Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Megint kb. 2 góllal kéne vezetnünk, csak nem tudjuk belõni a helyzeteket.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ez mekkora tipikus Q féle lövés volt, kár érte

Szép gól!

Na errõl van szó, akkor innen nincs megállás 4-ig.
forzajuve5
szép volt Pirlo. már vártam mikor talál be szabadrúgásból. mondjuk nálam ez kapushiba, de kit érdekel 😄

forzajuve5
ilyet gyerekek...

forzajuve5
elég fura ez a kezdõ. Q-nak ma muszáj lenne gólt szerezni ha be akarja magát játszani az állandó kezdõbe

Zsolti9014
köszönjük az összefoglalót, érdekes ezt is olvasni

Hajrá Magyarország!

9csöves9
whoscored.com és soccerway.com

a primavera éppen elõdöntõt játszik a viareggioi ifjúsági tornán a Parma ellen.0-0 a félidõben,a másik ágon Roma-Fiorentina

Immobile meg ismét beköszönt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
Ezeket az adatokat melyik oldalról nézted? Köszi!
9csöves9
statisztikázzunk egy kicsit

az ugye köztudott,hogy a topbajnokságok közül egyedül a Juventus veretlen,összességében pedig 26 tétmeccs óta nem találtunk legyõzõre.

érdekesség,hogy csak a Barcelona,a Bayern és a Real Madrid birtokolja többet nálunk a labdát,átlagban 60,7%-ban van nálunk a bogyó meccsenként.

kapura lövések számában is az élmezõnyben vagyunk,a Real,a Tottenham,a City és a Chelsea elõz meg minket.itt meccsenként 17,9 az átlagunk.ezek alapján nagyon aggasztó a rúgott gólok mennyisége,nagyon sok elõl a hiba.erre itt egy kis statisztika a bajnokságból,rúgott gólok,kapura lövések,lövés/gól arány

az utóbbi napokban sokat beszéltek a 11-esekrõl is nem véletlenül.a bajnokságban mi kaptuk a legkevesebbet,szám szerint 1 azaz egy darabot 22 meccsen.itt nem néztem meg a topbajnokságokat,de szerintem ebben az élen vagyunk.erre mondta Conte,hogy ez elég vicces annak fényében,hogy a meccseink 75%-át az ellenfél térfelén töltjük és folyamatosan támadunk.

a 13 kapott gólunkkal jól állunk,csak a Gladbach kapott nálunk kevesebb gólt(12),de õk eggyel kevesebb meccset is játszottak.

végül pedig pár statisztika a játékosainkról

játszott percek :
01. Barzagli 2280 perc
02. Lichtsteiner 2058
03. Pirlo 2058
04. Chiellini 2037
05. Buffon 1800
06. Marchisio 1784
07. Bonucci 1687
08. Pepe 1623
09. Vidal 1598
10. Matri 1447
11. Vucinic 1269
12. Giaccherini 947
13. Estigarribia 751
14. De Ceglie 662
15. Del Piero 553
16. Storari 480
17. Quagliarella 421
18. Krasic 372
19. Pazienza 266
20. Marrone 213
21. Grosso 180
22. Borriello 167
23. Sorensen 120
24. Elia 104
25. Caceres 94
26. Padoin 69

Góllövõk :
9 goals: Matri
7 goals: Marchisio
5 goals: Pepe
3 goals: Vucinic, Giaccherini
2 goals: Vidal, Lichtsteiner, Caceres
1 goal: Krasic, Bonucci, Estigarribia, Chiellini, Quagliarella, Del Piero

Gólpassz:
4 assists: Pirlo
3 assists: Vucinic, Matri, Pepe
2 assists: Vidal, Lichtsteiner, Marchisio
1 assist: Del Piero, Chiellini, Elia, Estigarribia, De Ceglie, Marrone, Barzagli

Kanadai táblázat
12 goal+assist: Matri
9 goal+assist: Marchisio
8 goal+assist: Pepe
6 goal+assist: Vucinic
4 goal+assist: Vidal, Pirlo, Lichtsteiner
3 goal+assist: Giaccherini
2 goal+assist: Chiellini, Estigarribia, Del Piero, Caceres
1 goal+assist: Krasic, Bonucci, Marrone, Elia, De Ceglie, Quagliarella, Barzagli

sárga lapok:

8 yellows: Vidal
6 yellows: Bonucci
5 yellows: Chiellini
4 yellows: Marchisio, Pirlo
3 yellows: Pepe, Lichtsteiner, Giaccherini, Barzagli
2 yellows: Matri, Quagliarella
1 yellow: Estigarribia, Krasic, Borriello, Vucinic

piros lapok:

