Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
#33953: Kösz srácok, nem is néztem az elmúlt napokban a topicot. 😊

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Trez állítólag közel a Napolihoz. Remélem minket azért nem fog gólokkal büntetni.

Hajrá Magyarország!

Grove4
Közel a megegyezés Lichsteinerrel.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
Breki33

9csöves9
végre akadt egy kis hír Matri ügyérõl,folynak a tárgyalások, most éppen Pasquatoval akarjuk csökkenteni az árát

Dzsudzsi meg közben úgy néz ki aláír a Mahacskalához,gratula neki!Linduskának lesz mibõl cipõt venni...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
sanszos😄

pár apró:

- Beck és a menedzsere közölték a Hoffenheim új edzõjével,hogy ne számoljon vele a következõ idényben,szeretne a Juventushoz igazolni.tudomásul vették,gõzerõvel keresik az útódját.jövöõre lejárna a szerzõdése így 5-6 millió euróért várható az érkezése

-Alexis Sanchez ügynöke,nem zárta ki azt hogy ügyfele a Juventuhoz igazoljon.egy nagy klubba akar menni és szerint egy ilyen fiatal játékos esetében nem számít,hogy 1(?) évet BL nélkül kell játszania

-Ekdal iránt állítólag érdeklõdik a Dortmund.azt mondom vigyék is,ott jó kis játékost faragnak belõle,itt meg csak kallódik majd ilyen Siena-Bologna kaliberü csapatoknál

-a Galata elnöke meg azt nyilatkozta a napokban,hogy megpróbálták megszerezni Gigit,de maradni fog nálunk

bakkerman
ez csak álca,egyébként lampard,rooney,gerrard,young miatt nézik a meccset 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
ma Conte és Marotta a Wembley-ben nézi meg Ziegler,Inler és Lichsteiner játékát az angolok ellen.aztán lehet még kedvük szottyan megszerezni a svájci válogatott másik felét is...

Zsolti9014
Boldogat, Trunks!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Trunks,boldog születésnapot!

9csöves9

9csöves9
Agüero most éppen Spanyolországban szeretne maradni...

forzajuve5
bakkerman
nekem ugyanmind1,csak szerintem õ is benne volt,ennyi. nekem nem lesz jobb ha lecsukják,igyekszem kiélvezni a wembleyt

limperatore
jólvan mondogassátok csak h moratti is benne volt..attól még nem lesz jobb nektek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
“Quagliarella a Juventus játékosa. A Napoli eladta és az ügy ezzel le is van zárva. A szerzõdés már az asztalon van, a többi a Juventuson múlik. Nem tudok arról, hogy a Juve játékosokat vonna be ügyfelem végleges megvétele érdekében.”

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Fabio Capello
Már hogy a p*csába ne. a Juvénál is egy kb. ötéves sikerszéria után kerültek elõ hirtelen ezek a dolgok, és elõtte is volt már példa ilyesmire. Olaszban egyszerûen csak így oldják meg, hogy ne legyen valaki egyeduralkodó a ligában.

Kb Olaszország 90%-a tudja hogy nem kicsit sántít a Calcio-poli.Kb annyira sántít mint annak idején nálatok Ronaldo.
bakkerman
persze hogy nem fog leülni,elég nagy ember õ ahhoz hogy börcibe kelljen vonulnia 😊 egyébként ha õ megy,akkor mehet utána Moratti is,semmivel se különb,max annyival,hogy egyikükrõl kiderültek a sztorik,a másikról meg nem. Persze hogy nem fogják elõvenni Morattit,zsinórban 5 bajnoki cím után nem fogják befeketíteni,pláne hogy abból 2 cím Mourinho nevéhez fûzõdik

limperatore
tõlünk elvették már azt a ronaldo 11-est a juve ellen, ti kaptátok vissza most

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
elég nagy naívság azt hinni hogy leültetik 6 évre😊

ezt csak az egyik ügyész kérte,nem jelent semmit

Te beszélsz? Hát akkor te nudlit nem tudsz az egészrõl... Kivéve titeket... na nem baj... úgy is visszaestek megint...a sors visszaadja amit elvett, hogy aztán még nagyobbat essetek pofára fentrõl.

Többieknek, Signori is bundagyanúba keveredett, mi a f... van itt....???

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

forzajuve5
és moratti lesz a cellatársa mivel semmivel sem ártatlanabb mint Moggi

limperatore
rendes ítélet születik, mindenki elnyeri a büntetését
moggi fõleg a közel 6 évével

forzajuve5
soha nem fog kiderülni az igazság. felsõbb körökben nem fogják hagyni

Amúgy most mi van a Calciopoli-val? Ennyien kapnak börtönbüntetést vagy? Sportigazgatók, bírók? 18-19 név.
Most akkor ez itt bukta vagy mi?

