Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantasztikus ismét egy szezon ami mehet a kukába,de vajon meddig kell még ezt elviselnünk, az már egy megválaszolatlan kérdés. Az utolsó hazain valoszinüleg egy motivált napoli fog simán nyerni Torinoban. Igazából csak Alexet,Buffont és Chiellinit sajnálom,hát jövõre az új stadionba csak olasz bajnokit fog látni a közönség,nagy kár. Nem juvéval kapcsolatos de döbbenetes számomra,hogy egy olyan nagy multú klub mint a samporia kiesett,a szezon elején azért ezt nem hiszem,hogy sokan gondolták volna.
9csöves9
bravó Seba! ez most nagyon kellett a sok dilettáns pofájába,aki elherdálta...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
tök aranyos,ahogy szarráfociznak minket.szívesen elõretekerném az idõt,a Napoli meccs utánra...

(Paulo Souza lett a Vidi edzõje😄 )

Mellesleg Buffon joggal ideges, mi a fa.. csinálunk kérdem én? komolyan mondom szánalmas, már rég elküldtem volna legalább 10 embert haza úgy, hogy ne is jöjjön vissza.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Állati jók a képek. 😄

9csöves9
<#eljen>

Buffon; Motta, Barzagli, Chiellini, Grosso; Martinez, Giandonato, Melo, Pepe; Del Piero, Matri

a Parmanál nem játszik Amauri valami a kezével történt(...),viszont kezdõ lesz Mirante,Bojinov és Seba is

banok
15.00 Parma-Juventus
tv: Digisport Plus
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9

9csöves9

9csöves9

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

forzajuve5
ilyen emberek kellenek nekünk. egyetlen gond, hogy Marotta szarik az ilyesmire, és nem fogja idehozni

9csöves9
Bastos azt nyilatkozta lefossa a bl-t,a Juve anélkül is Juve.milyenigaz

Breki33
Oziris666
Szánalmas ág?Azért kiejtettek ott egy ManU-t is!
Idén meg bármennyire szarok azért a második helyet megszerzik!
Ti meg a vezetéseteknek köszönhetõen még jópár évig errõl se nagyon álmodhattok!(ami feháborító egy ilyen multu klubbnál)

Fabio Capello
Pirlo ma megcáfolta hogy akár csak szóba állt volna a Juvéval az átigazolás ügyében.

HÁLELÚJA.

9csöves9
egyelõre nem kell emiatt aggódni.a tény annyi,hogy a találkozó megtörtént.persze,hogy az újságok bedobják azt a két nevet aki piacképes a csapatunknál.

egyes pletykák szerint(ami számomra elég hihetõnek hangzik) az is szóba került,hogy a Madriddal játsszuk nyáron a stadionavató meccset

Zsolti9014
Remélem kacsa.

Chiello egyszerûen nem megy sehova, meg Melót se lenne muszáj elküldeni...
Érkezõk közül Higuaín az mondjuk nem lenne rossz, Benzema utóbbi idõkben nem túl meggyõzõ, bár nem tudom, mennyit játszik egyáltalán. Garay? Minek, ha ott van Chiellini?

Hajrá Magyarország!

Trunks
Pirlót meg ha leigazoljuk, az a szánalom csúcsa lesz. 5-6 évvel ezelõtt leborultam a nagysága elõtt, de ma már ebbe a Milanba se fér be. Egyáltalán nem! Ez mindent elmond a teljesítményérõl. Remélem veszünk még néhány nyugdíjas, pályája végén járó egykori sztárt sok milliós fizetéssel. Tudom ajánlani Matthäust...

Amici di nessuno...

Trunks
A bajnokságot tavaly bárki megnyerte volna Bayernnel. És ez most nem túlzás. Egyszerûen közel-távol senki nem volt a Bundesligában tavaly. A BL-döntõ meg... minden idõk legszánalmasabb ágán minden idõk legszánalmasabb döntõse volt a Bayern, úgy, hogy a Fiorentina ellen csak a bírók tolták õket tovább a nyolcaddöntõben (!). Úgyhogy ennyit arról, hogy mennyire volt sikeres a tavalyi szezonjuk. Amit pedig idén nyújtanak, az kb. a miénkhez mérhetõ, csak nekik van egy Robbenjük meg egy Riberyjük...

Amici di nessuno...

9csöves9
Villas Boas kijelentette,hogy marad Portoban.az elnökük is azt nyilatkozta,hogy elképzelhetetlen a váltás

Agnelli meg nem elégedett a mostani helyzettel.meglepõ.

9csöves9
hihetetlen...még bízok benne,hogy nem jön létre eze a biznisz,de annyira illene a mostani elképzelésekhez.fõleg ha megkapja a 4 millás fizetését.ebben az esetben pedig egyenesen undorító,hogy hónapokig ment a vita,hogy Alex 1 vagy 2 millát kapjon...

ha meg leigazoljuk,az is nyilvánvaló,hogy nem hozunk egy elismert,keménykezû edzõt sem,mert az úgy vágná ki az elsõ meccs után amikor rászarik a légy a fejére "futás" közben,mint macskát szarni.aztán nézegethetjük a VILÁGBAJNOK cserepadunkat annyi pénzért mint amennyibõl összehoznak egy Portot,egy Dortmundot vagy még sorolhatnám...