1 red: De Ceglie, Vucinic

9csöves9
ügynöke meg azt nyilatkozta,hogy nincsen semmi velük...van egy olyan érzésem,hogy inkább ül a lelátón Milos

kibaszott dühítõ a tegnapi meccs,pedig most aztán megérdemeltük volna.a fasz kivan már amúgy,hogy a Milan kapott már vagy 8 11-est,nekünk meg basszák megadni azt ami teljesen jogos.ettõl függetlenül simán nyerhettünk volna, ha van valami épkézláb emberünk elõl.nevekre nem rossz a támadó szekció,de nagyon gyenge ez a gólmennyiség amit hoznak.ilyenkor már rég lennie kéne egy csatárnak aki 15 gólnál jár,erre nálunk összesen nem rúgtak ennyit a csatáraink.nyáron erre nagyon rá kell feküdni,hozni kell 20-30 milláért valami bizonyított emberkét

forzajuve5
úgy néz ki Krasics megy a Zenithez. a klubok már megegyeztek, a játékossal való egyezkedés még hátravan. kölcsönbe adjuk opciós megvásárlási lehetõséggel

Trunks
Azért vicc, hogy a Sienának meg a Parmának se sikerült gólt lõnünk. Vmit nagyon ki kéne találnunk, mert ha így folytatjuk a BL is necces lesz. Pedig ha behúznánk ezeket a meccseket, akkor simán meglehetne a bajnoki cím is. Így esélytelen.

Amici di nessuno...

Egy újabb szenzációs döntetlen a méltán híres, s erõs Parma otthonában.. bravúr pont!
Nem értem ezt.. hiányzik a folytonosság. Persze nem kaptunk még ki, de így nem biztos, hogy számít majd. Csúnya lenne veretlenül másodiknak lenni..
forzajuve5
ilyeneken megy el a bajnoki cím. ez már hihetetlen <#falbav>

Trunks
Caceres miért csak csereként jön be vagy ha igen, akkor miért a 8x. percben?

Amici di nessuno...

Grove4
Elég szar a játékunk, nem hiszem el, hogy lyenkor nem tudják tényleg odatenni magukat. :S:S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Viszont a csel kicsit szép volt...
Trunks
Remélem Giovinco sem gondolta komolyan, hogy ezért 11-est fog kapni...

Amici di nessuno...

forzajuve5
elég szenvedõs. középpályánk úgy ahogy van szinte semmit nem csinál. volt pár ígéretes lehetõségünk azért, de egyik sem volt túlságosan veszélyes. ha Conte nem változtat akkor X. Parma biztosan nem fog gólt szerezni (bár Bonucci a középsõ védõ úgyhogy bármi lehet még)

Grove4
ok, találtam:

http://www.realtvsport.com/channel-2.php

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
valaki veressen már streamet, mert ez a lenti nekem nem mûködik. Forza Juve!

9csöves9
csak a 2.félidõtõl tudom nézni,eddig milyenek vagyunk? szokásos x-es meccseink egyikének néz ki?

forzajuve5
http://www.firstrowsports.eu/watch/107747/2/watch-parma-vs-juventus.html

LINK 2 jó minõség angol kommentárral

9csöves9
úgy értettem,hogy azok közül akik ide írogatnak

ma végre meccs,itt a keret

1 Buffon

3 Chiellini

4 Caceres

8 Marchisio

10 Del Piero

11 De Ceglie

13 Manninger

14 Vucinic

15 Barzagli

17 Elia

18 Quagliarella

19 Bonucci

20 Padoin

21 Pirlo

22 Vidal

23 Borriello

24 Giaccherini

26 Lichtsteiner

28 Estigarribia

30 Storari

32 Matri

Jönnek innen többen is!Csak nemigen írnak ebbe a fórumba...
Hát,hogy súlyos az szerintem enyhe kifejezés 😊
9csöves9
na azt hittem innen rajtam kívül nem jön senki, örülök 😊

nagyon súlyos túra lesz!

Szép nagy net-es közösség megy arra a meccsre.Kíváncsi vagyok hány embert ismerek meg a nick mögött <#vigyor>
9csöves9
gondolkoztam rajta mert majdnem a születésnapomon lesz,de 25-én megyek velük az inter elleni meccsre,szóval a kettõ már sok lett volna

Zsolti9014
én sajnos biztosan nem tudom még megengedni magamnak, idõ és pénz hiányában. de azért remélem a nem olyan távoli jövõben kijutok egyszer legalább

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Az elmaradt Bologna-Juventus mérkõzést március 7-én 18.30 órai kezdettel pótolják.

