Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
most olvasom épp, hogy Ancelottit kirúgták. kicsit elõbb is megtehették volna és akkor talán reménykedhettünk volna az érkezésében.

Conte mellett annyi szól, hogy szép támadófocit játszat amihez már most sincs rossz keretünk, de pár igazolással nagyon ütõs csapatot lehetne összedobni, plána ha tényleg van 100 milla igazolni.
viszont nem tudom mennyire fogják megérteni egymást Marottaval. Conte azok közé tartozik aki kiköti, hogy mely játékoskra van szüksége. ugye tudjuk, hogy ez a rendszer nem nagyon mûködött nálunk az elmúlt években. az jött akit Secco és Marotta igazolt, kb az edzõk megkérdezése nélkül.

én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy Marottanak is takarodni kellene.
Agnelli kinevezésének mennyire örültünk év elején. hát nem tudom... bennem nem hagyott nagy nyomot. fogjuk arra, hogy nincs még nagy tapasztata e téren, majd az évek során talán változik. ha jutna valamire a bundaügy újratárgyalása kapcsán, akkor azt mondom megérte kinevezni 😊.

jövõre mindenkinek össze kell kapni magát, mert lassan eltûnünk európa futballtérképérõl. így meg hogy csak az elsõ három hely ér majd bl-t pláne nem lesz egyszerû.

olaszok csapatok szerintem egyre nagyobb bajban lesznek nemzetközi téren. következõ idényben minden nagy olasz csapat élén olyan fiatal edzõk lesznek akik még semmit nem értek el nemzetközi szinten (Allegri, Leonardo, Conte, Romanal nem tudom ki lesz). lényeg, hogy jelenleg nincs az egész olasz bajnokságban egy valamire való edzõ. így nehéz lesz visszaküzdeni magunkat az elitbe

Forza Italia
hátigen ez mindent elárúl a szezonunkról. De remélem h most már tényleg odatesszük magunkat az átigazolási piacon és h újra azt a Juvét látjuk akitõl mindenki fél.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Ha Conte lesz az edzõ Nanit és Riberyt is szeretné a csapatba. Hát??? De legalább az jó pont h Conte nem lófaszra való játékosokba gondolkodik.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
végre vége...el nem tudtam volna képzelni,hogy még egy olyan szar szezont lehet produkálni mint a tavalyi.hát sikerült

izgalmas mercato lesz nyáron az biztos,Contét szerintem már borítékolhatjuk.szeretnék hinni benne,hogy sikerülni fog neki,de a józan ész nem ezt mondja.

közben az újságírok begombáztak rendesen Agüero és Tevez után Ribery-t és Nanit emlegetik...

Zsolti9014
legalább nem vereséggel zártunk. kíváncsi leszek, milyen változások történnek a nyáron...

Hajrá Magyarország!

Matri. Bíztam is benne.

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

Csacsi
Nem érdekel ki lesz az edzõ jövõre...de remélem eltöri annak a lábát...aki ívelgetni akar elõre...és majd lesz valami.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nem lepõdök meg...

Zsolti9014
nem a "rendes" csapatok. 😊
rendesebb volt az mint ez 😄

persze, tudom, hogy érted.

Delnerit én sem nagyon sajnálom, de azt azért kíváncsian várom hogy ki jön helyette...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
igen azthiszem kedden.de nem a rendes csapatok lesznek,hanem ilyen 90es évek allstars,náluk Giggs,Cantona,Beckham?,Yorke,Cole nálunk Alex,Zizou,Davids stb

forzajuve5
Ügynöke szerint Michel Bastos 10 napon belül a Juventus játékosa lesz.

forzajuve5
végre valami. az is mehetne vele együtt aki idehozta.

más:
jövõ héten megyünk manchesterbe haknizni?

Nem hiszem hogy sokan fogják sajnálni.

9csöves9
Delneri bejelentette,távozik a csapat élérõl!

Breki33
9csöves9
állítólag hétfõn jelentik be Conte érkezését.Moggi szerint jó döntés lenne,ellenben Mazzarival akit ugyanolyannak tart mint Delneri.

