44078
-
#36465 -
#36464 -
#36463 -
#36462 Alessando Del Piero szerződése a mai nappal lejár: ez alkalomból nyílt levélben búcsúzik a szurkolóitól.
Eljött hát a nap: ma lejár a szerződésem a Juventusszal.
Persze mindez nem újdonság, mégis: az, hogy mindez hivatalos, hogy eljött a nap, megérinti az embert. De számomra ez mégsem egy szomorú pillanat, már nincs bennem nosztalgia és már nem bánok semmit. Az elmúlt napokban felidéztem mindazt, ami az utolsó fekete-fehérben töltött szezonomban történt, és újra átélhettem életem legszebb, legnagyobb álmát.
A rengeteg emlék, a győzelmek, és hogy őszinte legyek, néhány keserű emlék a közelmúltból... mindezek leperegtek a szemem előtt, hogy aztán elhalványuljanak az utolsó meccsem utáni ölelésekben. Ez a pillanat mindent összefoglal, és örökre velem lesz. Annak a május 13-nak a képeit mindig a szívemben őrzöm. Kitörölhetetlenül.
Még a nyári pihenő kezdete előtt kiürítettem az öltözőszekrényem Vinovoban, és az edzőközpontból kifelé tartva egy pillanatra megálltam azon a helyen, ahol annyiszor vártatok rám egy-egy autogramért, egy közös fotóért vagy csak azért, hogy kezet fogjunk. Nem számított, hogy perzselő hőség, zápor vagy hóvihar volt, ti ott voltatok. most rajtam a sor, hogy elköszönjek, és köszönetet mondjak mindazért, amit értem tettetek.
Játékosok jönnek és mennek, de a Juventus örök. A csapattársaim itt maradnak, és én leszek a legnagyobb szurkolójuk. Csak a legjobbakat kívánhatom nekik. Ti, a szurkolóim is itt maradtok, és Ti vagytok a Juventus. És itt marad a mezem is, amelyet mindig feltétel nélkül imádtam, és ez örökre így is marad. Boldog vagyok, hogy utánam más is viselheti a tízes mezt, már csak azért is, mert amióta állandó számozást használnak, mindig az én nevem volt írva erre a mezre. Örülök, hogy jövőre más is felveheti ezt a mezt, és hogy ebben a pillatanban is valahol Olaszországban vagy a világ más részén valaki arról álmodik, hogy egyszer a Juventus tízese legyen. Büszke vagyok, hogy vannak olyanok, akik a nyomomba szeretnének lépni, ahogy én is követtem a legendák, a példaképeim, az egykori nagy bajnokok által kijelölt utat.
Holnaptól többé nem leszek a Juventus játékosa, de mindig egy leszek közületek.
Ideje, hogy belevágjak egy új kalandba. Olyan izgatott és lelkes vagyok, mint 19 évvel ezelőtt.
Viszlát, barátaim, köszönök mindent!
Alessandro -
#36461 -
#36460 -
#36459 két jó év még simán van benne. felőlem jöhetne, mert nagyon szűkös a védelmünk létszáma -
#36458 nem lenne jobb, na de azért a világ egyik legsikeresebb klubjába igazoláskor nem azzal nyitok,hogy szeretnék majd a Madridban játszani.megtarthatta volna arra az időre mikor bejelentkeznek érte.
amúgy láttam egy videót erről a műsorról ahol elhangzott, hát annyi legyen elég a komolyságáról,hogy 3-4 csaj vezette aprócska ruhácskákban és a műsor egy része az volt,hogy Islának a csajok bugyijáról meg a melleik közül kellett enni:D eltudom képzelni,hogy ott is kb a Real Madrid amiről egyedül tudják,hogy eszik e vagy isszák,simán benne van,hogy szimplán ezért mondta.
közben meg lehet beesik egy Lucio ingyen,kevesebb fizuval mint amit az Interben keresett. Pirlo után most már azt mondom,hogy várom szeretettel:D -
#36457 Most jobb lenne ha azt mondana,hogy ovodásként is Juve drukker volt és ez volt az álma.Legalább őszinte. És ha a Madrid az álma, akkor bizonyítani kell nálunk, így van plusz motiváció. -
#36456 nem lehet olyat, hogy takarodjon vissza ahonnan jött? :) -
#36455 Biztos belopta magát a szurkolók szívébe... :DDD én a vezetők helyében visszalépnék, had rohadjon Udinében tovább :DDD -
#36454 szimpatikus kezdés Islától...amúgy sem hoztam volna el,szerintem a jobb oldalon megvagyunk na meg a kp közepe sem szűkös. -
#36453 ha az aranylabda tényleg arról szólna amiről szólnia kellene akkor simán Pirlo érdemelné meg idén. de sajnos ez nem így működik...
idén is beigazolódott a tény miszerint ha van egy erős Juventus akkor a válogatott is jó eredményeket ér el :) büszke vagyok a játékosainkra, nem gondoltam volna hogy idáig eljutnak az EB-n.
Isla meg elmehet a picsába már most. még hivatalosan alá se írt, de nálam kihúzta a gyufát. "Hiszek magamban, és tudom, egy nap a Real Madridban fogok játszani..." remélem jól játszik majd és egy rakás pénzért el tudjuk adni a kirakatcsapatba, hogy aztán semmit se nyerjen :) -
#36452 szerintem pont tegnap volt kicsit visszafogottabb az utóbbi teljesítményéhez képest.ha a döntőn csinál valami extrát, és a bl-ben is odateszi magát akkor az aranylabda környékére kerülhet.megnyerni persze nem fogja mert nem zselézi a haját és nem rúg 10 meccsen 79 gólt. -
#36451 Mondjuk az meglepett, hogy most nem Balotellit (ráadásul most Pirlo gólpasszt sem adott).
