Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soha rosszabb bemutatkozást!

Trunks
Õ ilyeneket tud?????????????????!!!!!!

Amici di nessuno...

forzajuve5
ez igen. mekkora gól 😄

Trunks
De a semmibõl lõtték ezt...

Amici di nessuno...

Trunks
Góóóóóóóóóól! Szép bemutatkozás! Persze az orosz streamem a gól elõtt 5-10 másodperccel ment el, csak annyi láttam kiírva, hogy "nyet video" (persze cirill betûkkel) és nem tudtam ki lõtte a gólt 😄

Amici di nessuno...

Jók vagyunk!

Trunks
Ez is elég egyértelmû kezezésnek tûnt, mégse kaptunk 11-est...

Amici di nessuno...

Grove4
Na akkor Forza Juventus!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

bakkerman
chelsea+krasic ???????? 😄DDDDDDDD azért annyira nem nagy zsugás,az ügynöke neki is keveri szart 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
Krasic ismét nem került be,szinte biztos,hogy távozik.állítólag a Zenit képviselõi tegnap Torinóban jártak,és 10 milliót ajánlottak érte.mi 15-t kérünk,gondolom a kettõ között megegyezünk.egy játékosügynök szerint Krasicék várni akarnak a Chelsea-re nyárig.

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
Conte elhintette,hogy Caceres,Padoin,Borriello és Alex is kezdõk lesznek ma.ha ma sem kap Elia lehetõséget akkor ott nála valami gáz van.

Trunks
Azt mondjuk megértem... 😄

Amici di nessuno...

9csöves9
😄

nem akart ellene játszani azért csinálta😊

forzajuve5
3 meccset kapott, így nem játszik ellenünk. Chiellini most mit eszik vacsorára? 😄

9csöves9
ugyanez volt nálam is, szinte nem is izgultam mert elkönyveltem magamban,hogy mi itt gólt nem fogunk lõni, kikapni meg hát csak nem fogunk szóval sima 0-0.hát ez van,a többi csapat eredményei miatt nem tragédia,de azért aggasztó,hogy egy ennyire tömörülõ ellenféllel nem tudunk mit kezdeni.

Alexnek mindenképp játszania kellett volna,én titkon abban bíztam,hogy kezdeni fog.

zingaro eltiltására kiváncsi leszek,a 3 meccs a minimum, de õ már visszaesõ,simán érhetne többet is.a végén meg lesz belõle 2 meccs.

Count Adyn
Az lesz majd szar érzés ha egész szezonban veretlenek leszünk és mégse nyerjuk a bajnokságot😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

szucsy89
az utóbbi meccseken hozott formája miatt ez inkább a Milannak jó, lesz helyette egy feltüzelt Pippo...

hihetetlen, mi a rangadókat nem tudjuk nyerni, ti pedig a kiscsapatokat bedarálni, kérdés, hogy melyik ér bajnoki címet
Trunks
Különben is fújt hülyeségeket, pl. Barzagli sárgája. A labdát nem találta el, de a srác átugrotta, elesett, erre befújja.

A baj az, hogy egy percig nem éreztem, hogy gólt fogunk lõni. Járattuk a labdát, de helyzetek nem nagyon voltak. Azért a Siena is szép, amit mûvelt: vagy kibekkelik a meccset és 0-0, vagy kikapnak. Az ilyen kiscsapatok ellen, amelyek nem akarnak focizni vhogy nem megy. A többi eredmény viszont egész parádés, a Parmát meg kell csapni idegenben az elmaradt meccsen, és egész jól állunk.

Amici di nessuno...

forzajuve5
játékvezetõt elfelejtettem megdicsérni. egyértelmû tizenegyes volt az a kezezés

Forza Italia
Jól elbasztuk az az egy biztos.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
annyira nem vagyok mérges, de csak azért mert a többi meccs eredménye jól alakult.
viszont nem értem miért kellett hozzányúlni ahhoz a taktikához és felálláshoz ami mûködött elõzõ meccseken. talán Vucinic visszatérése miatt? korábban se muzsikáltunk már ezzel a felállással, mert akik õsszel húzták a csapatot azoknak visszaesett a formája

forzajuve5
zingaro a mai mutatványa után tuti kap 3 meccset. most meg is lehetne nyerni a bajnokságot! szenvedjünk már be egy gólt könyörgöm

Forza Italia
Udinese, Inter, és Milan se áll jól simán elhúzhatnánk és erre megint otthon szenvedünk. vicc

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Miért Borriello a 3. számú csatárunk? Akárhogy is nézem az 5.-nek kellene csak lennie...

