44078

ibogldrc.jpg

• IXEMGabeo
    ez szép dolog Pirlotól és a csapattól
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    UN SOLO GRIDO
    UN SOLO ALLARME
    FIRENZE IN FIAMME
    FIRENZE IN FIAMME!!!

úgy szurkoltam ennek a köcsedégnek,hogy 1-5-nél fusson már egy tiszteletkört!:D

tökéletes felvezetés a milánói köcsedékek előtt!
  • Trunks
    Amauri tényleg jó volt. :) Bár Cerci hülyegyerek jól elintézte, hogy sima legyen a meccs.
  • eddie
    Amauri megint rohadt nagyott játszott.Nagyon sajnálom, hogy már nem nálunk játszik.Minden csapat örülne egy ilyen gólerős és életveszélyes játékosnak. :-)))
  • eddie
    Ezen mérgelődöm én is.
  • IXEMGabeo
    0-5 a Juvénak a Fio ellen:)
  • Trunks
    (azért pofátlan, hogy DP egy ilyen meccsen se kap lehetőséget. persze faszfej Borriello bejöhet)
  • Kaplan
    Azt kell, hogy mondjam: Nem vagyunk rosszak!
  • forzajuve5
    nincs mit hozzáfűzni ehhez a meccshez. hátra kell dőlni és élvezni :)
  • forzajuve5
    ez a gólöröm nagyon ott volt :D
  • Trunks
    Már rég rúgtunk ennyi gólt. :)))
  • forzajuve5
    Vidaaaaaaaaaaaal
  • forzajuve5
    szándékot kell büntetni. nem tudom mit izgul ezen a kommentátor
  • eddie
    Végre egy szép gól!
  • forzajuve5
    Mirko mostanság mutatott jó játéka beérett. végre betalált. 0-1
  • Trunks
    Micsoda gól!!! Tud ez a Vucsinics gyerek, ha van kedve játszani! :D
  • Trunks
    Azért azt nem bírom megérteni, hogy Conte hogy játszathatja tovább Bonuccit mintha mi se történt volna, azok után amiket művelt...
  • forzajuve5
    Buffon - Lichtsteiner, Bonucci, Caceres, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Marchisio - Pepe, Matri Vucinic
  • banok
    20.45 Fiorentina-Juventus
    tv: Digisport Plus hu
    streamek:
  • 9csöves9
    azt sem tudja már mit beszél,múltkor még minket szapult a violákat meg magasztalta.

Gyurkán fel sem húzom magam,csak reménykedek benne,hogy valaki kettétöri ma este.erre Melo jó lett volna

Suarezt bírom,bár agyilag nincs a toppon,szerintem Conte nem dolgozna szívesen vele.és van egy olyan érzésem,hogy ennél alacsonyabb összegért fog klubot váltani a nyáron

itt a keret,Boriszt a kezdőbe írják a firkászok...nagy párbajban lesznek amaurival.Barzagli az inter ellen már játszhat elvileg

1 Buffon
    3 Chiellini
    4 Caceres
    7 Pepe
    8 Marchisio
    10 Del Piero
    11 De Ceglie
    13 Manninger
    14 Vucinic
    17 Elia
    18 Quagliarella
    19 Bonucci
    20 Padoin
    21 Pirlo
    22 Vidal
    23 Borriello
    24 Giaccherini
    26 Lichtsteiner
    27 Krasic
    28 Estigarribia
    30 Storari
    32 Matri
    34 Marrone
  • forzajuve5
    amire viszont nem számítana az ember:

Felipe Melo, volt Fiorentina és Juventus játékos:

"Ma este bármilyen eredmény is szülessen, elfogadom, de az év végén egy nyugodt Fiorentinát és egy bajnok Juventust szeretnék látni.

és egy kis pletyka:

Elvileg a Juventus kész 26,5 millió eurót fizetni a Liverpool uruguayi támadójáért, Luis Suarezért. (Tuttosport)
  • szucsy89
    Egy igazi focista, aki tiszteli volt csapatát...
  • Zsolti9014
    "Úgy ünnepelnék, MINTHA még soha nem találtam volna be."

Miért, emlékszik valaki arra, hogy valaha is gólt rúgott volna?

Különben meg tehet egy szívességet ott hátul... Mondjuk annyira leszarom, tőlem lőjön gólt, de nyerjünk - legalább eltirhult már végre.
  • Kaplan
    Egészségedre faszrágó.
  • forzajuve5
    Amauri: "Ha betalálnék a Juventusnak, az egész stadiont körbefutnám örömömben. Úgy ünnepelnék, mintha még sohasem találtam volna be."
  • forzajuve5
    ütős lesz az már a buszon is. megfelelő alkoholmennyiséget cipeld magaddal, megéri :).

most látom a bl sorsolást. milant a barcelona fárasztja. ez nekünk még jól is jöhetne. (nem ide tartozik, de véleményem szerint ez a sorsolás egy rohadt nagy bunda annak érdekében, hogy a végén a nagy csapatok jöjjenek össze, annak jobb a reklámértéke)
  • 9csöves9
    nem hiszem,hogy ott sok lehetőséget fog kapni de legyen:)

eldőlt,hogy vasárnap lesz az inter elleni derbi.úgy érzem,lesz egy ütős esténk szombaton a torinói éjszakában
  • forzajuve5
    egyezzünk meg abban, hogy amennyiben az EB-n jól szerepel abban az esetben igazoljuk vissza és nézzük meg mit tud :)
    egy jó válogatott szereplés meg tudná változtatni a nézőpontom
  • forzajuve5
    Bergonzi barátunk vezeti a hétvégi meccset. sok jóra megint nem számíthatunk. ő küldte Contet fel a lelátóra a bologna elleni meccsen
  • 9csöves9
    annyiban értek talán egyet,hogy nincs helye Conte rendszerében.bár szerintem egy 4-3-3 balszélső támadó posztja feküdne neki. tisztán látszik,hogy egyedül ő csinál mindent a Parmaban, ennél többet szerintem nem lehet várni tőle.ráadásul az első Serie A-s szezonjában is kiemelkedő volt már az Empoliban. itt egyáltalán nem kapta meg a lehetőséget,abból nem vonnék le következtetést.kapott 10-20 perceket,amikor meg jó meccse volt,utána nem játszott hetekig.

én várom vissza, mert alig van kreatív játékos a keretben.a döntetlenek és a győzelmek között pedig általában az ilyenek jelentik a különbséget.
  • forzajuve5
    mindig is túl volt sztárolva egy picit. évekig nem tudta beverekedni magát a kezdőbe. most persze ki tud emelkedni valamelyest egy 16. helyezett Parmaban, de én mindig azt mondom, hogy ilyen csapatoknál egy kiemelkedő játékosnak helyezéseket kell jelenteni a tabellán. ha mondjuk az első 10-be vitte volna a Parmat a hátán, akkor lenne sőt kellene is miről beszélni.
    másik, hogy nagyon posztot se lehetne találni neki Conte rendszerében
  • szucsy89
    Én egész jó játékosnak tartom, amikor nálatok volt annyira szar lett volna?
  • forzajuve5
    menjen ahova akar, csak hozzánk ne jöjjön vissza az a lényeg.
    egyébként ez megint csak D'Amico kitalációja lehet, hogy fent tudja tartani a hírverést Seba körül
  • Zsolti9014
    Juventus: ügynöke szerint Giovinco az Internazionale játékosa lehet

Sebastian Giovinco nyártól az Interben folytathatja pályafutását – mondta el a 25 esztendős támadó ügynöke, Andrea D'Amico. Az olasz válogatott futballista játékjogának ötven százalékát a Juventus, másik felét a Parma birtokolja.

„Sebastian nagyszerű futballista, s úgy vélem, megérett arra, hogy egy olyan csapatban folytassa pályafutását, mint az Inter. Képességei alapján akor Wesley Sneijder utódja is lehetne. Ha én lennék Massimo Moratti, elgondolkodnék a hollandért érkező ajánlatokon" – mondta Sebastian Giovinco ügynöke, Andrea D'Amico.

-nso-
  • Zsolti9014
    Örülök, hogy ilyen élményben volt részed, még ha nyerni nem is tudott a csapat! Egyszer csak kijutok én is. :)
  • 9csöves9
    Chiello felépült,valószínűleg azért a hétvégén még pihen.Bonucci-Caceres fog várhatóan kezdeni,bár nekem Vidal játéka nagyon tetszett hétvégén hátvédként.Bonucciról viszont még Amauri is képes lehet góllövésre,pedig az kibaszott nagy szó.náluk Jovetic elvileg felépül,de nem lesz 100%-os.egyedül tőle tartok.
  • 9csöves9
    jók a képek,ide egyszer mindenképp el akarok jutni:)

a videókat most nem tudom megnézni
  • forzajuve5
    ITT pedig pár videó. sikerült két kapufát is videóra venni :)
  • forzajuve5

Viking árul a stadionnál különböző cuccokat. nekem most egy sima pólót sikerült beszerezni. már csak ez volt méretben. 15 euró egy ilyen. a galléros 25, egy sál 10. ha több mindent veszel akkor pl egy sálat 5 euróért már kapsz