Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
KIBASZOTT bosszantó iksz... Wááá, tépem a hajamat. Simán be kellett volna õket darálni... Na mindegy, ez van, legalább még mindig veretlenek vagyunk azért ez nem akármi!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Erre még 2 percet simán rátehetett volna plusszban. Ááááá

Amici di nessuno...

Trunks
Na, mire megírtam, jött Giaccherini. 😄

Amici di nessuno...

Trunks
Conte, megint miért? Miért Matrit, akiben benne van a gól bármikor? Miért nem Esztit, akit borzasztó ma nézni?

Amici di nessuno...

Innen kiegyeznék ezzel az x el , jövõ héten ütjük a novarát és aztán a 2011 es év záró meccse az õsz derbije lesz udine-juve a két listavezetõ és a papíforma szerint azonos ponttal.
Trunks
Ámen.

Amici di nessuno...

Kaplan
Jön Q, lõ egy duplát aztán szevasz-tavasz!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Ezért meg adjál sárgát, te bohóc!

Amici di nessuno...

Trunks
Innen nincs kegyelem...

Amici di nessuno...

Akkor most szedjük szét õket!

Kaplan
BUFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!

forzajuve5
Gigi Buffon 😄

Trunks
Ez sokáig tartott... vicc

Amici di nessuno...

Kaplan
EZ MI A FASZOM? Úristen...

Kaplan
Nem volt egy igazán jó lövés Eszterkától de sebaj.

És most szedjük szét õket!

Kaplan
ENNYI! KAPJA BE A FASZOMAT AZ ÖSSZES RÓMAI! 😊

Trunks
Ez már undorító, amit a Roma mûvel... a bíró meg persze nem bírja megtorolni sárgákkal.

Amici di nessuno...

Kaplan
Agyonrúgnak minket. Nem meglepõ, találtak egy gólt és minden áron meg akarják tartani.

Trunks
De jó, sérüljön meg Marchisio! Conte meg a faszért nem tud megint változtatni. Esztinek egy jó megmozdulása alig volt. Többször lehetett volna ziccert kialakítani, ha jól meg bírja tolni a labdát.

Amici di nessuno...

Csacsi
Én már akkor örülök, ha megússzuk törött láb nélkül. 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Hát eddig ez így nevetséges. Csak bedaráljuk õket a második félidõben, mert a meccshez sok közük nincs. Estigarribia hogy került a kezdõbe?

Végre mutat vmit Giaccherini, erre Conte akkor hagyja ki. Quagliarellát és õt is behoznám most. Vagy Del Pierót.

Amici di nessuno...

9csöves9
ez nagyon hasonlít eddig a Napoli meccsre,bár ott sokkal indiszponáltabbak voltunk.mit ad isten akkor is ezzel a 3-5-2-vel próbálkozott Conte ami teljesen besült.akkor minek erõltetni? félidõben Q bárki jöjjön Eszti vagy Matri helyére,simán behúzható a meccs

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Ezt úgy értettem, hogy ha ennyire dominálunk, és ki sikerül kapni, akkor ideges leszek.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ha nem de rossi lenne hátul akkor már vezetnénk. egyébként meg kötve hiszem h a roma bírni fogja ezt az iramot

Kaplan
Játék képe? Töki, az utóbbi négy évben nem láttam ilyen intelligensen játszó Juventust. Ráadásul mi dominálunk a meccsen és nem csak keresztbe passzolunk. Ne temessük már magunkat 😊

forzajuve5
nyugi, messze még a vége

Trunks
Ha ettõl a fosszar Romától kikapunk, pláne ha ilyen lesz a játék képe, akkor nem leszek boldog.

Amici di nessuno...

forzajuve5
potyagól. azóta romaiak labdához se értek

Kaplan
Azért nem gyengén nekik mentünk most a kapott gól után. Tíz perc és mi is lövünk egyet!

Trunks
Lemaradok az elejérõl, aztán felidegesítem magam, mert a sima Digi sose adja a meccsünket, végül pedig látom, hogy vezet a Roma. Remek kezdés.

Amici di nessuno...