Amici di nessuno...

forzajuve5
eddig elég szenvedõs. mondjuk nem is egyszerû így, hogy kb 8-an állnak be védekezni az ötös vonálára a siena játékosok... jó lenne beszenvedni egyet, mert eddigi állások szerint ez a mi fordulónk lehetne

Trunks
Köszi!

Amici di nessuno...

banok
15.00 Juventus-Siena
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
szerintem az lesz a vége.sajnálom,de azért remélem egy 10 milliót legalább kapunk érte.ebbõl a szempontból még jó is lehet nekünk a Zenit,hiszen lóvé is van, na meg gondolom a pokolba kívánták párszor Milost amikor a CSKA színeiben szopatta a mezõnyt,így sokat érhet nekik.

Conte a mai sajtótájékoztatóján azt mondta, mindenki meg fogja kapni a lehetõséget a bizonyításra, hiszen 13 nap alatt 5 meccset fogunk játszani.kíváncsi leszek.

forzajuve5
jó lenne év végéig minden meccs elõtt ugyanezt látni 😊.
érdekes, hogy Krasic nincs a keretben. Zenit?

9csöves9
PORTIERI: 1 Buffon, 13 Manninger, 30 Storari

DIFENSORI: 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner,

CENTROCAMPISTI: 7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone

ATTACCANTI: 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri

9csöves9
na közben a hivatalos dátum született a Parma elleni meccsre. Február 15. szerda 18.30

9csöves9
és emiatt csúsztatva adja a digi a meccsünket.17.00-kor

a Parma elleni meccset meg március 7-én szerdán 18.30-kor pótoljuk

szucsy89
Ez így van, pont most írtam Milan topikban errõl, egy biztos hosszú idõ óta szoros a bajnokság! és ez mindenképp jó
forzajuve5
eddig úgy néz ki nem marad el, viszont már biztos, hogy 20:45 helyett 15:00-kor kell játszaniuk. aztán persze még beüthet a rossz idõ, biztos lesznek megint halasztások

9csöves9
én inkább a helyetekben nem a Milan-Juvéra alapoznék,látva mit csináltok a derbiken.pláne,ha ellenünk ismét nem tudtok még kapura sem rúgni szinte😊

szerintem még mindig a Milan a nagyobb esélyes,a kiscsapatok szétcsapása miatt.

9csöves9
azt még mindig nem tudtam feldolgozni...

riccardogardoni
<#taps><#taps><#taps>

Militó: "-Igen, négyet kaptunk otthon a San Siróban a Palermotól!"

Forza Palermo sempre e per sempre!!!

Zsolti9014
természetesen elsõsorban gyõztes meccsekre gondoltam, de akár azt is elfogadnám, hiszen a klubtörténet része. és az eredmény ellenére, az egy jó meccs volt, ha pártatlanként értékelné az ember.

Hajrá Magyarország!

Zenszkij
A 99-es torinoi Manchester ellen vívott küzdelemre gondolsz? 😄😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zsolti9014
egyébként nem tudjátok véletlenül, hogy lehet-e valahonnan letölteni régebbi Juve-meccseket? A 90-es évekre gondolok fõleg, Lippi Juventusára természetesen.
Talán két meccsem van meg ebbõl a korszakból, ha minden igaz, de jó lenne többet összeszedni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én is azt mondom, hogy óvatosan még azzal! 😊

piszok nehéz lesz a második fele, bármi lehet még. de ha azt a teljesítményt hozzuk mint eddig, fõleg az utóbbi fordulókban, akkor van okunk reménykedni.

Hajrá Magyarország!

szucsy89
dehogy nyerték, 4 pont HA hozzák a meccsüket, és még lesz egy Milan-Juve...

még az Inter is lehet bajnok simán!
ForzaInter
milannak irtó nehéz sorsolása van, és még ott a bl nekik.. más csapat pedig nincs aki befoghatna titeket.

Yo, Bitch!

forzajuve5
az még ku*va messze van. legjobb esetben 4 pont elõny a bajnokság felénél még nagyon kevés

ForzaInter
grat a bajnoki címhez, ezt már megnyertétek..

Yo, Bitch!

Kaplan
Csodás forduló. Ki kellene használni! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nagyon jó lenne ezt kihasználni!

forzajuve5
lefújtak minden meccset. nagyon jól jött ez ki, hogy nem kell gyõzelmi kényszerben játszani az elsõ hely visszavételéért. sõt még meg is léphetünk ha nyerni tudunk.
Öreg Miccolinak is jár egy nagy taps 😄

9csöves9
beszarás ez a forduló😊 de nem fogok örülni mert Milito még lehet lõ egyet

Grove4
Ezaz!!!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"