44078
-
#35864 Azért belegondolva elég impresszív, hogy az elmúlt 3 meccset 10-0-s gólkülönbséggel és 9 ponttal abszolváltuk. Pedig ugye Fio-Inter-Napoli trió volt. Ha a kiscsapatok ellen is így megyünk, akkor bármi lehet. De én a 2. helyet se fogom kudarcént megélni, csak ha a végén nyert helyzetből bukjuk el. Szurkolni kell a Milannak a Barca ellen nagyon, mert ha itt továbbmennek, akkor +2 meccsük tuti, de könnyen lehet 4 is. Az meg elég durva terhelés, mind fizikailag, mind mentálisan. -
#35863 Szép volt, nyerni kell minden meccset innentől és akkor meglesz ez úgy érzem:D De ha nem már akkor is boldog leszek mert végre hasonlít egy győztes csapatra a Juve:) -
#35862 Jah, és most már hátrafelé nem kell tekintgetni. Most már a Milánon van a nyomás, hogy nem nagyon hibázhatnak többet. -
#35861 Del Piero több mindent csinált 10 perc alatt, mint Vuci 80 perc alatt.
Q pedig 30 perc alatt, mint Bori 60 perc alatt.
De fogjuk fel a kezdőt Conte Áprilisi tréfájának :) -
#35860 Sajnos pont most borotváltam le. Nem bírtam tőle belefejelni a labdába. :)) -
eddie #35859 Remélem Neked nincs ilyen kackiás bajuszod? :D -
#35858 Gyönyörű! Nem is nagyon volt helyzete a Napolinak a meccsen. Még az első félidőben Hamsíknak, de azon kívül nem sok.
Vidal pedig a meccs embere. Szép volt, srácok! -
eddie #35857 Hát nem sokkal jobb ilyeneket látni? -
#35856 Borriello helyett ha én beállnék, az is jobb lenne. Én legalább jól nézek ki. :D -
eddie #35855 Mondjuk Boriello helyett! -
#35854 Ez egész hihetetlen! Beáll és 5-10 perc alatt miket művel már! Simán játszhatna egy félidőt bármelyik meccsen. -
eddie #35853 Alex gólpassz -
#35852 Quagliarella már nagyon megérdemelte! DP pedig ismét zseniális. -
eddie #35851 Na ennek a gólnak örülök a legjobban. -
#35850 Quagrialella
IMÁDOM A JUVENTUST!!!!! -
#35849 Azért Pirlo is elég laza, hogy kötényt osztogat a saját 16-osunkon belül. :D
Na, jön Ale is 10 percre. -
#35848 Most már nem tudom eldönteni, hogy Vidal vagy Pirlo volt a jobb igazolás a nyáron. :) Ennyi baj legyen! -
Cike #35847 Úristen, de jó lesz látni ezt a csapatot jövőre a bl-ben látni. Vigyázz Európa az Öreg Hölgy visszatért!!! :) -
#35846 Zseniális ez a csapat. Imádom őket! -
eddie #35845 Óriási ez a Vidal! -
#35844 Artuuurooooooooooooooooooo Vidaaaaaaaaaaaaaaaal!!! -
#35843 Bonucci gólja után ez a meccs 2. legjobb momentuma. :D Persze Del Piero megint nem játszik, bármit csinált a múlt héten... -
#35842 Most rosszul leszek, ha Q-t nem Borriello helyére hozza be Conte. -
#35841 Bonucci -
#35840 Csak annyit kérek Contétól, hogy ezt a szerencsétlen balfaszt hozza le. Nem elég, hogy fizikai fájdalommal jár ránézni, ráadásként még hátráltatja is a csapatot. Matri, DP, Quagliarella, bárki, csak ne ő. -
#35839 Ez a nyomorék barom hogy játszhat nálnuk??????? Komolyan bazzeg 2 méterről nem bír belefejelni a labdába. Már-már Amauri szelleme kísért... -
#35838 Wow! A vicc az, hogy simán kezdő lehetett volna még tavaly is nálunk. Az meg egyenesen vicc, hogy Trez meg DP ki lesz ebrudálva innen, de Amaurik meg Borriellók simán játszhatnak.
A szerencsétlen Digi meg megint nem adja a meccsünket. Azért szívesen összeszámolnám hányszor adtak Juve-meccset élőben, mióta előfizettem rájuk. Pláne most idegesítő, hogy Egri eltakarodott onnan (illetve nem tom mi van vele, de már egy ideje nem közvetített Juve-meccset). -
#35837 Sörensen góljával vezet a Bologna a Palermo ellen. -
#35836 -
#35835 még nagyobb lesz a nyomás holnap. Catania-Milan 1-1. két pontra feljöhetünk ha nyerünk holnap este -
#35834 holnap ha nyerünk 2 pont lesz csak a hátrány -
#35833 még van azért egy hónap. én még reménykedem, de ha április végéig nem történik lépés az ügyben akkor utána már nem is nagyon fog, mert május elején búcsúmeccs -
#35832 Buffont a klubhoz szeretné kötni Del Pieronak meg mennie kell?
Nem értem, padra simán elférne jövőre is, és a BL-ben a tapasztalatára hatalmas szükségetek lesz (a Nestáról szóló pletykákat is azért tartom elképzelhetőnek, mert eszméletlenül megnőne vele a stabilitásotok, és főleg a BL-ben sokat jelentene). -
#35831 Marotta nyilatkozott pár mondatot a lehetséges igazolásokról és a szerződések meghosszabbításáról:
- jelen állás szerint Alexnek mennie kell a nyáron
- Buffon örökre a klubhoz szeretnék kötni.
- szeretné Tevezt kölcsönbe megszerezni opciós megvásárlási joggal
- nem lenne csalódott ha Cavani Juventus játékos lenne
- Lavezzi kivásárlási ára 31 millió, ekkora kiadást túl soknak tart.
na most akkor kérdem én, hogy amennyiben nem akarunk kiadni 30-40 milliót egy jó csatárra (aki nem mellesleg azért nehogy Lavezzi legyen már) akkor mi a fenét akarunk majd a BL-ben? -
#35830 Kösz mindkettőtöknek. Remélem még marad az utolsó fordulóra esélyünk a bajnoki címre. -
#35829 ezért is kell egy hivatalos okmányt bevinni magaddal. a kapunál elkérik és összenézik a nevet. és én is úgy tudom, hogy van egy nyomtatvány amivel át lehet ruházni a jegyet sőt még a bérletet is egy-egy meccsre -
#35828 rá van írva a név,azt hiszem ha időben elkezdik a procedúrát akkor át lehet írattatni.kártya nem kell -
#35827 Nagy élmény lehetett. :) Én még 2004-ben voltam Inter-Juvén a San Siróban, ki is kaptunk, de máig az egyik legnagyobb élményem. Ja és ott is a kakasülőről mindent teljesen faszán lehetett látni.
Contétól meg rendes volt, hogy megszánt titeket, Csöves, hogy becseréli Del Pierót. :D
Más: a jegyre rá van írva a név és át se ruházható? Más egyebet tudni kell? Nem kell vmi szurkolói kártya? Mert sikerült az Atalanta elleni meccsre jegyet szereznem online, aztán azért kérdezem. Ezek után már alig várom. :))) -
#35826 ajánlott olvasmány :D -
#35825 ez durva: kb 20 perce kezdődött a jelentkezés az Atalanta elleni túrára és már be is telt a létszám