Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
A bajnokság sztem nem kérdés, de a BL lenne a lényeg idén. Amúgy tavaszra az egyenes kieséses szakaszra beérhet ez a csapat, de addig még sok munka van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Trunks
Nem láttam az egész meccset, amit igen, az alapján ikszesnek tűnt, de ezek szerint nem volt az. Nagyon kellett ez az Internek, lehet nekünk is idejében jött a kijózanító pofon. Van itt még munka bőven, Dybala 5 meccsen nem szerzett gólt, Mandzukic 4-en. Ez önmagában nem tragédia, de Higuain nem fog önmagában 50-et rúgni, és a középpályánk se erről híres. Mondanám, hogy ettől izgalmasabb lett a bajnokság, de magam se hiszem.

Amici di nessuno...

Lacee86
Igen, kellettek a pofonok ezen a héten, bár a Sevilla ellen sztem nem volt akkora gáz, én inkább pechnek tudtam ott be a dolgot, de itt... ez nagyon csúnya volt.

9csöves9
Erősen kutakodnom kell az emlékeimben mikor láttam a csapattól ennyire gyalázatos produkciót. Talán még Conte előtt. Sandron kívül totális csőd volt az egész, Allegri meg duplán, hogy ezt csak így tehetetlenül nézte.

Az biztos, hogy ha ezen a meccsen ma pontot szerzünk az hosszútávon inkább ártott mintsem használt volna. El lehet gondolkozni.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lacee86
Hát ez szar volt... Khedira, Dybala nagyon gyenge volt, de senki sem remekelt igazából. Sajnos megérdemelten kaptunk ki. Remélem, ez a hét felébreszt kicsit minket.

9csöves9
Én sem értem, ráadásul emiatt nem tudok kimenni a Siófok-Budaörs derbire... 😞

Megint érdekesen variál Allegri...

Buffon, Benatia, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Khedira, Pjanic, Asamoah, Alex Sandro, Dybala, Mandzukic.

Trunks
Nehéz kiigazodni a beosztásokon. Mi a francért nem este van az Inter-Juve? Attól még hogy a milánóiak egy rakás szar mostanság (is), attól még csak ez a forduló legfontosabb meccse.

Amici di nessuno...

Lacee86
Az Inter közben "alkot" az EL-ben...

9csöves9
Isten ments, nem csak ebből az egyből szűrtem le, alapból nem tartom őket elég kreatívnak, csak ezen a meccsen érződött a legjobban a hiányosság ezen a téren. Sőt a tavalyi Pogba,Marchisio,Khedira sem volt eléggé az. Mindenképp kell egy Pirlo/Pjanic féle figura oda akkor tud ez igazán jól működni. Vagy rugalmasabbnak kell lenni taktikailag, mert már Allegrinél is kezd bevésődni a 3-5-2 az alap sémáival.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.09.15. 14:30:48

Trunks
Szerintem túl sok következtetést vonsz le egy meccsből. Tavaly a Gladbach elleni otthon meccsen egy sokkal kreatívabb Khedira, Marchisio, Pogba középpálya állt ki, mégis alig alakítottunk ki helyzeteket. A hétvégén a Barca otthon kikapott az Alavestől úgy, hogy alig volt helyzetük. Vannak ilyen meccsek. Ugyanezzel a középpályával sokkal jobb volt a játék az eddigi bajnokikon, pedig azok se voltak gyengébb csapatok.

Ettől még nem azt mondom, hogy nem lehetne erősebb, kreatívabb a középpálya, de nem egy meccs alapján kell megítélni az erősségét. Tegnap pl. Khedira elég borzasztóan játszott, az eddigi meccseken meg nagyjából a legjobb volt. Azt hiszem ha beesett volna Witsel, vele se lettünk volna előrébb.

Amici di nessuno...

9csöves9
Ez a meccs meg is mutatta ennek a középpályának a hiányosságait. Nincs benne kreatív ember, vétek nem kezdetni Pjanicot ha éppen egészséges. Ezt eltaktikázta Allegri és későn is váltott, túlóvatoskodta pedig elég korán kiderült, hogy ők a döntetlenért jöttek. Nyilván úgy volt vele, hogy majd egy gól csak beesik, akkor meg minek felesleges kockázatot vállalni. Na ezzel a felfogással kéne most már szakítania minden olasz edzőnek.

Tragédia nincs és biztos vagyok benne, hogy tudnak építkezni ebből az apróbb pofonból. Legalább így egy harapósabb csapatot láthatok Zágrábban.

