44078
-
#35784 holnap este 8kor indulnak a buszok Pestről.már nagyon kattogok:D -
#35783 Koszonom szepen mindenkinek. -
#35782 mikor indultok Torinóba? -
#35781 Csacsi! Isten éltessen így utólag is!
A meccsből sajnos csak az első félidőt láttam, meg utána a gólokat felvételről.
Alex még mindig hatalmas, és ez így is marad! Kíváncsi vagyok, hogy hol fog kikötni, nagyon sajnálom, ha elmegy, de remélem néhány évig még láthatjuk őt játszani, valami európai topligában.
Vucsinicset meg elkezdem lassan csípni. :D
Boriellót nem értem, szinte lehetne az új Amauri is, de azért ennyire sértegetni nem akarom. De nem értem, miért kell neki játszania, ha van Matri-Quagliarella is... -
#35780 Plz valaki tudna berakni videot vagy jó képet a tegnapi Alex - Seedorf mez cseréről?
Megint kocsmában néztük a meccset. Úgy látszik hogy hagyomány lesz ebből hogy a Juve meccsein fogadásokat kötünk a gól szerzőkre :D Most pont benne volt Alex jött is egy kör aztán volt olyan fogadás hogy ha fejes gól :D bár ott nem örültünk. Majd mikor Vucinict lerúgták és addig magyarázott még sárgát nem kapott mondtam spanomnak hogy ebből az emberből vagy negatív vagy pozitív hős lesz ma. mert vagy kiállítják vagy rúg egyet vagy gólt paszt ad. Szóval nyomtunk rá egy live fogadást ami jött is :D Napoli ha ma továbbjut elég fasza döntő lesz. -
#35779 Boldog Születésnapot! :)
vétek felvágni egy ilyen szép tortát :D -
#35778 Lehet hogy ezért (is) lettetek. Nem akarok visszakeresni, de biztos vagyok benne, hogy meg lett említve többször is a rossz szereplés okaként a tengernyi hiányzó. Igen, nálunk az orvosi stáb hibája is (nem is vitatom), meg közre játszik egy kis szerencsétlenség is. De én nem FŐLEG erre fogom, mint írtam megérdemeltétek 2 meccs alapján, mert Milánóban győzni tudtatok, és az nem sok csapatnak sikerül. De amikor a meccs után beszélgetünk erről, akkor persze, hogy megemlíti az elkeseredett szurkoló a sérüléseket, mint amúgy tényt, és esetleg kiváltó okot. -
#35777 de baszki,a hiányzók ne legyenek már kifogások.ugyanúgy hozzátartozik egy csapat eredményességéhez a jó alapozás,felkészülés,év közbeni edzések,orvosi stáb.nálatok úgy néz ki ez el van baszva,nehogy már ezzel kelljen takarózni.
a Juventusnak az elmúlt két évben masszívan 10 fölött volt általában a sérültek száma.akkor most mondjam azt hogy ezért lettünk kétszer 7.-ek? -
#35776 Az, meg hogy szartunk bele nem igaz, Allegri mind2 meccset komolyan vette, és a tegnapit meg akarta nyerni a kezdőn, meg rajta is látszott ez. -
#35775 2 meccs alapján megérdemelten jutottatok tovább, de azért amiket említettél olyan állítások, amik mellett egy szurkoló, ha csapata vereséget szenved nem szokott szó nélkül elmenni. Biztos vagyok benne, hogy fordított esetben itt olvastam volna ilyeneket. Az bosszantó mindenesetre, hogy 4x játszottunk egymás ellen, nekünk minden meccsen hiányzott min. 4-5-6 ember, míg nálatok (javíts ki ha tévedek) mindegyik (!) meccsen 100%-os keret állt Conte rendelkezésére.
Egyébként grat! :D -
#35774 Mirko bazdmeg ez nagyon nagy volt!:) visszavonok mindent vele kapcsolatban
megérdemeltük szerintem,nem volt kérdés.annyit nevetek az általános magyar Milan szurkolói kommenteken.zanzásítva: "nem tudták megverni a milánbét,teljes csapattal kiütöttük vóna őket a gecibe,különben is szartunk bele me nekünk a bajnokság meg a béel fontosabb,a kupa meg a kutyát nem érdekli" hogyne:))
Csacsi,Isten éltessen! -
#35773 Boldog szülinapot! :) -
eddie #35772 Boldog születésnapot! -
#35771 Holnap szülinapom.
