44078
-
#36905 :DD
szerződése van a retek klubbal aztán mint Juve szurkoló betették szakérteni a hétvégi meccsre. amúgy korrekt dolgokat mondd, meg nem 1-2 napja Juventino, ismerek olyat akivel volt Juve meccsen. azt nyilatkozta, hogy nem fog magára erőltetni semmi elfogulatlanságot, hát érdekes lesz :) -
#36904 asszem ő volt az aki egy batman videójátékot az aktuális batman film trailerének gondolt, és 10 percen át kritizált. bár lehet tévedek
és ő most hogy kerül a sportklubbhoz? :D -
#36903 Puzsér Róbert -
#36902 ez ki? -
#36901 kíváncsi leszek rá, szerintem nagy forma:) aztán lehet a sportklubbos közegben ő is felbassza az agyam:D
ahogy az várható volt, Conte eltiltását kiterjesztették a nemzetközi meccsekre is. 21-én lesz az újabb tárgyalósdi...
vasárnap pár poszton rápihenünk a londoni túrára, kezdhet De Ceglie,Caceres és Matri is az előzetes hírek szerint -
#36900 -
#36899 Isla tegnap játszott tétmeccset a válogatottal és állítólag nagyon jó formában van. azt nem tudom hova, kinek a helyére tudja betenni Conte ha ez valóban így van.
hétvégén újra bajnoki forduló. Genoa lesz az ellenfél. remélem tartalékolva tudjuk verni őket és utána jöhet a nagy BL visszatérés -
#36898 -
#36897 Az első két mondatodat eleve nem tudom hova rakni. Ugyanolyan hangnemben válaszoltam, mint amiben te írtál, vmint mi ez, ha nem trollkodás?
Igen, tény, hogy Osvaldo 2 gólt rúgott. Miről beszélünk? Arról, hogy nem egy meccs alapján kéne megítélni játékosokat. Nem attól lesz jó egy döntés, hogy az eredmény alapján jónak tűnik. De hiába papolok itt erről, mert nem érted.
Osvaldo pedig kb. az elmegy kategória, kapásból tudnék 5 olasz csatárt mondani, aki nem rosszabb nála. Az, hogy ő kezdő lehet egy olasz válogatottban, az igen durván az olasz foci kritikája (ráadásul ugye eredetileg argentín). A 90-es, de még a 00-ás években se jutott volna el ilyen tudással a válogatott közelébe se. De hát mit is várunk, ha 2010-ben Amauri is olasz válogatott lehetett? -
#36896 -
#36895 Már megbocsáss, de kikérem magamnak ezt a stílust/hangnemet. Sosem trollkodtam ebben a topikban, és ezt sem bántó célzattal írtam. TÉNY: az általad kritizált Osvaldo 2 GÓLJÁVAL ért el 2-2-es döntetlent az olasz válogatott tegnap világbajnoki selejtezőn. Miről beszélünk? Innentől kezdve a megállapításod megbukott, legalábbis a tegnapi meccsre vonatkozóan biztosan. Nem mondom, hogy Osvaldo sztárcsatár, de nem rossz csatár, gondolom Prandellinek nem volt olyan sok lehetősége, ráadásul hétvégén is gólt lőtt, nem is csúnyát (sőt, az első fordulóban is ollózott egyet).
Egyébként a 2 gólt láttam, szerencse is kellett hozzá, de hát jó csatárnak van csak szerencséje... -
#36894 de szücsytől mit vársz? az sg bolondjától :D -
#36893 Te vagy hatalmas fail. Gratulálok, hogy sikerül a végeredmény szempontjából megítélni a dolgokat. Biztos az is fail lenne, ha engem vagy egy féllábú hajléktalant válogatna be Prandelli, ugyanezt beírnám a topicba, aztán kétszer bepattanna rólunk a labda. Vagy Amauri akkor tényleg jó igazolás volt a Juvénak, mert néha szerzett gólt! Vagy ha azt mondanám Mari néninek, hogy a lottó egy rossz befektetés, erre jövő héten megnyerné az ötöst, attól tényleg rohadtul megérné lottózni. Gratulálok!
ui.: megnézhetted volna előtte a gólokat, az elsőt kb. 8 méterről lőtte, a második pedig egyértelműen öngól. Sztárcsatár!!!!!!! -
#36892 Buon compleanno Juventus Stadium!
