Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-jobb volt a Milan,az elsõ félidõben annyival,hogy meg is érdemelték volna a gyõzelmet.viszont azt is megérdemelték,hogy rábasszanak,hiszen ennyire visszaállni egy kis csapat ellen sem lehet 1-0-nál,nem hogy a legnagyobb rangadón
-Muntari góljára kár betût pazarolni,bent volt,de azért nem kell ebbe bundát meg semmit sem látni.egyszerûen nevetséges milyen alacsony szintre jutott ez a játékvezetésnek mondott akármi,videóbíró kell.legalább az ilyen bent volt-nem volt bent szitukra.
-Matri elsõ gólja szabályos volt, illetve azt a köcsög homár orvbunyós geciláda Mexes adott egy szép gyomrost Borriellonak,azonnal piros.Vidalé meg inkább narancssárga,de arra rá lehetett mondani,hogy törlesztés miatt jogos a piros.
-a csapat fele fényévekre van a jó formájuktól és akkor még lehet hogy keveset mondtam.
-adom,hogy a 3-5-2 nem megoldás,annyira jó maximum,hogy ne verjenek meg minket.azonnal vissza a 4-3-3-ra és ha tetszik ha nem,muszáj a Vucinic-Matri-Pepe hármassal játszani elõl.hozzáteszem Alexnek és Eliának szerintem nagyon feküdne ez a rendszer.
-Bonucci egyszerûen nevetséges,már az arckifejezésén látszik,hogy minden labdaérintésnél összefossa magát és teljesen meg van zavarodva
-Borriello meg egy az egyben Amauri,talán még tenyérbemászóbb képe is van.nagyon remélem,hogy nem adunk érte pénzt nyáron
-a bajnoki címmel kapcsolatban egyre szkeptikusabb vagyok,kb most azonnal aláírnám a 2.helyet meg a kupagyõzelmet
-valamit biztos kifelejtettem amit akartam...ja Nocerino szopjon ki...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
az elsõ félidõben az a meg nem adott gól csak egy optikai csalódás volt, így a bíró helyesen döntött azzal kapcsolatban hogy nem adta meg <#idiota>#idiota>.
mostantól muszáj lesz valahogy hozni a kiscsapatok elleni meccseket ha bajnokuk akarunk lenni. legrosszabb esetben is a második hely már szinte biztosnak tûnik, ami nem egy rossz dolog, mivel egyenes bl-be jutást jelent
#acm
- Muntari szabályos gólja
- Matri szabályos gólja
- Vidal kiállítása
- ha Vidal becsúszása egybõl pirosat ért, akkor Pepe is legalább, mivel súlyosabb volt
Gratulálok a csapatnak a második félidõért. Szerintem teljesen igazságos a döntetlen, az elsõ játékrészben sokkal jobb volt a Milan, a másodikban pedig mi.
Amici di nessuno...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Momentumunk sincs. Nem tudom Conte mit akar játszani, de ez a beívelgetõs dolog az elmúlt pár évre emlékeztet. Az pedig egyenesen vicc, hogy Bonucci kezdhet még a Juvéban, pláne egy ilyen meccsen. Könyörgöm, Cácerest minek vettük? Illetve minek rúgott két gólt a Milan ellen a kupában?
Egy <------ Borriello
------> Vucinic cserét megejtenék.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
-Matri gólt lõ = feles
-Pirlo gól vagy gólpassz = feles
-DP beáll = feles
aztán ha nem jön egyik se akkor majd meccs közben hozunk új törvényeket 😄 este hajrá Juve.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Thiago Silva, Antonini;Nocerino, Van Bommel, Muntari; Emannuelson; Pato, Robinho.
JUVENTUS - Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Estigarribia; Borriello, Quagliarella.
Na szóval!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hangolódjunk!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
nekem már reggel óta gyomoridegem van 😄 egész nap csak a meccs van a fejemben.
remélem a Borriellos hír nem igaz! egyébként van egy olyan érzésem, hogy Marchisio ma végre újra villanni fog.
jó lenne taktikailag is újat húzni az elõzõ meccsekhez képest, mert kicsit félek, hogy a 3 védõs rendszer most nem lesz jó. szívesebben látnék egy 4-3-3-at.
legyen már 20:45 😄
végül nem játszik náluk Boateng sem és Maxi Lopez is kikerült a keretbõl.Pato-Robinho kezd várhatóan elõl,mögöttük Emannuelson és a 3 hentes.szerintem ez a védelmünknek egy megoldható feladat,inkább elõl lesznek gondjaink.pláne,ha beválik néhány olasz újság jóslata,miszerint Borriello kezdõ lesz.amúgy nálunk egyedül Marrone bajlódik sérüléssel,egészen elképesztõ ez az elõzõ évekhez képest.ezt már nem lehet a szerencsére fogni,valamit nagyon eltaláltak Contéék a felkészülés során.szinte alig rotál,mégsem dõl ki senki izomsérülésekkel.
a sky-on egyébként 8 órás! felvezetõ mûsor megy,adják a meccset 3d-ben is.Patora és Pirlora külön kamera lesz állítva
Boatenget úgy néz ki összedrótozzák az õ hiányát el tudnám viselni.ha nem játszik akkor Van Bommel,Nocerino,Muntari fog náluk középen hentelni,Pirlonak nem sok helye lesz a totyorgásra
Amici di nessuno...
van egy két tehetséges kölyök,de azért nem vagyok elájulva.mindenesetre látszik,hogy jobban ráfeküdt klub az utánpótlás témára és ez jó
jövõ héten oda kell baszni
Amici di nessuno...
de sajnos manapság már a pályán sem azt látjuk, hogy az ellenfelek tisztelik egymást (jó, nyilván régen is voltak taplók), ez pedig rossz hatással van a szurkolókra is, fõleg a mai fiatalabb korosztályra.
Hajrá Magyarország!
Igen és vállalom, hogy annyi fika után amit kapott ez a csapat, örülök annak , hogy vezetjük a tabellát és büszke is vagyok rá (még ha erõn felül is teljesítünk és szerintem is a Milan a legnagyobb esélyese a bajnokságnak).
Na de mindegy.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez mindenkinél így van, gyökér szurkolók mindenhol vannak ugyanúgy ahogy normálisak is. 😊
Csöves! (#35506) Ezeken az oldalakon vannak bõvebb statisztikák (mondjuk mindjárt megnézem 😊), pl. hogy melyik csapat hányszor szerpelt a BL-ben meg a másodosztályban?
a calciopoliról is azok osztják az észt, akiknek fingjuk sincs az egészrõl.
meg amikor ilyet szól valaki, hogy ha a Juve olyan elismert lesz nemzetközi szinten mint a Milan, akkor pofázzunk - na az már nókoment. 😛
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!