Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Reméljük Ranieri még sokáig boldogítja az Intert 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
már 3 gólnál jár és oda vannak érte.sajnáltam én is,de szerintem jó helyen van.

bár én nem vagyok benne biztos,hogy ki fogja csengetni a Galata azt a 13 milliót...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
<#confused> (ráadásul gólt is lõtt tegnap)

Amici di nessuno...

gercse
hát csak ez a lelkesség néha átcsapott ámokfutásba nálunk, amire sok szükség nincs

forzajuve5
kell nekünk az ilyen lelkes embereket elengednünk...

9csöves9
sajnos igazságos ez az x,nagyon nem ízlett a csapatnak ez a hirtelen felforgatás.én a szezon elõtt 10 ponttal számoltam erre a 4 meccsre,szóval nem vagyok teljesen elégedett.a Milan szerintem hazai pályán fogható,az lesz az elsõ igazi erõpróba,na meg onnan csinos kis sorozatunk lesz.ezért lett volna fontos ez a hozható 12 pont

Trunks
Ááá, második félidõ már jó volt, ezzel a játékkal simán nyernünk kellett volna, még hátrányból is. A védelem nagyon bizonytalan volt Lichti és Barzagli kivételével, úgyhogy végül is örülhetünk az 1 kapott gólnak.

Összességében azért a 4 (könnyen) nyerhetõ meccsbõl nem vagyok elégedett eddig a 8 ponttal, most megléphettünk volna picit a riválisoktól.

Amici di nessuno...

Trunks
20 perce kellett volna behozni Q-t, nem az utolsó 10 percre.

Amici di nessuno...

Trunks
Sokat javult a játékunk. Viszont ez a bíró egész nevetséges. Vidalnak lerúgják a fejét a 16-oson belül, erre semmi. Elég érdekes...

Amici di nessuno...

banok
Gyengébb nettel ez talán nem akad igaz ez nem Digisport.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Csacsi
Sajnos igen...bár lehet rossz helyen nézem 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

banok
A Digisport link is akad? Mások nem panaszkodnak.

Forza Italia
KRASICCCCCCCCC 😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Csacsi
Nincs valakinek egy normális streamje....mindenhl akad 😞

Trunks
Szerintem már évek óta a világ legjobbjai közt van. Ebben a gólban õ is benne volt, de ilyen mindenkivel elõfordul. Emellett vagy 3-4-szer mentett kritikus pillanatban, míg Grosso össze-vissza bénázik csak.

A játékunk pedig tragikus eddig. Mondjuk a Cataniának se volt túl sok helyzete, de eddig határozottan jobbak. Conténak nagyon ki kéne vmit találni.

Amici di nessuno...

forzajuve5
de Chiellinibõl se lesz már soha klasszis védõ. mire egyszer talán lesz egy értelmes edzõnk aki azt faraghatna belõle addigra már túl idõs lesz

Trunks
Most rohadtul haragszom Contéra. Ha nem bízik De Cegliében, akkor miért kellett elküldenie Zieglert? Grosso továbbra is egy vicc.

Amici di nessuno...

banok
15.00 Catania-Juventus
tv: Digisport hu/sk/cz
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

forzajuve5
meccs elõtt ha tud valaki jó streamet akkor azt megköszönném

9csöves9
a Bologna meccs vége felé történt kakaskodásnál,egy szurkoló megütötte Di Vaiot.várhatóan 5 évre kitiltják a stadionból.

Zsolti9014
fõleg az általad elsõként feltüntetett idézet üt hatalmasat! 😄

Hajrá Magyarország!

Trunks
Hehe, jó kis videó. Érdemes megnézni oldalt a "Materazzi dives after Del Piero pwnage" címût is. DP lefordul Matrixról, erre õ a fejét fogva elterül a füvön. A legjobbak a hozzászólások: 😄
»in honor of Zidane, everybody should headbutt this guy. it" should be a Football tradition .«
»Del Piero's face is saying "Where's Zidane when you need him?"«

Amici di nessuno...

Zsolti9014
vagyis, nem biztos, hogy pont ezt kerested, mert kicsit itt a vágás miatt kevesebb látszik...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Keresés közben ezt találtam, nem az amit kértél, de érdekes 😄 ITT

Amit pedig kerestél, 3:30-tól
EBBEN a videóban

Most jövök rá újra, mennyire is hiányzik Pavel! :')

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
nekem valahol megvan a komplett meccs is 😊

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Az a videó nincs meg valakinek, amikor Nedved sárgát kap a Bl elõdöntõben, és emiatt nem játszhat a döntõben. Ott elméletileg pont Conte vígasztalja.

Köszi elõre is.

