Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
ITT megnézhetõ a már nagyjából kialakult BL kalapok. nem merek tippelni. kifoghatunk egy papíron nagyon gyenge és egy nagyon erõs csoportot is. ezt majd még csütörtökig eldöntik az uefánál (ezt azért mondom mert nem hiszek a sorsolás tisztaságában)

Breki33
A svájci sport.ch-nak Marco Degennaro, az FC Sion sportigazgatója megerõsítette: tárgyalnak a szabadon igazolható Alessandro Del Piero szerzõdtetésérõl.

Degennaro és a Sion elnöke, Christian Constantin hétfõn Alessandro Del Piero testvérével, egyben játékosügynökével, Stefanóval tárgyaltak. A Juventus-legenda 48 óra gondolkodási idõt kért, szerdán dönt, hogy a Vanczák Vilmost is foglalkoztató svájci klubba igazol-e – amelyben lenne egy világbajnok társa, Gennaro Gattuso személyében.
Grove4
De szép gólt lõtt az Udine! 😊

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Nem tudjátok, hogy Del Piero könyve (Giochiamo ancora) kapható-e magyarul valahol?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Bayern nem vesz annyiért játékosokat szerintem. Meg amúgy se szabad elengedni õket.

Csatárt viszont attól tartok, nem fogunk venni. Jovetics õszintén szólva nem biztos, hogy jó választás lenne, nem kifejezetten befejezõcsatár. Persze nagyon jó játékos, de nem biztos, hogy õ kellene nekünk.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
A Tuttosport értesülései szerint az olasz bajnokságban szereplõ Juventus labdarúgócsapata elutasította a Bayern München 60 millió eurós ajánlatát Claudio Marchisióért és Arturo Vidalért.

ezt ki hiszi el? 😊

forzajuve5
mai hírek arról szólnak, hogy a Fio visszadobott egy 30 milliós Joveticért tett ajánlatot. fene se érti ezt már.
Llorente jönne szívesen, de hülye Bilbao szeretne nagy pénzt kaszálni belõle. nem fognak ha így folytatják.
Dzeko ügyletrõl pedig nincs semmi konkrétum

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
te fasz, attól hogy voltál 3 inter meccsen még ne szállj már el magadtól 😄DDD

majd eljön az idõ mikor én is kimegyek, idén terveztem, de ezt a csapatot inkább nem nézem meg élõben 😄
Azért ezen most felröhögtem<#taps>
limperatore
vigyétek el szücsyt had menjen már csóri gyerek 1 meccsre, de gyerekülést rakjatok a kocsiba 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Köszi szépen a felajánlást, most sajnos nem tudok menni. 😞

9csöves9
köszi! kocsival megyünk van egy helyünk is ha esetleg gondolod 😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Jó szórakozást és jó szurkolást! Haverom sajnos visszamondta így én sem megyek, bár lehet, hogy valamikor belevágok egyedül (veletek) még ebben a szezonban. 😊

9csöves9
eléggé takarékon pörögtünk, de azért a gyõzelem felõl nem volt kétségem. csatár mindenképp kell, viszont a baloldali mindenes kérdésében nem vagyok biztos. Asamoah kurva jó ott is, szerintem vele meg lehetne oldani, ha meg középre kell Asamoah akkor megoldja DC a baloldalt.

Giovinco sérülése nem komoly, Lucioé is jobb mint amit vártak, 1 hónap a legújabb hírek szerint

a héten remélhetõleg az Udinese játszik egy kemény meccset a Bragaval és akkor azért könnyebb dolgunk lesz náluk. ha minden jól megy akkor én is hozzá tudom tenni a magamét a helyszínen😊

Grove4
😄DDDDDDD

Csacsi
Senki nem szólt neki, hogy ez nem a Seria B 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
Zemanék égnek otthon! 😄DDDDDDDDDDDDD

Trunks
Remélem Giovinco sérülése nem komoly. Vidal pedig pocsékul lõtte a 11-est, azt hittem beveri, mint a Napoli ellen. Jobb is volt így. A 2. félidõ még tetszett is, Asamoah hatalmas vételnek tûnik.

Amici di nessuno...

forzajuve5
Lucio bokaszalag szakadás. több hónapot ki kell hagynia. én ezt a rossz hírek közé sorolnám. szarul játszott az elõszezonban, de azért a rutin mindenképpen mellette szólna a komolyabb tétmeccseken. így a variációs lehetõségeink is megfogyatkoztak

gercse
Jó meccs volt, az elsõ félidõben mondjuk kb. egy 50%-on pörgõ Juventust érzékeltem, de a másodikra megvolt a 80% is

Zsolti9014
Inkább az elõtte lévõ les miatt hõbörgött volna mindenki, ha belövi. De valahogy meg szoktam érezni, ha a kapusra meg a játékosra nézek, hogy kifogja-e a hálóõr. Most is így volt.