4-2-4-t játszat a Sienával,mivel szélsõ kp-k voltak elõl a széleken, ezért felfoghatjuk egy egyszerû 4-4-2-nek is,de kevesebb védekezõ feladatot láttak el a szélsõk.ez Krasicnak nagyon feküdne,viszont akkor középre nem fér bele,hogy Pirlo,Aquilani,Montolivo féle tutyimutyik játszanak,hanem 2 verõember kell.

nálam köbö így nézne ki,a mostanában bedobált nevekbõl reálisan nézve: Gigi-Ziegler,Chiello,Bonucci,Beck-Lassana Diarra,Melo-Bastos,Q,Matri,Krasic

9csöves9
az utolsó bekezdésben van a kutya elásva.valami elképesztõen elbaszott dolgok folynak nálunk e téren.arra most ki sem térnék,hogy pénztelen középcsapatok milyen csiszolatlan gyémántokat találnak minden szezonban,pedig gondolom sokkal szerényebb eszközök állnak az õ rendelkezésükre.én a legjobban azon vagyok kiakadva,hogy máshol bõven középszerû játékosokat fel tudnak úgy építeni,hogy késõbb alapemberek és hasznos csapattagok legyenek.maradva csak a bl-döntõnél pár példával.Fletcher baszki!!õ még a középszer alatt van és évek óta hasznosan részt vesz egy toppon lévõ csapat menetelésében.vagy a másik oldalon Busquets vagy Pedro.semmi extra egyik sem,még is olyan munka van mögöttük és körülöttük,hogy a világ legjobb csapatának hasznos tagjai.eljátszhatunk a gondolattal,hogy hol tartana most Giovinco vagy Marchisio ha az általad említett 3 csapat valamelyikében pallérozódik...

BADE
Úgy látom a vezetõség még mindig nincs tisztában,hogy ide egy nagy tekintélyû,korábban nagy sikereket elért edzõ kell.
Ha lett volna ebben a kiegyensúlyozatlan szezonban egy normális edzõnk simán meg lett volna az elsõ 3 hely valamelyike.
(ha megnézitek Lippi-vel,Capello-val eredményeket értünk el,ilyen kaliber kell)

Agüero árából illetve fizetéséból három másik játékost is tudunk igazolni.
Pirlo évi fizetését max 2 millában szabnám meg,máskülönben nincs rá szükség.

Del Piero-Quagliarella-Matri-Toni csatársor teljesen megfelelõ.
Ha megnézzük a szezont nem a csatárokon múlott,hanem a védelmen.

Amúgy a játékosmegfigyelõink illetve az utánpótlásnevelés is elmehet a francba,állítólag korosztályos bajnokok vagyunk mégsem tudunk beépíteni egyetlen épkézláb játékost sem a csapatba.
Meg kell nézni a Barca-t,Manchester-t,Arsenal-t!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
Diarra helyett Melo. Agüerot esélyünk nincs megszerezni sajnos. valamint én jobban örülnék Benzemanak. olcsóbb és könnyebben megszerezhetõ. én hatalmas potenciált látok abban az emberben

Zsolti9014
egyetértek! én sem szeretnék csalódni még egy ikonban, viszont szerintem is más karakter mint Ferrara. (sztem eredményesebb lenne)

De Pirlo...én nem bánom, ha ingyen idehozzuk, csak a fizetése...tényleg szegény Alex-szel kell kibaszni, utána meg idehozni egy veteránt 4+ millióért? Hozzuk ide, oké, de mivel zsákbamacska, ne írjon már alá 3 évre (meg amúgy is, az már 34-35 lesz a végére), meg ne kapjon annyi pénzt. Esetleg kapjon teljesítményprémiumot...

Agüerónak örülnék, de ha választani kellene, akkor inkább Quagliarella-Matri. Meg komolyan, ha Agüero jön 45M-ért, akkor ide épkézláb védõt nem hoznak az száz...

Hajrá Magyarország!

Effe88
hú ez nem semmi csapat lenne azért<#wow1>

Trunks
A Napoli automatikusan fõtáblás lesz, a Samp nem volt.