-
#36891 http://www.sport1tv.hu/Blogok/Szaniszlo_Csaba/delpiero -
#36890 fail, kettőnél jár már Osvaldo -
#36889 7 juventino a Bulgária elleni kezdőben... hozzáteszem elég vicc, hogy Ogbonna és - főleg - Osvaldo kezdő lehet egy olasz válogatottban tétmeccsen. -
#36888 „Különleges nap ez számomra, boldogan jelenthetem be, hogy a következő két évben Ausztráliában élek majd. Aláírtam a Sydneyhez, hogy egy nagyszerű kalandban vegyek részt. Nem is létezhetett ennél jobb célállomás számomra" – mondta Del Piero, aki megerősítette, hogy jó néhány klub érdeklődött iránta az utóbbi hónapokban.
„Köszönöm minden csapatnak, amellyel beszéltem a nyáron, és minden közvetítőnek. Nem számítottam ilyen élményre, hogy őszinte legyek, nem vártam, hogy ennyi klub keres majd meg. Nem lenne helyes megnevezni őket, de ez az olasz klubokra utal. Szeretnék köszönetet mondani nekik, ahogy más kluboknak is szerte a világon – minden kontinenst beleértve. Nem szerettem volna olasz csapatnál folytatni. Nem azért, mert ellenséget láttam volna bennük, hanem mert azt gondoltam, nem lenne helyes" – jelentette ki a támadó.
Del Piero elmondta, olyan együttesek is keresték, amelyekről soha nem gondolta volna, és elárulta, hogy a Liverpool is ajánlatot tett neki, ám ő másra vágyott. -
#36887 -
#36886 már minden le van fixálva. 190 euró a jegy.
találtam itt neten jegyirodákat ahol lehet kapni jegyeket, ott is ennyibe kerül a legolcsóbb. a tagok kapják meg kb harmad áron a jegyeket...
hála a kurva drága angol tömegközlekedésnek, az oda-vissza vonatjegyünk Londonba majdnem ugyanannyiba fáj mint nekik a repülőjegy otthonról.
szállást még nem néztem, hogy most mennyi, de régebben láttam nagyon olcsókat.
-
#36885 most nagyon irigyellek:)
amúgy én úgy tudom, hogy max 100 rugóban jön ki a túra utazással meg 2 éjszaka szállással, szóval az a 180-200 euró elég durván hangzik. -
#36884 közel 60.000 ft a belépő??????? -
#36883 szeptember 19.
a belépőre még nincs konkrét ár, annyit tudnak hogy 180-200 euró között lesz -
#36882 Mikor van ez pontosan és mennyi pénz a belépő? -
#36881 -
#36880 úgy néz ki sikerül eljutni a Chelsea elleni meccsünkre. angliában dolgozom, igaz elég messze Londontól, de simán megéri beutazni. JCH biztosítja a jegyet, már lebeszéltem velük.
dolog szépsége, hogy tesóm Chelsea szurkoló így Ő is jön, de kénytelen lesz a vendégszektorban velünk helyet foglalni :) -
#36879 -
IXEMGabeo #36878 a mester Ausztráliába szerződött:(( Így nem nagyon fogom látni sajnos -
#36877 thx -
#36876 október 5
http://www.footballaustralia.com.au/sydneyfc/results/aleague
-
#36875 ott mikor kezdődik a bajnokság?? -
#36874 Del Piero ma reggel aláírt a Sydney FC-hez. 13:30-kor lesz a sajtótájékoztató -
#36873 Más:
múlt héten már hivatalosként kezelték, hogy Alex Sydneybe megy. Most viszont: Olympiakos? -
#36872 köszönöm! -
#36871 A BL keret:
Kapusok: Buffon, Storari, Rubinho
Védők: Lucio, Chiellini, Cáceres, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner
Középpályások: Pogba, Pepe, Marchisio, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Giaccherini, Isla, Marrone
Támadók: Vucinic, Giovinco, Bendtner, Quagliarella, Matri. -
#36870 ilyesmi nyilatkozatai vannak
- Totti tizenöt éve saját hátán cipeli a Romát, míg Del Pieróról ez nem mondható el. Cassano nagyon tehetséges, de nagy csapatokban nem tudott nagyot alkotni.
