44078
-
#37066 Bele kéne gondolni, hogy mondjuk 10 euróval olcsóbb átlag jegyár cirka 400 000 euró bevételtől fosztja meg a klubot meccsenként. Ezt levetítve mondjuk 25 hazai bajnokira évi 10 millió euróról beszélünk. Aztán lehet sírni, hogy nincs pénz erősítésre.. -
#37065 http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2012/10/03/Ultrak_nyilt_levele_Agnellihez_-_kommentar_nelkul/ -
#37064 Ja, csak az a szívás, hogy decemberben megyünk Donyeckbe... -
#37063 A saját fegyverünkkel öltek meg minket lényegében.
Jól tartották a labdát, és jól is passzoltak, ellenben velünk, mi elég sokat hibáztunk, sok rossz átadás, a védelemből pedig gyakran feleslegesen jött ki Bonucci vagy Barzagli, és a határozottság is hiányzott belőlük...
Ez van, nem volt szégyenteljes produkció, viszont Ukrajnában képesnek érzem a csapatot, hogy meg is verjék őket :) -
#37062 hát ez ölég gyenge produkció volt...erős ez a Shaktar. a szurkolók sztrájkja nagyon nem tett jót a meccsnek, olyan volt mint ha valami angol bajnokit néznék. legalább látják az okosok odafent, hogy az ultrák nélkül már nem is olyan félelmetes hely ez a Juventus Arena...
a dánokat oda-vissza verni kell aztán utána mehet a számolgatás. a Chelseanek is gondot fognak okozni a brazilok az ukránok az tuti. -
#37061 Annyi vigasztal, hogy szerintem a Chelsea is meg fog izzadni ellenük, ott meg a védelem eléggé hadilábon áll (most mondjuk a miénk sem volt valami stabil). -
#37060 Azért temetni nem kéne még a dolgokat. Nem kell hanyat esni sem az ukránoktól, tavaly utolsó helyen végeztek 5 szerzett ponttal talán minden idők leggyengébb BL-csoportjában (APOEL, Porto, Zenit, Shakthar). Nem fognak mindig ilyen teljesítményt nyújtani. Annak kell örülni, hogy ismét nem kaptunk ki úgy, hogy megint egyértelműen az ellenfél volt a jobb.
Ettől függetlenül persze hiányzik Conte. Reméljük csökkentik az eltiltását. -
#37059 Conte mester nagyon hiányzik.
Köszönjük a FIGC-nek, hogy tönkreteszik az egyetlen olasz csapatot, akinek lenne keresnivalója Európában. -
#37058 Ez lófasz volt hagymakarikával :/ -
#37057 Összességében nagyon örülhetünk az x-nek, bár a 30. és az 50. perc között úgy tűnt, hogy átvesszük a meccs irányítását és behúzzuk. Kemény lesz ez így, Ukrajnában nem szabad majd kikapni. -
#37056 Nálam hál' isten nem ő van, és az angol kommentátorpáros is azt mondta, hogy teljesen egyértelmű 11-es volt. Azt tették még hozzá, hogy minek áll ott akkor 3 bíró a közelben, ha egyik se veszi észre. Ezt már mi is sokszor kérdeztük... -
#37055 Egri egyébként minden, csak nem jó kommentátor, szóval benne azért annyira nem bíznék... -
#37054 A streamem elég szar, néha elmegy, úgyhogy én se nagyon láttam, de asszem Lichtsteiner meglökte a brazil ukrán gyereket, de a bírónak rossz a szeme. Elvileg ha tényleg szabálytalan volt, akkor 11-es+kiállítás kéne ugye. -
#37053 mi volt ez a kiállításos téma amit a kommentátor magyarázott? első 15p-tnem láttam -
#37052 Most látszik, hogy csúnyán beszoptuk a Shaktharral. Az mondjuk látszik, hogy a szezon meccsét játsszák ezek is ellenünk... nem tudnak végig olyan teljesítményt nyújtani, mint az első fél órában.
