44078
-
wright #36585 Busz jóval több mint 20 ajró,stadion túra 10,jegyben sem vagyok biztos hogy annyi(mégiscsak nyitómeccs) és persze a szervezők sem a 'máriakönnyéért' munkálkodnak.Meg kell fizetni,hogy biztosítva van a jegy (kb 100 db).Attól függetlenül ennyiért parma meccs ejtve nálam,de ha megnézed az udinei 80 azért sokkal barátságosabb -
#36584 Ez nagyon húzós ár azért. Ennyiért fapadossal kimegyek Milánóba, vonattal át Torinóba és ha még jól jön ki a dolog még megszállni se kell. De szerintem ennyiből az is kijön. Hogy jön ez ki egyáltalán? 40 eurónál gondolom nem több a jegy. Szállás mondjuk 60 euró, ha sokat mondok. Busz mondjuk 20 euró. Ez eddig 120, aminél bőven lehetne olcsóbb is. Mi kerül ezen 180-ba? -
#36583 Pogba ma átesett az orvosin, azt hittem már semmi sem lesz a gyerekből.
Krasic is utazik a csapattal Berlinbe a holnapi barátságos meccsre gondolom megpróbáljuk Németországban elsózni. A keretben még nem szerepelnek az EB-n résztvevő játékosok és természetesen a sérült Caceres és Pepe.
Lehet jelentkezni az első 3 túrára,részletek egyelőre csak a Parma elleni nyitómeccsről:
http://juventusfc.hu/post.php?id=87 -
#36582 és akkor még beékelődik pár várhatóan kemény bl meccs is. nem lesz egyszerű, de az ellenfeleket elnézve a bajnokságot simán kellene hozni. -
#36581 szerintem minden riválisunknak jobb a sorsolása mint nekünk, de hát ez van.van most ennél nagyobb gondunk is.
személy szerint Udine, a Derby della Mole és az utolsó fordulóban Genova van tervbe véve, remélem legalább kettő összejön
1. Juve-Parma
2. Udinese-Juve
3. Genoa-Juve
4. Juve-Chievo
5. Fior-Juve
6. Juve-Roma
7. Siena-Juve
8. Juve-Napoli
9. Catania-Juve
10. Juve-Bologna
11. Juve-Inter
12. Pescara-Juve
13. Juve-Lazio
14. Milan-Juve
15. Juve-Torino
16. Palermo-Juve
17. Juve-Atalanta
18. Cagliari-Juve
19. Juve-Samp -
#36580 eléggé úgy néz ki, hogy talán egy pénzbírsággal meg lesz úszva a dolog Conte és Pepe esetében. súlyos, több hónapos eltiltás nem várható.
Bonucci már más tészta. ott azért én is azt mondom, hogy amennyiben tényleg bundázott akkor azonnal szerződést kell vele bontani és elzavarni. ez annyiban lenne rossz, hogy teljesen felboríthatja az átigazolási terveket, mert kell vennünk egy minőségi belső védőt.
annyi még, hogy az érintettek lehet nem lehetnek ott a szuperkupa döntőt, mert addigra nem születik jogerős ítélet. -
#36579 Antonio Contét, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzőjét ártatlannak találták a meccsek befolyásolásának vádjában, azonban így is büntetés várhat rá, mivel hiába tudott a manipulációkról, nem jelentette azokat.
Az ártatlanságát végig hangoztató Contét felmentették, de újabb meghallgatás vár rá. A vádak szerint ugyanis hiába volt tudomása két manipulált Siena-meccsről, nem jelentette azokat.
A Juventus edzőjére így pénzbüntetés és/vagy eltiltás várhat, de a hírek szerint nem kell komoly szankciókra számítania.
A torinóiak jelenlegi keretéből Leonardo Bonucci és Simone Pepe is belekeveredett a bundabotránya. Egy 2010-es Bari–Udinese meccsel kapcsolatban a védőt a találkozó befolyásolásával vádolják, a szélsőnek pedig azt kell bebizonyítania, hogy nem volt tudomása a bundáról, különben hasonló vádakkal kell szembenéznie, mint Conténak.A bolognai Daniele Portanovára és az atalantás Andrea Masiellóra viszont hosszú büntetés várhat. -
#36578 ilyen a mesében nincs. ezt nem hiszem el -
#36577 mondtam én,hogy túl szépen alakulnak a dolgok és ez gyanús.hát itt van: Conte,Angelo Alessio (Siena-Novara 2-2) és Pepe(Udinese-Bari 3-3) a bunda jelentésének elmulasztásáért, Bonucci(Udinese-Bari 3-3) pedig bundáért kaphat eltiltást...az ítéletekig még lesz jó pár tárgyalás,Contééknak 2-6 hónapot jósolnak, Bonucci pedig kampó.
