Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiszta vicc az egész!

Trunks
Mi a retkes halálért kellett itt 5 percet hosszabbítani? De tényleg, mi történt? Aztán persze a 97. percben sikerült kiegyenlíteniük...

Amici di nessuno...

forzajuve5
ilyen a mesében nincs. inkább meg se nézem a hosszabítást

Trunks
Köszi, tényleg jó.

Bírom az olasz kommentárt: "perecc" (Pérez) 😄

Amici di nessuno...

cassoneitaly
Mûködõ, stabil Stream: http://www.rojadirecta.me/goto/sphd3-ch1.blogspot.com/

FORZA JUVE!!! GRANDE ALEEEX!!! <#nyes>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

9csöves9
ez is meglehet,bár szerintem Vidal sem egy olasz nyelvtudós.nyilván azért a spanyol nyelv közelebb áll az olaszhoz mint a holland😊

ez a hivatalos úgy néz ki

Juventus (4-3-3): Storari; Sorensen, Barzagli, Bonucci, De Ceglie; Marrone, Pazienza, Giaccherini; Krasic, Quagliarella, Del Piero. All: Conte.
A disposizione: Manninger, Chiellini, Pepe, Marchisio, Elia, Estigarribia, Toni.

Bologna (4-3-2-1): Agliardi; Garics, Raggi, Loria, Crespo; Pulzetti, Perez, Taider; Gimenez, Vantaggiato; Acquafresca. All: Pioli

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
vagy nem képes megtanulni olaszul és így Conte nem hajlandó játszatni mert nem tud utasításokat adni neki

Trunks
Azért vicc lesz, ha DP ma is kimarad. Giaccherinit azért most is erõltetni kell persze, mert õ a legnagyobb spíler a keretben. Elíát nem is értem.

Amici di nessuno...

9csöves9
én most olyat láttam ahol DP is kezdõ.szimpatikusabb lenne

Elia meg valamit nagyon nem tehet oda edzésen.szerintem nála is az a szitu,hogy nem Conte kívánsága volt,hanem Marotta látta benne a potenciált.csodálkoznék ha Conte egy ilyen kinézetre Balotelli féle hülyegyereket akart volna

forzajuve5
ilyesmi kezdõ várható:

Storari - Sorensen, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Marrone, Pazienza – Giaccherini-Kraszics-Estigarribia – Quagliarella

ja és Elia még ebbe a keretbe se tudott bekerülni. eddig csúnya pénzkidobásnak tûnik a srác

banok
COPPA ITALIA
21.00 Juventus-Bologna
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grove4
Jaaaa én azt hittem, hogy nyolckor. 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
most azt látom hogy 9-kor

Heinze is kidõlt amúgy hétvégére szóval a Roma védõsora így fog kinézni: Rosi-De Rossi-Casetti-Taddei😄

Grove4
Mikor kezdünk???

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
itt meg itt is menni fog elvileg, reméljük

Grove4
Köszi!

forzajuve5
http://www.firstrowsports.tv/watch/96682/1/watch-juventus-vs-bologna-fc.html

én ezen az oldalon nézem mostanában a meccseket és mindig mûködik. reméljük most is fog, de azért jöhet jobb minõségû is ha valaki tud majd

Grove4
streamet tud dobni vki?

Trunks
Elég szemét dolog lenne ennek örülni, úgyhogy csak annyit mondok: végre jó, hogy mások is megkaphatják a lehetõséget a bizonyításra.

Amici di nessuno...

