44078

ibogldrc.jpg

• WuFraZselic
    nem hiszem el, hogy nem lehetett volna igényesebben megoldani ezt a Jeep feliratot... csak fehérrel lett volna írva, és máris normális a dolog
  • 9csöves9
    hajrá, aztán leszurkolni a színházközönséget:)
  • Trunks
    Királyul néz ki! Mondjuk én a 3. csillagot mindig úgy képzeltem el, hogy a másik kettő mellé kerül.

#36941: Most belegondolva én is vagy Pirlo, Chiellini vagy Marchisio névvel vennék (talán utóbbi). Mindig is nagyon tiszteltem Pirlót mint játékost, soha nem volt ellenszenves, de nem gondoltam volna, hogy ekkora kedvenc lesz belőle.
  • Kaplan
    Én ma pont azt álmodtam, hogy valami kisebb városnak a buszpályaudvarán álltam és volt ott egy bolt ami tele volt focis cuccokkal. Mezek, melegítők, sálak etc. Aztán két buszt is lekéstem hazafele menet amiatt mert nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen. Arsenal hazai, Juve hazai, idegenbeli. Csak egyre volt pénzem, de a végén megvettem a Juve hazait!!! :D Most már a valóságban is jó lenne beruházni egyre.
  • gercse
    Pár éve biztos nem gondoltam volna, de ha idén vennék mezt, akkor én is Pirlo névvel venném :)
  • forzajuve5

• forzajuve5
    ez a képfeltöltés nem nagyon jött össze :). lényeg, hogy megérkezett az új idei vendégmezem Pirlo nevével a hátán. este majd ebben feszítek a Chelsea meccsen :).

majd most ebéd után indulunk. 3 óra vonatozás London. ott meg kell találni a JCH-s srácokat és mehet a buli :)

• forzajuve5

• Breki33
    Europa, siamo tornati!

Back in the big time!

• forzajuve5
    2008/09-es szezonban a következő kezdővel kaptunk ki csupán 1-0-ra:

Buffon-Mellberg, Chiellini, Legro, Molinaro-Camo, Sissoko, Tiago, Nedved-Alex,Amauri

(visszavágó 2-2 lett otthon)
  • gercse
    így van, ill. reméljük Asamoah hozza az eddigit, nagyon jó kis játékos ő, Lichtsteinerrel együtt ők azért fel tudják adni a leckét a széleknek :)
  • gercse
    a francba :D
    valamiért keddre emlékeztem...a fenébe, no sebaj, legalább adja holnap a tv is :)
  • 9csöves9
    a legerősebb kezdőnkkel tudunk felállni, kb annyi a kérdés jelenleg, hogy Lichtsteiner vagy Isla kezdjen a jobbszélen ill. Bendtner vagy Q férjen oda a kispadra. én a jó Stefánt kezdetném, aztán a 60. perc környékén hozna Isla egy kis újdonságot

Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Vidal,Pirlo,Marchisio,Lichtsteiner-Giovinco,Vucinic

a túloldalon ez várható:

Cech-Cole,Terry,Luiz,Ivanovic-Mikel,Lampard,Ramires-Mata,Torres,Hazard

így tippre a középpálya közepén fog eldőlni a meccs, ott úgy érzem meg lehet őket fogni.
  • Grove4
    Holnap játszunk :)
  • gercse
    Puzsérban engem is csupán ez idegesített, pedig helyenként normálisan is tudott beszélni, de aztán átment megint a nyomatékos, teátrális hülyeségeibe...

Na de végre eljött a mai nap :)
    utoljára az a harmadik hely a csoportban elég csúnya volt, reméljük idén szép kezdés és folytatás várható :)

Forza Juve!
  • 9csöves9
    Immobile meg jó lesz ez egyértelmű, de azért ünnepelhetett volna egy kicsit visszafogottabban...

Leo meg kész:D

• 9csöves9
    húzós volt ez a hétvégi meccs, én simán aláírtam volna az x-t a félidőben.túl sok kulcsember került ki egyszerre, ez az első félidős teljesítmény kicsit aggasztó a jövőre nézve. a 11-es teljesen egyértelmű volt csak egy vak nem látja hogy Asamoah lábát rúgta a védő a labda helyett. a gazzetta 7-es osztályzatot adott Rocchinak, különösebben csak egy Seymour kezezést róttak fel neki. amúgy meg nagy boldogsággal tölt el ha azon siránkozik az ellenfél, hogy nyomnak minket a sporik, legalább idén is lesz mire fogniuk ha netán bajnokok leszünk:)

Puzsérnak a beszédstílusa kibaszottul idegesítő, de legalább rajta látszott, hogy nem egy a meccs előtt megkapott nyomtatott papírlapról olvassa a baromságokat mint a többi okos.

a holnapi meccset már kibaszottul várom, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy vereséggel térjünk vissza a BL-be. nagyon harapni fognak a srácok ebben biztos vagyok.
  • forzajuve5
    milánó piros-fekete felében is hozzák az elvártat. legalábbis én valami ilyesmire számítottam tőlük a csapatleépítés után.
    Lazio hozza a szokásos év eleji formáját. tőlük nem kell tartani.
    Napoli nagy kérdés, de szerintem idővel ők is el fognak fogyni a rövid cserepad miatt.