Trunks
Az eleje meg a vége jó volt, a közepe elég felejthető. De különben igazad van. Nem egyszerű egy ennyire csak védekezni akaró és azt jól is tevő csapat ellen, plusz eléggé aprítottak mindenkit.

Amici di nessuno...

Lacee86
Sajnos csak a végét láttam a meccsnek, de az összefoglaló alapján ez a mai 0-0 inkább pech, mintsem az, hogy valamit másképp kellett volna csinálni. Jó, ez hülyén hangzik, persze, kellett volna szerezni egy gólt, de ezen a mai meccsen ez a "ma a jó égnek se megy be semmi" feelingem volt. :/

Trunks
A helyzetek megvoltak (pl. elején Khedira 2x, Higuain kapufája, Sandro fejese), nem lőttük be őket. Előfordul az ilyen. Magunknak nehezítjük így meg a dolgunkat, de azért nem a világvége a csoport második legerősebb csapata ellen otthon x-elni. Zágrábban jó lenne nyerni.

Nehéz elfogulatlanul ítélkezni, de maradjunk annyiban Vázquez meglökte Pjacát. Nem volt sok kontakt, de hülyeség volt az argentín részéről.

Amici di nessuno...

Trunks
Tök úgy indult a meccs mint tavaly, csak miután kihagytuk a helyzeteket, nagyon leült az egész. A Sevilla viszont csak akkor fog gólt szerezni, ha véletlenül befejelik egy szöglet vagy hasonló után, nekik tökéletes ez a 0-0. Kíváncsi leszek jön-e Pjanic. Vagy esetleg Mandzukic?

Amici di nessuno...

Rockynhooo
Juventus #StartingXI: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Dani Alves, Khedira, Lemina, Asamoah, Evra; Dybala, Higuain.

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én kezdek beleszeretni ebbe a Khedira,Lemina,Asamoah hármasba középen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Trunks
Tavaly is hasonló volt a helyzet a Sevillánál, otthon nagyon simán vertük is őket, pedig nálunk is sok volt a változás. Inkább idegenben lehet nehéz a meccs, de addigra már nagyjából el kéne dönteni a továbbjutás kérdését. Mindenképp nyerni illene, a Fiorentina és a Sassuolo se jelentett nagy gondot a bajnokságban, pedig mindkettő lehetett volna nehezebb is.

Amici di nessuno...

Breki33
9csöves9
Erős kezdés. Mondjuk most épp Gigi is szépen benne volt, megesik az ilyen.

Sajnos nem láttam a meccset, vagyis ismétlésben ma elkaptam, de pont a 30. perc után onnan meg már értékelhetetlen volt, annyira takarékon hoztuk. Nagyon fontos volt, hogy Higanynak már rögtön a szezon elején jöjjenek a gólok, hogy ne nyomja agyon a 90 millió. Pláne ilyenek, mindkettő szép munka volt. Kicsit én is úgy érzem, hogy Dybala túlságosan alá játszik. Nem tudom hogy ez Allegri kérése, vagy egyszerűen meg akarja könnyíteni a haverjának az életét, de lehetne kicsit önzőbb. A kölyöknek olyan lövőtechnikája van, hogy a kaputól 20 méterre kb. mindenhonnan lőnie kéne.

Szerdán BL, jön a Sevilla. Elég nagy változások voltak arra, sok volt a távozó és az érkező is, Sampaoli se vette fel még a ritmust, keresi a csapatát. Amúgy is inkább otthon erősek, szóval papíron kötelező a győzelem. Kérdés mi lesz belőle a pályán, illene jól kezdeni, hogy legyen valami alapja a hangzatos BL vágyaknak.

Trunks
videó
Utoljára szerkesztette: Trunks, 2016.09.11. 18:31:34

Amici di nessuno...

Trunks
Hart rögtön lepkézett egyet a Toróban, ki is kaptak. 😊

Amici di nessuno...

limperatore
sztem még neymart megkellene venni 200m eur ert

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Lacee86
Régen én bírtam amúgy a United-ot, de mostanság ilyen Murinnyók meg Ibrák idejében már nem annyira. 😊

Rudee
Az egész United szenved szerencsére 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Lacee86
Azért HIgany nem semmi volt ezen a meccsen, összesen meg már 3 meccs, 3 gól. Miközben halkan jegyzem meg, hogy Pogba eddig szenved a Unitedben. Pici elégtétel. 😄

