Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
jó, én ezt értem, nem is úgy gondoltam, hogy tök ingyen adtuk oda, csak nem jól fogalmaztam. akkor sincs szerintem értelme ennek a kölcsönadásnak.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
600ezer eurót kaptunk így is érte

Zsolti9014
ráadásul kölcsönbe? ha annyira nem kell, adjuk el pénzért, vagy csak ne igazoljuk le! ha meg már itt van, akkor nem kell kölcsönadogatni, hanem tegyük el szûkösebb idõkre. DC tényleg többet sérült szegény, mint amennyit egészséges...

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
goal.com szerint hivatalos a dolog. ezt rohadtul nem értem. a nagy nulla Grosso és az örök sérült DC maradt így csak arra a posztra. rohadt nagy átjáróház lesz ez a védelem idén is

Zsolti9014
Amauri ügynöke a Mercato végén mondta: "The player won't move abroad, he has refused many interesting offers but he has decided to remain to show to the club and the coach that he can still be useful. I ask Juventus fans to support him as he has shown a high professionality".

Hát köszönjük bázze...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
már kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban, nem is untatlak vele titeket. mondjuk Grossónak annyiból örülök, hogy azért ha Conte lelket verne belé, akkor õ udna lendíteni a balhátvéd pozícióban. Zieglert meg akár Amauri (Trabzon), és Toni (Galata, Fener) is követheti Törökországba.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Grosso ma a csapattal edzett,holnap Ziegler valószínüleg KÖLCSÖNBE kerül a Fenerhez...vicc.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
érdekes téma. ennyi pénzbõl már azért lehetett volna olyan csapatot építeni, hogy csak na...

viszont ha Alex a szezon végén visszavonul, nagyon szomorú leszek...tudom, hogy már idén is csak epizódszerepeket fog kapni, meg minden, de nálam egyszerûen Õ a Juventus! Jó, ez enyhe túlzás, de a régi szellemiséget képviselõk közül nem marad már csak Gigi meg Chiello. És Buffon is már 34 lesz jövõre. Azt sem tudom elképzelni, hogy ki lesz majd az õ utóda. Egyszerûen nem nagyon tudnék említeni senkit. Storari ugyebár nehezen, mert kb. egyidõs Gigivel, a mostani legjobb kapusok meg mind vagy most váltottak, vagy stabil helyük van egy sztárklubnál. Jó, kapusoknál a 34 még nem olyan sok, de azért 2-3 éven belül aktuális lesz a kérdés.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a feljutás óta 273,697,600 millió fontot költöttünk játékosok igazolására (mai árfolyamon 311,349,967 euró)

111.588.400 millió font értékben távoztak (mai árfolyamon 126,948,327 euró)

ehhez képest tessék megnézni hol állunk most,mik voltak az elmúlt években stb. elkeserítõ.

a mostani keretben 9 db játékos van aki 2 évnél régebb óta a csapat tagja:Gigi,DC,Chiellini,Marchisio,Alex,Jaki,Amauri,Grosso,Manninger
ebbõl: Iaquinta,Amauri,Grosso,Manninger csak azért maradt mert vagy nem kellettek senkinek vagy basztak elmenni,Alex meg valószínû a szezon végén visszavonul.maradt Gigi,Chiellini,DC,Marchisio elõbbi 2 ugye Moggiék alatt jött,utóbbi 2 pedig saját nevelés.

erre kb nincsenek szavak,egészen hihetetlen

Zsolti9014
Deschamps lehet amúgy rajtunk akart segíteni azzal, hogy elviszi ezt a pénznyelõ, demotivált f.szt. 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
persze ezt adom.

amauriról nyilatkozott Deschamps is,elmondta,hogy õk le akarták igazolni,a játékos mondott nemet...beszélt Contéról is,szurkol neki nagyon

a törököknél szeptember 15-én zárul a piac,szóval hírbe is hozták Zieglert a Fenerrel...beszarok ha elengedjük

Zsolti9014
annyit tennék hozzá, hogy Jakit meg a sérülése miatt nem lehetett volna egyszerû elpasszolni. Meg õ legalább amikor játszik, hajt, nem úgy mint Amauri. Persze, Jaki se férne már be nálam se, de azért ne vegyük egy kalap alá a kettõt.

