Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most akartam én is ugyanezt írni.

9csöves9
nem hittem volna😊 egész jó kis forduló még így is hogy nem játszottunk😄 bár Milito kicsit visszább vehetett volna,de hát nem lehet minden tökéletes

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
köszönjük Lazio! 😊

9csöves9
Pazienza kezdõ az Udinese meccsén,és rögtön meg is szerezte nekik a vezetést.ez a mi formánk

9csöves9
a várható rossz idõjárás az indok.azért mégiscsak meg lehetne várni azt a vasárnapot,hogy megnézzék mi a helyzet nem?😄

szucsy89
Lehet tudni, hogy milyen indokkal? (azon kívül, hogy a Milannak kurva kemény hónapja lesz és így akar Galliani kicsit könnyíteni rajta? 😄)
9csöves9
Galliani levelet írt a szövetséget melyben azt szeretné kisírni,hogy elhalasszák a hétvégi Napoli elleni meccsüket.kicsit nevetségesen hangzik,abban viszont nincs kétségem,hogy De Laurentis maximálisan partner lesz benne...

Trunks
Rendesebb fogadóirodáknál (értsd: nem fosmix) ilyenkor visszaadják a pénzt. Ha meg a tippmixnél raktad meg, akkor meg kb. úgyis mindegy, mert rohadtul nem éri meg náluk játszani.

Amici di nessuno...

9csöves9
pletykálnak egy esetleges Zenitbe igazolásról is,lehet ez áll a háttérben.ott február 24-ig tart az átig. szezon.elképzelhetõ,hogy inkább oda menne amelyik bajnokságban nagy király volt.Angliában a fizikumával könnyen felsülhet.

szucsy89
Pedig a Spursnek most nagyon durván jól megy... inkább itt padozik? Hát õ tudja..
9csöves9
nem csak állítólag,hivatalos.nyáron csatlakozik.amúgy Raiola az ügynöke mint majomtellinek vagy zingaronak

nagyon nem örültem annak,hogy elmaradt a meccs.mindegy így legalább pihenhetnek a srácok,remélem a pótlást nem a legnagyobb hajtás közepére teszik.

állítólag este még megegyezett egymással a Juve és a T'ham ám Milos nem akart oda igazolni.

Zsolti9014
Állítólag megint igazoltunk egy fiatal tehetséget.

Hajrá Magyarország!

nem automatikusan 1-es szorzóval számolnak?
Ilyenkor elvileg úgy van, hogy a szelvényed addig érvényes amíg le nem játszák a meccset, azt hiszem,hogy 30 napon belül.Szóval ne dobd ki.
Hogy hogy elmarad? Baszki ma en ra fogadtam 😄😄 Dobhatom a kukababa a szelvenyt vagy mi?

Csacsi
Mégis elmarad a meccs 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Zsolti9014
ez se rossz.

de amúgy tényleg nem akarok ezzel senkit megbántani, meg közönséges lenni, csak amikor eszembe jut a kizárásunk, meg Moratti pofája, meg stiklijei, akkor ez ugrik be

Hajrá Magyarország!

Lool😄 Kicsit ge*i😊
De akkor már:
Milyen érzés, hogy több füled van, mint ahány olasz a csapatodba? (remélem üti a színvonalat😄)
Zsolti9014
NSO azt írta, hogy Mottát is elfeccöltük kölcsönbe a Cataniának.

Interék meg ugyancsak eladták Mottát.

Apropó Inter! Hétvégén a haverokkal szokásos teremfocin lesz vmi olasz cserediák, aki interista.

Eljátszottam a gondolattal, hogy milyen kérdéseket tehetnék fel neki:

Hogy lehet az Internek szurkolni? Ez valami perverzió?
Miért gondolják azt, hogyha leigazolnak 10 négert meg 10 argentint, az már focicsapat?

Massimo Moratti milyen állat?
Milyen érzés, hogy csak úgy tudnak nyerni valamit, ha a Juvét kizáratják?
Milyen érzés volt 2002-ben az utolsó fordulóban szopni?
Melyik az undorítóbb: Balotelli vagy Ibrahimovics?

Ilyenek jutottak eszembe, de ezúton is elnézést az itteni interesektõl. 😛

Hajrá Magyarország!

9csöves9
na az olasz klubok számára lezárult az igazolás éjfélig még külföldre lehet eladni.

-az utolsó pillanatokban hiúsult meg Grosso Leccébe kerülése

-Krasic lehet,hogy a végén kiköt a Tottenhamnél

-Immobile kijelentette,hogy a következõ évet a Genoánál kezdi

-Nainggolan kapcsán nyilatkozott valaki a Cagliaritól,korrektnek nevezte Marottáékat,megértették,hogy mindenképp szeretnék megtartani nyárig.júniusban azonban szabad az út

9csöves9
18.30kor megtörtént a pálya állapotának utolsó vizsgálata és úgy döntöttek,hogy lesz meccs!

