Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem gyenge meccs!😄

3-3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Conte bünteti a cseréinket vagy mi?

Na ki is mondta azt, hogy ha Pandev játszik akkor már nekünk jó?

Trunks
Nevetséges. Végre jól játszunk, erre a semmibõl lõnek gólt. Pandev is ellenünk játssza élete meccsét.

Conte, te pedig nehogy véletlenül cserélj bazzeg! Vagy hozd be inkább Giaccherinit!

Amici di nessuno...

Nem kéne már cserélni?

Kaplan
Hogy bevarrta fér fordulatból 😄D (Kár a lesért.)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ez egész korán jött.Csak így tovább!

Kaplan
Mekkora góóóól! MATRI!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Totál egyetértek. Bár nem tudom Kraszics jelenleg milyen formában van. Egy próbát megérhet, mert más támadó felfogású kp-nk nem nagyon van a padon.

Amici di nessuno...

Forza Italia
Nem vágom én azt h ma ez mi féle taktika. Pepe mért középen futkozik amikor a jobb oldalon kurva jo volt eddig. Nem értem mért eröltetjük esztit amikor szart se ér. Vucinic is csak reklamál sétálgat, nála még a 37 éves Alex is többet csinálna. 2 félidõre egy eszti- vucinic le, q és krasics be

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Tragikus a mai játékunk. Pirlo összehozott egy tizenegyest, meg adott két gólpasszt, azok közül az egyiket belõtte Pandev.

Hozzáteszem bár jobb a Napoli, leginkább a játékunk rombolásában jeleskednek, normális kidolgozott helyzetük nagy jóindulattal az elsõ góljuk volt csak. De az is mekkora védelmi hiba volt már...

Ez a bíró meg egy nagy barom. Vidalt legyilkolják hátulról, erre Bonucci kap sárgát. A tizenegyest is vicc volt, hogy visszafújta. Lichtsteiner se értem miért kapott sárgát.

Estigarribia ---->
<---- Quagliarella kellene

Amici di nessuno...

Nem is az a baj, hogy már kettõvel megy a Napoli, hanem, hogy nem jöttem még rá mit is akarnánk játszani ma. Értelmes akciónk nem volt még. Lassúak vagyunk, körülményesek, indiszponáltak.
vége lehet bármilyen jó a szezon verhetóünk meg mi tényleg bárkit idegenbe egy mumusunk örökre megmarad a nápoly:S
Remélem ettõl felébred a csapat, ugy érzem megint a régi juve van a pályán de lehet ez csak a szokásos napoli elleni görcsös játék viszont edduig fantasztikus volt a csapat a szezonban szoval most nagyon bízok benne,hogy ez valóban észhez térít minket és elhiteti a srácokkal,hogy most tényleg nyerhetünk meg amugy is nem lehetetlen nyerni egy ilyen katlanban se.
Zsolti9014
Imádom ezt a csapatot! Hajrá ma este is!

Hajrá Magyarország!

Trunks
Szerintem nem érdemes egy komolyabb sérülést kockáztatniuk. Mindenesetre ha Pandev helyettesíti, akkor már jól jártunk a halasztással.

Amici di nessuno...

9csöves9
most egyelõre úgy áll,hogy Inler játszik,Cavani nem.el nem tudom képzelni,hogy ne drótoznák össze

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Forza Italia
Cavani és Inler játéka erõsen kérdéses

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
Lavezzi sárgáját utólag visszavonták így játszhat ellenünk😊))

De Laurentis ezt is szépen kisírta maguknak,remélem azért a könnyei most nem árasztják el a koszfészket

9csöves9
az utolsó fordulóban hálisten nem kell majd igénybe venni😄

szucsy89
Ilyen mezzel egyszerûen nem nyerhettek bajnokságot <#idiota>
banok
Nem akarok trollkodni de ez a rózsaszínû mez... <#wilting>

( <#wave> )

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9

9csöves9

9csöves9
Reja a spori miatt puffog,szerinte az elsõ félidõben nem kaptak meg egy tiszta 11-est és Barzaglit ki kellett volna állítani.Rocchi helyzetérõl van szó,amikor "tisztán" látszott a 6789. visszajátszásból,hogy Gigirõl rápattant a labda Barza kezére.hozzáteszem,egyik Lazios sem reklamált,pedig Rocchi azért gondolom követte az esetet elég közelrõl😊

9csöves9
nagyon fontos 3 pont,megküzdöttünk érte rendesen.jó ez a Lazio,Hernanes jöhetne is majd Pirlo utódnak.az ilyen meccseken nagyon szépen visszaszedtük a kiscsapatok ellen elhullajtott 2 pontokat,remélem tavasszal ezt már ki tudjuk küszöbölni.