9csöves9
Vucinic megsérült, 2011-ben már nem játszik.na itt a lehetõség pár ember elõtt,csak aztán ne Giaccherini foglalja el a posztját😊

holnap este Bologna,itthoni csatorna nem adja

Zsolti9014
Gratulálok a csapatnak a gyõzelemhez! Jó lenne végre tévében is meccset nézni, mert gépnél nem túl gyakran tudok. De digi már van, csak azóta nem adták meccsünket.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Alex jól van a szemöldöke repedt fel,az eset után már a mentõbõl rakott ki képet a fészbukra😊 ha a pályán marad szerintem betalált volna.ez a Rossi meg egy rohadt nagy köcsög,tavaly õ volt az akit Chivu és Zingaro is megütött.

nem volt könnyû meccs,de azért érezhetõ volt,hogy csak egy csapat van a pályán.akit kiemelnék az Vidal,meccsrõl meccsre egyre jobb,kellett neki egy kis idõ amíg hosszászokik a bajnoksághoz.Lichtsteiner mellett a legjobb igazolásunk.

csütörtökön kupa a Bologna ellen,remélem most már tényleg azok játszanak akik eddig nem nagyon jutottak szóhoz.elõl pl megnéznék egy Elia-Q-Krasic kezdõt akár.

a római túra meg érdekes lesz,valamiért még így is tartok tõlük

Forza Italia
javítom magamat Gago is pirosat kapott így õ sem játszhat 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Lehetett volna simább is a játék képe alapján, de legalább behúztuk. Conténak kivételesen jár a dicséret, jól cserélt ma. Q és DP fel is pörgették a támadójátékunkat. Ale játékát még ma is öröm nézni, remélem nem lett komolyabb baja. Irtó nagy peche volt szegénynek.

Amici di nessuno...

Forza Italia
Tudtuk h nehéz lesz de legalább behúzva. Jövõhéten Roma. Juan és Bojan nem játszik mivel mindkettõjüket kiállították ma.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Claudioooo Maaaarchiiiiiisiooooooooo!!!!

Amici di nessuno...

Trunks
Na bazzmeg. Ez már hihetetlen...

Amici di nessuno...

Trunks
Nocsak, nocsak.

Amici di nessuno...

Trunks
Hihetetlen, hogy mennyire köze nincs a Cesenának a meccshez, mégse vezetünk. Vucsinics továbbra is ugyanolyan önzõ (ha nem önzõbb), a többiek semmit nem mutattak eddig.
Én megint behoznám Quagliarellát (vagy akár Del Pierót), de Contét ismerve ez a 88. percig nem fog megtörténni.

Amici di nessuno...

Trunks
Mekkora egy mocskos banda ez, Mutuval az élen. Hatalmas örömet jelentene, ha ezt a kis görényt kiállítanák ma.

Amici di nessuno...

Trunks
Ezt hogy lehet nem lefújni? Simán felrúgták Lichtsteinert...

Amici di nessuno...

Trunks
<#eljen>

Diginek meg: <#levele> szerintük Pick-Szeged - Köbenhavn > Juve-Cesena

Amici di nessuno...

banok
15.00 Juventus-Cesena
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

😄😄 thy😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zsolti9014
ez jó 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9

9csöves9
azért gondolom nem kis szerepe volt Conténak abban,hogy így ment ki a csapat a 2. félidõre,mi lett volna ha Delneri motyog valamit a bajszocskája alatt a szünetben? a tavalyi csapat kapott volna 3-1-után még egy 3-ast

én Csacsival értek egyet,felesleges ennyire savazni Contét,mert eddig minden õt igazolja.hibázik,ez természetes,de adjunk idõt neki,egyelõre örüljünk,hogy egy erõs,összetartó társaságot hozott össze,akik nem adják fel soha.ez pedig szerintem kizárólag Conte érdeme és sokkal többet számít,mint hogy éppen cserél e vagy sem

ami nagy hülyeség volt a részérõl az az,hogy egy jól mûködõ taktikát változtatott meg úgy,hogy rá sem tudott készülni a csapat a meccs elõtt.maradhatott volna a 4-3-3 Marchisio helyett Pazienzával.nem lett volna annyira gyenge szerintem.így viszont Pepe erõsségei középen elvesztek és Eszti is súlytalan volt.mák,hogy pont õk lõtték a gólokat

amúgy nagy meccs volt,igazságos az x,viszont a végén meglehetett volna ezt nyerni mert teljesen szétesett a Napoli.ez a meccs is nagyon jól mutatta,hogy télen mindenképp igazolni kell,mert Bonucci gyenge,Chiello a baloldalon olyan suta mint egy korhadt pinokkió.kp is kell,mert egy ember kiesése miatt,taktikát kellett váltani és ez nem jó.