Bonucci viszont mekkora gólt vágott. :D -
#37051 Bonucci 1-1 -
#37050 Vkinek jó stream? A szar digi persze ilyenkor nem működik vmiért... -
#37049 A szezon második felére azért nem lenne mindegy, hogy ott ül-e a kispadon vagy sem, frankó lenne :) -
#37048 http://juventushungary.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=8027%3Aconte-remenykedhet&catid=13%3Ahirek&Itemid=168 -
#37047 Hát igen. :) De azért jó, hogy a csereembereink ilyenek. Végre 5-6 év után újra tudatosságot lehet érezni a játékospolitikában. -
#37046 csak tudná megverni az emberét 1-1-ben, mert abban viszont katasztrófa, ha valaki szemben áll vele elfogy a tudomány. jó volt hétvégén, de azért nyugodtabb leszek ha Asamoah játszik ott -
#37045 Így van. Ha már 3-5-2, akkor kiemelném De Ceglie hétvégi teljesítményét. Most látszik, hogy az ő eredeti posztja a balszélső, nem pedig a balhátvéd, ezért a mostani szerepkör sokkal jobban fekszik neki. Szombaton a támadások többsége a bal oldalon ment, és végre öröm olyan embereket látni a széleken, akik be is tudnak adni. Felüdülés a Grygera-, alibi Grosso-, Molinaro-féle banda után. -
#37044 csak tuttosport pletyka. egyrészt nem lenne posztja a 3-5-2-ben, másrészt a fizetési igénye se lenne túl csekély. -
IXEMGabeo #37043 remélem rosszul olvastam h a kegyvesztett hisztis Nanit akarja a Juventust... -
#37042 a pillanat amikor azt hittem, hogy elindul és felakasztja magát a kapufára. sajnos nem tette :( -
-
#37040 Juventus-Roma 4-1 ::: összefoglaló
-
#37039 nagyon nagy volt ez! az első félidőben úgy játszottunk a Romával mint ha 10 éves hülyegyerekek lennének. Marchisio volt a meccs embere, nagyon megérdemelte volna a gólt. nagyok vele szemben az elvárásaim, én kb. ezt várom tőle minden meccsen.Barzagli megindulása is óriási volt:)
ami poén, hogy még Zeman sem tudott egyebet kinyögni a meccs után csak azt, hogy le lettek játszva a pályáról. pedig azt hittem jön majd a megszokott lemez -
#37038 -
#37037 Sajnos csak az utolsó negyedórát láttam, meg most az összefoglalót. Összességében tényleg örülhet a Roma, hogy nem kapott nagyobb verést. Gratulálok a csapatnak! :)
Matrinál remélem tényleg átszakadt egy gát, mert szükség van a jó formájára. Márpedig ez a gól sem egy határozott megoldással született, volt benne kicsi szerencse is. -
#37036 Élmény volt az első félidőt nézni, még ha a Roma védelme nagyon ingatag volt is. Marchisio vmi egész elképesztő teljesítményt nyújtott, nálam ő a meccs embere, de Matri góljának is nagyon örülök. Végre megtört a jég. -
#37035 Örülhet a Roma, hogy nem 6-0 a félidő, és ezt komolyan mondom. Lőttünk két kapufát, plusz volt még pár komoly gólhelyzet. Jó látni, hogy Pirlo végre felébredt a nyári álomból és megérkezett a szezonba. -
#37034 Zemannak majd lesz oka magyarázni :) -
#37033 20.45 Juventus-Roma
tv: Sportklub hu
streamek: -
#37032 nálunk nyilatkozna valaki ilyeneket akkor egyből eltiltanák meccsekre -
#37031 megkérdezték h mit tippel a meccsre, erre mondta h kérdezzék buffont ő szokott fogadni :DDD
lehet utáljátok, de azért nagy dumája van :D -
#37030 lehet,hogy edző nélkül kéne már játszanunk...
Zeman testi épségére külön biztonságiak fognak vigyázni a meccsen.ilyenkor sajnálom, hogy a kispad nem a Sudban van, de azért az oldallelátón is megkapja majd a magáét. -
#37029 most lehet Carrerat is elveszítjük. tavaly szilveszterkor halálos közúti balesetet okozott (egy korábbi balesetet bámuló két nőt ütött el akik belehaltak a sérüléseikbe). október 9-én lesz ítélethirdetése.
ma nem is tart meccs előtti sajtótájékoztatót, a kapusedző lesz ott helyette.
mi a fene jöhet még idén? -
#37028 Ha ez így van, akkor elég szánalmas. Egy profi sportolónak ne legyen már súlyfeleslege heti mittoménhány edzés mellett. Nem kéne akkor alkoholt fogyasztani meg csülökpörköltöt enni. :D -
#37027 ez csak személyes vélemény, de szerintem Matri súlyproblémákkal is küszködik. nem volt soha egy vékony alkat, de Londonban nekem egy kicsit ducinak tűnt.
ez mellett persze valami fejben is széteshetett nála. nem volt soha egy klasszis csatár de azért ennél tényleg többet tudott. januárban lehet csomagolnia kell ha nem kapja össze magát :(