Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nem akart ellene játszani azért csinálta😊
Alexnek mindenképp játszania kellett volna,én titkon abban bíztam,hogy kezdeni fog.
zingaro eltiltására kiváncsi leszek,a 3 meccs a minimum, de õ már visszaesõ,simán érhetne többet is.a végén meg lesz belõle 2 meccs.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
hihetetlen, mi a rangadókat nem tudjuk nyerni, ti pedig a kiscsapatokat bedarálni, kérdés, hogy melyik ér bajnoki címet
A baj az, hogy egy percig nem éreztem, hogy gólt fogunk lõni. Járattuk a labdát, de helyzetek nem nagyon voltak. Azért a Siena is szép, amit mûvelt: vagy kibekkelik a meccset és 0-0, vagy kikapnak. Az ilyen kiscsapatok ellen, amelyek nem akarnak focizni vhogy nem megy. A többi eredmény viszont egész parádés, a Parmát meg kell csapni idegenben az elmaradt meccsen, és egész jól állunk.
Amici di nessuno...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
viszont nem értem miért kellett hozzányúlni ahhoz a taktikához és felálláshoz ami mûködött elõzõ meccseken. talán Vucinic visszatérése miatt? korábban se muzsikáltunk már ezzel a felállással, mert akik õsszel húzták a csapatot azoknak visszaesett a formája
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Amici di nessuno...
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Conte a mai sajtótájékoztatóján azt mondta, mindenki meg fogja kapni a lehetõséget a bizonyításra, hiszen 13 nap alatt 5 meccset fogunk játszani.kíváncsi leszek.
érdekes, hogy Krasic nincs a keretben. Zenit?
DIFENSORI: 3 Chiellini, 4 Caceres, 11 De Ceglie, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 26 Lichtsteiner,
CENTROCAMPISTI: 7 Pepe, 8 Marchisio, 17 Elia, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 24 Giaccherini, 28 Estigarribia, 34 Marrone
ATTACCANTI: 10 Del Piero, 14 Vucinic, 18 Quagliarella, 23 Borriello, 32 Matri
a Parma elleni meccset meg március 7-én szerdán 18.30-kor pótoljuk
szerintem még mindig a Milan a nagyobb esélyes,a kiscsapatok szétcsapása miatt.
Militó: "-Igen, négyet kaptunk otthon a San Siróban a Palermotól!"
Forza Palermo sempre e per sempre!!!
Hajrá Magyarország!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Talán két meccsem van meg ebbõl a korszakból, ha minden igaz, de jó lenne többet összeszedni.
Hajrá Magyarország!
piszok nehéz lesz a második fele, bármi lehet még. de ha azt a teljesítményt hozzuk mint eddig, fõleg az utóbbi fordulókban, akkor van okunk reménykedni.
Hajrá Magyarország!
még az Inter is lehet bajnok simán!
Yo, Bitch!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Öreg Miccolinak is jár egy nagy taps 😄