Amici di nessuno...

Breki33
Fabio Capello
Ha csak a fele meglenne, én elégedett lennék...

Kaplan
Azért ez így nem néz ki rosszul... Az edzõnek pedig Villa Boas! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

limperatore
gazzetta

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
Del Neri is nagyon megmutatta magát a BL-ben a Sampdoriaval

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
szerintem a napoli edzõje jövõre szeretné a BL-ben is megmutatni magát,hamár azért küzdött hogy kivigye a nápolyiakat oda

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
én nem akarom Contét.nem szeretnék még egy bálványunkban csalódni,bár õ azért merõben más stílus volt játékosként mint Ferrara.szerintem mindig is az egyik legelszántabb és legintelligensebb játékosaink közé tartozott és azért az edzõi múltja is merõben más,mint Cironak a segédedzõ-ifjúsági edzõ vonala.kiváncsi leszek

Trunks
Agüerónak nagyon örülnék, viszont azt mondom, hogy nehogy idehozzuk! Matri+Quagliarella kb. fele ennyibõl megvan, és még marad pénz a védelem megerõsítésére. Legalább két szélsõhátvéd kell+a középpályára se ártana 1-2 új ember.

Amici di nessuno...

limperatore
ott van a napoli edzõje is, nem értem miért nem õt viszik a juvéhoz, akár még lavezzit is átvihetné

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
azért elég nevetséges lenne ha egy évek óta nulla teljesítményt nyujtó Pirlo megkapná ezt a fizetést miközben a csapat legnagyobb ikonja Alex jelentõs fizetéscsökkentésbe ment bele azért, hogy maradhasson még egy évet...
és én személy szerint Conte érkezésének se örülnék. megint zsákbamacska. egy olyan edzõ aki nagy csapattal még nem bizonyított.

forzajuve5
A Corriere dello Sport szerint hétfõn, vagy kedden bejelentik az új edzõ, Antonio Conte érkezését! Andrea Pirlo pedig zöld utat kapott, nem hosszabbít a Milannal: három évre írhat alá a Juventushoz, és évi több mint négy millió eurót, plusz bónuszokat tehet zsebre. Agüero? 45 millió eurót kér érte az Atletico, és öt órás tárgyalás volt tegnap az ügynökével! Halkan jegyeznénk meg, hogy Jose Segui annak a Momo Sissokónak is az ügynöke, aki valószínûleg távozik a nyár folyamán a Bianconeritõl…

Forza Italia
Érdekes. Hát Marottának ideje lenne villantani.

Az Ansa hírügynökség szerint Sergio Agüero ügynöke kedden a Juventus elnökével, Andrea Agnellivel, illetve sportigazgatójával, Guiseppe Marottával tárgyalt.

Trunks
Moggi tényleg ért hozzá, de ez a nyilatkozata teljesen nevetséges volt. A keret alapján nekünk nem a 7-8. helyen kellett volna végeznünk. Kinek erõsebb a kerete a miénknél? Inter, Milan, nagyon esetleg Napoli. Ennyi. A realitás a dobogó 3. helye, esetleg a 4. pozíció lett volna. Ha nem sérül meg Quagliarella, meg is lett volna. Ettõl függetlenül tényleg változásokra van szükség.

Amici di nessuno...

Csacsi
Nekem is ez rémlik...sõt kijelentette már év elején, hogy a Milán lesz a bajnok.

Hiába...van aki beszél róla...és van aki beszél róla..és ért is hozzá.

Állítólag Conte lesz az új edzõ.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

forzajuve5
jó lenne elõbányászni azt a cikket amiben megjósolta az idei helyezést. nekem erõsen rémlik, hogy tényleg mondott ilyet annak idején

Zsolti9014
na igen, ez a baj. ha ugyanezt még a samp edzõjeként nyilatkozza, azt mondom, király, nagyon jól összerakta a csapatát. na de, ez a JUVENTUS! szólni kéne már azoknak akik ezt nem tudják...

Hajrá Magyarország!

Breki33
Luciano Moggi nyilatkozata
Breki33
"Marotta nagyobbat bukott, mint Delneri"

„Azt mondtam a szezon elõtt, a csapat a hetedik, vagy a nyolcadik helyen végez idén, és úgy néz ki, igazam lett. Ez a keret roppant alacsony színvonalú. A Juventus szezonja kiegyensúlyozatlan volt, amit részben a legrosszabbkor megsérülõ kulcsjátékosokkal lehet magyarázni. Ha a jövõ évi edzõ azok közül kerül ki, akiket lehet olvasni, én megtartanám Delnerit. Méghozzá azért, mert ha meg is bukott, Marotta az én szememben még nagyobbat bukott. Elõször õt kellene kirúgni. Aztán a keretet meg kell újítani, a védelem és a középpálya a legfontosabb. Mindezt úgy, hogy a nyáron vásárolt játékosok közül szinte mindet el kell adni. Egyébként ha Mazzari, Vilas Boas és Conte közül kellene választanom, utóbbira tennék, de alternatíva lehetne Gasperini is.”
Ennyi.

forzajuve5
Nedved:

„Határozott üzenetet kell küldenünk a játékosoknak. Idén nem volt megfelelõ a csapat mentalitása. A játékosok többet beszélnek az újságírókkal, mint egymással a pályán. Hogy eltûntek a karakterek? Nem. Én úgy mondanám, hogy sose volt meg. Az új érkezõk nem értették meg, mit is jelent a Juventus, a többiek pedig elfelejtették.”

Trunks
Abból a szempontból, hogy jövõre csak a bajnokságra tudunk koncentrálni, még jó is, hogy nem indulunk az EL-ben. 😊 Nekem amúgyse fog hiányozni.

Azért mennyire durva, hogy milyen fos szezonunk lett végül. Pedig milyen szépen indult. Ha nem sérül meg Quagliarella a Parma ellen, szerintem sima lett volna a dobogó. 😞(

Amici di nessuno...

forzajuve5
vajon szólt már valaki ennek a szerencsétlennek, hogy ez a Juventus, és itt nem az a cél, hogy a középmezõnyben végezzünk?
jó lenne ha elkezdene csomagolni

limperatore
Azonban a korábbi Sampdoria edzõ úgy gondolja, hogy lehet pozitív a szezonjuk akkor is, ha nem indulhatnak jövõre egyik európai kupasorozatban sem.

„Jó dolgok is történtek a szezonban. Az Intert és a Milant is sikerült elkapnunk. Igen volt sok döntetlenünk, de három döntetlen és három gyõzelem nem is olyan rossz.” mondta Del Neri a meccset megelõzõ sajtótájékoztatón.

A 60 éves szakember megvédte az utóbbi idõben sok kritikát kapó csapatát is.

„Egy teljesen új csapatot építettünk erre a szezonra, nagy változások történtek tavaly július óta és az ilyen mértékû változások mindig nehézségekkel járnak.”

„Ezek mind remek srácok és örülök, hogy ilyen jó kapcsolat alakult ki köztünk.”

forzajuve5
aki pár napja ilyet nyilatkozik a csapat egyik ikonjától attól sokat ne várjunk

„Buffon? Másfél éve nem játszott már…”, mondta Elkann

Zsolti9014
A Bresciát is sajnálom, de a Samp tényleg durvább...mi folyik most az európai bajnokságokban...
Németeknél is Stuttgart, Wolfsburg kiesés ellen küzdenek, holott nemrég bajnokok voltak. meg a Hertha is egyik évben bajnoki aranyért megy, utána kiesik.

Mondjuk még mindig a Juve szereplése bosszant leginkább.

Hajrá Magyarország!

Del Neri: Nincs mentség, nem mondok le

Van pofája...

Elkann is nyilatkozott:

„Hogy Gigi Del Neri lesz-e a következõ szezonban is a Juve edzõje? Nem értem a kérdést. Ön nem szeretné? Ami pedig Karim Benzemát illeti, nagyszerû futballista, ám egy embertõl még nem lesz nagyszerû egy csapat.”

Egy kérdés hozzátok. MI a FA** folyik itt???????????

Szánalom...