Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amici di nessuno...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
valaki még nem akar jönni?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Mikor Del Piero rúgta a gólokat, akkor is elkövetkezõ meccseken inkább õ padozott ez a balfasz meg kezdett... mondjuk felõlem maradhat nálatok örökre, én örülök, hogy megszabadultunk tõle 😄
Amici di nessuno...
Ezen hangosan felnevettem 😄DD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Amici di nessuno...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
amúgy ha ti úgy vagytok vele,nekivághatunk jegy nélkül is,aztán lesz ami lesz lehet hogy tudunk úgy is szerezni.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
írt egyébként.a vendég kanyarba(ahol a Juve ultrák lesznek) már nem lehet hivatalosan jegyet szerezni,csak a csoportoktól.a másik 30 eurós részen lennének a Cagliari szurkolók,viszont eddig olyan kevés igénylés érkezett tõlük,hogy valószínûleg azt is átengedik a Juve szurkolóknak.várhatóan hétfõre döntik el,hogy bárki vehet oda jegyet vagy csak trieszti lakosok.
nem egyszerû...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
írt a srác,hogy nem hétfõtõl,hanem mától árusítják ott a jegyeket és õ el is megy megvenni a sajátját és megtudakolja mi van ezekkel a 30 eurós jegyekkel.majd ír,hogy mi van.
Ford Focus 2005-ös. Kombi, tiptop állapot 😄 szal autón nem múlik. Rajtam se... 😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
viszont elõfordulhat,hogy tesóm nem tud jönni és akkor a kocsi is ugrott,szóval bekéne akkor szervezni egy autós emberkét.Oli te nem vezetnéd le?😄
kérdésem,hogy adott esetben ha tudna jegyet venni nekünk,akkor megbíznánk e benne így látatlanban és elutalnánk e a lóvét? én igen,ennyi kockázatot vállalni kell,de gondoljátok meg.
közben írtam a listicket.it-nek is,de basznak válaszolni.
Pirlo viszont borzasztóan játszott. Remélem nem viseli meg, hogy a második 11-est hagyja ki zsinórban. Mezõnyben is szokatlanul sokat hibázott. A Cesena ellen úgy látszik mindig kamutizit kapunk. De legalább a fanyalgók örülhetnek, hogy nem rúgtuk be.
Amici di nessuno...
BAJUUUUUSZ BAZMEG!!!!
3 gyõzelem kell!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Nem örültem a ma délután látottaknak: a Novara nagy kedvvel játszva 2-1-re megverte a Laziót. Remélem ellenünk nem fognak ennyire hajtani. 😊 Meg ma a Cesena se.
Amici di nessuno...
mint már írtam máskor is,minden klub annyi csillagot varrat a mezére amennyit akar.erre nincs szabály.
Elvettek kettõt, és az Internek adták, tehet õk is beszámítják a bajnoki címeik közé... ha most felrakjátok a 3. csillagot, akkor egyértelmûen ti is beszámítjátok, így mindkét csapat magáénak tudja az akkori bajnoki címet? kicsit azért vicces 😄
szerintem nem járna...
Jár a 3. csillag. Csak elõbb nyerjük meg!
Hajrá Magyarország!