Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Conte mellett annyi szól, hogy szép támadófocit játszat amihez már most sincs rossz keretünk, de pár igazolással nagyon ütõs csapatot lehetne összedobni, plána ha tényleg van 100 milla igazolni.
viszont nem tudom mennyire fogják megérteni egymást Marottaval. Conte azok közé tartozik aki kiköti, hogy mely játékoskra van szüksége. ugye tudjuk, hogy ez a rendszer nem nagyon mûködött nálunk az elmúlt években. az jött akit Secco és Marotta igazolt, kb az edzõk megkérdezése nélkül.
én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy Marottanak is takarodni kellene.
Agnelli kinevezésének mennyire örültünk év elején. hát nem tudom... bennem nem hagyott nagy nyomot. fogjuk arra, hogy nincs még nagy tapasztata e téren, majd az évek során talán változik. ha jutna valamire a bundaügy újratárgyalása kapcsán, akkor azt mondom megérte kinevezni 😊.
jövõre mindenkinek össze kell kapni magát, mert lassan eltûnünk európa futballtérképérõl. így meg hogy csak az elsõ három hely ér majd bl-t pláne nem lesz egyszerû.
olaszok csapatok szerintem egyre nagyobb bajban lesznek nemzetközi téren. következõ idényben minden nagy olasz csapat élén olyan fiatal edzõk lesznek akik még semmit nem értek el nemzetközi szinten (Allegri, Leonardo, Conte, Romanal nem tudom ki lesz). lényeg, hogy jelenleg nincs az egész olasz bajnokságban egy valamire való edzõ. így nehéz lesz visszaküzdeni magunkat az elitbe
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
izgalmas mercato lesz nyáron az biztos,Contét szerintem már borítékolhatjuk.szeretnék hinni benne,hogy sikerülni fog neki,de a józan ész nem ezt mondja.
közben az újságírok begombáztak rendesen Agüero és Tevez után Ribery-t és Nanit emlegetik...
Hajrá Magyarország!
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
rendesebb volt az mint ez 😄
persze, tudom, hogy érted.
Delnerit én sem nagyon sajnálom, de azt azért kíváncsian várom hogy ki jön helyette...
Hajrá Magyarország!
más:
jövõ héten megyünk manchesterbe haknizni?
4-2-4-t játszat a Sienával,mivel szélsõ kp-k voltak elõl a széleken, ezért felfoghatjuk egy egyszerû 4-4-2-nek is,de kevesebb védekezõ feladatot láttak el a szélsõk.ez Krasicnak nagyon feküdne,viszont akkor középre nem fér bele,hogy Pirlo,Aquilani,Montolivo féle tutyimutyik játszanak,hanem 2 verõember kell.
nálam köbö így nézne ki,a mostanában bedobált nevekbõl reálisan nézve: Gigi-Ziegler,Chiello,Bonucci,Beck-Lassana Diarra,Melo-Bastos,Q,Matri,Krasic
Ha lett volna ebben a kiegyensúlyozatlan szezonban egy normális edzõnk simán meg lett volna az elsõ 3 hely valamelyike.
(ha megnézitek Lippi-vel,Capello-val eredményeket értünk el,ilyen kaliber kell)
Agüero árából illetve fizetéséból három másik játékost is tudunk igazolni.
Pirlo évi fizetését max 2 millában szabnám meg,máskülönben nincs rá szükség.
Del Piero-Quagliarella-Matri-Toni csatársor teljesen megfelelõ.
Ha megnézzük a szezont nem a csatárokon múlott,hanem a védelmen.
Amúgy a játékosmegfigyelõink illetve az utánpótlásnevelés is elmehet a francba,állítólag korosztályos bajnokok vagyunk mégsem tudunk beépíteni egyetlen épkézláb játékost sem a csapatba.
Meg kell nézni a Barca-t,Manchester-t,Arsenal-t!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
De Pirlo...én nem bánom, ha ingyen idehozzuk, csak a fizetése...tényleg szegény Alex-szel kell kibaszni, utána meg idehozni egy veteránt 4+ millióért? Hozzuk ide, oké, de mivel zsákbamacska, ne írjon már alá 3 évre (meg amúgy is, az már 34-35 lesz a végére), meg ne kapjon annyi pénzt. Esetleg kapjon teljesítményprémiumot...
