44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Csúnyán elnéztem, azt hittem holnap játszunk, de lehet jobb is, hogy nem láttam a meccset. Az x-szel és a Chelsea vereségével pedig nagyon megnehezítettük a dolgunkat.
  • forzajuve5
    bekapartunk egyet, de ez még így mindig kevés
  • forzajuve5
    akit ráadásul még az áram is megrázott meccs előtt :D
  • WuFraZselic
    mondjuk a dán levegő lehet kihoz belőle valamit
  • WuFraZselic
    valamiért éreztem, hogy nem fogtok nyerni, na de hogy 1.09es szorzóért gólt sem vertek... :D
  • forzajuve5
    szerinted ha már Bendtner is beáll akkor benne van a gól a játékban? :D
  • gercse
    sok helyzet, de semmi sem jön össze, szabad sem most Pirlótól, és betömörülő kiscsapat ellen nagyon nehéz, de nem hiszem el, hogy nem megy...
  • WuFraZselic
    benne van a játékotokban a gól?
  • forzajuve5
    a legrosszabb h Alessio teljesen kétségbe van esve. jobb lett volna ha marad Carrera.
    amit meg a csatáraink ma (is) leművelnek arról inkább nem is beszélek
  • gercse
    Ha nem sikerül fordítani, akkor még nincs igazán itt a helyünk, hiába az előző két iksz, ugyanis ezt a csapatot a legrosszabb, teli sérültekkel lévő Juventusnak is meg kell vernie.
  • forzajuve5
    olasz skysport link:

http://www.thefirstrow.eu/watch/148439/1/watch-fc-nordsjaelland-vs-juventus.html
  • Breki33
    várható kezdő

• Trunks
    http://www.prodirectsoccer.com rohadt jó oldal, még Mo.-ra is egész olcsón szállítanak, de ahogy nézem itt se névvel ellátott a mez. :(
  • Rockynhooo
    köszi. kár hogy sportsdirecten nincs névre. próbáltam élőben is, na mindegy vadászom tovább. nem rég jöttem ide de a munkatársaimból 6 nápolyból jött (a főnököm is) és mindig baszogatom őket hogy napoli merda :D
  • 9csöves9
    juvestore, sportsdirect.com
  • Rockynhooo
    Névvel ellátott hivatalos Juve mezt honnan tudok rendelni? olyan oldal érdekelne ami Angliába is kiszállít. Ma voltam plázában nézelődni de nem találtam semmit. Olaszok közül csak Milan meg Inter volt :DD
  • Zsolti9014
    Igen, és erre azért szükség is van, hiszen nincs egy olyan kiemelhető góllövő, aki a hátán viszi a csapatot. de ez egy CSAPAT! :)
  • Grove4
    Nem láttam a meccset, de nagyon örülök a győzelemnek! :)
  • 9csöves9
    alig múlt október közepe és már 13 játékosunk szerzett gólt a szezonban...
  • Trunks
    A Chelsea elleni meccs egy részét streamen néztem, a szünetben kapcsolták a studiót és Hargreaves beszélt az Arsenal meccsről, ahol Podolski is gólt lőtt. Elmondta, hogy milyen volt, amikor még a Bayernnél egy csapatban játszottak. Kicsit más volt a színvonal, mint itthon, ahol Puzsérok meg Bánfik szakértenek (a digin is vmi szerencsétlen dumált mindig az olasz meccseknél).

Nagyon örülök, hogy behúztuk. Pogbában hihetetlen potenciál van, és nem azért mondom, mert most jól eltalált egy lövést. Amúgy szerintem jobbak voltunk, főleg az első félidőben többet tettünk a győzelemért, a Napoli egy jó indítás+Cavani villanásban bízott, Storarinak védenie se kellett. A 2. játékrészben viszont tényleg nemigen volt említhető momentum a Seba-lövésen meg a gólokon kívül.
  • 9csöves9
    rettenetesen felbasz, inkább valami arab kommentátort választottam. jó meglátásai vannak meg minden, de ez a stílus, meg ez a kibaszott sok duma nagyon kiakasztó.meg az egész sportklub is
  • limperatore
    meg amikor kuss van és hirtelen benyom vmi szöveget azzal a buzi hangsúlyával :D nagyokat nevetek rajta mindig

de legjobb a meccs előtti beharangozón a barátok közt emmája volt ott meg 1 buzi...mondom ilyen nincs
  • Forza Italia
    komoly egy ürge :D ahogy beszél közben simán el lehet aludni :D
  • limperatore
    mikor puzsér előadta a maffiás szöveget én kivoltam :DD
  • 9csöves9
    baaaszki hát ezek milyen cserék voltak már:D

szerintem egy hajszállal jobbak voltunk, a Napoli alapból az ikszért jött, tavaly a Milan is pont így járt amikor erre rendezkedtek be.nálam a meccs legjobbja egyébként Asamoah volt, hülyét csinált Maggioból folyamatosan, és ami fontos Asamoah miatt fel sem ment egyáltalán a támadásokkal, szerintem ez kulcsfontosságú volt. Pogba nagy király lesz, csak ne jutna eszembe róla mindig a Majomtelli:)

most pedig be kell húzni a dánokat, de nagyon
  • Breki33
    és megint
  • Breki33
    mekkora csere :)
  • Trunks
    Eddig jobbak vagyunk, de nincs túl sok helyzet. Asamoah rendre megveri a balszélen Maggiót, de nem tudom miért erőltetjük ennyire a beadásokat.
  • Trunks
    Ez a De Sanctis nem tudom, hogy lehet olasz válogatott kapus. Olyan sután tud a labdához érni, hogy fáj nézni. Illetve általában nem fáj, mert a Napoliban csinálja.
  • banok
    18.00 Juventus-Napoli
    tv: Sportklub
    streamek:
  • forzajuve5
    volt még egy szabadrúgás. szinte súrolta a felső lécet. hab lett volna a tortán ha az is bemegy :)
  • IXEMGabeo

szeretik az ausztrálok a focit
  • 9csöves9
    a 94.ben kiléptem...mi volt?
  • forzajuve5
    basszus 95. percben majdnem összejött
  • 9csöves9
    1 megvan:)
  • 9csöves9
    mindjárt kezdenek,10-es oddson fogadtam rá, hogy Alex duplázik:)
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Zsolti9014
    Remélem, azért Storari tud olyat nyújtani, mint Gigi legutóbbi hosszabb sérülése alatt. Vucsinics meg pihenje ki magát, hátha új lendületet kap. Az utóbbi fordulókban nem volt annyira fényes. Jöhet Quagliarella! :)