Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
😄D

közben Vunicic már 99%...komolyan mondom beszarok.hány gólt lõ évente? 5-6?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
Amauri elhagyta a hajgumiját, aztán most mindenkinek azt kell keresni

9csöves9

9csöves9

9csöves9
nem láttam sajnos,de nagyrészt azok játszottak akik az elõzõn csak 20 percet vagy annyit se kaptak szóval elég felforgatott csapat volt.ennek ellenére egész jó véleményeket olvastam,viszont jó pár helyen kiemelték,hogy Motta egy katasztrófa.el nem tudom képzelni,mi a szart keres még itt,pláne,hogy fizetni is kellett érte.beszarás.

Forza Italia
Q góljával nyertünk a Chivas ellen hajnalba.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
most akkor vagy emelni akarnak az árán, vagy nem mennek bele részletfizetéses üzletbe (szinte biztos vagyok benne, hogy a félszemû így akarja megvenni).

így folytatjuk akkor megint meg lehet célozni egy 5-8. helyezést a bajnokságban, mivel eddig a keretünk szinte semmit sem erõsödött, sõt...

forzajuve5
ez lesz remélem Marotta utolsó idénye nálunk

9csöves9
5 ember lenne ideális,de hát ez van.szerintem nem ott lesznek feltétlenül gondjaink

Rossi ügynöke kijelentette,a Villarreal nem akarja már eladni Rossit...

WuFraZselic
nem feltétlen Momora gondoltam, de hogy így együtt a kettõ lép, az komoly érvágás szerintem. fõleg hogy ezt a 4-2-4et akarjátok játszani, akkor Vidal mellett Pirlo nem fog megálljt parancsolni az ellenfélnek

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
másfél éve csak 1-2 meccsre lehet zsinórban bevetni,erre nem lehet építeni.a sérülései mellett mindig van neki ramadán meg Afrika kupa,lehetlen így normálisan formába jönni.sajnos már nem sok hasznunk volt belõle

WuFraZselic
hát ez kemény, szellõs lesz a pálya közepe... hiába jöttek a helyükre, azért õ és melo elég jó vkp-k voltak...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
hát Enyókám örülök,hogy így látod,én még nem vagyok elégedett.kell egy balszélsõ mindenképp anélkül neki se menjünk az idénynek.aztán még kéne egy hátvéd és egy csatár is...

9csöves9
Momo-Psg hivatalos

én bírtam nagyon,de itt volt az ideje.

szucsy89
pedig de jó lett volna Agüerot látni a Serie A-ban... még néztem volna pár Juve meccset is 😛 Bár így is fogok Pirlo miatt... azért még Rossit meg Bastost remélem megszerzitek, de legalább az egyik mindenképp kéne még... szerintem 😄
Zsolti9014
nekem alapvetõen nincs Vucsiniccsel bajom, de semmi elõrelépést nem jelentene a szerzõdtetése. Kb. egy jó formában lévõ Iaquinta szintje (bár amikor Jakinak megy, lehet hogy inkább õ a jobb), Tonitól befejezésben elmarad, míg Matritól, Quagliarellától és Alextól mindenben. Amauri az egyetlen a keretben, akitõl egyértelmûen mindenben jobb.

Hajrá Magyarország!

ne legyetek ennyire pesszimisták sztem, mint laikus azt mondom, jól igazoltatok most 😊 de majd elválik, saját vélemény

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Forza Italia
mármint a 6-10 helyig. ott lesz esélyünk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

basszus... kurva erõs a keretetek!

az biztos h idén lesz keresnivalótok minden téren... csak ügyesen

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

9csöves9
-1 valakinek

9csöves9
a képességeit nem vitatom,de nem elõrelépés.emelett flegma,akaratgyenge,az elõzõ szezon után meg az önbizalma is a béka segge alatt lehet.ilyen mentalitású játékosra nincs szükség

a mostani Toninál talán jobb,de helyzetkihasználásból vehetne tõle egy párszáz leckét.Matrit inkább nem is mondom,szerintem jópáran megfognak lepõdni milyen szezont fog futni.már ha egyáltalán valakinek a tavalyi 20 gólja után meglepetést tud okozni valakinek

Bojinov kategória kb
limperatore
nemtom miért nem szereted vucinicet, lehet volt pár hibája ettõl függetlenül nagyon jó csatár, jobb mint toni meg matri

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
gyönyörû stadion,kis ékszerdoboz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
best of Vucinic az elõzõ idénybõl

komolyan? :|
9csöves9
nem hiszem el...úgy néz ki Vucinic lesz a nagy csatárigazolás...komolyan mondom összefosom magam,pláne ha még ezzel azt is gondolják,hogy balszélsõ sem kell mert ott is elvan.kibaszott dühítõ ami itt megy

9csöves9
elkezdtünk füvezni.müncheniek csinálják,remélem nem rejtettek el aknákat,hogy megleckéztessék Vidalt.

