44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    sky hd stream:

http://www.streamhd.eu/channel2/
  • Trunks
    Az, hogy az Inter az egyiket megkapta, az egy rohadt nagy vicc. Szerintem igen is jár, nyertünk 29-et, utólag elvettek kettőt. De előbb nyerjük meg, aztán kezdhetünk filózni.

Nem örültem a ma délután látottaknak: a Novara nagy kedvvel játszva 2-1-re megverte a Laziót. Remélem ellenünk nem fognak ennyire hajtani. :) Meg ma a Cesena se.
  • szucsy89
    Ja, hogy erre nincs szabály? Akkor mindjárt más, ezt nem tudtam... :D
  • 9csöves9
    az Internek csak az egyiket ajándékozták oda a sok évi szenvedésükért:(

mint már írtam máskor is,minden klub annyi csillagot varrat a mezére amennyit akar.erre nincs szabály.
  • Fabio Capello
    szerintem meg az a két bajnoki senkinek sem járna, de ne menjünk ebbe bele...
  • szucsy89
    Már ne haragudjatok, de miért járna?

Elvettek kettőt, és az Internek adták, tehet ők is beszámítják a bajnoki címeik közé... ha most felrakjátok a 3. csillagot, akkor egyértelműen ti is beszámítjátok, így mindkét csapat magáénak tudja az akkori bajnoki címet? kicsit azért vicces :D

szerintem nem járna...
  • Zsolti9014
    a csillagok 10 MEGNYERT bajnokság után járnak. Mi 29-et nyertünk meg, az hogy 2-t elvettek, az más kérdés. :)

Jár a 3. csillag. Csak előbb nyerjük meg!
  • forzajuve5
    Eddig 29 Scudettot szereztünk meg jogosan a pályán megküzdve értük
  • forzajuve5
    azt egyébként lehet tudni, hogy Alex búcsúztatása az utolsó fordulóban vagy a kupadöntőben lesz?
  • szucsy89
    Most a 30. bajnoki cím a 2 elvettel van? Vagy anélkül?
  • forzajuve5
    a szövetségnél már húzzák a szájukat egyesek amiért fel szeretnénk tenni a 3. csillagot (hozzáteszem jogosan) amennyiben megnyerjük idén a bajnokságot.

tippem ma estére:

Cesena-Juventus 0-2
    Milan-Genoa 1-1
  • 9csöves9
  • Trunks
    Az nagyon fasza lenne!
  • 9csöves9
    összehozzuk:)
  • Rockynhooo
    hohó ha van hely engem se felejtsetek el :) Én annyival vagyok beljebb hogy a pénzem meg van rá viszont jó lenne jó társaságban , mondhatni "ismerősökkel" nyomni egy túrát :D Hangulattal és a máj leterheltségével nem lenne gond :D
  • 9csöves9
    Lámalát 3 meccsre eltiltották.örülök,hogy a jó öreg Francescától tanulnak arrafelé a fiatalok:)
  • 9csöves9
    persze! a napokban eldől,hogy mi lesz.nekem is pénzfüggő a dolog,azért is nem jelentkeztem a szurkolói klub által hirdetett útra,mert nem akartam,hogy utána vissza kelljen mondani.
  • pinnacle
    ha anyagilag úgy állok, az élmény miatt tudnék csatlakozni?
  • 9csöves9
    tesómnak van trieszti ismerőse,majd őt megpróbáljuk rávenni,hogy vegyen időben jegyet,akkor csak 30 euró darabja.kis bökkenő,hogy Fiorentina szurkoló,és a Torinót is csipázza:D

ha összejön akkor még 2-3 hely van a kocsiban
  • Trunks
    Ennyiért csak Borriellóval lehet iszogatni. :)) Abban meg nincs sok köszönet. :D