Tibre
na jó lichtsteinert most cseréljék le. ezt kihagyni baszki 😄

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tibre
nagy gólt lőtt higuain, viszont dybala ahelyett, hogy mindig passzolna igazán ráküldhetné 12 méterről a kapura. a szélek továbbra is gyengék. lichsteiner szokásosan belebassza az előtte álló emberbe a beadást, sándor meg nem tom hol van fejben de ő jobb volt tavaly ennél. pjanic és khedira nagyon jó eddig, hájas higuain meg csak lőjje tovább a gombócokat.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Rockynhooo
Higany mekkora góóóól

Trunks
Ha így folytatja DugiHigu, akkor a fanyalgók is hamar elhallgatnak. Eddig egész jól használja ki a helyzeteket.

Amici di nessuno...

9csöves9
Ennyi, akkor szerettük meg a csapatot és biztos ez is közrejátszott, hogy azóta is Juventus szurkolók vagyunk. Pont az említett nevekből is látszik, hogy nem kell, hogy szupertehetségként érkezzenek, egy jó csapatban működni fognak és sokkal többet ki lehet belőlük hozni. Persze akkoriban korlátozva volt a külföldiek száma, volt olyan, hogy csak 3 szerepelhetett. Véletlen lenne, hogy pont akkoriban volt a Serie A a csúcsbajnokság és akkor jöttek elő azok az olasz játékosok akiket ma is visszasír minden olasz foci kedvelő? Valami ilyesmi lehetne a megoldás (persze a kellő infrastruktúra megteremtésével együtt) , de a mai futballban már nem nagyon tudom elképzelni.

Trunks
Más világ volt, de nekem a Lippi-Moggi-féle Juve az etalon a 90-es évekből. Rendszerint fiatal, feltörekvő olaszokkal erősítettek, akik később meghatározó játékossá/klasszissá értek (Pessotto, Tacchinardi, Iuliano csak pár név a sok közül).

Másrészt pl. Dani Alves és Cuadrado leigazolása is gyakorlatilag azt jelenti, hogy se Darmian, se De Sciglio nem fog érkezni. Mandzukic és Dybala mellett Zaza se sok lehetőséghez jutott, így távozott is. Ez milyen üzenet Berardinak? Őt se hiszem, hogy fogjuk még Juve-mezben játszani. Rugani elé még idehozták Benatiát. Jó vételnek tűnik ezek közül mindegyik, csak a jövővel nem tudom mi lesz. Pláne hogy az egyik legmagasabb átlagéletkorú keret a miénk. Fiatal kulcsjátékosunk pedig egyedül Dybala.

Amici di nessuno...

9csöves9
Persze, kezdőszintű olaszból kevés van, de akiket csak lehet be kell gyűjteni, akár túlárazva, hogy legalább a keret felét olyan olaszok alkossák akiket bármikor be lehet vetni. Egyrészt csak így lehet megtartani a szellemiséget ami meghatározza ezt a klubot, másrészt az olasz játékosok ritkán vágynak el külföldre lehet velük hosszútávon számolni.

A teljesség igénye nélkül van pár név akit azért nem lenne/lett volna lehetetlen dolog megszerezni és bőven elférnének a keretben: Verratti, Darmian, Berardi, De Sciglio, Baselli, Romagnoli, (Zaza), Bernardeschi, El Shaarawy, Bonaventura, Saponara, Gabbiadini, Perin. Mind olyan játékos akik fiatalok, megvan bennük a kellő a potenciál és itt simán lehet, hogy egy folyamatosan nyerő csapatban, elit körülmények között azokból is kezdők lehetnének akikre először csak beugróként számítanánk.

Gondolta volna például valaki Bonucci leigazolásakor, meg fél éves bénázásaikor hogy a világ egyik legjobb védője lesz? Biztos, hogy nem. Kellett mögé ez a csapat, ezek az edzők, körülmények, a győzelmek stb. Szóval próbálkozni kell az olasz fiatalokkal, mert hozhatjuk ide a legjobb külföldi tehetségeket, ha pár év után már szedni is akarja a sátorfáját.

Rockynhooo
Az a baj, hogy összeségében nem sok juventus szintű, olasz játékos van a világon jelenleg, támadó meg pláne nem :\ Megnézitek a válogatottat, egy röhej a védelmet és 2-3 embert leszámítva. Ennek ellenére az EB pozitív csalódás volt.

