44078

ibogldrc.jpg

• wright
    Hát feltartott kézzel nem is szabad felmenni a pályára.Azért a 2-0 nem egy életbiztosítás a németeknek.Reménykedni kell.
  • Rockynhooo
    Persze egyetértek. De a te véleményed és csövesé között látom az igazságot. Ha nem az utóbbi két év egyik legrosszabb produkcióját mutatja a Juve akkor azért ennyire nem lett volna nagy a különbség. Bízzunk a jobb folytatásban. Ha a visszavágón az elején jönne egy gól akkor még akármi is lehetne. Az biztos, hogy nem úgy fognak az emberek az arénába beülni, hogy már úgyis kiestünk, és a játékosok is fix megpróbálják.
  • wright
    Én azt láttam hogy kis túlzással le lettünk focizva.Az utóbbi 2 évben ilyet nem igen láthattunk,mert nem találkoztunk ennyire erős csapattal.Az is kiderült milyen amikor az ellenfél ténylegesen folyamatosan le tud minket támadni.Nem biciklicselekkel,egyéni megoldásokkal vertek meg minket-hanem taktikailag,mentálisan,fizikálisan.Ez jelenti azt hogy mennyire le vagyunk maradva.Hangsúlyozom szerintem.Ettől függetlenül nem leszek elkeseredve ha kiesünk,de ebben kell jövőre szintet lépni a játékosoknak-keretet feltölteni,több variációs lehetőséget biztosítva Conte-nak,akinek szintén fejlődnie kell.
  • 9csöves9
    Lichti sárgáját szerintem is meg lehet fellebbezni, láttunk már ilyet. Egyszerűen nevetséges, hogy ilyenért sárgát lehet adni. Nagyon rossz bírói felfogás, hogy ha valaki elesik a 16oson belül az már vagy 11-es vagy műesés, nem ismernek köztes dolgot. Volt kontakt, kurva nagy lendülettel ment a svájci ilyenkor benne van hogy esés a vége.

Ha marad az eltiltás akkor pedig Cacerest kurva sürgősen játékra alkalmas állapotba kell hozni, mert Padoinnal ki se álljunk. Amúgy is én megpróbálnék egy taktika változtatást, vesztenivalónk nincs. Simán átállnék 4-3-3-ra, aztán lesz ami lesz.

Mondjuk egy ilyen tetszene: Buffon-Chiellini,Barzagli,Bonucci,Caceres-Pirlo,Pogba,Marchisio-Giovinco,Quagliarella,Vucinic.
  • 9csöves9
    Persze, nem ekkora a különbség, de azért van nem is kicsi. Tegnap az utóbbi 2 év leggyengébb produkcióját mutattuk, pont a legrosszabbkor. Ennél csak jobban tudunk játszani, remélem a visszavágón meg is mutatjuk.

Ahogy Csacsi is írta, tele volt a gatya és ez teljesen a tapasztalatlanság számlájára írható. Még a kezdő legmeghatározóbb játékosai sem játszottak kis túlzással még egyetlen meccset sem a BL ezen szakaszában. Ugyanez igaz Contéra is, ne felejtsük, hogy Heynckes már akkor BL-t nyert amikor ő még nagyban játszott.

Wright véleményét is adom, ebből hosszútávon csak profitálni tudunk és kell is.
  • Rockynhooo
    Azért nem mondanám, hogy ekkora a különbség európa elitje és a Juve között mint amit tegnap láttunk. A továbbjutásban már nem nagyon bízom olasz részről, de egy tisztességes, hajtós otthoni szereplésben igen. 180 percig tart a párharc, és remélem megmutatják a srácok, hogy nem olyan rossz az a Calcio!
  • wright
    Talán nem leszek félreérthető,de én valami pozitívumot is látok ebben a kegyetlen fos játékban.Megláttuk mi a mérce.Megláttuk hogy az olasz bajnokság mennyire gyenge.Simán lehet költeni egy nagyobb vagyont erre a csapatra.Abban reménykedem hogy fognak is....Tényleg nem lehet haragudni a srácokra-ennyit tudtak egy rangadó után lerakni az asztalra.BL rutin nulla,majd most szereznek a fájdalmasabb verzióból.Bírózni felesleges,pláne hogy minket szoktatnak otthon is!Ez a bayern nagyon jó,nem vágom fel az ereimet ha kiesünk.De egy tisztességes eredményben még bízok hazai pályán.
  • 9csöves9
    Bonu: "Ho 25 anni, quella col Bayern è stata la partita per me più importante giocata sin qui nella mia carriera a livello di club.

