44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    mondjuk erre a célra jöhetett volna Yao Ming is.vagy egy zsiráf. még most sem hiszem el ezt az embert, kizártnak tartom, hogy Conte választása lenne. aztán majd Marotta csodálkozik, ha Conte teljesen ignorálja mint szerencsétlen Eliát meg Zieglert. mondjuk most a 12 fős kispad miatt nem kell a lelátón ücsörögnie, a cserékről meg már Carrera dönt...

mindegy, tavaly akiket legjobban fikáztam a csapat legjobbjai voltak, reméljük most is bejön.

még tartok tőle, hogy vár minket egy pofon a mercato végén, mondjuk egy távozó Quagliarella...
  • WuFraZselic
    sosem gondolnám, hogy az alatt az öltözék alatt egy focista bújik meg :D
  • gercse
    Valóban, legrosszabb esetben arra csak jó lesz, hogy a beadásokkal nagyobb százalékkal tud kezdeni valamit, mivel magas (1.95) és a lába is elég hosszúnak tűnik :D csak bekotorja majd a gólokat, ha pályán van.
  • 9csöves9
    na nem úsztuk meg Bendőt...megjelent az orvosin,ráadásul garbóban baszki. hátha még megbukik rajta.

megnéztem a top 20 gólját, hát Amauri hozzá képest egy Messi, a gólok háromnegyede olyan volt, hogy 5 méterről fejelte be. erre legalább jó lehet.
  • miezviz
    Illene?
    Azért valljuk be h nem ti vagytok a csoport esélyesei.
  • Trunks
    Bendtner... vicc. Minek kellett egyáltalán csatár? Mert ha még jön egy klasszis, az ok, de van 4 kb. egyforma elég jó csatárunk. Minek egy 5., aki semmivel se jobb a többieknél?

A csoport pedig jó lett. Elnézve a többit mondjuk messze ez a BL történetének leggyengébb csoprotköre, egyszerűen tragikus a Porto csoportja pl. Egyetlen normális négyes van, a többi vicc. Úgyhogy végülis csak a Cityt a 2. kalapból meg a 4.-ből a Dortmundot kellett elkerülni. Az 1. kalapból pedig a Chelsea az egyik legkellemesebb ellenfél. Jó lesz ez. Negyeddöntő mindenféleképp kéne, mert ebből a csoportból elsőként illene továbbmenni.
  • miezviz
    Jó meccsek lesznek srácok :)
    Én tartok tőletek :D
  • gercse
    Pedig bakker pont azt mondták, hogy úgy próbálják majd alakítani, hogy az utolsó fordulóban a keleti csapatok idegenben játszanak...
    hát nem alakították úgy
  • 9csöves9
    decemberben kellemes lesz Donyeckben játszani a továbbjutásért
  • Grove4
    Szeptember. 19.: Chelsea - Juventus
    Október. 2.: Juventus - Shakthar
    Október. 23.: Nordsjaelland - Juventus
    November.7: Juventus - Nordsjaelland
    November. 23: Juventus - Chelsea
    December.5: Shakthar - Juventus
  • Grove4
    Revans 2008 miatt :) :P
  • Oziris666
    Na persze:P
  • 9csöves9
  • Breki33
    Jobb lenne Trezt visszahozni simán termelne annyit mint a mostani csatáraink.
  • gercse
    Susmus
    Reméljük, majd kiderül, mindenesetre Contéban bízom, ha Bendtnerben nem teljesen én sem :)
  • Fabio Capello
    Szerintem teljesen rendben lesz ez a csoport, nincs miért aggódnunk.
  • 9csöves9
    én is ezt mondogatom magamban, de nem nagyon hiszek benne:)