Hajrá Magyarország!

limperatore
még c.ronaldot is elhitte írta nekem 😄😄😄:

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
az utolsó rész esetében kicsit megvédeném Marottát.egyszerûen az amaurifélékkel nem lehet mit csinálni,ha inkább ül a lelátón egész évben mint hogy kevesebb lóvéért játsszon.tavaly adtak ki egy nyilatkozatot az ultrák,hogy az ilyeneknek meg fogják keseríteni az életüket.hát kíváncsi leszek

amauriról nyilatkozott is Marotta.2,5-t kapott volna Marseilleben és õ ezt nem fogadta el.nem tud vele mit kezdeni

szucsy89
Fabregast egy percig sem, többiekkel akikkel szóba hoztak minket ott volt valami realitás azért
Trunks
Nekem tetszik nagyjából, csak ennyi pénzbõl vicc, hogy csak ilyet sikerült. Vucsinics a felét talán ha megérte volna az árának, Eliának a játéka a holland válogatottban mindig tetszett, amikor beállt csereként. Pirlót most nem pocskondiáznám, a szélsõ hátvédek nagyon kellettek, De Cegliében nagyon bízok. Quagliarellát és Matrit pedig kötelezõ volt elhoznunk.

Viszont Contét agyoncsap(at)om, ha nála Vucsinics > Quagliarella. Ha egész szezonban egészségesek, akkor szerintem 35 gólt össze tudna hozni a Q-Matri csatárkettõs. És ne felejtsük, hogy Kraszics most velünk csinálta végig a felkészülést, ez sokat jelenthet. Amauri viszont undorító, hogy még mindig itt rontja a levegõt.

3. helynek meg kell lennie, merészebbet most nem remélnék.

Amici di nessuno...

Trunks
Milyen Fabregas meg Bale? Ha ezt tényleg elhitted, akkor be is lettél csapva rendesen.

Amici di nessuno...

szucsy89
"legnagyobb bajom, hogy be lettünk csapva, ugyanis egy sztárigazolás be volt harangozva a klub részérõl még nyár elején, aztán abból nem lett semmi"

Detto. Ti: elején Rossi, Agüero aztán lett belõe egy Vucinic, nálunk Fabregas, Bale, és jött egy Aquilani...
forzajuve5
az durva hogy mi lettünk a 3. legtöbbet költõ csapat. csak a PSG és a City elõzött be.
összeségében nem vagyok megelégedve a mercatoval. legnagyobb bajom, hogy be lettünk csapva, ugyanis egy sztárigazolás be volt harangozva a klub részérõl még nyár elején, aztán abból nem lett semmi.
védelemmel lesznek a legnagyobb bajok úgy érzem. középen Chiellini nem fogja tudni megoldani egyedül a dolgokat, plusz kérdés hogy õ is milyen formában lesz. ráadásul a kp egy átjáróház lesz, így még nagyobb teher lesz az egész védelmen. télen biztosan fog ide érkezni plusz ember. (oroszoknál akkor szünet van, így könnyebben lehetne hozni Bruno Alvest).
Középpálya rendben van szerintem. minden posztra van bõven variáció. azt azért hozzáteszem, hogy Krasictól kicsit tartok. remélem formába tud lendülni. Elia gyerek meg egy nagy kérdõjel, de remélem jól teljesít, az Krasic válláról is levenni a terhet és szabadabban mozoghatna a saját oldalán.
Csatárunk akad egy pár. ezúton küldenék Marottanak egy tüskés vibrátort a seggébe amiért nem tudta kidobni Amaurit és Jakit legalább (na meg persze Grossot és Mottat). kicsit félek, hogy nagy lesz a bomlasztás az öltözõben mert mindenki be akar kerülni a kezdõbe.

mindenesetre reméljük a legjobbakat.

