Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk így ha ügyes vagyok rá tudom tetoválni legalább a bõrére,hogy "takarodjál el az elsõ csapathoz amelyik megkeres télen" 😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egyébként csak azért van bent mert véletlen kitöröltem a régit, de ha megtalálom visszarakom
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
annyit tudok még, hogy a Sportfive Italia nevû cég vásárolta meg a jogot a névadáshoz
Amúgy most mi pontosan az új stadionunk neve?
Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hajrá Magyarország!
Az Udinese elleni meccset mikor pótoljuk? Minél késõbb, annál jobb.
Amici di nessuno...
Vucsinics meg tegnap pont a szebbik oldalát mutatta, de néha túl flegma és önzõ. A kiscsapatok ellen meg tényleg majdhogynem használhatatlan, ahogy mondtad. Giaccherinit tegnap se láttam jónak, bár a szélsõk közül egyedül Pepe védekezését tudom kiemelni, Kraszics is szürkébb volt egy elefántnál is. Legalább van hova fejlõdni. 😊
Amici di nessuno...
tetszik, hogy hajt mint az állat, és annyira nem ügyetlen, meg eszetlen
az megvan,hogy Seba vezeti a góllövõlistát?én még mindig nem tettem le róla,hogy nálunk fog játszani jövõre
Abbiatit sajnálom a potyagólja miatt (na, azért nem annyira, csak mégis jól nyomta nálunk is).
Ellenben Marchisio... 😊 Nem tudom szavakba önteni a gondolataimat. Van, hogy eltûnik hónapokra (pedig pályán van 😛), aztán pedig lõ 2-t a Milannak, vagy valami parádésat, mint az elsõ meccsen.
Forza JUVENTUS!!!!
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
szerintem a Milan nem a 2.félidõben játszott X-re,hanem az elsõ perctõl fogva.ez egy bajnoktól számomra kibaszott nagy gáz,pláne,hogy nem a Barcelona vagyunk
#acm
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ma viszont nagyon jó volt!
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
#34763: Azt hittem juvés vagy nem Interes
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
huhú mi van menstruál?
ma Pirlo és DC játéka kérdéses