44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    Szép volt srácok!
  • Oziris666
    Grat!
  • Pares
    Grat. Szépen megnyertük nektek a meccset. Primitív védelmi hibák...
  • Breki33
    ott a harmadik :-)
  • Cike
    Istenem és most mennyire rossz, hogy Dániába x eltünk basszus :S Ezzel az álom játékkal bárkit vernénk talán a barca kivételével. Így még Ukrajnába is nyerni kell majd!!
  • forzajuve5
    http://extra.livesport.cc/index.php
  • Breki33
    mint a grundon :-)

2-0
  • 9csöves9
    egy linket tudsz adni?
  • forzajuve5
    én is streamen nézem. sport1 stream egész jól megy, és azért itt még valamennyi színvonal is van többi magyar csatornához képes
  • 9csöves9
    most nézem milyen góllal egyenlített a Shaktar, egy játékvezetői labdából amit vissza kellett volna adni a dánoknak, lazán indított Willian aztán be is verték:D
  • 9csöves9
    hatalmas meccs, nyomunk mint az őrültek, de a Chelsea meg kibaszott jó kontrákat vezet, a hangulat is kibaszott nagy be kell húzni!

kár hogy itt melóban kell egy fos sztrímen kiszurkolni
  • forzajuve5
    teljesen kész vagyok. ennyire jó focimeccset mát rég láttam. nem is igazán akarok most kiemelni embereket vagy elemezni.
    egy kérdésem azért lenne. hogy csinálnak majd ebből összefoglalót? :D olyan hosszú lesz mint maga a meccs :D
  • Grove4
    Leszarom, ha (esetleg) kiesünk a BL-ből, ezt akarom látni mindig a csapattól! Mi meccs ez gyerekek?! Nagyon jó mindkét csapat, élvezet nézni!
  • WuFraZselic
    a City "sikerei" után nem hiszem, hogy megkockáztatja a 3 védős játékot a chelsea

névsor alapján 4-2-3-1szerű a dolog
  • Grove4
    FORZA!!!!!!!
  • 9csöves9
    hát igen, ráadásul ez tulajdonképpen valami 3-4-3 lesz, ugyanis Azpilicueta is bekerült ő meg jobbhátvéd.

Cech; Ivanovic, David Luiz, Cahill, A Cole; Juan Mata, Ramires, Oscar, Mikel, Azpilicueta; Hazard
  • forzajuve5
    nem nem, nagyon erős a középpálya náluk
  • WuFraZselic
    az nem feltétlen jó rátok nézve :D
  • 9csöves9
    a Chelsea most nem lesz olyan rendes, hogy emberhátránnyal kezdik a meccset. Torres nem játszik, csatár nélkül kezdenek.
  • forzajuve5
    régen izgultam már végig így meccsnapot mint a mait :)
  • Breki33
  • 9csöves9
    teltház lesz, egész stadionos koreográfiával. 2000 angol utazott

99%-os kezdő : Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Marchisio,Pirlo,Vidal,Lichtsteiner-Vucinic,Quagliarella
  • Trunks
    Leszarom, hogy drágák a jegyek, azért a szezon (jelenleg úgy néz ki) legfontosabb meccsére legyen már teltház!

Nem hinném, hogy kikapnánk ma, de nyerni kéne! Ezt a Chelsea-t most el lehet kapni, aztán akkor nem rajtunk van a nyomás az utsó fordulóban.
  • 9csöves9
    teljes kerettel várjuk az angolokat, Mirko is kigyógyult a betegségéből bár nem 100-as a kondija.én mindenesetre őt kezdetném Q-val, aztán a 60. perc körül jönne Seba, meg valaki helyére Pepe, hogy hozzanak valami lendületet. meg lehet nyerni ezt a meccset, továbbra is úgy tartom, hogy ez a Di Matteo-Chelsea lufi ki fog durranni a Bl-ben is és a bajnokságban is. ha nem most, akkor majd a nyolcaddöntőben.

