44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    Hivatalos: A Juventus élt opciós jogával és 4.250.000 €-t végleg szerződtette Emanuele Giaccherinit. A válogatott középpályás 2015. június 30-ig ír alá. A transzferdíjat az elkövetkezendő két évben kell átutalni a Cesena számlájára.

ha jól tudom ma van a Verratti transzfer tárgyalása is.
  • 9csöves9
    úgy néz ki ma eldől Giovinco sorsa, most az a legvalószínűbb,hogy visszatér.én örülök neki,csak nem látom hol lesz a helye a kezdőben

hátulra Acerbit pletykálják,támogatom
  • limperatore
    tőlem aztán mehet, nekünk van militonk ;)
  • wright
    legalábbis ebben reménykedik többek között milánó trógerabbik fele...
  • limperatore
    napoli nem hülye h eladja cavanit, nagy csapat akar lenni és jó úton jár
    az elnöke most nyilatkozta h 70 millió cavani ára
  • Zsolti9014
    köszönöm szépen neked is!
  • Breki33
    http://juventushirts.altervista.org/collezione/colloezione.htm
  • Zsolti9014
    köszi
  • Grove4
    Ezt találtam.
  • Grove4
    Régen a zebraportálon volt, most nem tudom.
  • Zsolti9014
    én most majdnem vettem két mezt, az egyik az még a Sony szponzoros (tehát azt hiszem 1996-os), a másik meg a 2005-ös, az első bajnoki cím centenáriumára. mindkettő hazai.

csak épp sajnos 8 ezer forintért kínálta darabját az eladó (használt mezek), annyi pénzem meg sajnos nincs rá. tudtam, hogy így járok, a fószer azon kívül a legtöbb mezt 2-3, max. 6 ezer Ft-ért adta, de ezeket tudta hogy értékesek.

mellesleg valaki tud olyan listát, ahol képpel visszakereshetők szezonokra bontva a mezek? valamikor valahol láttam ilyet, de nem tudom, hogy hol.
  • forzajuve5
    igen az eléggé kilóg belőle.

juvestoreban 80 euró. megígértem magamnak h idén veszek egy mezt mert megérdemli a csapat. nagyon cselesek mert ha akar az ember nevet valamint Serie A jelvényt akkor az további 20 euró. kedvesek mert a 3. csillag ingyen van.
    megvárom a hazai mezt és majd utána választok. lehet tudni az mikor jön?
  • 9csöves9
    itt az új mez,a store-ból lehet 3 csillaggal rendelni.csak szerintem néz ki kurva hülyén a Jeep logo? mármint megcsinálhatták volna úgy is,hogy fekete alapon fehér írás,szerintem így nagyon gagyi...

• forzajuve5
    Seba ügyét egy héten belül rendezni kell különben jön a vaklicit amibe pletykák szerint az inter is beleszólhat. viszont ha vissza is szerezzük, akkor elképzelhető az hogy megy a napoliba, bevonjuk a Cavani üzletbe. szerintem ez is lenne a legokosabb megoldás.
    Isla és Asamoah érkezésének örülök, remélem beválnak.

a 10-es mez szinte biztosan az új sztárcsatárunk fogja kapni. marketing szempontból az tűnik a legokosabb megoldásnak
  • Forza Italia
    én pl nem tudom senkin se elképzelni a 10-es mezt. Akárki is kapja az már nem olyan lesz mint amikor Alex viselte.
  • Zsolti9014
    Viszont nekem (nyilván Nektek is) egy szempontból nagyon fura és szomorkás szezon lesz ez. Del Piero távozását nem lesz egyszerű feldolgozni. Remélem a 10-est csak akkor adják majd ki, ha valaki tényleg rászolgál.
  • 9csöves9
    miért kéne padoztatni valakit Verratti és Pogba miatt? fiatal tehetségek nem kész szupersztárok:D nem a kezdőbe jönnek,ráadásul várhatóan mennének mindketten kölcsönbe

Isla is befutott közben

• Zsolti9014
    hát igen, mondjuk ennyi érkező annyiból lehet bajos, hogy ne nyavalyogjanak majd a játéklehetőségért. de amúgy meg ha bővebb lesz a keret a tavalyinál, az nem baj. :)

csatár az kell, meg szerintem balbekk se ártana egy. én többet nem kérek.
  • szucsy89
    Ennyi középpályás szerintem nem fog érkezni... a mostani kezdőből akkor mindenkit padoztatni kellene. :D
  • 9csöves9
    Isla is Torinoban van,holnap vesz részt az orvosin aztán közös bejelentés Asamoah-val

én őt annyira nem erőltettem volna.jó spíler meg minden,de szerintem a jobboldalunk bőven jó volt a Lichtsteiner-Caceres párossal.tudom,hogy középen is jól elvan a chilei,de ott így is gondok lesznek,hogy éppen ki maradjon ki a kezdőből
  • 9csöves9
    Asamoah is orvosin volt,minden oké,szerintem kurva nagy fogás.de ki fog kimaradni a kp-ról? hamarosan várható még Isla,Pogba és Verratti,csatár meg majd az EB után.a legújabb pletykák szerint Seba is visszajön.tetszik a dolgok alakulása,ütős keret lesz ez.