inkább nem kommentálnám a dolgot... -
#36576 -
#36575 ebben a szezonban sajnos biztosan kimarad az utazás. októberben leszek csak Magyarországon, akkor is csak nem egész két hétre :(.
viszont egyik nap előrendeltem egy vendég replika mezt. majd augusztus első felében hozzák. remélem nem üt el nagyon az eredetitől. EZT rendeltem -
#36574 a Toro ellen jöjjön mindenki! menjünk vagy 4 busszal:D -
#36573 Köszönöm! Majd írok egy bővebb kérdéscsokort a sorsolás után (az holnap este lesz), ha majd tisztázódik, hogy melyik meccsre szeretnénk kimenni/hova szerveznek túrát. -
#36572 ráadásul idén lehetetlen lesz másképp jegyet szerezni, főleg a rangadókra. alig lesz pár ezer jegy meccsenként, mert rengeteg a bérletes (27400 bérlet ment el az általános árusítás előtt, így abból már nem is adnak el többet) -
#36571 Persze,bármi kérdésed van nyugodtan írj holnap sorsolás!
Egyébként a tagdíj befizetése nem feltétele a tagságnak,anélkül is érdemes lenne kitöltened a belépési nyilatkozatot,ugyanis először tagdíjasok jelentkezhetnek, utána a szimpla tagok és csak az utolsó körben aki egyikbe sem tartoznak -
#36570 Belépnék én, de sajnos egyetemista lévén nincs fölös 6000Ft-om/év (úgy olvastam annyi a tagdíj), meg nem biztos, hogy megérni, olyan szempontból, hogy meccsre csak nagyon ritkán (a mostani lenne egy nagyon jó lehetőség) tudnék kimenni, mert tanulok. -
wright #36569 Irány a JCH!Remek közösség az ország minden szegletéből,tele Juventus fanatikussal és persze megbízható szervezőkkel! -
#36568 szerintem érdemes lenne csatlakoznotok a JCH-hoz. folyamatosan szervezik az utakat. ráadásul már csak 20 fő kellene a DOC tagsághoz, ami még jobbá tenné az utakat.
ma indult az új oldal. www.juventusfc.hu -
#36567 Csöves majd a sorsolás után tudnál rám időt szakítani? Haverral tervezzük, hogy valamelyik rangadóra (Milan, Inter, Roma, Udine, Napoli) kimegyünk az új Arénába Miskolcról, szervezett túra keretében, a részletekre lennék kiváncsi.
Köszi előre is, majd írok. -
#36566 Immobile a Genoa edzőmeccsén 15 perc alatt 5 gólt rúgott.nálam nagyon elfért volna a keretben... -
#36565 Évekre maga alá gyűrheti az olasz focit a Juventus
Néhány éve még az olasz bajnokság is legalább olyan vonzó volt a legnagyobb sztároknak, mint az angol vagy a spanyol liga, azóta viszont egyre több klasszis hagyja el a Serie A-t. A nyári átigazolási időszak eddig azt mutatja, hogy a Milan és az Inter nem tud versenyezni a leggazdagabb klubokkal, a Juventus ellenben visszanyerheti régi pompáját, a nyolcvanas, kilencvenes évek után újra igazi nagy csapatot építhet.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20120724-evekre-maga-ala-gyurheti-az-olasz-focit-a-juventus.html -
#36564 sikerült új szponzori megállapodást kötni. Jeep (Fiathoz tartonak ők is) lesz 3 éven keresztül a mezszponzor, a három év alatt 35 millió eurót fizetnek. ez azért már nem olyan rossz.
ja és céges autókat is adnak :) -
#36563 Kicsit sokallom érte, habár a mai piacon... -
#36562 Az Arsenal News úgy tudja, a Juve megegyezett Van Persie-vel és az Arsenallal (20 millió fontban). -
#36561 Ma 22.00-kor beindul végre a juventusfc.hu! A juventushungary oldaláról eljött szerkesztők(akik anno felfuttaták) pár új arccal kiegészítve (köztük velem :) ) alkotjátok a csapatot, figyeljétek, komoly lesz! Itt található meg majd a Juventus Club Hungary is, szóval az utazásokkal, összejövetelekkel kapcsolatban is ezt az oldalt keressétek.