QUESTE PARTITE TE LE SOGNI DA BAMBINO, L'OBBIETTIVO È VINCERLE, PERCHÉ I SOGNI UNA VOLTA VISTI A PORTATA DI MANO VANNO REALIZZATI !

IO CI CREDO
    IO VOGLIO COMBATTERE
    IO VOGLIO VINCERE

FINO ALLA FINE
    FORZA JUVENTUS STADIUM
    FORZA TEAM JUVE

COMBATTIAMO !!!!!!!!!!!!!"

Bonucci fészbuk bejegyzése. Megemlít benne egy fontos dolgot, hogy ez volt élete eddigi legnagyobb mérkőzése amin pályára lépett. Ezzel így volt kb a keret 80%-a is, ezért nem nagyon tudom őket hibáztatni,pláne egy ilyen első perces szar gól után. tanulni kell belőle, a visszavágón meg kurvára odatenni magunkat.ennyi.
  • Breki33
    egy ilyen brutális szabálytalanság és sárga igen jelentősen különbözik

nem látványosabb hanem durva, sérülést okozható, lábra menő
    ilyenért több meccstől el kéne tiltani mint ahogy cambiassot is

emlékezzünk Krasic miért kapott többmeccses eltiltást.

Túldramatizálni?
    Nincs olyan, hogy kis les nagy les
  • Trunks
    Miért hülyeség a les? Ha a fél méteres les hülyeség, akkor hol húzod meg a határt? Ne legyen 2 méterrel előrébb? Akkor mi van, ha azon lóg túl pár centivel? Ha előrébb van a támadó a labdaelrúgás pillanatában bármely olyan testrészével, amellyel szabályos gólt tud szerezni (tehát pl. a karja nem számítana), akkor az szabálytalan. Nem ezzel van a baj, hanem hogy a partjelzők képtelenek megfelelő hatékonysággal megítélni az eseteket, a FIFA/UEFA pedig homokba dugja a fejét.

Mindjárt sikerül megmagyaráznod, hogy Chiellinit is ki kellett volna állítani, mert a jogtalan sárga után kaphatott volna egy másikat. Mivel a bíró az elsőnél tévedett, ezért inkább nem hasonlítanám össze azzal, hogy Ribéry hátulról szándékosan letalpalja Vidalt ott, ahol nincs is sípcsontvédő. Undorító, aljas megmozdulás volt. A legnagyobb férgek, mint Ibrahimovic szoktak ilyeneket.
  • DasIsFuck
    tehát az egyből piros és a két sárga utáni piros különbözik?
    mindkettőből kiállítás lesz.
    pl vidal meg megúszott egy olyan sárgát amit később pl mandzukic megkapott vagy chiellini sokszorta durvább könyökösért nem kapta meg a második sárgáját mint amiért kapta az elsőt.
    persze ribery becsúszása látványosabb volt így az ilyen "apróbb" részletek feledésbe merülnek, holott ugyan azt eredményeztet volna.

egy ilyen egységesen pocsék bírói ténykedés után nem túl szerencsés itt túldramatizálni az eggyik oldalra.
    illetve ha ez les gól volt akkor sem említhető egy kategóriába pl a barca meccsén szerzettel.

különben is mekkora baromság ez a les szabály, sose értettem mi értelme az ilyen pár centi méterrel előrébb áll és les szitunak.
    kb ugyan olyan mint a szögletek...
    vagy a feltartás, érdemes megnézni mikor a védők tartják fel a támadót és kézzel lábbal taszítják távolabb a labdától az szabályos, de ha a támadó egy minimálisat dolgozik a kezével,válával és elesik azt mindig.
    de a kezezés megitélése is ilyen kétes szituációkat eredményez.
  • Trunks
    Lichtsteiner eltiltását nem lehet megfellebezni? Hogy gondolta egyáltalán a bíró, hogy az sárgát ér? Belerohant a védő!

