Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
ott sem

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

limperatore
a bl-ben ott lehet amúgy?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
nevetséges, inkább nem is írok semmit. külön poén, hogy végül csak az egyik meccs miatt kapja az eltiltást mert a másiknál már szerintük se kerek Carobbio dumája...

polgári bíróságra megy majd az ügy, de nem a Juventus perelne, hanem külön csak Conte,így nem szopatják meg a klubot

szerintem sem szabad új edzõ után nézni, egész héten továbbra is dolgozhatnak a srácok Contéval, a motiválással meg azt hiszem ezek után a meccseken nem lesz gond. most kibaszottul meg kell mutatni

limperatore
ranieri <#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
dehogy kell!!! jó lesz ez a Carrera-Conte páros. õk tették össze az idei keretet, õk készítették fel. ki a fene lenne alkalmas ezek után megkezdeni a szezont?

Trunks
Gazzetta.it fõoldal. Itt az egész cikk: http://www.gazzetta.it/Calcio/Calcio-Infetto/21-08-2012/sentenze-sconto-conte-lecce-non-ha-scampo-912330326630.shtml

Amici di nessuno...

Csacsi
Én még nem láttam sehol, ha ez igaz, akkor viszont Conténak fel kell állnia, bármennyire is szeretem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
15 millióért eladni nevetséges lett volna. 25 alatt nem adtam volna, egész egyszerûen azért, mert alig van a piacon használható szélsõhátvéd. Aki meg lenne, az vagy nem jönne hozzánk, vagy marha sokba kerül.

Amici di nessuno...

limperatore
conténak maradt a 10 hónap eltiltás, pedig az ügyvédje a világ 1ik leghíresebb és legjobb ügyvédje

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
15 millára???? ezek sem normálisak, az ilyen PénzeSGéP-eket kéne csúnyán lehúzni, ha már eladjuk (én nem adnám semmi pénzért).

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

9csöves9
Lichtsteiner visszautasította a psg-t, elmondása szerint rengeteg pénzt kapott volna, de vannak ennél fontosabb dolgok.a klub már rábólintott állítólag a 15 millás ajánlatukra

Trunks
Azért a tavalyi szezont elnézve én Vidalt marha nagy fogásnak tartom. De különben igazad van.

Pazzinit örülök, hogy megússzuk. Azért a 7 millió magában is elég necces lenne érte, de + még Cassano is, elég vicc.

Amici di nessuno...

forzajuve5
nekünk az utolsó reménysugár, hogy Llorente megy a citybe és így Dzeko igazolhatóvá válik.
mondjuk én személy szerint már nem hiszek csatár érkezésében. Marotta nem tudja összehozni, hogy külföldrõl vegyen jó játékost.

a héten még egy olyan koncepció is napvilágot látott, hogy eladjuk Forestet 15 millióért a PSG-nek és olcsón megvesszük Maicon-t a dögevõktõl

Zsolti9014
Úgy néz ki, hogy Pazzinit megússzuk. A Milan odaadja érte Cassanót, meg még 7 milliót. Azért ez igen durva így. 😊

Hajrá Magyarország!

Breki33
Zsolti9014
azért ez csúnya volt...

Hajrá Magyarország!

Csacsi
Én itt nézem.

VLC-vel tökéletes.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

9csöves9
itt adják élõben a bilbao meccs után

http://www.coolsport.tv/stream5.php

apropó Bilbao, nem nevezték Llorentét a meccsre pedig semmi baja nincs.valószínûleg õ marad az egyetlen jelölt, Agüero valószínûleg komolyan megsérült így Dzeko elég mozdíthatatlan.

Storari-Lucio,Marrone,Barzagli-De Ceglie,Padoin,Vidal,Pogba,Marchisio-Giovinco,Vucinic

érdekes kezdõ, raktam Asamoah gólra úgyhogy kapják be😄 reméljük nem sérül most meg senki

szucsy89
van valakinek link a meccshez???
Trunks
Szomorú ez a Conte-ügy meg hogy nem tudunk klasszis csatárt igazolni, de azért a nyár egyik legpozitívabb híre említésre se került: Marco "Amauri" Borriello visszatért a kölcsönszerzõdésébõl az AS Romához, miután nem éltünk az opciós jogunkkal.