A két játékoson kívül Mourinhónak és Lippinek is odaszúrt.
- Mourinho Intere? Antifutballt játszva nyerték meg a Bajnokok Ligáját egy olyan csapattal, amely egyértelműen nem a legjobb Európában. Lippi és az olasz válogatott világbajnoki szerepléséről nincs mit mondanom, de a múltjáról annyit megjegyeznék: biztos, hogy aktív részese volt a Calciopolinak. -
#36869 1998 nyarán a rómánál azzal vádolta meg az olasz futball több vezetőjét, elsősorban a Juventust, hogy doppingolja a focistákat.
főleg Del Pierót és Viallit, hogy biztosan doppingolnak, mert szerinte rövid idő alatt látványosan erősödött az izomzatuk.
makacsul állította, hogy a Juve akkori sportigazgatója, Luciano Moggi és körei utasítást adtak ki a bíróknak, hogy rendre a Roma ellen fújjanak. A következő idényben ötödikek lettek, és a Roma elnöke, Franco Sensi jobbnak látta elküldeni Zemant. Az új edző Fabio Capello lett, akivel Francesco Tottiék bajnokságot is nyertek. -
#36868 Valaki el tudná nekem mesélni részletesen, hogy ez a Juve-Zeman ellentét hova vezethető vissza?
Olvasgattam már, hogy doppingolással gyanúsítgatott, meg ilyenek, csak nem tudom egészen pontosan a dolgokat.
köszi -
#36867 És a csatárok rúgják a gólokat, ilyen is van nálunk?:) -
#36866 na hát megjártuk Udinét. ahogy ti is írtátok, nagyon edzőmeccs hangulatúvá változott a korai kiállítás miatt. szerintem egyébként az túlzás volt, elég lett volna a 11-es.utána kb mintha egy kézimeccsen lettünk volna, annyit járattuk a 16-osuk előtt a labdát. ez a szurkolásra is rányomta a bélyegét kissé, na meg az, hogy valaki valamit nagyon elkúrt a jegyeknél, mert az ultrákat sikerült egymástól két külön szektorba helyezni, mi a Vikingeknél voltunk, a többi magyar meg egy Nucleo-Drughi párosnál, de pl a Drughin belül is volt jópár tag akinek a mi szektorunkba szólt a jegye. így azért hangerőben meg összehangoltságban sem volt az igazi. volt is zrika rendesen a két szektor között, hogy melyiknél ütősebb a hangerő :) azért éltettük Contét sokszor a VIP felé fordulva, Palazzi és Carobbio is kapott rendesen. 4-0-nál már az Udinesenek szurkoltunk, hogy lőjjenek egy gólt:) ők amúgy nem nyomták rosszul, a 11-es után minden nekünk befújt szabálytalanságra elkezdték skandálni, hogy "rigore! rigore!":D
a játékosok bemutatásánál a héten arcoskodó udinei brazil hülyegyerek szép kis ovációt kapott tőlünk, ebből is látszik, hogy az olasz szurkolók aztán kurvára leszarják a többi csapat nemzetközi szereplését, sőt...
ez a rózsaszín förmedvény élőben sem szebb, remélem legközelebb maximum Sienában kell felvenni. a stadion amúgy azt hittem sokkal lepukkantabb, meg hogy nagyon zavaró a futópálya de nem vészes, biztos, hogy ellátogatok még ide. majd ha még valami eszembe jut akkor írom, képeket nem nagyon csináltam, meccs közben nem szoktam.