Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
del pierot sajnálom azért

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

...

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Trunks
Ami viszont felbassza az agyam, azok az eredmények. Kikapott az Udinese és a Lazio is. Nem értem, miért nem akartunk nyerni a múlt héten. Ha azt hoztuk volna+ma megvernénk a Cataniát, 3 pontra lett volna a Lazio, akikkel ráadásul még játszunk is. Teljesen érthetetlen. Viszont mostmár nem reménykedek, mert ha a srácok nem akarják, akkor úgyis felesleges.

Amici di nessuno...

Trunks
Nem is akart, az volt a baj. Na meg hogy egyértelmûen nem Juve-szintû játékos. Erre pont jó, hogy egy olasz középcsapatban rúgjon évi 10-12 gólt, oszt jól van. Legalább normális áron fogjuk tudni eladni.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
persze, ebben igazad van. csak épp nekem már a személyével is bajom volt, miután a Derby d'Italián sétálgatott a pályán.

természetesen a gólok jól jöttek volna tõle is, meg a többiektõl is. de legalább odatette volna magát rendesen, olyat viszont ritkán láttam tõle.

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Azért annyira nem elbagatelizálandó dolog ez, hisz nekünk is jól jöttek volna a góljai. Rühellem mikor itt eszi a fene az embert teljesítmény nélkül egy ideig, majd elmegy és lám.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
lövöldözze csak nyugodtan, hátha úgy elviszik végleg.
(csak nehogy emiatt megtartsuk...)

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
na ja, igazad van 😊

még egy kis off:
egyik haverom volt így: Ford Fiestája van, megnézte kenblokknak azt a híres gymkhana videjjóját, majd így szólt: hát öreg, jó voltál, de én nyertem. a tiédben nincs magnó. 😄

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Amauri ma kettõt vágott... Az ember több gólt lõtt ebben a pár fordulóban mint nálunk 2 év alatt. Para?!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
kell a fasznak még háccsóülése sincs!

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
én is kérek ilyen trábántot

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
hádikk, ez egy TRÁBÁNT. 😄

9csöves9
Q visszatérése már nincs messze

unalmában meg beújított egy új Maserati GranTurismo S tragacsot

9csöves9

9csöves9
24 évesen egymás ellen játszanak majd egy Ascoli-Modena rangadón a B-ben...

"Két brazil fiatalt szerzett meg a Juventus"

Vélemény?

Trunks
??? Abból a legalább 100 millából nem lehetett volna szerinted 4-5 év alatt olyan csapatot építeni, amely jobb, mint az elmúlt évek Interei? Ugye te sem hiszed ezt, még ha elfogult is vagy. Sõt, továbbmegyek. Az idei bajnokságot egy közepes csapattal is könnyedén lehetett volna hozni, annyira nincs egy jó csapat sem a Serie A-ban jelenleg. De azért gyere ide osztani az észt, köszönjük.

Amici di nessuno...

limperatore
biztos 😄 ekkora böszmeséget ne mondjál 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Azért Mogginak nem hánynék szemre semmit az átigazolások kapcsán. Nagyon értett hozzá. Ha Marotta fele olyan jól tolná, mint õ tette, akkor már az elmúlt néhány évet is mi uraltuk volna.

Amici di nessuno...

gercse
<#falbav><#duma><#kuss><#bdead>

Trunks
Még nem hallottam róla... nagyon durva.

Amici di nessuno...

9csöves9
volt már róla szó,de azért durva😊

Moggi:"Asked about transfers that got away from him, Moggi said: “In 2001 Roma asked me for Edgar Davids: I replied: 'Give me €15m plus three players from the Primavera'. The three were Daniele De Rossi, Alberto Aquilani and Gaetano D'Agostino.

“Roma said 'no' because €15m was too much. If I had lowered the asking price to €10m plus those three, Roma would have accepted. This was my greatest mistake,” he concluded. "

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
MATRIT szeretnénk! Tessék megtartani õt is!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
„A klubvezetés a döntéseit az edzõ szezon során mutatott munkája alapján fogja meghozni. Kétéves szerzõdést kötöttünk Delnerivel, és beszélni fogunk vele, mert vannak megvitatandó problémák. Átgondoljuk a témát, aztán döntünk a kérdésben" – mondta a Sky Italiának Giuseppe Marotta.

Az erõsítési és átigazolási tervekrõl a sportigazgató elmondta: Alessandro Del Pieróval hamarosan új, egyéves megállapodást írnak alá, Gianluigi Buffont mindenképpen meg kívánják tartani, valamint végleg szerzõdtetnék a Liverpooltól Alberto Aquilanit. Marotta elismerte: a Juventus Carlos Tévezt szeretné megszerezni a nyáron, de a tárgyalássorozat „nem lesz könnyû" a torinóiak számára.

