Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Azért elég sokat mond, ha így is elengedték...

Amici di nessuno...

9csöves9
arról nem is beszélve,hogy a Roma hivatalosan közölte, 250 ezer euróval még nekik is kellett fizetni most Boriskának,hogy egyáltalán elfogadja a klubváltást...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Elíát én még mindig hiányolom. Pont az ilyen veszélytelen meccseken lehetne kísérletezgetni, pláne ha még szarul is játszik a csapat.

Marotta pedig min lepõdik meg? Nekem is rögtön ez jutott eszembe. Azért csak befutott (Milan-nevelésként) 3 év alatt egy Milan-Roma-Juve pályát...

Amici di nessuno...

9csöves9
-Q mûtétje jól sikerült, január 28-án térhet vissza az Udinese ellen

-Marotta beszélt az átigazolásokról,nem érti a szurkolók reakcióját Borriellora, és állítása szerint Krasic maradni fog.Amauri-Roma fronton nincs semmi konkrétum.Moggi és Zamparini szerint azonban ott fog kikötni a csodacsatárunk

- egyelõre úgy áll a helyzet,hogy 100-an megyünk két nagy busszal az inter elleni meccsre márciusban😊

Zsolti9014
a gyõzelemnek örülök.
Quagliarella meg szegény hihetetlen, hogy milyen peches, mielõbbi jobbulást neki!

az átigazolási pletykákra: Sörensent semmilyen formában nem kéne elengedni, annyira nem vagyunk eleresztve védõk terén.

Pizarro felesleges lenne.

Kraszicsot meg sajnálom, de sajnos nem úgy játszik-ha játszik, mint amikor idekerült.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Borriellot amúgy meg is találták az ultrák,egy szép nagy kiírást szenteltek neki amin becsület nélküli zsoldosnak nevezik...

9csöves9
baszki.pedig elsõ visszajátszásnál úgy tûnt alig értek hozzá.ez mondjuk nem lesz hosszú kihagyás,maszkkal azért tud majd játszani

a meccs nagyon harmatos volt,igazából szerintem megérdemeltük volna,hogy kapjunk egy szar gólt.a végén ahogy védekeztünk mint ha a Nou Campban kellett volna kibrusztolni a gyõzelmet...

nem vagyok teljesen derülátó a folytatással kapcsolatban,de inkább most nem vészmadárkodok😊

forzajuve5
rossz hír következik...Quagliarella arccsontja törött. Megmûtik.

Kaplan
Nos, talán ez volt idén az ötödik meccsem amit végignéztem. Viszont kifejezetten érdekes, hogy majdnem mindegyiken megtörtént az amit ma is észleltem. A csapat az elsõ félidõben nagyon jól pörög, megvannak a beindulások, szélek minden. Ahogy kijönnek a második félidõre valahogy fejben összeomlik minden (kivéve a Napoli elleni meccs) és olyan alapvetõ hibákat vétenek a játékosok, hogy az elképesztõ. Ma egy-egy sima passz sem jött össze. Conte tényleg nem igazán szeret cserélni de az eredmények még mindig õt igazolják bár ez a mai Lecce akkor sem rúgott volna gólt ha tíz napig játsszuk a meccset.

Nekem tetszik amúgy a csapat játéka, sok forgatás, sok passz, nem szégyelljük elölrõl kezdeni a támadásépítést. Jó lesz ez.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Legalább megvan a 3 pont.

Amici di nessuno...

Trunks
Ez is simán tizenegyes volt. Úgy látszik idén csak nekünk nem fújják be ezeket. Egyedül a Cesena ellen kaptunk egy orbitális kamutizit, de addigra már eldõlt a meccs.

Közben a Milan és a Roma is 11-es góllal vezet...

Amici di nessuno...

Trunks
Vucsinicsnek majdnem sikerült ezt is kihagynia. Nagy gól volt! 😄

Amici di nessuno...

Trunks
Rossz nézni, ami szegény Q-val történik... 😞((

Amici di nessuno...

katt ra JUVE!!
Trunks
Váó! Csövesnek lett igaza: elöl Q Matri helyén. A többi a szokásos.

Amici di nessuno...

Trunks
Így van. Bár most kivételesen megértem õket.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ráadásul digi csak csúsztatva adja a meccset. 16:15

Trunks
No, elnézve a Gazzetta várható összeállítását, Quagliarella megint nem fog kezdeni...

Amici di nessuno...

9csöves9

9csöves9
arab Juvetinok a csütörtöki meccsen 😊

Trunks
Borriello leigazolásának semmi értelme. Toni simán jobb nála, és akár Jaki is tudna annyit nyújtani, mint õ. Remélem tényleg a padra érkezik, nem fogja Conte erõltetni.

Pizzarrót se értem, Pazienza tök jól nyomta, amikor lehetõséget kapott, igaz nem teljesen Pirlo posztja, de az utóbbi idõben amúgyis elég szürke volt Szundi.

Tévez meg sztem teljes kacsa. Milan vagy Inter lesz belõle, olybá tûnik.

Amici di nessuno...

