Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Nem veled van a gond, hanem az olasz csávóval. Kicsit photoshopolok rajta, hogy ne tudjon minden fogadóirodához regelni a nevemben. 😄

Amici di nessuno...

9csöves9
lakcímkártya nem biztos,hogy kell arra majd válaszol.mindenesetre küldd el nekem mindkettõt hogy idõben tudjunk cselekedni mert hamar elkapkodják.ha nem kell akkor törlöm a memóriámból😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Kicsit paranoiás vagyok. Lakcímkártya minek kell a jegyvételhez? Nem szívesen adom ki az összes személyes iratomat egy vadidegennek, aki simán visszaélhet vele.

Amici di nessuno...

9csöves9
lakcímkártyát is kérek!😊

9csöves9
hajnalban megnéztem a meccset,jók voltunk pedig nagyon tartottam tõle.Borist remélem azért nem vesszük meg,és azthiszem Pirlo után most már Mirko részére is kijár egy bocsánatkérés tõlem idén ha leigazoljuk Balotellit akkor se kárrogok!😄 na jó de.

9csöves9
Trunks,Oli,Rocky, kérek privátban személyirõl másolatot mindkét oldalról!

valaki még nem akar jönni?

Csacsi
Igen, két gyõzelem, és minimum 1 döntetlen. Zárjuk csak veretlenül a bajnokságot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Szép, sima gyõzelem. Még kettõ hiányzik.

Amici di nessuno...

Trunks
Igen, pontosan így van, ez a baj. Borzasztóan játszott, amikor lehetõséget kapott, Conte mégis õt erõlteti. Ugyanez volt Vucsiniccsel is a bajnokság elején, csak azért õ más kategória, mint Bori.

Amici di nessuno...

szucsy89
Én úgy vettem észre, hogy Boriello Conténak "kedvence" már ha lehet ilyet mondani, javítsatok ki ha tévedek 😄

Mikor Del Piero rúgta a gólokat, akkor is elkövetkezõ meccseken inkább õ padozott ez a balfasz meg kezdett... mondjuk felõlem maradhat nálatok örökre, én örülök, hogy megszabadultunk tõle 😄
Trunks
Na most megint megmutatta az igazi oldalát... 7 méterrõl sikerült úgy eltalálni ziccerben a labdát, hogy elgurult keresztbe a kapu elõtt. Mondjuk lehet csak megrakta az under 2,5 gólt. 😄

Amici di nessuno...

Rockynhooo
"Az a baj, hogy amikor ránézek, mindig Amauri szelleme kísért" 😄DD
Ezen hangosan felnevettem 😄DD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Trunks
Pláne, hogy Del Piero és Quagliarella is sokkal jobb játékos nála. Ma még amúgy egész jól játszik, de az elsõ 15 meccsén amit mutatott... Az a baj, hogy amikor ránézek, mindig Amauri szelleme kísért. Talán annyi a különbség, hogy Borriello legalább akar, de focizni sajnos õ se tud, egyszerûen nem Juve-szintû játékos. Nem véletlenül kergették el Milánóból és Rómából is.

Amici di nessuno...

Forza Italia
most is rúgott 1-et. De ha megvesszük akkor rohadt nagyot fogok csalódni Conte-ban

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Ha a múltkori gólja után Conte megveteti Borriellót, akkor inkább hagyta volna ki azt is.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
tegnap Plaermo-Catanián Miccoli és Legro lõtték a gólokat. 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Ariaudoval meg Ekdallal nagy spanok vagyunk😄

Trunks
Úgy értettem, hogy ha nem engedik át. 😊 Cagliariban nincsenek ismerõseid? 😄

Amici di nessuno...

9csöves9
elvileg oda akarunk szerezni,csak azt úgy tudunk ha mindenkinek szabaddá teszik oda a jegyvásárlást,nem csak a szárdoknak😊

Trunks
Szerintem jegy nélkül nagyon necces nekivágni. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy ilyen körülmények közt (lehetséges bajnokavatás+Torinóhoz közeli helyszín) ne kapkodnák el a juventinók a jegyeket. Esetleg a Cagliari szektorba nem lehet szerezni? 😊

Amici di nessuno...