Aki még nem tette meg vegyen részt facebook játékunkon, ahol megnyerhettek egy 2012/2013-as hazai mezt.
http://www.juventusfc.hu/
https://www.facebook.com/JuventusFc.hu
-
#36560 Cáceres: egy hónap, Pepe: három hét
Cáceres és Pepe nélkül abszolválja a Juventus az augusztus 11-i, pekingi Olasz Szuperkupát, a szezon első tétmeccsét a Napoli ellen.
Az uruguayi védő bal térdében szenvedett szalaghúzódást a TIM-kupa minitornán, szombat este Bariban, ahol hordágyon kellett levinni, a Milan elleni erőfelmérőn. Egy hónapig nem léphet pályára. -
#36559 -Caceresnél az optimistább becslés a valószínűbb,2 hónapot jósolnak
-úgy néz ki megvesszük Polit a Doriától,de a hírek szerint egyből oda is ajándékozzuk a violáknak a Jovetic biznisz keretében.amúgy Poli szerintem jó spíler meg is lehetne tartani csak kurvára tele vagyunk a kp-n.ha leigazoljuk akkor az RVP sztorinak anny is.
-Palazzi állítólag 1 éves eltiltást kért Conténak :D elég vicces lenne ha össze is jönne nekik,ugyanis továbbra is csak az a faszgyökér Carobbio egyetlen vallomása van terítéken 25 másikkal szemben.ráadásul a hírek szerint Carobbio már harmadszor változtatott azon a bizonyos vallomáson és kissé ellentmondásba ütközött.de szép is ez a calcio... -
#36558 Állítólag Ale meg Pippo megszerzése is felmerült a Watfordnál (Zola az edző).
Érdekes lenne. :) -
wright #36557 Lucio a trójai faló...:D -
#36556 Caceres 2-6 hónapra kidőlt,ma lesznek a komolyabb vizsgálatok...ha Lucio továbbra is így bohóckodik akkor idén megint karcsú lesz a hátsó szekció.ezen a szaron mindig meg kell valakinek sérülnie -
Laccyka93 #36555 Néhány észrevétel az első meccs után:
- Q-n látszik az akarás, de nem nagyon akart összejönni neki semmi sem
- Matri ma sem volt túl kiemelkedő, nem tudott helyzetbe kerülni
- Marrone, Asamoah nagy spílerek
- Masi gyerek sem rossz, tényleg lehet belőle valami
Összességében a mutatott játék szerintem kifejezetten jó, bár picit néha körülményes, de ez egyáltalán nem mérvadó. Inter meg gyengén futbalozott szerintem. -
IXEMGabeo #36554 Mi van ezzel a Lucioval h ennyit hibázik máris?:D -
#36553 Firenze égni fog ha elhozzuk onnan Jojot.amúgy én se őt preferálom,drága is lenne,nem is befejező,de azért Mirkoval ütős kettőst alkotnának az tuti -
#36552 hát azért tavaly ha van egy kis szerencséjük akkor kiejtik az Arsenalt...
szerintem nincs ezzel baj amit csinálnak,profi munka megy ott.biztos vagyok benne hogy idén is dobogó közelben lesznek -
#36551 -angol sajtó szerint egyszerre megvesszük RvP-t és Suarezt. de szép is lenne :)
-viszont úgy néz ki hogy utolsó után lehetőségként talán Jovetic összejön. ebben az esetben nem fogom megdicsérni Marottat, kellene az a klasszis befejező amit ígértek
-érdemes fogadni a mai győzelmeinkre. egész jól fizet. bwinen 2.40 meccsenként, kötésben 5.73 :). kár hogy nem tudom nézni. persze ebben a szakaszban még sokat nem számít hogyan játszunk -
#36550 Tavaly is ezt csinálták,tudják h ugyse tudnak bejutni a BL-csoportkörbe... -
#36549 értem, köszi. -
#36548 jótékonysági meccsen fog játszani -
#36547 Alex csak kirándul Tokióban, vagy ...?
Mert láttam fészbukon is megosztva hogy megérkezett, meg vmi edzésen volt, meg most a stadionban. -