44078

ibogldrc.jpg

• wright
    Például Udine.Visszatérünk rá.
  • Trunks
    Ha van autó, akkor én kb. bármikor kapható vagyok ilyenre, ha időben leszervezzük. Udinébe pl. tuti ki kéne ugrani a következő szezonba, az tényleg nincs olyan messze.
  • wright
    Ha itt lenne 3 ember,akkor jövőre több 'közeli' meccsre meg lehetne oldani a kimenetelt.Persze az kitétel lenne,hogy valaki tudjon rendszeresen jegyet szerezni... :) A JCH ahogy látom inkább a nagy meccsekre fog öszpontosítani,ezért mi haverral néha más megoldást fogunk keresni.
  • 9csöves9
    ha időben lett volna fix fuvar akkor nem lett volna gond a jegy.mindegy,majd a tévé előtt ünnepelünk:S:D
  • Rockynhooo
    Na igen :D Amúgy úgy gondolom összejött ez volna ha jegyet kapunk. Csak azon múlott végülis. De az már nem a hibánk volt sajnos hogy nem adtak/elvitték gyors.
  • 9csöves9
    +Rokinnyó, Madridos létére
  • Trunks
    Nem sikerült. De sajnos így nem is egyszerű összehozni, hogy Csövesen meg rajtam kívül senki se gondolta komolyan...

Ha nem tudod élőben nézni, akkor tudom ajánlani az olyan oldalakat, ahova pár órával a meccs után felrakják az egész mérkőzés felvételét, és meg tudod nézni anélkül, hogy tudnád az eredményt. Olvass vissza, a többiek ajánlottak egy spanyol és egy orosz oldalt is (ha alul rákeresel arra, hogy "orosz", akkor kidobja a kereső). Még ez is sokkal jobb, mint csak az eredményt figyelni.
  • 9csöves9
    nem sikerült sajnos:(

kamerák elől? hol celebkedsz?:D
  • forzajuve5
    sikerült jegyet szerezni, tudtok menni Triesztbe?
    én még a meccseket sem látom mostanában hülye munkahelyi beosztás miatt. mindig bújok el a kamerák elől és figyelem a telefonon az eredményt :)
  • szucsy89
    Igazatok van, ebbe bele sem gondoltam... pénz beszél gondolom (vagy lefizettük a szövetséget hogy végre nyerjünk már egy rangadót idén )
  • Trunks
    Így van. Valszeg az Internek estére már semmi esélye nem lesz a 3. hely megszerzésére. Azért ez így nagyon nem mindegy...
  • 9csöves9
    hát azért még is csak jobb volt mikor mindenki egy időben játszott ilyenkor.csak hát a biznisz mindenek előtt...

pl. gondolom az Inter azért máshogy játszana ha kiszopna a Napoli,Udinese,Lazio hármas...
  • szucsy89
    Ja hogy az összes? Szerintem az elég ha a 2 bajnokesélyes meccse van 1 időben, a többi annyira nem fontos.
  • Trunks
    Úgy látszik nem olvastad el jól. Pont a manipulálás miatt minden évben az összes meccs egy időben van az utsó pár fordulóban. Most meg nem.
  • szucsy89
    Hogy ne lehessen az eredményekkel manipulálni.
  • Trunks
    Azt tudja vki, hogy miért este rendezik a következő meccsünket? Gondolom mert a Milan-Inter is este van, csak furcsa, hogy eddig mindig az utolsó 2-3 forduló összes meccse egy időben, vasárnap 15:00-tól volt.
  • IXEMGabeo
    hú szegénykém ezt nagyon benézte, de nem lehet rá haragudni mivel minden pillanatban (Serie B-ben is) a csapattal volt pl...
  • IXEMGabeo
    köszi
  • forzajuve5
    http://www.youtube.com/watch?v=63HOhzlSx9s
  • forzajuve5
    Gigi legalább megúszta verés nélkül, nem úgy mint Ljajics
  • IXEMGabeo
    mi volt ez a Buffon affér?:O van róla video?
  • Trunks
    Kicsit tartok tőle, hogy ettől nyögvenyelős lesz a Cagliari elleni meccs. Végülis mostantól van igazi nyomás a srácokon, mert még egyet nem szabad hibázni (illetve nem szabad többet, mint a Milan). De azért illene megcsapni őket így, hogy számukra már teljesen tét nélküli a meccs. Ma se nagyon erőltették meg magukat gondolom, ha ez a botrányosan gyenge Genoa le tudta őket győzni.
  • forzajuve5
    jó kérdés h ez most negatívan hat a srácokra vagy felszívják magukat tőle
  • Zsolti9014
    szegény Gigi! de nem baj, ezt már csak érte is behúzzuk! :)