9csöves9
még mindig nem biztos az egész,per pillanat úgy néz ki a dolog,hogy nem engedik át a Cagliari szurkolók helyeit,inkább üresen hagyják. a srác egyébként azt mondta,hogy ha azt akarjuk,hogy õ vegye meg a jegyeket akkor küldjünk neki fénymásolatot valami hivatalos dokumentumunkról.õ útlevelet írt,de szerintem csak nem vágja,hogy az euban vagyunk😄 szóval a személyitek mindkét oldalát majd szkenneljétek be. de majd privátban írok mindenkinek,hogy mi van.

amúgy ha ti úgy vagytok vele,nekivághatunk jegy nélkül is,aztán lesz ami lesz lehet hogy tudunk úgy is szerezni.

Rockynhooo
Na igen nem egyszerû. Én elkezdtem szervezni egy madridi utat magamnak még márciusban hogy megnézem majd a bajnokavatást és megyek május 13.án de olyan jegyárakkal szembesítettek és az is teljesen lutri volt hogy kapok e egyeltalán. Így jött hogy akkor megyek veletek hogy mégis szerezzek valami új tapasztalatot meg élményeket de most itt is az a helyzet mint az elsõ utammal. De bízom benne hogy összejön.

9csöves9
hát igen csak ez most nagyon más helyzet az esetleges bajnokavatás miatt.benne van a pakliban,hogy aznap már nem is lesz jegyárusítás,vagy csak 160 eurós jegyek lesznek...azért ez vicc

limperatore
mi bementünk a lottózóba azt megvettük 5 perc alatt a kanyarba 😄 bár kibasztak velünk mert a kanyar 3 szektorra van bontva, bal szélsõbe voltunk mi középsõ üres volt jobb szélsõbe meg az utlrák voltak és félidõbe nem engedtek át,figyelni kell melyik kapun mentek be

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
egy olasz Juvés fórumról,de tényleg nem komoly ismerettség.

írt egyébként.a vendég kanyarba(ahol a Juve ultrák lesznek) már nem lehet hivatalosan jegyet szerezni,csak a csoportoktól.a másik 30 eurós részen lennének a Cagliari szurkolók,viszont eddig olyan kevés igénylés érkezett tõlük,hogy valószínûleg azt is átengedik a Juve szurkolóknak.várhatóan hétfõre döntik el,hogy bárki vehet oda jegyet vagy csak trieszti lakosok.

nem egyszerû...

Trunks
Ez is igaz, de ennyi erõvel úgy is eladhatja, hogy mi átutaljuk neki. 😊 Honnan ismered amúgy ezt a srácot?

Amici di nessuno...

9csöves9
jogos,igazából ezen részérõl még nem is beszéltünk,csak én gondoltam,hogy így korrektebb.meg hát lehet olyan szituáció is,hogy megveszi nekünk saját pénzbõl,ok megvan minden fasza,aztán ott valaki késõbb felajánlja neki,hogy megveszi a duplájáért,mi meg hoppon maradunk...

Trunks
Én alapból megbíznék, meg 30 euró azért nem 160, még ha el is úszik, akkor sincs világ vége. Viszont nem egészen értem miért kéne elõre fizetnünk. Ha nem is megyünk el, akkor is el tudná másnak adni még akár többért is.

Amici di nessuno...

9csöves9
naaa frankó😄

írt a srác,hogy nem hétfõtõl,hanem mától árusítják ott a jegyeket és õ el is megy megvenni a sajátját és megtudakolja mi van ezekkel a 30 eurós jegyekkel.majd ír,hogy mi van.

levezetem szívesen 😄 belefér 😄

Ford Focus 2005-ös. Kombi, tiptop állapot 😄 szal autón nem múlik. Rajtam se... 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

9csöves9
hát levelezésen kívûl nem sok minden kapcsolatom volt vele,a keresztnevén kívûl nem tudok semmit...én is eléggé tartok a dologtól,de már az hasznos ha tud infókkal szolgálni,mert lehet,hogy nem is kell majd elõre megvenni a jegyeket.meglátjuk.

viszont elõfordulhat,hogy tesóm nem tud jönni és akkor a kocsi is ugrott,szóval bekéne akkor szervezni egy autós emberkét.Oli te nem vezetnéd le?😄

Rockynhooo
160 az rengeteg valóban. A 30 eurósra én nagyon szívesen beneveznék. Kérdés még annyi hogy te milyen kapcsolatban vagy ezzel a sráccal, személy szerint mennyire bízol meg benne? Én alapból bizalommal vagyok az emberek felé szóval részemrõl menne a dolog. Rajta vagyok az egész témán. Alapból már egymás felé bizalommal kell lennünk ha innen forumrol összeszedünk egy kocsira való embert mert ugye nem ismerjük egymást. Bízom benne hogy összejön ez az egész és még lesz hely nekem is 😊 Persze ha színtiszta Juventinokkal megtelik az autó akkor ne engem vigyetek de ha van egy fölös hely én jelentkezem 😊

