Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Hát igen, nagy mák, hogy elmaradt az 1. forduló. Marchisiót nem is értem. Anno az Internek is hihetetlen technikás gólt lõtt. Lehet irányítania kéne? A bal oldalon gyenge volt, középen meg nagyon hullámzó teljesítményt nyújt.

Amici di nessuno...

9csöves9
baszki nálam elõbb mutatta az összeset😄 köcsög tmw

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
nem jön össze 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9

9csöves9

9csöves9
korrekt kis szezonnyitó volt,tetszett a dolog.Lichtsteiner és Pirlo kifejezetten jó volt,elöbbirõl ilyesmit vártam a szezon elõtt is,Pirloval kapcsolatban meg ugye voltak fenntartásaim.hát amit eddig az elõszezonban és ezen a meccsen mutatott az több mint jó,ha így csinálja tovább akkor küldök majd neki egy bocsánatkérõ ajándékcsomagot.

a játék nem volt a legjobb,de azért ez teljesen más lesz mondjuk egy Elia-Krasic széllel,pláne hogy Giaccherinivel kb 10 emberrel játszottunk.ennél jobb teljesítményért anno Giovincot hónapokra mellõzték.nagy rá még a kabát az biztos,nem mutatott most semmi bíztatót.

Vucinic viszont sajnos azt hozta amit vártam tõle.flegma volt,nem futott,egyfolytában pofázott kb. szart bele az egészbe.lehet az órája miatt volt durcás,de szerintem azért mert nem kezdett.errõl kurva gyorsan le kell szoktatni

DC mutatványáért kár,pont most amikor amúgy semmi probléma nem volt vele.szerintem Chiello vagy Vidal lesz a balhátvéd,Vidalt úgy is bárhova be lehet tenni.kibaszott szép gólt lõtt,de Marchisioé volt a legszebb.hihetetlen,hogy milyen technikásan és higgadtan mûködik a kapu elõtt,lehet át kéne gondolni a posztját.középen szokása fél órákra eltûnni.

jó volt ez,szerintem jól jártunk azzal,hogy nem Udinében keztük a szezont

Trunks
Megmondom õszintén, mindig elfeledkezek róla. Még mindig jobb, ha õt játszatjuk Motta helyett, de nyugodt nem leszek.

Amici di nessuno...

gercse
sajnos csak az összefoglalót láttam a meccsrõl, de hm.. 😊

Pirlo remélem ilyen passzokat osztogat majd egész évben, tetszett amit láttam, mindenkitõl, jó volt újra látni a csapatot normális meccsen nyerni

Zsolti9014
nyugi, pl. Giaccherinit én is csak szám alapján tudtam. Igaz, felkészülés alatt nagyjából a stadionavatót tudtam megnézni.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
tetszik a csapat küzdõszelleme. az meg pláne, hogy már nem csak a széleken erõltetjük a támadásokat hanem középen is. meg is látszott ennek az eredménye.
sajnos a védelem nem lett letesztelve, arra még várnunk kell, hogy meglássuk mit tudnak nagy nyomás alatt.

nekem személy szerint még fura a csapat olyan szempontból, hogy sok új ember szaladgál a pályán (felkészülési meccseket nem tudtam nézni), de persze ez csak személyes probléma. pár meccs és belejövök ki kicsoda 😊

Zsolti9014
hát, ha azt a formát tudná hozni Grosso, egy büdös szavam nem lenne. hátha

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
határeset, elfogadjuk! 😊

Hajrá Magyarország!

Hát van nekünk egy imádott világbajnok balhátvédünk, nem emlékszel?
forzajuve5
majdnem

Trunks
Köze nem volt a Parmának a gólszerzéshez, de azért megajándékoztuk õket. Szép volt, jó volt, de túlzott következtetéseket nem vonnék le ebbõl a meccsbõl. Marchisio gólja viszont fantasztikus volt!

De Cegliét meg kíváncsi leszek, ki fogja pótolni. Pepe? Csak Mottát ne...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
én azért valahol megértem. ahogy vele itt játszadoztak...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
DC piros annak fényében kellemetlen, hogy ezzel megint nem lesz elõsegítve a balbekk pozíció megoldása...

Hajrá Magyarország!

Grove4
Giovinco is kapja be, hogy õ lövi a tizit, látszik mekkora Juventino!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Nem tudok senkire panaszkodni, egyértelmû javulás (igaz, egy Parma volt az ellenfél), hogy hátul nagyon labdabiztosak vagyunk, DC is nagyon jól játszott, Lichtsteiner meg egy állta 😄 😄 Pirlo, ha tudja ezt hozni minden meccsen, akkor gond nem lehet, hamar meg fogjuk szeretni. A sérülések meg kerüljék már el a csapatot 😊

DC piros ... belefér
Bufi védje a tizit! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
igen, egy meccsbõl ugyan nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni, de én úgy látom, hogy nagyon együtt van a csapat, és küzdenek szépen a srácok. Conte hatása lenne?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
már én is, vazzeg! 😉

Hajrá Magyarország!

szucsy89
Pedig gondolkodtam, hogy fogadjak-e rátok... már bánom hogy nem tettem 😄
Grove4
SIPIRITOOOOOOOOO JUVEEEEEEEEEE!