9csöves9
9-13-ig veszélyes lesz...sajnálom,hogy rögtön Udinében kezdünk,oda ki akartam jutni😞

1° GIORNATA (28/8 - 29/1) - Udinese-Juventus

2° GIORNATA (11/9 - 1/2) - Juventus-Parma

3° GIORNATA (18/9 - 5/2) - Siena-Juventus

4° GIORNATA (21/9 - 12/2) - Juventus-Bologna

5° GIORNATA (25/9 - 19/2) - Catania-Juventus

6° GIORNATA (2/10 - 26/2) - Juventus-Milan

7° GIORNATA (16/10 - 4/3) - Chievo-Juventus

8° GIORNATA (23/10 - 11/3) - Juventus-Genoa

9° GIORNATA (26/10 - 18/3) - Juventus-Fiorentina

10°GIORNATA (30/10 - 25/3) - Inter-Juventus

11°GIORNATA (6/11 - 1/4) - Napoli-Juventus

12°GIORNATA (20/11 - 8/4) - Juventus-Palermo

13°GIORNATA (27/11 - 11/4) - Lazio-Juventus

14°GIORNATA (4/12 - 15/4) - Juventus-Cesena

15°GIORNATA (11/12 - 22/4) - Roma-Juventus

16°GIORNATA (18/12 - 29/4) - Juventus-Novara

17°GIORNATA (7/1 - 2/5) - Lecce-Juventus

18°GIORNATA (14/1 - 6/5) - Juventus-Cagliari

19°GIORNATA (21/1 - 13/5) - Atalanta-Juventus

Zsolti9014
ezek persze érthetõ dolgok, csak akkor feleslegesen hülyítik a népet. jó, mondjuk az uborkaszezon erre is való.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Rossi ügybe bekavart Cazorla elengedése,de õ szerintem hozható.arról is szólnak hírek,hogy a Villarreal bl-selejtezõi után jönne csak.

Agüero esetében sajnos szembe kellett nézni a valósággal,ennyit nem lehet érte kifizetni.az átigazolási összeggel és a fizetésével 5 évre több mint 100 millióba került volna...ekkora összegért évente 50 gólt kellett volna lõnie legalább

Zsolti9014
most ahogy olvasom, Berbatov neve is felröppent pletykaként. De amilyen profik ezek Kancsalék, a vége tényleg Vucsinics lesz, akit én elismerek, de nem kéne...

Sõt, már nem is az idegesít, hogy nem tudjuk megszerezni se Agüerót, se Rossit (ha tényleg ez lesz a vége), hanem az, hogy lassan már akárkit is akarnak hozni, ideje lenne a végére járni, hogy kész keretünk legyen. Ugyanis elvileg itt most csapatépítés folyik, ott pedig minden nap számít.

A City meg olajostul, sejkestül tehet egy szívességet...állítólag Nasrival is közel a megegyezésük. Mondjuk a játékosokat is minõsíti, hogy egy zsák pénzért elmennek egy olyan klubba, ahol aztán hamarosan megpályázhatják a kispadot, mert a keretük mérete mellett a Vörös Hadsereg szégyenkezve elbújhat.

Pedig ezt a Nasri gyereket még Marseille-es korában is nagyon szívesen láttam volna nálunk...

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
És be fog következni a két pad között pofára esés úgy néz ki, Agüerot elvitte a City, a Rossi-ügyben pedig semmi de semmi elõrehaladás...