Egyébként a játékkal szerintem nem volt gond. Lichtsteinert meg aki ezek után el meri adni...

Hajrá Magyarország!

Federert is így hívom😊 nem kell komolyan venni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

forzajuve5
és nem papa

Csacsi
Még nem választott magának csapatot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Juvésok, végeredménybe hová ment Del Piero papa, visszavonult vagy melyik csapatnál tolja??

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grove4
Egy kicsit álmoskásak vagyunk, remélem javul majd a játékunk a második félidõre. Valahogy nem érvényesül a tavalyi rövid passzos kombinatív játék, de szerintem bedaráljuk majd a Parmat, csak az elsõ gólt kell meglõni nekik. Giovinco egyelõre gyenge és Pirlo sem brillírozik, Asamoah viszont nagyon jó.

Jó is, hogy nem lõtte be a büntetõt Vidal, mert mindenki azon hõbörgött volna (bár szerintem simán megadható volt).

Grove4
Palazzit szídják mint a bokrot 😄DDDDD

Grove4
Forza!!!! Mutassuk meg, hogy mi vagyunk a legnagyobbak!

forzajuve5
Del Piero nem,fog részt venni a Juventus Stadiumban megrendezendõ elsõ bajnoki fordulón, mert Bianconeri nem hívta meg az eseményre.

<#falbav><#falbav><#falbav>

forzajuve5
nyugi én sem látom, csak livescore-on tudom "nézni" mert dolgoznom kell 😞

Trunks
Azt érti vki, hogy miért mellõzi Conte ennyire Zieglert? Elég vékonynak tûnik ez a védelem így. Nem konkrétan erre a meccsre, hanem egész szezonra.

Amici di nessuno...

Trunks
Persze életemben elõször most kell esküvõre mennem, amikor Juve-meccs van. 😞 Viszont mindenképp látni akarom, úgyhogy azt hiszem marad az a megoldás, hogy másnap leszedem egészben és megnézem.

Amici di nessuno...

Breki33
Conte/Carrera kerete a Parma ellen:

Kapusok: Storari, Leali, Branescu

Védõk: Chiellini, Masi, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner

Középpályások: Pogba, Marchisio, Pirlo, Vidal, Asamoah, Marrone, Giaccherini, Padoin

Csatárok: Vucinic, Giovinco, Matri, Quagliarella, Boakye
Trunks
Nem tudom elképzelni, hogy ezek után ne történjen vmi ebben az ügyben. Conte mellett pedig teljes mellszélességgel kiállok. Megint lesz pluszmotiváció...

Amici di nessuno...

Fabio Capello
most megmondom neked, hogy ez az egész nem fog itt megállni, és elõ fognak kerülni újabb és újabb esetek, amire vizes lepedõt lehet majd húzni.

Valamiért az FA, az ügyészséggel karöltve úgy érzi, hogy itt az ideje egy kis boszorkányüldözést tartani... -.-"

forzajuve5
<#eljen>

Breki33
Breki33
forzajuve5
egy rohadt szót nem értek, de még így is nagyon átjön. kész vagyok...

azért remélem lesz legalább egy angol feliratos változata

9csöves9
Aki tudja nézze meg Conte tegnapi sajtótájékoztatóját,még az is aki nem vágja az olaszt.engem a hideg kirázott, ha 10 évre tiltották volna el akkor is várnék rá

SENZA DI TE NON ANDREMO LONTANO,
ANTONIO CONTE IL NOSTRO CAPITANO!

9csöves9
szerintem semmivel.amilyen pokol vár majd ott rá azon se csodálkoznék ha a meccs végén csak lefordulna a kispadról aztán zsákban vinnék el😄

Csacsi
Szeptember 30-án kiváncsi vagyok Zeman milyen hülyeséggel áll majd elõ, mikor kapnak Torinóban egy 3-ast tõlünk. 😄

Breki33
Breki33
gercse
<#eljen>

9csöves9
Andrea Agnelli közleménye

A Juventus elnöke a klub hivatalos honlapján megjelent közleményében fejti ki álláspontját a Contét és Alessiot sújtó ítélettel kapcsolatban.