Zsolti9014
Az de szép!!! Pirlo megint milyen labdát adott Marcinak! 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Vidal milyen gólt karatéjjozott. 😊 3-0!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nem tudom, mi van vele, de nekem meg Vidal kihagyása volt meglepõ. bár én csípem Marchisiót is, mégiscsak saját nevelés, és olasz.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Csak én érzem jelzésértékûnek, hogy az új stadion elsõ gólját Pirlo remek passzából a szintén új szerzemény Lichtsteiner szerezte? Eddig nagyon pozitív az összkép, de egyrészt még nincs vége, másrészt pedig tavaly és tavalyelõtt is remekül indultunk (lásd. Diego és Roma).

Az összeállítást viszont én is furcsállom. Krasziccsal mi van? Ha egészséges, klasszis különbség van közte és Pepe közt.

Amici di nessuno...

Effe88
10 olasz nálatok a kezdõben
ez igen<#eljen>

Trunks
Nekem is ez jutott eszembe. Mondjuk az még durvább volt, mert jóval hátrébb állt Rudolf. Ezért nem értem, miért nem lehet a videobírót bevezetni?

Amici di nessuno...

Zsolti9014
magyar-moldávon ugyanez volt...

Hajrá Magyarország!

Trunks
Elegem van már. Minek van partjelzõ, ha nem bírja észrevenni, hogy melyik játékos van lesen és melyik nem? grrr

Amici di nessuno...

Zsolti9014
nem volt les!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
na hivatalosan is elvettük a stadion szüzességét 😄

Zsolti9014
mekkora passz volt! 😊

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ez a kezdõ ez hogy jött Conténak amúgy? 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Gigi-Lichtsteiner,Barzagli,Chiello,DC-Pirlo,Marchisio-Pepe,Alex,Matri,Giaccherini

Storari,Vucinic,Krasic,Vidal,Bonucci,Elia

erõsebb a padunk baszki😄

Zsolti9014
A Veetle-lel állítólag itt lesz majd a meccs: Juventus-Parma

Hajrá Magyarország!

Grove4
Forza Juve! Már mióta a szezonkezdetre várok 😊

forzajuve5
4-0 😊

WuFraZselic
ma szándékotokban áll nyerni? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
a keret holnapra. Q-t nagyon hiányolom,remélem csak a sérülése miatt nem akarja rögtön bedobni Conte és nem lesznek igazak a nyáron felreppent pletykák arról a bizonyos ellentétrõl köztük...

1 Buffon
3 Chiellini
5 Pazienza
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
19 Bonucci
20 Toni
21 Pirlo
22 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
30 Storari
32 Matri
33 Sorensen

9csöves9

Csacsi
Az a vidó nincs meg valakinek, amikor Conte, Davids, Ferrara, meg a többiek vonulnak befelé?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bakkerman
ejj mi szép ceremónia volt,igaz nem néztem élõben,de nézegettem videókat,fasza volt nagyon,a stadion pedig...áhh nagyon ottvan 😊)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Zsolti9014
Ennek örülök. én csak a myp2p-t ismertem, de ott a legtöbb stream minõségben és "folyamatosságban" meg sem közelítette ezt. 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
persze én azzal szoktam. a veetle oldalán kívül a myp2p.eu-n szoktak linkek lenni,de az most meghalt szóval nemtudom hol lesznek

Zsolti9014
Tényleg, egyébként van esély rá, hogy a tegnapi Veetle-ös megoldással lehet majd ilyen minõségben követni a meccseinket szezon közben?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
szimpatikus csapat ez a Notts! A két kapusuk is rendben volt, meg úgy többiek is. Mondjuk volt pár kevésbé szabályos/sportszerû megmozdulásuk. Amikor valamelyik szinte rávetõdött csóri Pepére. 😄

A meccsnek tényleg nem volt amúgy túl nagy jelentõsége (mármint eredmény szempontjából persze, mert egyébként meg történelmi), de pl. Storari is nagyokat fogott.

Hajrá Magyarország!

9csöves9

9csöves9
na ez nagyon összekavarodott meg elõbb elküldte mint akartam😄

szerintem sem voltak rosszak,Esztin látszott,hogy úgy vetette bele magát az egészbe mintha az élete múlna rajta,beakarta játszani magát a kezdõbe😊
amúgy a meccs nagyon langyos volt,de hát igazából másodlagos is. pár nappal a rajt elõtt,úgy,hogy végigseggeltek egy 2 órás ceremóniát nem is vártam sokat.szimpatikus volt,hogy megtapsolták a Notts gólját,a gólszerzõ faszi szerintem élete góljának tekinti majd úgy örült neki😊