Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
ezt is megcsináltuk. szép volt fiúk! azt hittem simább meccs lesz, de jól játszott az Udinese. remélem a futógépünk sérülése nem súlyos. viszont így kedden Cáceres akár már lehetõséget is kaphat a helyén

Könyörgöm Bonuccit adjuk el!Egyébként szép volt fiúk!

Épp szidtam, hogy miért nem õt cserélték le

forzajuve5
ez a beszéd 😄 ez mekkora zsuga volt. Matri 😊

gercse
már nekem is...állandóan ez megy..., pedig Pirlo jól tud tekerni

Zsolti9014
Giginek meg boldog születésnapot!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
kis szöglet lehet azért van, hogy ne tudjanak hirtelen lekontrázni minket. amúgy tényleg idegesítõ

9csöves9
ez az Armero meg valami brutális,hogy mennyit fut és milyen sebességgel.és gondolom két zsák krumpliért kukázták valahonnan az udineiek ahogy szokták.mi meg majd 15 ért megvesszük😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
egészen elképesztõ.ár-érték arányban ilyen jó igazolásunk nem tudom mikor volt.

nagyon sok a hiba,de szerintem megérdemelt a vezetés,jobban nyomunk.Matrival meg Esztivel elégedetlen voltam,hát persze,hogy õk hozzák össze a gólt😊

csak nekem van ki a faszom a kis szögleteinkkel?

Nem kéne beállni védekezni a második félidõre, ha magunkra engedjük õket az nem lesz jó.

gercse
Jó félidõ 😊

forzajuve5
Barzagli hatalmas istenkirály ma (is)

Count Adyn
mat-t-t-t-tri😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
már épp akartam írni h Matri szar formája nem akar feljavulni 😊

Conte abban a sapkában..😄 Megmosolyogtatott..😄
Am már vezethetnénk...
banok
20.45 Juventus-Udinese
tv: Sport2 hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9

9csöves9
Vucinic nem jött rendbe,van egy olyan érzésem,hogy hiányozni fog.Elõl kezdhetne egy Q-Matri-Alex de ez csak álom...

ma tartott amúgy Conte sajtótájékoztatót,amin a holnapi meccset 6 pontos rangadónak titulálta illetve megemlítette,hogy õ vétózta meg Marrone kölcsönadását ezért maradt a klubnál.ennek örülök,az jön le,hogy bízik benne.Cacerest is megemlítette,õ lesz a védelem jolly jokere többek között ezért is tartja tökéletes igazolásnak.mint kiderült õ is keveselte az 5 védõt a keretben😄

1 Buffon
3 Chiellini
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone

Nuno88
Nekünk Februárban lesz meleg a pite a sorsolást nézve, de remélem jó párharcot vív a két csapat 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

9csöves9
jobban örültem volna a Lazionak😊

márciusban így lesz majd egy olyan két hetünk hogy Fiorentina,Milan,Inter,Napoli.szép lesz

Grove4
<#eljen>ígyígy

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
Milan lesz a következõ ellenfél az olasz kupában. sima továbbjutás 😄

9csöves9

Zsolti9014
nekem úgy is jó, lehet alkudni 😄

Hajrá Magyarország!

Trunks
Én meg remélem nem cáfol rád, mert játéklehetõséget se kap már a szezonban.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
ez beteg! 😊

bár õ speciel jól játszott az öngólja ellenére. ha nem így tesz, akkor nem 3-at kapnak. Bonucci helyett akár nálunk is elnézném, de remélem, Leonardo rám cáfol majd.

Hajrá Magyarország!

szucsy89
"a fogai rendben vannak?"

<#hehe>
9csöves9
na ez most meglepett.nem sokat láttam játszani,de akkor egész jó volt. a fogai rendben vannak?

én abban a hitben éltem,hogy Cacerest ilyen mindenesnek hozzuk,de ha veszünk egy balhátvédet is akkor már nagyon rendben leszünk hátul.