#38175: Chiellinit kiállítani elég erős lett volna. Az első "könyöklés", amiért a sárgát kapta, azért szabadot se kellett volna adni. Utána volt egy tényleges könyökös, azért kaphatott volna lapot, de ha ezek miatt állítják ki, az elég érdekes lett volna. Össze-vissza fújt a bíró. Az 5 sárga lap közül egyedül Luiz Gustavóé és Vidalé volt jogos, a többi nevetséges.
  • Effe88
    jaja ez nem korrekt kép
    de be lehetett fújni lesnek, puhl szerint is les volt
    a bíró nem volt a toppon
    riberynek is piros járt volna ez is igaz
    de minimum 2-vel jobbak voltunk nálatok, szerintem ezen nem lehet vitatkozni
    nem fikázásként, de megmondom őszintén többet vártam tőletek, legalább is itt a fórumon olyanokat írtatok, hogy azt hittem tényleg nagy dobásra készültök
    de kb. úgy fociztatok mint egy mainz
    mondjuk a visszavágón még bármi lehet, de szerintem 1 gólt minimum ott i fogunk tudni szerezni...
    ja a szurkolóitoknak meg piros pont, végig lehetett hallani a Juve,Juve rigmusokat
  • Forza Italia
    Még mindig nem tudom felfogni h mi történt tegnap. Gyakorlatilag ami az erősségünk abból buktunk meg. Ezeket a kapus kigurításokat nem értem. Minek erőltetjük ha nem megy?? Buffon 20 ból 15 öt kirúgott/eladott. A bayern csatáraihoz Chiellini,Bonuccsi,Barzagli hármas sajnos nagyon lassú. Peluso mit keres a csapatba??? A kp is nagy 0 volt. Pirlo rendre aladta a labdát amiből akár 3 at is kaphattunk volna. Vidal egy hülyeség miatt kipontozta magát. Marci mint ha pályán se lett volna. Akkor lendültünk bele kicsit mikor Vucsinics és Gio beállt.

Nagy hiba volt h megadták a második gólt, de nagyobb hiba volt szerintem h Ribery a pályán maradt egy ilyen belépő után. De ezeken felül akár 2-3 simán rúghatott volna a münchen. Ebben az idényben talán most játszottunk a legrosszabbul és céltalanul. Fogalmunk nem volt h miképp lehet megállítani ezeket a futóbolondokat. Itthon nehéz lesz Vidal és Lichsteiner nélkül de reménykedem még abban h sikerül valamit kitalálni.
  • Breki33
    azért ez nagyon nem egyenértékű

és egy jogtalan gól megadása meg cambiassoéhoz hasonló brutalitás figyelmen kívül hagyása ami több meccses eltiltást érdemelne elég nagy tévedések igenis számon kell kérni és akár utólag büntetni az ilyen szabálytalanságokat

egyébként a Conte nyilatkozat se így hangzott pontosan !
    http://juventusfc.hu/post.php?id=1245
  • DasIsFuck
    ahogy az eggyik juve védőt is könyöklés után két sárgával.
    sőt az elején vidal kaphatott volna sárgát, mert ugye később mandzukic kb ugyan olyan szabáyltalanságért kapott sárgát és akkor már ő se fejezhette volna be a meccset.