9csöves9
egy kis mercato:

-Milos és az ügynöke a napokban fog találkozni Marottáékkal,hogy megvitassák mik a terveik a jövõre nézve.hajlandóak e kihozni Krasicból újra a legjobbat,vagy egyáltalán nem számol vele Conte.jó pár ajánlat van rá egyébként, és úgy hírlik ezen a bizniszen nem buknánk 10 millát mint általában. a Tottenhamet emlegetik a legújabban szerintem ott jó helye lenne.

-Amaurival szemezget a Roma,miután Osvaldo megsérült

-Sörensent több csapat is vinné,az 50%-t el is adnánk.mindenképp oda kell figyelni erre a srácra,nálam simán játszana Bonucci helyén.

-a Romás Pizarro pletyka továbbra is él,neki annyira nem örülnék.ha érkezik akkor nagy valószínûséggel Pazienza távozik

-Q és ügynöke ismét kinyilatkoztatta,hogy maradni akar,semmi alapja nincs az Inter és a Roma féle pletykáknak

-Mancini azt nyilatkozta,hogy 3 olasz nagycsapat érdeklõdik Tevezért.ebbõl egyik a Juventus,nagyon remélem,hogy nem komoly a dolog.felesleges beszállni egy ilyen licitháborúba,pláne,hogy 1-2 év után a következõ állomáshelyén is hisztizni fog és hazavágyódik majd a Bocába

9csöves9
itt meg egy jutúbos

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8EsdXVYT32Y

elsõ félidõt láttam csak,de ott nagyon jól nyomtuk.jó jel,mert azért nem teljesen volt kutyaütõ az ellenfél.

Matrinak kéne egy két meccs pihi,valami nagyon nincs rendben nála.Q kezdhetne a Lecce ellen a helyén.

forzajuve5
tegnapi sörmeccs letölthetõ összefoglalója

LINK

Forza Italia
<#eljen>

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
7-1 a vége, Q is betalált

Forza Italia
jelenleg 6-1 re vezetünk. Alex (2), Elia, Vidal, Chiellini és Pepe

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
most játszunk barátságos meccset Al Hilal ellen. Alex 23 perc alatt 2 gól eddig 😊

9csöves9
Borriello hivatalos,500 kiló most és további 8 millát kell lepakolni 3 év alatt nyáron,ha azt akarjuk,hogy maradjon

hétvégén csúsztatva adja a digi a meccsünket

9csöves9
jah,csak nincs most cserecsatárra 8 millánk.a lényeg itt azon van,hogy most csak 500 ezret kellett érte perkálni,ha nem lesz jó nem kell megvenni nyáron.

szucsy89
Jah, így már érthetõ... bár én inkább mást próbáltam volna, 8 milláért sokkal jobb csatárok is elérhetõk
9csöves9
ha minden jól megy télen távozik Toni,Amauri és Iaquinta is így csak Matri,Q,Vucinic és Alex maradna csatárnak.Matri cseréje lesz Boriska

szucsy89
LOL, minek õ nektek?
Kaplan
Na meg természetesen Amauri is elválhatna már a klubtól! <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Annyira nincs nagy bajom Borielloval de azért nem nézem jó szemmel.. Remélem nem Q pótlására hozták. Mivel volt róla szó, hogy DP idén elmegy talán az õ helyére szánják. Viszont Toni és Jaki mehetne.

9csöves9
Borriello Torinóban van,lezajlottak az orvosi vizsgálatok. kölcsönbe jön 7,5 ért megvehetjük nyáron.más is terítékre került Rómából,Pizarro érkezhet Pirlo cserének.

9csöves9
gyertek te is,én már jelentkeztem😊

eddig egy 50 fõs busz tutinak tûnik

Zsolti9014
Örülök hogy nem hagyja abba, de nem tudom elképzelni másik csapatban...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Alex elõbb elutazott Dubaiba ugyanis egy díjátadóra volt hivatalos,Cristiano Ronaldoval együtt.Alex eddigi karrierje miatt vehetett át díjat.nyilatkozott is,amiben megemlítette,hogy hiába jár le a szerzõdése idén,nem fogja abbahagyni a profi futballt.

9csöves9
állítólag Palombo érkezése is eléggé elõrehaladott állapotban van, 5 millió euró körüli összeget rebesgetnek.padra jó lesz.

Zsolti9014
Borriellóra semmi szükség. Akkor már inkább Jaki vagy Toni maradjon.

Amaurit meg a Pó folyóba kéne lõni, aztán akkor nem pampogna. Idióta, nemcsak a klubnak kerül sokba az õ hajléktalan-ellátása, de még a saját pályafutását is agyonb.ssza.... Utálom.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Én is utólag kívánnék mindenkinek minden jót!😄

a csapatnak a Jézuska egy utazást hozott Dubaiba,ott vészelik át szegények a szilvesztert is.na meg azért néha edzenek is.

nagyon úgy néz ki,hogy jön Boriello és Caceres.mindkettõ kölcsönbe,opcióval.Boriellora szerintem nem nagyon van szükség,meg nem is értem,hogy miért nem mindegy neki,hogy itt koptatja a padot vagy Rómában.mindenesetre ez elõrevetíti Jaki,Toni és Amauri távozását is.utóbbi egyébként elutasította a Genoa szerzõdésajánlatát.1,8-at kapna évente,de a drága 2,5-t akar.mi a faszomért nem ment akkor nyáron Marseillebe?