Csacsi
Azért örülök, hogy Guarín nem jött....mert elég képmutató dolog, hogy olyat nyilatkozik, hogy vagy hozzánk jön, vagy marad...és közben meg elmegy az Interbe.

Ilyen viselkedéssel pont oda is való.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
most úgy áll,hogy lesz meccs,de továbbra is szakad a hó.remélem volt eszük és letakarták a pályát valamivel

9csöves9
azért hangoztatták,hogy kell egy kp,mert tudták,hogy Pazienza menni akar😊

Zsolti9014
ez mondjuk lehetséges magyarázat. csak azt furcsállottam, hogy azt hangoztatják, hogy kell középpályás, aztán egy megy, egy meg jön.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
hát fasza.így annyira nem tetszik,de hát ez van.Conte nagyon odavan érte,és tud a 3-5-2-es felállásban bal lótifutit is játszani.

Zsolti: Pazienzanak nem volt elég az a kevés játéklehetõség,menni akart.gondolom Padoin meg elfogadta

Zsolti9014
Palombo meg Guarín meg úgy néz ki, az Interbe mennek

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
de most ezt nem értem: Pazienza középpályás, és itt izélnek, hogy kell középpályás.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Iaquinta -> Cesena
Pazienza -> Udinese

mindkettõ kölcsönbe ment

forzajuve5
NSO szerint:

A Juventus labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy ötéves szerzõdést kötött az Atalantától érkezõ Simone Padoinnal.
Olasz lapértesülések szerint a 27 éves középpályásért 4.5 millió eurót fizetett a Juventus, és az Atalanta még félmilliót kap, ha a torinóiak megnyerik a 2011–2012-es idényben az olasz bajnokságot.

forzajuve5
"A Sky értesülései szerint a Juventus 4,5 millió euróért cserébe szerezte meg a középpályást, ami további 500 ezer euróval növekszik, ha a Juve BL-t érõ helyen zárja a szezont."

én ezt olvastam ma reggel. lehet hogy az Immobile üzletbõl jövõ pénzt költötte most el egybõl Marotta.

más:

"Nem biztos, hogy lesz ma meccs: nagy az esély arra, hogy lefagy a Tardini lelátója, ez pedig biztonsági kockázatokat rejt magában. Közben már havazik is, ez a pályának nem tesz jót. Az elõrejelzések szerint -5 fok alatti hõmérséklet várható."

mi meg tudtuk oldani hétvégén ugyanezt a problémát valami speciális folyadékkal. oldják meg õk is...

9csöves9
kölcsönbe jött nem?500+4millió ha meg akarjuk venni.a plusz 500 meg scudetto esetén van.legalábbis én ezt hallottam.ez inkább Conte döntése mint Marottáé,ismeri Bergamoból

forzajuve5
4,5 milliót kidobtunk a hatalmas Padoinra (plusz fél millió ha bl helyen végzünk). ez volt az utolsó igazolásunk. Nainggolan volt az elsõdleges célpont, az most nem jött össze, majd nyáron. Marotta szerint mindenképpen kellett még egy középpályás. minek??? inkább akkor vett volna egy belsõ védõt tartalékba.

9csöves9
Motta Cataniaba került kölcsönbe! jó sok felesleget leadtunk😊

Nainggolan ügyében hosszas tárgyalások után nem történt semmi,júniusig marad a szárdoknál.mindenképp akarunk középpályást,kíváncsi vagyok mi lesz a vége

Vucinic nem játszhat még holnap és Caceres papírjai sem lesznek meg.Lichtsteiner közben nyilatkozta,hogy nagyon fáradt.nem csodálom.

forzajuve5
<#banplz>

ez is jó

itt: http://goo.gl/fGwgV

..gsdgfdssdfsdsd

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
végülis ebben meg igazad van.

Tonira mondhatnám, hogy sajnálom, de úgysem játszott volna sokat itt. azért volt pár jó meccse nálunk is.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
részben igaz,de részben jobbak is ezek a feles tulajdonjogok.ilyenkor ugyanis érdekelt a másik fél abban,hogy a játékos játsszon,nem úgy mint a sima kölcsönadásnál.itt van pl Pasquato aki lazán befért volna egy Leccébe,mégsem játszott és fél évet elbaszott.többet ért volna,ha nálunk edzett volna jobb körülmények között.egyébként el is ment a Torinóhoz kölcsönbe,emellett még kijelentette,hogy a Milannak szurkol a bajnokságért.hát nem egy nagy Juventino a srác.
Immobile hozzánk jövõre úgysem jutna még szóhoz,de ha Genovában kezdi meg az idényt az hasznos lehet

Toni meg eligazolt az Al Nasr csapatához

Zsolti9014
ne legyen igazam, de az ilyen fele-játékjog-eladásokból nem szokott sok jó kisülni. vagy egy vagyonért is könyörögve kell kérni, hogy visszaadják, vagy nem látjuk többet az ilyen játékosokat Juve-mezben.