Trunks
Pedig az Internél se hemzsegnek az olaszok... Nekem se tetszik. A védelem közepe olasz+Gigi, különben az egész csapat gyakorlatilag idegenlégiósokból áll. Nem látom a jövőben ez hogy javulna, inkább még rosszabb lesz. Románál is hasonló a helyzet, De Rossi és Totti távozásával ők se olaszokkal lesznek valószínűleg pótolva.

Amici di nessuno...

9csöves9
1929 óta nem fordult elő olyan, hogy nem volt olasz támadó a csapatnál. Amúgy is kicsit aggasztó nekem a mostani irány, jó lenne több olasz játékost igazolni a jövőben. Az első két fordulóban több olasz lépett pályára az Interben mint nálunk...

Rudee
A Milan újabb siralmas szezonja után nem csoda, ha mindenben az örömöt keresed 😄

limperatore
😄DDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD jókat nevetek a kommentjeiden
Rudee
Nyugi, ennél már csak rosszabb lesz. Ha tényleg lesz ez a 4 automatikus főtáblás hely a 4 "nagy" bajnokságnak, akkor teljesen értelmét veszti az egész BL. Már csak bohóckodás lesz. Még kevesebb "kis" csapat, még több azonos nemzetbeli továbbjutó a 16 közé. Szinte sorsolni se kell majd, mert automatikusan meglesz mindenkinek az ellenfele kb.
Bár lehet, hogy módosítják, de kétlem. Ahogy az idei EL csoportok sorsolásán viszont láthattuk, bármi lehet. Valamelyik kisebb csapat képviselői ott örültek mikor a 3. kalapból kihúzták őket elsőként. A szabályok szerint az A csoportba kellett volna kerülniük, ahol már volt egy United és egy Fener, erre teljesen érthetetlenül átrakták őket a másik "ágra".

Lacee86
3 kulcsjátékos távozása után cél a BL? Ilyen marhaságot senki nem nyilatkozott Juve részről, fogalmam sincs, honnan vetted. Amúgy szerinted egy olyan párharcban majd széles vigyorral kellett volna tudomásul venni, h ok, ennyi volt, amikor pár percen múlt a továbbjutás egy döntő szintű nyolcaddöntőben? Az meg a BL rendszerét minősíti, hogy egy Bayern-Juve előfordulhatott már a legjobb 16 között, pláne, hogy milyen rém gyenge párosítások is voltak emellett.

Rudee
Ja meg kaptak volna egy 11-est a 97. percben, hogy ne legyen baj <#idiota>

Rudee
Lehet lett volna önkritikájuk, ki tudja. De őket más focizta le, szerencsére.

9csöves9
Aha logikus. Tehát ha a Barca esett volna ki így a sorozat egyik legerősebb csapata ellen, hogy idegenben az első félidőben lefocizza a hazaiakat, majd a végén pár perccel a lefújás előtt elmadárkodják, akkor ők azt mondták volna semmi gond, úgysem vártunk extrákat a szezontól. Menj már ezzel a hülyeséggel.
Utoljára szerkesztette: 9csöves9, 2016.09.02. 09:18:38

Rudee
Aki nem vár extrákat a szezontól.

9csöves9
Jah, ha rémlik csak akkor nem feltétlenül kell beleokoskodni. Annyi változás volt a kezdőben, hogy még a bajnokság sem volt kimondott cél, nemhogy a BL. Idén már az.

Amúgy meg ki a franc ne siránkozott volna egy ilyen kiesés után?

Rudee
Nekem az rémlik, nem véletlen siránkoztak a Bayern elleni párharc után. Amúgy is a nyolcaddöntő elég volt? Nem hiszem.

9csöves9
Kinél volt cél a BL? Mert a Juventusnál biztos nem.

#43124: Ez lett mondva amúgy mindenkinek aki külön akart utazni, a csoporttagoknak is.

Jól teszed amúgy, ha van lehetőség ki kell használni, minden pénzt megérnek ezek a túrák.

Rudee
Mert az olaszoknál kijelentették, hogy cél a BL, mégse sikerült. A katalánok nem dobálóztak ilyennel és nem a 16 között estek ki.

limperatore
Marmint az inter club ungheria 50t

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
az szép, haveromék csak jegyet kertek de nem kaptak erre mondtak h befizetik az utat de csak a jegyet adjak oda mondtak a juvesok h nem vallaljak ertuk a felelosseget ezert nem 😄

mi 50-t kaptunk praga ellen 😊
most volt palermo, praga es november milan inter kemeny honapok 😄
Utoljára szerkesztette: limperatore, 2016.09.02. 00:14:04

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco