44078

ibogldrc.jpg

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• Breki33

• 9csöves9
    fasz kivan, hogy nem tudta kihúzni a Shaktar...elfogyhatna a Chelsea kibaszott mákja, mondjuk pont ellenünk két hét múlva. a meccset sajnos nem láttam, de nem vagyok benne biztos, hogy akkor is ilyen simán hoztuk volna ha hétvégén kihúzzuk 1-0-val. a Pescara ellen is hasonlót várok, aztán jöhet a nagyüzem, az egész szezonunkra nagy hatással lesz ez a pár hét.
  • Trunks
    Ha megverjük a Chelsea-t és a Sahtar a Nordsjaellandot (ami azért még odébb van), akkor nagyon érdekes lesz az utolsó forduló, mert egy x-szel kéz a kézben továbbmehetnénk a brazilokkal ukránokkal. Vereség esetén pedig a vesztes búcsúzik, úgyhogy simán játszhatnának ott x-re.
  • Grove4
    Jó vágom, hogy elég az iksz a shaktar ellen, de én nyugodtabb lennék, ha megvernénk a Shaktart is, meg a Shaktar am sem a döntetlenre játszik, de reméljük a legjobbakat.
  • Trunks
    Itt inkább az a köcsögség, hogy mindenki mehetett jó időben Ukrajnába, mi meg szarrá fogunk fagyni decemberben... Ezért kéne itthon megverni az "angolokat".
  • Trunks
    Mindenki megveri a dánokat:
    Saktar 10, Chelsea 10. Még egy meccsük marad ellenünk, ha bármelyiket megverjük, az a csapat nem szerez 10 pontnál többet. Nekünk meg 1 győzelem, 1 döntetlennel szintén 10 lesz. Tehát a 2. hely garantált. Azért ne fessük az ördögöt a falra!
  • Csacsi
    A következő két meccsen 4 pont kell. Abból 3 pontot inkább a Chelsea ellen itthon lehet hozni, mint a Shaktar ellen idegenben.

Szóval remélem a Chealset megverjük, és valahogy X-elünk a Shaktar ellen, így simán meg lehet a továbbjutás.

Viszont ha X-elünk a Chelseavel akkor Donyeckben kell nyerni, ami sokkal, de sokkal nehezebb lesz.
  • Trunks
    Miért kéne mindkettőt megverni? Azt max. a csoportgyőzelemért. 4 pont mindenképp elég lesz. Ha megverjük a Chelsea-t és nem kapunk ki Donyeckben, az tuti elég. Ha fordítva, az is jó. Mert akkor 10 pontunk lesz, vmelyiküknek szintén 10 és jobb az egymás elleni.
  • Grove4
    Itt nem az a gáz, hogy a Chelseat kell megvernünk, hanem az, hogy a Shaktart is, mivel a londoniak valószínűleg elpicsázzák a dánokat (ahogy nekünk is kellett volna).

• Kaplan
    Hát nincs mese, meg kell verni a Chelsea-t otthon.
  • Grove4
    na így viszont kurva nehéz lesz... meg kell vernünk a Chelsea-t is és a Shaktart is, ha tovább akarunk jutni. :SSSSSS Faszom, hogy nem lett 2-2 a londoni meccs :@
  • Trunks
    Szép volt, az egész csapat jó teljesítményt nyújtott. Mindig hasonlóan kéne a kiscsapatok ellen az első gól után. Hajtani tovább és bebiztosítani a győzelmet.
  • Trunks
    Amikor felhördül a közönség, és közben látszólag semmi nem történik, akkor rúg gólt a Saktar. :)
  • Trunks
    Nincs mit. Ez most örömjáték végre. :)
  • Csacsi
    Köszi a linket. Szerencsére így már látom :)
  • Trunks
    Ez tökéletes első félidő volt. Lőttünk 3 szép gólt, ha szünet után még megnyomjuk az elejét, könnyen rúghatunk még néhányat, aztán lehet pihenni az utsó fél órában. Nem láttam a múltkori meccset, de ekkora tudáskülönbséggel nem értem, hogy tudtunk csak 1 gólt lőni. Alig van néhány pillanatig náluk a labda, a saját 16-osukon belül nincsenek biztonságban, olyan pressinget nyomunk. Gondolom Conte elbeszélgetett a srácokkal. :D
  • Trunks
    Szegény Matri, fejelt egy hatalmas kapufát. Ma kéne belövetni vele a helyzeteket.
  • Trunks
    http://www.frombar.tv/

legörgetsz a Juve-meccsig, van több link, egyik csak jó lesz. Kár, hogy nem látod, eddig messze a szezon legjobb teljesítményét nyújtjuk, átrohanunk rajtuk. Simán lehetne 3-0 már, be kell rúgni még kettőt és akkor nem lesz semmi esélyük.
  • Csacsi
    Vezetünk, de nézni nem tudom hol :(
  • Trunks
    Imádtam, azóta sincs hasonló kaliberű csatárunk. Már 2010 nyarán mondtam, hogy hülyeség elengedni, pláne hogy élő szerződése volt. Remek volt az amúgy roppant gyenge Hérculesben is. Ennek ellenére se gondolom, hogy 35 évesen ő lenne a megoldás, nem kell a saját szobrát most elkezdenie lerombolni.
  • Breki33
    Trezeguet ritorno alla Juve, Caliendo: “Ci starebbe”

http://www.calcissimo.com/it/tutte-le-notizie/item/3138-esclusiva-%E2%80%93-la-juve-ha-bisogno-di-uno-alla-trezeguet-ma-perch%C3%A9-non-proprio-l%E2%80%99originale-caliendo-%E2%80%9Cci-starebbe%E2%80%9D?Itemid=102#.UJpNz2dT-Sk
  • Breki33
  • Trunks
    Aha. Csak kicsit furcsa volt, amikor szélsőhátvédet meg szélsőt játszik alapvetően. Pepe tolta anno az Udinesében szintén ezen a poszton elég jól. Már nagyon várom vissza.

