44078
-
#35944 Nagyon jó volt látni azt h mikor Alex berúgta a szabadot, a játékosok a pályán és a csapat többi tagja a padon mint úgy örültek mint ha Bl-t nyertünk volna. Nagyon jó a csapat összhang és idén ez a legnagyobb fegyverünk. A legutóbbi 5 meccsen nem kis ellenfelek ellen nyomtuk.
Fio (5-0), Inter (2-0), Napoli (3-0), Palermo (2-0) és a Lazio (2-1). Ezen az öt meccsen 14-1 es gólkülönbség. Azért ez nem semmi. Most nagyon remélem a kis csapatok ellen is tudjuk hozni. -
IXEMGabeo #35943 ez volt a 2. alkalom, hogy tudtam, hogy Del Piero bevágja a szabadot:D szédületes milyen jó a rugótechnikája és meg lehetett nézni micsoda labdákat osztott megint...
még pár éve egy Real elleni csoportmeccsen is megjósoltam h bevágja a szabadot:D -
#35942 Köszi szépen. -
#35941 http://www.digisport.hu/
Itt mindig minden fent van meccs után pár perccel jó minőségben, legtöbbször kommentátorral.
Egyébként le a kalappal Alex előtt, nagyon nagy játékos. Most, hogy letudtátok a 3 nehéz ellenfelet, nagyon nagy esély nyílt a bajnoki cím felé, mert egy BL-helyért küzdő Roma és egy bentmaradásért küzdő Lecce elleni meccsetek lesz csak kemény. -
#35940 Össtefoglaló -
#35939 Hihetetlen, Del Piero mit alkotott megint! :)
De az a Pirlo-Pepe gól az első félidőben...!
Imádom ezt a csapatot. És elképesztő, hogy az utóbbi fordulókban mekkora fölényben játszanak a srácok mindenki ellen, csak így tovább.
Bár most a bekapott gólnál rendesen felment bennem is a pumpa, de gyakorlatilag a semmiből szereztek egy olyan gólt, ahol alig lehet okolni valakit.
Amikor Alex meg Pirlo álltak a labda mögött a szabadrúgásnál, éreztem, hogy ebből lesz valami! :D -
#35938 Énse találtam ott, de nagy nehezen a gólokat megtaláltam ezen az oldalon -
#35937 Létezik, hogy youtubeon még nem találni összefoglalót? -
#35936 Megnéztem a sorsolást. Hááát... azt mondom a 34. forduló végéig ne kezdjünk számolgatni. Juve-Roma lesz akkor. A Milannak pedig egyedül az Inter elleni meccs ígérkezik nehéznek, nekünk viszont lesz pár húzósabb mérkőzésünk addig. Én még mindig nem merek reménykedni, mondjuk azt, hogy a Milan az esélyes. -
IXEMGabeo #35935 ez óriási volt h a legenda megint résen volt és bevarrta azt a szabadrúgást:D azért, ha bajnok lesz a csapat vaskos része lesz benne Del Piero mesternek -
#35934 Ez egy vicces kiállítás volt. Kár, hogy semmit nem érünk vele. Csak lesz +8 perc hosszabbítás. -
#35933 Ez az ember zseniális. Ennyi. Szerelmes vagyok minden Juventus játékosba! :D -
eddie #35932 Igeeeeeeen! -
#35931 Erre nincsenek szavak!!! -
#35930 CAPITANOOOOOOOOOO -
#35929 Nem, tényleg Vucsinicset! Váó! -
#35928 Most viszont tényleg Vucsinicset kéne végre egyszer lehoznia Conténak... nem, Pepét hozza le. -
#35927 A 2. félidőben szoktunk általában jobban szerepelni, remélem Conte jól fellelkesíti a srácokat a szünetben ! FORZA! -
eddie #35926 Hát nem tudom, nekem úgy tünt itt a végén hagytuk őket picit játszani. Végül is mindegy a lényeg, hogy nem vezetünk. -
#35925 Most pont nem húztuk őket magunkra. Volt vagy három helyzetünk 5-10 perc alatt. A semmiből rúgták a gólt, ráesett Pepe kezére a labda a félpályánál, átívelték a másik szélre, beadás, gól. -
#35924 Kis statisztika:
labdabirtoklás: 68%-32%
kapura lövés(kaput eltalált lövés): 12(6)-4(3)
szögletek: 6-0
passzok: 276-125
jó passzok aránya: 88%-74%
Na igen, eredmény meg 1-1...
