Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
erre nem lehet mit mondani

ez egészen elképesztõ:S:S:S kezd újra rossz érzésem lenni:S most basszuk el az európa ligát is..........
2-1 csak ne basszuk el végét nagyon kell ez a siker!!
És Alex újabb isten passza

MATRIIII JEAH

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

2-0 Matriiiiiii
GÁL GÁL GÁL GÁÁÁÁÁLLLLLL

ALEX DEL PIERO

McFrost
Laja!
A holnapi 3 pontért, én ma kérem a 3at 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
na ikszelt a Roma(azthittem leadja a Milan),így holnap egy Udinese-Lazio x esetén nagyon keményen feljöhetnénk...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
ok már látom. eladók közé soroltad 😊

forzajuve5
mivel szeretek álmodozni, íme az én kezdõm jövõ évre:

Buffon
Beck(10m)-Bonucci-Chiellini-Bastos(20m)
Krasis-Melo-Vargas(15m)
Q(10m)
Matri(15)-Agüero(35 + Tiago)

edzõ: Villas Boas (ez nem tudom mennyibe kerülne)

ez az én 4-3-1-2 felállásom ahol a csatártriót jól lehetne variálni

elköltöttem játékoskra 105 milliót. egy-két esetben akár részletfizetés is lehetséges lenne. arról nem is beszélve, hogy el tudunk adni olyan játékosokat akikért még lehet egész jó összegeket kapni, valamint az õ fizetéseiken tudunk igazán nagyot spórolni (pl Amauri).

tudom elég lehetetlen lenne ilyen árakon megszerezni õket, de a remény hal meg utoljára 😊

#33743: Sissokoval mit kezdenél? én személy szerint adnék neki még egy évet, úgyis kell egy csere aki Melot pótolni tudja amikor megöl valakit és eltiltják 3 meccsre

9csöves9
szerintem a Real idén komolyan ráfekszik majd a csatárposztra és Benzema felesleges lesz.azt meg ti tudjátok a legjobban,hogy onnan elég jó áron lehet jó játékosokat hozni😄

WuFraZselic
hát így hirtelen "nagyobb" nevû befejezõ csatár nem jut eszembe. mellette még Milito (sajnos), Tévez, Llorente akik nagy valószínûséggel távoznak, és õket sem adnák olcsón

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
kinézem belõlük

WuFraZselic
elhozzátok Adebayort a Citytõl 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
Q jobb elõkészítésben,és van egy olyan érzésem,hogy a nagyobb nevû csatárigazolásunk egy befejezõ típusú csatár lesz.õk váltanák egymást Matrival forma,erõnlét stb. szerint

WuFraZselic
érdekes, hogy Q-t kezdetnéd Matri helyett 😄

forzajuve5
legnagyobb baj, hogy Marotta gazdálkodhat ezzel az összeggel.
olyan keretet kellene összehozni ami nem csak egy taktikára épül. ennyi pénzbõl pedig simán meg lehet valósítani bármit

9csöves9
Buffon-X,Chiellini,Bonucci,X-X,Melo,X,Krasic-X,Q

pad:Storari,Alex,Pepe,Marchisio,Barzagli,Sorensen,De Ceglie,Matri?,X,X,X,X,X,X

el:Jaki,Grosso,Momo,Martinez,Amauri,Tiago,Toni,Motta,Aquilani,Grygera,Brazzo,Manninger

nálam így nézne ki a keret,konkrét érkezõk nélkül,persze ennyi távozó biztosan nem lesz,a padon lévõ x-ek helyére jópáran behelyettesíthetõk.abban sem vagyok biztos,hogy feltétlenül 4-4-2-re kéne kialakítani a keretet szerintem a 4-2-3-1,vagy a 4-3-3 az ami a mostani fociban megállja a helyét

9csöves9
Agnelliék eldöntötték,nem adósságtörlesztésre,hanem igazolásokra fog menni az a bizonyos 100 milla :o

kurva nagy butaságnak tartom,viszont gondolom a tuttonál,gazzettánál,cds-nél már nyáladzanak😄