kibaszott drágák lettek ismét a jegyek pedig nagyon kéne most a teltház. a kanyaron mindenesetre most nem fog múlni a dolog
  • 9csöves9
    a klubnál értették a viccet, ki is tettek a honlapra egy hírt NO COMMENT címen a tavalyi "elévüléses" határozatról:D
  • Trunks
    Elég vicces azért ez a Moratti. Van képe felháborodni, hogy nem kaptak meg egy jogosnak tűnő 11-est (bár elég necces, hogy a 16-oson belül volt-e), amikor az előtte lévő 3 meccsből kétszer kaptak nevetséges kamutizit. "A legutóbbi három meccsünkön minket sújtottak. Szerencsére Torinóban nyertünk Isten áldásával."
  • forzajuve5
    Marotta nyilatkozott és nem zárta ki Drogba leigazolásának lehetőségét. a lehetséges opciók közül ez lenne a legjobb választás szerintem
  • Trunks
    Beszédes:

Juve - Lazio
    13 Goal attempts 3
    6 Shots on goal 0
    7 Shots off goal 3
    11 Corner kicks 1
    0 Goalkeeper saves 5

#37361: Ezzel egyetértek. Csak tökre nem látszik reális célpont, aki erősítést is jelentene. Mert szép, hogy jött Bendtner, de akkor legalább tuszkolna be ilyenkor egy gólt.
  • Grove4
    Konkrétan Matrival volt bajom. Jó lenne, ha lenne egy (de inkább több) olyan csatárunk a padon, aki képes valami váratlant húzni és a végén beállva el tud dönteni egy ilyen 0-0-t. Félreértés ne essék, nem katasztrófa ez a döntetlen, sőt a játék képéből kiindulva megnyugtató, hogy az Inter elleni vereségtől nem omlottunk össze, csak kicsit idegesítő, hogy nincs egy épkézláb támadónk, mint pl. Alex, aki tavaly hasonló meccset döntött el.
  • Trunks
    Miért kell minden meccs után csatározni? Ha Messi nálunk játszana, ő se lőne minden meccsen gólt. Quagliarella szerintem ma se volt rossz, indokolatlan volt a cseréje. Matrit viszont tényleg kölcsön kéne adni vhova, hogy kicsit visszataláljon a régi önmagához.
  • 9csöves9
    teljesen tönkrement a csávó. már az ábrázatára is rossz ránézni, nem tudom mi történt vele.
  • 9csöves9
    nem tudok haragudni a srácokra, ugyanaz volt mint tavasszal.Marchetti akkor is kifogta a szemünket,de volt egy Del Pieronk aki behúzta a meccset. kiesés ellen menekülő csapatok nem szoktak ennyire visszaállni ellenünk, mint ez a bl helyért küzdő Lazio...nem érdemelték meg az 1 pontot
  • Grove4
    Kellenek a csatárok, mert ez pl. Matritól megint 0 volt.
  • Trunks
    Hál' isten én már nem sportklubot nézek. Semmi baj nem volt, hogy hiányzott Pirlo. Simán be kellett volna húznunk, sokkal jobbak voltunk. Lazio örülhet, mert a 0-0-ért jöttek.
  • Trunks
    Beszarás, hogy mekkora antifutballal jött ki ide a Lazio. Marchetti már az 50. percben húzta az időt. Aztán az utolsó 30 percben már össze-vissza fetrengtek.
  • Trunks
    Remélem a sok fetrengés után lesz vagy 5 perc hosszabbítás.
  • Grove4
    Úgy imádom, hogy egy 0-0 után már Pirlo-függőségről beszélnek. :S
  • Grove4
    szerencsénk sincs...
  • Trunks
    Nevetséges Alessio is... sokkal jobbak vagyunk, Quagliarellában benne van a gól, erre nem meri mondjuk Islát lekapni.
  • 9csöves9
    ja a spori kurva gyenge ismét, Vidal ellökésénél nem tudom mi a szart nézett. lehet nem tetszett neki az Inter elleni papírgalacsin...