Van Persie elmulasztását pedig ne sajnálja senki, 24 millió font egy 29 éves csatárért, akinek jövõre lejár a szerzõdése irreálisan magas. Jó csatár, de ha ehhez még hozzávesszük, hogy a tavalyi éve nagyon kifutott volt, és hogy Olaszország teljesen más, mint a PL, akkor nem is lehet kérdés, hogy ennyit nem ért. Jövõre kell szétnézni. Örülnék én Dzekónak is, de nem tartom reálisnak az érkezését. Pazzini pedig hatalmas alibi ember, az Interben is szar volt, akkor miért kéne nekünk? Megint egy marha kompromisszumos lépés lenne, miután mindenkirõl lecsúszunk.

Amici di nessuno...

Csacsi
Félig ingyen, valami 2 millió Eurós "nevelési" pénzt kellett fizetni, ha jól emlékszem.

szucsy89
Pogbát végül mennyiért vettétek? Ingyen?
9csöves9
én nem tudom elképzelni-.elég hülyén is venné ki magát, hogy amikor minden klappol akkor elengedik, amikor meg nem akkor meg visszahívják.

#36690: nyilván, ez csak egy alap az egyezkedéshez. ha Marotta rögtön 20 milliót ajánlana akkor az Athletic annál is magasabb árat kérne. az õ helyzete amúgy más mint Martinezé, lejár a szerzõdése jövõre.

tegnap megvolt a szokásos Villar Perosa-i móka, pózoltak egyet a srácok az új trófeákkal, a Juve A- Juve B összecsapás pedig 5-1 lett, de 8 perccel a vége elõtt félbe szakadt mert a szurkolók beszaladtak a pályára ereklyéket gyûjteni 😊 a meccs legüdébb színfoltja nálam Pogba volt, abból a buta fejébõl nem néznék ki ilyen okos játékot, nagyon jól osztogat. a hosszú labdái már már Pirlosak

Forza Italia
nálam is felmerült már. Nem elképzelhetetlen.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
csak nekem él az elmélet a fejemben, hogy Alex visszatér? 😊

-nincs még csapata
-nálunk nem osztották ki a 10-es mezt
-szinte minden héten ír egy cikket a weboldalára, hogy mennyire hiányzik neki minden
-Giginek is volt egy erre utaló nyilatkozata
-elég szarul állunk csatárügyileg
-Conte csak félig meddig van most, így kellenek a vezéregyéniségek akik összetartják a csapatot

WuFraZselic
nem hiszem, hogy a 16 milliós ajánlat elég lesz Llorentéért. pláne most, hogy a Bayernnek is ki kellett vásárolnia 40 misiért Martínezt, mert nem engedett az árából a Bilbao

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

forzajuve5
Elkann:

„Zeman? Az az érdekes, hogy Carrera egy meccs alatt többet nyert, mint Zeman egész pályafutása során. Ez a legjobb válasz neki!”

forzajuve5
ami elég nagy baj lenne. mármint Pazzini

9csöves9
na akkor a Van Persie ügy annyi, én azt mondom nem is baj, sokkal több érv volt a leigazolása ellen mint mellette.maradt Llorente és Dzeko, de egyik sem lesz olcsó és én valahogy már nem is hiszek abban, hogy valamelyik érkezni fog. végén lesz belõle egy Pazzini

Rockynhooo
Bocsánat az offért: Egyékbént csak CR is dísznek van ott a Barcasok mellett..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
nyilván... Sneijder mióta nem kapta meg nekem azóta semmit nem ér asszem még top3ba se került be a sok realos-barcás mögött
Grove4
+1

Az egész marketing és biznisz.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rockynhooo
<#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
jó de az aranylabda már rég nem ér semmit, ritkán kapja az aki tényleg megérdemelné

szucsy89
ja és kupa döntõ, asszem kupában is végig játszott
szucsy89
Nézd meg mit nyert Messi idén meg mit Pirlo és hogy... a Juvéban is a csapat vezére volt, ahol veretlenül nyerték a bajnokságot, az EB-n szintén vezér volt, ott pedig a döntõig vitte csapatát. Ha az olaszok nyerik az EB-t akkor sztem benne lett volna a top3-ban.

