44078

ibogldrc.jpg

• Grove4
    Majom Nocerino elfelejtette honnan jött.
  • Trunks
    Annyi a taktikájuk, hogy egy gólt begyömöszölnek az elején, aztán kibekkelik az egész meccset ezzel a védelemmel... Most látszik, hogy sokkal jobbak vagyuk, miért kellett egy félidőnyi előnyt adni nekik?
  • Grove4
    Vér ciki lesz ettől a szar Milantól kikapni.
  • Trunks
    Ezt már nem hiszem egyszerűen el. Vucsinics miért maradhat a pályán? Egyetlen egy jó labdaérintése nem volt. Konkrétan emberhátrányt jelent. Nem tudom mit imád rajta ennyire Conte...
  • Trunks
    Ez komoly bazzeg, hogy Padoin fog beállni?! Jó, hogy gólt akarunk rúgni...
  • cassoneitaly
    Sportklub Stream
  • Trunks
    Milyen igaz! :) Botrányszar az egész csapat, és még a bírók se a "szokásos" irányban tévednek.
  • gercse
    Mintha most nem megvettük, hanem eladtuk volna a meccset...
  • Trunks
    Hihetetlen, hogy ellenünk játsza mindenki a szezon meccsét. Marha jó eddig a Milan, védekezésben legalábbis. Az azért az ő kritikájuk, hogy ennyi emberelőnyös szituációból sikerült egy gólhelyzetet kialakítani egy félidő alatt. El Sharaawy marha nagy játékos lehet, a többiek elég középszerűek.

A játékunk viszont eddig tragédia. Helyzetünk se volt. Isla, Vucsinics, Vidal egyenesen szörnyű eddig. Asamoah is rossz. Lichtsteiner/Pepe és Giovinco mindenképp jöjjön szünetben.

Ja és akkor most hogy van, hogy a Juve mindig megveszi a bírókat?
  • Grove4
    Mindenki mocsok szar! Olyan eladott labdák vannak, hogy csak pislogok. Vucsinics is flegmázik. Ebben a szezonban még jó meccse nem volt, eltakarodhat most már a picsába. Isla is, remélem nem jön ki a 2. félidőre.
  • cassoneitaly
    Ez az Isla egy az egyben Molinaro. Le vele! És jöjjön egy jó Giovinco.

• Trunks
    Islát és Vucsinicset muszáj lecserélni. És ne erőltessük már a beadásokat.
  • Kaplan
    Kapjuk le Islát a szünetben, köszönöm.
  • Grove4
    Tompák vagyunk. Vucsinics és Isla nagyon szar eddig.
  • Trunks
    Eddig elég tragédia a meccs. Isla és Asamoah agyon van verve.

Viszont visszakaptuk a tavalyit. Nem ért Isla kezéhez a labda...
  • Trunks
    Streamek, ha vki nem akarja Puzsért hallgatni.
  • Trunks
    A Gazzetta szerint Cáceres Chiellini, Isla Lichtsteiner helyén kezd, a többi a szokásos. Szerintem vétek jelenleg a formában lévő Q helyett Vucsinicset kezdetni.

Egyetlen hiányzónk Chiellini, kíváncsi leszek hogy oldja meg az uruguayi a középhátvéd posztot, már egy ideje nem játszott ott. Érdekes módon idén eddig Conte mindig Marronét vagy Lúciót vezényelte a hátvédsorba sérülés esetén, most nem. Pedig a brazil jó benyomást tett rám eddig. Meg kell ma csapnunk őket, hosszú-hosszú évek óta a legkedvezőbb előjelekkel várjuk ezt a derbit.
  • Zsolti9014
    Felipe Melo tizenegyest védett! :) ITT
  • Breki33
  • szucsy89
  • szucsy89
    Azzal lehet jót tennétek a Milannak... :D
  • Trunks

Nem egészen értettem Di Matteót. Elmúlt szezonban védekező volt a taktikájuk, főleg a Barca ellen. Ok, más lehetőségük nem nagyon volt.

Idén viszont tök jó támadófocit játszanak, az új emberek nagyon tehetségesek (Hazard, Oscar). Erre feláll egy tök defenzív taktikával, csatár nélkül. Ennyire az x-re menni... meg is égették magukat.