Grove4
Sosem értettem, hogy a tehetségesebb fiatalokat miért kell rögtön kölcsönadni, Mottát pl. meg miért kell megvenni? Amikor eleve hosszú a szezon és a padra biztos, hogy nem fogunk tudni igazolni minõségi cseréket. Ilyenkor jönnének jól a Pasquato féle fiatalok, akiket simán be lehetne dobni a kisebb csapatok ellen a mély vízbe. Bennük él a bizonyítási vágy és sokkal rosszabbak egy Martíneztõl nem lehetnek, sõõõt!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
itteni idõ szerint ma hajnalban játszottunk a Club America ellen.nyertünk 1-0-ra,a 30. perc körül félbeszakadt a meccs,olyan vihar volt,azt hittem nem is folytatják.a játék nem volt annyira rossz,bár nagyon nehézkesen megy a támadásépítés.ami pozitívum az a Krasic-Lichtsteiner páros együttmûködése,nagyon jól megértik egymást és alapból Licht eddig kurvajó vételnek tûnik.ha lenne egy ilyen páros a bal oldalon akkor jelentõsen javulna a játékunk.balszélen Pasquato-De Ceglie páros volt,Pasqua lõtte a gyõztes gólt és amúgy is ígéretesen mozgott.jól cselez,gyors,bátran próbálkozik azonban gyenge,könnyen elnyomják.szerintem érdemes lenne itt tartani,De Silvestroval együtt.Pirlo kurva nagy labdákat adott,alig volt rossz átadása,viszont jópárszor elkúrta egy-egy tötymörgõs labdavesztéssel.az erõnlét alakul, most pl. a 70. perc környékén cserélt elõször embereket Conte,gondolom kiváncsi volt ki hogyan bírja.az amerikai túra utolsó meccse pénteken lesz ugyancsak hajnalban.

limperatore
😄 kb

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
hogyne.a következõ nyáron esküszöm fel fogok jegyezni minden pletykát az ilyen szennyektõl és megnézem,hogy mennyi válik be belõle.olyan 0-10% közé teszem saccra,de lehet 0 és 1 közötti intervallumot kéne nézni

limperatore

WuFraZselic
az elsõ mondat után azt hittem valami juventusigazolasok.gportal.atw.hu oldalról másoltál 😄DD

limperatore
állítólag Conte telefonált egyet Marottának az USA-ból (erre van pénz mi?😄)

:SDASD:AASD_DAS_ de hülye vagy 😄

9csöves9
állítólag Conte telefonált egyet Marottának az USA-ból (erre van pénz mi?😄),hogy neki aztán nagyon kell még egy középhátvéd.ezzel párhuzamosan ugye Uruguay megnyerte a Copát,így el is kezdték pletykálni a firkászok Luganot és Coatest.szerintem mindkettõ kurvajó,amúgy is bírom az urukat a Montero,Recoba,Dario Silva stb. féle idõkbõl.Luganot már régebben is pletykálták velünk,amikor lejárt volna a szerzõdése a Fenernél.szerintem nem lenne drága és simán jó lenne.

Coates nem annyira ismert még,mivel csak 20 éves,de nagyon tehetséges.közel 2 méter magas,van spanyol útlevele és az ügynöke elejtette,hogy az elmúlt héten vagy 20 helyrõl megkeresték köztük egy nagy történelemmel rendelkezõ,nagy olasz klub is,de nem nevezheti meg.

9csöves9
Agüero perpill úgy néz ki megy a Citybe,de már egy hete azt irogatják,hogy éppen egy Manchesterben tartó repülõn van.lassan mehet az a gép.

szerintem lett volna rá lehetõség,hogy leigazoljuk,de tény hogy kibaszottul drága és nem feltétlenül,a csatárposztra kéne ennyi lóvét költeni.pláne,hogy itt van Q és Matri is már.Agüero leigazolása erõdemonstrációnak lett volna fontos.hogy megmutassa a klub,hogy ittvagyunk,van lóvé és olyan játékost tudunk megszerezni akit Real Madrid,Chelsea stb. szintû klubok is vadásztak.

Rossiról is nagy a csend,ellentétben Vuciniccsal,akit ha idehoz Marotta,esküszöm,hogy kitépem a jobbik szemét és odaadom a macskámnak.

9csöves9
nem,Juvés gyerek

bakkerman
gondolom interesek készítették xdd

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9

gercse
faszán beemelte, jó még mindig az öreg a háznál 😊

ezt a mezt nem tudom hogy gondolták..., nagyon brutál szar színe van, valami szebb árnyalattal is próbálkozhattak volna, ha már rózsaszín

WuFraZselic
DP igen szép gólt lõtt, de ez a mez... hát no comment 😄

banok
foci éjszakai baglyoknak...

01.00 Juventus-Sporting Lisboa
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
Wait. What? A mi 10 millás ajánlatunkat visszadobta a Leverkusen, nem hiszem, hogy fél millán vacilláltak volna... de gecik 😄
9csöves9