Messi meg egy kupát tud felmutatni meg gólkirályi címet.
limperatore
ez nem oltás te barom, de most egy messihez képest? az 1 másik dolog h bohócligában nyomja 😄

szucsy89
"meg hát nem is õ volt a legjobb"

nem is te lennél ha nem oltanál még egyet rajtuk 😄DDDD
limperatore
hát erre minden vagyonomat feltettem volna h nem fogja megkapni 😄

meg hát nem is õ volt a legjobb

forzajuve5
Pirlo 4. lett az aranylabda versenyben, így már biztosan nem kapja meg 😞

Zsolti9014
lassan az egész futballvilágban csalódni kell.

igazságtalanul vádolnak és büntetnek csapatokat, ráadásul a büntetések közel sem arányosak. máshol csõdbe mennek legendás klubok, és nem lehet õket megmenteni. néhány csapat aránytalanul nagy összegekért összevásárolja az összes épkézláb játékost, így a kevésbé tehetõs, de nagy hagyományokkal rendelkezõ kluboknak esélyük nincs pl. egy Verrattinál...
klubhûség szinte csak mutatóban létezik.
a pályán egyre inkább a színészkedésé a hangsúly

Szóval a fenébe...nem vagyok öreg, de néha úgy érzem, ez már nem az a játék, amibe belebolondultam...

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
szánalmas

Grove4
Stefano Palazzi megtámadta a Fegyelmi Bizottság elsõ fokon meghozott döntését, így Leonardo Bonucci és Simone Pepe újra a bíróságra járhat.

forzajuve5
napi pletyka:

Fernando Llorente bejelentette, hogy el szeretné hagyni a Bilbaot, így a Juventus egy lépéssel közelebb kerülhet a játékos leigazolásához. Úgy tûnik,hogy a Tottenham is csak erre várt, mivel máris bejelentkeztek a csatárért.

9csöves9
na csak behúztuk😊

láthatóan az afrikaiaknak nagyon nem tetszett, hogy most nem tolja õket a spori mint minden meccsen amióta visszajutottak. Fernandez a labdához nem ért, viszont Vucinichoz igen.nincs mirõl beszélni,attól függetlenül, hogy Mirko megcsúszott. Pandev nem bírt a cigány vérével, Zuniga meg minden egyes meccsén ámokfutást rendez. maximum Pandevé volt könnyû síppal befújva, dehát azt nem tudjuk mit mondott. gondolom nem egy Ady verset szavalt a partjelzõnek.

Asamoah hatalmas nagy király, ha a stílusa nem is, de az erõsségei mindenképp Davidsra emlékeztetnek, hatalmas erõsítés. lehet meg fog ragadni a balszélen, mert ezt a Marchisio-Pirlo-Vidal hármast így nem lehet megbontani.max akkor ha majd Principino elkezdi az alibis hónapjait.
a 3 védõs rendszer Lucioval nem fog menni, túl lassú hozzá, szerintem Chiellinivel azért nem lesz ezzel gond.túlságosan fel volt tolva a védelem, ez a Napoli ellen öngyilkosság. csatár mindenképpen kell(aki nem Pazzini), így lófaszra nem megyünk azzal, hogy 75-25 ide a labdabirtoklás.

jó lesz ez, és az elõszezonban nem is hátrány, hogy egy 120. perces necces meccset vívtunk. szerintem megérdemelt gyõzelem volt, a meccs nagy részében a mi akaratunk érvényesült.

Csacsi
Nah most kéne Conte, de hát a FIGC röhög a markában. Edzõt kell hozni, mert így nem fog menni.

Forza Italia
Luciot el kell felejteni, Bonucci is gyenge. Pozitívum Asamoah játéka. Egyenlõre gyengék vagyunk második félidõre nagy változás kell.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
mennem kell dolgozni. azért nem tudom nézni tovább.

ez a gól megint. nagyon kellene Chiellini oda hátra. most vissza kell állni 4 védõre mert így nem lesz jó

szucsy89
http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=105386&tid=283372&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327

itt tudod. szép volt a gól, sajnos tudtam én, hogy Asamoah jó igazolás lesz 😞
forzajuve5
nagyon szép 😄 kár hogy nem tudom nézni a 2. félidõt 😞