szóval felesleges ettől a bírótól számon kérni egy piros lapot mert olyan szarul vezette a mecccset.
  • Trunks
    Ez így van, csak nem így szól a szabály. Úgyhogy egyértelmű les volt.
  • Mor3llo
    Le a kalappal Conte előtt...
    „Tudtuk, hogy erős az ellenfelünk, ezt ma este láttuk is – mondta kollégája, Antonio Conte. – A Bayern a sorozat egyik esélyese, már tavaly is nyernie kellett volna. Fizikailag is erős, minőségi játékosai vannak, ma nem vehettük fel velük a harcot. A jobb csapat győzött, mondjuk meg őszintén, de láttuk azt a szintet, amelyet el kell érnünk. Láttuk, milyen messze vagyunk Európa topcsapataitól. Most hatalmas volt az iram, a párharcokban is rettenetesen jók voltak. Egyik játékosomra sem tudok haragudni, senkire sem tudok rámutatni, hogy nem adott volna bele mindent. A hatalmas nyomás, a letámadás miatt a fontos labdákat eladtuk vagy rossz irányba passzoltuk. A Bayern ma este kiváló volt, ezt el kell ismernünk, több góllal is nyerhetett volna. Csapatom 16 hónapja épül, nagy öröm, hogy idáig eljutottunk, az ellenfél anyagilag is sokkal előttünk jár, gondolkodás nélkül költekezhet. Tapasztaltunk, tanulunk, fejlődünk, kemény visszavágóra számítok. A második mérkőzésen bármi lehet, a futball tele van meglepetésekkel..."
  • szucsy89
    nézd már meg hol jár a labda, már Pirlon is túl van... az elrúgás pillanatát kell nézni, ettől függetlenül még lehetett les, nem láttam "normális" kameraállást az esetről
  • Breki33
    Itt már elrúgta, de egyértelmű les volt.

ribery meg egyből pirosat kellett volna kapjon, ha normális a bíró
    remélem utólag eltiltják ezért

• forzajuve5
  • 9csöves9
    nem a lábat kell nézni, hanem azt a testrészt amivel gólt lehet szerezni. belógott az egész felsőteste a fejével együtt, les volt.

amúgy nem oszt nem szoroz, 2 góllal jobb volt a Bayern, nagyon szarok voltunk. elképesztően csalódott vagyok, egyáltalán nem hiszek abban, hogy a visszavágón meg tudjuk ezt fordítani. szar hogy korán kaptuk a gólt, az meg még szarabb hogy két ilyen gólt, de sokkal jobbak voltak, mi meg irtózatosan szarok. nem érdemeltük volna meg az idegenbeli gólt. csalódás...
  • Grove4
    Szerintem meg les volt, de olyan mindegy. Ha nem az megy be, bemegy más. Engem inkább a sárgák basznak fel. Két alapemberünk is pihen emiatt, bár már nagy tétje úgy sincs.

Lényeg a lényeg, a jobb csapattól nem szégyen kikapni.
  • DasIsFuck
    nem volt les a védő belógott, szabad szemmel első lassítás után tisztán látható.
    a lába beljebb volt mint mandzukic
  • Mor3llo
    Azt a sárgát én sem értettem, egész egyszerűen volt egy kis kontakt, Lichsteiner meg már nem tudott megállni a lendületben...ez van, sajna
  • Csacsi
    Persze senki sem mondja, hogy ezen múlott. A két műesés sárga is egy vicc kategória volt. Nem volt 11-es Lichsteiner esete...de mégis mit kellett volna csinálnia? Megtolta beálltak elé..ő meg nekiesett. Semmi feldobás nem volt benne. A másik ugyanez.
  • Effe88
    igen az tényleg piros
    de ez a bíró egy szar volt
    össze vissza fújkált mindkét oldalra
    jobb bíráskodást érdemelt volna ez a meccs
  • Trunks
    Hozzáteszem nem ezek miatt kaptunk ki, hanem mert Heynckes megverte taktikailag Contét. Ezek miatt kaptunk ki két góllal.
  • Trunks
    Ja igen, a bíró meg elmehet a rohadt anyjába. Nyilvánvaló lesgól, Lichtsteiner sárgája totál nonszensz, Ribéry taposását csak ő nem látta. Vicc, hogy 2013-ban 20-30-nemtomhány kamera veszi a játékot, mindenki mindent lát, csak a 3 (mostmár 5) barom nem. Ja és a legröhelyesebb, hogy ezek után el se lehet majd tiltani. Pedig nem lenne mindegy.
  • Trunks
    Ennél idegesítőbbet... ha az első félidei helyzeteiből kettőt rúg a Bayern és úgy nyernek, azt mondom ok. De így, hogy egy esélytelen lövés a lehető legszerencsétlenebbül pattan rögtön a legelején és egy nyilvánvaló lesgólt rúgnak, áááá...

