Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Azért vicc, hogy ezeket a mészárosokat büntetlenül hagyja garázdálkodni a bíró.

Amici di nessuno...

Trunks
Elegem van Contéból. Mintha nem akart volna ma nyerni. Vucsinics egéss borzasztó ma, mégse hozza be DP-t, csak hátrányban. Ezt a 3-5-2-t pedig hagyjuk már...

Amici di nessuno...

Bonucci visszatért!

Remélem jobban lesz 😞
Trunks
Remélem Barzagli sérülése nem súlyos. Már kezdtem örülni, hogy Bonucci múlt heti teljesítménye és De Ceglie gólja után nem látjuk Leonardót alkotni már idén...

Amici di nessuno...

forzajuve5
Bonucci Barza helyére. jó az X is 😊

reméljük csak másnapos vagy valami hasonló ok miatt kért cserét és nem esik ki meccsekre

szucsy89
Les volt, húúú, fúúú csalók vagytok azonnal monnyon le mind! <#idiota>

(nem nézem a meccset 😄)
Nem csaló hanem szerencsés 😊
forzajuve5
így kellene kezdeni minden meccset. szép volt
les volt. jöhetnek a milanosok 😊

már most látszik, hogy a taktikai változás megtette hatását. a 3 védõs rendszert kukába kell dobni

Trunks
Most boldog lehet mindenki, mert lehet majd megint a "csaló" Juvét fikázni. 😊)

Amici di nessuno...

Count Adyn
De Ceglie maga is meglepõdött😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Nem is tudom Giaccherini mit hitt. Ha szabálytalankodtak volna ellene, akkor se kapnánk 11-est.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
na igen, az érdekes dolog lenne 😄

mondjuk azon a meccsen ugyebár meg nem adott gól 1-1, emellett nekünk volt egy narancssárgás pirosunk, nekik meg 2 teljesen egyértelmû pirosból semmi - vagyis 1 utólagos eltiltás.

jó, mondjuk értem én, hogy ha 2-0, akkor nem biztos hogy visszajövünk onnan. de az durva lenne ha végül 1 ponttal nyernénk 😛

Hajrá Magyarország!

Na azért ezt durva kérni is.
Állítólag ez a Padoin gyerek kezdõ lesz. Jól játszik?
Grove4
Nyerni kellene vagy 5-0-ra, hogy megmutassuk, hogy mi vagyunk a legjobbak!!! FORZA JUVENTUS!!!!! *29*

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Hajrá Chievo! Forza Chievo! Nagy meccset! <#taps>
forzajuve5
ez csak nekem nem tetszik?

Conte 4-4-2-es felállásban küldi pályára a csapatot:
Buffon - Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie - Padoin, Pirlo, Marchisio, Giaccherini - Matri, Vucinic
Kispad: Storari, Caceres, Bonucci, Marrone, Elia, Quagliarella, Del Piero

egyetlen pozitívum Bonucci padozása

forzajuve5
képzeld el azt a helyzetet amikor 1 ponttal a milant megelõzve megnyerjük az idei bajnokságot 😄 akkor mit fogunk kapni ezért a múlt hétvégi meccsért

Zsolti9014
Nézem a Milan-meccset, és eszembe jut egy kérdés: Egri Viktor helybõl ilyen hülye, vagy nekifutásból, esetleg csak simán a Milannak szurkol?

Mert ez itt a Milan-Juvéval kapcsolatban erkölcsi gyõzelmet emleget a Milan részérõl, plusz szerintem plüss-Ibrahimoviccsal alszik... 😄

Hajrá Magyarország!

banok
20.45 Juventus-Chievo
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
Eliat is bedobhatná Giaccherini helyére, ha más nem csereként a 2. félidõben. jó lenne már egyszer látni játszani. aztán lehet nem is lesz nevezve... ha most nem akkor kb már soha nem fogjuk látni mit is tud

9csöves9
most már egyre több helyen a kezdõbe írják,Lichtsteiner helyére.rá is férne egy kis pihenés a svájcira,bár én inkább úgy látom,hogy ez a 3-5-2-es hadrend wingback pozíciója nem fekszik neki igazán és nem az a baj,hogy fáradt lenne.

