44078

ibogldrc.jpg

• Count Adyn
    Azért Vucinic védelmében tegyük hozzá hogy csak adott 2 gólpasszt így is :)
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • 9csöves9
    ...MA ALLA FINE LA STORIA VERA
    CHE TURIN É BIANCA E NEIRA...:))
  • Trunks
    Megköszönhetjük a Torónak a segítséget, onnantól nem volt kérdés. Örömteli azért, hogy egy torinói derbit két saját nevelésű játékos dönt el. Viszont Vucsinics megint olyan szinten bicskanyitogató teljesítménnyel rukkolt elő, hogy nem értem Conténál hogy nem csapja ez ki a biztosítékot.

Kiderült, hogy egyértelműen a Giovinco-Quagliarella csatárpáros az első számú, csak Conte nem csípi Fabiót. Donyeckben mindenesetre több kell. Illetve figyelni az ápolás miatt kirúgott labdákra.
  • Trunks
    Bendtner üres kapuba se tudna gólt lőni...
  • Trunks
    Egyszer dícsérjük meg Alessiót is, a Giaccherini <-> Bendtner csere jó húzás volt.
  • Trunks
    Lassan elmegy az ember kedve a meccsnézéstől annyira vicc a játékvezetés. Minden második meccsünkön van mérkőzést befolyásoló bírói tévedés.

A kapus összeütközik a védőjével, Pogba hozzá se ér, üres kapu lenne, lefújja. A 11-esnél a gyerek felrúgja Pogbát, beleüt a labdába, nem kap sárgát, mert már van neki(?!). Lol. És még örülni kell, mert egy Toro-játékost kiállított és megadta a 11-est. Kész vicc.

Amit meg nem értek, hogy miért Pirlónak kell odaállnia a 11-eshez, amikor tavaly tök bizonytalanul lőtte, ha jól emlékszem kettőt is kihagyott. Ezért idén Vidal lett a végrehajtó. Most hiányzik, akkor miért nem elég tökös Marchisio vagy Giovinco hogy elvállalja? Azt láttam, hogy Vucsinics lemondott róla. Ha ő hagyja ki, akkor kiutaztam volna Torinóba, hogy a saját lábammal rúgjam ki... Megint semmi veszélyt nem jelent a játéka amúgy.
  • Trunks
    Ez a Somos még nagyobb vicc mint Puzsér. Rendszeresen összekeveri Bonuccit Barzaglival (ok, legalább alkatilag hasonlítanak), de Giaccherinit hogy tudja Marchisióval?
  • limperatore
    nyomni kell őket nehogy kiessenek

- Miért kell óvatosan kinyitni a Nemzeti sportot?
    - ???
    - Nehogy kiessen a Milan. hahhahahaahah
  • 9csöves9
    de jó lenne ma ott lenni...

• 9csöves9
    pont ez a lényeg ember. ha a Juvéval történik ilyen az ordas nagy csalásként van kikiáltva, hisztizik mindenki, tőled olvastam olyat, hogy minek játsszák le a bajnokságot ha előre odaadják a Juventusnak stb stb.

ilyenkor meg csak benézett a bíró egy lest:)
  • Grove4
    És nekünk mit csináltak? Szintén benéztek egy lest, de te már valamelyik topicban írtad, hogy kezd eleged lenni a Juveból, hogy csalnak nekik! A média hypejáról már nem is beszélek.
  • Breki33
  • Csacsi
    Jah meg a múlt heti kamu 11-es.
  • gercse
    Én már teljesen figyelmen kívül hagyom az ellendrukkerek panaszkodásait, sírjanak csak...én nem fogok, az biztos, bár úgy nehéz is, hogy nem nézem a meccseiket sem :D
  • Nuno88
    Én is vártam már az ilyen jellegű hozzászólásokat! :)
  • szucsy89
    "ordas csalásról"

:DDDDDDDDDDD

te miről beszélsz? benézett a bíró egy lest ennyi történt :D
  • 9csöves9
    na kezdek rájönni a lényegre... a Milannak jár a kamu, mert akkora szerencsétlenek, mi meg mocskós csaló szarháziak vagyunk ha ilyeneket fújkálnak. sehol nem lesz egy gazzetta,nso,blikk,buci maci címlap az ordas csalásról ma reggel:))))
  • Trunks
    Az év(tized) legpofátlanabb góljának szerzőjét, Luiz Adrianót eltiltották kemény 1 meccsre. Legalább ellenünk nem játszhat.
  • Trunks
    Látszik, hogy nem láttad a meccset. Alapból én is utálom, ha a média meg a szurkolók fekete-fehérben (haha) látják a dolgokat: egy jól sikerült meccs után az egekbe emelnek mindenkit, egy rossz teljesítmény után pedig a földbe döngölik őket. Azonban nagy különbség van a gyengébb és a lélektelen játék közt. Márpedig több ember is utóbbit mutatta tegnap.

Pl. Marchisio, Vidal gyenge napot fogott ki, van ilyen. De amit Vucsinics hétről hétre művel, az már felháborító. Meg hogy a szezonban rúgott 2 gólt úgy, hogy majdnem az összes meccsen kezd, az is.

Nagy tragédia nem történt, az Inter is kiszopott ugyanis. Remélem Conte legalább leüvölti a srácok fejét, bár a tegnapi vereségben ő is nyakig bennevolt.