9csöves9
Matriért 15,5,Q-ért pedig 10,5-t kell lepakolni

WuFraZselic
érdekes lenne, Matri alapból 15, Q és asszem 16/18, még ha csak az 1ik érkezik, akkor is elmenne 50 millió 2 csatárra, és akkor még ott van Aqua, Motta, Pepe akik közül megvásároltok 1et legalább

9csöves9
el nem tudom képzelni.egyrészt õk nem akarják továbbra Tiagot,másrészt Agüero alig 1 hete hosszabbított és ezzel kapcsolatosan tele is ömlegte a sajtót,hogy mennyire boldog,mennyit köszönhet az Atletinek és milyen jó,hogy korábban több csapattársa is hosszabbított,így milyen fasza lesz majd minden.nemhiszem,hogy ezek után nyáron dobbanta

arra tudok max gondolni,hogy ennek a Seguinak másik ügyfele van nálunk terítéken

forzajuve5
A La Gazzetta dello Sport jelentései szerint a Juventus és Jose Segui, Sergio Agüero ügynöke, a mai nap folyamán találkoztak Torinóban.

érdekes lenne azért ha ennyi pénzt kiadnánk csatárra. viszont ebbe az üzletbe bele lehetne vonni Tiagot, de kérdés mennyire is akarják õt madridban marasztalni

Tiago, pf...
Alex, lol értjük ám a célzást. 😄

9csöves9
Tiago kijelentette,hogy nem akar visszatérni a Juventushoz.egyem a szívedet

9csöves9
"Andrea Agnelli gyõztesként szeretne látni az új stadionban? Addig is örülök, hogyha játszhatok. Remélem sikerrel járok, különben jövõre is új szerzõdésre lesz szükség…”

😊

Zsolti9014
egyszerûen a legnagyobb!
szerettem volna, ha BL-gyõzelemmel búcsúzik, de ez sajnos most elég távoli. Pavelnek s kijárt volna, meg Giginek, Treznek is ilyen búcsút képzeltem el. reméljük, hogy azért a jövõ szebben alakul, mint ez a mostani pár év.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
na hivatalos😊

õ aztán kurvára megérdemelné,hogy BL-es szezonnal búcsúzzon

Breki33
cassoneitaly
3 perce írta a Capitano, hogy pár perc, és írja alá a szerzõdést... 😄 Fuckyeaaaaaaaaaaah!!! Forza Juve!!! Forza Aleeex! 😊 <#taps><#worship><#worship><#worship><#nevetes1>

"Here I am at the new stadium. Juve's stadium. It'll also become my home next season. I''ll sign on the dotted line! (in few minutes...)"

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Breki33
Akkor azért van kint ma ez

Alessandro Del Piero:
Oggi è una giornata speciale.
//
Today is a special day.
Régi szép idõk...

9csöves9
9 éve...

9csöves9
ma jelentik be Alex hosszabbítását

9csöves9
2.

#33723: a méz még nem biztos,a Barca hazai mezérõl szivárogtak ki képek és annak volt ilyen a csíkozása.általában a nike nem nagyon variál,hasonlóra csinálja az összes mezt

WuFraZselic
hát igen, olaszországban mindig is ez számított, hogy a kicsit ellen mire mennek a "nagyok"

pl. ha mi CSAK a lecce-brescia párost oda-vissza verjük (ami ugye realitás), akkor ugyanannyi pontunk lenne mint a milannak...

takibalint
Roma hányadik ebben a listában?

Trunks
Nem lep meg. Milant ugye egyszer vertük, õk egyszer minket, Inter ellen x és gyõzelem, Napolitól egyszer kikaptunk, Roma ellen x és gyõzelem, Laziót oda-vissza vertük, Udinese ellen is 1 gy-1 v. Rajtunk kívül más nem nagyon kapott ki viszont a Baritól (még ha az az elsõ forduló is volt)...

#33710: ez már biztos? Komolyan ez a hazai mez? Azt hittem vmi vicc... Nagyon ocsmány mindegyik. Egyáltalán kinek jut eszébe ilyen elbaszott csíkozást kitalálni?

Amici di nessuno...

