Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
istenem csak ne legyen döntetlen...😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
érvágás... 😊

pont most jöttek volna a cserék. úgy látszik másodedzõ ezt nem erõlteti

forzajuve5
ilyenkor eltiltják egy vagy több meccsre Contet? az még nagy érvégés lenne

Grove4
Legalább van egy jó kiállású edzõnk, nem olyan puhapöcs, mint Delneri. Forza Conte! Forza Juve!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Ez már hihetetlen. Kívül volt, de könyörgöm fújja már be! Megértem Contét.

Amici di nessuno...

Count Adyn
Conte ki is fejezte érveit ugylátom a témát illetõen😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
kurva nagy vicc ez a bíró

Count Adyn
Kár hogy ugyse adnak tekünk tizit...

Trunks
Óó bazzeg, Marci... mondjuk legalább lesen volt.

Amici di nessuno...

forzajuve5
atyaszentúristen fasza. ezt hogy lehetett kihagyni Marci bazzmeg???

Count Adyn
jajdeközelvolt áá

forzajuve5
duplázni fog ma 😄

Trunks
Angol kommentár aszongya: "The man who has had probably the worst match since he moved to Juve finds the back of the net..." Hát igen... legalább szépen berúgta 😊

Amici di nessuno...

cassoneitaly
Na, akartam javasolni, hogy mutasson valamit ez a majom. De most már cokizhatna a pályáról. 😄

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Count Adyn
Na ideje volt ez a buzi csinaljon vmit😄

Trunks
Ejjj 😄 Ne fessük az ördögöt a falra! A legtöbb meccsen, amin x-eltünk úgy éreztem akár ki is kaphatunk. Ma egyáltalán nem érzem ezt, a Bologna egy helyzetbõl rúgott egy gólt. Különben tetszik a játékunk, szerintem rúgunk legalább egyet.

Amici di nessuno...

forzajuve5
és a tavaly elõttire 😄

Trunks
Mire gondolsz? (remélem nem a tavalyi összeomlásra<#zavart1>)

Amici di nessuno...

forzajuve5
csak nekem van deja vu érzésem?

cassoneitaly
Vucinic --- LE! DEL PIERO --- BE!!!!!!!

Mi a f@sztért erõlteti ezt a f@szt Conte??? <#conf>

Nem igaz, hogy Alex csak 10 perceket ér... <#rinya>

FORZA JUVE!!! GRANDE ALEEEEX!!!

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Trunks
Azért az is vicces, hogy nem tudom mióta végre elõször támadólag, jól kezdjük a meccset, erre most lövi az elsõ gólt az ellenfél.

Borriello ellen direkt nem fújnak be semmit?

Amici di nessuno...

forzajuve5
miért is lep meg Di Vaio találata

forzajuve5
Ecco la formazione ufficiale:
Buffon, Lichtsteiner, Caceres, Bonucci, De Ceglie; Vidal, Pirlo, Marchisio; Pepe, Borriello, Vucinic.

érdekes a támadó szekció

forzajuve5
Raiola 2 millát keresett az üzlettel. Pogba fizetése havi 80ezer fontnak megfelelõ euró

9csöves9
jöjjön egy kis mercato:

-közel a megegyezés Pogbaval a MU fiatal középpályásával.Raiola az ügynöke, õ is erõlteti a dolgot a legjobban,kíváncsi vagyok mekkora fizetést meg aláírási pénzt buliz ki maguknak

-Leali kapcsán is mennek tovább a pletykák,Feczesint egy blogban kérdezték meg róla és ott elhintette,hogy örül,hogy a Juvéhoz megy

-nagy nevet akarnak csatárposztra,most Van Persie,Higuain és Jovetic van terítéken,utóbbival kapcsolatban egy Vucinic-Jovetic cserét emlegetnek.ha õt hoznánk kétlem,hogy pont eladnánk a nagy haverját

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Egyetértek, valóban nem lett volna szabad ilyen kevés védõvel nekifogni egy ilyen hosszú szezonnak. Fõleg, hogy menet közben kiderült, hogy Bonucci gyakorlatilag a mindenkori ellenfél tiszteletbeli csatára is lehetne.

És DP-nek simán helye lenne, vagy legalább félidõket kaphatna csereként. Mondjuk azt olvastam pár hete, hogy Deschamps vinné õt Marseille-be.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Tényleg vicc. Talán védõt kellett volna igazolni Cáceresen kívül télen, nem idehozni Borriellót tulajdonképpen 5. csatárnak (igazából Pepe miatt 6.-nak is mondhatjuk). Persze Conténál nem ez a rangsor, mert bárki idejönne csatárnak, az megelõzné nála szegény DP-t.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Pirlo nem fog a szélen játszani soha az életben. ráadásul az a gyengébb oldala a védelemnek, oda olyan kp kell aki tud rendesen védekezni.
a védelem stimmel, Conte is azt nyilatkozta hogy így fognak felállni.
Vucinicet is agyonfényezte, így sajnos õ is a kezdõben lesz.

