Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nagyon sok a hiba,de szerintem megérdemelt a vezetés,jobban nyomunk.Matrival meg Esztivel elégedetlen voltam,hát persze,hogy õk hozzák össze a gólt😊
csak nekem van ki a faszom a kis szögleteinkkel?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Am már vezethetnénk...
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ma tartott amúgy Conte sajtótájékoztatót,amin a holnapi meccset 6 pontos rangadónak titulálta illetve megemlítette,hogy õ vétózta meg Marrone kölcsönadását ezért maradt a klubnál.ennek örülök,az jön le,hogy bízik benne.Cacerest is megemlítette,õ lesz a védelem jolly jokere többek között ezért is tartja tökéletes igazolásnak.mint kiderült õ is keveselte az 5 védõt a keretben😄
1 Buffon
3 Chiellini
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
márciusban így lesz majd egy olyan két hetünk hogy Fiorentina,Milan,Inter,Napoli.szép lesz
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amici di nessuno...
bár õ speciel jól játszott az öngólja ellenére. ha nem így tesz, akkor nem 3-at kapnak. Bonucci helyett akár nálunk is elnézném, de remélem, Leonardo rám cáfol majd.
Hajrá Magyarország!
én abban a hitben éltem,hogy Cacerest ilyen mindenesnek hozzuk,de ha veszünk egy balhátvédet is akkor már nagyon rendben leszünk hátul.
(JuventusHungary)
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Cáceres joined FC Barcelona on 4 June 2008, with a reported transfer fee of €16.5 million being paid to Villarreal. A buyout clause of €50 million was included in the deal, which ran until June 2012
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
kicsit soknak tûnik ez a 9,5 a 3 millióhoz képest,de hát teljesen más ha valakit úgy igazolsz le,hogy nem kell egyáltalán a Barcának,vagy úgy hogy valahol alapember,nekünk meg egy kezdõcsapatra való védõnk van csak
jól rémlik egyébként, hogy a Barca annak idején 20 millió környékén vette?
Guarin így bukó,szerintem nyáron sem rá fogjuk ellõni a nem eu-s helyet.a középpályára még így is fog érkezni valaki,Nainggolant már most szeretné a klub a soraiban tudni,de elképzelhetõ,hogy végül Palombo lesz belõle.tegnap a Samp átigazolásokkal foglalkozó vezetõje egyébként ott volt a stadionban.egy Toni-Samp pletyka is felmerült velük kapcsán
De Alex gólja! Hatalmas volt! 😄
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kraszicsot csak azért játszatja még Conte, hogy hátha lesz egy-két normálisabb megmozdulása, és el tudjuk adni?
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nem nagyon szoktam Roma meccseket nézni,ez a Lamela gyerek amúgy is ilyen kis kabbefaszom,vagy csak ellenünk éli ki a frusztrációit rugdosódással?már a bajnokin is kiszórhatták volna legalább 2x
Krasicot elõbb behoztam volna,de hát megszoktuk
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!