Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Az Internél elhajtották Ranierit is.

Nem tudom mi értelme van, ennyi edzõt cserélni évente. Lassan Morratti is rájön, hogy inkább arra kéne gyûjtenie megint, hogy koholt vádak alapján kicsinálja a riválisokat, de most már nem elég 2 csapatot, hanem 7 csapatot kell kicsinálniuk 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
baszki én a fészbuk képed alapján nem ismertelek fel😄 egy idõ után már azt hittem,hogy te vagy az aki nem jött el végül.

kibebaszott nagy volt amúgy,Alex góljánál oda-vissza meghaltam.majd jön beszámoló meg képek,csak most nagyon szar a netem aztán így elég esélytelen.

és tényleg ez bármennyi pénzt megér,ha meccsre nem is,de a stadiontúrára mindenki menjen el.ott álltunk a pálya szélén,egyszerûen gyönyörû az egész

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Mivel én is a helyszínen tekintettem meg a mérkõzést ezért egy röpke élménybeszámoló.Annyiraodabaszhogycsakna!!!Csöves-sel nem mentünk oda egymáshoz,de valószínûleg legközelebb ez is meglesz.
Aki teheti,bármelyik meccsre menjen el.Egyenlõre ennyi telik tõlem,mert még mindig a hatása alatt vagyok.
Zsolti9014
Fantasztikus volt tegnap nézni a meccset, fõleg a második félidõt, a gyõzelmet, és mindenekelõtt Alex gólját és örömét! 😊

Csöves meg egy mázlista! 😛

Hajrá Magyarország!

Grove4
😄DDDDDDDDD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Jó meccs volt amúgy és ne mondja senki nekem, hogy nem élvezhetõ az olasz foci, mert az Intertel is és a Milannal is igen élvezetes meccseket játszunk mostanában.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Csacsi
Nah, csak meg tudjuk verni a kis csapatokat is 😊

De félre a tréfát. Olaszországban kezd helyre állni a rend, a két legnagyobb csapat küzd a bajnoki címért, az inter meg kullog valahol 😊

Egy jó nyári mercatóval, Európában is visszatérhetünk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Nem akarok fellengzõs dolgokat írni. Köszönöm. Ale pedig teljesen megérdemelte.

Amici di nessuno...

forzajuve5
ne érts félre, de azt kell mondanom, hogy fene a szerencsés fajtádat 😄

forzajuve5
erre most nem találok szavakat 😊

Mármint Milan.

Ugyanez az érzésem volt. Rohadtul nem értettem. De aztán jött " Milán verõ " Caseres.

Grove4
Nagyon rég voltam ennyire boldog, a szezon további részében nem érdekel mi történik, már most elégedett vagyok az idénnyel. Pedig amikor Conte cserélt, akkor azt hittem, h itt szálltunk ki a meccsbõl.

Grove4
THAT'S MY TEAM!!!!!!!!

Ez a legnagyobb öröm!Alex!

Nagyon szép fejes!

Trunks
Az elsõ negyedórában kellett volna betalálnunk, mert aztán feljavult az Inter. Az utolsó 20 perc már simán az övék volt, Buffonnak sokat köszönhetünk.

Amici di nessuno...

Grove4
FORZA!!! Nagyon bízok a csapatban!!

forzajuve5
kezdõk:

Buffon-Caceres,Barza,Chiello,DC-Vidal,Pirlo,Marci-Pepe,Matri,Vucinic
pad:Storari,Marrone,Bonucci,Padoin,Alex,Q

cesar-maicon,lucio,samuel,nagatomo-zanetti,stankovic,poli,obi-milito,forlan

banok
20.45 [/b]Juventus-Internazionale[/b]
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
legyen már 20:45!!!

Zsolti9014
A hülyebarom! 😊

Nemtom, neki mivel jobb, de legalább mi röhögünk rajta egy jót. 😄

Hajrá Magyarország!

Grove4
Galliani vergõdik, hogy véget ért a juve veretlensége

Most komolyan, ezzel neki mivel lesz jobb???

Trunks
Sajnos majdnem biztos, hogy nem fog. 😞

Jó szórakozást! Csapjuk meg õket, ahogy kell!<#eplus2>

Amici di nessuno...

9csöves9
köszi meglesz!😊

nagyon nagy lenne,ha láthatnánk egy Alex gólt,az feltenné a koronát az egészre.sajnos szerintem nem fog játszani,de ne legyen igazam.

forzajuve5
Jó utat és jó szurkolást! 😊 remélem a #35786 és #35785 hsz-ekben látható fotókhoz hasonlókat tudsz készíteni a meccs közben és után 😄 bár ez nem is kérdés, simán megcsapjuk a dögevõket 😄

Trunks
Én a helyedben meg se említeném a hiányzókat, mivel pont akik helyettesítették õket, õk voltak a legjobbak. Mesbah gólt szerzett, Maxi nagy gólt lõtt, ha cigányibra végig a pályán van, esélyetek nem lett volna az egyenlítésre.

Amici di nessuno...

9csöves9

9csöves9

9csöves9

9csöves9
holnap este 8kor indulnak a buszok Pestrõl.már nagyon kattogok😄

Csacsi
Koszonom szepen mindenkinek.

forzajuve5
mikor indultok Torinóba?

Zsolti9014
Csacsi! Isten éltessen így utólag is!

A meccsbõl sajnos csak az elsõ félidõt láttam, meg utána a gólokat felvételrõl.
Alex még mindig hatalmas, és ez így is marad! Kíváncsi vagyok, hogy hol fog kikötni, nagyon sajnálom, ha elmegy, de remélem néhány évig még láthatjuk õt játszani, valami európai topligában.