Alexet is írják Q helyére,én is kezdetném

egyébként minden jegyet eladtak,ebben a szezonban 9. alkalommal.a legalacsonyabb nézõszám 34000 volt.kis érdekesség,hogy a primavera majd március 8-án itt játsza a kupadöntõt a Roma ellen.meg kell nyerni azt is

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Conte direkt szopatja azzal magát és a csapatot, hogy nem játszatja Cácerest?

Amici di nessuno...

9csöves9
ez a rózsaszín wcpapír idén még nem találta el a kezdõnket, remélem most kb igen.

forzajuve5
vizsgálták, de nem kapott semmit érte...

Vidal az ilyenkor szokásos 1 meccset kapta

Zsolti9014
Muntari megmozdulását vajon vizsgálják-e? 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
miközben írtam sokkal többnek éreztem az x-eket,a végén már én is gondoltam hogy így kicsit necces azért.majd bejátszik a vonzás törvénye😄

-Mexest eltiltották 3 meccsre-

Trunks
Elég optimista. 😄 Tehát otthon megcsapunk kivétel nélkül mindenkit, idegenben pedig a rázósabb meccseken x-elünk, a többit hozzuk? Ámen 😊

Amici di nessuno...

forzajuve5
ezek szerint veretlen szezonunk lesz 😄

9csöves9
Conte elég keményen odaszólt Gallianiéknak, egész pontosan a futball maffiózóinak nevezte õt/õket.kíváncsi vagyok lesz e nagyobb visszhangja

9csöves9
a Milannak egy hajszállal könnyebb,ha meg azt nézzük, õk hogy csapják meg a kicsiket akkor elég vastag hajszál az.de végülis nem rossz, és az uccsó fordulóban az inter fogja megnyerni nekünk a scudettot😊 az lenne a nagy show

tippelek 😊

Chievo(h) 3
Bologna(i) 3
Genoa(i) 1
Fiorentina(i) 1
inter(h) 3
Napoli(h) 3
Palermo(i) 1
Lazio(h) 3
Cesena(i) 3
Roma(h) 3
Novara(i) 3
Lecce(h) 3
Cagliari(i) 1
Atalanta(h) 3

Trunks
Elég könnyû a sorsolásunk, pláne a vége (utolsó 4 forduló). Viszont az a Genoa idegenben-Fio-Inter-Napoli-Palermo idegenben-Lazio otthon sorozat nagyon durva. Inkább nem jósolnék semmit. Az utolsó 5-8 forduló alapján tavaly is simán meg kellett volna lennie a 4. helynek, aztán a végén esélyünk se volt.

Amici di nessuno...

forzajuve5
hibás a link

KATT

forzajuve5
forzajuve5
14 meccset kell még lejátszani, ebbõl 7 lesz haza pályán és 7 idegenben. rengeteg kiscsapat elleni meccs hátravan még, ami nem jó jel, pedig ha megnézzük a hátralévõ sorsolást akkor mondhatnánk azt, hogy már csak be kell sétálni a célba, de nem mondjuk, mert tudjuk ez nem lesz olyan egyszerû 😊

Chievo(h)
Bologna(i)
Genoa(i)
Fiorentina(i)
inter(h)
Napoli(h)
Palermo(i)
Lazio(h)
Cesena(i)
Roma(h)
Novara(i)
Lecce(h)
Cagliari(i)
Atalanta(h)

Trunks
Conte megint foggal-körömmel ragaszkodik a kedvenceihez. Cáceres és De Ceglie is 600-szor jobb opció, mint Bonucci. Matri >>>>> Borriello. Ráadásul Borriello ellen minden szabálytalanságot befújnak egyfolytában, pedig ne mondjuk már, hogy Méxes szabályosabban játszik. Mondjuk megértem vhol, mert szegénynek olyan feje van, hogy én is befújnék ellene mindent.

Vucinic is mióta kevesebbet önzõzik, azóta padozik. Nem egészen értem Conte válogatási elveit.

Amici di nessuno...

Forza Italia
A Denis gyereket akit figyelünk az Atalantánál most rúgott 3 at a Romának 😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
össze kéne kötni mexesszel.

Hajrá Magyarország!

