44078
-
#43354 Nagyon megy nekik, 11 győzelem zsinórban mióta 3-4-3-ra váltott, ezalatt kaptak 2 gólt összesen azt is a Tottenham,City párostól. Szurkolok nekik nagyon, hogy nyerjék meg a bajnokságot és bízom benne, hogy egyszer évek múlva még viszontlátjuk. Egyébként érdekesség, hogy Carrera is jól teljesít 5 pont előnnyel vezeti az orosz bajnokságot a Szpartakkal.
Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio, Sturaro; Pjanic; Mandzukic, Higuain lesz a kezdő.
Elég óvatos, de hát nem is nekünk létfontosságú a győzelem. Mindenesetre otthon olyan jók vagyunk, hogy nem tudom elképzelni a vereséget. -
#43353 Mert mondjuk a Juvénak van messze a legjobb kerete, és rohadt nagy lenne az előny? Persze, bármi lehet, lehet az Atalanta az új Leicester, csak mennyi az esélye? -
#43352 Azért büszkék lehetünk az ex-mesterre is. :)
-
#43351 Mi dőlne el bazz, 21 forduló van még a bajnokságból ezen kívül. :D :D -
#43350 Ma 20:45-től derbi a Roma ellen. Ha nyerünk még nem dől el teljesen a bajnoki cím kérdése, de a 7 pont azért elég tetemes különbség lenne. -
#43349 Ronaldónál se érdekelt senkit, hogy dagadt, amíg ontotta a gólokat. Úgyhogy amíg jól nyomja, addig tök mindegy, hány kiló. Bár próbáltam demonstrálni, hogy szerintem kissé túlzás most ledagizni, de végülis oly mindegy. Szegény szücsyt nem győzte meg. :((( -
#43348 Komolyan mondom, már hiányoztál. Bár ez most nem volt túl kreatív... :( -
#43347 ?:DA_AM?D_DS?:MAD_?:DS most komolyan azzal próbáljátok etetni magatokat hogy a mez csíkozása miatt néz ki így?
nem, megmondom miért néz ki így: mert egy dagadt geci ?:D?DASMA_D -
#43346 Mit bánom én hány kiló, csak ontsa a gólokat. :D Amúgy a csíkos ruhának tényleg komoly optikai torzítása van. -
#43345 A csíkos ruha tényleg erősen torzít, nem véletlenül mondják, hogy a keresztbe csíkos kövérít, a hosszanti meg soványít. Mint ezt Higuain esetében látjuk, nem teljesen így van. A vékony csíkok soványítanak, a vastagok kövérítenek. Ez a marketing szakosztály hibája. Tavaly gyorsan az utolsó pillanatban ingyen elengedtük Llorentét, mert a vezetőség rájött, hogy az új mezben úgy néz ki, mint egy zsiráf (testalakatra, nem mintázatra).
Normális Llorente:
Zsiráf Llorente:
Látszik, hogy ebben a mostani mezben sokkal soványabbnak kéne lennie, hogy annak is tűnjön:
Másik mezben: (erre nem mondanám, hogy kövér):
Míg nyáron azért látszott még a felesleg:
Szóval nyáron igaza volt a szenzációhajhász sajtónak, tényleg túl sok volt rajta a súlyfelesleg, de mint mondtam akkor is, néhány hónap és eltűnik, nem ezen fog múlni semmi. Mindenesetre remélem minden nyáron nem engedi el magát ennyire, bár jövőre jön a vékonyabb csíkozás megint, az segíthet leplezni. Sajnos a legvékonyabb csíkos mezt pont elmulasztotta idén. -
#43344 Látatlanban is kb. ezt tippeltem volna.
Tökéletes a Porto jól kifogtuk. Brillírozni nem fogunk, szerintem szenvedősen fogunk továbbjutni, de nem tudom elképzelni, hogy idegenben olyan eredményt érjünk el amit Torinóban ne fordíthatnánk a javunkra.
