Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hát köszönjük bázze...
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
viszont ha Alex a szezon végén visszavonul, nagyon szomorú leszek...tudom, hogy már idén is csak epizódszerepeket fog kapni, meg minden, de nálam egyszerûen Õ a Juventus! Jó, ez enyhe túlzás, de a régi szellemiséget képviselõk közül nem marad már csak Gigi meg Chiello. És Buffon is már 34 lesz jövõre. Azt sem tudom elképzelni, hogy ki lesz majd az õ utóda. Egyszerûen nem nagyon tudnék említeni senkit. Storari ugyebár nehezen, mert kb. egyidõs Gigivel, a mostani legjobb kapusok meg mind vagy most váltottak, vagy stabil helyük van egy sztárklubnál. Jó, kapusoknál a 34 még nem olyan sok, de azért 2-3 éven belül aktuális lesz a kérdés.
Hajrá Magyarország!
111.588.400 millió font értékben távoztak (mai árfolyamon 126,948,327 euró)
ehhez képest tessék megnézni hol állunk most,mik voltak az elmúlt években stb. elkeserítõ.
a mostani keretben 9 db játékos van aki 2 évnél régebb óta a csapat tagja:Gigi,DC,Chiellini,Marchisio,Alex,Jaki,Amauri,Grosso,Manninger
ebbõl: Iaquinta,Amauri,Grosso,Manninger csak azért maradt mert vagy nem kellettek senkinek vagy basztak elmenni,Alex meg valószínû a szezon végén visszavonul.maradt Gigi,Chiellini,DC,Marchisio elõbbi 2 ugye Moggiék alatt jött,utóbbi 2 pedig saját nevelés.
erre kb nincsenek szavak,egészen hihetetlen
Hajrá Magyarország!
amauriról nyilatkozott Deschamps is,elmondta,hogy õk le akarták igazolni,a játékos mondott nemet...beszélt Contéról is,szurkol neki nagyon
a törököknél szeptember 15-én zárul a piac,szóval hírbe is hozták Zieglert a Fenerrel...beszarok ha elengedjük
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
amauriról nyilatkozott is Marotta.2,5-t kapott volna Marseilleben és õ ezt nem fogadta el.nem tud vele mit kezdeni
Viszont Contét agyoncsap(at)om, ha nála Vucsinics > Quagliarella. Ha egész szezonban egészségesek, akkor szerintem 35 gólt össze tudna hozni a Q-Matri csatárkettõs. És ne felejtsük, hogy Kraszics most velünk csinálta végig a felkészülést, ez sokat jelenthet. Amauri viszont undorító, hogy még mindig itt rontja a levegõt.
3. helynek meg kell lennie, merészebbet most nem remélnék.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Detto. Ti: elején Rossi, Agüero aztán lett belõe egy Vucinic, nálunk Fabregas, Bale, és jött egy Aquilani...
összeségében nem vagyok megelégedve a mercatoval. legnagyobb bajom, hogy be lettünk csapva, ugyanis egy sztárigazolás be volt harangozva a klub részérõl még nyár elején, aztán abból nem lett semmi.
védelemmel lesznek a legnagyobb bajok úgy érzem. középen Chiellini nem fogja tudni megoldani egyedül a dolgokat, plusz kérdés hogy õ is milyen formában lesz. ráadásul a kp egy átjáróház lesz, így még nagyobb teher lesz az egész védelmen. télen biztosan fog ide érkezni plusz ember. (oroszoknál akkor szünet van, így könnyebben lehetne hozni Bruno Alvest).
Középpálya rendben van szerintem. minden posztra van bõven variáció. azt azért hozzáteszem, hogy Krasictól kicsit tartok. remélem formába tud lendülni. Elia gyerek meg egy nagy kérdõjel, de remélem jól teljesít, az Krasic válláról is levenni a terhet és szabadabban mozoghatna a saját oldalán.