Zsolti9014
építjük a jövõ csapatát?...
de amúgy én nagyon nagyra értékelem Pirlót, ha odateszi magát, akkor részemrõl rendben lesz.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Blanc lemondott!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
így legalább nem adjuk ki Aquilanira a sok milliót. Pirlo is tud annyit csinálni mint Aq és csomót spórolunk rajta.(ingyen jön, fizetése 1.5 millió három éven keresztül)
persze kb 10-15 millióból lehetne venni egy olyan játékost arra a posztra aki tud is játszani, nem pedig az évekkel ezelõtti teljesítményébõl él.

Kaplan
Neeeeee, mineeeeek??? Boas pedig jöhet! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szucsy89
limperatore
Úgy néz ki bepöccentek nálatok, Villas Boasnak 5 éves szerzõdést akarnak ajánlani, meg Pastorét is megakarjátok szerezni

Vagy ha Mancini nem nyeri meg a kupát, akkor õt!
Boassal gondolom jönne a fél porto ( hulk, rolando, moutinho )

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
bazeg, kedden reggel néztem az összefoglalót neten. ez beszarás ami itt megy. remélem jövõre kitalálnak valami okosat... egy jó edzõ, meg pár klafa kis spíler...nem tudom. ez nem méltó a juve-történelemhez.

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
az túlzás, hoyg megbukott, tavaly hozták a kötelezõt (bajnokság), megnyerték a kupát, és csak beverekedték magukat a BL döntõbe is. szerintem nem bánnátok egy ilyesmi "bukást" 😊

szerintem is jó lehetne nálatok, biztos, hogy kiköpnék a tüdejüket a pályán a játékosok, nem alibiznének 7-8an a 11bõl a pályán mint DN-nél

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Trunks
Szerintem meg már rég nem csinált semmit. AZ-nál nagyon jól szerepelt, de mégiscsak egy kiscsapat, Bayernnél meg megbukott. Nagyon nem illene ide. Viszont lehet még õ is viszonylag jó megoldás lenne.

Az EL meg személy szerint nekem nem hiányozna, de ne felejtsük el, hogy azért még egy közepes szerepléssel (mondjuk negyeddöntõ) is nevetséges(en nagy) mennyiséggel lehet növelni az UEFA-együtthatót. Ami pár év múlva még igen sokat jelenthet.

Amici di nessuno...

õ egy igazi hajcsár sztem pont õ kéne nektek
felrázná a játékosokat az biztos

limperatore
van gaal világ egyik legjobb edzõje, sztem jó lenne

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
felerõsödtek a Van Gaal pletykák.számomra rendkívûl ellenszenves, és a Bayern is csúnyán befásult alatta,de én már neki is örülnék

Fabio Capello
Hát ez egy vicc volt tegnap... :/

Mindenesetre lassan úgy érzem, nem is baj ha nem lesz nemzetközi a következõ szezonban, hátha felébred végre a mélyen tisztelt vezetõség, hogy valami kurvára nem stimmel... :|

9csöves9
nem is lepõdök már meg ezen a 100 millás átigazolási kereten.a meccs elõtt 9x szorzó volt a Chievon,2-0 után meg biztos,nagyon jól fizetett az X 😄

gyerünk srácok még a Parma ellen meglehet a 200 is!

Kaplan
Jajj, jajj, jajj... Kezdem úgy érzeni, hogy engem már csak úgy lehetne kárpótolni a következõ évben ha egybõl bajnokok lennénk és úgy eveznénk a BL-be. Széééép álom!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Grove4
VICC volt ez a tegnapi meccs! :/

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Marrotta azt nyökögte ki,hogy a Parma elleni meccs után lesz döntés Delnerirõl.miért akkor mi lesz?ha 4-0-ra szopunk ki csak akkor küldik el?a minimális célt sem teljesítette,nincs mirõl beszélni

9csöves9
beszarok már ezen komolyan😄

az a vicc,hogy nem a Barcát kellett volna oda vissza,hanem csak 3 C betûs kiscsapat ellen kellett volna tartani a 2-0-t és megvan a bl.vicc.

forzajuve5
DN már nyilatkozott is. nem fogjátok kitalálni mit mondott 😄

csak egy kis részlet, de ezt muszáj kiragadnom belõle:

"I think we were unlucky"

a mindenségit ennek a szerencsének, mindig ellenünk játszik 12. emberként a pályán az ellenfél csapatát erõsítve 😄

Csacsi
Csak ha Milan Inter lesz a kupadöntõ. De nekem nem hiányzik.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szucsy89
A 7. helyezett is indulhat az EL-ben, vagy hogy van ez? Remélem azért arra oda tudtok érni... :/
forzajuve5
de elõtte csapkodja jól arcon valaki

Csacsi
Remélem még ma este elzavarják DN-t.

Elvégre nem teljesítette amit elvárt tõle a vezetõség.

Remélem viszi magával Marrottát is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Az egy dolog,hogy az eredmény katasztrófális,de mi játszuk a szezon legjobb meccsét. Még ezek után mondják,hogy unalmas az olasz foci.
Trunks
Igazából már oly mindegy... legalább szólnának ide a srácok, layeltem volna 1.02-1.03-on a Juve gyõzelmet 2-0-nál a 67. percben, szép hasznot hozott volna...

Amici di nessuno...

na ...pjatok le...

Trunks
Ez mi megint? 😊)

Amici di nessuno...

Ezt nem hiszem el!