44078
-
#37106 A Napoli elleni keret:
Buffon nem jött rendbe, Vucinic meg van fázva és lázas.
2 Lucio
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
8 Marchisio
12 Giovinco
15 Barzagli
17 Bendtner
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Quagliarella
30 Storari
31 Branescu
32 Matri
33 Isla
34 Rubinho
39 Marrone -
IXEMGabeo #37105
Emlékeztek erre? -
#37104 úgy néz ki Gigi és Vucinic is kihagyja a meccset a kolerások ellen...persze az okos De Laurentis már fröcsögött a héten, hogy Buffon biztos sérülést szimulált, hogy ne kelljen védenie a válogatottban és pihenhessen. -
#37103 bianconeri blog kínál egy kis karaoke-t:D
Ha meguntam, hogy rámszállnak a legyek
Majd utazgatok, mert utazni élvezet
Szóba jöhetne tán’ Itália
Ha elég volt Afrika, meg az itteni maffia
Aha-ha
Ismerem Nápoly minden helyét
Ellepte már régen a szemét
Az összes utcát a fertő marja szét
Várossá gyúrt fika, Nápoly még Afrika
Aha-ha
Ref.:
Hamsik, Mazzari, Cavani és Mesto
Campagnaro, Gökhan Iller, Cannavaro
Gusztustalan szennyfolyam
Nápoly Afrika!
A turistákat a sarkon lecsapolom
A késeléstől lesz izmos a karom
Utólag úgyis az egészet letagadom
Az Északi Liga
szerint ez Afrika
Aha-ha"
-
#37102 bal combjában gyulladásos ödéma alakult ki. nem súlyos, hétvégén már ott lehet a kapuban ha minden igaz -
#37101 Buffonnal tudja vki mi történt? Csak mert kihagyta ma a dánok elleni VB-selejtezőt. Érdemes megnézni a 3. gólt amúgy, Pirlo megint vmi elképesztően zseniális labdát adott a hülyegyereknek. -
#37100 küldhetnének Torinoba is egy kis ötletet és akkor talán nem csak a 678x elsütött olasz trikolóros koreo lenne :)
egyébként a Napoli ellen felfüggesztik az ultrák a "sztrájkot" -
#37099 Nem is gondoltam volna, hogy ilyen ötletesek a Sidney-ultrák. -
#37098 -
#37097 :)
-
#37096 http://atdhenet.tv/52555/watch-sydney-fc-vs-newcastle-jets
még tart a meccs,
a másik csapat meze jobban menne hozzá :), meg az eredmény is :S -
#37095 Elkezdte :P
-
#37094 Pirlo már válogatta a recepteket, de nem lett igazad, mert végül kapott 15 perc pihenőt. Mint Vidal is: lekönyökölte a meccs végén az egyik ecuadorit, úgyhogy hamarabb vissza is repülhet Torinóba.
Amúgy belenéztem a Kolumbia-Paraguay meccsbe is és azt kell mondjam, hogy ha csatárt akarunk venni, akkor nem jöhet más szóba, mint Falcao. Zseniális, amit a kapu előtt művel, csak 26 éves. Nem olcsó, nem mondom, de ha vki, akkor ő megérne 55 millió eurót. Nem csak egy kifutott szezonja volt és nem csak a spanyol limonádéligában parádézik hétről-hétre. Szóval ha a pénz meglenne a transzferre, én egyértelműen őt mondanám. A gond csak az, hogy a Chelsea és a City is meg akarja szerezni, de legalább őket nem kell túllicitálni (legalábbis ami az átigazolási díjat illeti), mert fix kivásárlási ára van. -
#37093 végig fogja játszani. utána meg leszedi a hálókat, összetakarít a lelátón, aztán pedig vacsorát főz 100 örmény hajléktalannak... -
#37092 Pirlót amúgy le is lehetne hozni, megtette a magáét negyedóra alatt. -
#37091 Én nem így látom. Nyilván a klub megadta neki a lehetőséget, hogy ilyen pályát futhasson be, de ő sokkal többet adott cserébe. Mondjuk ha egálban is lettek volna 2006-ban, azóta sokkal egyoldalúbb volt a viszony. De nem is ez a lényeg. El kellett volna rendesen búcsúztatni. Még egy búcsúmeccset se kapott! Az utolsó hazai bajnokiján senki meg se említette, hogy ez az utolsó meccse! A szünetben meg a meccs végén a szezon legszebb pillanataiból álló videót játszottak a kivetítőn. Nem az ő góljait. Azt hittem előtte, hogy ez a legtermészetesebb.
Nekem személy szerint nagyon fáj, hogy a klub történetének legjobb játékosa, akinek a fociján felnőttem, nem jelentett semmivel többet a klubnak, mint egy másik játékos. Legalábbis mindent összevetve úgy tűnik.
