Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
amúgy jól mutat meg minden csak Gyurika rontja az összeképet(már ha õ az)

mondjuk így ha ügyes vagyok rá tudom tetoválni legalább a bõrére,hogy "takarodjál el az elsõ csapathoz amelyik megkeres télen" 😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
rémeket látsz :-)

egyébként csak azért van bent mert véletlen kitöröltem a régit, de ha megtalálom visszarakom
9csöves9
a szövegdoboz baloldalán jól látom,hogy Amauri látható ráadásul félmeztelenül?nemááár😄

9csöves9
Marchisio tegnap megszerezte elsõ válogatott góljára,és összeszedett egy kisebb sérülést is.amúgy kezdõ volt még Gigi,Bonucci,Chiello,Barzagli és Pirlo is.Prandellinek miért nem sipákol most senki,hogy a fél kezdõ Juvés?😊 a túloldalon Krasic játszott,ám általában Chiellinivel és Marchisioval találkozott akik mindig elõre tudták mit fog csinálni és könnyedén hatástalanították.tanulhatna egy két új mozgást,mert iszonyatosan egysíkú lett a játéka.

Köszi. 😊

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

forzajuve5
a wikipedia Juventus Stadium-nak nevezi, és a legtöbb helyen is ez van.
annyit tudok még, hogy a Sportfive Italia nevû cég vásárolta meg a jogot a névadáshoz

Szép meccs volt, szép gyõzelem. 😊
Amúgy most mi pontosan az új stadionunk neve?

Forza Juve per Sempre! Pavel Pavel Nedved Nedved

rég írtam ide😄 de Juve Milan 2-0 örültem neki😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Breki33
Breki33
Zsolti9014
hatalmas figura Conte. játékosként is imádtam, pedig akkor õ volt a "szürke vízhordó"...na ja, milyen csapat is volt az! 😊

Hajrá Magyarország!

Trunks
Ja meg én pont azért játszattam volna tegnap Matrit, mert Milan-nevelés, ezért pluszmotivációja van ellenük.

Az Udinese elleni meccset mikor pótoljuk? Minél késõbb, annál jobb.

Amici di nessuno...

Trunks
Sajnos Seba már nem fog visszajönni, úgy érzem. Különben sem férnek el Pirlóval együtt a pályán. Kár érte, az tuti.

Vucsinics meg tegnap pont a szebbik oldalát mutatta, de néha túl flegma és önzõ. A kiscsapatok ellen meg tényleg majdhogynem használhatatlan, ahogy mondtad. Giaccherinit tegnap se láttam jónak, bár a szélsõk közül egyedül Pepe védekezését tudom kiemelni, Kraszics is szürkébb volt egy elefántnál is. Legalább van hova fejlõdni. 😊

Amici di nessuno...

Belõle simán kinézem😊

gercse
Lichtsteiner pedig frankó igazolás volt, most már nagyon tuti 😊
tetszik, hogy hajt mint az állat, és annyira nem ügyetlen, meg eszetlen

9csöves9
Alex nyilatkozta a meccs után,hogy annyira együtt élt a meccsel,hogy úgy elfáradt mint ha végigjátszotta volna😊

9csöves9
adom,bár azért ilyenkor megjegyezném,hogy most pont Vucinic és Gia nem volt annyira szar,ilyenkor azért nem bántom õket.Vucinicnál viszont kurvára látszik,hogy mentálisan nincs teljesen a toppon.tegnap is azért játszott jobban,mert rangadó volt és ez motiválja.ha egy kiscsapat ellen kell esetleg csereként beállni akkor megy a lötyögés,a pofázás meg a kiállítás.ez nagyon nem jó,remélem Conte ezzel kezdeni fog valamit

az megvan,hogy Seba vezeti a góllövõlistát?én még mindig nem tettem le róla,hogy nálunk fog játszani jövõre

Breki33
Zsolti9014
sajnos nem tudtam megnézni a meccset, de nagyon jó volt ilyen eredményre ébredni! 😊
Abbiatit sajnálom a potyagólja miatt (na, azért nem annyira, csak mégis jól nyomta nálunk is).

Ellenben Marchisio... 😊 Nem tudom szavakba önteni a gondolataimat. Van, hogy eltûnik hónapokra (pedig pályán van 😛), aztán pedig lõ 2-t a Milannak, vagy valami parádésat, mint az elsõ meccsen.

Forza JUVENTUS!!!!

Hajrá Magyarország!

Trunks
Jó volt ez így, de azért Contéval továbbra se értek egyet sok dologban. Konkrétan ezek a csatárposzt, vmint Giaccherini további erõltetése. Az eddigiek nem igazán õt igazolják, hisz összesen a 9 gólunkból kettõt lõtt csatár (Matri-Vucsinics 1-1), egyet Lichti, a többit pedig a középpálya, élén Marchisióval. Giaccherini pedig konkrétan eddig alig mutatott vmit. De legalább a tabellára jó ránézni.

