44078
-
#37509 Lichti szerintem lesen volt, de még a partjelzőt is átverte azzal a hirtelen visszafordulással :) -
#37508 Ja, hogy a kezezés az első félidőben. Először azt hittem a Sahtarnak. -
#37507 Hol volt 11-es?
Vicc ez a bíró, Pogba lemészárlása nem ér sárgát... -
#37506 Leszarom, 100%-os tizit nem adtak meg, meg L. Adriano gólja után megérdemlik! :DDDDDDDD -
#37505 Ja, de szerintem nem öngól volt. Mert tényleg a védő ért bele, de onnan rápattant Sebára. Nem mintha most bárkit is érdekelne. :) -
#37504 végre egy rohadt gól. érdekes körülmények között, de kit érdekel ilyenkor -
#37503 A középpályájuk és a csatársoruk nagyon rendben van, de a védelmük elég ingatag. Megvannak a lehetőségeink, mindenképp rúgnunk kell egyet. Pláne így, hogy a Chelsea - bár mindent megtéve, hogy ne így legyen, de - vezet. -
#37502 Megint nevetséges, Vucsinics hozzáért az emberhez, tudja a gyerek, hogy rávezethetné a kapusra Mirko, erre eldobja magát, persze a bíró vevő erre a színészkedésre. -
#37501 Na, a 2. már bement... -
#37500 előtte a dánok is kihagytak egyet :) -
#37499 Az miért van, hogy ha hozzáérnek egy ukránhoz, akkor rögtön eldobja magát és lenn marad egy évig?
Közben a Chelsea kihagyott egy 11-est. :D -
#37498 Az a vicc, ha Pirlo a pálya másik végéről látta, akkor a játékvezető és a vonalbíró hogy nem? -
#37497 kapu mellett álló bírókat mi a fenének alkalmazzák. még nem volt olyan meccs ahol értek volna valamit. nem hiszem el, hogy ezt a kezezést nem látta -
#37496 Persze Q megint nincs... -
#37495 Én se. Nem értem a Sahtar miért fogná vissza magát? Hová pihenjenek? Az ukrán bajnokságra nyilván nem nagyon kell, a BL pedig csak sokára folytatódik. Más lenne a leányzó fekvése, ha még nem jutottak volna tovább, és az x-szel kéz a kézben továbbmennénk, kiejtve a Chelsea-t. De így igazából nekik teljesen mindegy, mehetnék teljes gőzzel.
Meg attól is félnék, ha mondjuk lezsíroznánk az x-et, lenne olyan brazil, aki nem értené mi történik. Mint az előző meccsen, ahol állítólag be akartak engedni egy gólt Luiz Adriano pofátlansága után, de vmelyik brazil nem értette mi van és leszerelte a dánt. :D -
#37494 Kösz :) -
#37493 Koszonom szepen. -
#37492 szerintem simán megverjük őket. nagyon magabiztos vagyok a kérdésben -
#37491 Banok linkek -
#37490 Ha valaki tud linket ne fogjamajd vissza magat. -
#37489 unalmas 0-0 lesz, már előre le van beszélve :D -
#37488 Meg kell őket b.szni, Conte remélem vért itat velük. -
#37487 nagyon-nagyon rossz előérzetem van, én nem hiszek ebben a szalonremiben. mondjuk Lucescu egy igazi simlis vén róka, ő benne lenne az ilyenekben, de nem hiszem, hogy pl a Mikrofonfej ha beszopathatja éppen 3 védőnket akkor majd vissza fogja fogni magát.
utoljára nagyon rosszul jöttünk ki ebből a "csak 1 pont kell" dologból, bár akkor a Bayernnek is hajtania kellett. -
#37486 mindennel egyetértek.én egyértelműen 4-3-3 párti lennék, viszont az tuti, hogy ebben az esetben Chiellini lenne a balhátvéd, pontosan azért, hogy ne bontsa meg a hármast. az meg azért úgy nem az igazi. ahogy te is írod, a szélsőink nem elegek ehhez a 3-5-2-höz, sokkal kompletteb játékosok kellenek ehhez a taktikához. jobbon még nem lenne gond szerintem Isla és Pepe azért elég sokat kihagyott, Lichti kicsit formán kívül van Caceres meg nem játszik eleget. de baloldalon sajnos nagyon látszik Asan hogy kényszerből játszik ott. pedig brutál lenne szerintem középen. DC-ről meg én már lemondtam.
