44078

ibogldrc.jpg

• IXEMGabeo
    milyen nehezen beszéli az angolt:D, hát igen mindig is Olaszországban focizott kevésbé volt rá szüksége
  • IXEMGabeo
    épp akartam linkelni:) még mindig mester Alex 4 gólt lőtt a Wellingtonnak
  • Trunks
    Ez nagyon szép volt. Úgy látszik mostanában vagy simán nyerünk vagy nem is nyerünk. :)

Pogba hihetetlen, egész elképesztő igazolás volt. Ami külön szívderítő, hogy Pirlo mellett 3 világklasszis, komplett középpályásunk van, akik nem csak védekezni tudnak, hanem passzolni és gólokat is szerezni. Amit még kiemelnék Pogbával kapcsolatban, az az érett játéka. Annak ellenére, hogy ilyen rúgótechnikája van, nem lő minden szögből, mint a szerencsétlen buzi Cristiano R., hanem ha jobb helyzetben van vki, akkor képes passzolni is. Csak ne erőltetné ezt a Balotelli-sérót. :)

Matri rám is jó benyomást tett, nem csak tegnap, hanem az elmúlt hetekben. Kivételesen Giaccherini is jó volt tegnap. Pepével nem tudja vki mi van? Újra megsérült volna?
  • Zsolti9014
    Nagyon jó volt ez, Pogba meg egy állat, nagy igazolás volt! :)
  • 9csöves9
    Ez igencsak laza volt. Pogba elképesztő, a Sir biztos leküld egy üveggel bánatában:D

Nekem még Matri mozgása tetszett nagyon,lehet nem lesz teljesen kuka.

Holnap hátradőlve figyelhetjük a meccseket, bár a kolerások szerintem behúzzák.
  • forzajuve5
    le a kalappal ma Pogba előtt. első gól valami hihetetlen nagy bomba volt :)
  • Grove4
    köszönjük! :)
  • banok
    itt vannak
  • Grove4
    banok, majd a streameket szívesen látjuk!
  • 9csöves9
    el kéne zarándokolni Sydney-be és leborulni a lábai előtt...
  • Csacsi
    Köszi. Hiába Alex még mindig egy zseni.
  • Zsolti9014
    Csodálatos gólok voltak! :)
  • forzajuve5
    youtube link
  • Csacsi
    Ha adsz linket akkor megnézzük :)
  • forzajuve5
    Alex gurított ma egy mesternégyest. egyik 11-es volt, de ha a másik hármat megnézitek könnybe lábad a szemetek :)
  • Trunks
    Igen, pont ezt akartam mondani, hogy a jelenlegi helyzetben kb. semmi értelme idehozni Llorentét. Így, hogy 0 a szélsőjátékunk, kitől fog labdákat kapni? Mégis egy 190+ cm-es befejező csatárról beszélünk. 4-3-3-ban tudnám elképzelni középen, vagy ha igazolnánk egy klasszis jobbszélsőt, akkor a jelenlegi szisztémában Seba mellé.
  • forzajuve5
    Vucinic sincs 100%-os állapotban sajna.

Buffon, Caceres, Pogba, Vucinic, De Ceglie, Giovinco, Peluso,Barzagli, Bonucci, Padoin, Vidal, Giaccherini, Lichtsteiner, Storari, Matri, Isla, Rubinho, Beltrame, Rugani, Schiavone, Pol Garcia, Marrone, Kabashi
  • 9csöves9
    elég szar lesz a helyzet hétvégén: Pirlo,Marchisio,Quagliarella nincs a keretben, Vidalnak is van valami nyavajája, de játszani fog, Peluso meg lázas. a túloldalon Brkic az egyetlen hiányzó. ennek fényében elég jó oddsokat adnak az Udinesere, de nem tudom elképzelni, hogy 3 meccsen ne nyerjünk zsinórban.
  • 9csöves9
    egyelőre a Marca hozta le, onnan vették át a hírportálok. ingyen teljesen jó egynek, de tartok tőle, hogy ezzel le van tudva a nyári csatárigazolás. igazából úgy kéne, hogy ő jönne Bendtner "helyére" és a várhatóan távozó Matri vagy Q helyére jönne egy komolyabb. de hát ez nálunk nem így lesz. ha első számú centernek jönne, akkor sokkal komolyabb szélsőjáték kell mögé.
  • Trunks
    Ezt hol láttad? Kerestem, de sehol se találtam.