9csöves9
az megvan,hogy ha a csak a Serie A elsõ 7 helyezettjeinek egymás ellen játszott meccsei alapján csinálnánk egy tabellát,akkor a Juventus lenne az elsõ?elég durva...ennyit érnek a Bari,Lecce,Cesena stb. ellen elhagyott pontok

9csöves9
kicsit off,vagy talán még sem annyira.nem kell aggódni,van itt pénz szarásig...

Murdoch és egy, a Fiathoz közel álló cég érdeklõdik az F1 megvásárlása iránt

A Formula-1 vezetõje, Bernie Ecclestone az elmúlt hetekben cáfolta, hogy a száguldó cirkusz a közeljövõben eladásra kerül és "teljes sületlenség"-nek nevezte az ezzel kapcsolatos híreszteléseket. A legfrissebb lapértesülések szerint azonban nem elképzelhetetlen, hogy a száguldó cirkusznak hamarosan új tulajdonosa lesz.

A Motorsport Aktuell címû svájci hetilap úgy tudja, hogy Rupert Murdoch (News Corporation), Carlos Slim (Telmex), a Fiat elnöke, John Elkann (az Agnelli család birtokában lévõ Exor céggel) és a Chrysler részesedést vásárolna a világ legnépszerûbb versenysorozatából.

A News Corporation és az Exor közös sajtóközleményben jelentette be, hogy egy konzorciumot hoznak létre, és az elkövetkezendõ hónapokban utánajárnak, hogy milyen lehetõségeik vannak arra, hogy részesedést vásároljanak a Formula-1-bõl. A szakértõk szerint ez egyelõre egy szándéknyilatkozatnak tekinthetõ, nem pedig biztos üzletkötésnek.

Az eladáshoz a Nemzetközi Automobil Szövetségnek is hozzá kell járulnia, ugyanis míg a tulajdonjog több cég, valamint különbözõ, a Formula-1-ben érintett személyek birtokában van, és a kereskedelmi jogokat a CVC birtokolja, a Formula-1-es bajnokságot az FIA felügyeli. "Nagyon fontos, hogy valamennyi érintett a sport érdekeit tartsa szem elõtt, és hozzájáruljanak a fejlõdéshez" – jelentette ki a szövetség elnöke, Jean Todt.

Én is elküldeném az összes léhûtõt a fenébe. 2. így pénzt is spórolnánk, valamint Alexnek nem kéne lecsökkentenie a fizetését...
Bl meg lesz akkor más lesz az igazolás, remélhetõleg.

forzajuve5
felõlem odathatnánk még mellé Tiagot, Amaurit és az összes többi léhûtõt akit még hozzánk köt a szerzõdésük 😄

9csöves9
ez de kurva jó<#eljen>

kár a vízjelért...

Breki33
9csöves9
most így hirtelen benyögtek a portálok egy Montolivo=Martinez+6 millát és már "kvázifáttá"-ként kezelik

nagy biznisz lenne,de nem azért mert Montolivo annyira kurva nagy spíler hanem azért mert nem rohad rajtunk Martinez 2015ig

forzajuve5
annyit talán megér, de még így is rizikós vétel, mert komolyabb csapatban még nem bizonyított. szar érzés, hogy megint csak olyan játékoskat tudunk venni akik kis és középcsapatokból valamelyest kiemelkednek.

#33708: remélem nem vesszük meg. ennyi pénzért ha tudásban nem is, de legalább lelkesedésben jobbat találunk. és mivel Pirlo a hírek szerint erõsen hajlik az átigazolásra, szerintem ezért is merte a nagyszerû Marotta ezt a bejelentést megtenni.

tegnap ránéztem a tabellára este, és elkapott az az érzés, hogy elcsípjük a bl helyezést 😊 remélem még mindenki hisz a dologban. egybõl másképp alakulna a nyári átigazolási idõszak

Nekem nem tetszenek az új mezek, már ha ezek azok egyáltalán...

bakkerman
jó vétel lenne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
a kicker szerint 6 milliót ajánlottunk Beckért,ezen ücsörögnek most,de közel a megegyezés