Higuainról elég jó mémek születtek a derbi után, pláne, hogy az ünneplés közben talán nyár óta először levette a felsőjét. Ezt már nem mondanám dagadtnak, de a csíkos mez úgy néz ki nem szerencsés az ő testéhez :D Van ilyen, Alexet is anno sokan dagadtozták pedig simán ki volt pattintva (hála az EPO-nak!!4)
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.12.13. 15:02:42 -
#43343 Hm, ez érdekes. -
#43342 Igazából az a lényeg, hogy mi jól jártunk. :) De mint mindent, ezt is előbb meg kell nyerni. De nem gondolom, hogy bárki is félvállról venné a Juvenal ezt a párharcot. -
#43341 Ami konstans ezeknél a sorsolásoknál, hogy az Arsenal és az olaszok rendszerint megszívják. Megint megkapták Wengerék a Bayernt, Napoli a Realt, EL-ben pedig csoportelsőként a Roma a Villarrealt, a Fiorentina a Gladbachot. Legalább egyedül mi jól jártunk. -
#43340 Ez remek, ennél talán csak a Leverkusen lett volna jobb, de az se jelentősen.
Valószínű volt, hogy az egyik olasz csapat belenyúl a jóba, sajnálom a Napolit, mert irtó geci csoportelsőként a Realt kapni. A Sevilla meg megkapta a Leicestert, ők még jobban jártak a második hellyel. Viszont legalább amennyire össze-vissza volt a két kalap, ahhoz képest nem lettek nagyon durva párosítások. -
#43339 Most, hogy a Juventus a legjobb nyolc között van valószinűleg nagy hatással volt a Zenit vezetőségére, mert hosszú húza- vona után végre elfogadták a Juventus 6 millió euros árajánlatát és januártól Alex Witsel a Juventus szinében fog pályára lépni.
Allegri viszont nem elégszik meg ennyivel mert szeretne még egy fantasztikus játékost a csapatban tudni...egyelőre két kiszemeltje van :
Corentin Tolisso és Steven N Zonzi.. -
#43338 Portot kaptuk, ütni kell őket. A Napoli kicsit megszívta a Reallal, de szorítok a délieknek. -
#43337 Nagy győzelem volt, már-már sajnálom a Torot, soha nem fognak minket megverni :D
Voltak nagyon jó időszakok a meccsen mindkét oldalon, azt kell mondjam üde színfolt ez a Torino a bajnokságban.
Allegri tökéletesen cserélt most úgy érzem, még ha nem is volt egyszerű lekapni egy ilyen Mandzukicot. Rugani az ilyen meccseken válhat nagy védővé, nem a kiesőjelöltek ellen. Amit ma ezzel az állat Belottival harcolnia kellett ma az nem volt semmi.
Hétfőn kell egy X, aztán mi várhatjuk nyugodtabban a szombati Roma elleni csörtét. Fejben ők ezt nem nagyon szokták bírni, szóval jöhetne a szokásos torinói forgatókönyv ellenük: Egész meccses Roma hiszti, meg 3-4 gól a zsákban. -
#43336 Nagyon jól bírták a srácok a nyomást, és Higany második gólja a legjobbkor jött. Dybala meg nagyon kell előre, amit itt a végén művelt... 3 embert rakott hintába, aztán meg iszonyat pontos passz be higanynak aki elrontja és ismét hamarabb kapcsol mint az ellenfél, labdát szerez és pontos passz be Pjanicnak, úgy, hogy amúgy ő is el lőhette volna :) -
#43335 Jó meccs, jók vagyunk. Higany is magára talált, nagyon szép volt. -
#43334 3-kor derbi: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio, Sturaro; Cuadrado, Higuain, Mandzukic
Pjanicról nem hallottam semmit, a padon ott van, szóval taktikai döntés ez. Annyira sokat szívott ellenünk a Toro az utóbbi időkben, hogy tartok attól, hogy most nekik ad majd a gép. -
#43333 Basszus, ma belebotlottam ebbe a dalba, és hát az ismeretlennek hitt dallam ismerős volt. :D
-
#43332 Az a durva, hogy megint összejöhet a Bayern, csak most épp fordítottak a kalapok... Remélem, azért nem így lesz. -
#43331 Ilyen tényleg nem szokott lenni, erősen közrejátszott, hogy az UEFA megpiszkálta a csoportkörök kalapjait (első kalapba bajnokok+címvédő kerül), így a Leicester, a CSZKA Moszkva és a Benfica szokatlan előnyt élvezett. Az Atleti és a Dortmund így kerülhetett a második kalapba, ezért lett második a Bayern és a Real.
