Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
a mozgástere szezon elején is ott volt,hátul neki adtak minden labdát és õ építette a támadásokat,emellé felért az akciókkal is.most meg az van,hogy hátul elkéri a labdát és vagy tötyörög vele két kört és elbassza,vagy jól elosztja,de már a támadáshoz nem ér fel.nem lenne hülyeség amúgy az elõrébb tolása,Vidallal simán helyet cserélnének.egyrészt Vidalnak az inkább az eredeti posztja,másrészt benne van annyi energia,hogy felérne a támadásokkal.

a megoldás szerintem az lenne,ha télen valaki érkezne Pirlo tehermentesítésére.õ lenne Montolivo,akinek nem lenne borsos ára,kérdés akarna e velünk a fio egyáltalán üzletelni.õk mostanában nagyon jól jártak velünk(Melo,Zanetti...)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
azért még kell neki idõ, hogy klasszis edzõ legyen. szerintem Conte, Allegri és Enrique vissza fogják vezetni az olasz csapatok európa elitklubjai közé. kellett már ez a fiatalítás az olasz edzõi közegben. igaz kell még pár év, de úgy érzem mindenki fejlõdni fog.
szövetség viszont kezdthetne valamit a játékvezetõi állománnyal mert az valami katasztrófa.

#35162: szezon eleji meccseket nem nagyon tudtam nézni, de most azt látom mintha Pirlo mozgástere nagyon le lenne korlátozva, és ez a mosgástér túlságosan mélyen van, messze van a támadósortól. talán ha többet mozogna elõrébb akkor jobban tudná segíteni a csatárokat. így csak arra jó, hogy a kp-n átjátsza a labdákat

9csöves9
azért állunk veretlenül elsõ helyen mert erõsebb a keret? nem. ebben azért bõven benne van Conte keze.nem egy Lippi,Capello vagy Trap,de még fiatal és szerintem ez így indításnak azért kurvára nem rossz. ne felejtsük már el,hogy két kurva undorító 7. hely után állunk úgy ahogy.

a meccs nem volt jó,igazából az Udinese miatt,mert otthon feladták a meccset és nekik tökéletes volt az X.azért ez egy jól megszervezett csapat bármelyik csapat megszenved ellenük.ezt a 3-5-2-t most már végre tényleg elfelejthetné Conte,még Lichtsteinerre csak rá lehet bízni ezt a szélsõ mindenes posztot,de Estigarribia nagyon nem bír ennyit.ügyes,meg megy elõre rendesen,de ez kurva kevés.Matri kutyaszar volt, és Pirlo is nagyon gyenge most már meccsek óta,kérdés,hogy a szezon elsõ része volt fellángolás vagy most csak éppen szar formában van.kell mindkettõjüknek a pihenõ.

én rendesen elégedett vagyok ezzel a fél évvel,ha szezon elõtt valaki ezt felajánlotta volna akkor kapásból aláírom.persze kurva jó lenne ha 2-3 X-es meccset megtudtunk volna nyerni,de azért ácsi.úgy érzem néha még a 2006-os csapathoz hasonlítgatunk,és várunk el dolgokat,pedig nem ahhoz kéne.

és ne felejtsük el,tavasszal a Milanon kívûl minden egyes rangadónkat otthon játsszuk,ez az új stadionnal hihetetlenül nagy elõny.

Trunks
Viszont úgy tûnik, hogy kb. Esti=Kraszics. Elíat meg vmiért ki se próbálja. Pedig a kupameccsen is volt pár ígéretes megmozdulása. Szélsõk kellenek télen mindenféleképpen.

Tonit se értem minek tartottuk meg, ha 1 percet nem kap. Ha már egy csatárral akar szenvedni Conte, akkor õ alkalmasabb lett volna erre. Visszasírom Vucsinicset, komolyan mondom. 😊

Amici di nessuno...