#35997: kösz. A neten néztem, 200 euró most a jegy, ami nem túl olcsó. És ugye az csak a jegy...
  • forzajuve5
    ők verekedni járnak a kocsmába, nem inni :D
  • wright
    Én egy meccs utáni Vidal,Bonucci féle ivászattal is kieggyeznék
  • 9csöves9
    nem baj,mindig van mit überelni.legközelebb mi együtt edzünk a csapattal:D
  • wright
    Bezzeg nálunk ilyen nem volt...Írok is Patriknak hogy egy ötvenest dobjon már vissza
  • szucsy89
    wow azért ez nagy szó. biztos egy életre szóló élmény volt annak a 105 főnek
  • 9csöves9
    azaz:) 105 fővel volt kint a JCH a Roma ellen,velük ment az m1 és a digi is és ők csináltak riportot Contéval és négy játékossal.ők is mind kaptak a sálból:)
  • szucsy89
    Hogy került a kezébe a magyar szurklói sál? (azt hiszem jól láttam hogy az :D)
  • 9csöves9
    erről sanszos,hogy igen,de tervezzük,hogy külön kinézünk kocsival.majd írok,ha lesz valami
  • 9csöves9
    1.09nél tessék figyelni a sálat Conte kezében:)))

http://www.digisport.hu/video/9035
  • Zsolti9014
    Hatalmas volt a tegnapi meccs, imádom ezt a csapatot! :D

Csak az a csicska ne lenne nálunk. Mikor végre megszabadulunk a műbraziltól, mintha kötelező lenne helyette egy másik fogalmatlan...
  • Grove4
  • forzajuve5
  • Trunks
    Ha már ígértem, akkor itt a hátralévő menetrend:

Juventus:
    Cesena (i): rég kiesett, nincs miért játszaniuk
    Novara (i): rég kiesett, nincs miért játszaniuk
    Lecce (o): bennmaradásért küzdenek, nagyon kellenek nekik a pontok
    Cagliari (i): elvileg bennmaradásért küzdenek, de addigra már eldőlhet, hogy nincs miért játszaniuk
    Atalanta (o): valszeg addigra már nem lesz miért játszaniuk+ugye Padoin bónusza

Milan:
    Genoa (i): bennmaradásért küzdenek, nagyon kellenek nekik a pontok
    Siena (i): nincs miért játszaniuk
    Atalanta (o): valszeg addigra már nem lesz miért játszaniuk
    Inter (i): nem valószínű, hogy lesz miért játszaniuk, de azért városi rangadó
    Novara (o): rég kiesett, nincs miért játszaniuk
  • Grove4
    Egy lépéssel közelebb a scudettohoz, GRANDE JUVE!!!

Bár nem szeretem a Milant, de jó látni, hogy vannak olyan szurkolók, akik normálisak és korrektül nyilatkoznak (lásd Milan blog a népsporton), meg itt is sg-n.
  • Kaplan
    Épp az előbb néztem a táblázatot, 18(!!) kapott gólnál járunk még csak. Szerintem ez Európa szerte a legkisebb mutató idén a bajnokságok ezen szakaszában.
  • Trunks
    Szép teljesítmény, a 11-est szerintem meg lehetett adni, mert volt testi kontaktus. Nem mintha túl sokat számított volna. Kicsit sajnálom, hogy nem lőttünk 6-7 gólt, mert simán lehetett volna, de megértem, hogy spórolt a csapat.

Borriellót viszont nem akarom többet a pályán látni. Rossz nézni, mind a fejét, mind a játékát. Megint nem volt egy jó megmozdulása sem, nagyon kilóg lefelé.

Ma Vidalt, De Cegliét és Vucsinicset emelném ki, de az egész csapat jó volt. Kezdődhet a számolgatás!
  • Ibuki
    1 szó: úthenger :D
  • IXEMGabeo
    4-0 atyaég:) ez a Róma sem a régi, út a bajnoki cím felé:P
  • Trunks
    Köszönjük Conte, hogy majdnem sikerül egy ilyen estét is elrontani... Komolyan, fizet neki vki, hogy ezt a szerencsétlent játszassa? Del Piero (és Matri) pedig ott ül a padon... szégyen!!!
  • Count Adyn
    MArci 4 :)