írták, meg is lepődtem. Szép labda volt.

Matuidit alá is írnám, két középpályást nem érzek viszont szükségesnek, így Witsel/Matictól eltekintenék. Elméletileg lehetne egy Marchisio, Pjanic, Matuidi, Lemina, Khedira, Asamoah, Sturaro, Marrone, Mandragora(?). Plusz Pjaca is bevethető akár a középpályán, és játszhatunk 3 középpályással is. Mandragoráról tudtok valamit? Nagyon jó a sajtója, de mióta visszahoztuk, nem hallani sokat róla. Megy kölcsönbe?

#43010: nyilván mindenki tisztában volt Higuain fizikai állapotával. 1-2 hete Agüeróról láttam hasonló képet, és a spanyol média taglalta, hogy mennyit felszedett nyáron. Úgy látszik ez ilyen brazil-argentín jellemző, nem szeretnek salátázni diétás kólával. Majd szeptember-októberre tökéletes állapotba kerül, úgyse ősszel dőlnek el a dolgok.

Amici di nessuno...

Tibre
leminát most vettük meg nem? egy transzfer időszakban nem csak egyszer lehet klubot váltani? higuain meg nem elég, hogy olyan amilyen, még kövér is... komolyan nehéz lett volna lecsekkolni a játékost mielőtt 100 milliót kiadtak volna érte, vagy csak felmentek tavalyi statisztikákat nézegetni?

9csöves9
A legfrissebb hírek szerint 105+5 millió lett belőle, Raiolát ők fizetik. Így sem rossz, kellett ehhez, hogy idén Manchesterben lepaktáljanak Raiolával, ha másnak adjuk el akkor kb. 140-ért kellett volna, hogy ennyi nálunk maradjon. Elvihetné már mondjuk a koleszterin ezt a zsírdisznót, az ilyen ügynökök rendesen megmérgezik ezt az amúgy is elkurvult világot. Sosem felejtem el amikor a visszavonult Nedvedről egyezkedett Morattiékkal. Persze neki köszönhetjük, hogy ingyen idehozta a franciát, egy másik ügynök lehet rábeszélte volna, hogy várja ki a sorát Fergusonnál. Matuidi is az ő ügyfele, állítólag elintézi, hogy cserébe jóárasítva hozzánk jöjjön...

Lesz még itt bőven jövés menés, elég sok játékosunkért rebesgetnek ajánlatokat, szerintem most hogy végre lezárult ez a saga felgyorsulnak ezek is.

- Isláért 4-5 milliót fizetne a Cagliari. Ha ez összejön, 4 volt bajnokunk erősíti majd őket, szurkolok nekik.
- Hernanesért több ajánlat is van, a kínaiakat sajnos visszautasította mert Európában akar maradni.
- Zaza a Roma,Napoli,Milan hármasban képzeli el a továbbiakat, Wolfsburg és Anglia nem érdekli.
- Lemináért 20+ milliós összegek repkednek, sajnálnám ha csak ezért véglegesítettük volna, sokat látok a srácban.
- Pereyra kapcsán a Napoli szál úgy néz ki teljesen behalt, de meglepődnék ha maradna.
- Bonucci visszautasította az angol álomfizetést és a világ legdrágább védője címet, tőle el is vártam, óriási csalódás lett volna.
- Marrone gyanús, hogy marad, tegnap amúgy a Bonuccis gólpasszt ő adta Zazának nem Barza. Nekünk az új nevezési szabályok miatt kell a saját nevelés, ő meg úgy néz ki inkább a kerettagságot választja ahelyett, hogy valamelyik kiesés elől menekülő csapatban játsszon.

Most valahogy így állunk, a fentiek szerint meg ugye befolyhatnak még szép kis összegek és mivel nem cél, hogy 0-ra hozzuk az egészet, 50-60 milliós minuszt amúgy is szokott vállalni a klub, így még azon sem lepődnék meg, ha eltapsolnánk még egy 80-100 milliót...Ezért taglalták azt, hogy Higuain Pogba eladása nélkül is beleférhet.

IN
Lemina 9,5m
Benatia 3m
Dani Alves 0
Pjanic 32m
Pjaca 23m
Higuain 90m
157,5 m

OUT
Morata 30m
Pogba 110m
Magnusson 2,5m
142,5m
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.08.08. 10:09:50

limperatore
ez amit senki sem ért 😊

amugy meg pogbat ennyiért aki nem adja el az egy barom, jo dontes volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Már hetek óta lehetett tudni, hogy ez lesz, de valahol reménykedtem benne, hogy csak szopatja a MU-t. Azért továbbra is szórakoztatónak tartom, hogy 4 év alatt a BL-n kívül mindent megnyert velünk, plusz még kerestünk rajta 100 millió eurót úgy, hogy ugyanahhoz a klubhoz megy vissza, ahonnan ingyen elhoztuk. Ennél jobb üzletet nehéz kötni. Ettől függetlenül nagyon fog hiányozni. Kevés játékos van, akit nem lehet egy az egyben pótolni, Pogba a kevesek egyike. Jön Matuidi vagy Witsel, ők sokkal egysíkúbb játékot tolnak. Kellene a feka erő a középpályára, én az afrikaira franciára szavazok.

Nagyon hasonlít a dolog a 2001-es Zidane-üzletre, akinek az árából hoztuk Buffont, Nedvedet és Thuramot. A cseh szerintem hasznosabb is volt a csapat számára, mint Zizou. Na ezt Pogbánál nrhéz elképzelni, ráadásul Pjanicra azért akkor is lett volna pénz, ha nem távozik a nagy négerünk. Higuainról meg majd kiderül mennyit ér. Nyilván teljesen lényegtelen az augusztus eleji formája.

Mancini kirúgása örömteli lenne, ha szimpatizálnék valamennyire is az Interrel. De mi értelme volt ezzel várni majdnem a bajnokság kezdetéig?
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.08.08. 00:07:11

Amici di nessuno...

9csöves9
szomorú nap ez... 😄

limperatore
110 plusz 10 bonuszt olvastam
lesz penz lovera, nalunk vegre elkuldtek mancinit 😄

9csöves9
Én láttam, nagyon jó volt nézni a csapatot főleg az első félidőben, pedig aztán ez a meccs nekik vált gálának előkészítve. Higuain csak szenvedett, de kb. ezt is vártam tőle így elsőre. Súlyfeleslege is van pár kiló, kell majd rajta dolgozni a kezdésig. Összességében tetszett amit láttam, nekem még a mez is bejön 😄

Közben Pogba hivatalos, hát ez van, kíváncsi leszek az árra. Neki szurkolok, de a Unitednak nem tudok, továbbra is rossz döntésnek tartom a részéről. Mindenesetre valószínűleg játékban többet fog érni hogy elcseréltük a Pjanic-Higany párosra, de azért hiányozni fog nekem.

Trunks
Megvertük a West Hamet 3-2-re. A meccset nem láttam, csak a gólokat. Állítólag az első félidőben nagyon jók voltunk, a Dybala-Mandzukic páros összehozott két gólt, úgy tűnt megvan az összhang köztük. Érdekes lesz Higuian hogy illeszkedik be. A végén még Zaza is lőtt egy szép gólt. Barzagli adott egy tőle nem megszokott bonuccis gólpasszt, lehet nem imádni? 😊

Mindenesetre ez egy jó teszt volt egy európai szinten is viszonylag erős csapat ellen, akik jóval előrébb tartanak a felkészülésben (jövő héten kezdődik a PL).

Amici di nessuno...

9csöves9
Sissoko nem rossz ötlet, mondjuk olyan 36 millió fontok repkedtek érte az EB után. Szerintem amúgy nem feltétlenül az az első cél, hogy pótoljuk Pogba kapu előtti teljesítményét. A gól-gólpassz számát hozta kb Pjanic is, Pjacának is most már valami középső területet vizionálnak, tehát tőle is lehet majd várni onnan ezeket esetleg.

Ami iszonyatosan hiányozni fog szerintem inkább a fizikális jelenléte a pályán, hihetetlen mennyire uralta ebből a szempontból a középpályát, sokszor olyan volt mint amikor egy felnőtt beáll a kisgyerekek közé játszani a grundon. Ezt a Pogbát lehúzók valahogy sosem vették észre, persze nagy részük látta évi 4-5 meccsen maximum, meg ránézett, hogy hány gólt lő...

