44078
-
#36265 -
#36264 "Jacob Laursen az Aalborg fiatal védője Juventus játékosnak tekinthető miután a Dán csapat sportigazgatója egy nyilatkozatban elmondta hogy elvi megállapodásra jutott egymással a két csapat de néhány részlet miatt még nem jelentették be hivatalosan az átigazolást. Azokat mihamarabb megoldják és hivatalos lesz." -
#36263 Bár én nem vagyok olyan fanatikus szurkoló, de örülök, h bajnok lett a Juve, és az EB-n az olaszoknak fogok szurkolni ismét. :) -
#36262 :ASDasdasdd -
#36261 :DDSAAS:DSADDSDSSD.D:SSDSDADSADS:DDSAASDSDA hatalmas -
#36260 Mekkora, GIGALÁJK! -
#36259 ASD:ASASF:ASF jobb választ nem is adhatott volna -
#36258 Bátyám hívta fel a figyelmemet, hogy mikor legutóbb (2006-ban) bajnok lett a Juventus, akkor az olasz válogatott világversenyt nyert, amihez a Juve adta a gerincet.
Remélem az olasz válogatott EB-t nyer, amihez szintén a Juventus adja a gerincet :) -
#36257 Moggit megkérdezték,hogy ő hova tenné a harmadik csillagot.a válasz: "Moratti homlokára" :DD -
#36256 Én örülnék bármelyiküknek, bár sztem egyikük se nagyon reális. Egy Van Persie típusú csatárra mindenképp szükség lenne, mert Matri - bármennyire is szeretem - azért nem tűnik állandó megoldásnak. Quagliarella helye nálam megkérdőjelezhetetlen lenne, ha elkerülnék a sérülések. A következő idényben végre futhatna egy olyan szezont, amilyen az előző első fele volt.
Azzal pedig, hogy nem kellenek világsztárok egyet is értek, meg nem is. Nem feltétlenül kellenek, de egy igazi húzóember kellene a csatársorba, aki stabilan 20 gól felett lő egy idényben. Huntelaar nekem szimpatikus lenne. Anno Trezeguet vagy Pippo se volt a kimondott világsztár, mégis hihetetlen hatékonyak voltak a kapu előtt. Cavani pedig szerintem nem hagyja el Nápolyt, pláne ha összejön a BL-kvalifikáció. -
#36255 Értem én mit akarsz mondani, de nézzük meg pl. a régi "nagy" Juvét, tele volt világsztárokkal. Persze az is egy út, hogy a mostani csapat neveli majd ki őket (pl. Vidal jó úton jár felé), de én jövőre a BL-re gondoltam, hogy egy Van Persie kaliberű pléja sokat lendítene a játékotokon. Tény, hogy Cavani fiatalabb és már bizonyított a Serie A-ban sőt még nem is olyan sérülékeny, Ő lehet jobban megérné. -
#36254 Abszolút igazad van. Nem sztár kell, hanem minőség, a kettő nem feltétlenül fedi egymást. Ott van pl. Cavani, gólerős, jó fizikumú, gólérzékeny játékos, nem az a sztár kategória, de szívesebben látnám, mint RVP-t, aki sérülékeny, még nem bizonyított az olasz bajnokságban, és szerintem Cavani a Juveban is megoldaná a góllövést. Persze, ha Robin jönne akkor sem sírnék. :) -
#36253 mindenképp kellenek világsztárok?nem biztos,hogy jó ötlet olyan játékosok nyakára hozni egy 30+ milliós,legmagasabb fizetésű világsztárt akik az előző szezonban esetleg veretlenül lesznek bajnokok meg kupagyőztesek.
persze kell egy jó csatár mindenképp(inkább 2),de szerintem nem minden áron.abban sem vagyok biztos,hogy RvP-nek ez most nem egy nagyon kifutott szezonja,na meg abban sem,hogy az olasz stílus annyira bejönne neki.