Trunks
Nem értem, mit isteníti mindenki Contét. Sajnos nem érzem, hogy taktikailag felkészültebb lenne, mint az elmúlt évek edzõi. Motiválni jobban tudja a játékosokat, vmint a keret is jobb, mint az elmúlt években.

Ma megint nem értettem, mit akart a csapattal játszatni. Q és DP megint csak a végére jött be, rögtön fel is pörgött a támadójátékunk. Helyzetek se nagyon voltak a meccsen. Egyedül a védekezésünk volt rendben.

Amici di nessuno...

forzajuve5
nem is értem miért kell egy klasszikus csatárral nekimenni egy olyan csapatnak amelyik fél szezon alatt két gólt kap hazai pályán. nyugodtan lehetett volna kockáztatni, senki nem haragudott volna ha ma kikapunk. ez így viszont egy újabb katasztrófális döntetlennek néz ki eddig, ami persze most elég, de végsõ elszámolásnál már kurva sok lesz ennyi x

Trunks
Estigarribia tényleg a pályán maradhat? Konkrétan semmit nem csinált...

Amici di nessuno...

Trunks
Vucsinics mellett jól teljesített. Ebben az ostoba rendszerben soha nem fog, de ahogy látom más se nagyon. Viszont a 0-0-k könnyedén hozhatók vele.

Q is jól teljesítene, ha kapna rendesen játéklehetõséget.

Amici di nessuno...

forzajuve5
mikor találunk végre egy olyan csatárt aki évegik jól tud teljesíteni?

Trunks
Matri pocsék, Esti borzasztó. A védelem és Marchisio kivételével bárkit jogosan le lehetne cserélni. Conte azért se.

Amici di nessuno...

Trunks
Igen, Matri szegény elég ügyetlen. Viszont a kaput nagyon érzi, ha helyzetbe kerül, megoldja. Kicsit Trez és Pippo keverékére emlékeztet. Kell vki, aki kiszolgálja, akivel összejátszhat a 16-os elõterében (pl. mint tavasszal DP).

Conte taktikája viszont elég borzasztó. Matrit nincs aki támogassa (Quagliarella???), Esti hihetetlen súlytalan, támadásban nem csinál semmit, védekezni meg nem nagyon tud. Ha nem cserél Conte, akkor megint kb. Pepe vagy Marchisio lövéseiben bízhatunk. Viszont azt el kell mondani pozitívumként, hogy az Udinese támadóit nagyon levesszük a pályáról. Di Natale nem is nagyon ért labdába úgy, hogy nem volt lesen.

Amici di nessuno...

gercse
itt a végén azért nem volt rossz, amit csinált, csak most nem rég kezdtem el nézni,
a bíró néha elég buzi helyen állt..., kicsit figyelhetne

forzajuve5
Matrival nem tudom mi lett, de valami hatalmas katasztrófa amit mostanában mûvel. nem tud labdtát kezelni, helyzetbe kerülni, passzolni

forzajuve5
nagy meccs következik. FORZA JUVE!!!

rutracker.org, ha nem zavar az orosz kommentár
gercse
hát nem tudom, ha még este meg akarod nézni az necces, mert stream ugye csak élõben van, tehát marad az, hogy valaki felteszi valahova, az viszont ilyen gyorsan nem fog menni szerintem, inkább másnap szoktak fenn lenni meccsek pl. itt

de lehet valaki tud jobb oldalt is

Sziasztok!Valaki tudna segíteni nekem?A holnapi meccset sajnos nem látom, mert dolgozom.Viszont szeretném megnézni valahogy még az este folyamán, de úgy, hogy ne tudjam meg elõre hogyan alakult a mérkõzés.Mert tudok néhány oldalt, de ott ki van írva az eredmény már a meccshez, én pedig úgy szeretném végig nézni, hogy nem tudom elõre.Jó lenne végig izgulni.😄

gercse
jól hangzik nagyon<#eljen>

9csöves9
érdemes mindenképpen.havi 500 ft lesz a tagdíj,szerintem az manapság nem pénz.ha sikerül belépni a DOC rendszerbe akkor a csoport nagyságától függõen ad jegyeket a klub is,illetve alapból könnyebb lesz a jegyszerzés.a Vikinggel való kapcsolat is jó,hiszen most így hogy egy kanyarba kerültek az ultrák,õk lettek igazából a vezetõ csoport,így õk viszik a jegybiznisz nagyját is.