Leali:

Asamoah:

• 9csöves9
    Nicola Leali orvosin van.a következő szezont várhatóan kölcsönben véd még a másodosztályban.

Asamoah ma utazik vissza Ghánából,utána felgyorsulnak a dolgok ezzel a biznisszel kapcsolatban
  • Breki33
  • 9csöves9
    ezzel aztán kurvára képviselnek minket
  • forzajuve5
    "A meznek képviselnie kell a Juventust és a hozzá kötődő embereket. Ez az ok, amiért a liga megadta a lehetőséget, hogy ne legyen rajta csillag"
  • Grove4
    Most akkor egy se lesz?????? Pedig akartam egy új mezt venni, de így szerintem nem fogok. :(
  • forzajuve5
    pár hete a stadionra, a székházra és mindenhova ahova lehetett felkerült a három csillagos címer. most meg egy árva rohadt csillag nem lesz a mezen. nem tudom mitől ilyedtek be ennyire. szabályzat nem tiltja, szerintem nem is változtattak volna rajta ez miatt. max milánóban lett volna egy kis morgolódás, de az meg kit érdekel
  • 9csöves9
    az,kurva nagy gyávaság.ez és Alex elzavarása eléggé betette nálam a kaput,elmehetnek a faszba Agnelliék...
  • forzajuve5
    de a címer alatt ott lesz a felirat a mezen, hogy "30-at nyertünk a pályán"

ez így nagyon szar
  • 9csöves9
    nem lesz a mezen 3 csillag...gratulálok elnök úr...
  • forzajuve5
    a középpálya így már nagyon ütős. most jöhet a várva várt sztárcsatár, valamint a védelembe se ártana még 1-2 fő szerintem
  • LasCar16
    bammeg :) nagy fogás(ok)
  • Grove4
    Úgy néz ki megvan Asamoah és Isla :)
  • 9csöves9
    a következő idényt a Genoában fogja kezdeni,legközelebb majd csak akkor kell gondolkoznia erről Conténak,ha a kettős tulajdonról kell dönteni 2013 nyarán
  • bakkerman
    Conte mit akar vele kezdeni? azért mégis csak 28 góllal gólkirály lett
  • Fabio Capello
    félig a miénk, félig a Genoáé.
  • szucsy89
    Kérdés: Immobile a ti tulajdonotok? Vagy csak félig? Hogy áll eddig, marad a Pescaraban?
  • 9csöves9
    el is kezdték baszogatni nem csodálkoznék ha megpróbálnának valamit ráhúzni.Bonuccival kapcsolatos nyomozásokat lezárták,nincsen semmi gáz.
  • Breki33
  • forzajuve5
    így kell ezt. Grande Gigi!

Gigi Buffon nem az a fajta ember, aki hagyja magát. A Juventus és az olasz válogatott kapitánya neki esett az újságíróknak a covercianói edzőközpontban tartott sajtótájékozatón, és ebből olvashattok részleteket.

„…Titeket semmi nem érdekel, csak az, hogy a káoszból még nagyobbat csináljatok és minél több embert bemocskoljatok. Csak ez érdekel titeket, semmi más! Teljesen felesleges akár az EB-ről, vagy más dolgokról beszélgetni, mert csak az érdekel titeket, hogy kihallgatják e Criscitót, kihallgatják e Bonuccit, Buffont, Prandellit és folytathatnám. Felesleges más kérdésekkel az időnket pocsékolni…”

„…Az a baj, hogy ti már 4-5 hónappal a dolgok előtt tudjátok mi fog történni. Az a baj, hogyha én elmegyek például egy kihallgatásra, akkor már nem 10, hanem 5 perccel a vége után tudni fogjátok, hogy mit mondtam! Amit semmi másnak nem szabadna tudnia rajtam kívül. Szerintetek ez normális dolog? Nem normális! Ez a szégyen ebben az országban…”

„…Akkor mondok neked egy példát. Real Madrid-Bayern München BL elődöntő, kezdődik a hosszabbítás. Szerintetek ki akart nyerni a hosszabbításban? Melyik csapat hajtott? Egyértelmű, hogy mind a kettő a tizenegyesekre ment. És akkor most mi lesz? Hívjuk a vizsgálóbizottságot és feljelentjük mind a két csapatot?...”

„…Van 38 meccs a szezonban, én mindegyiket meg akarom nyerni. Az, hogy mi történik a másik valóságban, fogalmam sincs, mert szerencsém volt mindig nagy csapatokban játszani. Ha megkérnének engem bármire is, nem csinálnám meg, nem érthető? Miért? Mert ilyen nevelést kaptam, mert ilyen ember vagyok, fontos számomra az etika, a becsület és a klub iránti hűség…”

Ahogy a dolgok alakulni látszanak, ismét egy hamis bajnokságot játszottunk le?

„Istenem, már megint? Már hat éve, ha nyerek egy scudettót, az rögtön érvénytelen? Fogják már fel, hogy a múltról beszélünk, a mostani bajnokságnak semmi köze ehhez…”