Vucsinicset meg elkezdem lassan csípni. 😄

Boriellót nem értem, szinte lehetne az új Amauri is, de azért ennyire sértegetni nem akarom. De nem értem, miért kell neki játszania, ha van Matri-Quagliarella is...

Hajrá Magyarország!

Rockynhooo
Plz valaki tudna berakni videot vagy jó képet a tegnapi Alex - Seedorf mez cserérõl?

Megint kocsmában néztük a meccset. Úgy látszik hogy hagyomány lesz ebbõl hogy a Juve meccsein fogadásokat kötünk a gól szerzõkre 😄 Most pont benne volt Alex jött is egy kör aztán volt olyan fogadás hogy ha fejes gól 😄 bár ott nem örültünk. Majd mikor Vucinict lerúgták és addig magyarázott még sárgát nem kapott mondtam spanomnak hogy ebbõl az emberbõl vagy negatív vagy pozitív hõs lesz ma. mert vagy kiállítják vagy rúg egyet vagy gólt paszt ad. Szóval nyomtunk rá egy live fogadást ami jött is 😄 Napoli ha ma továbbjut elég fasza döntõ lesz.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

forzajuve5
Boldog Születésnapot! 😊

vétek felvágni egy ilyen szép tortát 😄

szucsy89
Lehet hogy ezért (is) lettetek. Nem akarok visszakeresni, de biztos vagyok benne, hogy meg lett említve többször is a rossz szereplés okaként a tengernyi hiányzó. Igen, nálunk az orvosi stáb hibája is (nem is vitatom), meg közre játszik egy kis szerencsétlenség is. De én nem FÕLEG erre fogom, mint írtam megérdemeltétek 2 meccs alapján, mert Milánóban gyõzni tudtatok, és az nem sok csapatnak sikerül. De amikor a meccs után beszélgetünk errõl, akkor persze, hogy megemlíti az elkeseredett szurkoló a sérüléseket, mint amúgy tényt, és esetleg kiváltó okot.
9csöves9
de baszki,a hiányzók ne legyenek már kifogások.ugyanúgy hozzátartozik egy csapat eredményességéhez a jó alapozás,felkészülés,év közbeni edzések,orvosi stáb.nálatok úgy néz ki ez el van baszva,nehogy már ezzel kelljen takarózni.

a Juventusnak az elmúlt két évben masszívan 10 fölött volt általában a sérültek száma.akkor most mondjam azt hogy ezért lettünk kétszer 7.-ek?

szucsy89
Az, meg hogy szartunk bele nem igaz, Allegri mind2 meccset komolyan vette, és a tegnapit meg akarta nyerni a kezdõn, meg rajta is látszott ez.
szucsy89
2 meccs alapján megérdemelten jutottatok tovább, de azért amiket említettél olyan állítások, amik mellett egy szurkoló, ha csapata vereséget szenved nem szokott szó nélkül elmenni. Biztos vagyok benne, hogy fordított esetben itt olvastam volna ilyeneket. Az bosszantó mindenesetre, hogy 4x játszottunk egymás ellen, nekünk minden meccsen hiányzott min. 4-5-6 ember, míg nálatok (javíts ki ha tévedek) mindegyik (!) meccsen 100%-os keret állt Conte rendelkezésére.

Egyébként grat! 😄
9csöves9
Mirko bazdmeg ez nagyon nagy volt!😊 visszavonok mindent vele kapcsolatban

megérdemeltük szerintem,nem volt kérdés.annyit nevetek az általános magyar Milan szurkolói kommenteken.zanzásítva: "nem tudták megverni a milánbét,teljes csapattal kiütöttük vóna õket a gecibe,különben is szartunk bele me nekünk a bajnokság meg a béel fontosabb,a kupa meg a kutyát nem érdekli" hogyne😊)

Csacsi,Isten éltessen!

Trunks
<#eljen> Boldog szülinapot! 😊

Amici di nessuno...

Boldog születésnapot!

Csacsi
Holnap szülinapom.

Az édes feleségem megajándékozott ezzel :

A kedvenc csapatom meg egy továbbjutással.

Remélem a szülinapom hétvégéig kitart, és akkor még a férgek elleni gyõzelem is belefér 😊

Trunks
Igen, majdnem megkönnyeztem. Mindketten mekkora játékosok. A Pirlo-Seedorf párharcot is élmény volt nézni az egész meccs alatt. Szomorú, hogy nemsokára visszavonul a gyerekkorom összes nagy játékosa. Nagy ûrt fognak maguk után hagyni, az tuti. Technikailag nincsenek olyan fiatal játékosok, akik felérnek DP-hez, Pirlóhoz vagy Tottihoz.

Amici di nessuno...

Értem én azt, hogy ez a Boriello nem tud focizni, de ezt miért pont nálunk kell bebizonyítania?
Egyébként szép vplt fiúk!

Trunks
Gratulálok az egész csapatnak! A hosszabbításban esélyt sem adtunk a Milannak. Vucsinicsnek meg lassan megbocsátok, ha folyamatosan ilyen teljesítményt nyújt.

Amici di nessuno...

Kaplan
A végén a Del Piero - Seedorf jelenet nagyon szép volt. Ez a sport, a vesztes mosolyogva elfogadja, hogy másik ma jobb volt és méltóságteljesen távozik. Elismerésem!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
huuuuuuuuuu bassza meg. megõszültem. régen izgultam már ennyire. egy lépésre az ezüstcsillaghoz 😄

Kaplan
Ami Pirlot illeti, én is féltem, hogy mi lesz vele, hogy fog teljesíteni de azt hiszem egy szavunk nem lehet! 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!