#37281: jogos, már ennyire várom a meccset. :) Bár ahogy múltkor megvariálták (kedd után megint kedd), már semmin nem lepődne meg az ember.
  • 9csöves9
    Udinében játszott ott is amikor ilyen formációban tolták és elég jól firkált. azóta már írtak mondjuk 100 féle kezdőt, Alessio a sajtótájékoztatón meg elhintette, hogy Matri fog ékként kezdeni. de jó is lenne ha verne 1-2 gólt és végre felszabadulna kicsit
  • gercse
    Nyerjünk inkább holnap :)
  • Trunks
    Isla? Nem lesz túl elöl?

Belegondolva egy kicsit a legnagyobb bajunk jelenleg, hogy nincs olyan játékosunk, aki jó formában lenne. Egyedül Pogba, de ugye ő is csereember. Még a védelemmel van a legkevesebb baj, de a középpályánk is csak az árnyéka a tavaszinak, a csatársor meg egyenesen tragédia. Még Buffont se tudnám kiemelni, mert bár kegyetlen rossz lehet, hogy egy meccsen kb. 2x kell védenie és 5x megjátszania a labdát, de azért a vasárnapi háromból bravúrral legalább egyet megfoghatott volna.

Mondjuk durva, hogy ennyi formán kívüli kezdővel is így állunk a bajnokságban. Ma viszont már tényleg nyerni kell, sima 2-0-t várok.
  • 9csöves9
    úgy néz ki a dánok ellen visszatérünk a 4-3-3-hoz elől egy Vucinic(ha nem jön rendbe a kisebb sérülése akkor Giovinco)-Bendtner-Isla hármassal. itt lenne már az ideje egy kis változtatásnak
  • Breki33
  • Breki33
  • Grove4
    Nem, sajnos szücsy egész értelmes hozzájuk képest (!)
  • Grove4
    Jó én ezt értem, de azt mondja, hogy: "Hat pedig, szerintem a bajnoksag kezdete ota, amiota kialakult ez a rendszer kicsit tobb pontot gyujtottunk mint ti....

nemzetkozi kupakat direkt nem veszem lbele..:D"

Most lehet hogy én vagyok a hülye de a 28 az a 27 több, ha pedig arra akar célozni, hogy mióta 3 védős rendszerük van, akkor meg azzal kéne összehasonlítani, amióta NEKÜNK is 3 védős rendszerünk van. Azt meg tavaly kezdtük el. Harmadrészt nem értem, hogy mit akar ebből kihozni, mire fel írja ezt??? Mindegy, a hülyék betalálnak.
  • limperatore
    nem szücsyről van szó véletlenül? :DDD
  • Grove4
    Az értelmesebbjével nincs baj, de ez a gyerek meg a haverja gecc már tiltottam őket, pedig nem lenne rossz arc a srác, el lehetne vele hülyülni, de amikor a fociról beszél csak a faszságaiba kapaszkodik. Még tegnap este írtam neki, hogy gratulálok, jobbak voltak. Erre jön itt ezzel a háromvédős faszsággal. Meg azt is írta, hogy ha kiesünk a BL-ből, akkor Conte repülni fog. Meg hasonlókkal, szegény gyerek nagyon sötét, de am már szurkolt a Realnak, Barcának is az Inter előtt, amit azzal magyaráz, hogy "FIGO istent" követte. Kicsit nevetséges. És ami a legnagyobb gáz, hogy érvelni sem tud, pedig az évfolyamtársam és jogásznak készül :/
  • limperatore
    egyébként 3 védős rendszerrel tényleg nem veszítettünk pontot asszem :D
  • forzajuve5
    hirtelen előfújta őket a szél a bokor mögül, de kit érdekelnek. majd szezon végén kiderül mennyire lesz nagy a mosoly a szájukon :)
  • Grove4
    Fúúúúúúúúúúú gecc van egy olyan hülye interes ismerősöm az egyetemen, sírba visz, csak a faszságait hajtogatja. Az előbb azt mondja: "Mióta 3 védős rendszerben játszunk, több pontot gyűjtöttünk, mint ti."

Mondom azt hogy ha mi már tavaly óta 3 védővel játszunk
    Erre:

Novák Péter
    "miota jatszunke nnyivel
    fogjad mar fel
    azota nem buktuk pontot
    semmi pontot nem buktunk azota...."

Meg jött itt a BL-el, húúú gecc ritka sötét ez a gyerek, az ilyen miért születik meg?? Van egy még hülyébb haverja az meg Milanos és ilyenkor egymás faszát szopkodják a Juve ellen.

Tavalyi szezon elején azt mondja az inter világklasszis játékosokkal van tele, pontokkal fogjuk nyerni a bajnokságot. Mondom várjuk meg a végét... tudjuk mi lett a vége. Meg előtte nyomta nekem azt, hogy hol van a Juve a BL-ből???Ja sehol, Európa Liga... tudjuk mi lett a vége :DDD
  • Forza Italia
    balfasz veréb. Ritka hülye egy ember az mellett h olyan ronda h azért már egyszerre 10 évet adnék.