Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én várom vissza, mert alig van kreatív játékos a keretben.a döntetlenek és a gyõzelmek között pedig általában az ilyenek jelentik a különbséget.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
másik, hogy nagyon posztot se lehetne találni neki Conte rendszerében
egyébként ez megint csak D'Amico kitalációja lehet, hogy fent tudja tartani a hírverést Seba körül
Sebastian Giovinco nyártól az Interben folytathatja pályafutását – mondta el a 25 esztendõs támadó ügynöke, Andrea D'Amico. Az olasz válogatott futballista játékjogának ötven százalékát a Juventus, másik felét a Parma birtokolja.
„Sebastian nagyszerû futballista, s úgy vélem, megérett arra, hogy egy olyan csapatban folytassa pályafutását, mint az Inter. Képességei alapján akor Wesley Sneijder utódja is lehetne. Ha én lennék Massimo Moratti, elgondolkodnék a hollandért érkezõ ajánlatokon" – mondta Sebastian Giovinco ügynöke, Andrea D'Amico.
-nso-
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
a videókat most nem tudom megnézni
Viking árul a stadionnál különbözõ cuccokat. nekem most egy sima pólót sikerült beszerezni. már csak ez volt méretben. 15 euró egy ilyen. a galléros 25, egy sál 10. ha több mindent veszel akkor pl egy sálat 5 euróért már kapsz
amúgy ne is mondd,már rohadtul várom.mondjuk az nem tetszik,hogy ha ma a sinter továbbjut,elképzelhetõ,hogy péntekre rakják a meccset...
egyébként nagyon jól néz ki. nem kell sokat aludni és megtekintheted élõben 😊.
várom a képeket😊
felsõ négyzet: JOBB oldalt fehér felsõben Tibore a vezetõnk, mellette én és két másik magyar srác.
alsó négyzet: Benito és társai és 3 egri útitársunk
késõbb töltök fel képeket is
(mondjuk nyáron meg 40 feletti fokok vannak, az meg már nagyon nem kellemes)
fasza lehetett,a Marassi mindig is kurvára tetszett kár hogy nem sikerült összeszurkolni a 3 pontot
Már este sötétben haladtunk, meg nem mondom hány óra volt, és az autópályán 150km-re Genovától hatalmas, több kilométeres dugóba szaladtunk bele. Baleset volt. Letereltek mindenkit a pályáról. Sikerült megtenni 2 óra alatt egy egész kilométert.Az egész kalamajka 3 órát vitt el. Szállodánál nem voltak boldogok amikor felhívtuk õket, hogy csak késõ éjjel érünk oda. Persze mi sem voltunk azok, mert már el volt tervezve, hogy megnézzük milyen az élet éjjel a városban. Ebbõl nem lett semmi mert hajnali kettõre értünk oda. Ja igen, a szállodához szuper keskeny kanyargós út vezetett fel a domboldalban. Egy darabig feljutottunk, de aztán egy éles kanyarban már nem fért el a kisbusz. Nagy nehezen sikerült visszaszenvedni egy utcával lejjebb. 1 óra volt parkolóhelyet találni és séta fel a szállodába.
3-4 óra alvás után keltünk vasárnap kora reggel, hogy tudjunk menni délelõtt várost nézni.
nagyon kellemes idõ volt. Délelõtt 15, délután 22 fok. A város maga nagyon szép, fõleg a tengerparti rész. A helyi járókelõk inkább poénosra vették hogy juventus cuccokba öltözve járjuk a várost. Amikor tehettük meg is mutattuk nekik a Juventus Club Hungary drapériánkat. Meglepõdtek, hogy ilyen messzirõl eljöttünk. Onnantól kezdve cimborának tekintettek minket 😊.
Egy órára volt megbeszélve a találka a Viking szurkolói csoport egyik tagjával a találkozó a stadionnál. Õ hozta nekünk a jegyeket. Külön érdekesség, hogy beléptetés elõtt összefutottunk Benitoékkal 😊.
A stadion belülrõl elmondhatatlanul fantasztikus! Hihetetlen jó kialakítása van.
A hangulat végig nagyon jó volt a meccs alatt. Igaz az olasz rigmusokat nem nagyon ismerem, ott a helyszínen pedig hiába figyel az ember, nem tudja leutánozni amit mondanak. A Forza Juve azért ment 😊. Eredmény sajna 0-0 lett, de a játék nagyon jó volt és így nem is sajnálkoztunk annyira. Nagy élmény olyan játékost élõben játszani mint Pirlo. A lefújás után 1 órát kellett várni mire kiengedtek minket a stadionból. Elsõként a hazai szurkolók mehettek ki. Itt már le kellett venni mindent amin Juve címer szerepelt, addig nem engedtek ki a kapun.
utána gyors kaja, és irány az autópályán bele az éjszakába
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amit nem értek, hogy Conte néha mit csinál. Lehozta az egyik legjobb teljesítményt nyújtó Pepét, beküldi helyette a december óta jegelt Elíat (?). DP megint csak negyed órát kap. Remélem azért Kraszicsot nem fogja reaktiválni.
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hajrá Magyarország!
hétfõn majd írok élménybeszámolót
mikor indultok?
állítólag Vidal lesz a védelem közepén, mert õ már játszott ezen a poszton a válogatottban.
egyértelmûen látszik,hogy próbálunk jobban nyitni a tehetséges fiatalok elrablása felé.igaz ennek nem lesz semmi értelme,ha még 2 évig majd a Primaverát,aztán valamelyik B-s klubot erõsítik.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem láttam a meccset,véleményt nem mondok,csak annyit hogy bassza meg a ló
visszanéztem a 04/05-ös szezonban a sinter 18 gy,18 x,2 v-vel lett 3.szerintem nekünk is valami hasonló fog játszani,pedig mennyit nevettem rajtuk ezért