Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ITT van pl egy goal.com cikk is róla
AS.com | 26/05/2011
„Nem kérdés. Nem fogunk egyezkedni a Real Madriddal és a szavukat adták, hogy õk sem fognak háborúzni. Bármelyik csapathoz mehet, aki kifizeti a kivásárlási árat, kivéve a Real Madridot. Florentino biztosított arról, hogy nem fognak olyan üzletet véghezvinni, amely szemben állna az Atléticóval. Nem akarunk üzletet. Nem fog a Realhoz menni sem idén, sem máskor.”
„Elképzelhetetlen, hogy Agüero a Real Madridnál kössön ki. Ez nem pénz kérdés, sokkal inkább elvi. Nagyon megsértene minket. Ezt már az ügynökeivel is közöltük. Nem kérte, hogy engedjük át a Madridnak, tudattuk vele, hogy ez az egyetlen megvétózott klub.”
„Ebben az esetben van egy kivásárlási ár, és ha a játékos a Real Madridba kötne ki, akkor az Atlético kapna egy csomó pénzt. Ez nincs írásba rögzítve, szóban közöltük a játékossal, aki tudja, hogy ezt nem lehet, és a Real Madriddal is, hogy ezt nem teheti.”
„Az Atlético nem börtön, nem tarthatunk vissza egy játékost. Nem vagyunk a rabszolgakorban. Mondtuk neki, hogy ha egyszer el akar menni, akkor segítünk ebben, és ezért állapodtunk meg ebben az összegben a szerzõdés hosszabbítás során. Ha menni akar, akkor mi nem sokat tehetünk, bármikor talál egy olyan klubot, ami kifizeti a záradékban szereplõ összeget, kivéve a Madridot.”
„Az Atlético nem függ Kuntól. Ha elmegy, jön más, aki helyettesíti. Nem szeretném, ha elmenne, de vannak erõforrásaink a helyettesítésére.”
A Barcelona érdeklõdésére elmondta: „Nem én vagyok, aki megmondja a csapatnak, hogy egyezkedjenek Kun ügynökével. Csak a Real Madridot vétóztuk meg.”
A Juve kapcsán: „Hétfõn ajánlatot kaptunk a Juventustól Agüeróért. Kevesebb összegért nem engedjük. Konkrét árajánlatot nem kaptunk még senkitõl, és szeretném, ha nem is kapnánk. Ha nincs meg a 45 millió, akkor nem megy sehová”
Arról, ha Kun mégis a Madridban akar játszani: „Ez egy tévedés és soha nem játszana a Real Madridért.”
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Az Olasz Labdarúgóliga vezetõi úgy döntöttek, hogy a Serie A és a Serie B 2011–2012-es idénye szeptember 4-én, a hónap elsõ hétvégéjén kezdõdik.
A döntéshozók arról is határoztak, hogy a következõ szezonban nem lesznek bajnoki mérkõzések húsvétkor, valamint több találkozót rendezhetnek esti idõpontban.
Azért augusztusban is lesznek meccsek, igaz, augusztus 17-tõl csak az Olasz Kupa elsõ körének küzdelmeit rendezik meg.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
persze ez még mindig csak álom kategória,de én úgy érzem csak a City lehet a vetélytársunk ha eladják Tevezt.a Chelsea nem hinném hogy fél év alatt lepakolna 100 millát 2 csatárért,pláne hogy Torres eddig nem is váltotta be a hozzáfûzött reményeket.Barcelonában megvannak nélküle ráadásul õ szerintem egy Messi light,nemhiszem hogy ilyen stílusú támadóban gondolkoznak.a Madridról meg már beszéltünk.Milano kék fekete fele lehet még kérdéses,de õ róluk mostanában nem nagyon lehet hallani.
én mindenestre reménykedek,gyakorlatilag össze is hugyoznám magam ha a következõ idénynek egy Del Piero,Agüero,Matri,Quagliarella,Toni ötössel vágunk neki.
nem a kezdõbe jön és nem árt,ha ingyen szerzünk ilyen embereket beugrónak,pláne hogy a középpálya közepérõl nem egy távozó lesz.a Juventusnak mindig is voltak ilyen igazolásai annak idején nyilván a Di Liviokra,Tacchinardikra is ilyen lenézõ hozzászólások születtek volna😊
Amici di nessuno...
a Sampból Polira is le fog valaki csapni szerintem... viszont úgy tûnik Agüeroról lecsúsztatok, a Realba megy valószínûleg
bal oldalra egy alternatívának szerintem jó lesz. és most tuti nagyott esett az ára a Samp kiesésével. biztos ami biztos alapon azért kellene egy klasszis, már befutott bal hátvédet is beszerezni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ennyi az egész.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Mindenesetre ha megvesszük még Bastost+egy jobb hátvédet, esetleg vkit még a középpályára+Quagliarellát és Matrit és eladjuk Amaurit, akkor nem szólok semmit.
Amici di nessuno...
Nekem ennyi elég.
És inkább õ ingyen...mint Aquilani 16m-ért.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
pláne ha ilyenekkel basszák az ember agyát
még a vizsgálaton is alszik basszus...hihetetlen
majd év végén a tabellán elfoglalt hely alapján lehet értékelni
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
„Tisztelned kell a mezt, a szurkolókat, és a klubot.”, mondta Conte. „Profizmust akarok és elkötelezettséget ezen színek iránt egészen az utolsó percig. Természetesen szeretek nyerni és nem bírom azokat a játékosokat, akik egy vesztes meccs után mosolyogva hagyják el a pályát. Ez valósággal dühit. Játékosaimnak úgy kell elhagynia a pályát, hogy mezükrõl csavarni lehessen az izzadságot. Ezen követelmények szükségesek a jó munkához. Nincs kompromisszum.”
