44078
-
#36865 azért van még pár forduló...
(ne'adj Isten lesérül Vidal vagy Chiello, akkor azért vakarhatjuk a fejünket) -
#36864 Úgy néz ki idén maximum a Napolival fogunk küzdeni a bajnoki címért. -
#36863 lesz következő edzés is :D
amúgy 11-11 ellen lehet más lett volna, de a győzelem akkor is meglett volna sztem -
Big Boss Hu #36862 Ez nem az edzés volt? xd -
#36861 Hát egyszer azért elaludt a védelem, de legalább lesz miért dolgozni edzésen, kell a motiváció :)
Jó kis langyos győzelem volt -
#36860 Szép volt! Kaptunk egy kis segítséget az ellenféltől az elején, de így is szépen megoldottuk. Giovinco góljainak különösen örülök, jó őt újra Juve-mezben látni (na persze nem ebben a förmedvényben...) -
#36859 Ez a bíró is egy inkonzisztens barom. -
#36858 Most meg mint egy hoki meccs, sorcsere. -
#36857 hát bakker tényleg olyan mint egy kézi meccs kb.
de lenne még 36 ilyen meccs a bajnokságban :D -
#36856 Ez a meccs annyira egyértelmű és sima volt, hogy én is alig örültem. :) De ennyi baj legyen! -
#36855 Szegény Conte, szar lehet így meccset nézni..., nehéz is örülnie -
#36854 Jól van, ez eddig sima libának tűnik! -
#36853 0-2. Vucsinics. Szép volt! -
#36852 Azt is vedd figyelembe, hogy a védő rendesen rálökte Gio-t a kapusra. Akkor őt kellett volna inkább kiállítani. -
#36851 Ha gólhelyzetben elüti, akkor szerintem ki kell állítani. Nem hiszem, hogy nem látta, mert őt indították. -
#36850 Szerintem nem látta, vitte a lendület, én nem adtam volna pirosat.. Sárga és tizenegyes. De a piros szerintem erős volt. -
#36849 Az tuti. A kapus pedig totál ostoba volt, hogy így elütötte Giovincót, mondjuk az lehet, hogy nem látta. :) -
#36848 Hatalmas sanszot kaptunk a meccsre. Be kell lőni és hozni kell. -
#36847 Ez a mez vmi kurva nagy vicc? Már örökre belopta magát mindenki szívébe, ezért minden évben használni fogjuk? -
#36846 Sydney FC. -
#36845 Alex hova igazolt végül? -
#36844 -
#36843 http://www.soccerway.com/news/2012/September/01/tacchinardi-questions-bendtner-signing/ -
#36842 remélhetőleg Llorente nem hosszabbít a bilbaoval és így télen kb 15 millióért meg tudjuk venni. persze attól is függ hogyan teljesít addig.
tegnapi szuperkupa döntőn jól látszott mit jelent az amikor van egy csapatnak egy kiemelkedően jó támadó játékosa -
#36841 mert másként nem vinnék el kölcsönbe. aztán a végén úgyse lesz pénzük megvenni amennyiben jól szerepel és meg szeretnék tartani -
#36840 Alberto Masi opciós megvásárlási joggal a Pro Vercellihez került kölcsönbe.
Miért kellett opciót adni???? -
#36839 Nem vettek támadót... -
#36838 http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/hirek-pletykak/8651-juventus-bendtner-del-piero-mezet-keri-de-nem-kapja-meg
LOOL, mekkora gyökér -
#36837 a city vett most egy támadót... gyerünk Marotta még van pár óra hátra! -
#36836 Azért az meghökkentő, hogy Bendtner kaphat nálunk szerződést, Ő meg nem...
De sok sikert neki! Bíztam benne, hogy ha nem fejezi be, akkor olyan helyre igazol, ahol szem előtt lesz, de így valamilyen megoldást kell keresni a Sydney meccseinek megtekintésére. :) -
#36835 Hát, legalább humorérzéke van a fiúnak. -
Hunor88 #36834 Nem tudtok valamit Andreolliról? Már augusztus eleje óta nézem, hogy a Juve akarja megvenni, de még mindig semmi. -
#36833 -
#36832 Del Piero a Sydney FC-hez igazolt... -
#36831 Hú, nem irigyellek titeket, Bendtner még Gomeznél is labdaidegenebb...Gomez legalább a kaput érzi -
#36830 Most nem hibáztatnám annyira Marottát, hogy elszalasztottunk vmi nagy fogást. Nem volt olyan topcsatár a piacon, akit megérte volna leigazolni (és persze el is engedik).
Viszont annyira nem volt szükségünk csatárra, hogy ez a szerencsétlen mindenképp jöjjön. 10-es mezt meg csak nem engedik odaadni neki, ha Vucsinics és Giovinco se kapta meg. Akkor szervezünk tüntetést a klubszékház elé. Inkább kigyaloglok akár, csak megdobálhassam tojással. Remélem az alsógatyáját azért nem fogja mutogatni nálunk. -
#36829 na így legalább korrekt, hogy nem állítja be annak. nincs azzal semmi baj ha nem jön össze a topcsatár, van ilyen, csak akkor ne nyilatkozgasson folyamatosan májustól a topcsatárról. na meg arról se, hogy nem akarunk a keretben balhés előéletű játékosokat... -
#36828 ez jó :d még a csapatnál se hisznek benne :D :D
De mindenki, köztük Marotta is érzi, hogy a dán nem a lehető legjobb megoldás.
"Bendtner nem az a nagy horderejű csatár, akit szerettünk volna leigazolni, de ez egy lehetőség, amit ki kellett használnunk ezen nehéz piaci körülmények között." - mondta a sportigazgató a La Gazzetta dello Sportnak. -
#36827 Alex használt alsógatyájára se méltó ez a nagyképű szerencsétlen nem hogy a 10-es mezre -
#36826 és már pedzegetik, hogy egyből beválasztaná a 10-es mezt. hogyne. ebben az esetben fűrésszel megyek Udinébe, kurvaélet, hogy kivágok 30 centit a sípcsontjából...