Zsolti9014
Nem rossz ez egyáltalán! És azért van még ott egy Alex, aztán Marchisio, Quagliarella.... nem rossz.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
na hát akkor ilyenek lettünk

9csöves9
szerintem jó lesz ott,szurkolok neki

Elia lenyilatkozta,hogy Sneijdernek is nagyban köszönhetõ,hogy ideszerzõdött,sok jót mondott a bajnokságról,az országról és a Juventusról

Breki33
a Felix Magath edzõ által átadólistára tett brazil karmester, Diego az Atlético Madridban folytatja,

A Wolfsburg hivatalosan is bejelentette, hogy megállapodtak az Atletico Madriddal Diego átigazolásáról.

A brazil játékmestert egy évre vette kölcsön az Atlético, amely hárommilliót eurót fizetett a Farkasoknak ezért, s amennyiben végleg meg kívánja õt szerezni jövõ nyáron, akkor további hétmillió eurót kell átutalnia a Volkswagen-gyáriak számlájára.

Diego a Werderben nyújtotta a legjobb teljesítményét eddig, majd eligazolt a Juventushoz, ahol jött a mélyrepülés, a múlt nyáron visszatért a német bajnokságba, a Wolsburg hívására, de ez már nem hozta meg a várva várt sikereket.

Felix Magath, a német klub edzõje, biztos benne, hogy Diego az Atletico Madridban sikeres szezon elõtt áll és meghatározó játékosa lesz a fõvárosi klubnak.

gercse
Del Piero idén már tényleg csak epizód szerepeket fog kapni, de jó még mindig itt látni, ellentétben Amával...

9csöves9
Quagliarella,Matri,Vucinic,Del Piero,Iaquinta,Toni,Amauri...már értem miért akarta Conte ezt a 4 csatáros felállást<#idiota>

9csöves9
4,5 milliót keres ha jól tudom.Gigi után õ a 2. legjobban fizetett játékosunk,többet keres mint Quagliarella meg Matri együtt.

most az ügynöke azt is mondta,hogy ha visszatér a csapathoz,akkor meg fog küzdeni a csapatba kerülésért.anyáddal küzdjél...miért nem jó ennek,hogy elmegy egy nem szar Marseillehez ahol még akár összejöhet neki valami?jaa,hogy ott vannak gondolkozó emberek és még a felét se adnák a mostani fizetésének...

Zsolti9014
legalább egyszer örömöt szerezhetne a szurkolóknak...AZZAL HOGY ELMEGY A KVA ANYJÁBA! Ha már gólokkal nem tudott...

Ez egy patkány... Jó kis fizetése lehet, ha ezért bevállalja azt, hogy kb. 6. számú támadó legyen, akit a drukkerek 99%-a addig ütne szívlapáttal, amíg mozog...

De legalább a szezon végén lejár már a szerzõdése, hogy kapná be.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Amauriék természetesen nem fogadják el a franciák ajánlatát.rohadjon meg ez a retek vérszívó,meg az is aki alátolta ezt a kurva szerzõdést amikor leigazoltuk...

Moggi idejében a hasonló férgek szó nélkül csomagoltak...tényleg csak olyan módszerekkel lehet megszabadulni ezektõl?

9csöves9
és mivel Sörensen maradt,õ is bevethetõ középen,Conte elmondta,hogy nem jobbhátvédként számít rá szóvel ennek örülök.belõle még lesz valaki

Zsolti9014
mondjuk igazad van, jól is elsülhet. de amúgy tényleg nem vagyok ellene, mert csípem a buráját, csak kicsit csalódott vagyok. bár inkább a khv poszt miatt. mondjuk azt azért Chiellini-Bonucci akár meg is oldhatja. Meg hát Barzagli is mégiscsak világbajnok.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ezzel a DC dologgal akár nyerhetünk is.lehet,hogy a nagy bizalom felé végre kihozza belõle a legjobbat.aztán valószínûbb,hogy a 3. bajnokin megsérül és Ziegler veszi át a helyét

9csöves9
Nocerino apróért ment a Milanba...padra ide is elfért volna,de nem tudom mivan azzal a palermói vén maffiózóval,mintha direkt le akarná építeni a csapatát

Zsolti9014
de pont most írják, hogy inkább Gyan kellene nekik...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
komolyan mondom, vigyék már ingyen is...
legalább nem tõlünk kap fizetést, meg nem kell a pofáját nézni, még véletlenül se.