Itt pedig látszik kit mekkora eséllyel kaphatunk:
-
#43330 Én bevallom, nem is emlékszem, mikor volt utoljára ennyire kiegyenlített a 2 kalap. Tényleg bármi lehet. -
#43329 Ezt behúztuk, a Real viszont elmehet a búsba. Remélem nem őket kapjuk, bár a Dortmund se tűnik sokkal kellemesebb ellenfélnek. Legalább idegenben kezdünk és a Leicestert elkerültük.
A vicc az, hogy mivel a spanyolok nem kaphatják az Atletit és a Barcát, így nekik most jobb is a második hely. Realnak Arsenal, Leicester, Monaco, Napoli és mi. Sevillának majdnem ugyanez helyettünk a Dortmunddal.
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.12.07. 23:00:13 -
#43328 Mindössze 2 gólt kaptunk a 6 meccsen... Lehet, h néha húztuk a szánkat a csoportkör alatt de ez azért megsüvegelendő. -
#43327 Psg,Bayern,City,Benfica,Real,Leverkusen,Porto. Finom. De legalább otthon játszhatjuk a második meccset.
Jobban játszottunk szerintem mint Zágrábban, pedig erősen érződött, hogy nem volt tétje a meccsnek, hétvégén meg kemény bajnoki jön. Higanynak nagyon kellett a gól. -
#43326 Na, a jó hír, hogy megnyertük a csoportot. A kevésbé jó, hogy igazából semmi jelentősége. Nagyon nagyon kiegyenlített a csoportlesők és másodikok mezőnye... Lsd. a Real is második lett a Bayern mellett... -
#43325 Allegritől szép, hogy féltette Buffont. Nehogy megfázzon a hidegben, mert az egész meccset végigálldogálja. -
#43324 Kezdő 11: Neto; Rugani, Benatia, Evra; Cuadrado, Lemina, Marchisio, Pjanic, Asamoah; Higuain, Mandzukic
Neto szerepet kap a BL-ben, ez amúgy tök jó, legalább játéklehetőséget kap, Buffon pedig pihenhet. A védelem miatt kicsit aggódom azért, de reméljük nem lesz gond. -
#43323 Teljesen súlytalanok vagyunk a középpályán, sajnos kell oda egy jó fizikumu csak védekező középpályás, ez lehet a motiváció. N'Zonzi amúgy nem is az a klasszik vkp. mint aminek tűnik, az egyik legfontosabb tagja játék szempontjából is ennek az igen jó Sevillának. Felőlem akár jöhet is, de valóban a BL az elég nagy hátrány.
Sturaro legnagyobb bánatomra egyre inkább egy lelkes (nem túl okos, futballozni nem igen tudó) pitbull benyomását kelti. Persze biztos jobb lenne ha folyamatosan játszana, de én benne sokkal többet láttam, mint amit általában a pályára rak. -
#43322 Plusz intő jel a PSG tegnapi hihetetlen bénázása otthon a Ludogorets ellen. Bár nehezen tudom elképzelni, hogy gólt kapjunk az 5 meccs alatt betalálni képtelen horvátok ellen, remélem elrettentő példával szolgáltak tegnap a párizsik. Emellett szurkolhatunk a Realnak, a Napoli hozta, amit kellett, így ha nem a Real lesz a második, akkor egyértelműen jobb a helyzetünk csoportelsőként. -
#43321 Ennek semmi értelmét nem látom. Nyáron valószínüleg túlmisztifikáltam Sissoko EB-n nyújtott teljesítményét, mert amit előtte meg utána produkált, az alapján nem egy Vieira. Viszont bár túl sokat nem láttam játszani, de ez a N'Zonzi is egy közepes védekező középpályás, nem túl veretes önéletrajzzal. 27 évesen még az se mondható, hogy még sokat fejlődhet. Ennyi erővel Sturaro is játszhat, marha nagy különbséget nem látok. Vagy jöhet Witsel gombokért. Ráadásul a BL-ben nem bevethető, tehát veszünk egy közepes játékost a középpályára, hogy a bajnokságban és a kupában játszhasson?
Szó volt még a lyonos Tolissoról, legalább benne 22 évesen megvan a lehetőség, hogy klasszis legyen. Persze megegyezni gondolom nehezebb, de télen úgyse tudunk olyan játékost hozni, aki komoly erősítés és a BL-ben is játszhat, úgyhogy nyárig ráér.