tegnap írtam,hogy nem fogom tépni a számat lehetséges igazolásokról erre már csinálom:D -
#36252 Azért ha megnézed, ez a Juve igencsak híján van igazi világsztárból. Ha sikerülne egyet elcsábítani (a felsorolt 3-ból egyértelműen a holland a legnagyobb sztár), akkor lehet a többi klasszis is jobban igazolna hozzátok. Nem is beszélve arról, hogy milyen hatalmas erősítés lenne, nem baszna el a kapu előtt 10 helyzetből 8-at mint Borriello, hanem nagy részét beverné. :) Idén is csatárposzton voltatok a leggyengébbek, nem volt egy olyan játékos sem, aki klasszisa miatt termelte a gólokat, nehéz pillanatokban is betalált, esetleg vitte a hátán a csapatot (mint pl. nálunk Ibra).
Persze én nagyon nem örülnék ha RVP nálatok kezdené a szezont... :D -
#36251 hát ebből egyedül Suarez aki elérhető lenne.nálam Higuain lenne a favorit.
Van Persie meg hatalmas szezont fut,kurva jó idén meg minden,de szerintem eddig ez az első ilyen kiemelkedő szezonja.ehhez képest lassan 30,korábban meg kurva sérülékeny volt.az áráról már ne is beszéljünk -
#36250 DC ilyen verdával állított be az edzésre:D
-
#36249 Marotta már nyilatkozott is átigazolásokról. Van Persie az első számú célpont és ha az nem jön össze akkor szóba jöhet Suárez vagy Higuaín -
#36248 ezek szerint mégis pozitív meglepetésben lesz részünk :) -
#36247 -
#36246 Az a Pluszon lesz, a Digi Sporton női kézilabda-meccs ismétlését adják.
14:50
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora
14:55
Kézilabda
EHF női KEK, döntő, 1. mérkőzés, Ferencváros-Viborg, ism.
16:25
Sport 24
A DIGI Sport hírműsora -
#36245 Ott még nyitott a bajnokság, plusz a szövetség az utolsó pillanatban rakta át a meccseket más időpontra, ezért sztem nem lehet a Digit hibáztatni. -
#36244 "When we were winning always. On the pitch, more then others.
When we fell down.
When we didn't even know where we might end up.
When we came to know and accepted the decision. Then, we were fighting to get up.
When we took the pitch in Rimini. When the others were celebrating and we were just watching them. When some hoped we would never make it back. When we started to go up again. When we couldn't find the way. When we finally found it: winning again.
This is our celebration , earned by the sweat of brow. And the party of all who have always believed.
The party of all Juventus supporters who instead of renouncing just spoke up and made us hear you all.
The celebration of those who cheered the goal scored in B no less than the goal that brought us a scudetto.
And the celebration for our opponents, why not, (may be just not all of them), who never lost respect for us.
It's a celebration of Balzaretti, Belardi, Bianco, Birindelli, Bojinov, Boumsong, Buffon, Camoranesi, Chiellini, De Ceglie, Giannichedda, Giovinco, Guzman, Kovac, Lanzafame, Legrottaglie, Marchionni, Marchisio, Mirante, Nedved, Palladino, Paro, Piccolo, Trezeguet, Venitucci, Zalayeta, Zanetti, Zebina. Coach Deschamps.
It was destined to have this outcome, I never stopped believing.
Thank you all, guys. Let's enjoy it, we've earned it hard.
I was here, you were here. We were here. And we are here at last. We are back.
Alessandro"
-
Hunor88 #36243 Valami angol utolsó fordulót adnak. Kit érdekel? Itt adják át a Scudettot!!!!! -
eddie #36242 Ez mekkora! :D -
#36241 Komolyan a Fradi-Viborgot ismétlik inkább? Egy kurva nagy vicc az a csatorna. Már pont gondolkoztam rajta, hogy tökre nem éri meg előfizetni rá, de pont jövőre lehet fogják pár meccsünket adni a BL-ben. -
#36240 nem adja a digi a meccsünket hétvégén... -
#36239 a meccs után -
Hunor88 #36238 Megérdemelte a Juve! Jó látni az ünneplést! Del Piero és Buffon megérdemelte már nagyon. Sajnálom hogy Del Piero nem játszik jövőre itt, mert a BL-ben szükség lenne rá.
Mikor lesz a Scudetto átadása? A meccs után, vagy külön időpontban? -
#36237 4.30 körül van,mindenkit elcsendesít,aztán ő kezdi el:D -
#36236 Már elnézést, de hogy lehet egy ember ilyen gusztustalan? (ha Borrielloról van szó egyáltalán, én nem találtam meg a videón de gondolom :D)
Oké, hogy elküldték a Milanból, de azért ilyet akkor se tennék a klubbal, akinél nevelkedtem.
Pirlo pedig az utóbbi évek legnagyobb igazolása volt a részetekről, szerintem Galliani 100x megbánta, hogy elengedte őt. Biztos vagyok benne, hogy nélküle idén nem lettetek volna bajnokok. A Milanban nem volt motivációja már, öreg is, mégis hatalmas szezont tudott futni idén, és jövőre a BL-ben is bizonyíthatja, hogy milyen jó játékos. Én azt mondtam mikor eligazolt, hogy remélem itt kiteljesedik, és újra csúcsformában fog játszani. És örülök is neki, bár azt tényleg nem gondoltam volna, hogy bajnoki címet is "hoz" nektek. :))
Grat egyébként! A szuperkupa döntőn találkozunk! -
#36235 Barzagli-nak Boldog Szülinapot ! -
#36234 Caceres:D
-
#36233 Fantasztikus érzés nézni ezeket a képeket, videókat, olvasni a nyilatkozatokat! :)
Köszönjük, Conte, köszönjük srácok! Valami elképesztő szezon volt.
És Csöveshez hasonlóan én is megragadnám az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek az általam kétkedve fogadott játékosoktól: Barzaglitól és Vucsinicstől! :D
Aztán majd hétvége felé rittyentek egy kis szöveges értékelést a saját szemszögemből az idei szezonról.
Hihetetlen érzés, hogy a kedvenc csapatom megint olasz bajnok lett, annyi év és annyi nehézség után! Szívből remélem, hogy még Gigi pályafutásába belefér egy BL-serleg is! :) -
#36232 megy a rinya a 3 csillag körül,Agnelli azt nyilatkozta,hogy a szurkolóknak meglepetésben lesz részük.na már most nekem az nem lenne meglepetés,ha feltennék,szóval tuti valami fos kompromisszumos megoldásban gondolkodnak.már azt is pletykálják,hogy a címer belsejében lesznek a csillagok...Alex miatt így is a bögyömben van az elnök úr,remélem nem enged ezeknek a figc-es faszrágóknak. -
-
#36230 adom.és itt ragadnám meg az alkalmat,hogy bocsánatot kérjek tőle,én is azok között voltam akik leírták.a másik meg Vucinic,nagyon fontos elemei a játékunknak,nélkülük nem lettünk volna bajnokok.
emiatt határoztam el azt is,hogy idén először nem fogok bepörögni a mercato alatt,tavaly annyit írtam Agüerokról,Bastosokról,Rossikról,hogy az hihetetlen,most szarni fogok bele,bárki jön azt ugyanolyan örömmel fogom fogadni.persze vannak kivételek az ilyen balotelli féle szutykok,de olyanokat csak nem sodor majd ide a szél.
Marotta amúgy már nyilatkozgat,azt állítja idén a minőség lesz a fő szempont és nem a mennyiség.pontosan azt mondta,hogy meg akarjuk nyerni a kupadöntőt és utána a mercato lesz a hab a tortán.
nyáron minket hívott meg a Barca a Gamper kupára,és Amerikában játszunk majd a Reallal is. -
-
#36228 Tök jó kép :D -
#36227 Neki azért rohadt nagy elégtételt jelenthet, hogy miután tavaly mindenki leírta már őt, idén a csapat és a liga egyik legjobbjaként lett bajnok. És ahogy az egyik - talán angol - kommentátor rámutatott vmelyik meccsen, durva, hogy Vidal és Marchisio mennyi gólt lőttek Pirlo mellett. -
#36226 imádom ezt az állatot:D