Az édes feleségem megajándékozott ezzel :
A kedvenc csapatom meg egy továbbjutással.
Remélem a szülinapom hétvégéig kitart, és akkor még a férgek elleni győzelem is belefér :) -
#35770 Igen, majdnem megkönnyeztem. Mindketten mekkora játékosok. A Pirlo-Seedorf párharcot is élmény volt nézni az egész meccs alatt. Szomorú, hogy nemsokára visszavonul a gyerekkorom összes nagy játékosa. Nagy űrt fognak maguk után hagyni, az tuti. Technikailag nincsenek olyan fiatal játékosok, akik felérnek DP-hez, Pirlóhoz vagy Tottihoz. -
eddie #35769 Értem én azt, hogy ez a Boriello nem tud focizni, de ezt miért pont nálunk kell bebizonyítania?
Egyébként szép vplt fiúk! -
#35768 Gratulálok az egész csapatnak! A hosszabbításban esélyt sem adtunk a Milannak. Vucsinicsnek meg lassan megbocsátok, ha folyamatosan ilyen teljesítményt nyújt. -
#35767 A végén a Del Piero - Seedorf jelenet nagyon szép volt. Ez a sport, a vesztes mosolyogva elfogadja, hogy másik ma jobb volt és méltóságteljesen távozik. Elismerésem! -
#35766 huuuuuuuuuu bassza meg. megőszültem. régen izgultam már ennyire. egy lépésre az ezüstcsillaghoz :D -
#35765 Ami Pirlot illeti, én is féltem, hogy mi lesz vele, hogy fog teljesíteni de azt hiszem egy szavunk nem lehet! :) -
#35764 még nem vagyok nyugodt. nem szabad gólt kapni mert akkor végünk -
#35763 Én értem, hogy Contenak egy tank kell előre de könyörgöm, miért ez a fogalmatlan Boriello??
Közben Vucunic meglőtte az év gólját! Szeretünk kis montenegrói! :) -
eddie #35762 Basszus mekkora gól! -
#35761 Mentségére legyen mondva, hogy eléggé ki volt sodródva, rossz volt a szög.
Contét kérdezném: miben jobb Borriello, mint DP? Mondanám, hogy a labda megtartásában, de abban láthatjuk, hogy Ale sokkal jobb. A fejjátékban igen. De akkor már ott lenne Matri vagy Quagliarella, akik a játék minden aspektusában verik ezt a szerencsétlent.
Még vmi: minek álltunk be teljesen a 2. félidőben védekezni? Annyira magunkra húztuk a Milant, hogy 2 helyzetből rúgtak 2 gólt, aztán majdnem kaptunk még egyet a végén. Idegesítő, hogy egy ennyire megnyert párharcot hosszabbításra engedünk. -
#35760 ekkora nyomorékot mint ez a Borriello -
#35759 látom egyetértünk :) -
#35758 szégyelld magad Antonio! a legenda és a meccs egyetlen gólszerjőze helyett ezt a senkiházit behozni... -
#35757 A foci megcsúfolása, hogy ez a faszfej váltja Alexet. -
#35756 áááááááááááááááá eddig nagyon jók vagyunk, Alex egy isten!!!! -
eddie #35755 Ekkora bunkót mint ez az Aquillani már ha jól írom a nevét. -
eddie #35754 Majd jönnek megint az okosok, hogy kéz volt. -
#35753 :DDD -
#35752 ki a legnagyobb király???? :D -
#35751 thx
-
#35750 szegény Caseres-nek ki kell hagyni a meccset nehogy lesérüljön és ne tudjon játszani a hétvégén. pedig nagyon megérdemelte volna, hogy játszhasson ma -
#35749 Storari - Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Giaccherini - Pepe, Del Piero, Vucinic
Manninger, Caceres, Estigarribia, Marchisio, Padoin, Quagliarella, Borriello -
#35748 aha -
#35747 Stream lesz ma estére? -
#35746 finish him!
-
Laccyka93 #35745 Na bakker! Haveromnak volt szülinapja, így inni voltam a meccs alatt, de miért kell pont most így játszani?:D Tuti, hogy megnézem majd a teljes meccset! Mondjuk a drága Digi Sport is nem egyszer adta már a Juve meccs ismétlését, de most legközelebb csak szerdán... bezzeg a Cagliari meccsét... azt meg kell ismételni hamarabb:...