Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
teljesen abszurd lenne az egész.elzavarjuk a legjobban teljesítõ kp-nkat,hogy vegyenek helyette 15 milláért egy olyat akirõl nem tudni beválik e?Toni meg 5. keréknek teljesen jó,Amauriból és Jakiból lehetne valamennyi pénzt csinálni.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Íme a névsor: Alex Manninger, Zdenek Grygera, Marco Motta, Fabio Grosso, Momo Sissoko, Tiago Mendes, Felipe Melo, Luca Toni, Vincenzo Iaquinta, Jorge Martinez, Amauri.
védelemrõl se beszél, pedig én még mindig tartom, hogy a Bonucci-Chiellini, Barzagli belsõ védõ trióval nem szabadna belevágni a szezonba.
én kétlem, hogy a Chelsea még kiad ennyit egy játékosra idén.
középpályásaink sorsa ezek szerint érdekesen fog alakulni. Vidalról mindenhol jókat írnak, így várom az esetleges érkezését. ha pedig dönteni kellene Marci és Melo között, akkor egyértelmûen Melot tartanám meg.
de miért pont csütörtökig kell eladni a játékosokat?
nagyon bõ keretünk lesz ha nem tudja eladni a selejtet, és durván sok pénzt ki kell szórni feleslegesen fizetésekre
Okosan szeretnénk költekezni. Világos elképzeléseink vannak, már csak az idõzítés kérdéses. Készen állunk a költségvetés egy nagy részébõl egy nagy játékost venni, még akkor is, ha figyelembe veszünk olyan tényezõket, mint a bérek. Agüero például olyan adókedvezményben részesül Spanyolországban az Atléticó Madridnál, amit Olaszországban nem kapna meg. Ha valaki kétségbe vonja Agüero érkezését, az csak azért lehetséges, mert nem lehetséges az, hogy gazdaságos szerzõdést adjunk neki.” – kezdte Marotta.
Az argentin játékos a klub elsõdleges, de nem az egyetlen célpontja.
„Alexis Sanchez jól illeszkedne Antonio Conte futballjába, épp úgy, mint Agüero. A többiek egy kicsit kevésbé. Vucinic olyas valaki, akit kedvelünk, és az õ érkezése nem akadályozná meg egy top játékos érkezését. Ugyanakkor még nem beszéltünk a Romával, mivel elõször ki kell alakítanunk a keretünket.”
Az udinei Sanchez úgy tûnik a Barcelona csapatáé lesz, míg mai jelentések alapján a Chelsea belépésével a Juve kiszállhat az Agüero üzletbõl.
„El kell ismernem, hogy elgondolkodtunk a Napoli játékosát, Edinson Cavanit illetõen, de soha nem tettünk érte ajánlatot, mivel 50 millió €-t kérnek érte. Javier Pastore a Palermoból nem illene bele Conte futballjába.”
Ami a középpályát illeti, a Juve érdeklõdik a Real Madrid játékosa, Lassana Diarra, illetve a Bayer Leverkusen játékosa, Arturo Vidal iránt.
„Mindketten közel vannak hozzá, hogy a Juventushoz igazoljanak. De Vidal érkezése jobban megfelelne a célnak, mivel éhesebb a sikerre, mint Diarra. Jó néhány középpályásunk van, de lehetséges, hogy fog valami történni a szezon elõtt. Reméljük, hogy el tudunk adni néhány játékost jövõ hét csütörtökig, de lehetetlen mindegyikõjüknek új klubot találni addig.”
Lehetséges, hogy Claudio Marchisio értékesítésre kerül?
„Az õ jövõje éppen elemzés alatt áll. Meg akarjuk tartani õt, de a dolgok gyorsan változhatnak a labdarúgásban.”
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
- érdekel minket Elia
- Amaurit és Sörensent kölcsönvenné a Bologna
- Melót szeretné a Villarreal
Ami nem közvetlenül érint minket:
Nasrira _állítólag_ szemet vetett a Milan (be is baxna...én szeretném itt látni)
Volt játékosunk, Diego mostmár Angliában akar futballozni.
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
persze valami sunyiságot akkor is kitalálnának (ilyen olyan juttatások, autó, lakás, stb...), szóval elég szigorú ellenõrzésekre lenne szükség...
