Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom mi értelme van, ennyi edzõt cserélni évente. Lassan Morratti is rájön, hogy inkább arra kéne gyûjtenie megint, hogy koholt vádak alapján kicsinálja a riválisokat, de most már nem elég 2 csapatot, hanem 7 csapatot kell kicsinálniuk 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
kibebaszott nagy volt amúgy,Alex góljánál oda-vissza meghaltam.majd jön beszámoló meg képek,csak most nagyon szar a netem aztán így elég esélytelen.
és tényleg ez bármennyi pénzt megér,ha meccsre nem is,de a stadiontúrára mindenki menjen el.ott álltunk a pálya szélén,egyszerûen gyönyörû az egész
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Aki teheti,bármelyik meccsre menjen el.Egyenlõre ennyi telik tõlem,mert még mindig a hatása alatt vagyok.
Csöves meg egy mázlista! 😛
Hajrá Magyarország!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
De félre a tréfát. Olaszországban kezd helyre állni a rend, a két legnagyobb csapat küzd a bajnoki címért, az inter meg kullog valahol 😊
Egy jó nyári mercatóval, Európában is visszatérhetünk.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Buffon-Caceres,Barza,Chiello,DC-Vidal,Pirlo,Marci-Pepe,Matri,Vucinic
pad:Storari,Marrone,Bonucci,Padoin,Alex,Q
cesar-maicon,lucio,samuel,nagatomo-zanetti,stankovic,poli,obi-milito,forlan
tv: Digisport hu
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Nemtom, neki mivel jobb, de legalább mi röhögünk rajta egy jót. 😄
Hajrá Magyarország!
Jó szórakozást! Csapjuk meg õket, ahogy kell!<#eplus2>#eplus2>
Amici di nessuno...
nagyon nagy lenne,ha láthatnánk egy Alex gólt,az feltenné a koronát az egészre.sajnos szerintem nem fog játszani,de ne legyen igazam.
Amici di nessuno...
A meccsbõl sajnos csak az elsõ félidõt láttam, meg utána a gólokat felvételrõl.
Alex még mindig hatalmas, és ez így is marad! Kíváncsi vagyok, hogy hol fog kikötni, nagyon sajnálom, ha elmegy, de remélem néhány évig még láthatjuk õt játszani, valami európai topligában.
Vucsinicset meg elkezdem lassan csípni. 😄
Boriellót nem értem, szinte lehetne az új Amauri is, de azért ennyire sértegetni nem akarom. De nem értem, miért kell neki játszania, ha van Matri-Quagliarella is...
Hajrá Magyarország!
Megint kocsmában néztük a meccset. Úgy látszik hogy hagyomány lesz ebbõl hogy a Juve meccsein fogadásokat kötünk a gól szerzõkre 😄 Most pont benne volt Alex jött is egy kör aztán volt olyan fogadás hogy ha fejes gól 😄 bár ott nem örültünk. Majd mikor Vucinict lerúgták és addig magyarázott még sárgát nem kapott mondtam spanomnak hogy ebbõl az emberbõl vagy negatív vagy pozitív hõs lesz ma. mert vagy kiállítják vagy rúg egyet vagy gólt paszt ad. Szóval nyomtunk rá egy live fogadást ami jött is 😄 Napoli ha ma továbbjut elég fasza döntõ lesz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
a Juventusnak az elmúlt két évben masszívan 10 fölött volt általában a sérültek száma.akkor most mondjam azt hogy ezért lettünk kétszer 7.-ek?
Egyébként grat! 😄
megérdemeltük szerintem,nem volt kérdés.annyit nevetek az általános magyar Milan szurkolói kommenteken.zanzásítva: "nem tudták megverni a milánbét,teljes csapattal kiütöttük vóna õket a gecibe,különben is szartunk bele me nekünk a bajnokság meg a béel fontosabb,a kupa meg a kutyát nem érdekli" hogyne😊)
Csacsi,Isten éltessen!
Az édes feleségem megajándékozott ezzel :
A kedvenc csapatom meg egy továbbjutással.
Remélem a szülinapom hétvégéig kitart, és akkor még a férgek elleni gyõzelem is belefér 😊
Amici di nessuno...
Egyébként szép vplt fiúk!
Amici di nessuno...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!