Rockynhooo
Istenem de szar meccs volt. Kritikán alul teljesített a Juve. Az ívelgetõs focinak értelme nem volt illetve 70. perctõl ébredtek fel elég érdekes volt. Sajnos a felesek sem csúsztak így már az volt a szabály hogy gólnál iszunk 😄 aztán Matrinál szerencsére duplázódott a round. Bonuccit jó lenne elfelejteni. Az meg hogy azt gondoltam hogy Borriello kb 5. számú csatár lesz és õ volt a kezdõ...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

forzajuve5
csodálatos... inter szökevény. remélem a szövetségben visszanézik utólag

9csöves9

Zsolti9014
ja, azt lehagytam, hogy:

nem kell mindenkinek helyesíró-bajnoknak lenni, meg minden nyelvtani szabályt tudni, de azért "újságíró" ne toldalékoljon már úgy, hogy "86-al".

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
meg mondjuk egy ilyen cikkhez: PL, azért én nem ragaszkodnék.

Most attól függetlenül, hogy nyilván mindenki szabadon alkothat véleményt Egerváriról és a válogatottról is, azért folyamatosan a kapitányt szidni nem biztos hogy kéne.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én írtam a nyomtatottba is már egyszer, színvonalasnak mondható lap, valóban, de mondjuk ott is voltak dolgok. 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
szép.elmegyek az angol részleghez aztán lehozok egy két oldalas baromságot arról,hogy Rooney hajbeültetése román gyerekek talpszõrébõl készült...

szucsy89
Nem kapnak érte pénzt, kis túlzással az megy oda cikket írni aki akar (a weblapra, az újság sztem színvonalas), haverom írta sokáig nekik a Barca cikkeket, semmi újságírói és egyéb papírja nincs, csak ismerõse beszervezte, annyi, hogy ingyen elõfizetést kapnak... de mondta, hogy az olasz részlegnél pl. hiány van, be tud szervezni ha akarom... szóval azóta ezt az oldalt én nem is olvasom. 😊
Zsolti9014
fourfourtwo egyre kevésbé szimpatikus, de nem csak emiatt...

és hihetetlen, hogy valaki ezt el is hiszi.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
aztakurva😄

a legszebb,hogy ezek a majmok pénzt kapnak az ilyen sületlenségekért

forzajuve5
fourfourtwo.hu cikkébõl egy részlet:

"Egyébként sorolni lehetne az eseteket, amelyekbõl kiderül, hogy az idei bajnokságban nem véletlenül veretlen még 24 forduló után is az évek óta csak szenvedõ torinói csapat, a riválisok meggyõzõdése, hogy ezt a bajnokságot „valakik” meg akarják „nyeretni” a Juventusszal, a legnépszerûbb olasz klubbal, mert az elmúlt években nimbuszát vesztett Serie A feltámadásához a Juve várva várt scudettóján keresztül vezethet az út."

elbeszélgetnék a kedves szerkesztõvel. mondjon már legalább egy kétes esetet mielõtt ilyenekkel dobálózik!

Zsolti9014
nagyjából egyetértek, de a Milan gyakorlatilag 35 percet futballozott a meccsen, ugyebár ez az elsõ 35 perc volt, nálam nem érdemeltek volna gyõzelmet, és Milanos haverommal néztük a meccset, ebben õ is egyetértett.

a bírói tévedések terén is szinte 1-1, mindkét gól szabályos volt (bár Muntari lehet lesen volt, de nincs kamera, ami ezt bizonyítaná, inkább egyvonal lehetett).

Vidal kiállítása is jogosnak mondható, csak akkor volt attól durvább is a meccsen...
Mexes is mehetett volna zuhanyozni hamarabb.

Meg amúgy lett volna egy nagy helyzetünk, ha rendesen alkalmazza az elõnyszabályt a bíró az egyik Milan-sárgánál.

Bonuccinak megintcsak gratulálni lehet, elõbb eladja, utána meg még rajta is pattan meg. hát szép. egyetértek, hogy Cáceres kellett volna helyette inkább.

Borriellót is a meccs elejétõl imádkoztam volna le a pályáról. Talán ha Matri meg Pepe eleve kezdõ, jobb lett volna.

Összességében szerintem egyik csapat se érdemelt volna a döntetlentõl többet, én igazságosnak tartom.

Ami a bajnokságot illeti, én még hiszek a gyõzelemben, de az X-ekkel le kéne állni, és nyerni a meccseket. Viszont ha másodikok is leszünk, az is már hatalma elõrelépés. És abban is egyetértek veletek, hogy 4-3-3-ra vissza lehetett volna állni, de ezt nem rónám fel Conténak még - tapasztaljon csak egyre többet, és fejlõdik õ is, a csapat is. remélem.

Hajrá Magyarország!