Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Conte, te pedig nehogy véletlenül cserélj bazzeg! Vagy hozd be inkább Giaccherinit!
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hozzáteszem bár jobb a Napoli, leginkább a játékunk rombolásában jeleskednek, normális kidolgozott helyzetük nagy jóindulattal az elsõ góljuk volt csak. De az is mekkora védelmi hiba volt már...
Ez a bíró meg egy nagy barom. Vidalt legyilkolják hátulról, erre Bonucci kap sárgát. A tizenegyest is vicc volt, hogy visszafújta. Lichtsteiner se értem miért kapott sárgát.
Estigarribia ---->
<---- Quagliarella kellene
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
De Laurentis ezt is szépen kisírta maguknak,remélem azért a könnyei most nem árasztják el a koszfészket
( <#wave>#wave> )
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Conte cseréi megint nem ültek,de majd belejön ebbe is.Giaccherininél a hajamat téptem,pláne,amikor Marchisio lazán begúríthatta volna a labdát a helyzeténél.én a 60.perc körül behoztam volna Pazienzát Pirlo helyére,mert õt nagyon megfogták és látszott rajta a sérülés is.Matrit meg nem kaptam volna le,Vucinic helyére jöhetett volna Quaglia.na mindegy ne elégedetlenkedjünk😊)
Marchisio nem játszhat Nápolyban,a túloldalon elvileg Lavezzi lesz az eltiltott,de olvastam már más infót is róla.
Kellett egy jó irányító : Pirlo
Kellett egy tüzes csupa szív edzõ : Conte.
Lehet szídni a cseréit. De 11 meccs után veretlenül vezetjük a bajnokságot, úgy hogy 1 meccsel kevesebbet játszottunk a második Udinesenél. Ás találkoztunk már az Interrel, a Milannal, a Palermóval, és ma a Lazioval.
Ha kedden megverjük a Napolit...akkor kár lehet nagyot is álmodni.
Én örülök a fiúknak, és a mutatott játéknak is. Nemzetközi szinten ez kevés lehet, de igazából most kezdünk el újra építkezni...és mióta Nedved visszavonult most van igazán Juventus mentalitás a csapaton, ami nagyon hiányzott az elmúlt évekbõl.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Nem baj nyertünk és ez a lényeg.Azért a második félidõt oda attuk rendesen a Laziónak.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream (kicsit le kell görgetni)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Buffon, Manninger, Storari;Chiellini, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner, Sorensen;Pazienza, Pepe, Marchisio, Elia, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Krasic, Estigarribia, Marrone;Iaquinta, Del Piero, Vucinic, Matri, Quagliarella
Carrizo, Marchetti;Biava, Diakitè, Konko, Lulic, Radu, Scaloni, Stankevicius, Zauri;Brocchi, Cana, Gonzalez, Hernanes, Ledesma;Cisse, Klose, Rocchi, Sculli.