De így már remélem ő lesz a torna játékosa, teljesen megérdemelt lenne. -
#36450 Andrea Pirlót választották a meccs játékosának, az Eb alatt már harmadszor. -
#36449 A RaiSport1 holnap este 20:30-kor egy filmet vetít Del Piero eltöltött éveiről, életéről a Juventus-ban. A film címe: 'Mindörökké Del Piero, Pinturicchio története'. Egy órás film lesz, tele képekkel, archív dokumetumokkal, gólokkal, valamint a kapitányunk nehéz pillanataival. A film - a készítője szerint - 2012 Május 13-án kezdődik, és ott is ér véget a Juventus-Atalanta meccs képsoraival, a bajnokság megnyerése utáni ünnepléssel, stb...
Remélem elérhető lesz majd jó minőségben, valamelyik torrent oldalon. GRANDE ALEEEEX!!! -
#36448 Pimasz... :D :P
-
#36447 Pirlo 154 labdaérintése:
-
#36446 jövőre lejár a szerződése -
#36445 úgy örülnék, ha Balzát visszahoznánk! :')
hol kellene ezért könyörögni? :D -
#36444 :)
-
#36443 A Bologna együttese hivatalosan is megvásárolta Saphir Taider játékjogának második felét a Juventus együttesétől.
jó tudni :) -
#36442 ügyes srác pedig! bár mindenkinek jobb így, mert úgyse férne oda. most legalábbis semmiképp. de azért ez tényleg vicc, hogy ennyire el vannak adósodva a klubok, hogy 1,2 milliót 3 év alatt fizetnek ki. -
#36441 -
#36440 Ekdalt végleg eladtuk. 1,2 millió jön érte 3!!! év alatt. elég nevetségesek már ezek a részletfizetősdik -
#36439 szép munka! :) -
#36438 Sziasztok! Vettem a bátorságot, és a Bajnoki videóból elkészítettem a feliratos változatot, ami röpke 20 óra alatt fel is kúszott YouTube-ra 1080p-ben... Ajánlatos FullHD-ban nézni, minimum 100 centis TV-n, nagy hangerőn.
SIAMO NOI, SIAMO NOI, I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI!!!
FORZA JUVE PER SEMPRE!!! GRAZIE PER QUESTO INCREDIBILI 19 ANNI, CAPITANO!!! CIAO! -
#36437 Én ha hozható lenne 20-25 milláért, megpróbálnám Torres-t.
Úgy voltam vele, hogy Cavani/RvP, ha meg ők nem, akkor Torres. Bár nem tudom mennyire válna be, de én megpróbálnám.
Igen, az nem Marotta hibája, hogy kevés jó és még kevesebb elhozható top csatár van, az viszont igen, hogy jó előre igérgetnek, ezzel csak magukat röhögtetik ki. -
#36436 viszont ha nem is toppléjer, egy jó befejező csatár nem biztos hogy rossz lenne, egy olyan Trez vagy Inzaghi-féle. Mert hát pl. Matri második féléves formája nem volt az az igazán meggyőző.
persze az igaz, hogy elérhető áron nincsenek igazi sztárok. pl. Cavaniért a 70 millió az irreális. Bár olvastam olyat is hogy van Persie ára 30 millió, annyit meg elköltöttünk eddig sokkal gyengébb emberekre is.
de nem baj szerintem se ha nem hoznak egy übernagy ászt. csak akkor tényleg ne hangoztassák -
#36435 úgy néz ki lemondja a klub a nyári amerikai pénzkeresést, elég bajos lenne összeegyeztetni a szuperkupa döntővel.én annyira nem bánom
közben Marotta már lenyilatkozta,hogy nem is igazán kell nekünk toppléjer előre.ezzel sincs baj,csak akkor ne hangoztassa Agnellitől a Pápáig mindenkivel karöltve,hogy bizony idén aztán jön előre valami nagy név,mert komolytalanná válnak.gondolom rájött,hogy nincs elérhető csatár,emberi áron. -
#36434 pont ez jutott eszembe, hogy lehet megkapja a tízest.
de én remélem hogy normális alázatot mutat majd, és odateszi magát rendesen.
meg hát arra, hogy aprópénzért jött...hát ahhoz képest hogy saját nevelés, elég drága is volt. :) -
#36433 szerintem az Inter és a Barca érdeklődése is csak azért volt bedobva,hogy többel húzzanak le minket.mindegy én örülök,azért a 10-es mezre remélem nem teszi még rá a kezét:) -
#36432 pedig Inter is akarta... akkor megint elhoztatok egy ember az orruk elől :D mondjuk olyanokat is olvastam még pár hete, hogy a Barca 20-30 milliót is adna érte, ahhoz képest aprópénz volt -
#36431 Seba visszatérésé immár tényleg hivatalos. 11 milliót fizettünk. 2015-ig írt alá -
#36430 igazából a 3 középső kp posztra csak 4 ember fog komolyabban pályázni (Pirlo,Vidal,Asamoah,Marchisio).Isla,Pepe,Giaccherini szélsők lesznek,ha még jönne esetleg Verratti és Pogba akkor valószínű mennek is kölcsönbe.van még Marrone és Padoin akiknél szintén sanszos, hogy kölcsönben fognak valahol játszani. -
#36429 Hová ennyi középpályás?!?
-
#36428 a Parma hivatalos oldalán megjelent,hogy visszavettük Sebat,erre később lekerült onnan.mindenesetre 11 millió+egy primaveras játékos lesz az ára
egy Matri,Q,Vucinic,Giovinco,"drágacsatár" ötösfogat elől azért elég finom lenne -
#36427 Viszont ajánlatot tettetek Ranocchiáért, de az Inter elutasította -
#36426 Acerbi elvileg már a miénk.