Csatárunk akad egy pár. ezúton küldenék Marottanak egy tüskés vibrátort a seggébe amiért nem tudta kidobni Amaurit és Jakit legalább (na meg persze Grossot és Mottat). kicsit félek, hogy nagy lesz a bomlasztás az öltözõben mert mindenki be akar kerülni a kezdõbe.
mindenesetre reméljük a legjobbakat.
Hajrá Magyarország!

Elia lenyilatkozta,hogy Sneijdernek is nagyban köszönhetõ,hogy ideszerzõdött,sok jót mondott a bajnokságról,az országról és a Juventusról
A Wolfsburg hivatalosan is bejelentette, hogy megállapodtak az Atletico Madriddal Diego átigazolásáról.
A brazil játékmestert egy évre vette kölcsön az Atlético, amely hárommilliót eurót fizetett a Farkasoknak ezért, s amennyiben végleg meg kívánja õt szerezni jövõ nyáron, akkor további hétmillió eurót kell átutalnia a Volkswagen-gyáriak számlájára.
Diego a Werderben nyújtotta a legjobb teljesítményét eddig, majd eligazolt a Juventushoz, ahol jött a mélyrepülés, a múlt nyáron visszatért a német bajnokságba, a Wolsburg hívására, de ez már nem hozta meg a várva várt sikereket.
Felix Magath, a német klub edzõje, biztos benne, hogy Diego az Atletico Madridban sikeres szezon elõtt áll és meghatározó játékosa lesz a fõvárosi klubnak.
most az ügynöke azt is mondta,hogy ha visszatér a csapathoz,akkor meg fog küzdeni a csapatba kerülésért.anyáddal küzdjél...miért nem jó ennek,hogy elmegy egy nem szar Marseillehez ahol még akár összejöhet neki valami?jaa,hogy ott vannak gondolkozó emberek és még a felét se adnák a mostani fizetésének...
Ez egy patkány... Jó kis fizetése lehet, ha ezért bevállalja azt, hogy kb. 6. számú támadó legyen, akit a drukkerek 99%-a addig ütne szívlapáttal, amíg mozog...
De legalább a szezon végén lejár már a szerzõdése, hogy kapná be.
Hajrá Magyarország!
Moggi idejében a hasonló férgek szó nélkül csomagoltak...tényleg csak olyan módszerekkel lehet megszabadulni ezektõl?
Hajrá Magyarország!
legalább nem tõlünk kap fizetést, meg nem kell a pofáját nézni, még véletlenül se.
Hajrá Magyarország!
viszont akkor ez így nekem kis csalódás, hogy nem jött a hátsó alakzatba senki. egy középhátvéd kellett volna szerintem is, illetve (ez lehet az én hibám) nem látom azt, hogy De Ceglie lenne a tökéletes megoldás balra. Amikor elsõ szezonját töltötte a nagyoknál, akkor még nagyon reménykedtem. De nem akarom leírni õt, ne értsetek félre, sõt nem is tehetem, mert felkészülési meccsekrõl fõként csak összefoglalót tudtam nézni.
Hajrá Magyarország!
elment Grygera a Fulhambe,Pasquato és Giandonato kölcsönbe mentek Leccébe
Szerintem nem hangzik rosszul akár DC akár DR posztra jönne
Heló szia remélem hogy vagy
most Bocchettit írják nagyon hátra,jó spílernek tartom és tud balhátvédben is játszani.csak hát így megint nem egy tapasztaltabb védõ érkezne
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Bonucci visszautasította a Zenitet,így úgy néz ki a Bruno Alves sztori egyelõre ugrik.max Pepe mehet hozzájuk.
ilyenkor nem tudom eldönteni,hogy Bonuccit a becsvágy hajtja és meg akarja mutatni,hogy a Juventusnak alapembere lehet,vagy csak baszik elmenni a hidegbe.
Rég vártam már úgy szezont mint most.
Hajrá Magyarország!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
(tavaly a 7.helyet jósolta)