"A Szövetségi Bíróság mai ítélete a legrosszabb forgatókönyv megvalósulását jelenti Antonio Conte számára, egy olyan ügyben, mely állítólag akkor történt, mikor még egy másik klub szolgálatában volt. Hónapokon keresztül hitetlenséggel tekintettem erre az ügyre, melyhez idõvel egyre nagyobb zavarodottság párosult, ugyanis az igazságszolgáltatás tevékenysége egyre inkább hasonlított egy boszorkányüldözésre. Öntsünk tiszta vizet a pohárba: egy "bûnbánó" ember ellentmondásos nyilatkozataiból és azoknak rendszeres megváltoztatásából kirobbant ügyben, mellyel az említett ember célja csak és kizárólag a személyes büntetésének enyhítése volt, jogi gyõzelmet arattunk a Novara-Siena mérkõzésen történt állítólagos bundázás elmulasztott jelentésével kapcsolatban, erre egy minden logikának ellentmondó döntés született, mely által az önkényesen kiszabott büntetés gyakorlatilag megduplázódott.

Lényegében, miután hónapokon keresztül hallgattuk Filippo Carobbio történeteit arról, hogy az edzõje egy technikai értekezleten az adott mérkõzés döntetlenre hozására szólította fel õket, ma Antonio Conte teljes ártatlanságát állapították meg az ügy ezen részében. Azonban a második vitatott mérkõzés mögé bújva (Albinoleffe - Siena), tekintet nélkül az igazságra, ugyanazt a büntetést szabták ki rá, mint elsõ fokon.

Hónapokon keresztül kellett hallgatnom különbözõ intézmények tagjait, megbecsült embereket, akik arra szólítottak fel, hogy bízzak az igazságszolgáltatási rendszerben, mely - bizonyíték hiányában - örömmel végzett elhamarkodott vizsgálatokat ésszerûtlen idõkereteken belül. Sorra mentek ügyrõl ügyre, vizsgálatról vizsgálatra, talán személyrõl személyre, vagy ami a legrosszabb, klubról klubra olyan civilizálatlan módszerekkel, melyeknek semmi helyük a demokráciában. De ez nem minden. Ez a rendszer kezdetben meglebegteti a vádalku lehetõségét, mint kiutat jelentene az egyének számára, hogy aztán minden alap nélkül visszautasítsa azt.

Szeretném megerõsíteni, hogy én és a Juventus teljes mértékben kiállunk Antonio Conte és Angelo Alessio mellett, akik egy olyan rendszer ellen kénytelenek küzdeni, amit alapjában véve kellene megreformálni. Bízom benne, hogy a C.O.N.I jogi szervei, akiknél mi azonnal fellebbezünk, képesek lesznek megoldani ezt a súlyos igazságtalanságot, mely jelentõs károkat okozott és okoz a klubnak is, ennek mértékét meg kell vizsgálnunk.

Ahogy már számos alkalommal kijelentettük, Antonio Conte a Juventus jelenlegi edzõje és az is marad. A klub az olasz Szuperkupa-diadal miatt még több irigységgel kénytelen szembenézni, melyek ismét Juventus-ellenes érzelmeket idéznek elõ, azonban a klub egyként fog megküzdeni az új kihívásokkal mind a bajnokságban, mind a Bajnokok-ligájában, mind az Olasz Kupában.

Bárki, aki azt gondolja, hogy az idei nyár jogi eseményei befolyásolni fogják a szezonunkat, jelentõs tévedésben él."

www.juventus.com

Zsolti9014
Undorító ez az egész "igazságszolgáltatás", meg már lassan a mai futball is. Hánynom kell tõle. Az igazi bûnösök meg ülnek a seggükön nyugodtan. Meg az egyenlõ mérce, mi? Az egyik csapat BL-t nyer, a másikat meg B-ligába küldik...
Aztán amikor éppen feltámadna, akkor megint megszopatják...

Hajrá Magyarország!

Trunks
Nem értem az egészet. Hogy lehet a bizonyítékok alapján ilyen ítéletet hozni? Kiperelném a szart is belõlük Conte helyében.

Új edzõ meg nonszensz. Conte kerete, hétközben megtartja az edzést, meccsre felül a lelátóra, még jobban is látja a dolgokat. 😊 Annyi, hogy az öltözõbe nem megy be. Szerintem így is jobb, mint szerezni vmi harmadrangú edzõt. Nem nagyon dúskál a piac jó munkanélküli edzõkben.

Amici di nessuno...

Grove4
Én sem keresnék új edzõt, mivel most megtaláltunk egy igazán jót. Oké, hogy a 10 hónap sok, de gondoljunk bele: hozunk egy új lutri edzõt pár nappal a rajt elõtt, egyrészt semmi garancia nincs a sikerére, másrészt ez Conte kerete, mégpedig, ha az új tréner befürdik, ott vagyunk ahol a part szakad, Contet nem lehetne visszahívni, megint ugyanott lennénk ahonnan elindultunk. Ki kell húzni ezt az egészet Conte nélkül és utána remélni, hogy nem baszogatják többet. A bajnokság meglehet erõbõl, a BL-ben, pedig a csoportból való továbbjutás nélküle is sikerülhet. Conte pedig menjen el a végsõkig.