Kaplan
Milyen gólt kaptunk?! 😄DDD

Ilyen gólt kapni.

forzajuve5
atyaég

banok
20.45 Roma-Juventus
tv: Digisport Plus hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
csak Amauri mindig is szar volt,Milito pedig 1,5 éve még Európa egyik legjobb befejezõcsatáraként volt számon tartva.kibaszottul megzuhant az az ember,szerintem ha visszamenne Genovába az segítene rajta

Gigi-Chiello,Bonucci,Barza,Lichtsteiner-Pirlo,Marchisio,Vidal-Estigarribia,Matri,Pepe a kezdõ estére,meg kell õket csapni!

Trunks
Amauri helyett Milito kapta az Arany szemetes-díjat. Nem értem, hogy miért. Ennél pocsékabb teljesítményt és hozzáállást nem lehet nyújtani, mint Amauri. Nyilván Milito se nyújt most kiemelkedõt, de a 9 meccs/3 gól mutató is jobb, mint a "szarok bele magasról, jobb is, ha edzésre se kell mennem, mert a pénzt így tényleg a semmiért kapom" attitûd.

Amici di nessuno...

Grove4
Napoli is szopik a Novara vendégeként.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Pontot vesztett a Milán. Holnap nagyon kéne a gyõzelem, és ismét kis levegõvételhez juthatnánk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9

9csöves9

Zsolti9014
Marchisio gólja valami káprázatos volt! 😊
Meg az a mentalitás: az a gólöröm egy Bologna elleni kupameccsen! zt kell! Ez az ami hiányzott!

Kraszicsnak is volt egy szép szólója, Eliának is voltak szép megmozdulásai (pl. a gólpassz), illetve Storari is fogott vagy két nagyot (a túloldalt Agliardi sem volt ám gyenge).

Alextõl meg még most is becsinálnak a védõk, ha arról van szó.

Giaccherini gólja is szép volt, bár mikor nem passzolta le elõtte, arra gondoltam, hogy önzõ p.cs, de aztán belõtte. 😊

Jó, nyilván nem érdemes ez alapján a meccs alapján sem ítélkezni, de nem volt ez rossz.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Quagliarella is nagyon hajtott, dícsérték is az olasz kommentátorok. Azért remélem inkább õ kezd Giaccherini helyett, bár sajnos Conte nem õt favorizálja.

Eliában pedig több fantáziát látok, mint Kraszicsban. Estegarribia helyett lehetne õt is többet játszatni.

Amici di nessuno...

9csöves9
Giaccherini ezzel szerintem bejátszotta magát hétvégére a kezdõbe,pedig Alex simán jó lenne.nagyon megérdemelte volna a gólt,mondjuk elég önzõ volt.Elian látszik,hogy ügyes,szép volt a gólpassza is.Marchisiora nem mondok inkább már semmit😊

Agliardi nagy napot fogott ki náluk,de azért Storari sem volt kutya.kicsit sajnálom is,hogy csak a padot koptathatja itt.megvan az a lényeg,voltak szép jelenetek és majdnem mindenki játszott akinek kellett.én Tonit behoztam volna azért még,bekotort volna egy helyzetet

a Roma-Fiorentina gyõztesével játszunk majd a következõ körben

Trunks
Legalább behúztuk. Giaccherini végre mutatott vmit (és itt nem is elsõsorban a góljára gondolok). DP is jól játszott, csak a befejezések hibádzottak. Marchisio bejött és megmutatta, hogy is kell befejezni. 😊))

Amici di nessuno...

Trunks
Remélem most hosszabbítanak 8 percet és a 130. percben kiegyenlít a Bologna...

Amici di nessuno...

Szépen csinálta.

Trunks
Azt a rohadt, Marchisio.... bejött, na. 😊)))

Amici di nessuno...

szucsy89
Miért van hosszabbítás?😮 Nem 2 meccses? Vagy most nem vágom mivan.
9csöves9
hát nem hittem,hogy egyszerû lesz,szerintem 11-esekkel kiesünk.

Alex kezdhetett volna Rómában,de 120 percet nem fog kipihenni hétfõre