Jól van, akkor nem csak én érzem így. 😊

Amauriról pedig annyit, hogy Suca Minchia!!!

9csöves9
a cikkben linkelt videón erõsen meglátszik Trap hatása😄

http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/31/Bentornato_Antonio/

Zsolti9014
fú, de hosszú nyelve van...lehet nem is látta még játszani Conte csapatait...
különben meg volt esélye, eljátszotta...semmi szükség rá, hogy csípõre tett kézzel sétálgasson a pályán egy derbin. bármelyik ifista aktívabb lett volna, mint õ. jó, a Parmában ment neki azért, de én nem akarom zebramezben látni többé.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ne is mondd. a szerencsétlenke már jönne is vissza hozzánk.

"Igen, szeretnék visszatérni a Juventushoz, hogy kapjak még egy esélyt." - mondta Amauri a Mediasetnek - "Sajnos azonban nem sokat hallottam mostanában a klub vezetõirõl."
"Szeretem Conte futball-filozófiáját. A csapatai szép focit játszanak, és tetszik a formálódó Juventus. Jó lenne, ha segíthetném a csapatot visszatérni a gyõztes útra. Nem tudom, mi lesz, türelmesnek kell lennem, aztán majd meglátjuk."

Zsolti9014
"sokunknak õ volt az elsõ igazi kapitánya"

Milyen igaz! 😊
Még meg is van egy régi ('97-es) Megasport újság, abban van egy kép Contéról a karszalaggal a karján. Az volt az elsõ találkozásaim egyike a Juventusszal!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
“There are important foundations already in place, so we do not need to revolutionise the squad. We need to give them motivation. The desire to prove themselves is crucial."

ennek mondjuk annyira nem örülök.végén még kiderül,hogy Amaurinak is csak extra motiváció kell aztán egybõl aranycipõs lesz...

9csöves9
rettenetesen bízok benne,csak nem szeretnék csalódni...sokunknak õ volt az elsõ igazi kapitánya én személy szerint imádtam.valamiért nekem is jó elõérzetem van

Nedved Óriási és nagyon helyén volt az esze és a szíve, így igaz!
Conte-ban bízom, valahogy, hm, hogy is mondjam, jó lesz úgy érzem. nagyon harcos szellemiség, bízom benne nagyon!

Zsolti9014
féltem Õt egy kicsit, de nagyon bízom benne.

homlokegyenest más mentalitású edzõként mint Ferrara, tapasztaltabb is, és azért eredményei is vannak. emellett Ciróhoz hasonlóan tudja, mi az a Spirito Juve!

Forza Conte! Solo Juve!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
ma délután négykor mutatják be Contet mint a Juventus új edzõje

Oziris666
Lehet volt volt vmi mellékállása😛

forzajuve5
komolyan mondom ezek nem normálisak. felajánlották Nedvednek a vezetõedzõi pozíciót, amit õ tisztelettel vissza is utasított nagyon okosan.
hihetetlen, hogy olyan embert neveztek volna ki akinek nulla tapasztalata van. szerencsére Pavelnek helyén volt a szíve és az esze.

forrás

Csacsi
Csak kérdeztem...Mint mondtam...nem hiányzik 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

WuFraZselic
szerintem nem, mert már az elõdöntõk után biztos volt, hogy a Palermo EL-ben indul (mivel az Inter biztos BL-induló), kétlem, hogy errõl elfeledkeztek volna

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Csacsi
Csak kérdezem....Most ilyenkor mi van? (félre értés ne essék, nem akarom, hogy az EL-ben induljunk)

De msot hogy az Inter nyerte a kupát...így nem a 7. helyezett indul az EL-ben mint tavaly? Mivel az Inter a BL-ben indul.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nono84
RIP

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Zsolti9014
bár nem éltem még akkor, így nincs emlékem róla, de szomorú része ez a történelemnek...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
lezajlott a serie b utolsó fordulója.ami számunkra érdekes,az az,hogy kikapott Conte csapata a Siena és így nem lettek bajnokok

a másik pedig az,hogy a toro is kikapott,nem érték el a rájátszást így még egy évet maradnak a helyükön😊

szucsy89
9csöves9

limperatore
beb*szna ha õt is a real vinné el, kezdem nagyon megunni õket... 1 milliárdból euróból felépítenek 1 csapatot, 5 év után nyernek 1 kupát azt úgy örülnek mintha bl-t nyertek volna

9csöves9
vicces😄

nem is baj amúgy,én valamiért nem bírom a srácot.bár nyilván nem sírnék ha nálunk játszana.szerintem a Realba megy

limperatore
AS😄AS😄
23m-ért jelentkezett be a juve tevezért de city elutasította 30m az ára
meg tevez nem fog a juvéba menni, azt mondta olaszban akar játszani meg a bl-ben is