44078
-
#36505 ma mezbemutató. remélem valami jót hoztak össze, mert idén szeretnék venni egyet -
#36504 ez tényleg korrekt volt tőle. nem erre számítottam a mellőzése után. :) -
#36503 hmmmmmm ez érdekes
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=101760
-
#36502 most elvileg 5,5+2 milla bónusz ha a Werder dobogós lesz(kétlem).a hivatalos oldalon is kint van már,átig.díj nélkül.korrekt amúgy a srác,nem rinyál mert nem játszott,a twitterjén ezt írta:" I wanne thank all the juve supporters #love and good luck in the next season #forzajuve #4life"
szurkolok neki és örülök,hogy nem a szokásos kölcsön+opcióval ment el.Melo és Krasic is remélem hoz egy kis pénzt. -
#36501 valahol azt olvastam, hogy 6 millió + bónuszok. az nagyon jó lenne. -
#36500 pár apró részlet egyeztetése választja el Eliat a Werder Bremenbe való igazolástól. azt még nem írják mennyit kapunk érte, de lehet jobb nem is tudni. biztosan bukunk rajta pár milliót -
#36499 A Juventus egykori játékosa mondhatni csúcsra ért. Didier Deschamps a Francia válogatott új szövetségi kapitánya -
#36498 amióta beszálltak a rongyfejűek 123 milliót költött el a klub játékosokra...idén eddig csak Lavezzi ment hozzájuk 26m€-ért,de még szerintem elköltenek egy laza 50-est ezen a nyáron,amilyen nevek röpködnek arrafelé -
#36497 Qatar Investment Authority nevezetű cég vette meg. évi 100 millió eurót szánnak átigazolásokra -
#36496 PSG-t kitömte valami arab csilliárdos? -
#36495 nem a srácon múlt a dolog a két klub nem tudott megegyezni egymással a lóvén.vicces tényleg, azon se lepődnék meg,ha egy meccsen se látták volna Leoék játszani, csak gondolta ha kell az olasz nagyoknak meg bekerült a válogatott bő keretébe akkor biztos jó spíler.max 2 év aztán visszajön Olaszországba szerintem.
-
#36494 Verratti a PSG-ben
Mi is akartuk, de ti voltatok hozzá közelebb. Meg ilyeneket nyilatkozott, hogy Pirloval akar együtt játszani, meg sokat tanulni tőle, erre jött Leonardo és elvitte. Az a durva, hogy úgy megy el a francia bajnokságba, hogy nem játszott még első osztályban...
Egyre undorítóbb amit a PSG (és Leonardo) művel az olasz bajnoksággal. -
#36493 Lucio szerintem teljesen oké,azért középre ez a Lucio,Chiellini,Bonucci,Barzagli négyes nagyon rendben van,ha nagy gáz van akkor meg Caceres is ott lesz.igazából ha hozunk egy balhátvédet,egy csatárt és a felesleg nagy részétől meg tudunk rendesen szabadulni,akkor ez egy kibaszott jó mercato lesz.és a legjobb az egészben,hogy kb a felkészülés kezdetére meg lesz a teljes keret.
RVP kapcsán pedig, ez a tegnapi kijelentése nekünk nagyon jó.egyrészt ha hozzánk igazol azt nyomott áron teszi, ha a Cityhez akkor mozdítható Dzeko, ha meg netán a Realhoz akkor meg Higuain.más opciót nem látok hova mehetne.én továbbra is hatalmas kockázatot látok a leigazolásában, de hát aki mer az nyer. -
#36492 nem hiszem hgoy RvP jó lenne olaszba, de szerintem is nálatok fog kikötni, így kiderül jövőre :D -
#36491 _ -
#36490 vagy mégsem? RvP nem hosszabbított az arsenallal. szerintem már ott is vagyunk tárgyalni. nem lennék legboldogabb az érkezésétől, de ez van.
