Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Marotta pedig min lepõdik meg? Nekem is rögtön ez jutott eszembe. Azért csak befutott (Milan-nevelésként) 3 év alatt egy Milan-Roma-Juve pályát...
Amici di nessuno...
-Marotta beszélt az átigazolásokról,nem érti a szurkolók reakcióját Borriellora, és állítása szerint Krasic maradni fog.Amauri-Roma fronton nincs semmi konkrétum.Moggi és Zamparini szerint azonban ott fog kikötni a csodacsatárunk
- egyelõre úgy áll a helyzet,hogy 100-an megyünk két nagy busszal az inter elleni meccsre márciusban😊
Quagliarella meg szegény hihetetlen, hogy milyen peches, mielõbbi jobbulást neki!
az átigazolási pletykákra: Sörensent semmilyen formában nem kéne elengedni, annyira nem vagyunk eleresztve védõk terén.
Pizarro felesleges lenne.
Kraszicsot meg sajnálom, de sajnos nem úgy játszik-ha játszik, mint amikor idekerült.
Hajrá Magyarország!
a meccs nagyon harmatos volt,igazából szerintem megérdemeltük volna,hogy kapjunk egy szar gólt.a végén ahogy védekeztünk mint ha a Nou Campban kellett volna kibrusztolni a gyõzelmet...
nem vagyok teljesen derülátó a folytatással kapcsolatban,de inkább most nem vészmadárkodok😊
Nekem tetszik amúgy a csapat játéka, sok forgatás, sok passz, nem szégyelljük elölrõl kezdeni a támadásépítést. Jó lesz ez.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Közben a Milan és a Roma is 11-es góllal vezet...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Pizzarrót se értem, Pazienza tök jól nyomta, amikor lehetõséget kapott, igaz nem teljesen Pirlo posztja, de az utóbbi idõben amúgyis elég szürke volt Szundi.
Tévez meg sztem teljes kacsa. Milan vagy Inter lesz belõle, olybá tûnik.
Amici di nessuno...
-Milos és az ügynöke a napokban fog találkozni Marottáékkal,hogy megvitassák mik a terveik a jövõre nézve.hajlandóak e kihozni Krasicból újra a legjobbat,vagy egyáltalán nem számol vele Conte.jó pár ajánlat van rá egyébként, és úgy hírlik ezen a bizniszen nem buknánk 10 millát mint általában. a Tottenhamet emlegetik a legújabban szerintem ott jó helye lenne.
-Amaurival szemezget a Roma,miután Osvaldo megsérült
-Sörensent több csapat is vinné,az 50%-t el is adnánk.mindenképp oda kell figyelni erre a srácra,nálam simán játszana Bonucci helyén.
-a Romás Pizarro pletyka továbbra is él,neki annyira nem örülnék.ha érkezik akkor nagy valószínûséggel Pazienza távozik
-Q és ügynöke ismét kinyilatkoztatta,hogy maradni akar,semmi alapja nincs az Inter és a Roma féle pletykáknak
-Mancini azt nyilatkozta,hogy 3 olasz nagycsapat érdeklõdik Tevezért.ebbõl egyik a Juventus,nagyon remélem,hogy nem komoly a dolog.felesleges beszállni egy ilyen licitháborúba,pláne,hogy 1-2 év után a következõ állomáshelyén is hisztizni fog és hazavágyódik majd a Bocába
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8EsdXVYT32Y
elsõ félidõt láttam csak,de ott nagyon jól nyomtuk.jó jel,mert azért nem teljesen volt kutyaütõ az ellenfél.
Matrinak kéne egy két meccs pihi,valami nagyon nincs rendben nála.Q kezdhetne a Lecce ellen a helyén.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
hétvégén csúsztatva adja a digi a meccsünket
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
eddig egy 50 fõs busz tutinak tûnik

Amaurit meg a Pó folyóba kéne lõni, aztán akkor nem pampogna. Idióta, nemcsak a klubnak kerül sokba az õ hajléktalan-ellátása, de még a saját pályafutását is agyonb.ssza.... Utálom.