9csöves9
na közben ügyködök Trieszten,levelezek egy olasz sráccal aki oda valósi és Juve drukker.hétfõn kezdik ott árusítani a jegyeket.a kanyarokba 30 euró,a többi helyre meg 160...állítása szerint a kanyarokba nehéz lesz jegyet szerezni,de a többi helyre még meccsnapon is lehet.írtam neki,hogy csak az olcsóbb jegyek érdekelnének,160 az rablás.majdnem annyiba volt a 3 napos Inter elleni túra.

kérdésem,hogy adott esetben ha tudna jegyet venni nekünk,akkor megbíznánk e benne így látatlanban és elutalnánk e a lóvét? én igen,ennyi kockázatot vállalni kell,de gondoljátok meg.

közben írtam a listicket.it-nek is,de basznak válaszolni.

Trunks
Én se élõben láttam, de sikerült úgy megnézni, hogy nem tudtam az eredményt. Nem tudtam Borriello góljánál sírjak-e vagy nevessek. Ha vki, akkor õ egyáltalán nem érdemelte meg. 17 meccs, 1 gól, de ennél még tragikusabb volt, amilyen játékot mutatott. Eddig a lövésig komolyan nem volt értékelhetõ megmozdulása. Nagyon-nagyon remélem, hogy Q visszatér a következõ meccsen. Mind1, megérdemelten húztuk be. A Cesena még a kaput se találta el. 😄

Pirlo viszont borzasztóan játszott. Remélem nem viseli meg, hogy a második 11-est hagyja ki zsinórban. Mezõnyben is szokatlanul sokat hibázott. A Cesena ellen úgy látszik mindig kamutizit kapunk. De legalább a fanyalgók örülhetnek, hogy nem rúgtuk be.

Amici di nessuno...

9csöves9
nem tudtam neten nézni és ki akartam húzni az ismétlésig,de eddig bírtam😊

BAJUUUUUSZ BAZMEG!!!!

3 gyõzelem kell!

forzajuve5
ez nehéz szülés volt

Forza Italia
baz közben vezet a milan is :S:S:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Zsolti9014
vezet már a Milan is.

Hajrá Magyarország!

Forza Italia
na az lenne szép ha Boriello góljával lenne 5 pontos elõnyünk 😄😄

Rockynhooo
na pont Boriello : DD de ott a vezetés. DP szabadja de kár hogy nem akadt be.

forzajuve5
sky hd stream:

http://www.streamhd.eu/channel2/

Trunks
Az, hogy az Inter az egyiket megkapta, az egy rohadt nagy vicc. Szerintem igen is jár, nyertünk 29-et, utólag elvettek kettõt. De elõbb nyerjük meg, aztán kezdhetünk filózni.

Nem örültem a ma délután látottaknak: a Novara nagy kedvvel játszva 2-1-re megverte a Laziót. Remélem ellenünk nem fognak ennyire hajtani. 😊 Meg ma a Cesena se.

Amici di nessuno...

szucsy89
Ja, hogy erre nincs szabály? Akkor mindjárt más, ezt nem tudtam... 😄
9csöves9
az Internek csak az egyiket ajándékozták oda a sok évi szenvedésükért😞

mint már írtam máskor is,minden klub annyi csillagot varrat a mezére amennyit akar.erre nincs szabály.

Fabio Capello
szerintem meg az a két bajnoki senkinek sem járna, de ne menjünk ebbe bele...

szucsy89
Már ne haragudjatok, de miért járna?

Elvettek kettõt, és az Internek adták, tehet õk is beszámítják a bajnoki címeik közé... ha most felrakjátok a 3. csillagot, akkor egyértelmûen ti is beszámítjátok, így mindkét csapat magáénak tudja az akkori bajnoki címet? kicsit azért vicces 😄

szerintem nem járna...
Zsolti9014
a csillagok 10 MEGNYERT bajnokság után járnak. Mi 29-et nyertünk meg, az hogy 2-t elvettek, az más kérdés. 😊

Jár a 3. csillag. Csak elõbb nyerjük meg!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Eddig 29 Scudettot szereztünk meg jogosan a pályán megküzdve értük

forzajuve5
azt egyébként lehet tudni, hogy Alex búcsúztatása az utolsó fordulóban vagy a kupadöntõben lesz?

szucsy89
Most a 30. bajnoki cím a 2 elvettel van? Vagy anélkül?