(Ez mondjuk pont tökéletesen jól mutatja a sokoldalúságát, hogy egyikünknek a támadó, másikunknak a védekező skilljei fognak hiányozni)

Marchisio meg Pjanic mellé inkább valami ilyesmi energikus, erős (néger) típus lenne ideális, ebbe meg a Sissoko-Matuidi vonal beleillik.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.08.01. 17:13:46

Trunks
Én se ájulok el ezektől a nevektől. Az még hagyján, hogy egyik se Pogba szintje, de egyikükben se látom a stabil kezdőjátékost. Akkor már inkább Sissokót hoznám a Newcastle-től. Az EB-n a franciák egyik legjobbja volt (még ha ez olyan sokat nem is mond), relatíve fiatal (megnéztem, 26 éves), a Newcastle pedig kiesett a PL-ből, úgyhogy biztos elhozható lenne egy normálisabb összegért. Mindenesetre Pogba kapu előtti teljesítményét lesz igazán nehéz pótolni.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.08.01. 16:09:37

Amici di nessuno...

9csöves9
Ma a 2 francia kivételével mindenki edzésbe állt, Pogba és Evra még az USA-ban lazítanak. Pogba esetében még mindig nincs megegyezés, de hát ez egy ekkora biznisznél érthető. Közben különböző módokon szivatja a firkászokat a szociális médiában és Raiola is csak egyszerűen lepapagájozta őket, mondván nincsen még semmi konkrét csak az olasz és az angol média versenyez egymással, hogy kik hozzák le először a transzfert.

Witsel, Matuidi, Matic továbbra is a legjobban forgó nevek velünk kapcsolatban, egyiktől sem dobom hanyatt magam. A gazzetta most bedobta Verrattit is, álom lenne, de lehetetlen kategória most őt onnan elhozni.

A klub lemondta a Köln elleni meccset, mert 1 nappal előre hozták a Fio elleni nyitómeccsünket és így 1 hét alatt 3 meccset kellett volna játszani. Pedig a jegyem is megvolt már 😞

Trunks
A leginkább az a fájó, hogy igaz, ugye? 😞

Amici di nessuno...

szucsy89
<#mf2>
limperatore
Ebben igazad van plusz brutalis alairas penzek is vannak
Anno emlekszem etoo 10misit keresett interbe

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Lacee86
Még egy. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Imádom ezeket a karikatúrákat. 😄

9csöves9
110+bónusz és Raiola részét ők fizetik pedig az Pogba szerződése szerint minket terhelne. Ennél többet nem lehet kiszedni szerintem.

Lacee86
Azért ezt így tényleg brutál látni. 😄

Trunks
Fizetésben nem bírjuk felvenni a versenyt a leggazdagabbakkal. Higuain 7,5-et kap most szezononként, azt hittem ez elég sok, Pogba 13 milliót fog keresni Manchesterben. Brutális. Állítólag órák kérdése és hivatalos, 110 millió. Azért akárhogy is nézzük vicc, hogy 20-szal több csak, mint Higuain. Mindenesetre ennyiért el kell engedni, a pótlása kérdéses. Inkább Asamoah-Lemina-akárki házon belül, mint Witsel. Amilyen jól indult ez a mercato, azért lesz itt a végére keserű szájíz, ha még ő is jön.

A bajnokság megint nem lesz valami izgalmas, az elég valószínű.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.07.28. 16:22:02

Amici di nessuno...

limperatore
ha ennyire stabilak vagytok anyagilag akkor nem biztos h a jovoben konnyen fognak vasarolni toletek

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Allegri eleve a 4-3-1-2-t preferálná, most megkapta hozza a reálisan elérhető legjobb irányítót, minden adott hozzá, nem Hernanes-szel kell bohóckodni. Más kérdés, hogy ehhez meg luxus 5 ilyen jó középhátvéd, plusz ha Pogba távozik, akkor nem jobb-e 3 középpályással felállni? Mondjuk ezek elég kellemes gondok Allegri számára.

Azt hiszem ezt a 10-es mezes hisztériát el kell lassan fogadni. Nem látom a jövőben ki lenne olyan (feltehetőleg olasz) játékos, aki sokáig itt maradna, és támadó pozícióban egyértelműen alapember lenne. Berardiról hihettük még 1-2 éve, hogy megkaphatja majd valamikor, de eléggé meglepne ha őt látnánk még egyáltalán Juve-mezben. Úgy érzem Dybala lehet Messi utódja a Barcánál 3-4 év múlva valami rekordösszegért. Feltéve ha folytatódik a fejlődése. El kéne tenni a szekrénybe a 10-es mezt egy jó időre, de úgy érzem mindig az aktuális kreatív csatárunk fogja viselni, általában pár évig.