én tippem:

Buffon
Lichtsteiner-Caceres-Bonucci-De Ceglie
Pepe-Pirlo-Vidal-Marchisio
Matri-Vucinic

így a középpálya nagyban be tud segíteni a védekezésben. igaz támadásink nem nagyon lesznek. szörnyû meccsre számítok aminek a vége 0-0 lesz.

durva, hogy van 1db védõnk a cserepadra, az is az utánpótlás keretbõl

Forza Italia
Holnap én valahogy így állítanám össze a csapatot

Buffon
Lichtsteiner-Cacares-Bonucci-De Ceglie
Marchisio-Vidal-Pirlo
Pepe-Del Piero-Elia

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
az utazó keret holnapra:
1 Buffon
4 Caceres
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
11 De Ceglie
13 Manninger
14 Vucinic
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vida
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone
36 Guano

Zsolti9014
pont a két legjobb. sõt, gyakorlatilag az összes kimondott (értékelhetõ) középhátvédünk.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Pont a két legjobb védõnk dõl ki... tényleg innentõl a 2. hely megtartása a cél.

Amici di nessuno...

forzajuve5
azt hiszem új célt kell kitûzni mostantól. tartani a második helyet

A csapat a honlapján hivatalosan közölte a (rossz) hírt, miszerint Barzagli 20, míg Chiellini kevesebb, kb. 10 napot kénytelen parkolópályán tölteni. A játékosok ma ultrahangos vizsgálaton estek át és kiderült, hogy mindketten a vádlijukban szenvedtek izomsérülést.

nem is értem hogy futhattunk neki ilyen kevés védõvel a szezon második felének

forzajuve5
közben megnéztem hivatalos oldalon. nálunk van 😊. esélyes, hogy a padon helyet kap. van egy olyan fura érzésem, hogy a Pepe is védõt fog játszani szerdán

Forza Italia
Gyerekek ezzel a Vuciniccel nagyon beégtünk. Katasztrófa amit mûvel. Nem is értem mért nem játszatjuk Eliát. Gyors, technikás játékos egy próbát megérne. Rosszabb nem lenne sztem mint Mirko.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
még a végén Grosso is reaktiválva lesz 😊 nálunk van még ugye?

9csöves9
az úgy korrekt.Bonucci-Caceres középen...

forzajuve5
úgy néz ki Barzagli nem tud játszani szerdán a Bologna ellen, de még az is lehet, hogy a hétvégi Genoa elleni meccset is ki kell hagynia.
ez így elég nagy baj ha igaz

Trunks
Kár idehozni õt vagy más csatárt is, ha Conte Vucsinicset favorizálja, bármi van. Nem tudom felfogni DP miért nem kapja meg legalább a lehetõséget. Most nem az 5-10 percekrõl beszélek, mert az nem az.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
tudom, hogy nagy ugrás lenne, de én azért megkínálnám pár meccsel Immobilét nálunk is... 😊
Bár más kérdés, hogy ha kapnának labdákat, Matriék is rúgnának gólt.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Chiellini 2-3 hétre kidõlt,Barzaglinak nincs komolyabb baja.remélem így legalább szóba sem kerül a 3-5-2,és DC,Barza,Caceres,Lichtsteiner négyes fog hátul összeállni.

Immobile egyébként duplázott tegnap,20 gólos

Zsolti9014
azt hiszem, idén elõször érzem azt, hogy nem lesz meg az 1. hely (igen, elég jóindulatú vagyok).

a legszomorúbb viszont az, hogy a hátralévõ meccsek közül lehet hogy ez volt a legkönnyebbnek ígérkezõ.

ez a tegnapi teljesítmény köszönõviszonyban sem volt az idény eleji, meg az elõzõ (Milan elõtti) meccseken nyújtottal.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
hát erre csúnyán rábasztunk,meg is érdemeltük.a végén már azthittem ki is kapunk.Conte rendesen eltaktikázta azt például csak a vak nem vette észre hogy tegnap a Matri-Vucinic páros mennyire nem tudott összejátszani,emellé még párosul,hogy Marchisio ismét fõszereplõ volt a Láthatatlan ember 47.részében is.nagyon gyengék vagyunk elõl, hol van már az az ötletes támadófoci amit õsszel nyomtunk.

Bolognában még nehezebb dolgunk lesz én oda is most már x-et várok.a 2.hely kupagyõzelem kombót még inkább aláírnám...

Forza Chievo!
Ezen a meccsen mindkét fél darálta egymást, annyi különbséggel, hogy a Juve játékosok úgy szerezték a sérüléseket, hogy nem tettették, míg a többi (vucsinics) csak hajigálta magát.
forzajuve5
idén ez az elsõ alkalom amikor beidegesedtem, de nem is kicsit. inkább nem is írok semmit

Pedig nagyon félõ, hogy látni fogod Õket.Pedig már régóta nem kellen játszaniuk.

Trunks
Mehetnek 3 a 3-ban, de inkább megállnak.Igazi szimpatikus csapat.

Conténak meg gratulálok, hogy be bír állni védekezni egy ilyen szar csapat ellen. Megérdemeltük.

Amici di nessuno...

forzajuve5
sokat kell még várnunk arra mire nézhetõ játékot játszik a csapat. most meg kell elégedni a 2. hellyel, annál rosszabbul nem végezhetünk, és nyáron végre MINÕSÉGI játékosokat venni!!

következõ meccsen nem szeretném a Bonucci, Vucinic, Marchisio hármast a pályán látni

Trunks
Ez undorító, hogy fetrengenek jobbra-balra, és a bíró még partner is benne.

Amici di nessuno...

forzajuve5
idén a mi javunkra már nem fognak fújni a sporik