Vidalra visszatérve pedig egyetértek, tényleg a modern középpályás mintapéldánya. Még fejlődnie is van hová, néha előjön a kicsit "felipemelós" énje, és buta szabálytalanságokat tud elkövetni. A chilei válogatottban már számos alkalommal állították ki csk.-ként. A kérőkről pedig csak annyit, hogy tuti jönnek majd, de ha van egy kis esze, akkor nem megy most Párizsba vagy Manchesterbe. Jelenleg olyan munka folyik Torinóban, hogy több potenciált látok a nemzetközi kupaszereplésben, mint arabéknál. Ráadásul a hozzáállása is megfelelőnek tűnik, néhány hete nyilatkozta, hogy remekül érzi magát Torinóban és szívesen vonulva vissza a Juventusból. A dolgok jelenlegi állása szerint úgy legyen!
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    az Elnök úr is odatette magát:D

http://www.metacafe.com/watch/9422683/juventus_chelsea_3_0_la_partita_in_tribuna_di_andrea_agnelli/
  • Trunks
    Nekem is az ugrott be, csak nem akartam írni, mert azért az sokkal élesebb meccsen volt. De azt látom, hogy nagyon jó úton haladunk. Lassan-lassan a két Lippi-korszak Juvéja felé haladunk. Végre célzottan, jól igazolunk, a csapat magja pedig olasz. Ha pedig Conte visszatér, az biztos újabb lökést ad.

A Saktar meg elmehet a picsába, milyen gól volt már ez? Nem is értem hogy volt képe ehhez. A minimum lett volna, hogy beengednek ezek után egyet...
  • 9csöves9
    nekem teljesen a 2003-as elődöntő ugrott be, persze az sokkal fontosabb meccs volt egy a mostani Chelseanél sokkal erősebb csapat ellen de akkor is.nagyon jó érzés hallani,olvasni az elismerő szavakat, pláne azoktól akik előzetesen lehúzták a Juvét.

az Inter elleni vereség óta teljesen kicserélődött a csapat mind a 4 meccsen végre úgy domináltunk mint az előző szezonban. az idei szezonban előtte egyedül talán a Roma ellen éreztem ezt. kurva nagy fegyvertény lenne, ha Alessioék úgy adnák vissza a kispadot Conténak, hogy mindkét fronton első helyen állunk. erre pedig minden esélyünk megvan.
  • Trunks
    Hú gyerekek, ez az egyik legnagyobb BL-es győzelmünk, amit láttam, pedig volt jónéhány. A német kommentátor azt mondta, hogy még ekkora különbséggel is megérdemelt a győzelem, és így is van. Egyszerűen remek teljesítményt nyújtott az egész csapat, talán Vucsinics kivételével. Ilyen elánnal kell játszani minden fontos meccsen. A védelmünk és a középpályánk hihetetlen stabil, ráadásul mindenki jó az előrejátékban is. Plusz remélem hogy Q most már tényleg belelendül. Hogy negatívumot is mondjak: Mirko helyzetkihasználása és néha önzősége egész elképesztő. Conte leüvölthetné az ő fejét is.
  • forzajuve5
    egy edzőbuktatás letudva, hétvégén akár összejöhet még egy ha gurítunk a milan ellen egy ötöst ugyanilyen játékot bemutatva :)
  • Breki33
  • Zsolti9014
    Viszont elengedni nem szabad. A jövő Juventusának alappillére kell, hogy legyen. Ha ő is akarja, akkor ikon lesz belőle! :)
  • 9csöves9
  • 9csöves9
    a sport 2-n 9:45-től ismétlik a meccset, én megnézem újra:)

Vidal lett a meccs embere, a gólja és gólpassza mellé 94%-al passzolt. kibaszott nagy ez a pali.egy igazi kullancs,sokat ütközik,szerel,labdát szerez, kurva szar lehet ellene játszani.ezek mellett meg vert már ebben a szezonban 9 gólt és adott 4 gólpasszt.per pillanat nem nagyon tudnék nála komplexebb középső középpályást mondani. biztos vagyok benne, hogy nyáron igen komoly összegekkel fognak minket ostromolni érte...

• 9csöves9
    igen, ez szép és jó, de felesleges belemenni egy adok-kapokba, mert megüthetjük a bokánkat. ezek most adják el magukat Európa top klubjaiba, nem fogják visszafogni magukat ha arról van szó.
  • forzajuve5
    meg kell verni őket és csoportelsőként továbbmenni
  • Oziris666
    A sportszerű brazil(ukránokkal) nem lesz egyszerű lezsirozni azt az x-et,bár ők akkor is csoportelsők
  • szucsy89
    Na ez szép volt srácok!
  • forzajuve5
    azért ez nem egészen a védelmi hibákon múlott. ekkora nyomásnak nem sok csapat tudott volna ellenállni. szerintem az edzőtöknek lépni kellett volna meccs közben valamit, mert látszott, hogy a kontrákra épülő taktika ma nem jön be
  • 9csöves9
    X esetén mindkét csapat kéz a kézben továbbmegy
  • 9csöves9
    :DD

köszi!!!!
  • 9csöves9
    baszki kurva nagyok vagyunk!!