44078
-
#36545 -
#36544 -
#36543 hogy lehet ilyen hülye az Udinese??? beérnek 3. helyre, eladják a kapusukat, meg kb. a 3 legjobb játékosukat nektek... még Benatia van ott aki klasszis lehet, meg ugye Di Natale aki jó... ilyenkor bánom nagyon hogy ők lettek a BL indulók... -
#36542 én se sokat tudok Armeróról, de Ziegler egy esélyt megérdemelhetne. -
#36541 -
#36540 -Motta kölcsönbe került a Bolognahoz. jövőre opciós joguk lesz megvenni. kár érte
-egyre közelebb kerülünk Armero leigazolásához. sokat nem tudok róla, de mindenhol jókat írnak róla. állítólag a leggyorsabb játékos a bajnokságban. védekezésben azonban vannak hiányosságai még. persze az üzlethez kell az hogy el tudjuk adni Zieglert és abból a pénzből vennénk most meg Armero felét.
Kolarovnak jobban örültem volna, de abból már nem lesz semmi úgy néz ki. -
#36539 milyen cigány megoldás már...
amúgy a nike mostanában nagyon csúnya mezeket gyárt (kivéve válogatottak), mu asztalterítő, barca zöldes-sárgás fos, de akár a hazait is mondhatnám, ti rózsaszín mezetek stb. -
#36538 Ennyi
-
#36537 -a mezünk gagyiságát tovább növeli,hogy a Nike megcsinálta rá már korábban a 2 csillagot,ami egy fekete és fehér szigszalaggal volt letakarva a meccsen...asszem ez a nokomment
omg :D:D:D:DD -
#36536 megnéztem a tegnapi meccset,pár észrevétel:
-Lucio nagyon bekezdett, remélem ezzel az ilyen jellegű hibáit le is tudta.amúgy nagyon látszott,hogy új neki ez a 3 védős rendszer, össze-vissza mászkált el a helyéről elég zavarodott volt.majd belejön. az új srác Masi hozzá képest nagyon magabiztos volt,mocorog benne valami
-Q és Vucinic nagyon jól megértette egymást,folyamatosan nyomatták a kényszerítőket élmény volt nézni a játékukat.
-Ziegler jobb volt mint DC,látszott rajta,hogy bizonyítani akar.mondjuk védekezniük nem nagyon kellett,de a svájci lendületesebb volt
-Asamoah nagyon jó,nekem nem rémlett az Udinese meccseiről, hogy ő ennyire jó az előrejátékban is.nagyon komplett játékos Vidallal együtt a kp-n nagyon jók lesznek.Marchisionak fel kell kötni rendesen a gatyát ha akar valamit.
-Vidal amúgy szar volt,végig flegmázott és rengeteg labdát elszórt
-Pepe teljesen jó volt a jobb szélső posztján én továbbra is kicsit feleslegesnek érzem Islát.a jobb oldalra simán elég lenne a Pepe,Lichtsteiner,Caceres hármas.
-ami örömteli,hogy rengeteg fiatal kapott lehetőséget és jók is voltak.nálam Appelt és Boakye voltak a kiemelkedők.a feka srác nagyon jól nyomta, majdnem összejött neki egy sarkazós gól is.Matri mellette nagyon ügyetlennek tűnt...
-a mezünk gagyiságát tovább növeli,hogy a Nike megcsinálta rá már korábban a 2 csillagot,ami egy fekete és fehér szigszalaggal volt letakarva a meccsen...asszem ez a nokomment -
#36535 -
#36534 még nem lett eladva, de átadólistán van. egyszerűen nem vált be. ráadásul mikor már nem ment neki a játék akkor nagyon görcsös volt a pályán és így még gyengébben teljesített -
JUVENTUS-AYGREVILLE
Stadio Perucca di Saint-Vincent, 17.30 (élőben a Juve Channel-en)
JUVENTUS (3-5-2) : Storari; Masi, Lucio, Caceres; Pepe, Asamoah, Marrone, Padoin, Ziegler; Vucinic, Quagliarella -
IXEMGabeo #36532 Nem rég olvastam miért kellett a Krasics gyereket eladni?:O -
#36531 nagyon helyes. Vidalra szükségünk van. -
#36530 közben PSG bepróbálkozott egy 25 milliós ajánlattal Vidalért. egyből vissza lettek zavarva a sivatagba :D -
#36529 mindenki kiárusít mindenkit, így csak kiscsapatok maradnak a bajnokságban, ami aggasztó mert azok ellen mindig nehézkesen megy :)
úgy néz ki Eszti megy a Riverhez. szimpatikus volt a srác, de nem tudta hozni az elvártakat sajnos. reméljük az új csapatában sikeresebb lesz. -
#36528 nem sok minden szivárgott ki,annyi,hogy Conte és ügyvédje összesen 23 vallomást mutatott be Carobbio vádjai ellen és azt is előhozták,hogy nem volt felhőtlen a viszony Conte és Carobbio között,szóval simán benne van,hogy bosszúból dobta be a nevét. Conte amúgy végig nyugodt volt és mosolygott,a bíróság előtt meg összegyült jópár szurkoló akik folyamatosan éltették.Conte a végén a riportereknek annyit mondott csak,hogy végre visszamehet dolgozni a srácokkal.