Grove4
"A Lyonnak el kell gondolkoznia a játékos eladásán, mert a klubnak bevételre van szüksége. Most itt vagyok Olaszországban, mert pénteken találkozni fogok a Juventus képviselõivel. Amennyiben Cissokho távozik januárban, azt csak a Juventus miatt teszi meg. Azonban Evra sérülése miatt a nyáron a Manchester United elõtt is megnyílhatnak a kapuk. Nemrég kaptunk egy 7 millió eurós ajánlatot a Newcastle csapatától, de a Lyon 9 millió euróra becsüli a játékost és tudjuk, hogy a Juve nagyobb költségvetéssel rendelkezik."
(JuventusHungary)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

forzajuve5
wikipédia szerint:

Cáceres joined FC Barcelona on 4 June 2008, with a reported transfer fee of €16.5 million being paid to Villarreal. A buyout clause of €50 million was included in the deal, which ran until June 2012

Forza Italia
na látjátok én mondtam: ezt hozzuk ki az ellenfelekbõl, h azt se tudják milyen rendezvényen vesznek részt és képzelõdnek 😄😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
Kjaer szerint tegnap jobbak voltak nálunk és csak szerencsénk volt😊

9csöves9
nekem valami 14 millió rémlik.

kicsit soknak tûnik ez a 9,5 a 3 millióhoz képest,de hát teljesen más ha valakit úgy igazolsz le,hogy nem kell egyáltalán a Barcának,vagy úgy hogy valahol alapember,nekünk meg egy kezdõcsapatra való védõnk van csak

forzajuve5
persze hogy nem tudták visszautasítani. nyáron 3 millióért lett az övék.
jól rémlik egyébként, hogy a Barca annak idején 20 millió környékén vette?

9csöves9
Caceres már Torinóban van,a Sevilla hivatalos oldala is megénekelte az átigazolást.visszautasíthatatlan ajánlatot emlegetnek ezért gondolom a kölcsön és opcióból nyáron kötelezõ megvásárlás lesz.9,5 millió lesz a végösszeg.

Guarin így bukó,szerintem nyáron sem rá fogjuk ellõni a nem eu-s helyet.a középpályára még így is fog érkezni valaki,Nainggolant már most szeretné a klub a soraiban tudni,de elképzelhetõ,hogy végül Palombo lesz belõle.tegnap a Samp átigazolásokkal foglalkozó vezetõje egyébként ott volt a stadionban.egy Toni-Samp pletyka is felmerült velük kapcsán

Zsolti9014
jó volt ez! bár Bonucci megint a szívbajt hozta rám egyszer-kétszer.

De Alex gólja! Hatalmas volt! 😄

Hajrá Magyarország!

limperatore
szépen kiszedte a pókot del piero is 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
<#taps>

Amici di nessuno...

9csöves9
😊)

Trunks
<#eljen> Jó volt látni mennyire örült mindenki Ale góljának.

Amici di nessuno...

9csöves9

9csöves9
ma 9 éve amúgy,hogy eltávozott közülünk az Ügyvéd úr,szép gyõzelem volt az emlékére

Trunks
Gyönyörû! Alex gólja szintén!

Kraszicsot csak azért játszatja még Conte, hogy hátha lesz egy-két normálisabb megmozdulása, és el tudjuk adni?

Amici di nessuno...

9csöves9
és az elõdöntõ két meccses lesz

Csacsi
Lazio-Milan

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

szucsy89
Lehet már tudni, hogy melyik párharcból kerül ki az ellenfeletek?
Remélem hétvégén legalább ennyit rúgunk mint most, és legalább ennyit kapunk mint most!

9csöves9
jó volt ez😊

nem nagyon szoktam Roma meccseket nézni,ez a Lamela gyerek amúgy is ilyen kis kabbefaszom,vagy csak ellenünk éli ki a frusztrációit rugdosódással?már a bajnokin is kiszórhatták volna legalább 2x

Krasicot elõbb behoztam volna,de hát megszoktuk

Kaplan
Hihetetlen, nagyon féltem a mai meccstõl de sima liba! Örülök, szép volt srácok! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
le a kalappal a srácok elõtt. ez nagyon szép volt. órákig tudnám még nézni ezt a játékot 😊.
reméljük kitart az Udine ellen is a jó forma