gercse
na, most már komolyan elgondolkodom, hogy érdemes lenne belépni, menni kell meccsre, látni kell Del Pierot élõben

9csöves9
Trez aláírt a Riverhez,örülök,hogy nem jöttek be a Napolis pletykák.elképzelhetõ,hogy Camo is követi.

holnap 6-kor lesz a meccs,Vucinicen kívûl mindenki bevethetõ,az Udinesénél pedig a velünk is hírbe hozott Benatia eltiltott lesz.

a mérkõzésre egyébként megy egy 50 fõs magyar csoport is a JCH,tessék belépni,mert ez végre egy komoly átgondolt kezdeményezés,nem mellesleg be is van jegyezve,adószámmal mindennel.a juventushungary-n minden infót megtaláltok. az út során lesznek megbeszélések a csoport jövõjével kapcsolatban,valószínûleg januártól már tagdíj is lesz,hogy csatlakozhassunk a DOC rendszerhez.ehhez 50 fõ kell,100-an már jelentkeztek pár nap alatt. a következõ két túra az Inter és az Atalanta ellen májusban biztos,de igény szerint más meccsekre is megoldható.a jegyeket amúgy a Vikingtõl kapja a csoport, melynek egyik vezetõje már küldött is egy levelet amiben elismerését küldi.szóval hajrá!

Trunks
A tizedéért is nyugodtan.

Amici di nessuno...

Csacsi
Nah...a lényeg a 3 pont. Ne feledjük, hogy két évig, pont az ilyen kis csapatok ellen küszködtünk.

Szerdán lesz az igazi erõpróba, mert eddig rangadóink, vagy kis csapatok ellen voltak (Roma, Inter), vagy pedig éppen gyengélkedõ Milan ellen, aki azóta azért szépen össze szedte magát. Nagy küzdelem lehet itt még a Scudettóért.

Szóval nagyon kéne az Udinese ellen a 3 pont, de félek, hogy 1 pont is kínkeserves lesz.

De reméljük a legjobbakat, és majd Conte kitalál valamit.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
huh, vigyééék 😄

forzajuve5
milyen szép is lenne...

A kínai elsõ osztályba nemrégiben feljutott Dalian Aerbin 20 millió eurót ajánlana a Juventus mellõzött támadójáért, Amauriért.

9csöves9
nagyon laza kis meccs volt, azért látszott,hogy tartalékolunk Udinére. Quaglia góljának nagyon örülök és jó volt látni,hogy a társak is mennyire örültek neki.Pirlo ma (is) szar volt,jó lenne ha felpörögne olyan szintre mint szezonkezdetnél

gercse
Lényeg a 3 pont, de nem volt rossz meccs

A kapus szadomazo maszkja volt a hibás, ha ránéznél te is mellérúgnád 😄
Trunks
Túl sok szót nem vesztegetnék a meccsre, mert a Novara nemigen fejtett ki ellenállást. Kicsit idegesít, hogy a helyzeteinket borzasztó százalékban, néhol bután használjuk csak ki. Ma is simán lõhettünk volna 4-5 gólt. Quagliarella találatának nagyon örültem, megérdemelte.

Amici di nessuno...

forzajuve5
helyetkihasználásunk még szörnyû. jó lenne javítani már rajta

Zsolti9014
nemtom bazeg, de mióta van nálunk is Digi, egy szerencsétlen meccsünket nem adták... sztrímen meg általában nem tudom nézni sajnos.

