44078
-
#36625 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#36624 Dejó, hogy ez a retek sportklub vette meg a közvetítések jogait! Direkt azért köttettem be a DIGI-t, hogy tudjam nézni ezt a szaros Serie A-t, erre 3 év után odadobják a SK-nak, ami persze nincs a Digi kínálatában! :@@@@@@@@@@
-
#36623 hát ez engem is.lehet, hogy a törökök kérése volt, hogy játsszon ezen a két felkészülési meccsen. sok sikert neki, sajnálom kicsit mert nagyon jól indult.a Bologna elleni műesés és 3 meccses eltiltás(azóta se volt ilyen a ligában természetesen meg előtte se) törte szerintem ketté a játékát, onnantól lejtő volt.
egyértelmű, hogy most a klub várja még az eladásokat, ha végre elmegy Melo is (meg Jaki,Pazienza) akkor felgyorsulnak a dolgok Armero és A csatár kapcsán -
#36622 az igen. ez most nagyon meglepett
A Fenerbahçe csapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy 7 millió euróért szerződtette a Juve szélsőjét, Milo¹ Krasiæ-ot. -
#36621 -
#36620 ott bombázás lenne :D:D -
#36619 és ha adott esetben zsidók szeretnének pénzt csinálni a csapatodból annak is örülnél? vagy ott már nem számítana a siker, meg a jó csapat? harakiri lenne?:D -
#36618 pénzt akarnak csinálni a csapatból, amihez folyamatos siker kell meg reklámok, jó csapatot akarnak építeni, ennek örülök igen -
#36617 nem buták egyáltalán, épp ez lesz a bajotok. megvesznek titeket kilóra és te még örülsz is neki:) -
#36616 lehet poénkodni kínával, ott van a legtöbb pénz a világon nemhiszem h buták lennének :) -
#36615 bármi lesz az ügyből, én már le fogom szarni mi tenne jót az olasz focinak. remélem az Udinese be se jut, és ti is kiestek a picsába amint lehet.a legjobb meg az lenne ha ezentúl egyetlen egy Juventus játékos sem lenne a válogatott tagja.
ez a minden logikát nélkülöző szarkavarás ami megy egyszerűen hihetetlen. amit ezek művelnek olyan még Magyarországon sincs.
most már azt mondom nem szabad semmilyen "vádalkuba" belemenni, még ha ezzel elveszítjük Contét,Bonuccit,Pepét akárkit évekre akkor se. Agnelli növesszen végre golyókat és itt az ideje, hogy a család és a klub minden lehetséges bíróságon megtámadja ezt az ügyet, mert van rajta mit bőven megtámadni. és nem meghunyászkodni és belemenni a gyorsított eljárásba mint 2006-ban... -
na mondjuk egy ilyen nem tenne jót az olasz focinak... -
#36613 Conte nem megy bele a vádalkuba, ezért Palazzi 15 hónapot kér neki... -
#36612 most érkeznek Conte ügyvédjei Rómába, 2 óra körül már várhatóak fejlemények.egyes helyeken azt írják pozitív lesz számunkra a dolog a sok ellentmondás miatt, de a legtöbb hírforrás szerint inkább a 3 hónap 500 ezer euró vagy a 4 hónap+pénzbüntetés verzió tartja magát. -
#36611 a meccset nem láttam, de hatalmas gesztus volt Leonak adni a csk szalagot, pedig kezdett Gigi is.Krasic meg a végén még megragad.lehet Conte továbbra is gondolkozik a 4-3-3-ban, ott nálam elférne a támadóhármas jobb szélén.
közben meghirdették az új stadiont az internél, állítólag ilyen lesz:
-
#36610 Krasic az utolsó perces gólokra specializálódott :D
egyénként nagyon unalmas meccs volt. a vége 1-1 -
#36609 Contét és Alessiót kivéve mindenkivel megegyezésre tud jutni az ügyészség - jelentette a Tuttojuve.
Contét a bizottság 7 hónapra, míg segítőedzőjét 6 hónapra szeretné ítélni. Azóta sincs egyesség a két fél között. -
#36608 elutasították az alkut mivel nem volt összhangban a vádakkal. dögöljenek meg!!!! -
#36607 Ez így egy vicc, de mit is vártunk. 1 pont levonás a Torónál is nevetséges. Ha bűnősök, akkor legyenek normálisan megbüntetve, ha meg nem, akkor meg ne legyen semmi. Áááá. -
#36606 így is lett. Conte 3 hónap+200.000, Alessio 2 hónap+60 ezer. Stellini még 2 éve a Bari játékosaként benne volt a dologban, így ő súlyos, 2 év 6 hónapos eltiltást kapott. a Torino -1 ponttal indul a bajnokságban. Carobbio mert csicsergett 4 hónap!! eltiltást kapott, holott ő bundáért volt terítéken, nem pedig jelentési kötelezettség elmulasztásáért.