Nedved jó példa. Imádtam őt is, de azért nyilván DP többet jelentett bármelyik Juve-szurkolónak. Mégis, Nedved kapott álláslehetőséget, Alex nem. Az is egy vicc volt, hogy utolsó évében 1 millió eurót keresett (asszem), mert sajnáltak neki többet adni, erre a leírt, kiselejtezett Pirlo jött és 3,5 milliót kapott (nem Pirlótól sajnálom, bár az utolsó milanos idénye után kaphatott volna kevesebbet is). -
foci9 #37090 www.foci9.gportal.hu -
#37089 De el kellett volna, viszont szerintem eljött az ideje, hogy elbúcsúzzon. Jó volt, szép volt, mindig is a kedvencem lesz, de ő sem játszhat 40 valahány éves koráig, csak mert a neve Del Piero (még egyszer mondom a példaképem a pali), az megint más kérdés, hogy ilyen Bendtner féle csatároktól bőven jobb, de a Juvenak top csatárt kelett volna igazolnia. Del Piero meg max kiegészítő ember maradhatott volna.
Sarkított példa, de nézzük meg a Milant! Ott is ragaszkodtak az amúgy egykoron kiváló ikonjaikhoz, nem tudták elengedni őket, aztán amikor már bőven pályájuk csúcsán leléptek, akkor kezdhették előről a 0-ról az építkezést.
Abban egyetértek, hogy el kellett volna méltóképpen búcsúztatni, én is sajnálom, hogy elment, de ezt meg kellett lépni. Más kérdés, hogy nem ilyen módon.
Ezt, hogy mit kapott a klubtól csak arra mondom, hogy sokan hajlamosak elfelejteni azt, hogy ez egy kétoldalú dolog, nyilván a klub sem száraz kenyéren és vízen tartotta (és itt most nem csak az anyagiakra gondolok). -
#37088 ...és ha egál van, akkor már nem kell méltóképpen elbúcsúztatni?
Nedved búcsúja pl. teljesen rendben volt miért nem lehetett legalább annyit megcsinálni? -
#37087 Sok mindenben igazad van, de ne csak azt nézzük már, hogy mit adott a Juvenak, hanem azt is hogy mit kapott tőle. Szerintem bőven egalban van a klub. -
#37086 Az egész, ahogy kezelték szégyen. Szerettem volna egy hosszabb hsz.-t írni róla, miután hazajöttem DP utolsó bajnokijáról, de annyi mindent akartam összeszedni, hogy végül nem lett belőle semmi. Ha nem tudtam volna, hogy milyen meccsre megyek, fel se tűnt volna. Semmi nem jelezte, hogy ez egy ikon utolsó hazai bajnokija. Semmi. Tessék csak megnézni, amikor Maldini visszavonult a Milanból. És Del Piero legalább ezt jelentette a Juventus számára, sőt továbbmegyek, még többet is. Eleve ugye egy fontos gólokat szerző csatár jobban előtérbe kerül, mint egy világklasszis teljesítményt nyújtó védő. Azonban Del Piero emberi nagysága abban is megmutatkozott, hogy a másodosztályba is követte a csapatot, amikor nyugodtan mehetett volna más nagycsapathoz, még ha nem is karrierje csúcsán, de remek formában. A klub történetének legmeghatározóbb alakja. Mégis mit kapott a karrierje vége felé? Contétól bicskanyitogatóan kevés játéklehetőséget (DP utolsó juvés évében összesen 23 bajnokin kapott lehetőséget, többnyire 5-10 percet kapva, míg Borriello (!!!!!!) fél év alatt 10 mérkőzést játszhatott, többnyire kezdőként). Ezt nem is kommentálnám. Agnelliéktől mit kapott? Lószart (se). Idén is vígan lehetne 4-5. számú csatár. Ok, ne nagyon kapjon szerepet a bajnokságban, de a kupában legalább játszhatna. Tudná ugyanazt nyújtani, mint Bendtner 1,5 millió euróért. Mélységesen csalódtam a vezetőségben és a klubban, hogy ezt meg tudták tenni egy ilyen legendával. Del Piero nagyságát pedig mutatja, hogy tavaly se hőzöngött, tette a dolgát, ha megkapta a lehetőséget, és állítom, hogy ha nem dönti el a Lazio elleni meccset azzal a káprázatos szabadrúgással, akkor könnyen lehet, hogy meg se nyerjük a bajnokságot. Mert ott kezdődött egy nagy sorozat. Szezon közben se szólt egy rossz szót se, utána se. Nem ezt érdemelte volna.
Végülis csak sikerült egy hosszabb hsz.-t írni. :)) -
#37085 :DDDD fbról loptam
-
#37084 ...
Andreára ragadhatott volna több az elődökből. Az interjúban Alex azt is elmondta, hogy valós volt a Pool megkeresése, azonban úgy gondolta Heysel miatt nem lenne korrekt a szurkolóinkkal szemben.
#37082: A legjobb az lenne, ha pl. Prandelli néha meg merné húzni, hogy Üzbegisztán u17-es női válogatottja ellen nem játszatja 90 percen át Pirlot...
akik nem kaptak behívót játszottak egy barátságos meccset valami alsóbb osztályú csapat ellen,a vége 5-1 lett, Pogba mesterhármast lőtt, a maradék kettőt pedig Matri vállalta be
-
#37083 azért ez kemény... :( :
A Juventusról beszélve még mindig sok keserűséget lehet felfedezni Del Piero szavaiban.