Más: néztem tegnap a Napoli meccsét, durván elkalapálták idegenben a Benficát (gólt csak azért rúgtak a portugálok, mert Albiol utolsó emberként eladta 0-2-nél a labdát, a benficás meg begyalogolt vele a kapuba), ami azért nem egyszerű dolog. Tudom, hogy sokaknak nem szimpatikus a klub, de el kell ismerni, hogy Sarri igen tetszetős játékot nyomat velük. A Hamsik-Insigne-Mertens-Callejon kvartett pedig nagyon érzi egymást, egyedül Gabbiadini lóg ki. Ha nem sérül meg Milik, akkor minden fronton számolni kellett volna velük. Nem tudom a lengyel mikor tér vissza, de az tuti, hogy aki őket kapja, nem fog örülni. Azt hittem sikerül elmadárkodni a jó kezdés után (lásd Besiktast nem bírták megverni), de ez tegnap úgy, hogy nyerniük se kellett meggyőző teljesítmény volt, egyáltalán nem olaszos. -
#43320 Úgy néz ki rámegyünk a Sevillás N'Zonzira. 30 milliós fix kivásárlási ára van, ha jófejségből nem hosszabbít akkor nagyon valószínű, hogy vele erősítjük meg a középpályát. Marottáéknak annyira tele lett a töke a Witsel-Matuidi duó után a klubokkal való egyezkedésekkel, hogy kiemelt figyelmet szánnak azóta a kivásárlási árak figyelésére. Kellene a fizikuma a középpályára az biztos. -
#43319 + végre van valaki Pirlo után aki ha odaáll egy szabadhoz akkor az nagy valószínűséggel kapura megy. Nem úgy mint Pogba próbálkozásai voltak. -
#43318 Ami még tetszett, ahogy folyt a labda a középpályán. Nem tudom, hogy Marchisio érdeme, vagy mindenki jobb volt, de Pjanic sokkal jobban érvényesült. Sturaro és Marchisio leveszi a válláról a védekező feladatokat, így arra tud koncentrálni, ami a fő feladata, a támadás és a csatárok kiszolgálása. -
#43317 Mandzukic óriási, nyáron más hisztizett volna amikor a nyakára hozták Higanyt de ő csak mondta, hogy nem zavarja, megküzd majd a helyéért. Nem hittem volna, hogy lesz is esélye bizonyítani, de rendesen odateszi magát.
Nagyon jól reagált a csapat, rettentő fontos volt, hogy ebben a kemény sorozatban most ne ragadjunk be. -
#43316 Ez durván jó volt, a szezon legjobb teljesítménye. Ráadásul nem álltunk le 2-0 után, a meccs legvégét leszámítva végig remek teljesítményt nyújtott a csapat.
Mandzukic néha úgy érzi az ember kilóg, mert támadásban néha majdnem használhatatlan, de a mai teljesítménye mutatja, hogy milyen hasznos, csak nem mindig tűnik fel ennyire. 3 labdaszerzés, felszántja a pályát, egymás után két lövést blokkol először mellel, majd fejjel. Remek volt ma, megérdemelte, hogy betaláljon. Még Higuaínnak összejöhetett volna egy gól, különben tökéletes meccs. Még védőnk se sérült le! -
#43315 Rossz nyelvek szerint amennyiben az elkövetkezendő 3 forduló alatt legalább 6 vagy 7 pontot nem sikerül szerezni ,Allegri a télen elgondolkodik a folytatáson. Állítólagosan a játékosok egy része nem követik utasításait nem megfelelő az edzéseken a hozzáállásuk és az öltöző is kezd ketté szakadni.Illetve néhány játékos és Allegri viszonya igen csak megromlott az utóbbi időben. Arról is suttognak Vinovo körül amennyiben a Juventus trófea nélkül zárná a szezont a nyáron Buffon is elgondolkodik h kitöltse 2018-ig szóló szerződését.
A vezetőség viszont a mercatora fókuszál Alves elvesztésével már égetően szükséges lesz egy szélső védőt igazolni aki a BL-ben is bevethető. Gianluca Di Marzio is megerősítette h komolyak a Juventus érdeklődései Ivanovic felé.A másik opció az Mu fiatal olasz szélső védője Darmian akinek Mourinho nem állna az útjába ha a távozásáról lenne szó.