annyira nem vészes. lesz még utána idõ felkészülni a Genoa elleni meccsre ami 11-én lesz.
megy az itteniek közül valaki arra a meccsre? JH szervezett utat, jelentkeztem rá, végre erre sikerült idõben és jutott még hely

forzajuve5
Di Natale lábujjtörés, Isla keresztszalag szakadás. így elég esélytelen nekik komolyabb eredményt elérni

szucsy89
Sõt, még az Udinese is kiszállni látszik mert elvileg Di Natale ellenünk súlyosabban megsérült, bár nem tudom mennyire volt hiteles a forrás...
Zsolti9014
úgy néz ki, az Inter is kiszáll lassan (ha benn voltak a bajnoki címért egyáltalán). én megmondom õszintén, volt egy olyan sorozatuk, amikor azt hittem feljönnek nagyon, de ma lepippantották a Novarát Milánóban.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
ha nem tettem volna pontot a végére akkor lehet én nyerek😞

az Udinese tegnap jól megverte magát,egy ikszet azért kihozhattak volna egy megnyert meccsbõl.mindegy,így legalább már hátrafele nem nagyon kell nézegetnünk,pláne,hogy Di Natale komolyabban megsérült.elég biztosnak érzem a BL indulást és az elvárás pedig ez volt.innen már minden csak ajándék😊

azért nem ártana néha 1-2 bajnokit játszani ehhez...

forzajuve5
sikerült egyszerre véghezvinnünk a bejelentést 😄

9csöves9
elmarad a meccsünk.

forzajuve5
ELMARAD A HOLNAPI MECCS A HAVAZÁS MIATT!

Mor3llo
Volt Del Pieron kívül még egy játékos, akit minden 'ha' nélkül tiszteltem mind emberileg, mind a pályán nyújtott teljesítménye miatt. Amolyan abszolút ikon. Ez Giggs...volt. Csak beütött az a "kisebb" ideig tartó félrelépése.
Szóval kérlek Alex, ne dugj félre, ne drogozz, ne tégy semmire rosszat, legalább te maradj meg 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

igen látom be is tetted ide a hírt😊

Ez azért tényleg elgondolkodtató

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

elképesztõ ez az ember

Á szavakat nem találok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

forzajuve5
A következõ történet egész Olaszországot megérintette, pedig Alessandro Del Piero tényleg nem ragaszkodott hozzá, hogy az ügy nagy nyilvánosságot kapjon. Egy Giada nevû olasz kislány mintegy 15 napig feküdt kómában a crotonei kórházban, szülei már-már feladták a reményt, hogy valaha is kommunikálni tudnak még gyermekükkel.

Giada mindig is bálványként tisztelte a Juve-legendáját, aki miután értesült a lány drámai helyzetérõl, megpróbált segíteni: egy videót készített, amelyhez rövid üzenetet is mellékelt. „Remélem, hogy minél elõbb felébredsz, hogy újra láthasd góljaimat és megismerhessük egymást” – mondta a felvételen Del Piero.

A kórház dolgozói késõbb lejátszották a felvételt, s bár senki nem remélte, a csoda végül megtörtént: Giada amint meghallotta kedvence hangját, gyakorlatilag azonnal elkezdte mozgatni ujjait, néhány órával késõbb pedig felébredt a kómából. Úgy tûnik, mégis vannak csodák.

Grove4
A Siena meg megverte a Napolit 2-1re. Lehet, hogy nem is a nápolyiakkal döntõzünk - ha döntõzünk?

9csöves9
Conte nagyon kemény, Caceres 2 gólt lõ a bemutatkozó meccsén,erre a meccs utáni nyilatkozatában mikor megkérdezik róla, arra helyezi a fõ hangsúlyt,hogy nem látta el rendesen a védekezõ feladatát 😊

9csöves9

9csöves9

9csöves9
jó volt a tegnap este,nem voltunk most olyan kurva jók,de szerintem egyértelmûen megérdemeltük a gyõzelmet.Martin egy állat, beszartam a 2. góljánál😄 el nem tudom képzelni,hogy a visszavágón olyan eredmény szülessen ezek után,hogy kiessünk.

zingaro megint hozta a formáját,így kiváncsi vagyok mit fognak elérni a fellebbezéssel.ha csökkentik az eltiltását,az az év vicce lesz.

forzajuve5
ha nem játszik Bonucci a visszavágón akkor simán továbbmegyünk 😊. meg persze amúgy is 😄. csak túl sok idegesítõ hibákat vét a srác.
Chiellini mentése a 2. félidõben hatalmas volt mikor zlatan már mindenkin átjutott és kapura lõtte a labdát. soha többet nem fog kiállni ellenünk a svéd szépség 😄. egyébként most Storarinak osztott ki egy pofont a lefújás után. valaki egyszer már visszaadhatná neki, de biztos úgy vannak vele, hogy ugyanannyi eltiltás jár érte mintha egy normális embert ütnének meg

Trunks
Szép volt srácok! Teljesen megérdemeltük. Ráadásul a gól elõtt Giaccherini jóval a védõ mögül indult, úgyhogy lesrõl szó sem lehetett.

Amici di nessuno...