44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    Ha les volt, elmehet az össze partjelző a faszba :@@@@@
  • Breki33
    ott a dugó :P
  • banok
    20.45 Juventus-Internazionale
    tv: Sportklub
    streamek:
  • limperatore

• Grove4
    Ebben a szezonban tényleg jó Ranocchia! Én csak egyet akarok, ne a bírók legyenek a főszereplők!
  • limperatore
    ranocchiat nezted iden??
  • WuFraZselic
    erre most mondhatnám, hogy az idei csatárteljesítményetek alapján nem lesz gondja a védelmünknek

amúgy láttad már Ranocchiát játszani május óta? jelenleg az egyik legjobb belső védő Európában a szezonban nyújtott teljesítményével (konkrétan a 2 közül az egyik)

jó meccs lesz, annyi biztos!
  • Trunks
    Egyértelműen a két védelmen dőlhet el a meccs. Ranocchia többször megmutatta, hogy nem egy olasz élcsapatba való, Samuel pedig már jó ideje túljutott a csúcson. Itt lehet megverni őket. Vmint a középpálya közepén.
  • Breki33
  • limperatore
    az biztos, csak kérdés kinek a zsebében :D
  • 9csöves9
    mindegy volt, zsebben van mindegyik.
  • limperatore
    érdekes h őt rakták oda
  • 9csöves9
    na ma akkor derbi, ismételten rossz előérzetem van, szerencsére azok mostanában cserbenhagynak :)

Pepe összeszedett egy kisebb sérülést ismét, ő lesz az egyetlen hiányzónk. Conte új felálláson gondolkozik, de nem hiszem, hogy ezt most kéne erőltetni. a tavalyi scudettonk legfontosabb láncszeme, Tagliavento vezeti a meccset, ő és a sleppje döntött úgy, hogy Muntari nem lőtt gólt
  • 9csöves9
    én is csak ajánlani tudom őket, ha velük mész nem lesz semmire gondod. nem tudom mennyi lenne a kocsis móka, nem hiszem, hogy sokkal drágább lenne, ha drágább egyáltalán,pláne ha nem szálltok meg. viszont az biztos, hogy több a macera vele, nem árt ha 2 sofőr van az autóban, mert 10-12 órát egyedül levezetni csak oda kibaszott szar. na meg a társaság sem elhanyagolható a buszos túránál:)

• Kaplan
    Akkor azt mondod, hogy megéri velük együtt menni? Mert én úgy gondoltam, hogy haverral külön kocsival, plusz szerzünk még egy-két embert (ők beleszállnak a benyába) és csak a jegyet vennénk tőlük. Ebben az esetben sokkal költségesebb lenne az út? Meg ilyen formában egyáltalán lehetséges volna?
  • forzajuve5
    ami szinte biztos, hogy mivel rangadóról van szó így jegyet szerezni egyénileg lehetetlen. nem kell megijedni mert a JCH minden rangadóra szervez utat, erre is biztosan fog.
    felmész a juventusfc.hu-ra. ott megtalálsz minden információt magáról a JCH-ról. érdemes belépni tagnak, mert ők élveznek prioritást a jegyek elosztásakor.
    egy ilyen út kb 60-70 ezer forintba kerül. ebben benne van az utazás, egy éjszaka szállás Torinóban és természetesen a meccsjegy.
    Az út pestről egy előre megbeszélt helyről indul. elég hosszú az út, de mindig jó hangulatban telik :). a városban szabad program biztosított. mivel hazai pályán lesz a meccs így lesz stadiontúra is, ami ugye nem kis élmény.
    személy szerint hazai meccsen még nem voltam. majd csak jövő ősszel tudok menni sajnos :(. idegenbeli meccsen már voltam velük szervezetten is, valamint úgy, hogy a helyszínen találkoztunk.
    megbízhatóak, minden úgy történik ahogy meg van beszélve előre. árak is nagyon jók szerintem, ennél olcsóbban úgy hogy mindent megkapsz nem nagyon fogsz találni
  • Kaplan
    Az egyik cimbimmel azt tervezzük, hogy meglátogatnánk jövőre egy hazai meccset. Az április huszonegyedikei Juventus - AC Milant néztük ki. Ha jól emlékszem van itt egy-két fórumozó aki már volt kint meccsen. Szeretnék érdeklődni, hogy mi az egész menete, hogyan tudnánk jegyet venni? Illetve tudna valaki írni egy kis ismertetőt az egész túráról? Plusz valaki betársulna-e. :)
  • Trunks
    Azt látom, hogy nem kell...

Semmi köze ennek a múlt heti meccshez. Azért hoztam csak fel azt, mert volt aki kesergett itt a topikban, hogy az ismerősei a Catania meccs után megint azzal fognak jönni, hogy "húúú csaló Juve bleeee". Nem kell vele foglalkozni, más kárára/javára is tévednek.