#37647: Nonszensz ez a FIGC. Rögtön megmondtam, hogy ez lesz... de igazából örülök is ennek, így legalább nem lehet majd erre fogni, ha nem ők lesznek a bajnokok.
  • forzajuve5
    Fernando Llorente 4 évre, 2017-ig ír alá, s évi 4.5 millió eurót fog keresni. A Juventus megelégelve a Bilbao több hónapnyi egészen nevetséges ténykedését, már a hétvégén bejelentheti az érkezését, vagy legkésőbb a jövő hét elején, de annyi biztos, hogy a 28 éves támadó a nyáron érkezik. LLORENTE A JUVÉNÁL, A MEGÁLLAPODÁS MEGSZÜLETETT!
  • 9csöves9
    biztos voltam benne hogy ez lesz:) most jön majd a Lazio kapnak -5-t, két hét múlva meg visszaadják. bohócok ezek a figc-esek az egyszer biztos
  • forzajuve5
    végre van igazság a világon, észak afrika cigányai visszakapták a két pontjukat és az eltiltott játékosaikat... 3 pontra vannak tőlünk, gondolom most azt hiszik, hogy utolérnek és bajnokok lesznek. majd májusban koppannak :)
  • Trunks
    Nekem nem kéne, visszataszító volt, ahogy ellenünk ünnepelte a gólját. Nem is tudtam hova tenni, mert szerintem nem bánt vele a klub különösebben rosszul, egyszerűen amikor még nem fért be, kölcsönadtuk. Utána pedig megvette a Genoa a játékjogának a felét.
  • Zsolti9014
    Az Azzuri ITT most arról ír, hogy Immobile jöhet vissza. Nem is lenne rossz.
  • 9csöves9
    szokásos januári téli álom van megint, remélem nagyon gyorsan összekapják magukat. több oldalon elemezgetik, hogy vissza kéne térni kicsit a 4-3-3-ra, beszéltük már mi is itt van benne valami. egyszerűen támadásban annyira kuka a szélsőink teljesítménye, hogy kb feleslegesen vannak a pályán. nem lesz egyszerű az Udinese, de a következő fordulóban ahogy néztem a párosításokat egy győzelemmel nagyon jól kijöhetünk a dolgokból.

közben hétvégén volt egy kis mocorgás ultrafronton is, 107 Vikinget bevittek, szétkapták a Parmasok bárját, nagy kitiltások várhatóak. kíváncsi leszek ez átírja e ismételten az erőviszonyokat a kanyarban.
  • Zsolti9014
    Asszem, egyet kell értsek veled szinte minden észrevételedben. Ezt a mai meccset fél szemmel tudtam nézni. Ikszes volt tényleg, ha nincs Pirlo gólja, talán 0-0.
  • Trunks
    Mindenképp. Egyik se tűnik félelmetes ellenfélnek pillanatnyilag, mondjuk az Udinese a Fiorentinát páholta ma el. Utána a Chievo ellenit is kellene hozni idegenben, mert aztán a Fio jön vendégségbe, ami elnézve az őszi meccset, ill. a firenzeiek idei játékát semmiképp nem ígérkezik könnyűnek.
  • Forza Italia
    következő két hazai meccset (Udinese, Genoa) meg kell nyerni
  • Trunks
    Egyre rosszabbul fest a tabella:
    Juventus 45
    Lazio 42
    Napoli 40* (42)
    -----------------
    Inter 38
    Fiorentina 35

*2 pont levonva
  • Trunks
    Köszönjük Vucsinics, megint hasznos voltál. Bejött, eladta a labdát, rögtön beszoptuk a gólt.