Conte meccsnapon nem nyilatkozhat, és nem mehet be az öltözőbe, a mindennapi munkában viszont részt vehet a csapattal.Pepe és Bonucci később, viszont egyre biztosabb, hogy Leo nem fog belemenni az alkuba. -
#36605 egyébként már hivatalos az eltiltás? egy-két helyen már úgy írnak róla.
mert ha igen akkor elméletileg már ma sem lehetne ott a Benfica elleni meccsen -
#36604 Úgy néz ki ez lesz+200.000€-t kell befizetnie valamilyen jótékony célra. A szuperkupa meccs,3 bl és 10 bajnoki van benne.az edzéseket vezetheti,csak nem meccselhet. -
#36603 Most olvastam twitteren nem tudom mennyi a valóságalapja:
Antonio Conte banned from 1st august to 1st november. Won't be allowed in Champions League also. Back on 4th november: Juventus-Inter... -
#36602 arról nem is beszélve, hogy normális ember a való életben sem rohan a rendőrsége,ha egy barátja,haverja,családtagja,csapattársa,akárkije valami disznóságot csinál. épp ezért nálam Conte,Pepe,Alessio és Stellini semmit nem csökkentek a szememben. egyelőre Leo felé is megvan a bizalom kérdés, hogy meddig... -
#36601 egyébként is, ha tudsz a bundázásról akkor is mit tudsz tenni. pláne olaszországban. el lehet képzelni milyen emberek és milyen körök keresik fel az embert... életével játszik kb aki a köpni mer -
wright #36600 A 'kezd tele lenni a faszom a calcio-val' mondat csak bennem fogalmazódott meg? -
#36599 az egész egy faszság. eleve ez, hogy nem nekik kell azt bebizonyítani, hogy valaki bűnös, hanem neked azt, hogy ártatlan vagy. le van szarva, hogy Carobbio szavával szemben 25-en mondják az ellenkezőjét, ha nem tudod bebizonyítani akkor megy az eltiltás...mondjuk a 2006-os ügyek levezénylése után én már nem csodálkozok semmin
az egész arra lesz jó, hogy az okos nso stb. olvasóknak, tévénézőknek annyi fog lejönni, hogy JUVE-BUNDA.erre is megy ki a játék, nem véletlenül. -
#36598 A legrosszabb az egészben, hogy kb. bemondásra el lehet tiltani embereket. Lásd itthon Mészáros esete, akiről ki is derült, hogy ártatlan, mégis egy évet elvettek a karrierjéből. Ami még baj, hogy bebizonyítani az ártatlanságot pedig rohadt nehéz, ha vki azt mondja rólad, hogy bundáztál. Nagyon gáz ez az egész. -
#36597 Bonucci esetében én sem értem, de hát ez a történet amúgy se kerek egyáltalán. most a legújabb az, hogy ő nem megy bele a vádalkuba, és be fogja bizonyítani az ártatlanságát... -
#36596 Ezt nem is értem. Ha Bonucciról kiderül, hogy bűnös, milyen vádalkut lehet kötni? Beköp másokat?
Kraszics pedig minek játszik? Nem hiszem, hogy a barátságos meccseken mutatott játéka alapján jobban el tudjuk adni, így viszont csak a helyeket veszi el mások elől. -
#36595 Hertha vezető kritizálták a Juvét h nem a sztárokkal álltunk fel. :D
Így is kikaptak 2 góllal mekkora verést akartak ezek?? :D
-
#36594 A Sky Sport 24 információ szerint Bonucci, Pepe, valamint a két tréner, Alessio és Stellini esetében is vádalkura készülnek a Juventus ügyvédei. Simone két hónapra számíthat így, Leo viszont egy évre (!), és ez a legpozitívabb forgatókönyv, mert akár három éves eltiltást is kaphat. -
#36593 -
#36592 Matri góljával vezetünk -
#36591 15.00 Hertha BSC-Juventus
streamek:
Sport1 de
-
#36590 úgy néz ki Conte kénytelen lesz vádalkut kötni. így megúszhatja 3-4 hónapos eltiltással. Alessio is hasonlóképpen fog járni. így marad a primavera edző addig a padra... nagyon nem lesz ez így jó :S
persze még várni kell pár hetet, most még nem lehet semmit sem biztosra tudni -
#36589 A várható kezdők a Herta meccsre
-
#36588 Az lehet, hogy a hangulat jobb, de nem fogok többet fizetni egy kényelmetlenebb utazási módért, ami tovább is tart+teljesen meg vagyok kötve, hogy mikor megyek hova. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen. Csak furcsa nekem, hogy általában mindenki sír itt, ha egy jegy 60 euróba kerül, vagy mindenáron próbál megspórolni 1-2k-t egy úton, de egy buszos túrára meg nem sajnál 180 eurót... kicsit furcsa. 100-ért még ok, ennyit tuti nem ér. -
#36587 pont a társaság része a legjobb az ilyen utaknak, most ha kimész vkivel 1 meccsre nem dob akkorát mintha 50en mentek ki, és közben egész úton isztok meg szidjátok a juvét:) -
#36586 Wright nagyjából leírta, a jegy is ( a Viking is ráteszi a magáét a jegyre amit a klubnak adnak, ebből élnek ) és a busz is drágább annál amit írtál.másrészt megfizeted azt is, hogy minden a segg alá van tolva, nem kell neked otthon szervezkedned, fapadosoznod, ide vonatozni oda vonatozni. ezt a kurva nagy szervező munkát pedig valamennyivel honorálod( nem kell kurva nagy összegekre gondolni). ne felejtsük el van hogy több mint 100 ember utaztatásáról van szó és ennyi embernek nem egyszerű már jegyet szerezni az új stadionba, és ennyi embert nem lehet a legkönnyebben elszállásolni sem. nem a legolcsóbb az tény, csak hát sokkal nagyobb poén 50-100 Juventinoval együtt utazni busszal mint egyedül, vagy 4 haverral repülővel.