ebből az egészből fakad a csatáraink töketlensége is, főleg Matrin látszik.tavaly kb januárig a 4-3-3 volt az alap felállás, addig meg is rugdosta a maga góljait. 3-5-2-ben meg baszkodjuk ki szélre a labdákat, ahonnan nagyon ritkán jön jó beadás vagy bepassz amivel ki lehetne szolgálni egy ilyen típusú csatárt.
alapból úgy tűnik, hogy mindkét taktikához megvannak az embereink, de a valóság az, hogy 2-3 posztnál mindkettőben van valami gebasz. vagy lekéne tenni a voksot egy felállás mellett, és ehhez igazolni, vagy továbbra is olyan játékosokkal feltölteni a keretet akik itt is-ott is jók valamennyire. -
#37485 1° van Donyeckben, ha minden igaz, hó sehol. Mi a manó, a tegnapi zágrábi meccset elnézve azt hittem hasonló időjárás lesz Ukrajnában, mint pár éve az Európa-ligában a lengyelek ellen.
Aki nem emlékezne:
Azért európai időjárásban jobbak az esélyeink. -
#37484 Érdekes fejtegetés folyik a bianconeri blogon arról, hogy milyen felállásban kéne játszanunk. Eddig bele se gondoltam igazán, de lehet benne vmi, hogy azért nem igazán hatékony a csatárjátékunk, mert a 3-5-2-ben Vucsinics és Giovinco se az igazi poszján játszik, illetve hogy nincsenek rendes wing backjeink. Mindkettejüknek a 4-3-3 szélsőcsatár pozíciója felelne meg. Láthattuk, hogy Giovinco lendületből milyen jól tud betörni, illetve be is tud adni, Mirko pedig jobban ki tudja szolgálni a társakat, ha már gólt úgyse tud lőni.
Emellett a szomorú az, hogy se Asamoah, se Lichtsteiner, se Cáceres, se szegény De Ceglie nem tud igazán jó szélsőjátékot hozni támadásban, pontos beadásokkal. A kétcsatáros játékban pedig a középpálya közepe soha nem fogja teljes mértékben kiszolgálni a támadókat.
Viszont a 4-3-3-mal is vannak bibik. Egyik, hogy a nagyon stabilan és jól működő védőhármasunkat vétek lenne megbontani, illetve ha megbontjuk, kit hagyjunk ki (igazából Bonuccit). Valamint ki lesz a balhátvéd? Vagy Chiellini megy ki a szélre, ami azért szintén nem a legjobb megoldás.
Másik, hogy hiába Asamoah nem igazi balszélső, de a 4-3-3-ban hova rakjuk? Csak a középpályára lehetne, de ott pedig az MVP belső magot nem lehet szétrobbantani. Cserének meg elég luxus egy ilyen embert rakni, pláne, hogy Pogba is csak padozik.
Mindenesetre a Toro ellen jól működött a 4-3-3, jó volt újra előszedni és leporolni, mindenféleképp kell a jövőben, akár meccs közben váltva, mert kell a taktikai sokszínűség. Szerintem az Afrika-kupa alatt lehetne kísérletezgetni a dologgal. Pl. egy Lichtsteiner/Cáceres, Barzagli, Bonucci, Chiellini, - Vidal, Pirlo, Marchisio, - Giovinco, Quagliarella/Matri, Pepe/Isla/Vucsinics/Giaccherini felállással. -
#37483 tudom, ez a hozzászólás nem is csak erre az esetre vonatkozott. talán én vagyok túl érzékeny az ilyenekre, de más baján, tragédiáján viccelődni, abból gúnyt űzni, de még csak utalni is rá, számomra egyszerűen elfogadhatatlan. mindenkitől. -
#37482 -
#37481 ők meg szinte minden évben megünneplik Heyselt a lila barátaikkal együtt.na meg a milanosok Pessottos kiírása se volt semmi. ez ilyen sajnos... -
#37480 ez mondjuk így tényleg elég undorító volt. mert az rendben, hogy rivalizálás meg ilyenek, de ezeket azért nem kéne... -
#37479 a bevonulás előtt van kihúzva, utána pár percig tart még a kezdés előtt. nincs ilyenkor amúgy se semmi különös látnivaló -
#37478 http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-szurkoloi-felirat-miatt-buntettek-a-juventust-2196987
:D
egybéként akik a nagy drapi közepén vannak mennyi ideig nem látnak semmit? :D (nem voltam még ilyen meccsen, igen:P) -
#37477 Hja ha lenne alternatívája Mirkónak lehet ő se szarna bele:) Én is hülyeségnek gondoltam mikor leigazoltuk, de végül is bevált tavaly. Kéne egy gyilkos befejező-tank a töketlen Matri/Bendtner helyett és akkor a 4-3-3 ban vuci és seba melett lehetne szórni a gólokat:) Igen pl Cavani, mindent pénzt megérne nekünk :D -
#37476 Cavani tökéletes lenne a számunkra. Még 11-est lőni is tud. Csak valszeg ő is egy valagnyi pénzbe kerülne+januárban úgyse engednék el. -
#37475 Ja. De a legnagyobb vicc, hogy kicsit jobb teljesítménnyel már rég továbbjuthattunk volna a csoportból és vezethetnénk 6-8 ponttal a tabellát.