Conte cseréi megint nem ültek,de majd belejön ebbe is.Giaccherininél a hajamat téptem,pláne,amikor Marchisio lazán begúríthatta volna a labdát a helyzeténél.én a 60.perc körül behoztam volna Pazienzát Pirlo helyére,mert õt nagyon megfogták és látszott rajta a sérülés is.Matrit meg nem kaptam volna le,Vucinic helyére jöhetett volna Quaglia.na mindegy ne elégedetlenkedjünk😊)

Marchisio nem játszhat Nápolyban,a túloldalon elvileg Lavezzi lesz az eltiltott,de olvastam már más infót is róla.

Csacsi
Nah....A lényeg a 3 pont. Ebbõl látszik, hogy nem sok hiányzott ebbõl a Juventusból.

Kellett egy jó irányító : Pirlo
Kellett egy tüzes csupa szív edzõ : Conte.

Lehet szídni a cseréit. De 11 meccs után veretlenül vezetjük a bajnokságot, úgy hogy 1 meccsel kevesebbet játszottunk a második Udinesenél. Ás találkoztunk már az Interrel, a Milannal, a Palermóval, és ma a Lazioval.

Ha kedden megverjük a Napolit...akkor kár lehet nagyot is álmodni.

Én örülök a fiúknak, és a mutatott játéknak is. Nemzetközi szinten ez kevés lehet, de igazából most kezdünk el újra építkezni...és mióta Nedved visszavonult most van igazán Juventus mentalitás a csapaton, ami nagyon hiányzott az elmúlt évekbõl.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Õszintén megvallva megköszönhetjük a Laziónak a 3 pontot. A 2. félidõt jobb lesz elfelejteni.

Amici di nessuno...

forzajuve5
más játékkal, de szépen behúztuk a meccset. most ütni kell a Napolit és akkor õszi bajnokok vagyunk (?) 😊

Trunks
Nyertünk. Sokkal több pozitívumot nem tudok mondani. Conte pedig mindent elkövetett, hogy nehogy lõjünk még egy gólt. Azt azért megkérdezném tõle, hogy Giaccherini miben jobb Del Pierónál vagy Q-nál?

Amici di nessuno...

Egyetértek.
Nem baj nyertünk és ez a lényeg.Azért a második félidõt oda attuk rendesen a Laziónak.

Trunks
Vmi tragédia, amit mûvel. Ezek után nem fogom Vucsinicset szídni. Õ legalább emberhátrányt nem jelent.

Amici di nessuno...

És hogy miért csípi ennyire ezt a Giaccherini-t?

Trunks
Conte mi az istent mûvel megint?

Amici di nessuno...

forzajuve5
remélem egyszer Conte egy önéletrajzi könyvben elmagyarázza miért cserél így

Trunks
Köszönjük, hogy bejöttél...

Amici di nessuno...

Trunks
Miért megint Giaccherini?

Amici di nessuno...

Trunks
Kösz srácok, a román digi is teljesen jó! (kopp-kopp)

Amici di nessuno...

Trunks
Gyönyörû kontra! 😊) Pepeeeee!!!

Amici di nessuno...

forzajuve5
micsoda kontra 😄 Pepeeeee

Ez az fiúk!

banok
A Telma stream jól megy. Igaz macedón.

sop://broker.sopcast.com:3912/91871

Trunks
Szerencsétlen nyomorék digi... aki talál normálisan mûködõ streamet, az ne tartsa vissza magát!

Amici di nessuno...

banok
20.45 Lazio-Juventus
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream (kicsit le kell görgetni)

Breki33

15 anni fa, sul tetto del mondo !
9csöves9
Pirlo ottvan a keretben,de nem biztos,hogy játszik.én azt mondom inkább pihenjen rá Nápolyra

Buffon, Manninger, Storari;Chiellini, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner, Sorensen;Pazienza, Pepe, Marchisio, Elia, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Krasic, Estigarribia, Marrone;Iaquinta, Del Piero, Vucinic, Matri, Quagliarella

Carrizo, Marchetti;Biava, Diakitè, Konko, Lulic, Radu, Scaloni, Stankevicius, Zauri;Brocchi, Cana, Gonzalez, Hernanes, Ledesma;Cisse, Klose, Rocchi, Sculli.

Breki33
gercse
és szerencsére nem csak futni tud 😊