Agüerónak örülnék, de ha választani kellene, akkor inkább Quagliarella-Matri. Meg komolyan, ha Agüero jön 45M-ért, akkor ide épkézláb védõt nem hoznak az száz...
Hajrá Magyarország!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
és én személy szerint Conte érkezésének se örülnék. megint zsákbamacska. egy olyan edzõ aki nagy csapattal még nem bizonyított.
Az Ansa hírügynökség szerint Sergio Agüero ügynöke kedden a Juventus elnökével, Andrea Agnellivel, illetve sportigazgatójával, Guiseppe Marottával tárgyalt.
Amici di nessuno...
Hiába...van aki beszél róla...és van aki beszél róla..és ért is hozzá.
Állítólag Conte lesz az új edzõ.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hajrá Magyarország!
„Azt mondtam a szezon elõtt, a csapat a hetedik, vagy a nyolcadik helyen végez idén, és úgy néz ki, igazam lett. Ez a keret roppant alacsony színvonalú. A Juventus szezonja kiegyensúlyozatlan volt, amit részben a legrosszabbkor megsérülõ kulcsjátékosokkal lehet magyarázni. Ha a jövõ évi edzõ azok közül kerül ki, akiket lehet olvasni, én megtartanám Delnerit. Méghozzá azért, mert ha meg is bukott, Marotta az én szememben még nagyobbat bukott. Elõször õt kellene kirúgni. Aztán a keretet meg kell újítani, a védelem és a középpálya a legfontosabb. Mindezt úgy, hogy a nyáron vásárolt játékosok közül szinte mindet el kell adni. Egyébként ha Mazzari, Vilas Boas és Conte közül kellene választanom, utóbbira tennék, de alternatíva lehetne Gasperini is.”
„Határozott üzenetet kell küldenünk a játékosoknak. Idén nem volt megfelelõ a csapat mentalitása. A játékosok többet beszélnek az újságírókkal, mint egymással a pályán. Hogy eltûntek a karakterek? Nem. Én úgy mondanám, hogy sose volt meg. Az új érkezõk nem értették meg, mit is jelent a Juventus, a többiek pedig elfelejtették.”
Azért mennyire durva, hogy milyen fos szezonunk lett végül. Pedig milyen szépen indult. Ha nem sérül meg Quagliarella a Parma ellen, szerintem sima lett volna a dobogó. 😞(
Amici di nessuno...
jó lenne ha elkezdene csomagolni
„Jó dolgok is történtek a szezonban. Az Intert és a Milant is sikerült elkapnunk. Igen volt sok döntetlenünk, de három döntetlen és három gyõzelem nem is olyan rossz.” mondta Del Neri a meccset megelõzõ sajtótájékoztatón.
A 60 éves szakember megvédte az utóbbi idõben sok kritikát kapó csapatát is.
„Egy teljesen új csapatot építettünk erre a szezonra, nagy változások történtek tavaly július óta és az ilyen mértékû változások mindig nehézségekkel járnak.”
„Ezek mind remek srácok és örülök, hogy ilyen jó kapcsolat alakult ki köztünk.”
„Buffon? Másfél éve nem játszott már…”, mondta Elkann
Németeknél is Stuttgart, Wolfsburg kiesés ellen küzdenek, holott nemrég bajnokok voltak. meg a Hertha is egyik évben bajnoki aranyért megy, utána kiesik.
Mondjuk még mindig a Juve szereplése bosszant leginkább.
Hajrá Magyarország!
Van pofája...
Elkann is nyilatkozott:
„Hogy Gigi Del Neri lesz-e a következõ szezonban is a Juve edzõje? Nem értem a kérdést. Ön nem szeretné? Ami pedig Karim Benzemát illeti, nagyszerû futballista, ám egy embertõl még nem lesz nagyszerû egy csapat.”
Egy kérdés hozzátok. MI a FA** folyik itt???????????