Hajrá Magyarország!

na még állítólag a Marseille bepróbálkozik érte
Zsolti9014
ezt valahogy minden évben elfelejtem...ha visszalapoznék, lehet tavaly is rácsodálkoztam, hogy ott 19-kor zár, mindig az éjfél tûnik logikusnak.

viszont akkor ez így nekem kis csalódás, hogy nem jött a hátsó alakzatba senki. egy középhátvéd kellett volna szerintem is, illetve (ez lehet az én hibám) nem látom azt, hogy De Ceglie lenne a tökéletes megoldás balra. Amikor elsõ szezonját töltötte a nagyoknál, akkor még nagyon reménykedtem. De nem akarom leírni õt, ne értsetek félre, sõt nem is tehetem, mert felkészülési meccsekrõl fõként csak összefoglalót tudtam nézni.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
igen Olaszországban 19.00-ig lehet igazolni és éjfélig lehet külföldre eladni.szóval még reménykedhetünk Amauriban...

Zsolti9014
már zárt a Mercato?

Hajrá Magyarország!

9csöves9
hát végül nem jött már senki...elfért volna egy középhátvéd,szerintem ott gondok lesznek.pláne,hogy a középpályán nem lesz nagy védekezés

elment Grygera a Fulhambe,Pasquato és Giandonato kölcsönbe mentek Leccébe

Hegeace
"Italian sources claim Everton have offered John Heitinga to Juventus for €3 million."

Szerintem nem hangzik rosszul akár DC akár DR posztra jönne

Heló szia remélem hogy vagy

9csöves9
egész felkészülés alatt DC volt az elsõszámú balhátvéd nála,korábbi csapataihoz is el akarta vinni anno...valamiért nagyon bízik benne.

most Bocchettit írják nagyon hátra,jó spílernek tartom és tud balhátvédben is játszani.csak hát így megint nem egy tapasztaltabb védõ érkezne

Zsolti9014
hát, nem tudom...igazából, ha nem rá számít elsõsorban, akkor meg nincs balbekkünk. DC inkább középpályán volt jó, már amikor játszott (saját vélemény csak), meg sérülékeny is, meg szerintem nem elég jó még. vagy nem tudom.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Ziegler nyilatkozott,kb ennyi a lényeg: beszéltem Contéval,és megértettem,hogy nem rám számít elsõ sorban,más tervei vannak.még akkor bólintottam rá a Juventus ajánlatára amikor Delneri volt a csapat edzõje,õ és Marotta jól ismert a Sampdoriából.ennek ellenére maradni akarok.

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Én úgy olvastam a zenit nem ment bele!
9csöves9
9 millióért jött Elia,4 milliót fizetünk most,jövõre 2,5-t meg utána évben 2,5-t.1 millió még jár nekik bónuszként,gondolom ha bejutunk a BL-be

Bonucci visszautasította a Zenitet,így úgy néz ki a Bruno Alves sztori egyelõre ugrik.max Pepe mehet hozzájuk.

ilyenkor nem tudom eldönteni,hogy Bonuccit a becsvágy hajtja és meg akarja mutatni,hogy a Juventusnak alapembere lehet,vagy csak baszik elmenni a hidegbe.

Zsolti9014
Én konkrétan jósolni nem merek helyezést, annyit mondanék, hogy elõrelépést várok, és harcot a dobogóért.

Rég vártam már úgy szezont mint most.

Hajrá Magyarország!

WuFraZselic
😄 😄 😄 ilyen is rég volt, hogy egy véleményen voltunk az öreggel

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
Moggi egyetért veled.azt mondta,hogy az Inter-Milan páros elõttünk van és a Napolival leszünk harcban a 3.helyért.megdicsérte az igazolásokat,szerinte sokkal jobb volt ez a mercato mint az utóbbi években

(tavaly a 7.helyet jósolta)

9csöves9
a legerõsebb kezdõcsapatban várhatóan 7 új játékos lesz,ráadásul nem egy meglévõ jól mûködõ rendszerbe kell õket belepakolni.ez azért ritkán szokott jól elsülni