-
eddie #35923 Mi a bánatért kell magunkra húzni őket? Ahelyett, hogy vezetnénk 2-3 góllal.Ezt sosem értettem. -
#35922 Milan ezért már 11-est kapott volna. -
#35921 Hihetetlen bazzeg! Senki nem szólhatna, ha 3-0-ra vezetnénk, ők meg egy helyzetből, a semmiből egyenlítenek... áááá. Gyerünk, csinálni kell tovább! Simán jobbak vagyunk, gólokkal kell nyernünk! -
#35920 Pepeeeeeeeeeeeeeeee!!! Pirlo micsoda labdát adott megint! -
eddie #35919 Basszus mekkora gól! -
#35918 Nem mondom, hogy ez egyértelmű 11-es lett volna, de azért kaphatnánk esetleg két tizit egy egész szezon alatt... (hozzáteszem a Milan az előző fordulóban sokkal nevetségesebb esetért kapott) -
#35917 :D
Néztem is nagyot, amikor Amauri passzolt a gól előtt. Se ez, se a befejezés nem rá vall. -
#35916 Ha érdekel az "indok" nézz át a Milanba... bár ez nem indok vagy kifogás, csak összegeztem nagyjából az idényt. -
#35915 "Amauri labdát szerez
Joveticset meglepi ez
Kéri tőle: „Passzold nekem
Mert úgy biztos helyzet terem!”
... Így is tesz a brazil ember
Önző lenni ő most nem mer
Újra előtte a labda –
Joveticstől visszakapta!
Abbiati vele szemben
Nem is lőhetné el szebben:
Így segít a Juventuson
Ez a kétballábas fazon." -
#35914 persze azonnal,meg neked is Rocky.gyorsnak kell majd lenni,mert van egy érzésem,hogy nagyon népszerű lesz a dolog. -
#35913 beszarás volt ez a tegnapi nap:) Amauri most már nem csak kinézetében hasonlít Jézusra,de már fel is támad húsvétkor.hihetetlen:D
nagyon nagyok vagyunk,lehoztunk egy Fiorentina,Inter,Napoli,Palermo 4-est 12-0-ás gólkülönbséggel és a legszebb az egészben,hogy az Interen kívűl egyik csapatnak sem volt fikarcnyi esélye sem a gólszerzésre.hol van már az az idő amikor minden jött ment aki a kapunk elé került beverte élete gólját.volt pár gyenge teljesítmény tegnap,de egy rossz szavunk nem lehet.tökéletes a formaidőzítés,de még mindig nem merek reménykedni.
De Ceglie szerintem megsérült vagy valami,én se értettem miért került ki a csapatból,ráadásul még a padon sem volt ha jól láttam.Bonucci meg nagyon magára talált, és mivel fiatal még bőven fejlődhet.pedig pár hónapja elzavartam volna a faszba:)
Sanyi bácsi megint vitt egy kis színt a játékba,szezon végéig minden meccsen játszania kell valamennyit.
az meg,hogy ki mit érdemel szerintem nem érdemes belemenni.az amit idén a Juve művel két irdatlan fos szezon után a semmiből az szerintem minden semleges és ellenfél szurkoló számára megsüvegelendő.és itt nem feltétlenül a pontokra vagy az eredményességre gondolok.
SALUTATE LA CAPOLISTA!:) -
#35912 Q ezaz :D:D:D -
#35911 egy rohadt nagy baja van Mirkonak az h rohadt önző -
#35910 Vucsinics megint visszazuhant a szar formájába. Del Pierót!!! -
#35909 Bonuccinak csak kellett a gólja!! TOVÁBB!! :) -
#35908 na végre. Bonucci:) -
#35907 Baromi nehéz lesz gólt lőni, ennek a betömörülésnek kell valahogy megtalálni az ellenszerét. -
#35906 Conte csapatösszeállítási szisztémáját még mindig nem értem teljesen: Borriello elfelejtése örömteli, helyette Quagliarella szerepeltetése ésszerű, de Estigarribia honnan került elő? Nem is emlékszem az utolsó meccsére. De Ceglie is jól teljesített az elmúlt hetekben. -
#35905 18.30 Palermo-Juventus
tv: Digisport hu
streamek: