44078
-
#35824 ez tényleg nagyon szép, a szöveg is jó. jó vétel volt :D -
#35823 na a kép meg lemaradt
-
#35822 gyönyörű!! és nagyon rá voltak kattanva az olaszok,egy 50-60 éves Drughi felsős csávóval beszéltem a meccs után,el akarta kérni a számomat,hogy majd hív,hogy mikor jövünk legközelebb és akkor hozzunk neki:D
-
#35821 genovaban is hasonló a helyzet személyzet terén. nekem is a személyi rossz oldalát nézte. a motozós is néger volt, az elég alaposan végigtapizott.
ebben a szezonban már nem, de ősszel mindenképp szeretnék ismét utazni. ezért is remélem, hogy igazak a pletykák és meghosszabbítják Alex szerződését :).
várjuk a képeket?
ja igen, milyen a JCH sál élőben? ma írtak h van még 25 darab nekik, meg is rendeltem gyorsan egyet :) -
wright #35820 Remek összefoglaló :)
Annyit tennék hozzá,hogy a stadiontúránál amikor bementünk az öltözőbe-valami fantasztikus a levegő:tiszta,illatos,semmi nem zavarja a játékosokat.Hierarchia uralkodik:3 fő ül az 'asztalfőnél' Alex,Gigi és Pirlo.A stadionban minden fekete-fehér csak a gyep nem az,még a személyzet is ahogyan Csöves is írta :)
Meccs alatt a fütyülés a csontodig hatol-majdnem elviselhetetlen!
Férfiemberek küszködnek melletted a könnyeikkel-és nem csak azok akik először vannak!Az olaszok imádtak minket-azért a magyar virtus odabasz:)
Egy tanács annak aki megy majd valaha,én megfogadom:Csak és kizárólag egészségesen menjetek el.Sajnos én az úton még lázas voltam,a meccsen kapkodtam az algo-t :( Persze pálinkára meg sörre :D
Még valami aztán befejezem.A játékosok rengetegszer kitapsolnak amikor érzik az igazi szurkolást-látszik,hogy emberek!!
Ki ne hagyja senki-én a következő idényben biztosan megyek újra. -
#35819 na akkor röppentek egy kisebb beszámolót,még nem nagyon tértem magamhoz:)
pénteken késő este indultunk, késéssel mert a digi riportot csinált a Pestről érkezőkkel.tudtommal 104-en voltunk,de volt 2 ember aki nem jött el,szóval ebben a számban nem vagyok biztos.volt velünk egy 6 éves kisgyerek is,aki volt már több Juve meccsen.a keresztneve meg Juvenál volt szóval elég beteg az apja,de nagy arc a kiskölyök:D
buszon iszogattunk,a másik buszon volt egy gyerek aki be is hányt,meg a padlón fekve a hányásában utazott egy darabig,szerencsétlent utána ezzel szopatta mindenki.én majdnem behugyoztam a sok sörtől,üvegbe is kellett nyomatnom,pedig aztán túl sok helyen álltunk meg.a buszút amúgy kegyetlen fos volt,elférni alig lehetett,nálunk hátul tiszta Albánia volt.dehát ez van túléltük.
délután fél 2 fele értünk Torinóba,ott egyből a stadionhoz mentünk mert stadiontúrára voltunk hivatalosak.ez valami hihetetlen nagy élmény,és nagyon örültem,hogy sikerült leszervezniük.szerintem vagy 2 órán keresztül vezettek minket a stadionban,mert állandóan bementünk mindenhova ahova nem lehetett meg stb.voltunk az öltözőben is,ott nem lehetett fotózni.a pálya mellé is bemehettünk közvetlenül ahol Conte szokott lenni.a túravezető faszi mondta,hogy szurkoljunk egyet,hogy milyen a stadion akusztikája,hát 50-en olyat nyomtunk,hogy beszartam milyen jól szólt.amikor kimentünk a stadionból akkor mehettünk a csillagokhoz,de ez már nagyon sietős volt azért csak párral sikerült fotózkodni.Alex csillagját nem is láttuk:(
ezt amúgy akkor is érdemes megjátszani,ha meccsre nem is megy az ember,hihetetlenül gyönyörű ez a stadion.
utána mentünk a hostelbe,na a miénk eléggé lelakott volt,de nem sokat töltöttünk ott szóval nem volt lényeg.elkezdtünk iszogatni,lefürödtünk stb. aztán bementünk a városba is.páran megkerestük az olimpicot,ment a városban is a szurkolás stb.kerestünk hátha van valami szórakozóhely akármi,de elég gyér volt a felhozatal,mondjuk a centrumtól elég messze voltunk tömegközlekedés meg már nuku volt.egy tinibuliból kitessékeltek minket a biztonságiak mivel születésnapi parti volt,pedig az biztos adta volna:D
vasárnap meg jött a meccs,egész nap bent hesszeltünk a városban, most az egész csapat elment az olimpicohoz,de világosban sem volt szebb.a digók amúgy odavoltak értünk,hogy mennyit utaztunk meg mennyien vagyunk,állandóan fotózkodtak meg kameráztak minket,meg a sálainkat akarták elcserélni.a város szerintem gyönyörű,a centrumban meg nagy élet is volt.a centrumban lévő Juvestorenál összeálltunk pár kép meg szurkolás erejéig,nagy show volt,ott is kameráztak minket.
este mentünk a stadionhoz,itt már tényleg mindenkinek nedves volt a bugyija,mindenki csak a meccsre tudott gondolni.inter szurkolók mellett is elmentünk,egy ketrecbe voltak bezárva,de egy sörösüveg majdnem eltalálta a társaságot.nagyon nagy hangulat volt, és nagyon durva volt ahogy 100 magyar vonult a bejárathoz,nekem személy szerint már itt majdnem elment a hangom,a stadionban meg már meg is haltam teljesen.amúgy a stadionban rengeteg néger dolgozik a beengedőszemélyzet szerintem kompletten az volt.buták mint a segg,azt sem tudták mit kell nézni a személyin,valakinek még fordítva is tartották.amúgy zökkenőmentesen ment minden,egyedül a kétrudas drapikat nem engedték be,mert nem volt leegyeztetve a klubbal.
aztán jött a meccs.igazából erre nem nagyon tudok mit írni,szerintem ezt nem lehet elmondani mi volt ott.egyébként az egyik legrosszabb helyre kerültünk a sarokba,de még így is tökéletesen lehetett élvezni mindent.gyönyörű volt a koreográfia,a szurkolás eszméletlen volt,jópárszor zengett tőlünk amúgy a ria-ria Hungária is:)) hihetetlen volt az amilyen érezhető gyűlölet áradt az inter felé 40 ezer embertől.peppino prisco,facchetti,moratti,sztankovics mindenki megkapta a magáét.igazából ezt tényleg nem is tudom leírni mennyire durva,hatalmas hangulat volt.ez a stadion tényleg egy kibaszott katlan,ellenfélnek lenni itt nem lehet valami élvezetes.
a meccsről nem írnék sokat,már Caceres gólja óriási extázis volt,mindenki egymás nyakában ordított.Alex góljára meg nincsenek szavak.már a becserelésénél is sírás közeli állapotban voltam,a gólnál meg tényleg meghaltam.percekig csak azt ordítottam,hogy ALEXBAZMEG!!
onnantól kb a meccs végéig remegtem,fel se fogtam az egészet.tökéletes este volt,ez tényleg minden pénzt megér.
sok mindent biztos kihagytam,de erről tényleg nem lehet írni meg beszélni,ezt át kell élni.mondjuk az,hogy minden ilyen tökéletesen alakult a meccsen,ahhoz kibaszott nagy szerencse kell,de szerintem úgy is életem legnagyobb élménye lett volna az egész ha kikapunk.fantasztikus volt minden és tényleg javaslom mindenkinek,hogy aki akar áldozni erre,az mindenképp érdeklődjön a JCH-nál.hihetetlenül jól megszervezték az egészet pedig aztán nem egyszerű ennyi embert irányítani stb.mondjuk a sok résztvevőnek annyi hátránya volt,hogy szerintem a csapat felével nem is tudtam szót váltani,látszik is a mi példánkból Wright-tal:D
képek majd jönnek,meg ha eszembe jut valami érdekes akkor azt is megosztom -
#35818 Jók vagytok tényleg. :DDDDD
Ranierit pedig én is kirúgtam volna a francba, már az is vicc volt, hogy egy ilyen ember edzhette a Juvét és az Intert is. Fail. Bárkit odaállítanak most, akkor jobban tudja motiválni a játékosokat. Ennél szarabbul nemigen szerepelhetett volna Ranko. -
wright #35817 Az szééép :) -
#35816 fasza akkor te se vágtál le engem,mert nem a csajommal voltam:D jók vagyunk
közben egy képemen azóta pont láttalak a háttérben -
wright #35815 Kopasz ürge,hasonló szürke kapucnisban mint te.Csajoddal jól elvoltál,én meg betegen mentem sajna a túrára,nem voltam éppen toppon,ezért is nem mentem oda hozzád. -
#35814 Az Internél elhajtották Ranierit is.
