44078
-
eddie #35984 Hát fiúk, ez eddig könnyebb mint gondoltuk. -
#35983 Hát ideje volt már egy tizit kapni, mégha csak ien mű is jutott:D -
pinnacle #35982 Eléggé benézte... -
eddie #35981 Ezt benézte a spori. -
#35980 Ez kamu volt. Én még tizenegyes sem adtam volna, nem hogy piros lapot.. -
pinnacle #35979 Stekelenburg kiállítva és tizi...
nagy verést kap ma a Roma :S -
pinnacle #35978 Vidal 2 gól:) -
#35977 ezbuzi:DDDA VIDALVIDAL :DD 2-0 :D -
eddie #35976 Vidal az isten! -
eddie #35975 Soha rosszabb kezdést!:-) -
#35974 Köszi :) -
#35973 Ilyenkor itt célszerű keresgetni: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
#35972 Valaki tud linket a meccshez? -
#35971 Akkor erről sikeresen lekéstem? Pont most pár napig nem néztem a fórumot... -
#35970 Na srácok, itt a hatalmas lehetőség! Ha ma megcsapjuk a Romát, akkor bármi lehet. Köszönjük meg a Bolognának, hősiesen védekeztek, a kontráik pedig veszélyesek voltak. A végén még örülhetett az 1 pontnak a Milan. -
#35969 8-án :D és a 21. volt :D -
#35968 8. volt, de köszönöm. -
eddie #35967 Nekem is van hasonló, csak annak a másik felén Alex is rajta van.
Egyébként ha most van a szülinapod akkor boldog szülinapot! :-) -
#35966 egy 200 forintos ikeás korsóra rányomnak egy Juve címert és máris 2000? nem semmi profit. :D -
#35965 bizonyos köröknek megint nem tetszik a menetelésünk, és azt találták ki, hogy Conte tudott egy megbundázott meccsről még a Sienas korszakában. az egyik akkor játékosa vallott ellene -
#35964 marhajó, leadom a rendelést haveroknak, hogy lepjenek meg vele. :D -
#35963 Innen! -
Ezt kaptam szülinapomra! :D Nagyon király és nem is drága, 1500 ft körül volt, bár most azt hiszem emelték, de rendeljetek ti is, ha tetszik. -
#35961 hivatalos,hogy Triesztben lesz a Cagliari elleni meccs.itt a JCH túrája tessék jelentkezni,van még hely.ha valami kérdés van jöhet ide is
nekem sajnos úgy néz ki nem lesz meg rá a zsetonom,összejöttek a dolgok:(
http://juventushungary.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=7012:jch-mindenki-triesztbe-&catid=13:hirek&Itemid=168 -
#35960 na hivatalos,a Roma meccs vasárnap este,a Cesena meg szerdán 6 órakor! -
#35959 ma dől el,hogy mi lesz elég nagy a kavarás.most az van napirenden,hogy hétvégén játszunk a Cesena ellen,és utána 25-én a Roma ellen.ebbe a klubok nem nagyon akarnak belemenni.a szurkolóknak elég nagy szopás,a JCH például 105 fővel megy elvileg a Roma ellen.le van minden foglalva már a hétvégére,erre elképzelhető,hogy szerda délutánra rakják.
Conte szerződését meghosszabbítják 2015-ig.évente 3 milliót fog kapni az eddigi 1,5 helyett
-
#35958 Úgy néz ki április 25-én, szerdán pótolhatjuk az elmaradt fordulót. -
#35957 Nagyon sajnálom, nyugodjon békében ! -
#35956 Nyugodjon békében! kicsit csodálkoztam a teljes forduló elhalasztásán, de szerintem Olaszországban teljesen érthető.Az már más kérdés,hogy nekünk ez most nagyon nem jön jól,a Milannak meg igen,de ilyenkor nem szabad ilyeneket mérlegelni.
A héten egyébként történt egy másik tragikus esemény is,a Lazio fiatal játékosa Mirko Fersini hunyt el motorbalesetben.Lichtsteiner volt a példaképe. -
#35955 Nyugodjon békében! szerintem teljesen érthető a forduló elhalasztása. ki akarna ezek után pályára lépni. kicsit ki kell szellőztetni a fejeket -
mrroma #35954 Hihetetlen es nagyon szomoru, sajnos egyre gyakrabban latunk ilyen kepeket, vajon minek koszonheto?
Bocs hogy ide irtam de itt latam eloszor az esetet -
#35953 Megrázó hír, nagyon sajnálom. Mondjuk azt nem értem, ezért miért kell a Serie A-s fordulót is elhalasztani, de ez van. A Milan most örülhet. Végülis a ritmusból annyira nem zökkenünk ki, mert hét közben volt forduló. -
wright #35952 Hát ez nekünk nem jön jól,másoknak igen...De egy sajnálatos haláleset miatt ez teljesen lényegtelen.Nyugodjék békében. -
#35951 Isten nyugosztalja! -
#35950 Hivatalos
Elmarad a hétvégi forduló! -
#35949 Szívrohamban meghalt Piermario Morosini miután összeesett a Pescara - Livorno meccsen.
25 éves volt...
-
-
#35947 -
#35946 megint sikerült meghalni Alex góljánál:) ez volt a 42.szabadrúgás gólja.
kurva nagy vicc lett volna,ha ugyanabban a fordulóban nyer a Milan mákosan egy kiscsapat ellen mi meg nem bírunk behúzni egy agyonnyert meccset a 3. ellen.
G.Rossi térdszalagja újra elszakadt,ismét 6 hónap kihagyás vár rá.pedig azthittem lesz ő még a mi játékosunk.
Bonuccit meg kellett műteni,a Roma ellen már játszhat.
Látom fórumokon megy a hiszti,hogy az Atalanta kap még 500.000 Eurót,ha bajnok lesz Padoinnal a Juve.az utolsó fordulóban meg Juve-Atalanta ugyebár :) nagy húzás -
#35945 Youtuberól írtják a Seria A-s összefoglalókat (is).