9csöves9
ezer %,hogy ez maximum egy póló lesz nem a mez

9csöves9
adom.teljesen hihetetlen számomra...lehet megijedtek a srácok,hogy jövõre is Delnerivel kell dolgozni

Trunks
Na, így az Udinesét se fogjuk beérni... igazából mindegy is.

Amici di nessuno...

Csacsi
Ma nem akartunk nyerni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Csak nekem tûnt úgy, mintha örülnénk az egy pontnak? Az ok, hogy egész meccsen jobb volt a Fiorentina, de így lemondhatunk a 4. helyrõl. És azt hiszem az Laziót innen már lehetetlen megállítani. Ami egy vicc az olasz focira nézve, mert majdnem tuti, hogy kiesnek a selejtezõben. Kár érte.

Amici di nessuno...

Trunks
Egyszerûen nem értem, hogy miért Matrit kell lehozni. Kb. mostmár minden mindegy alapon támadhatnánk 3 csatárral...

Amici di nessuno...

Trunks
Elég halovány eddig a játékunk. A Fio egy kicsit pontosabban játszana, már több góllal vezethetnének. Közben Hernanes góljával 0-1 a Laziónak. 😞

Amici di nessuno...

gercse
hát eddig lehet adnák magukat könnyen, csak mi is elég gyengék vagyunk

Trunks
Fel nem foghatom, hogy ilyen csapattal a Fiorentina hogy állhat ilyen rosszul. Mihajlovics önmagában azért nem ok erre... Mindenesetre remélem ma könnyen adják magukat. 😊

Amici di nessuno...

Trunks
Remek. Igazából úgy tûnik nekem, hogy a Lazio és köztünk dõlhet el a 4. hely, feltéve ha nem betlizünk össze-vissza az elkövetkezõ fordulókban. Úgyhogy holnap vigyázó szemeiteket Cataniára és Firenzére vessétek!

Amici di nessuno...

szucsy89
Meg utána Amauri végezte ki õket 😄
9csöves9
és az Udinese is ki fog holnap.a Lazio meg szerintem ikszel😊

egyébként a Roma megint kapott egy 11-est szám szerint a 11.-t idén...

Csacsi
Jah és Giovinco gólt rúgott az internek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Kikapott a Róma. itt az újabb(idén már nem tudom hanyadik) lehetõség.

Fain képek. 😄

9csöves9

9csöves9
a jóságos Raiola(az a köcsög aki Pavellel házalt a visszavonulásakor,na meg zingaro és butatelli ügynöke perpill) Vinovoban járt,mikor megkérdezték az újságírók,hogy mi volt a látogatás oka,azt felelte,hogy a nyári mercato-val kapcsolatban volt megbeszélnivalója...

9csöves9
a Juventus egyes képviselõi tegnap Moszkvában is megnézték a Portot akik most is megtisztelték õket egy 5-ös gurításával.kibaszott jó focit nyomnak,viszont legjobban Rolando,a középhátvédjük nevét rebesgetik velünk kapcsolatban.szerintem most oda nem kéne igazolni,a Chiello-Bonucci párossal nem lenne semmi különösebb probléma,ha nem kéne össze-vissza helyezkedni meg besegíteni a bûngyenge szélsõhátvédek miatt.cserének meg ott lenne Sörensen és Barzagli

Zsolti9014
tanulni fogok mint állat, hogy legyen ösztöndíjam. legalább egyszer ki szeretnék menni 😄

Hajrá Magyarország!

Fú, de várom már, hogy az új stadionban nyomják a srácok... jó közel lesz a pálya a szurkolókhoz, izgi lesz ott meccsezni és szurkolni az biztos. 😊

9csöves9

Kaplan
Jókat röhögök mindig ezen amikor tényleg ezzel a két emberrel próbálunk bizniszelni. Annyira nem érzem már õket a klub tulajdonának sokszor el is felejtem, hogy a mi játékosaink. 😄D

9csöves9
két aranyos kacsát írogatnak most,az egyik Tevez(feltéve ha lesz bl), a másik Coentrao akinek leigazolásánál bevetnénk az aduászunkat,Tiagot...

bírom amikor õt vagy Amaurit próbáljuk belevonni valamilyen bizniszbe.kb olyan mintha szeretnék venni egy Ferrarit,aztán felajánlom,hogy a zsetonon kívûl még hozzácsapok egy libafos színû rozzant trabantot

9csöves9
😄D