ha az Udinese Roma párosból hozunk 4 pontot és a kicsiket verjük,akkor nagyon elégedett leszek

Breki33
Marcelo Estigarribia
ez aki lõtte a második gólt a Juvében ez a Eszteragabila?😄😄 vagy ki a fene életembe nem láttam még, úgy néz, ki, mint Hugo Chavez fiatalon<#eplus2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

egy kifejezetten jó meccs volt, élvezet volt megnézni, teljesen jogos a döntetlen 1. félidõ Napolié, második félidõ a Juvéé volt, tehát egál😊

Trunks
Nem, nem és nem. Az eredményeknek ugyan én is örülök, de úgy érzem sokszor nem Contén múlott. A második félidõket pedig rendszerint bealussza, a cserék totál indokolatlanok. Ha meg DP-t csak 2 percre akarja behozni, akkor inkább hagyja a padon.

#35023: Ja bocs. Néha nehéz az iróniát felismerni a neten. 😊

Amici di nessuno...

Irónikusan értettem a kérdést, nem bántani akartalak.😊Temészetesen én is örültem, hogy Pandev játszik és nem Cavani.De hát most összehozták Neki a védõink rendesen.

Csacsi
Nem értem minek bántjuk Contét.

Amíg veretlenek vagyunk a bajnokságban....vezetünk..és tetszetõsen játszunk...kivéve néhány alkalmat, akkor hadd döntse el Õ, hogy ki mennyit kap, és ki nem.

Én is szeretném többet látni DP-t, és Q-t, de ha az edzõ úgy látja jónak, hogy nem valók a kezdõbe, akkor igazat adok neki. Mert az eredmények Contét igazolják.

És inkább nézek mondjuk 11 "Bonuccit" is akár a pályán, amíg ilyen eredményeket produkálnak, mint azt, hogy tavaly....ugyanitt sima 3:0-al küldtek haza minket...és lélektelen volt a játékunk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Szerintem õ se. A kedvence a Q+DP csere a legvégén. De egyik se játszom 10 percnél többet se, erre nagyon vigyáz. De a legjobb, összesen se kapnak annyit.

Amici di nessuno...

Trunks
1. tényleg vonjál le következtetéseket egy meccsbõl. Tehát ha jól értem, ha én játszottam volna Cavani helyett és rúgok 4 gólt, akkor a Juve jobban jár, ha mindig én játszom helyette?
2. aki a 2. félidõt látta csak, az nagyon örülhet, mert az elsõben a gólokon és a kihagyott 11-esen kívül semmi nem történt, az is inkább a Juve térfelén. Se helyzet, se iram. A 2. játékrész viszont nagyon lüktetõ, színvonalas játékot hozott.
3. Conte most már tényleg elmehet a francba. De persze megint mákja lett, mert Esti gólt rúgott, pedig egész meccsen semmit nem csinált, a végére el is fáradt. Az meg amit Q-val és DP-vel mûvel, az bicskanyitogató. A végére pont Quagliarella és Kraszics kellett volna, simán lerohanhattuk volna õket.

Összességében jó az x, pláne idegenben. Ahhoz képest pedig amennyire elbasztuk az 1. félidõt, még örülhetünk is az 1 pontnak.

Amici di nessuno...

Forza Italia
Erre csak õ tud válaszolni.

Valaki magyarázza el nekem, Conte miért így cserélget!

Kaplan
Jól meggyûrte egymást a két csapat. Szerintem semmi félni valónk nincs, nagyon jó csapatunk van most... Q-t kicsit többet lehetne játszani, Pirlo meg amilyen éber kómában élõ ember volt, úgy felébredt, hogy nem is tudom mitõl történt mindez. 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Kurva jó meccs, én csak a második félidõt látom de nagyon szépen folyik a laszti! Nyerni kell!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Pepe az isten!