Nem tudom mi értelme van, ennyi edzőt cserélni évente. Lassan Morratti is rájön, hogy inkább arra kéne gyűjtenie megint, hogy koholt vádak alapján kicsinálja a riválisokat, de most már nem elég 2 csapatot, hanem 7 csapatot kell kicsinálniuk :) -
#35813 baszki én a fészbuk képed alapján nem ismertelek fel:D egy idő után már azt hittem,hogy te vagy az aki nem jött el végül.
kibebaszott nagy volt amúgy,Alex góljánál oda-vissza meghaltam.majd jön beszámoló meg képek,csak most nagyon szar a netem aztán így elég esélytelen.
és tényleg ez bármennyi pénzt megér,ha meccsre nem is,de a stadiontúrára mindenki menjen el.ott álltunk a pálya szélén,egyszerűen gyönyörű az egész -
wright #35812 Mivel én is a helyszínen tekintettem meg a mérkőzést ezért egy röpke élménybeszámoló.Annyiraodabaszhogycsakna!!!Csöves-sel nem mentünk oda egymáshoz,de valószínűleg legközelebb ez is meglesz.
Aki teheti,bármelyik meccsre menjen el.Egyenlőre ennyi telik tőlem,mert még mindig a hatása alatt vagyok. -
#35811 Fantasztikus volt tegnap nézni a meccset, főleg a második félidőt, a győzelmet, és mindenekelőtt Alex gólját és örömét! :)
Csöves meg egy mázlista! :P -
#35810 :DDDDDDDDDD -
#35809 Jó meccs volt amúgy és ne mondja senki nekem, hogy nem élvezhető az olasz foci, mert az Intertel is és a Milannal is igen élvezetes meccseket játszunk mostanában. -
#35808 Nah, csak meg tudjuk verni a kis csapatokat is :)
De félre a tréfát. Olaszországban kezd helyre állni a rend, a két legnagyobb csapat küzd a bajnoki címért, az inter meg kullog valahol :)
Egy jó nyári mercatóval, Európában is visszatérhetünk. -
#35807 Nem akarok fellengzős dolgokat írni. Köszönöm. Ale pedig teljesen megérdemelte. -
#35806 ne érts félre, de azt kell mondanom, hogy fene a szerencsés fajtádat :D -
#35805 erre most nem találok szavakat :) -
eddie #35804 Mármint Milan. -
eddie #35803 Ugyanez az érzésem volt. Rohadtul nem értettem. De aztán jött " Milán verő " Caseres. -
#35802 Nagyon rég voltam ennyire boldog, a szezon további részében nem érdekel mi történik, már most elégedett vagyok az idénnyel. Pedig amikor Conte cserélt, akkor azt hittem, h itt szálltunk ki a meccsből. -
#35801 THAT'S MY TEAM!!!!!!!! -
eddie #35800 Ez a legnagyobb öröm!Alex! -
eddie #35799 Nagyon szép fejes! -
#35798 Az első negyedórában kellett volna betalálnunk, mert aztán feljavult az Inter. Az utolsó 20 perc már simán az övék volt, Buffonnak sokat köszönhetünk. -
#35797 FORZA!!! Nagyon bízok a csapatban!! -
#35796 kezdők:
Buffon-Caceres,Barza,Chiello,DC-Vidal,Pirlo,Marci-Pepe,Matri,Vucinic
pad:Storari,Marrone,Bonucci,Padoin,Alex,Q
cesar-maicon,lucio,samuel,nagatomo-zanetti,stankovic,poli,obi-milito,forlan -
#35795 20.45 [/b]Juventus-Internazionale[/b]
tv: Digisport hu
streamek: -
#35794 legyen már 20:45!!! -
#35793 A hülyebarom! :)
Nemtom, neki mivel jobb, de legalább mi röhögünk rajta egy jót. :D -
#35792 Galliani vergődik, hogy véget ért a juve veretlensége
Most komolyan, ezzel neki mivel lesz jobb??? -
#35791 Sajnos majdnem biztos, hogy nem fog. :(
Jó szórakozást! Csapjuk meg őket, ahogy kell! -
#35790 köszi meglesz!:)
nagyon nagy lenne,ha láthatnánk egy Alex gólt,az feltenné a koronát az egészre.sajnos szerintem nem fog játszani,de ne legyen igazam. -
#35789 Jó utat és jó szurkolást! :) remélem a #35786 és #35785 hsz-ekben látható fotókhoz hasonlókat tudsz készíteni a meccs közben és után :D bár ez nem is kérdés, simán megcsapjuk a dögevőket :D -
#35788 Én a helyedben meg se említeném a hiányzókat, mivel pont akik helyettesítették őket, ők voltak a legjobbak. Mesbah gólt szerzett, Maxi nagy gólt lőtt, ha cigányibra végig a pályán van, esélyetek nem lett volna az egyenlítésre. -
#35787 -
-