Amici di nessuno...

9csöves9
Jó felvetés ez a védekezés kérdés, elképzelhető tényleg, hogy a 4-3-1-2 lesz rá a megoldás. Mondjuk valószínűleg a bajnokságban elbírná a csapat, ha nem segít be egyikük sem, komolyabb BL meccseken viszont nem fér bele.

Higuain a 9-est választotta, semmi meglepő. Viszont azt rebesgetik, hogy ne nagyon vegyen senki 21-es Dybala mezt, mert ha Pogba dobbant akkor övé lesz a 10-es...Kétségtelen rá illene a legjobban, de teljesen értékét veszti az egész, ha 1-2 évenként dobálgatják ide-oda. Valószínűleg Dybala sem itt fog megöregedni.

Így néz ki most a keret. Biztos, hogy nem marad így, de azért ezt így egyben látni az nagyon kemény na:

Trunks
#42984: a támadó meg a csatár ugyanaz, azt pedig senki nem mondta, hogy befejező csatár.
#42987: van benne valami, ha nápolyi lennék, én is rohadtul fel lennék ezen háborodva, bár legalább jó áron adták el.

Kicsit zavar, ha beáldozzuk Zazát. Ő hosszabb távon jó 3. számú csatár lehetne, Mandzukic még néhány évig lehet jó, plusz nem tudom mennyire bírja a padozást.

Még egy érdekes kérdés a védekezés. Dybalának nem nagyon ez a feladata, a másik csatár viszont Tévez óta irgalmatlan nyomás alatt tartja a védőket (igaz volt ez Moratára és Zazára is, Mandzukicra meg főleg). Pipita nem tudja ezt. Pjanic se egy De Rossi. Eléggé átalakul így a játékunk képe. Lesz min dolgoznia Allegrinek. 4-3-1-2 lesz ebből?

Amici di nessuno...

limperatore
De Laurentis: Higuain 1 áruló 😄

9csöves9
Megérkezett, hivatalos bemutató holnap 14:00-kor.

9csöves9
Valóban inkább szélső támadó, de nem hiszem, hogy gondot jelentene neki a csatár poszt. Szívem szerint én is őt hoztam volna, nyilván Marottáék is megpróbálták, meg még jópár opciót, mire eljutottak addig, hogy nincs mese, letesznek ennyit Higuainért.

#42981: Nem feltétlenül klasszikus centerre gondoltam, mert azok valóban nem működnek már a mai fociban, hanem azt hiszem most a complete forward rá éppen a menő angol kifejezés. Center, de meg tudja verni 1-1-ben az emberét, jól lő, visszalép stb. Sajnos Mandzu nem ilyen, ő klasszikus center.

Amúgy valószínűleg az lesz a forgatókönyv amit írtál, Zaza megy, Mandzukic meg marad a padra. Talán fordítva lenne az ideálisabb, mert kettőjük közül Zaza aki jobban szokott beszállni a meccsbe, Mandzukicnak kellenek a játékpercek mire belejön. De egyrészt az olaszért vannak konkrét ajánlatok, többért is lehet értékesíteni, másrészt ő már kimondottan játszani akar, egy Milanban vagy a régóta emlegetett Wolfsburgban erre meg is lenne a lehetősége.

limperatore
Tamado, nem az a kifejezett befejezo csatar

Trunks
Akkor mi volt?

Amici di nessuno...

limperatore
de sanchez sose volt csatar

Trunks
Ő legalább ingyen jött. 😊))

#42978: Ezen én is gondolkoztam. Két felvetés: a képességeivel nekem nincs nagy gondom, nyilván a szűk elitbe tartozik a posztján, ezt vitatni nehéz. A gond inkább az ár/érték aránnyal volt. Ha 4-5 évvel fiatalabb lenne, azt mondanám esetleg, így nagyon nem. Lehet ezzel akarjuk izgalmasabbá tenni a bajnokságot. 😊

Másik: valóban ha centert akarunk, túl nagy választási lehetőség nincs, tényleg gyakorlatilag az általad említettek (mivel Pellét már elvitték a kínaiak). Kérdés, hogy kellene-e nekünk egy igazi középcsatár. Ha maradt volna a Mandzukic-Zaza kettősből az egyik, akkor máris meg lenne a lehetőség egy ilyen játékra, plusz egyre inkább abba az irányba halad a foci, hogy ezek a játékosok eltűnnek. Zárójelben jegyzem meg: most a horvát fog ülni a padon, Zazát meg eladjuk?