nekem van olyan érzésem csak h Conte idén már kész kerettel akar nekivágni a felkészülésnek? -
#36489 :DD -
#36488 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd mekkora oltás -
#36487 Hát igen,pedig óriási szükségünk van egy jó csatárra. REmélem,azért Cavani valahogy összejön. :) -
#36486 -
#36485 hát ne :D
egyébként elég nagy szarban vagyunk ezen a téren, mert a bedobott nevek többsége már nem fog összejönni. egyedül Cavanira lenne esély, aki szerintem a legjobb választás lenne, de őt meg nem tudjuk kivásárolni a magasra tett árcédula miatt -
#36484 Azért ne Balotelli legyen a nagy csatár igazolás... -
#36483 ennél jobbat nem tudtunk kihozni ebből. tökéletes keretmélyítő igazolás.
közben Pirlo azt szeretné elérni, hogy igazoljuk le Balotellit... -
#36482 az fasza:S:S
Közben Lucio 2 éves szerződést kötött. 2.6m a fizuja + bónuszok -
#36481 Giorgio Chiellini a Spanyolország elleni EB-döntőben elszenvedett vádlisérülése miatt 40 napot kénytelen kihagyni, így lecsúszik a Napoli elleni pekingi Olasz Szuperkupa-mérkőzésről is.... -
#36480 Chiellot nagyon sajnálom :( -
#36479 ma rövidek:
-MU honlapján megjelent, hogy Pogba a mienk lett
-Lucio holnap orvosin vesz részt
-Chiellini bal vádlijában elszakadt az izom... -
#36478 A Juventus Asamoah és Isla tegnapi leigazolása után sem áll le, ugyanis ma a Brescia fiatal hálóőrét, Nicola Lealit szerezte meg Beppe Marotta. A 3,8 millió euróba kerülő 19 éves kapus 5 éves szerződést írt alá a torinói csapattal. -
#36477 Ciro Ferrara lett az olasz élvonalba visszakerült Sampdoria, Laczkó Zsolt csapatának új vezetőedzője. A 45 éves szakember Giuseppe Iachinit váltja a kispadon, aki novemberben vette át a genovaiakat és irányításával az együttes kiharcolta, hogy újra a Serie A-ban szerepelhet.
Ferrara, aki az elmúlt két évben az olasz U21-es válogatottat irányította, játékosként hét bajnoki címet nyert, kettőt a Napolival, ötöt pedig a Juventusszal. -
#36476 jobb érzés, hogy azóta se "kelt életre"... :) -
#36475 Amauri szerződése lejárt, így ingyen a Parmahoz került.
jó érzés, hogy megszabadultunk tőle, de azért nem jó tudni mennyit buktunk rajta ( vételár + horror fizetés...) -
#36474 Hivatalos lett: Isla es Asamoah érkeztek. -
#36473 pletykák szerint Lucio már ma alá ír egy két évre szóló szerződést.
még Kolarovot kellene megszerezni és akkor létszámban meg is lennénk. lehetne rotálni jól ezt a szekciót
-
-
#36471 jó lenne venni egy komoly képességekkel bíró középső védőt is, mert a mai döntő alapján tisztán látszik, hogy ez BL-ben nagyon kevés lesz -
#36470 Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője üzenetet küldött a döntőre készülő olasz játékosoknak!
"Higgyetek magatokban és egymásban, mert csak így sikerülhet. Az álmaitok és az álmunk kapujába értetek, az ajtó nyitva, már csak be kell tudni rajta lépnetek. 90 perc, ennyi ami elválaszt titeket ,minket, egy egész nemzetet attól, amiben eddig hinni sem mertünk. Bízom és bízunk bennetek, hogy a spanyolok ellen sem lesz kegyelem, ahogy a németek ellen sem volt. Harapjatok az első perctől kezdve forró hittel és elszántsággal, tiszta fejre, csordultig teli szívre lesz szükség. Küzdjetek egymásért, küzdjetek Italiáért és az Azzurri mezéért." -
#36469 -
#36468 nem hivatalos még. nem tudom miért kezelik tényként ebben a cikkben -
IXEMGabeo #36467 ennek a hírnek nagyon örülök, mindig bírtam:) -
IXEMGabeo #36466 respect az öregnek:)
sok kommentelő egyébként azt hiszi visszavonul. Malagahoz megy nem?