Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk ez a fasz Banti kevés segítség a Romának,gyakorlatilag csak átlövésbõl veszélyesek.Alexnek nagyon kellett ez a gól,na meg nekünk is😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Hajrá Magyarország!
ezt a napot már az sem tudná elrontani,ha kiesnénk a Roma ellen.(szerintem ez lesz,sokkal fontosabb nekik)
Conte ma azokat akarja játszatni akik eddig padoztak. szegény védelmünknél nem sok szart tud rotálni...
A Juventus 19 fõs kerete:
Kapusok: Manninger, Storari, Branescu
Védõk: Chiellini, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner
Középpályások: Pazienza, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Krasic, Estigarribia, Marrone
Támadók: Del Piero, Quagliarella, Borriello, Matri.
A Roma 19 fõs kerete:
Kapusok: Stekelenburg, Lobont, Curci
Védõk: Heinze, Juan, Kjaer, Rosi, Taddei, José Angel
Középpályások: Gago, Greco, Perrotta, Pjanic, Simplicio, Viviani
Támadók: Borini, Bojan, Lamela, Totti.
Claudio Marchisio és Simone Pepe a szombati Atalanta ellen 2-0 megnyert találkozón szenvedtek sérülést, akikhez most Mirko Vucinic és Eljero Elia is csatlakoztak. Gigi Buffon pihenõt kapott.
Vucinicnek Bergamóban gyulladt be a bal térde, amit ma délután vizsgáltak meg a Fornaca klinikán. A vizsgálatot Prof. Carlo Faletti végezte, aki nem talált károsodást a támadó térdizületeiben. A montenegrói játékos elõreláthatólag pár napon belül felépülhet. A holland Elia pedig az edzésen érzett fájdalmat a térdínszalagjában.
jó, 23 éves, annyira nem tejfelesszájú már, én elhiszem, hogy jó játékos, de ennyire?
Hajrá Magyarország!
Immobile folyamatosan bizonyít, Marronét pedig láthattuk az Atalanta ellen
Hajrá Magyarország!
Immobile és Marrone mehet érte...
háborús veterán és néha bevillannak az emlékek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Cacéresnek jobban örülök. Nainggolant annyira nem ismerem, csak néhányszor láttam játszani. Komolyabb összeget most nem lenne érdemes rááldozni, inkább kölcsön párszázezerért+opció nyárra mint anno Candreva vagy Stendardo.
Amici di nessuno...
állítólag Conte a Caceres-Guarín párosból Cacerest választotta,a középpályára meg olyat szeretne aki ismeri már a Serie A légkörét.Nainggolant írják a Cagliariból.ügyes gyerek,meg talán egyelõre jobban is tûrné a padozást,de az ilyen bizniszeken mostanában minket úgy lehúznak mint annak a rendje szóval nem erõltetném
Amici di nessuno...
Pepenek meg bokarándulás, még nem tudni mennyit hagy ki.a Roma ellen kedden biztos nem játszik
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Pazienza viszont nekem hiányzott, amikor lehetõséget kapott az idényben, mindig meggyõzõ teljesítményt nyújtott. Marrone meg úgyis még játszik 3-szor a bajnokságban csereként idén, aztán nyáron elpasszoljuk vmi kisebb csapathoz.
Pirlo papa viszont mekkora gólpasszt adott már tegnap. Jó volt végre látni tõle vmit 8 meccs alibi után.
Amici di nessuno...
tetszett a tegnapi játék,fõleg az elsõ fél óra.szimpatikus volt az Atalanta is.Conte tegnap szinte tökéletesen meccselt,kár volt azért a Bonucci cseréért.nagy ötlet volt ez a Marchisio-Gia csere,Marci megint láthatatlan embereset játszott érett már neki.úgy néz ki ez a Giaccherini meg erre tökéletes lesz,hogy meccs közben felfrissítse kicsit a csapatot és lendületet hozzon.az meg,hogy egy meccsen 3 különbözõ formációban is játsszunk az egy ilyen fiatal edzõtõl nagy szó,pláne,hogy nincs 1 éve együtt a keret.
balhátvédet kéne csak igazából igazolni,bár De Ceglie nem annyira vészes.csak hát bármikor benne van,hogy pár fûszál eltöri a bordáját vagy ilyesmi
elsõk vagyunk féltávnál,örüljünk.
Szóval tegnap Chiellini jól játszott, a védelem rendben volt, de amint Bonucci beállt, majdnem össze is hozott vagy két gólt...
Pirlo egész jó volt, bár nem annyira, mint az idénynyitón.
Nagyon szép gólokat szereztünk, és Conténak most nagyon bejöttek a cseréi - bár elsõre én is csak néztem, hogy mit akar ezzel a Giaccherinivel megint, meg hogy miért pont Marronét hozza be, de igaza lett.
Matrinak ellenben nem ment.
Jó meccs volt ez!
Átigazolásokra: miért mindig belsõ középpályásokat nézegetünk? 😊
Hajrá Magyarország!
A meccs tetszett, végre jó játékot nyújtottunk, megérdemelten nyertünk. Az Atalantától pedig szimpi volt, hogy nem akartak beállni védekezni. Chiellini remek volt újra középen. Sokkal jobb így "bonuccimentesítve" a védelem. 😊
Amici di nessuno...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Guarín pedig nem tudom hol férne el a középpályán. Cacéresnek jobban örülnék.
Amici di nessuno...
Storari, Bonucci, Marrone, Giaccherini, Krasic, Del Piero, Borriello
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hajrá Magyarország!
csatársor se valami acélos. nyáron tényleg jöhetne már oda a régóta várt klasszis igazolás