44078

ibogldrc.jpg

• Ibuki
    Igen, ha úgy nézzük van benne igazság. Remélem, hogy több olyan időszak nem lesz. Bízzunk benne, hogy folytatódik a parádés győzelmi sorozat. Én már nagyon ráhangolódtam a meccsre. :D
  • Trunks
    Mondjuk abból a szempontból igaza van, hogy az alapján, amit a kiscsapatok ellen nyújtottunk, szerintem se érdemeljük meg. Viszont az elmúlt hetek már-már parádés teljesítményét ha folytatni tudjuk és esetleg megnyernénk a scudettót, pláne ha veretlenül, akkor nem hiszem, hogy érdemes lenne ezen vitázni. De sajnos az még messze van.
  • Forza Italia
    azt írta most menni e kell de kifejti majd. :D
  • Ibuki
    :D Hát, kiváncsi lennék,ha megkérdeznénk miért mi lenne az indok. Biztos meg se tudna szólalni vagy kitalálna vmit ;)
  • Forza Italia
    milan topikba a srác szerint mi nem érdemelnénk meg a bajnoki címet :D:D
  • Trunks
    Pedig próbáltak a Milannak kompenzálni a hétköziért, de hát egy kamu 11-es se mindig elég. :)
  • Forza Italia
    Amauri gólt lőtt a Milannak 2-1 re vezetnek :D ha nyerünk 1 pontal mehetünk :D
  • Trunks
    Ha tudsz részleteket, akkor írd lécci rögtön. Mindenképp menni szeretnék.
  • Rockynhooo
    Engem is érdekelne. 25 rongyot simán megér egy ekkora élmény. Van egy jó barátom aki Juventínó rákérdezek érdekli e aztán lehet :)
  • forzajuve5
    közben találtam pár cikket amiben leírják, hogy 24 millió/év volt, 10 éves szerződéssel.
    akkor már "csak" 7 millió/év a különbség. jelenlegi gazdasági helyzetben azért nem olyan rossz ez szerintem. következő szponzorral eljutunk a régi szép időkig
  • forzajuve5
    tudom volt már róla szó korábban mikor a betclick lett a szponzor, hogy a tamoil mennyit fizetett, de elfelejtettem :). mennyi is volt az annyi akkoriban?
    azért ez sem rossz pénz. már lehet belőle kezdeni valamit. ehhez ugye jön elég szép adag BL pénz is. remélhetőleg okosan lesz elköltve.

Elkann most épp a Ducatit készül megvenni. 700 millió körül lenne az ár. nem semmi mennyi pénzük van ezeknek. dobhatna nyáron még egy kicsit a csapatnak is
  • 9csöves9
    persze! az Inter ellen is volt velünk egy MU szurkoló srác.ha bármi érdekel írj bátran
  • pinnacle
    klubfüggetlenül is lehet menni egy ilyen túrára? azért erős szimpátia van :) :D
  • 9csöves9
    true story:D

http://memsport.blog.nepsport.hu/archives/2012/03/26/A_Juventinok_lelkivilaga/
  • Trunks
    Nem bánom, ha az ocsmány Betclic logó lekerül a mezünkről. Amúgy is az egyik legszemetebb fogadóiroda. Meg a pénz is jól jön. Már ha nem amaurikra fordítjuk... :)
  • 9csöves9
    ma reggel új mezszponzort jelentett be Agnelli,a következő két évben JEEP felirat lesz a mezeken.a Fiat csoport tagjai egyébként.ez 35 millió eurót jelent illetve járműveket a játékosoknak.messze van még a Tamoil-os lóvétól,de azért fejlődés
  • 9csöves9
    a Cagliari stadionját most már tényleg nézők befogadására alkalmatlannak találták,ezért a hazai meccseiket ezentúl máshol játsszák.hétvégén az Inter ellen Triesztben fognak pályára lépni,az lesz a tesztmeccs ha minden oké akkor a szezon végéig ott játsszák a hazai bajnokikat.namármost az utolsó előtti fordulóban ott nyomjuk ki kéne rá menni.25-ből megvan az egész,reggeli indulással és esti hazaérkezéssel egy napra be lehet sűríteni.gyönyörű hely egyébként,a stadionjuk is fasza,szóval szerintem kihagyhatatlan túra.a JCH valószínűleg több buszt is indít,szóval a lehetőség adott.gyertek!:)
  • Forza Italia
    Balzaretti, Silvestre, Mantovani, Pisano, Aguirregaray, Donati, Bacinovic, Bertolo, Hernandez

Ők fognak hiányozni a Palermobol :D:D
  • szucsy89
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TYe51VOQYjo
  • szucsy89

nemtom vótemá' :D
  • forzajuve5
    jó hír, hogy a Palermonak 4 eltiltottja lesz szombaton (Nicolas Bertolo, Andrea Mantovani, Massimo Donati és Abel Hernandez ). nálunk csak veszélyeztettek játékosok vannak, eltiltott nincs
  • szucsy89
    jogos :D a felkészülési meccs (ha volt egyáltalán akkor) meg nem olyan...
  • 9csöves9
    nyaralni általában nyáron szoktak,akkor nem igazán van bajnoki
  • forzajuve5
    ide muszáj lesz eljutni. hihetetlen élmény lehet élőben látni ezt a stadiont
  • szucsy89
    ha már ott voltál miért nem fért bele egy mezei bajnoki? én tuti nem szalasztottam volna el a lehetőséget
  • 9csöves9
    még csak ez volt a 3.,de ezentúl száraz kenyéren és csapvízen fogok élni,hogy minél többször mehessek:) minden pénzt megér
  • bakkerman
    nagyon irigyellek ám,hanyadjára voltál kint Juve meccsen? nekem régóta nagy álmom eljutni egy Barca meccsre(Barcelonaban már voltam,de nyaralni csak),fantasztikus élmény lehet
  • 9csöves9
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
    a kurva anyját már hogy szopat:D
  • 9csöves9

• 9csöves9
    na itt van pár kép a múlt hétvégéről,nagyon foson van a netem szóval szenvedek a feltöltéssel:D

• 9csöves9
    a Fener elnöke nyilatkozta pár hónapja,hogy ha nem kell a Galatának akkor azonnal lecsapnak rá.bár gondolom az asztalunkra nem fognak tenni egy 14 millás ajánlatot
  • forzajuve5
    tanulhatnánk már az előző évi hibáinkból. eladni úgy sem tudjuk drágábban azért mert sok éves szerződéseket írnak alá.

kicsit igazságtalannak tartom a gól elvételét Bonuccitól. igaz nem sok köze volt hozzá, de mondhatná azt is, hogy tudatosan ért bele. igaz elég viccesen hangzana :).

nemrég olvastam, hogy Melo is jön vissza a feladónak. nem lesz egyszerű csapatot találni neki, pedig jó lenne ha valamennyi visszajönne a nem olcsó vételárából
  • 9csöves9
    Vucinicnek adták a tegnapi első gólt

Bonucci és Matri hosszabbított 2017-ig.nem vagyok oda az ilyen 5 éves szerződésekért,per pillanat egyiküket sem tudom elképzelni mondjuk 3 év múlva a kezdőben
  • Trunks
    Egyetértek. Lichtsteiner helyett én Pepét játszatnám a jobb szélen, ha 3-5-2-t játszunk, de Cáceresnek is jó lenne helyet találni vhol.

Még vmi: ha már mindig csak szidjuk, most dicsérjük is meg: Bonucci tegnap nagyon stabilan játszott. Úgy látszik bejött Conte gondolatmenete, hogy ennél rosszabbul már nem mehet neki. :)
  • 9csöves9
    jajj hát végre elkaptuk ezeket a kolerásokat...nagyon nagy volt,egyedül Boriellon tudtam felhúzni magam,de ilyenkor az sem lényeg.Alexnek pedig egyértelműen kezdenie kell én simán játszatnám Q-val együtt.jah és nálam Caceres is kiszorította már Lichtsteinert,hetek óta gyenge a svájci,Martin meg egy állat.

megyünk Palermoba,nem lesz egyszerű de én most mindent derűsen látok:)
  • forzajuve5
    ez valami hihetetlen. hetek óta baráti társasággal nézzük a meccseket. a mostani csapat szerintem hihetetlenül össze tudja hozni a szurkolókat. le a kalappal előttük!
  • Trunks
    Hülyeséget írtam, mert már a negyeddöntőben van a Milan, akkor négy meccsük már semmiképp se lesz pluszban.