Hajrá Magyarország!
a csapatnak a Jézuska egy utazást hozott Dubaiba,ott vészelik át szegények a szilvesztert is.na meg azért néha edzenek is.
nagyon úgy néz ki,hogy jön Boriello és Caceres.mindkettõ kölcsönbe,opcióval.Boriellora szerintem nem nagyon van szükség,meg nem is értem,hogy miért nem mindegy neki,hogy itt koptatja a padot vagy Rómában.mindenesetre ez elõrevetíti Jaki,Toni és Amauri távozását is.utóbbi egyébként elutasította a Genoa szerzõdésajánlatát.1,8-at kapna évente,de a drága 2,5-t akar.mi a faszomért nem ment akkor nyáron Marseillebe?
Ugyanakkor a keret is erõsödött szerintem, ahogy Trunks is mondja.
Persze Conténak is vannak hibái, meg a keretnek is hiányosságai, de egyelõre szerintem elõrébb tartunk mint tavaly ilyenkor. Legalábbis több szempontból. De az is igaz, hogy kevés meccset láttam sajnos ahhoz, hogy ítélkezzek.
Digi meg tehet egy szívességet egyébként. Igaz, hogy a tegnapit pont adták, de azon kívül mióta van digisportunk, másikat még nem. 😛
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
szerintem tavalyhoz képest kibaszott sokat fejlõdtünk,elég ha annyit mondok,hogy talán a Napoli meccset kívéve minden meccsünkön a mi akaratunk érvényesült,csak hát ilyen-olyan okokból nem jött össze a gyõzelem.
légy türelmesebb!😊
Nem mondom, hogy Conte teljesen rosszul csinál mindent, de mindenki túl nagy jelentõséget tulajdonít neki. Mindenki az eredmények tekintetében ítéli meg ("biztos jól csinálja, mert veretlenek vagyunk még"), pedig biztos, hogy 2-3 x legalább a nyakába varrható, mert nem csinált semmit. Ez a legnagyobb bajom vele: kitalál vmit, egyértelmûen látszik az elsõ félidõben, hogy nem mûködik. Szünetben soha nem cserél, utána látszik, hogy semmi nem változott, és még ekkor is vár 20-30 percet a cserékkel. Miért? Vmint indokolatlanul erõltet bizonyos embereket. Giaccherinit addig játszatta minden meccsen, amíg végre egyszer csinált jó dolgokat. Utána gyakorlatilag kikerült. Estigarribiának még nem volt jó meccse, Elía nem kap lehetõséget, Quagliarella hiába mutat általában 10-20 perc alatt többet, mint a többi csatár, mégse kezd soha (mostmár nem lehet a kondícióra fogni). A hétvégi bajnokit nem vettem számításba, mert ott felforgatott csapat volt.
Egyedül a rangadók, amikre nem szólhatok egy szót sem, de szerintem az se Conte érdeme. Pont a riválisok elleni bajnokikkal nem volt gond az elmúlt pár évben, hanem a kicsiket nem tudtuk rendszeresen magabiztosan verni. Ez sajnos most se változott.
A keretünk pedig igenis sokkal jobb. Vagy inkább a kezdõnk. Lichtsteinert nem írnám Mottával egy mondatba, de most kénytelen vagyok. Barzagli vmi hihetetlent nyújt hétrõl-hétre. Nincs Grosso. Ez még úgy is pozitívum, hogy borzasztó néha Chiellini szerencsétlenkedését nézni. Pepe sokat javult, végre van (lenne?) egy jó csatárunk Matri személyében. Vidal és Pirlo is erõsítést jelent. Pazienzát pedig sokkal többet játszatnám, tetszett az eddig mutatott játéka.
Alapból én is aláírtam volna ezt így. De az a baj, hogy igazából ez a veretlenség elég nagy parasztvakítás, mert sokkal jobban örültem volna, ha kikapunk néha, de nincsenek ezek a teljesen reménytelen döntetlenek. Ha ma 180 percig játszunk, szerintem akkor se lett volna gól. Esetleg ha Marchisio jobban eltalálja az egyik lövését. Conte pedig behozza a 90.percben De Cegliét idõt húzni. Komolyan jó volt neki ma az x?
Amici di nessuno...