Remélem, ez esetben másképp lesz!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Immobile fele játékjogát elpasszoltuk a Genoanak 4 millióért.Gondolom kell a pénz a Nainggolan leigazolására. egyébként Immobile 16 gólnál járt a B-ben fél szezon alatt, pár éve Alex 20 góllal lett a másodosztály gólkirálya. reméljük lehetõséget kap majd Genoaban és akkor meglátjuk mit is tud valójában

Zsolti9014
Nagyon örülök annak, hogy végre újra láthatok Juve-meccseket, és hogy ez többnyire jó játékkal és/vagy eredménnyel is párosul! 😄

Bonuccit viszont el kéne felejteni...vagy nem is tudom.

Ja, esetleg arról van valami infó, hogy Alex hol folytatja? (mivel a játékot nem akarja abbahagyni, itt meg nem adnak neki új szerzõdést?)

Hajrá Magyarország!

Trunks
Barzaglit pedig hadd éltessem én is picit: tanári! Egészen hihetetlen, amit produkál. Ma Chiellini is kellemes meglepetés volt a szélen, bár én De Cegliét kezdetném, mert Bonucci életveszély.

Amici di nessuno...

Trunks
Matrira én is haragudtam picit az elmúlt hetekben, nagyon nem ment neki. Viszont gondoltam, ha szerez 1-2 gólt, akkor beindul a szekér. Most ettõl remélem megjött az önbizalma. Ma megmutatta, hogy milyen egy igazi befejezõcsatár: nem játszik jól egész meccsen, de az elsõ gólnál remekül mozdult a kipattanóra (Pippo is megemelte volna a kalapját ennél a gólnál 😊 ), a 2.-nál pedig nagyon érezte a kaput, remekül lõtte el. Ez a Handanovics pedig nagyon ügyes gyerek, mondanám, hogy jó lesz Gigi-utódnak 5 év múlva, de már õ se fiatal, idén lesz 28.

Azért Marci is elég elegáns elsõ labdaérintést produkált, rögtön kapásból tolt egy gólpasszt bokából... 😄

Végre egy meccs, amivel teljesen meg voltam elégedve. Az elsõ félidõ rettentõ élvezetes volt objektívan nézve is, talán a legjobb játékrész, amit ebben a szezonban láttam. Jó kis csapat ez az Udinese. Simán meglenne nekik a 3. hely, ha lenne kispadjuk. Így majdnem esélytelen... Azért DP-t megnéztem volna az utolsó 20-30 percre, szerintem pont illett volna a körülményekhez, mert technikailag azért mégis csak Pirlo és õ a legképzettebbek talán egész Olaszországban is. Szép volt, fiúk!

Amici di nessuno...

9csöves9
Nápolyban mi lett volna? 😊

forzajuve5
Francesco Gianello, a stadion igazgatója nyilatkozik: óriási bravúrt vittek véghez, hogy a pályán szinte egyáltalán nem látszott a hó hatása. Persze csúszott a fû, de a legtöbb stadionban le sem tudtak volna játszani ilyen körülmények között egy meccset. A Juventus saját stadionja ez, és úgy is bánik vele. Köszönet a munkáért!

Kaplan
Én abszolút meg vagyok elégedve Matrival. Nem egy cselgép, nem egy kiemelkedõ sztárcsatár de kilenc gólnál jár és engem csak a tények érdekelnek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
nagyon megérdemeltük! Bonucci viszont megint majdnem gondoskodott róla,hogy ne így legyen,nem hiszem el mennyire balfasz lett belõle...Lichtsteiner sérülése remélem nem komoly,de összeszedhetett volna legalább egy sárgát ha már így is úgy is pihen,ugyanis a következõnél el fogják tiltani.mondjuk rajta volt õ az ügyön : )

Chiello kezd visszatérni,mostanában tényleg olyan mint pár éve,mikor az ellenfél csatárai elgondolkoztak a meccs után,hogy érdemes e folytatniuk ezt a sportágat😄

forzajuve5
Matri tavaly ilyenkor került hozzánk, akkor 11 gólja volt. Most tart kilencnél, tehát nem sokkal van rosszabb szezonja. csak valahogy még mindig olyan mintha mégsem lenne olyan formában mint tavaly. fene bánja amíg gyõztes gólokat termel.

Conte nem kicsit volt boldog 😊. éjjel szív alakú tortákat fog sütni a srácoknak 😄

Kaplan
Veretlenek vagyunk, még mindig, ennyi. Nincs mit hozzáfûznöm ez a CSAPAT tartja bennem a lelket! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!