Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Vmit nagyon láthat benne Conte, amit senki más...

Amici di nessuno...

gercse
nem vágom én sem,
a kispadon ülõ többi ember csak dísz lenne?...

Trunks
Komolyan? Giaccherini a csodacserénk? Vicc...

Amici di nessuno...

gercse
De Ceglie bekaphatja, miatta lett szöglet, pedig azt meg lehetett volna oldani jobban is...

de én még érzek erõt a csapatban, csak a Krasic féle helyzetek bemehetnének...

gercse
ez igaz, de bõven sárgát ért az a becsúszás, csodálkoztam is, hogy nem ad rá egybõl lapot

Trunks
Ostoba barom

Amici di nessuno...

Grove4
Megjegyzem a bíró is egy fasz. Ha a zsebébe nyúl, adjon pirosat, ha nem tette, akkor már ne beszéljék rá.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
jobb lett volna, ha annál a lábfájásnál le is jön Vucinic...fasza

Trunks
Ugyan a gólt nem láttam, de vezetünk! A flegma jugó! 😊))

Amici di nessuno...

gercse
ez szép volt,
bíró kérdi, kell a síp? Pirlo már passzol is 😊 Vucinic gól 😊

ez de ravasz gól😄

Trunks
Cesena <1 - 0> Lazio
14' <1 - 0> A. Mutu

Ez az ember hogy lehet még pályán? (pláne Olaszországban!)

Amici di nessuno...

sop://broker.sopcast.com:3912/114018

Ez elég tûrhetõ

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Trunks
Stream vkinek?

Amici di nessuno...

szucsy89
Di Vaio volt játékosként tuti lõ gólt nektek 😄
Trunks
Egy fokkal jobb. Ezt a mai meccset azért kb. bármilyen kezdõvel illene hozni, bár nem akarom lebecsülni az ellenfelet. Di Vaiótól tartok is picit.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
ez találó. lehet, hogy még igaz is? 😊

a kezdõre: nem biztos, hogy én ezt küldeném ki, de Contéban bízom, amíg az eredmények õt igazolják, addig meg fõleg. remélem meg tudom nézni a meccset, de mostanában ez nem igazán biztos.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a Juventus channel ezt a kezdõt jósolja,nagyjából mindenhol hasonlót írnak maximum Marchisio-Vidal különbséggel:

a pad ismét brutális lesz: Storari,Bonucci,Elia,Quagliarella,Matri,Vidal+valaki

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Juventino vero😊

9csöves9
sajnos Vucinic esetében egyetértünk,eddig igazolja az elõzetes félelmeimet.viszont Q visszatérését szerintem csak nem akrják elsietni amíg nem muszáj.legalábbis remélem ez,és nem egy Conte vs. Q affér van a háttérben

Elianak szerintem hamarosan megfogják tiltani a twitterezést,mindent kiír,most legutóbb pl azt hogy utálja Luciot amiért fejberúgta Stekelenburgot,ki kellett volna állítani.nagyon dühös rá.😄

Trunks
Ez nálam (legalábbis) nem így van. Attól, hogy bemákoltuk pl. ezt a meccset, attól még biztos nem volt így jó az összeállítás. Giaccherinirõl a nyár elején meg se tudtam volna mondani, hogy hol játszik, de az eddigi teljesítménye (pályafutása?) alapján nem is meglepõ...

#34689: Elia mellõzését egyelõre még meg is tudom érteni, de hogy ez a lusta, körülményes, flegma Vucsinics elõrébb álljon Quagliarellánál a sorban, aki mindig kitette a szívét-lelkét a pályára és a tavalyi szezon legjobbja volt? Na ezt nem tudom semmivel magyarázni. Egyszerûen minden aspektusában a játéknak Vucsinics felett áll, esetleg a fejjátékot leszámítva. Plusz Matri és a montenegrói olyan, mint anno a Trez-Ibra csatársor: nagyon nem illenek össze.

Amici di nessuno...

Grove4
Amíg jönnek az eredmények teljeséggel hidegen hagy, hogy ki játszik.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
nem hinném,hogy Conten kívül mindenki látja mi lenne a helyes kezdõ és csak megy az árral szemben.nyilván mindennek megvan az oka,lehet ez az edzésmunka,erõnléti hiány,be nem illeszkedés,nyelvismeret hiánya,vagy csak nem értette meg az õ vagy a klub filozófiáját

türelem,bízzunk benne

Zsolti9014
mondjuk azért apróság, de örülök, hogy Kraszicsnak csak az az értetlen fintor volt az arcán, nem kezdett el hisztizni meg vagdalkozni. 😊

Hajrá Magyarország!

Trunks
Azért eddig nagyon nem vagyok megelégedve Contéval. Konkrétan tegnap 3-4 helyen mást játszattam volna a helyében (Vidal, Kraszics/Elia, Quagliarella). Q-t egyszerûen vétek padoztatni, ki merem jelenteni, hogy jelenleg a legjobb olasz csatár (még ha ez nem is ugyanazt jelenti, mint mondjuk 10 éve).

De legalább elhoztuk a 3 pontot. Csinosan is néz ki a tabella jelenleg. 😄

Amici di nessuno...

forzajuve5
jó lenne tudni mit mondott neki 😄

szucsy89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD ez nagyon nagy 😄
9csöves9

9csöves9

9csöves9
egész jó ez a Napoli,örülök,hogy elõbb játszunk a Milannal mint velük.komolyan mondom már jobban vágyom arra,hogy megverjük végre ezeket a cigánytelepükön mint a milánóiak elleni sikerre.

nem tudom elképzelni,hogy idén is úgy adjon nekik a gép mint tavaly

Zsolti9014
Egy árva percet nem tudtam nézni a meccsbõl, most tudtam végre leülni egész nap, holnap meg már suli kezdõdik nekem is...