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mindig elgondolkozom azon,hogy pl. CR keres havi 1.083 millió euró-t,egy itthoni orvos kb.200ezret.(de nézhetjük külföldi orvoshoz képest is,akkor is eltörpül ez az összeg)
Hol van õ egy orvoshoz képest,aki emberek ezreit menti meg élete során?
Ezt sosem tudom felfogni.
Sokkal igazságosabb rendszer lenne,ha ugyanúgy menne az átigazolás,mint az NBA,NFL,NHL-ben.
Van egy fizetési sapka,a gyengébbek elõbb draftolhatnak.
Persze a fizetések ott is horribilisek.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ha pl. tegnap olvastam,hogy a PSV kifizetne 2 niemand-ért 13milliót
meg nem is azzal van a baj, mennyit kapnátok értük, hanem hogy látva a teljesítményüket, ki venné meg õket...?!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ráadásul Martinezt 15-ért vettük,ha 6-ért menne el(amit én számoltam) óriási bukás...
Mondjuk én egy fillért nem adnék egyikért sem,ez igaz😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Minõségben egyetértek,mert tõle tényleg várhatjuk a gólokat.
De én jelenleg nem érzem úgy,hogy bárki is Alex helyére léphetne,egyrészt egy külföldit soha nem fognak annyira szeretni,mint egy olaszt,másrészrõl,ha jön Agüero nem fog 3-5 évnél tovább maradni,mert viszi a Real.
(most ugye nem viheti,mert az Atletico nem adja a riválisnak)
Ha csak Martinez marad közülük,már azzal jó "igazolási idényt" tudhatunk magunk mögött.
Amúgy sztem a védelemben vagyunk a leggyengébbek,oda kellene sztárigazolás.
Nem hiába emelték meg a keretet a bevásárlásra(ezáltal egyételmûek az elvárások=Scudetto),de ezekkel a játékosokkal nem lesz bajnoki cím.(akiket jelenleg megvettünk)
az általad írt nevekbõl csak Martinez maradására van esély,a többi szerintem 100% hogy távozik.lehet,hogy nem végleg mindannyian,de a szezont nem itt kezdik meg.
Agüero meg drága ez tény.de egy kezemen megtudom számolni,hányan lehetnek akik adott esetben késõbb Alex helyére léphetnek(nem feltétlenül az itt töltött idõre és a kapitány szerepre gondolok).õ ilyen.a minõséget pedig meg kell fizetni
Másképp túl magas az ára,helyette 2db 20millás játékossal elõbbre lennénk.
Melot nem szabad eladni,tényleg õ a középpálya motorja,nem tudnék mondani a piacon olyat,aki elérhetõ összegû és helyettesíthetné õt.
A jelenlegi igazolásainkkal végképp nem vagyunk elõbbre.
Hoztuk Zieglert egy kiesõ csapatból,Lichtsteinert,Pazienzát,Pirlot(õ ugye nem kellett senkinek,a fizetése pedig horribilis).
Arról nem is beszélve,hogy tele leszünk külföldiekkel,ami engem kicsit zavar.
Akire még nincs szükség:
Grosso,Martinez,Almiron,Thiago,Grygera,Jaki,Amauri
Tõlük minden gond és lelkiismeret nélkül megválnék.
Az értük kapott pénzbõl lehet venni 3 15milliós játékost.
-közeledtek az álláspontok Agüero ügyben,bár az Atletinek még mindig nem igazán ízlik az ajánlat.kedden utaznak Marottáék Madridba,de itt már szerintem a Copa végéig nem lesz megállapodás.
-találtak egy II.világháborús bombát az új stadion építésénél,de hatástalanítva is lett
képek
körvonalazódik a megnyitás dátuma szeptember 8-ra írják, és a MU a legesélyesebb ellenfél
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
„A nézettség alapján kéne felosztani a csapatok között a közvetítési jogokból származó bevételeket? Támogatom az ötletet, de ehhez figyelembe kéne venni a klubok történelmét is. Mi 29, a Milan 18, az Interrõl pedig nem tudjuk hány scudettot nyert…Valami oka azonban biztos van, hogy az olasz szurkolók 70%-a ennek a három csapatnak drukkol.” – nyilatkozta Agnelli.
de nem akarok pletyka alapján ítélni
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Lichtsteiner is nyilatkozott,nagyon ide akart igazolni és Conte egy korábbi telefonhívása nagy lökést adott az elhatározásában.
Hajrá Magyarország!
a nordban pedig a Club DOC csoportok foglalnak majd helyet