Igazából megérdemelt az x, ráadásul alap esetben akár örülhetnénk is 1 pontnak a Tardiniban (idei hazai mérlegük 6 gy, 4 d), de azért már jó lenne behúzni egy meccset vezetésről is.

Néhány észrevétel: bal szélünk olyan semmilyen, ide nagyon kéne vki. Akár Pepe, akár vki más. Asamoah a gyengébb napjain is sokkal jobban megoldotta ezt a posztot, mint Padoin vagy De Ceglie.

Lichtsteiner nem tud beadni. Rajta is látszik, hogy nem igazi balszélső, amit játszik, hanem szélsőhátvéd. Több olyan szituáció is volt, amikor tisztán adhatott be a szélről, de nem találja meg az embert.

Cáceresnek még szoknia kell ezt a háromvédős szisztémát. Chiellini hiánya nagyon érződik, az uruguayi többször elrontotta a helyezkedést, többek közt az egyenlítő gól előtt is. Azért ettől még nem írnám őt le, mert voltak jó momentumai, de még kell neki pár meccs, mire belerázódik. Ezért nem egészen világosak Conte elképzelései, mert ha a védelemből vki hiányzott a szezon elején, akkor többnyire Marronét rakta be. Nem is játszott rosszul. Erre most hosszabb időre kidől Chiellini, mégse Marrone kerül a helyére.
  • Trunks
    Nem rossz ez a Padoin gyerek, de sajnos nagyon látszik rajta, hogy ő se balszélső. Igazán kipróbálhatnánk most a 4-3-3-at.
  • Zsolti9014
    Barzaglival kapcsolatban nekem is kb. ez jutott eszembe tegnap is.
    Amikor a Palermóban tolta, akkor szerettem volna, ha jön, de ugye nem jött. Aztán mégis itt kötött ki, és hihetetlen az az ember. Persze lehetnek neki is gyengébb meccsei, de kár lenne ezt felróni neki, mert tényleg nagyon kevés van ilyen szerencsére. Ráadásul esernyőket osztogat, néha-néha feltéved az ellenfél térfelének közepéig is. Megkockáztatom, hogy az előző szezonban ő volt a legjobb védőnk.
  • Trunks
    Néha azért ámulok, hogy Barzagli két zsák labdáért meg egy lyukas hálóért mekkora igazolás volt anno. A Samp ellen sokat hibázott, de azért két rossz meccse most se volt egymás után. Bonucci meg a tavalyi szezon eleji bénázása óta hihetetlenül feljavult, ráadásul előrejátékban messze ő a legjobb hátvédünk, néha hatalmas zsugákat ad. Most meg kell találnunk a 3. embert a hátvédsorba, mivel Chiellinire egy darabig nem számíthatunk. Talán Cáceres jó megoldás, ő még a Sevillában játszott középen is, ha minden igaz. Jobban mozgott, mint Peluso a hétvégén.
  • gercse
    Védelmet nem éri meg bolygatni, ott nagyon fontos az összeszokottság, Gio meg bírja, jól focizik, csak a helyzetkihasználást kéne gyakorolnia.

X lett volna az igazságos, de valakinek nyernie kell :)
  • Trunks
    Kivételesen meg kell dicsérnem Mirko bácsit, jól tolta. A vége meleg volt, de szvsz megérdemelten hoztuk. Seba és Bonucci voltak a meccs emberei, meg Vucsinics.
  • IXEMGabeo
    yeeeeeah, Vucinic!!
  • Breki33
  • Trunks
    Lol. Pont elment a streamem Méxes szabálytalanságánál az első félidőben, és negyed óráig azt hittem emberelőnyben vagyunk. :D

Annak, aki nem látta: Méxes sárga laposan szándékosan fellökte Storarit, miközben indítani akart. Teljesen egyértelmű sárga lett volna.

A második félidőben elég tompák voltunk, az elsőben viszont simán lőhettünk volna 3-at. Elég gyengus ez a Milan.
  • Trunks
    Megint nem teljesen értem Conte mi alapján állítja össze a csapatot. Barzagli vagy Bonucci, illetve Giovinco miért nem kap pihenőt?