„Soha senki nem mondta nekem, hogy többet nem fogok játszani a Juventusban, de megértettem én ezt magamtól is. Mikor megláttam a negyedik játékvezetőt az én mezszámomat mutató táblával az oldalvonalnál, nem akartam felfogni, hogy akkor jött el az ideje, hogy elbúcsúzzak a rajongóimtól. Sokkal jobban szenvedtem, mint azt kimutattam, de a felelősségérzet miatt kénytelen voltam magamban tartani mindent. A szurkolók messze túltettek magukon, Buffon azt mondta, hogy nagyon irigyel engem ezért. Tudtam, hogy szeretnek, de azért sosem gondoltam volna, hogy ennyire. Hogy Andrea Agnelli nem is beszélt rólam? Nem számít, ettől függetlenül én meg hívtam volna Del Pierot az idei bajnokság első mérkőzésére. Fogalmam sincs, hogy miért nem viseli senki jelenleg a 10-es mezt.” -
#37082 Talán a szünet jól is jön a csapatnak, bár a legtöbben a válogatottban is szerepelnek, nem tudni mi a jobb ilyenkor. -
#37081 adom, a Kisgyerek viszont most egész jó volt, ilyen csapatok ellen kéne erőltetni -
#37080 Nem tudom megérteni, hogy Quagliarella miért 10 percet kap, amikor Vucsinics meccsről meccsre pocsék teljesítményt nyújt. Kis szerencsével, de behúztuk. Jövő héten ennél több kell. -
#37079 necces volt, tavaly leikszeltünk volna egy ilyen meccsen -
#37078 De Ceglie eddig tragikus, vmint a védelmünk se az igazi. Ez a bíró pedig az egyik legrosszabb, akit valaha a Serie A-ban láttam. Chiellinit nyugodt szívvel kiküldhette volna, úgyhogy állhatnánk ennél rosszabbul is. :D -
#37077 Konkrétan csak De Ceglie visszakerülése nevezhető annak, mert Bonucci is csak azért hiányzik, mert eltiltották a sárgák miatt. Nem értem Quagliarella miért nem kezdhet ma, habár Seba egész jó volt hétközben csereként. -
#37076 15.00 Siena-Juventus
tv: Sportklub hu
streamek: -
#37075 Buffon; Barzagli, Marrone, Chiellini; Lichsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Giovinco, Vucinic.
hát nincs nagy rotáció, legalább elől be lehetett volna vállalni egy Q-Matrit... -
#37074 Ez egy nagyon jó hír! :) -
HDave #37073 Ezekben a percekben is tart Del Piero első nem JUVE mezes meccse...
akit érdekel:
fc.htmlitt -
#37072 na közben Agnelli már lenyilatkozta, hogy ennyi nem elég, ettől még ugyanúgy él az igazságtalan ítélet. teljes felmentést akar. -
wright #37071 Na végre
A jegyár kérdésre csak annyit,hogy a 40 euró nem sok.Aki szurkolni akar ennyiért megteheti egy modern stadionban a szeretett csapatáért.Az hogy most ennyien voltak?Hát kérem szépen egy Donyeck volt az ellen nem egy Liverpool....(direkt nem írtam nagy csapatot ) -
link -
#37069 ANTONIO CONTE!! DEC 8.!! -
#37068 Nyilván leegyszerűsítettem. Alapvetően értem, amit mondani akarnak, nekem se tetszik az angol típusú szurkolás, de meg kéne érteni, hogy szükség van a középrétegre is, aki drágább jegyet vesz, esetleg kiviszi a családot is és elkölt egy csomó pénzt a stadionban.
A zászlórudak kitiltását egyenesen nevetségesnek tartom, megértem, hogy tiltakoznak.
De azért ne állítsák már be magukat totál csórónak. Olaszországban nincs minimálbér, de egy bányász kb. 1000 eurót keres havonta, mások ennél jellemzően csak többet (utánanéztem). Ezek után igenis fizessék ki a havi 80 eurót a hazai meccsekre. Ha meg mondjuk nincs vkinek munkája és nem tudja megengedni magának, azért ne a klub bünhődjön már. Ez nem egy jótékonysági intézmény. Egy csodaszép modern stadionba, egy olasz bajnokira szóló jegyért szerint nem irreális 40 eurót elkérni.
Azt meg inkább nem kommentálnám, hogy milyen csúnya a klub, mert megbünteti azokat, akik kettesével mennek át a beléptetőkapun. Micsoda dolog! Nem hogy megjutalmaznák őket... -
#37067 azért ezt egy kissé leegyszerűsítetted...
igazából a jegyár kérdés már csak egy utolsó csepp volt a pohárban, Agnelliék folyamatosan azon vannak, hogy átvegyük az angol modellt.vedd meg a jegyet,zabálj a büfében,ülj a kényelmes székben, a pofádat fogd be, a góloknál tapsolhatsz. nem hiszem, hogy ez Olaszországban megvalósítható.
egyébként a Shaktar elleni meccsen volt eddig a 2. legkevesebb ember ( cirka 30.000), viszont az egyik legnagyobb bevételt generálta a stadion fennállása óta.