a meccshez még: kellett volna az a második gól
  • 9csöves9
    az viszont szép volt,hogy a gól után Alex egyből odarohant Gigihez lepacsizni vele és a lelátón is szóltak a Buffonhoz szóló dalok
  • Trunks
    Erre nem tudok mit mondani. A Leccének nem volt kapu felé menő lövése se (!), amíg nem jött ez az üres kapus dolog... Ilyet nem is tudom, mikor láttam utoljára Serie A-s meccsen, talán soha.

Egri is elmehet a picsába. Nem cselezgetett Buffon, hanem rosszul vette át a labdát. De úgyis hülye vagy ehhez, minek mondom.
  • 9csöves9
    hát most erre mit mondjunk? ez van amikor nem bírjuk bebaszni azt a második gólt és akkor ha meccsek óta többet veszélyeztetünk mi a hazaadásainkkal mint az ellenfél lövéssel.nem szabad ezért Gigit bántani,meccsek óta aludhatna a gólvonalon.meg kell nyerni!
  • Forza Italia
    jólvan gyerekek elmegyünk a picsába. egy megnyert meccsen szarakodunk arcoskodunk és rúgatunk egy gólt a leccével
  • Trunks
    Megint rohadt nagy vicc, hogy egy méterrel hátrébbról indulva bebírták inteni a lest, amikor Quagliarella egy az egyben vihette volna a kapusra. Rúgunk még egyet és onnantól tényleg esélye sincs a Leccének. Mondjuk kapura lövésük így se volt.
  • eddie
    Én meg egy vendéget, nagyon jól néz ki. Fekete a kedvenc.
  • Kaplan
    Na, akkor jövőre beszerzek egy hazait. :)
  • Oziris666
    Ez a fekete tetszetős,a ratyi rózsaszíntől meg igazán megszabadulhatnátok:D
  • Nuno88
    Azt kell h mondjam, hogy tetszik az új mezetek. Fehér sportszárral...
  • 9csöves9
    adom a kék az nekem is etalon.amúgy az idegenbeli mezek mindig jobban bejönnek mint a hazai,kivéve ugye idén.a feketének nagyon örülök,legutóbb a B-ben viseltünk tiszta feketét,az egyik kedvencem
  • Trunks
    Jól néznek ki. Ugyan szerintem az etalon a klasszikus kék idegenbeli mez (lásd. 95/96, 96/97 vagy akár 2004/05), de a fehér vagy fekete vendég se rossz. Azt nem szeretem, amikor rózsaszín a mez vagy a Nike-nak agymenése van és arany/piros stb. színű lesz.
  • 9csöves9
    a vendég lemaradt,az biztos,hogy fekete lesz

• 9csöves9
    a kiszivárogtatott pletykák alapján ezek lesznek a jövő évi mezek

és így lesz kidíszítve ha minden jól megy:)

• wright
    1 éve lejárt szemlyivel voltam kint múltkor...Kapunál a csávó elkérte és !fejjel lefelé! megnézve-beengedett
    Remélem láttok egy bajnokavatást!!!
  • 9csöves9
    ő eleve csak útlevelet kér szóval nem hiszem,hogy ilyen szándékai lennének
  • Rockynhooo
    Ja. Lakcímkártya nem hiszem hogy kelleni fog. De jobb hogy ott lesz nálad mindenkié és készenlétben állunk.

A levelemből annyit hagytam le hogy attól függetlenül hogy sikerül e az egész vagy sem: köszi a szervezést!