Az egykori Bari tréner világos elképzelésekkel veszi át a Juventus kispadját.
„Nem minden ex-Juventus játékos kap ilyen lehetõséget. Ahhoz, hogy ezt elérd, ötletekre és tervekre van szükséged. Mindent együtt fogok csinálni Andrea Agnelli elnökúrral, Beppe Marotta igazgatóval, és Fabio Paratici-vel. Andrea Pirlo? Õ egyike lesz a két belsõ középpályásomnak, de be kell majd játszania magát a kezdõbe. Az elsõdleges dolgunk mindig a labdatartás lesz.”
Conte kinevezését olyan neves szakemberek és egykori játékosok támogatták, mint Fabio Capello és Pavel Nedved.
„Hasztalan lenne tagadnom az elégedettségemet, ez azt jelenti, hogy jó emlékeket hagytam magam mögött. Sohasem vagy egyedül egyetlen egy stadionban sem, sem Olaszországban, sem a nagyvilágban, a bianconerik zászlói mindenhova elkísérnek. Ez a határtalan elkötelezettség. Ez a Juventus. Mostanáig két csapatot jutattam fel a Serie A-ba, melyeket jó eredményeknek tartok. Az eredmények, amiket elértem, a jó minõségû futballnak volt köszönhetõ.”
Forrás : Juventushungary
Az egész csapat felkötheti a nadrágját...ha Conte jön..és be is váltja amit "ígér".
Jelentések szerint Andrea Pirlo ezen a héten fog megjelenni a Juventusnál orvosi vizsgálaton.
A Juventus egyik átigazolási célpontja, Sergio Aguero el akarja hagyni jelenlegi klubját, az Atletico Madridot.
A Corriere dello Sport szerint Frank Ribery, míg a Tuttosport szerint Nani szerzõdik hamarosan a Juventus együtteséhez.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Kapusok: Buffon, Manninger, Storari
Védõk: Motta, Chiellini, Barzagli, Traore, Bonucci, De Ceglie, Sorensen
Középpályások: Melo, Salihamidzic, Marchisio, Aquilani, Pepe, Martinez, Krasic, Boniperti, Giandonato
Támadók: Del Piero, Toni, Matri
Traorenak és Aquilaninak csak egyirányú jegyet kellett venni 😊
#33869: nókomment.
#33862: Storarit azért el kell még ismerni, noha õ alapból kiegészítõ ember, egy idõre elbizonytalanított, hogy kinek is kellene védenie.
#33858: az egész bagázsból õt sajnálom leginkább...nem ezt érdemelné.
Hajrá Magyarország!
AZÉRT EHHEZ KELL A BÕR A POFÁN!
korrekt nyilatkozat,ha kiejtette volna aJuvet,akkor talán azt mondta volna hogy "sajnálom,gyengén irányítottam a csapatot"....
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Amúgy én hoznám Bastost, Drenthet, Pastoret, Pirlot ha nagyon akarják évi 1 milláért jöhet a padra, (most több név nem jut eszembe) Aqua mehet Isten hírével, Martínez színtén Mottával karöltve, viszont én Pepét, Tonit, Q-t és Matrit mindenképpen megtartanám.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Én azért Jakit is a jóba sorolnám, Amaurihoz képest csodákat mûvelt itt, csak a sérülékenysége... :/ Manningerrel lett egy remek cserekapusunk, bár szerintem õ többre hivatott a padozásnál, csak nálunk Gigi mellett nem nagyon van sütnivalója...
Cagliari: 22 meccs/19 kezdõként/11 gól
Juve: 16 meccs/15 kezdõként/9 gól
szumma: 38 meccs/34 kezdõként/20 gól
Impresszív. Ezek után muszáj kicsengetnünk érte a 15,5 millát. Kis érdekesség: a nálunk játszott 16 meccs alatt 28-szor lõtt kapura, ebbõl 14-szer találta el azt, amibõl 9 gólt lõtt. Elég jónak tûnik.
Ha összeállna jövõre a Quagliarella-Matri csatárpáros, szerintem a 30-35 gólt meglõhetik ketten együtt simán. Õket kell idehozni, pár védõt venni, és egy jó edzõnek a csapatot összerakni.
Amici di nessuno...
A többiek viszont durván kidobott pénz, kiemelve az Almiron-Tiago-Andrade-Amauri-Martinez - ne kisebbítsük érdemeiket - világklasszis ötösért kiadott szerény 68,8 milliót. Nincs mit mondanom.
Amici di nessuno...
Sissoko 11m
Iaquinta 11.5m
Almiron 9m
Nocerino 4.7m
Molinaro 2.5m
Tiago 15m
Jorge Andrade 10m
Amauri 22.8m
De Ceglie 3.5m
Poulsen 9,8
Manninger 2.5
Diego 27m
Felipe Melo 25m
Grosso 2.5m
Storari 4.5m
Bonucci 15.5m
Martinez 12m
Krasic 15m
a kölcsönjátékosok ára nincs benne
ezek összesen 204m euróba fájtak.
Ezek közül Krasic, Bonucci akik talán megérték.
Ezen kéne elgondolkodni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa