Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
nagyon nem örültem annak,hogy elmaradt a meccs.mindegy így legalább pihenhetnek a srácok,remélem a pótlást nem a legnagyobb hajtás közepére teszik.
állítólag este még megegyezett egymással a Juve és a T'ham ám Milos nem akart oda igazolni.
Hajrá Magyarország!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de amúgy tényleg nem akarok ezzel senkit megbántani, meg közönséges lenni, csak amikor eszembe jut a kizárásunk, meg Moratti pofája, meg stiklijei, akkor ez ugrik be
Hajrá Magyarország!
De akkor már:
Milyen érzés, hogy több füled van, mint ahány olasz a csapatodba? (remélem üti a színvonalat😄)
Interék meg ugyancsak eladták Mottát.
Apropó Inter! Hétvégén a haverokkal szokásos teremfocin lesz vmi olasz cserediák, aki interista.
Eljátszottam a gondolattal, hogy milyen kérdéseket tehetnék fel neki:
Hogy lehet az Internek szurkolni? Ez valami perverzió?
Miért gondolják azt, hogyha leigazolnak 10 négert meg 10 argentint, az már focicsapat?
Massimo Moratti milyen állat?
Milyen érzés, hogy csak úgy tudnak nyerni valamit, ha a Juvét kizáratják?
Milyen érzés volt 2002-ben az utolsó fordulóban szopni?
Melyik az undorítóbb: Balotelli vagy Ibrahimovics?
Ilyenek jutottak eszembe, de ezúton is elnézést az itteni interesektõl. 😛
Hajrá Magyarország!
-az utolsó pillanatokban hiúsult meg Grosso Leccébe kerülése
-Krasic lehet,hogy a végén kiköt a Tottenhamnél
-Immobile kijelentette,hogy a következõ évet a Genoánál kezdi
-Nainggolan kapcsán nyilatkozott valaki a Cagliaritól,korrektnek nevezte Marottáékat,megértették,hogy mindenképp szeretnék megtartani nyárig.júniusban azonban szabad az út
Ilyen viselkedéssel pont oda is való.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hajrá Magyarország!
Zsolti: Pazienzanak nem volt elég az a kevés játéklehetõség,menni akart.gondolom Padoin meg elfogadta
Hajrá Magyarország!
A Juventus labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy ötéves szerzõdést kötött az Atalantától érkezõ Simone Padoinnal.
Olasz lapértesülések szerint a 27 éves középpályásért 4.5 millió eurót fizetett a Juventus, és az Atalanta még félmilliót kap, ha a torinóiak megnyerik a 2011–2012-es idényben az olasz bajnokságot.
én ezt olvastam ma reggel. lehet hogy az Immobile üzletbõl jövõ pénzt költötte most el egybõl Marotta.
más:
"Nem biztos, hogy lesz ma meccs: nagy az esély arra, hogy lefagy a Tardini lelátója, ez pedig biztonsági kockázatokat rejt magában. Közben már havazik is, ez a pályának nem tesz jót. Az elõrejelzések szerint -5 fok alatti hõmérséklet várható."
mi meg tudtuk oldani hétvégén ugyanezt a problémát valami speciális folyadékkal. oldják meg õk is...
Nainggolan ügyében hosszas tárgyalások után nem történt semmi,júniusig marad a szárdoknál.mindenképp akarunk középpályást,kíváncsi vagyok mi lesz a vége
Vucinic nem játszhat még holnap és Caceres papírjai sem lesznek meg.Lichtsteiner közben nyilatkozta,hogy nagyon fáradt.nem csodálom.
Hajrá Magyarország!
Tonira mondhatnám, hogy sajnálom, de úgysem játszott volna sokat itt. azért volt pár jó meccse nálunk is.
Hajrá Magyarország!
Immobile hozzánk jövõre úgysem jutna még szóhoz,de ha Genovában kezdi meg az idényt az hasznos lehet
Toni meg eligazolt az Al Nasr csapatához
Remélem, ez esetben másképp lesz!
Hajrá Magyarország!
Bonuccit viszont el kéne felejteni...vagy nem is tudom.
Ja, esetleg arról van valami infó, hogy Alex hol folytatja? (mivel a játékot nem akarja abbahagyni, itt meg nem adnak neki új szerzõdést?)
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
Azért Marci is elég elegáns elsõ labdaérintést produkált, rögtön kapásból tolt egy gólpasszt bokából... 😄
Végre egy meccs, amivel teljesen meg voltam elégedve. Az elsõ félidõ rettentõ élvezetes volt objektívan nézve is, talán a legjobb játékrész, amit ebben a szezonban láttam. Jó kis csapat ez az Udinese. Simán meglenne nekik a 3. hely, ha lenne kispadjuk. Így majdnem esélytelen... Azért DP-t megnéztem volna az utolsó 20-30 percre, szerintem pont illett volna a körülményekhez, mert technikailag azért mégis csak Pirlo és õ a legképzettebbek talán egész Olaszországban is. Szép volt, fiúk!
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Chiello kezd visszatérni,mostanában tényleg olyan mint pár éve,mikor az ellenfél csatárai elgondolkoztak a meccs után,hogy érdemes e folytatniuk ezt a sportágat😄
Conte nem kicsit volt boldog 😊. éjjel szív alakú tortákat fog sütni a srácoknak 😄