Ellenben a gyõzelemnek örülök, hajrá!

Hajrá Magyarország!

Kaplan
A játék szerényebb volt mint a Parma ellen de kezdünk egy nagycsapatra hasonlítani. A padunk is rettentõ erõs ilyen tekintetben, ez a Gia srác nagyon-nagyon céltalanul mozgott a pályán, fogalmam sincs egyelõre mit lát benne Conte. Na mindegy, a lényeg tényleg a három pont, csak így tovább!!!

FORZAAAA JUVE!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
gyengus volt nagyon,szerdán lecserélném a fél csapatot:Matri,Vucinic,Marchisio,Pepe,Gia.utóbbi kettõt remélem nem erõlteti a kezdõben Conte,Gia elképesztõen semmilyen.Krasic be nem cserélése mikomoly volt már😄

este jó lenne egy x és máris pontelõnyben lennénk minden riválissal szemben

Trunks
Nem nagyon láttam a streamen a meccset, de megvan a 3 pont, és csak ez számít. Majd hazai közönség elõtt gálázunk megint.

Amici di nessuno...

Grove4
behúztuk, ez a lényeg. Forza Juve!

forzajuve5
szar játékkal, de azért elhoztuk a 3 pontot, most ez a lényeg

gercse
nyögvenyelõs volt, de lényeg a 3 pont,

kell ide Krasic meg Q is nagyon

Trunks
Atyaég, Vidal...

Amici di nessuno...

És azért Pepe is nagy labdát adott lássuk be. Volt vagy 30-40 méteres passz.
Kaplan
Szép gólt lõttünk! Csak így tovább! MATRI!

Vucinic le , Vidal fel. Amúgy vucsinicccss adta a gólpasszt.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
http://www.vipbox.tv/watch/7539/1/ac-siena-vs-juventus-fc.html

én ezen nézem, de biztos van jobb is, vadászni kell

egyébként elég langyos volt ez az elsõ félidõ, bele is aludtam, Vucinic jó nagy faláb, Pirlo továbbra is jó, de mindenki alszik

Trunks
Giaccherinit miért erõlteti ennyire Conte? Közben Quagliarella meg ott ül a padon... elég vicc. Különben is most erõsebbnek tûnik a padunk, mint a kezdõ.

Amici di nessuno...

Hogy játszunk eddig? Elsõ felesbõl kb negyed órát láttam, mert bátyám itt van a nõjéval, azt megkért a csaj, hogy hadd gépezzen már. Belül ezt mondtam: -Hát normális vagy, Juve meccs alatt?! Majd biztos..
De neki azt mondtam, hogy: Persze, nyugodtan, nem gond. Így meg lemaradtam 30percrõl😞 A Francba😄 Megjegyzem, a negyed óra alatt nem voltunk nagyon meggyõzõek, bár lehet én várok el sokat.
forzajuve5
valakinek mûködõ stream?

9csöves9
jááj.

Trunks
Csak nehogy az legyen, mint Diegóval 2 éve. Õ is remekül kezdett, aztán eléggé eltûnt (mondjuk a csapat egy rakás fos volt). Na meg tavaly Kraszics is eléggé beleszürkült pár hét/hónap után.

Azt mondom várjunk 10 fordulót és akkor kicsit tisztábban látjuk a dolgokat, és lehet értékelni. Azért ha a sérülések elkerülnek minket, akkor a 3. helyért minimum harcban kell lennünk, elég vicc lenne, ha ezzel a Lazióval kellene harcolnunk a már semmit sem érõ 4. helyért.

Amici di nessuno...

9csöves9
jólvan azért még így 1 forduló elteltével ne szomorkodj,pláne,hogy vezetjük a tabellát😄

az új stadion megnyitójára nem hívták meg egyébként,Morattival és a többi elnökkel,klubvezetõvel ellentétben.ezt egy kicsit nehezményezte Moggi.(Moratti egyébként nem jelent meg,jól tette)

egyébként ez a Pirlo felszopás kicsit túlzásba megy már át.nehogy aztán minden kiscsapat ráállítson egy vadállatot aztán oda a nagy játék...a Parma szerintem rohadtul elcseszte,hogy hagyta szabadon kóricálni

Csacsi
Luciano Moggi szerint a Juventus jól döntött, amikor Antonio Contét nevezték ki a csapat edzõjének, mivel a torinóiak egykori játékosaként jól ismeri a klub belsõ mûködését. Az egykori transzfer guru emellett elárulta, hogy a szezon végén hova várja a torinói csaptot.

„Már látni Conte munkájának a nyomát, õ a megfelelõ személy az újrakezdéshez. Amennyiben a játékosai követik õt és át tudja nekik adni a Juve DNS-ét, akkor a klub elégedett lehet a szezon végén.”

Moggi ezután a meccs hõsét, Andrea Pirlót dicsérte.

„Az új stadionban a Juventus egy olyan meccsen verte a Parmát 4-1-re, ahol végig õk irányítottak, ami nagyban Andrea Pirlónak volt köszönhetõ. Jelenleg úgy gondolom, hogy a Juventus a Lazioval lehet versenyben a negyedik helyért, ami elõrelépés lenne az elõzõ évekhez képest.”

A Bianconeri vasárnap délután a Siena együtteséhez látogat.

Forrás : Juventushungary.hu

Nah, akkor idén sem lesz dobogó 😞 Moggi eddig még nem nagyon tévedett. Két éve mindig megmondta év elején a 7. helyet. Félek most is igaza lesz 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.