Keresgetni meg nem kellett, mert rögtön szembejött. Attól meg, hogy Militóhoz ha hozzáérnek elesik, még nem lesz szabálytalan.
  • limperatore
    nem kell kérni, csak idegesítő hogy most az a divat a juvésoknál a múlt hétvégi események óta hogy találjunk gyorsan vmi kamu ítéletet az internél is
    és egy egyértelmű 11-esre próbálják ráhúzni h kamu volt...
  • Grove4
    Nyugi srácok!
  • Trunks
    Neked meg mi bajod van? Nem szólt hozzád senki. Nem tettem semmit rosszat. Nem mentem az Inter-topikba arcoskodni, nem csalóztam, csak ma láttam az összefoglalót, rohadtul nem volt semmi. Miért ne írhatnám le ezt? Senki nem kért, hogy gyere ide osztani az észt. Pláne nem ilyen stílusban.
  • limperatore
    hagyd már azt a 11est, kajak ilyenbe akarsz belekötni? ne nevettesd már ki magad
    max a piros lapba lehet

vicc h ennyire akartok találni vmit az internél hirtelen...

• Trunks
    A múlt heti Catania elleni "csalás" után most az Inter nyert elég érdekes körülmények közt. 0-1-es Samp vezetésnél Milito - finoman fogalmazva - elég véleményes körülmények közt elesett, piros lap, 11-es, egyenlítés. Mindez a második félidőben. Úgyhogy nem kell aggódni, másnak is elnéznek ezt-azt a bírók.
  • Breki33

• Breki33
  • Breki33
  • limperatore
    persze nálunk a legfontosabb a bl hely elérése, nyilván mindenki scudettoról beszél, de tavalyelőtt ti is 7. voltatok aztán veretlenül scudetto

most mind1 muntari gólja, de az tuti h utóbbi évek legnagyobb derbyje lesz

amúgy én is x-et várok de egy ilyen meccs kiszámithatatlan, egy piros lap 1 11-es bármi beleszólhat, 1 szabadrúgás 1 mákos gól 1 szöglet gól bármi

de már alig várom,aki pesti jöjjön a gian mario olasz étterembe meccset nézni, kivéve breki ő kivan tiltva :DDD
  • 9csöves9
    kb tavaly ilyenkor azt írtad,hogy ez már nem is derbi :)

nagy meccs lesz, jó formában vagytok, de eddig nehéz ellenféllel szerintem nem találkoztatok. mi meg a rangadókon egyszerűen annyira fel tudjuk húzni magunkat, hogy nem tudom elképzelni a vereséget. reméljük nem a sporikról szól majd a meccs...

X-t várok amúgy, per pill szerintem az mindkét csapatnak jó is az 1 pont. az Inter azért nem fog sokat kockáztatni, mert ez ellen a Juve ellen a 7 pont azért már tetemes(hiába nem kimondott cél még Milánóban a scudetto), a Juvet meg morálisan tenné taccsra, ha pont az Inter ellen szakadna meg a veretlenségi széria.
  • limperatore
    szombaton hatalmas meccs lesz, akármi is lesz a vége az elmúlt évek legnagyobb derby ditalia lesz

mit gondoltok? :)
  • 9csöves9
    Sebat erre kéne használni. technikailag egyedül több mint az egész Bologna meg hasonló csapatok együtt ilyenkor jönnek ki az erényei. nem akkor ha Terryvel a seggében kell birkóznia
  • 9csöves9
    nekem melóhelyen kicsit vissza kellett fognom magam:D
  • Trunks
    Puzsérék megint alkottak... a szerencsének köszönheti a Juve a győzelmet. Aha, végülis 2 kapuralövése volt a Bolognának, az elsőre nem is emlékszem. De Ceglie meg végre újra szép gólpasszt adott... télen ő is mehet sajnos. A tavalyi remeklése után nem ezt vártam volna.

Pogbára nincsenek szavak. Így már nem lesz gond, ha Marchisio vagy Vidal nem tud játszani. Ja és Seba is hatalmas labdát adott, csereként marha jól fel tudja pörgetni a csapatot.
  • 9csöves9
    De Ceglie meg kuka...
  • Count Adyn
    Jaja:)
    szerencse hogy nincs itthon senki akkorát üvöltöttem:D
  • 9csöves9
    geci de rég volt ilyen uccsó perces gólunk:DD nagyon megérdemeltük, faszom kilett volna ha megint egy ilyen "egyszer találják el a kaput de az élete gólja a csávónak" meccsen szopunk le. nagyon kellett a derbi előtt. Pogba istencsászár!
  • Kaplan
    POGBA!!! Beszarás ez a gyerek, olyan kibaszott hidegvérű és tudatos, megemelem az összes kalapomat! Napolira három pontot húztunk.
  • Count Adyn
    POGBAAAAd:DDD
  • Trunks
    Pogba tényleg hihetetlen, jó hogy megkapta a lehetőséget. Isla se rossz, de Ceglie tényleg elég gyengus. Giaccherinit is lehoznám, szegénykém nem belső kp. Giovinco Bendtner helyett, Asamoah pedig de Ceglie vagy Giaccherini helyett és jók vagyunk.
  • 9csöves9
    ez nem a gól előtti szituáció, hanem amikor veszélyesen elment a kapu előtt a labda
  • 9csöves9
    ...és milyen jó érzés végre, hogy tudunk egy meccsen egy fél kezdőt pihentetni, nem az van mint 2 éve, hogy úgy kellett lasszóval fogni a 11 játékra alkalmas pléjert