közben elképzelhető,hogy beesik egy Armero is a balszélre Udinéből.jó kis spíler,viszont nem valami okos és a téli meccsen folyamatosan huhogtak neki az ultrák ő meg persze nem hagyta szó nélkül.kíváncsi vagyok,hogy fogadnák.mindenesetre ha jönne,akkor tényleg már csak egy csatár kéne meg kiszórni azokat akikre nem számít Conte. -
#36527 lehet valamit tudni Conte meghallgatásával kapcsolatban? -
#36526 Érdekes dolgok mennek Milánóban...annyira nekünk áll minden,hogy az már gyanús -
#36525 jaja :D -
#36524 Csentrokam Pisti is jó spíler,érdemes lesz rá odafigyelni.Attak Antiról nem is beszélve:D -
#36523 Zieglert megtartani végülis nem lenne nagy baklövés - persze ha jól teljesít a felkészülés alatt.
viszont majdnem megkérdeztem, hogy ki az a Portieri. :)
Aztán mondjuk eszembe jutott, hogy mit jelent...
hiába no, fáradt vagyok. :D -
#36522 következő kerettel kezdődik el a felkészülés:
Portieri
Leali
Storari
Difensori
Caceres
De Ceglie
Lichtsteiner
Lucio (dal 14 luglio)
Masi
Ziegler
Centrocampisti
Asamoah
Isla
Marrone
Padoin
Pepe
Vidal
Attaccanti
BoakyeMatri
Quagliarella
Vucinic
Ragazzi del Settore Giovanile
Branescu (portiere ’94)
Citti (portiere ’95)
Garcia Tena (difensore ’95)
Magnusson (difensore ’93)
Rugani (difensore ’94)
Untersee (difensore ’94)
Appelt (centrocampista ’93)
Bouy (centrocampista ’93)
Schiavone (centrocampista ’93)
Padovan (attaccante ’94)
az EB-n játszó játékosok később csatlakoznak.
nem értem Ziegler mit keres ott. mégis megtartjuk ha jól teljesít?
ezzel szemben Krasics, Jaki, Melo nem utazik -
#36521 a hazai volt az újdonság,arról eddig csak találgatások voltak -
#36520 Ez miért volt olyan nagy újdonság, mikor már asszem pár hete lehetett tudni, hogy ilyen lesz?
Amúgy szerintem jó, mindig faszább a kevés vastag csík mint a sok kicsi retros... -
#36519 http://www.juvestore.com/it/kit-gara/kit-gara-home-2012-13.html
szám és név nélkül nagyon ronda a hátulja, de ha kérsz akkor meg megdobja egyből az árat. azt se értem miért nem egyforma a 3 csillag -
#36518 most ugrott be, hogy a kapusmez lemaradt :D a 3 kapusunk közül egyik se ért rá vagy még nem készült el a mez? :) -
#36517 alapvetően nem olyan vészes, de azt a Jeep feliratot tényleg megoldhatták volna másképp. csillagok pedig biztosan hozzáadhatók lesznek a Juvestore-ban ugyanúgy mint az idegenbeli meznél.
azért jó lenne hátulról is látni ( az élő közvetítésről végül sikerült lemaradnom) -
#36516 Andrea Agnellinek javasolnám,hogy menjen el inkább valami teleshop műsorvezetőnek.jó a beszélőkéje -
Laccyka93 #36515 Alapvetően tetszenek az új mezek, csak az Jeep felirat úgy nem kéne oda, vagy legalább nem ilyen formában..
Viszont feltűnt, hogy nincs csillag egyiken sem, csupán csak a "pályán 30" felirat. Azt hittem lesz 2 csillag a címer felett, s alatta ez a szöveg. Nekem hiányoznak a csillagok:D
-
#36514 a Jeep felirat szerintem elbassza mindkettőt.teljesen idegen a meztől.a hazaiba mondjuk tetszik,hogy egyszerű,reménykedek,hogy lehet kapni Jeep nélkül is...
Arturo kemény volt:D nem akarta megcsillogtatni olasz tudását:) -
#36513 mostmár nekem is -
#36512 nálam mostmár okés rákattoltam a live-ra meg a teljes képernyőre és megy -
#36511 akkor várunk egy picit amíg felkerülnek képek róla -
#36510 nekem sem -
#36509 nekem nem megy... -
#36508 12:30, de nekem megy a videó, csak sötét kép van :( -
#36507 mikor kezdődik? -
#36506 https://www.youtube.com/juventus
itt élőben lehet nézni