9csöves9
Storari-Motta,Sörensen,Bonucci,Grosso-Vidal,Pazienza-Eszti,Q,Toni,Elia kezdõ állt ki a meccsen.azthiszem mondhatjuk,hogy elég bõ keretünk van,pár csapatot megfingatna ez a kezdõ az A-ban

9csöves9
ma már játszott is a csapat egy barátságos meccset,természetesen nagyrészt a kimaradók.14-2 lett a vége Q 6,Toni 4,Elia 2 illetve Grosso és Motta 1-1 gólt rúgtak.Quagliarellát már ettõl függetlenül is késznek tartották a Catania elleni meccsre,Eliával és Esztivel együtt.szerintem Conte most már be fog dobni mindenkit az újak közül még a Milan meccs elõtt.

gercse
<#taps><#idiota>

9csöves9

gercse
Most én is inkább az elõttem szólóval értek egyet, most még teljesen hülyeség jósolni, bármi lehet még.
Ranieri meg nem rossz edzõ, de remélem tartja a jó szokását, és bajnok ezután sem lesz 😊

WuFraZselic
úgy látom félreértettél, én leszarom, hogy lenézed az Intert, de 3 forduló után felesleges esélyesekrõl beszélni, csak 3 hely kiadó a BL-be, és jó pár csapat pályázik rá

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
bár én utálom de a fos romát 2. helyre hozta fel, ez a keret pedig sokkal erõsebb mint a romáé volt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Gratulálunk, ha ennyi jött át. <#eljen> Gyere máskor is!<#wave>

Amici di nessuno...

Trunks
Én nem akartam senkit provokálni, ha nem tetszik, nem kell ezt a topikot olvasni. Azt meg sehol se írtam, hogy milyen jó a csapatunk, mert eddig egész jól ment. Csak annyit, hogy Ranieri nem fog semelyik csapattal se bajnokságot nyerni soha. Ezzel az Interrel még a dobogó is bravúr lesz az õ képességeivel.

Amici di nessuno...

WuFraZselic
tehát 3 forduló után reális BL-helyekrõl beszélni? értem. akkor a Betis már készülhet a 2012/13as csoportkörre

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bakkerman
Innentõl a BL-nek muszáj meglennie

nem bajnoki címrõl beszélt,hanem arról,hogy a BL hely meglehet,amiben igaza is van,az internek viszont közel se biztos még a BL

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WuFraZselic
ej de nagy az önbizalom kemény 3 forduló után

Trunks
Elõször azt hittem, hogy vmi kegyetlen szar vicc, hogy Ranieri lesz az Inter edzõje, de aztán kiderült, hogy mégse. <#mf1> Lassan a helyükre kerülnek. Végül is jó döntés, ha a 4-5. helyért akarnak harcolni a Romával, Udinesével, Lazióval. Innentõl a BL-nek muszáj meglennie. Csak a Napoli és a Milan maradt, mint rivális.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
A meccsnek csak az elejét láttam, meg a gólokat. A döntetlen az nem örömteli, de legalább veretlenek vagyunk, és ahogy írjátok, hajtás is volt.

A gólt nem akarom senkire kenni, mert persze nagyon kellemetlen volt az a fejes, de Gigi pár évvel ezelõtt ezt kitolja. 😊
Mondom még1x, véletlen se volt az övé a gól, csak régebben ezt bravúrral fogta volna.

Hajrá Magyarország!

gercse
igen,
az egyetlen igazán nagy pozitívum a mai döntetlenben, hogy hajtottak rendesen a srácok, le a kalappal, csak nem kéne így elcseszni egy nyerhetõ meccset

Csacsi
Ma nem is volt akkor baj ez a Giaccherinivel....lendületet vitt a támadásokba. Érzésem szerint Krasic elfáradt. És ráadásul többet is tud védekezni mint Krasic, így érthetõ csere volt.

Vucinic meg egy balfasz.

Buta szabálytalanságot csinált. Semmi értelme nem volt.

Viszont tetszett, hogy meghalt a csapat a pályán.

Nagyon rég nem láttam ilyen Juventust....pedig mikor beléjük szerettem...az leginkább annak volt köszönhetõ, hogy 90 percig nem nagyon álltak meg.

9csöves9
hát kurvaanyáztam rendesen,de igazából nem tudok rájuk haragudni mert mentek elõre rendesen.kivéve a türhõ Vucinicra,faszomért nem kért cserét inkább.na meg ez a Giaccherini erõltetés egy rossz vicc,nem is értem.amúgy durva volt,mindhárom cserét pontosan bemondtam elõtte,mondjuk a Gia-Krasicot úgy,hogyha ezt meghúzza Conte akkor kidobom a tévét

Pirlo világklasszis módon játszott megint,és ez még jobb lesz ha Vidal kerül mellé.bírom Marchisiot meg minden,de iszonyat gyengén játszik.mindig villant egy két szép cselt vagy gólt és akkor mindenki elfelejti a lopakodó üzemmódot amiben pörög egész meccsen

Kíváncsi vagyok, hogy Contét most is meggyõzte e Giaccherini játéka, mert engem egyáltalán nem.

Kaplan
Én sem kerültem lépéshátrányba, de szerencsére a csapat sem 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Jó lesz ez, még veretlenek vagyunk és nem kerültem lépéshátrányba sem. Forza Juve!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
10 emberrel is simán jobbak voltunk, akkor 11-gyel még inkább meg lett volna ez a meccs...kár a 2 pontért, de legalább az ellenfelek sem nyertek

Trunks
Ugyan a meccsbõl jó ha minden 15. másodpercet láttam, de úgy tûnt, hogy simán verni kellett volna a Bolognát. Ráadásul a Napoli, Inter kikapott, a Milan és az Udinese x-elt. Rohadt nagy sansz volt pedig. 😞

Amici di nessuno...

gercse
csak annyi lett volna, hogy most még nem annyira gáz, mint eddig

Simán be lehetne darálni pedig ezt a Bolognát.