Nálunk pedig a védelemnek össze kell kapnia magát szerdára, mert ott már nem lesz megtorlatlan ennyi hiba. gondolom azért másképp teszik össze fejben azt a napot és koncentrálni fognak teljes gőzzel
  • Zsolti9014
    és ki is kaptak 2-0-ról. Gratula nekik!
    csak éppen a fogadásomat is elvitték. :P
  • Grove4
    Roma 2 perc alatt szopott 2 gólt :DDDDDDDDDD
  • Trunks
    Nagy színész ez a kis Ciro gyerek... a bíró pedig egyfolytában benyalja a dolgokat. Kucka feldobta magát az első félidőben, most Immobile játsza el a nagyhalált.
  • gercse
    Buffon durván nagyot védett :)
  • Trunks
    Meg is érdemelték, ha nem bírják belőni az ilyen ziccereket.
  • WuFraZselic
    én ugyanezt gondoltam :DDDDD
  • Trunks
    Akkor még azt hittem, hogy csak kölcsönben van Genoában és ő a beépített emberünk. Mondom magamban: "azért szép dolog, hogy direkt nem rúgja be a ziccerét a saját klubja ellen". :D Aztán kiderült, hogy nem. :))
  • WuFraZselic
    inkázz az a durva hogy azt a 200%os ziccerét hogy szórakozta el Immobile :D
  • Trunks
    Egyelőre az első félidő - kis túlzással - egyetlen pozitívuma, hogy Buziello nem nálunk játszik. Eddig sokkal jobb a Genoa.
  • Trunks
    1. Most nézem, hogy Immobilét eladtuk a Genoának. Miért is? Szerintem jövőre min. 3. számú csatár lehetne.
    2. Juve-nevelésként azért marha durvának érzem, hogy így ünnepelje a gólját...
  • forzajuve5
    A hivatalos kezdő: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Caceres, Giaccherini, Pirlo, Marchisio, De Ceglie, Giovinco, Matri.

Cserék: Storari, Rubinho, Lichtsteiner, Lucio, Isla, Pogba, Vidal, Marrone, Asamoah, Vucinic, Bendtner, Quagliarella
  • Rockynhooo
    :'(
  • gercse
    van benne valami
    gondolom a jégkorong hosszabbításában is ezért van egyel kevesebb játékos mindkét félnél, így jóval nagyobb tér jut a játékosoknak, persze ez az 5 percenként hozzunk le egy játékost dolgot, kicsit fura, de meg lehetne oldani valahogy így is :D
  • szucsy89
    http://puzser.web4.hu/cikk/puzser-robert-velemenye-a-buntetokrol

bár nagyon hatékonyan tudja előadni az tény...
  • 9csöves9
    nem.csak két Juve-s szösszenetét
  • szucsy89
    "amúgy korrekt dolgokat mond"

:DDASDAS:DASDASDa:DASDASDAS

hallottad a nagy ötletét a 11-esek helyett? :D
  • Breki33
    Várható kezdő:
    Juventus (3-5-2):
    Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco, Vucinic
  • Breki33
  • limperatore
    ezt a faszt, inter club elutasította a meghívást mert ez a gyökér ott lesz :D
  • WuFraZselic
    az a baj, hogy kurvára nem! :D pedig régen mindig összegyűltünk egy cigi erejére barátok köztöt nézni, és sírásig röhögtünk :D

mondjuk most lesz újra lehetőségem erre egy jó fél évig... :D
  • 9csöves9
    ejnye, akkor azt sem tudod, hogy Magdi néni megdugta e Bandika eltitkolt sittes kislányát?
  • WuFraZselic
    áá, most már értem! ez a csávó még rádiókban volt filmkritikus mikor legutóbb hallottam róla, most meg olvasom hogy közben megasztár vagy mi a neve ami az rtl-en fut-zsűri volt meg elég nagy hype lett körülötte azóta :D én ezekről lemaradtam... :D

mondjuk nem lehet rosszabb a jelenlegi sportklubos bójáknál...