inkább abban bízok, hogy ott Monacoban azért ment valami susmus Marottáék és a Citysek között...
  • Grove4
    Van egy olyan érzésem, hogy a Chelsea-t elverjük oda vissza, ahogy a dán csapatot is, egyedül Donyeck lesz necces, otthon azt mondom győzünk, idegenben iksz lesz szerintem.
  • gercse
    Igen, sima csoportnak azért nem mondható, szenvedősre is sikerülhet, ha a Donyeck kersztbetesz, de a BL az BL, sima csoport nincs.
  • 9csöves9
    én is elégedett vagyok, de azért Donyeckben is meg fogunk szenvedni magunkat ismerve. biztos voltam benne,hogy a D-be kerülünk:)
  • gercse
    Egyébként Vucinic sem szerepelt olyan rosszul mint gondoltuk volna, hátha Bendtner sem lesz akkora csalódás, én bízom benne.
  • gercse
    Jó csoport :)
    Jobb mint a D :D
  • wright
    Azthiszem a sorsolás kedvezően alakult.Chelsea ellen lemérjük mennyi az annyi aztán szépen továbbjutunk.
  • Grove4
    Chelsea Shaktar, el lehet tenni bármelyiket.
  • Fabio Capello
    Fuhh, Real-MC -t nem kaptuk meg, hálistennek.

szerk: Chelsea - Doneck lett belőle, szerintem jól jártunk.
  • Forza Italia
    hát épp ezaz balfasz a vezetőség. Dzeko vagy Cavani simán megérné a befektetést erre a két ballábas Bentner kell.
  • szucsy89
    húúú de örülök, hogy nem nálunk kötött ki, van épp elég bajunk enélkül is :DD

azért vicces, ti is hogy nyomjátok... tavaly rossiról meg agueroról voltak hírek, aztán lett belőle vucinic meg borriello, idén cavani és rvp, és lett bendtner :D bár ti szerintem még meg is tudnátok ezeket fizetni, nemtom mit balfaszkodik a vezetőségetek..
  • Fabio Capello
    alacsonyabb fizetést mint az eddig felmerült jelölteknél
  • limperatore
    ez a bendtner 1 fasz, 1 balek, mit látnak benne? :D
  • 9csöves9
    egyelőre csak annyira hivatalos mint Berbatov
  • Forza Italia
    1 évre kölcsönbe érkezik opciós joggal ami maradás esetén 6m-ba kerül. Állítólag évi másfelet kap. :(:(:(
  • Forza Italia
    hivatalos: Bentner a miénk
  • 9csöves9
    ...vagy ha nem sikerül top játékost hozni, akkor legalább a tehetségeket ne basszuk el. a mostani nevek hallatán hálát adnék az égnek ha Immobile lenne az 5. csatárunk

#36792: most melegítik a gólyókat:D
  • forzajuve5
    Marotta és Agnelli utazott el a mai sorsolásra a Tutto szerint. előtte még lepacsiznak Platinivel. megbeszélik kik legyenek az ellenfeleink :P
  • forzajuve5
    csodálatos. Bendtner bazzmeg. miért??? ekkora senkiházira még egy centet sem lenne érdemes pazarolni. remélem nem jön össze az üzlet.
    jó lenne lassan egy olyan sportigazgató után nézni akinek van külföldön is tekintélye és tud hozni top játékost is.
  • Kaplan
    Én azért örülnék Bendtnernek, nem rossz csatár ő egyáltalán csak egy kicsit meg kellene fegyelmezni. Majd Conte állkapcson vágja néha aztán lődözni fogja a gólokat. :)
  • 9csöves9
    istenem ebből Bendtner lesz...bár tegnap már Berbatov is tutinak tűnt, úgyhogy még reménykedek. komolyan nem értem mit látnak a gyerekben
  • Forza Italia
    na ne basszanak agyon karóval h Bentner lesz a sztárcsatár igazolás.....

Állítólag már olaszországba van és tárgyalnak a Juvéval. Egyre közelebb a megállapodás.

Pazienza pedig kb 500k ért a Bolognába igazolt
  • szucsy89
    Berbatov a Fulhamé, hivatalos.
  • Grove4
    Én még azért titkon bízom Berbában, vagy ha nem jön, akkor tegyünk Drogba elé egy szerződést, és adjunk neki 4-5 millás fizut 1-2 évre.

Bendtner kb. Balotelli szint, csak annyi, hogy Balo tud focizni. Viselkedésük ugyanaz kb.