Amúgy meg Quagliarella reakcióját a lecserélése után meg tudom érteni, vicc volt hogy Vucsinics élete legrosszabb félidejét produkálva fennmaradhatott a pályán, neki meg le kellett jönnie. Ettől függetlenül nem volt túl okos, amit csinált. Még eggyel több indok, hogy Conte mellőzze... -
#37474 oké jogos, inkább a tavalyi Mirkora áll amit írtam.szerintem nagyon fontos szerepe volt a bajnoki címben.
Conte persze hogy folyamatosan kezdeti, mert nincs más.ha jobban belegondolunk van 3 csatárunk, abból az egyik egy flegma fasz, a másik a testfelépítése miatt komolyabb ellenfél ellen teljesen súlytalan, a harmadik meg nem bír a vérével és beszólogat az edzőnek.csoda, hogy úgy állunk mindkét fronton ahogy... -
#37473 Alapból igazat adnék neked, de amit az elmúlt két hónapban produkált, az egyszerűen kiábrándító. Alapvetően az összjátékban marha jó lenne, csak a "szarok bele" meg az "én vagyok az univerzum istencsászára" attitűdje miatt ugyanannyi labdát teljesen érthetetlen módon elszór, mint amennyit jól megjátszik.
Vesd össze amúgy Sebával: ő se egy befejező csatár, mégis tud gólt is rúgni és az összjátékban is hasznos. Igaz ő a termete miatt másra alkalmas. Mondjuk tőle is kicsit többet várnék, de fel tudok sorolni jópár meccset, amin rohadt jól tolta, sőt akár el is döntötte. Mirko bátyánknál hány ilyen volt? Egy fontos gólt lőtt, a dánok ellen. Hány jó meccse volt? Öööö...
A legszomorúbb az egészben pedig az, hogy egyébként képességileg megvan benne minden. Jóval technikásabb, mint az átlag, tud cselezni, meg tudja tartani a labdát, tud passzolni. Mégis, iszonyat ritkán mutatja meg mindezt. Mellette önző és a világ egyik legflegmább játékosa. És a legszomorúbb, hogy nem olyan suta mint Bendtner, de a képességei ellenére is csak ennyit tud kihozni magából.
Már megmondtam, amikor leigazoltuk, hogy a 15 millió eurós vételárral kegyetlenül átbasztak. Egy formán kívül lévő Vucsinics ennyit messze nem ér. De tavaly jól tolta, már kezdtem volna megszeretni, erre tessék. Puzsér ezt kivételesen jól mondta: a karrierje mélypontján van. Conte ennek ellenére folyamatosan kezdeti. -
#37472 bár nekem is nagyon a bögyömben van, azért az túlzás,hogy haszontalan. az ő hasznossága nem a gólokban vagy gólpasszokban mutatkozik meg, hanem az összejátékban, na meg hogy amikor nála van a labda, egyből 2-3 védekező ellennek vele kell foglalkoznia.ha lenne egy igazán jó csatárunk ezt nagyon ki lehetne használni.
az utolsó mondatot teljesen adom, egyszerűen érthetetlen. amikor leigazoltuk biztos voltam benne, hogy ez egy Marotta magánakció, de látjuk, hogy Conte is bele van buzulva. meg amúgy egész Olaszországban úgy tartják, hogy ő egy hatalmas spíler, nagyon jó sajtója van. sajnos csak ritkán támasztja alá ezeket. -
#37471 Attól még teljesen használhatatlan. Igen, valóban ad 1-2 szép gólpasszt 5-6 meccsenként, de gólt azt még véletlenül se lőne. Ezenkívül elflegmáskodik számtalan helyzetet minden mérkőzésen. A mellpasszai tényleg szépek voltak tegnap, csak éles helyzetben vhogy ugyanez sose sikerül. Egyáltalán nem illik bele a hozzáállása Conte filozófiájába, csak vmiért imádja Antonio. -
#37470 Fú, a 3. gól szép volt, de ezek a kommentátorok nem 100asok :D