Zsolti9014
Utólag is viszont kívánom, és elõre is boldog újévet mindenkinek! 😊

Hajrá Magyarország!

Breki33

Buon Nat-ALE / Merry Christmas
forzajuve5
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!

Zsolti9014
A Conte-kérdésben most é veled értek egyet. Szerintem is van azért szerepe, ha más nem, a mentalitásban.

Ugyanakkor a keret is erõsödött szerintem, ahogy Trunks is mondja.

Persze Conténak is vannak hibái, meg a keretnek is hiányosságai, de egyelõre szerintem elõrébb tartunk mint tavaly ilyenkor. Legalábbis több szempontból. De az is igaz, hogy kevés meccset láttam sajnos ahhoz, hogy ítélkezzek.

Digi meg tehet egy szívességet egyébként. Igaz, hogy a tegnapit pont adták, de azon kívül mióta van digisportunk, másikat még nem. 😛

Hajrá Magyarország!

#35149, #35150 köszönöm a segítséget.Az orosz oldal az teljesen jó volt.

Trunks
Ok. 😊 Lehet, hogy visszanézve szebbnek tûnik az az õsz, de én úgy emlékszem, hogy már-már a scudetto is szóba került. És mintha erre írtad volna, hogy ennek a csapatnak nem idén kell bajnokságot nyernie, de van egy kurva szimpatikus csapatunk.

Amici di nessuno...

9csöves9
teljesen megértem amit írsz,csak egyet nem értek vele😊 azért megnézném tavaly õsszel miket írogattál/írogattunk a játékunkról ami tetszett neked.csak hát lusta vagyok hozzá😄

szerintem tavalyhoz képest kibaszott sokat fejlõdtünk,elég ha annyit mondok,hogy talán a Napoli meccset kívéve minden meccsünkön a mi akaratunk érvényesült,csak hát ilyen-olyan okokból nem jött össze a gyõzelem.

légy türelmesebb!😊

Trunks
Ha visszaemlékszel, kb. ugyanezt hoztuk tavaly is decemberig. Ha Q nem sérül meg, simán jó lett volna a tavalyi szezon. Nekem a tavaly õszi játékunk jobban tetszett.

Nem mondom, hogy Conte teljesen rosszul csinál mindent, de mindenki túl nagy jelentõséget tulajdonít neki. Mindenki az eredmények tekintetében ítéli meg ("biztos jól csinálja, mert veretlenek vagyunk még"), pedig biztos, hogy 2-3 x legalább a nyakába varrható, mert nem csinált semmit. Ez a legnagyobb bajom vele: kitalál vmit, egyértelmûen látszik az elsõ félidõben, hogy nem mûködik. Szünetben soha nem cserél, utána látszik, hogy semmi nem változott, és még ekkor is vár 20-30 percet a cserékkel. Miért? Vmint indokolatlanul erõltet bizonyos embereket. Giaccherinit addig játszatta minden meccsen, amíg végre egyszer csinált jó dolgokat. Utána gyakorlatilag kikerült. Estigarribiának még nem volt jó meccse, Elía nem kap lehetõséget, Quagliarella hiába mutat általában 10-20 perc alatt többet, mint a többi csatár, mégse kezd soha (mostmár nem lehet a kondícióra fogni). A hétvégi bajnokit nem vettem számításba, mert ott felforgatott csapat volt.

Egyedül a rangadók, amikre nem szólhatok egy szót sem, de szerintem az se Conte érdeme. Pont a riválisok elleni bajnokikkal nem volt gond az elmúlt pár évben, hanem a kicsiket nem tudtuk rendszeresen magabiztosan verni. Ez sajnos most se változott.

A keretünk pedig igenis sokkal jobb. Vagy inkább a kezdõnk. Lichtsteinert nem írnám Mottával egy mondatba, de most kénytelen vagyok. Barzagli vmi hihetetlent nyújt hétrõl-hétre. Nincs Grosso. Ez még úgy is pozitívum, hogy borzasztó néha Chiellini szerencsétlenkedését nézni. Pepe sokat javult, végre van (lenne?) egy jó csatárunk Matri személyében. Vidal és Pirlo is erõsítést jelent. Pazienzát pedig sokkal többet játszatnám, tetszett az eddig mutatott játéka.

Alapból én is aláírtam volna ezt így. De az a baj, hogy igazából ez a veretlenség elég nagy parasztvakítás, mert sokkal jobban örültem volna, ha kikapunk néha, de nincsenek ezek a teljesen reménytelen döntetlenek. Ha ma 180 percig játszunk, szerintem akkor se lett volna gól. Esetleg ha Marchisio jobban eltalálja az egyik lövését. Conte pedig behozza a 90.percben De Cegliét idõt húzni. Komolyan jó volt neki ma az x?

Amici di nessuno...