Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de én még érzek erõt a csapatban, csak a Krasic féle helyzetek bemehetnének...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
14' <1 - 0>1 - 0> A. Mutu
Ez az ember hogy lehet még pályán? (pláne Olaszországban!)
Amici di nessuno...
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
a kezdõre: nem biztos, hogy én ezt küldeném ki, de Contéban bízom, amíg az eredmények õt igazolják, addig meg fõleg. remélem meg tudom nézni a meccset, de mostanában ez nem igazán biztos.
Hajrá Magyarország!
a pad ismét brutális lesz: Storari,Bonucci,Elia,Quagliarella,Matri,Vidal+valaki
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Elianak szerintem hamarosan megfogják tiltani a twitterezést,mindent kiír,most legutóbb pl azt hogy utálja Luciot amiért fejberúgta Stekelenburgot,ki kellett volna állítani.nagyon dühös rá.😄
#34689: Elia mellõzését egyelõre még meg is tudom érteni, de hogy ez a lusta, körülményes, flegma Vucsinics elõrébb álljon Quagliarellánál a sorban, aki mindig kitette a szívét-lelkét a pályára és a tavalyi szezon legjobbja volt? Na ezt nem tudom semmivel magyarázni. Egyszerûen minden aspektusában a játéknak Vucsinics felett áll, esetleg a fejjátékot leszámítva. Plusz Matri és a montenegrói olyan, mint anno a Trez-Ibra csatársor: nagyon nem illenek össze.
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
türelem,bízzunk benne
Hajrá Magyarország!
De legalább elhoztuk a 3 pontot. Csinosan is néz ki a tabella jelenleg. 😄
Amici di nessuno...
nem tudom elképzelni,hogy idén is úgy adjon nekik a gép mint tavaly
Ellenben a gyõzelemnek örülök, hajrá!
Hajrá Magyarország!
FORZAAAA JUVE!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
este jó lenne egy x és máris pontelõnyben lennénk minden riválissal szemben
Amici di nessuno...
Vucinic le , Vidal fel. Amúgy vucsinicccss adta a gólpasszt.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
én ezen nézem, de biztos van jobb is, vadászni kell
egyébként elég langyos volt ez az elsõ félidõ, bele is aludtam, Vucinic jó nagy faláb, Pirlo továbbra is jó, de mindenki alszik
Amici di nessuno...
De neki azt mondtam, hogy: Persze, nyugodtan, nem gond. Így meg lemaradtam 30percrõl😞 A Francba😄 Megjegyzem, a negyed óra alatt nem voltunk nagyon meggyõzõek, bár lehet én várok el sokat.
Azt mondom várjunk 10 fordulót és akkor kicsit tisztábban látjuk a dolgokat, és lehet értékelni. Azért ha a sérülések elkerülnek minket, akkor a 3. helyért minimum harcban kell lennünk, elég vicc lenne, ha ezzel a Lazióval kellene harcolnunk a már semmit sem érõ 4. helyért.
Amici di nessuno...
az új stadion megnyitójára nem hívták meg egyébként,Morattival és a többi elnökkel,klubvezetõvel ellentétben.ezt egy kicsit nehezményezte Moggi.(Moratti egyébként nem jelent meg,jól tette)
egyébként ez a Pirlo felszopás kicsit túlzásba megy már át.nehogy aztán minden kiscsapat ráállítson egy vadállatot aztán oda a nagy játék...a Parma szerintem rohadtul elcseszte,hogy hagyta szabadon kóricálni
„Már látni Conte munkájának a nyomát, õ a megfelelõ személy az újrakezdéshez. Amennyiben a játékosai követik õt és át tudja nekik adni a Juve DNS-ét, akkor a klub elégedett lehet a szezon végén.”
Moggi ezután a meccs hõsét, Andrea Pirlót dicsérte.
„Az új stadionban a Juventus egy olyan meccsen verte a Parmát 4-1-re, ahol végig õk irányítottak, ami nagyban Andrea Pirlónak volt köszönhetõ. Jelenleg úgy gondolom, hogy a Juventus a Lazioval lehet versenyben a negyedik helyért, ami elõrelépés lenne az elõzõ évekhez képest.”
A Bianconeri vasárnap délután a Siena együtteséhez látogat.
Forrás : Juventushungary.hu
Nah, akkor idén sem lesz dobogó 😞 Moggi eddig még nem nagyon tévedett. Két éve mindig megmondta év elején a 7. helyet. Félek most is igaza lesz 😞
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.