Giaccherini helyében pl. fognám a sátorfámat. Tavalyi szezon elején Conte kedvence volt, pedig szarul játszott, tavasszal javult, kevesebb lehetőséget kapott, most meg majdnem semmit. Elég érthetetlen.
  • Csacsi
    Rendes volt az Inter hogy ők is kikaptak. :D
  • 9csöves9
    nagyjából adom amit mondasz, de azért benne van, hogy nem láttad a meccset és nem láttad ezt a sok "szarokbele" teljesítményt.

kutyaszarok voltunk, nincsen tragédia, így is egy büdös nagy 0-0 lett volna ha nem kapja a Milan a kamutizenegyesét. most miért nem rinyál senki? mert a Juve megérdemli vagy mi?

a cserék teljesen érthetetlenek voltak, és Padoinból látszott, hogy ezek is Conte döntései voltak, hiszen neki a nagy szerelme még Bergamoból. na mindegy, felesleges elemezgetni, szar volt az egész.

az ilyenekre általában jól szokott reagálni a csapat, ha nem lenne még vissza a Shaktar meccs, akkor biztos vagyok benne, hogy hétvégén kiütnénk a Torot mint a szart. így azért lesz egy kis óvatoskodás a részünkről.
  • Grove4
    Ez így van. Amúgy Asamoah sem csinált semmit, amilyen jól kezdett annyira vissza is esett. Én Isla helyére Giack-ot vagy Pepét cseréltem volna, és nem Q-t hanem Vucsit hoztam volna le.

Kikaptunk, nem dőlt össze a világ, inkább az aggasztó, hogy nem tudjuk állandósítani a formát. A srácok egy-egy jobb meccs után elhiszik, hogy övék a világ, nagyon elkényelmesedtek az utóbbi hónapokban, ezért is lenne jó, ha visszatérne Conte, bár ő is észrevehetné, ha hibázik! --> pl. ne csak a sablonos 3-5-2-t játszuk.
  • Zsolti9014
    Nem voltunk jók, de a Milan se. Ha nincs a tizenegyes, 0-0. A második félidőben azért nyomtunk. Szar kikapni ettől a gyenge Milantól.

Padoin nem volt azért olyan rossz. Islánál nagyságrendekkel jobb volt.

Conte már nagyon hiányzik, érezhetően.
  • Grove4
    Nálam Vucsinics ezen a meccsen verte ki a biztosítékot, mehet amerre lát, ha tudnak jobbat hozni.
  • forzajuve5
    nem láttam a meccset, de az itt látott kritikákkal nem nagyon értek egyet. nem kell egyből a kardunkba dőlni. úgy látszik ez egy ilyen idény, most a derbiket bukjuk. fenét se érdekli ezt még ilyenkor. akkor meg pláne nem ha így is simán bajnokok leszünk :). szerintem Conte is most úgy van vele, hogy inkább az életbevágó meccsekre hegyezi ki a srácok csúcsformáját. bajnokságban most bőven elég amit nyújtunk, tavasszal majd meghúzzuk a lépést ha esetleg gáz lesz.
    tényleg ne parázzatok. tudná hozni a csapat azt amit kedden mutatott, de felesleges. minden meccsen úgy játszanánk akkor rohadt nagyot szívnánk egy idő után mert tutira elfogyna az erőnlét. ki van itt minden jó előre matekozva :)
  • Trunks
    Mit néz ez a fasz bíró? Fél percet áll a játék a 94. percben. Erre rátesz 5 másodpercet, gratulálunk.

Szégyen, hogy ezt a meccset el tudtuk veszíteni. A gól után asszem nem is volt helyzetük. Szerintem a Siena bátrabban támadott volna hasonló helyzetben idegenben ellenünk, mint itt a Milan otthon. Gratulálunk, sikerült az egyetlen lehetséges eredménnyel nyerni.

Az első félidőn még mindig nem tudom túltenni magam. Vucsinics szörnyű, adjuk el a faszba. Isla egy lyukas garast se ér, ő is mehet. Padoin mi a jóistent keresett a jobb szélen, azt szerintem még Conte se tudja. Lichtsteiner, Pepe, Giaccherini ott a padon. Cáceres a pályán, ő is felmehetett volna oda. Nem, Padoin?! Miéééért?

Vidal is szar volt, helyette vagy Asamoah helyett jöhetett volna Pogba sokkal korábban. Nem értem mi történt itt az első félidőben.

Azt se értem, hogy mi a tökömért van 18 db jobbszélsőnk, ha csak Lichtsteiner és Isla játszhat ott, egy fontos meccsen meg gondol egyet Conte és berakja Padoint, aki nálunk az életben nem játszott még ott. Különben is 3-0-nál a 89. percben szokott beállni. Kb. olyan is volt.
  • Breki33
    mert balhé volt

közös fórum van
  • Kaplan
    Amúgy nem tudjátok, hogy mi van az indexes Juve fórummal? Miért lett törölve?
  • Trunks
    Ha így játszottunk volna az első félidőben, már 0-3 lenne. Szerintem a második félidő nem olyan nagyon rossz. Egy ilyen Milan ellen bőven elégnek kéne lennie. Persze Padoin tragikus szélsőnek, nem tudom ki találta ezt ki, amikor a padon ott ül mindenki más.
  • Kaplan
    ez a játék nem csak, hogy szar, hanem kilátástalan is. KIBASZOTTUL FELBASZTÁK AZ IDEGEIMET!
  • Trunks
    4 perc hosszabbítás remélem lesz a műfetrengések miatt
  • Trunks
    És még így is az az ember érzése, hogy nyernünk kéne. :D Van még majdnem 10 perc, sok mindenre elég lehet.
  • Grove4
    Vicc ami itt megy, két pontos passz nincs egymás után. :@@@@
  • Trunks
    Pogba Asamoah helyett, legalább 1 értelmes csere. Csak ezt is 20 perccel ezelőtt kellett volna.
  • Trunks
    Ha Bendtner lesz a 3. csere, nem nézem tovább...