Viszont Pepe azért nem rossz formában van. Ráadásul nagyon szimpatikus is, mindig megy elõre! 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
szép kezdés. szegény Novara elég furán védekezik

Trunks
Ha vki, akkor õ megérdemli.

Más: direkt szopat minket a Digi? Ha tudtam volna, hogy mindig a Plus adja a meccsünket, akkor nem is fizetik rá elõ.

Amici di nessuno...

9csöves9
4-5 éve ez volt a csengõhangom😄

Rockynhooo
Szerintem megérdemli a kurvája.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bakkerman
hát ha engem szidna így egy egész stadion,és befutnék sírva az öltözõbe 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
azért ez mekkora geciség, fasza lehet így játszania, meg hát sztem kb. minden meccsen kapja
limperatore
haha, a kanyar neked énekel, zlatan cigány vagy 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

riccardogardoni
kemény volt XD

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

Trunks
Atyaég! Én is csak most néztem meg a Roma gólját, mert pont lekéstem az elsõ pár percet. Vidal nyilván óriásit hibázott, de a szöglet kivédekezése is borzasztó volt. Pirlo mit csinált?

Azért így megnézve az összefoglalót Vidal elég szépet alkotott. Rúgott kvázi egy öngólt és összehozott egy 11-est. 😊))

Amici di nessuno...

Zsolti9014
A kapott gólnál mekkora lufit rúgott Vidal...😞

Viszont Giginek köszönjük, már nem elõször a történelem során! 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9

Trunks
Ez is igaz, de Marchisiót is le lehetett volna kapni ma, pláne a sérülése után. Pazienza nagyon meggyõzõ volt az elmúlt két végig játszott meccsén. Azt meg továbbra is tartom, hogy Q/Giaccherini/Elía hamarabbi behozatala felpörgette volna a játékot.

Matri pedig tényleg szürkébb így, ezért kéne mellé egy másik igazi csatár (Pepe és Esti nem azok).

Amici di nessuno...

Két utolsó meccset nyerni kellene, mert ha valamelyiken is botlunk Milán beelõz minket.Azt meg ugye nem kéne!

9csöves9
ja és nem hittem volna,hogy ilyet mondok,de hiányzott Vucinic. Matri teljesen máshogy játszik nélküle,gyakorlatilag észrevehetetlen

9csöves9
szarul meccselt Conte, de szerintem kulcs a hullagyenge Pirlo-Marchisio kettõs volt,oda meg max egy Pazienzat lehetett volna hozni

forzajuve5
ez a sok döntetlen biztosan nem fog jól jönni a végén.
egy ilyen motiválatlan játékosokkal teli csapat nem fog rangadót nyerni sajnos

Trunks
rúgták=rúgtuk természetesen

Amici di nessuno...

Trunks
Megint mindenki le fog hurrogni, de ez a meccs teljesen Contén ment el. Az alaptaktika nem mûködött, nem változtat. Szünetben nem cserél, mire már pont elfogyott a lendület, akkor rúgták rá 5 percre a gólt. A semmibõl. Elõtte kellett volna cserélni jóval. A végén látszott, hogy Elía 8 perc alatt sokkal többet csinált, mint Eszti hetvenakárhány alatt. Mindhárom cserével elkésett.

A másik oldalon le a kalappal De Rossi elõtt, hatalmasat játszott. Buffon pedig pontokat mentett, köszönjük. A második félidõ alapján örülök az x-nek, de az elsõ játékrészben látottak miatt 2 góllal illett volna nyernünk.

Amici di nessuno...

9csöves9
ennyi szarul játszó kulcsjátékossal egyszerûen nem lehet nyerni.Pirlo és Marchisio 0 volt,de nagyon kevés játékost lehetne kiemelni.még Conte sem pörgött a vonal mellett,nagyon nem stimmelt a játék.csalódott vagyok