Nem tudom, hogy pl. Sánchez mozdítható lett volna kevesebből vagy egyáltalán (azt gondolnám igen, mivel ő nem illik abba a lúzer közegbe), de most őszintén egy Dybala-Sánchez duótól nem fosná össze magát minden védelem? Pláne, hogy nincs igazán jó széljátékunk, miért annyira fontos belülre egy jól fejelő, nagydarab csatár? Lichtsteiner nem tud beadni, Dani Alvesnek már vagy 10 éve nem kellett, mert a Barcában csak a középhátvédek tudnak fejelni. Sandro nem győzött még meg, Evra meg egy igazi szélsőhátvéd, nem ez a feladata. Pjanic meg nem a szélen fog játszani.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Hát Allegrire is köpködtünk, majd meglássuk milesz ebből😄 Csak ezek után nem fogunk tudni ugy cigánykodni a játékosok vételénél mint eddig ha igy kicsapjuk a bukszát😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
Már csak a bejelentés hiányzik. 90 millió két részletben kifizetve, 4 éves 7,5 milliós szerződés.

9csöves9
Kicsit a másik oldalról nézve a dolgot: Nagyon kicsi ám az a halmaz amiben a szóbajöhető csatárok vannak és top kategória. Pláne, ha ezt még leszűkítjük azzal, hogy mi nem egy másik Dybalát keresünk, hanem sokkal inkább egy komplett center típust. Így a Neymar,Griezmann,Sanchez,Aubameyang,Agüero vonal kiesik még akkor is ha nem is nézzük az árukat vagy hogy egyáltalán idejönnének-e. Marad kb. Suarez,Lewa,Benzema,Cavani félék, amiből az első kettő kapásból mozdíthatatlan...Nem olyan könnyű a helyzet. Biztos valakit kihagytam, meg nem is kötelező ezekből válogatni, lehet próbálkozni még nem teljesen befutott,fiatalabb emberekkel olcsóbban, de ezek talán még kockázatosabbak is eredményesség szempontjából.

Higuain 9 éve van Európában ezalatt 213 gól/ 82 assziszt, úgy hogy a Madridban finoman szólva sem volt alapember. Tavaly 36 gólt rúgott a Serie A-ban, ami a bajnokság gyengélkedése ellenére is a legnehezebb terep egy csatárnak, nem ritkák a 20 gólos gólkirályok. Úgy látszik a klubnak fontosabb, hogy szinte garantált 30-40 gólt veszünk, mint hogy gazdaságilag mennyire jó döntés. Kibaszott drága, de el tudom fogadni, ha Marottáék ennek mentén jutottak erre a kockázatos lépésre.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.07.26. 00:38:03

Trunks
Ráadásul lássuk be hasonló kaliberű csatárokat lehetett volna venni olcsóbbani is. Lehetne mondani, hogy ezzel a Napolit gyengítjük, de Cavanit is tudták jól pótolni egy rakás pénzből, most ha megveszik Icardit, sokkal nincsenek hátrébb. Na meg szerintem 90 milliót el lehetne úgy is költeni, hogy mi is előrébb legyünk. Plusz mint Csöves mondja, teljesen ellentétes a dolgok eddigi menetével.

Amici di nessuno...

9csöves9
Van benne valami, simán elképzelhető. De ha ez az összeg a rendelkezésre áll akkor miért nem kopogtattunk be vele az összes elképzelhető csatárhoz, olyanokhoz akiket az elit hajt? Miért csak ez a több oldalról nézve is erősen megkérdőjelezhető Higuain szál ment? Nagyon nem áll össze a kép...

limperatore
ez az igazolás sztem nem szólt másról mint hogy erőt demonstráljatok hogy felnőtt a klub az európai elithez gazdaságilag is mindenféle arabok meg kínaiak nélkül és a bl az egyértelmű cél
sztem még pogba is marad

9csöves9
Szerintem nem nagy szám a csávó és még mellé gyökér is. Akkor inkább ne jöjjön senki.