Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
ALEX DEL PIERO
A holnapi 3 pontért, én ma kérem a 3at 😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Buffon
Beck(10m)-Bonucci-Chiellini-Bastos(20m)
Krasis-Melo-Vargas(15m)
Q(10m)
Matri(15)-Agüero(35 + Tiago)
edzõ: Villas Boas (ez nem tudom mennyibe kerülne)
ez az én 4-3-1-2 felállásom ahol a csatártriót jól lehetne variálni
elköltöttem játékoskra 105 milliót. egy-két esetben akár részletfizetés is lehetséges lenne. arról nem is beszélve, hogy el tudunk adni olyan játékosokat akikért még lehet egész jó összegeket kapni, valamint az õ fizetéseiken tudunk igazán nagyot spórolni (pl Amauri).
tudom elég lehetetlen lenne ilyen árakon megszerezni õket, de a remény hal meg utoljára 😊
#33743: Sissokoval mit kezdenél? én személy szerint adnék neki még egy évet, úgyis kell egy csere aki Melot pótolni tudja amikor megöl valakit és eltiltják 3 meccsre
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
olyan keretet kellene összehozni ami nem csak egy taktikára épül. ennyi pénzbõl pedig simán meg lehet valósítani bármit
pad:Storari,Alex,Pepe,Marchisio,Barzagli,Sorensen,De Ceglie,Matri?,X,X,X,X,X,X
el:Jaki,Grosso,Momo,Martinez,Amauri,Tiago,Toni,Motta,Aquilani,Grygera,Brazzo,Manninger
nálam így nézne ki a keret,konkrét érkezõk nélkül,persze ennyi távozó biztosan nem lesz,a padon lévõ x-ek helyére jópáran behelyettesíthetõk.abban sem vagyok biztos,hogy feltétlenül 4-4-2-re kéne kialakítani a keretet szerintem a 4-2-3-1,vagy a 4-3-3 az ami a mostani fociban megállja a helyét
kurva nagy butaságnak tartom,viszont gondolom a tuttonál,gazzettánál,cds-nél már nyáladzanak😄
arra tudok max gondolni,hogy ennek a Seguinak másik ügyfele van nálunk terítéken
érdekes lenne azért ha ennyi pénzt kiadnánk csatárra. viszont ebbe az üzletbe bele lehetne vonni Tiagot, de kérdés mennyire is akarják õt madridban marasztalni
Alex, lol értjük ám a célzást. 😄
😊
szerettem volna, ha BL-gyõzelemmel búcsúzik, de ez sajnos most elég távoli. Pavelnek s kijárt volna, meg Giginek, Treznek is ilyen búcsút képzeltem el. reméljük, hogy azért a jövõ szebben alakul, mint ez a mostani pár év.
Hajrá Magyarország!
õ aztán kurvára megérdemelné,hogy BL-es szezonnal búcsúzzon
"Here I am at the new stadium. Juve's stadium. It'll also become my home next season. I''ll sign on the dotted line! (in few minutes...)"
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Alessandro Del Piero:
Oggi è una giornata speciale.
//
Today is a special day.
#33723: a méz még nem biztos,a Barca hazai mezérõl szivárogtak ki képek és annak volt ilyen a csíkozása.általában a nike nem nagyon variál,hasonlóra csinálja az összes mezt
pl. ha mi CSAK a lecce-brescia párost oda-vissza verjük (ami ugye realitás), akkor ugyanannyi pontunk lenne mint a milannak...
#33710: ez már biztos? Komolyan ez a hazai mez? Azt hittem vmi vicc... Nagyon ocsmány mindegyik. Egyáltalán kinek jut eszébe ilyen elbaszott csíkozást kitalálni?
Amici di nessuno...
Murdoch és egy, a Fiathoz közel álló cég érdeklõdik az F1 megvásárlása iránt
A Formula-1 vezetõje, Bernie Ecclestone az elmúlt hetekben cáfolta, hogy a száguldó cirkusz a közeljövõben eladásra kerül és "teljes sületlenség"-nek nevezte az ezzel kapcsolatos híreszteléseket. A legfrissebb lapértesülések szerint azonban nem elképzelhetetlen, hogy a száguldó cirkusznak hamarosan új tulajdonosa lesz.
A Motorsport Aktuell címû svájci hetilap úgy tudja, hogy Rupert Murdoch (News Corporation), Carlos Slim (Telmex), a Fiat elnöke, John Elkann (az Agnelli család birtokában lévõ Exor céggel) és a Chrysler részesedést vásárolna a világ legnépszerûbb versenysorozatából.
A News Corporation és az Exor közös sajtóközleményben jelentette be, hogy egy konzorciumot hoznak létre, és az elkövetkezendõ hónapokban utánajárnak, hogy milyen lehetõségeik vannak arra, hogy részesedést vásároljanak a Formula-1-bõl. A szakértõk szerint ez egyelõre egy szándéknyilatkozatnak tekinthetõ, nem pedig biztos üzletkötésnek.
Az eladáshoz a Nemzetközi Automobil Szövetségnek is hozzá kell járulnia, ugyanis míg a tulajdonjog több cég, valamint különbözõ, a Formula-1-ben érintett személyek birtokában van, és a kereskedelmi jogokat a CVC birtokolja, a Formula-1-es bajnokságot az FIA felügyeli. "Nagyon fontos, hogy valamennyi érintett a sport érdekeit tartsa szem elõtt, és hozzájáruljanak a fejlõdéshez" – jelentette ki a szövetség elnöke, Jean Todt.
Bl meg lesz akkor más lesz az igazolás, remélhetõleg.
kár a vízjelért...
nagy biznisz lenne,de nem azért mert Montolivo annyira kurva nagy spíler hanem azért mert nem rohad rajtunk Martinez 2015ig
#33708: remélem nem vesszük meg. ennyi pénzért ha tudásban nem is, de legalább lelkesedésben jobbat találunk. és mivel Pirlo a hírek szerint erõsen hajlik az átigazolásra, szerintem ezért is merte a nagyszerû Marotta ezt a bejelentést megtenni.
tegnap ránéztem a tabellára este, és elkapott az az érzés, hogy elcsípjük a bl helyezést 😊 remélem még mindenki hisz a dologban. egybõl másképp alakulna a nyári átigazolási idõszak