Sokkal hamarabb le kellett volna hozni Matrit, mert ilyen játéknál nem volt haszna. A második félidőt simán lehozhattuk volna jobbra. Vidalnak pedig két ilyen lövőhelyzetből illett volna egyet lőnie. Innen nem nagyon bízok a továbbjutásban, de 2-0-ra azért lehet otthon nyerni. Viszont nagyon gáz, hogy nem rúgtunk gólt idegenben.
  • Csacsi
    Kakis pelenkával nem lehet focizni, ez mindig is így volt.

Ribery meg egy undorító féreg. Simán ki lehetett volna állítani.
  • forzajuve5
    ilyenkor nehéz bármit is írni a csalódottság miatt. meccsről nem is nagyon akarok írni, azt látta mindenki.
    Uefa elmegy oda ahova gondolom. egy ekkora meccsre ilyen gyenge brigádot is csak ők tudnak küldeni.
    jövő héten a sárgák miatt egy ennél gyengébb kerettel kell kiállnunk.
    mivel soha nem adjuk fel, ezért azt mondom még így is bármi lehet (mindaddig amíg nem kapunk egy gólt)
  • forzajuve5
    végig így kellett volna játszani, nem csak a 70. perc után.

partjelző pedig beveheti
  • Trunks
    Imádom az összes rohadt gitegyletet. Tényleg ne legyen videobíró, így legalább nem áll pluszban 1 percet a játék. Gratulálok.
  • Trunks
    Én nem is nézem, hogy ne idegesítsem magam. :D Bognár és Puhl? OMG Szerintem 10 éve nem láttak Juve-meccset.
  • forzajuve5
    honnan szedi a sport tv ezt a rakás szerencsétlent a stúdióba. de komolyan, miért kell ez?
  • Trunks
    Az a baj, hogy a kp.-t nem tudjuk átjátszani, amikor sikerült, akkor rögtön veszélyesek voltunk. Marchisióhoz nem jut el a labda, Pirlót meg nagyon lefogják. Chiellini pedig sajnos túl lassú, ha lendületből viszik rá a labdát. Conténak ki kell vmit találnia, mert a védelmük sebezhető lenne. Matrit le kéne kapni, mert ha nem kap labdát, akkor nem túl hasznos. Helyette Giovinco és gyorsan eljuttatni a csatárokhoz a labdát?
  • Rockynhooo
    Ribery akkor viszi el a labdát amikor akarja. Aztán azok a keresztbe lövések meg életveszélyesek. De Robben is hasonló. Valami szín meg magabiztosság kell a második félidőre.
  • forzajuve5
    szépen kijött a vizsgadrukk ma :S
    amennyire nem volt szerencsénk az elején, annyira van egész meccsen.
    hihetetlen milyen kp-ja van németeknek.
    félidőben remélem sikerül felrázni srácokat. szerintem kellene Asa a szélre Pelus helyére védekezni.
    ezt a rengeteg pontatlanság nem tudom mi a fenéből adódik.
    labdakihozatalra valamit ki kell találni, mert ez így életveszély.
    jó lenne találni egy gólt, akkor talán még alakulgatna máshogy ez a meccs.
    spori eléggé velünk van azért.
    nézőtéren jók vagyunk. nagyon sokszor hallani Juve rigmusokat :)
  • forzajuve5
    ez szépen kezdődött :(