Amici di nessuno...

gercse
Szegény Abbiati, nagy kapus még, de egyre gyakrabban csúsznak be neki ilyen bakik (hál'isten 😄)

Jó volt látni azt, hogy a meccs után Conte mekkora boldogsággal ölel meg minden játékost.Az viszont picit elszomorít, hogy Alex ilyen mérkõzéseken már epizódszerephez sem jut.Persze tudom, hogy sajnos ez az élet rendje.

9csöves9

9csöves9
persze,teljesen elégedettek akkor lennénk,ha rúgtunk volna egy hatost😄

szerintem a Milan nem a 2.félidõben játszott X-re,hanem az elsõ perctõl fogva.ez egy bajnoktól számomra kibaszott nagy gáz,pláne,hogy nem a Barcelona vagyunk

LasCar16
Hát mit mondjak, erõnlétünk egy nagy nulla volt, Xre mentünk a második félidõben, grat a Juvénak, de azért ezzel a produktummal nem lehettek teljesen elégedettek.

#acm

9csöves9
nagyon nagy volt! hihetetlen a Milan mennyire az x-re játszott,bármelyik kiscsapat többször próbálkozott volna mint tegnap õk.a mi csapatunk viszont nyerni akart és meg is lett az eredménye.voltak gyengébb teljesítmények,de hát ilyenkor leszarom,ha így hajt mindenki.Contéra kicsit pipa voltam,hogy nem mert változtatni nagyon 0-0-nál,de hát õt igazolta a történet.(én egy Marchisio-Matri cserét húztam volna😄)

Grove4
SOLO LA JUVE E MAGICA JUVE ALE!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Eddig is kirobbanthatatlan volt a csapatból ezután meg pláne.
Ma viszont nagyon jó volt!

Trunks
Gyönyörû!!! Azt hittem, hogy már 0-0 lesz a vége, miután körbelõttük a kaput. Szerintem elégedettek lehetünk a játékkal, az eredménnyel meg pláne. Kicsi csalódást nyújtott a Milan játéka, mert szinte végig 8 emberrel védekezve bunkerfocit játszottak, ennél többet vártam tõlük. Megérdemelt a gyõzelem, még ha a góloknál szerencsénk is volt. Csak így tovább!

Amici di nessuno...

Breki33
Count Adyn
Marci hevesen!!😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Breki33
Az a csapat nyer amelyik nyerni akart <#pias><#taps>
gooooooooooooolllllllllllllllllllllll
Végre!

Kraszics megint elég gyengécske.

Trunks
Így van. Még annyit akartam hozzátenni, hogy Chiellini végre megint klasszis teljesítményt nyújt. Bonucci viszont elég bizonytalannak tûnik. Kraszics pedig egy az egyben agyonverhetné Zambrottát (+ ott van Lichti is). Jobban kihasználhatnánk a széleket.

Amici di nessuno...

gercse
Jó lenne ezt folytatni, védelem is viszonylag szépen teljesít, ha gond volt, akkor jött a végén blokk rossz esetben.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem eddig nagyon tetszik a játék képe.Néhány kivétel persze akad.

Trunks
Eddig határozottan jobbak vagyunk. Vucsinics végre a szebb napjait idézi, Marchisio pedig nem tudom ma mit evett, mert minden támadásban részt vesz, végre hasznos mezõnymunkát végez. Egyelõre tetszik a játék, csak gólokban is megmutatkozhatna.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Na mivan mar hogy mindenki kisszögletet csinal?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
Na Forza Juventus!!! Nagyon kell ez a gyõzelem!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

banok
20.45 Milan-Juventus
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gercse
Gio ma eddig 2 gól, egyik tizi...

limperatore
<#eljen>
#34763: Azt hittem juvés vagy nem Interes

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Azért tegnap elég csúnyán belenyúltak a meccsbe. Ha nem az Inter lett volna a szenvedõ fél, még sajnáltam is volna õket.

Amici di nessuno...

9csöves9
Aquilani: Conte did not consider me in his plans? That's his choice I respect that, but Juve will see blood on Sunday evening.

huhú mi van menstruál?

Breki33
intert is tolták

akkor nem panaszkodtak :-)
9csöves9

9csöves9
a Napolit masszívan tolják a sporik amióta feljutottak.kiváncsi leszek ez elég lesz e a bajnoki címre...

ma Pirlo és DC játéka kérdéses

bakkerman
nézz be inter topikba,ott a bírótól kezdve moggi-ig mindenkinek anyáznak 😄DDDDD nem ízlett a nápolyi,pedig 3-at is kaptak kóstolónak 😄DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!