Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
reméljük csak másnapos vagy valami hasonló ok miatt kért cserét és nem esik ki meccsekre
(nem nézem a meccset 😄)
les volt. jöhetnek a milanosok 😊
már most látszik, hogy a taktikai változás megtette hatását. a 3 védõs rendszert kukába kell dobni
Amici di nessuno...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
mondjuk azon a meccsen ugyebár meg nem adott gól 1-1, emellett nekünk volt egy narancssárgás pirosunk, nekik meg 2 teljesen egyértelmû pirosból semmi - vagyis 1 utólagos eltiltás.
jó, mondjuk értem én, hogy ha 2-0, akkor nem biztos hogy visszajövünk onnan. de az durva lenne ha végül 1 ponttal nyernénk 😛
Hajrá Magyarország!
Állítólag ez a Padoin gyerek kezdõ lesz. Jól játszik?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Conte 4-4-2-es felállásban küldi pályára a csapatot:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Padoin, Pirlo, Marchisio, Giaccherini - Matri, Vucinic
Kispad: Storari, Caceres, Bonucci, Marrone, Elia, Quagliarella, Del Piero
egyetlen pozitívum Bonucci padozása
Mert ez itt a Milan-Juvéval kapcsolatban erkölcsi gyõzelmet emleget a Milan részérõl, plusz szerintem plüss-Ibrahimoviccsal alszik... 😄
Hajrá Magyarország!
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Alexet is írják Q helyére,én is kezdetném
egyébként minden jegyet eladtak,ebben a szezonban 9. alkalommal.a legalacsonyabb nézõszám 34000 volt.kis érdekesség,hogy a primavera majd március 8-án itt játsza a kupadöntõt a Roma ellen.meg kell nyerni azt is
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...

-Mexest eltiltották 3 meccsre-
Amici di nessuno...
tippelek 😊
Chievo(h) 3
Bologna(i) 3
Genoa(i) 1
Fiorentina(i) 1
inter(h) 3
Napoli(h) 3
Palermo(i) 1
Lazio(h) 3
Cesena(i) 3
Roma(h) 3
Novara(i) 3
Lecce(h) 3
Cagliari(i) 1
Atalanta(h) 3
Amici di nessuno...
http://bianconeri.blog.nepsport.hu/archives/2012/02/26/Nem_tudod_hogy_mi_a_szakmad/
Chievo(h)
Bologna(i)
Genoa(i)
Fiorentina(i)
inter(h)
Napoli(h)
Palermo(i)
Lazio(h)
Cesena(i)
Roma(h)
Novara(i)
Lecce(h)
Cagliari(i)
Atalanta(h)
Vucinic is mióta kevesebbet önzõzik, azóta padozik. Nem egészen értem Conte válogatási elveit.
Amici di nessuno...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
nem kell mindenkinek helyesíró-bajnoknak lenni, meg minden nyelvtani szabályt tudni, de azért "újságíró" ne toldalékoljon már úgy, hogy "86-al".
Hajrá Magyarország!
Most attól függetlenül, hogy nyilván mindenki szabadon alkothat véleményt Egerváriról és a válogatottról is, azért folyamatosan a kapitányt szidni nem biztos hogy kéne.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
és hihetetlen, hogy valaki ezt el is hiszi.
Hajrá Magyarország!
a legszebb,hogy ezek a majmok pénzt kapnak az ilyen sületlenségekért
"Egyébként sorolni lehetne az eseteket, amelyekbõl kiderül, hogy az idei bajnokságban nem véletlenül veretlen még 24 forduló után is az évek óta csak szenvedõ torinói csapat, a riválisok meggyõzõdése, hogy ezt a bajnokságot „valakik” meg akarják „nyeretni” a Juventusszal, a legnépszerûbb olasz klubbal, mert az elmúlt években nimbuszát vesztett Serie A feltámadásához a Juve várva várt scudettóján keresztül vezethet az út."
elbeszélgetnék a kedves szerkesztõvel. mondjon már legalább egy kétes esetet mielõtt ilyenekkel dobálózik!
a bírói tévedések terén is szinte 1-1, mindkét gól szabályos volt (bár Muntari lehet lesen volt, de nincs kamera, ami ezt bizonyítaná, inkább egyvonal lehetett).
Vidal kiállítása is jogosnak mondható, csak akkor volt attól durvább is a meccsen...
Mexes is mehetett volna zuhanyozni hamarabb.
Meg amúgy lett volna egy nagy helyzetünk, ha rendesen alkalmazza az elõnyszabályt a bíró az egyik Milan-sárgánál.
Bonuccinak megintcsak gratulálni lehet, elõbb eladja, utána meg még rajta is pattan meg. hát szép. egyetértek, hogy Cáceres kellett volna helyette inkább.
Borriellót is a meccs elejétõl imádkoztam volna le a pályáról. Talán ha Matri meg Pepe eleve kezdõ, jobb lett volna.
Összességében szerintem egyik csapat se érdemelt volna a döntetlentõl többet, én igazságosnak tartom.
Ami a bajnokságot illeti, én még hiszek a gyõzelemben, de az X-ekkel le kéne állni, és nyerni a meccseket. Viszont ha másodikok is leszünk, az is már hatalma elõrelépés. És abban is egyetértek veletek, hogy 4-3-3-ra vissza lehetett volna állni, de ezt nem rónám fel Conténak még - tapasztaljon csak egyre többet, és fejlõdik õ is, a csapat is. remélem.
Hajrá Magyarország!