44078
-
#38150 ezt nem hiszem el
-
#38149 FORZAAA!!!!! -
#38148 Nagyon remélem, hogy nem Vidal volt a téma! -
#38147 Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Matri, Quagliarella.
Elméletileg ofikálé. -
#38146 pláne,hogy a szélsőhátvédeik is kurva jók támadásban...nem lesz egyszerű, de nem tudom elképzelni, hogy olyan eredményt érjünk el amivel ne lenne esélyünk a visszavágón. a mai meccsel térhetünk vissza ténylegesen, szerintem nagyon oda fogják tenni magukat a srácok.
a mai nap folyamán volt egyébként egy Marotta-Agnelli-Rummenige-Hoeness randi egy étteremben, érdekes dolgokról cseveghettek. -
#38145 Nagyon meglepődnék, ha így állnánk fel elöl. A többi várható, bár Peluso szerepeltetését egy ilyen meccsen azért erősen megfontolnám. Egy kezén meg tudja számolni, hányszor játszott hasonló kaliberű csapat ellen, nemhogy ilyen téttel bíró meccsen játszani. Azon az oldalon sok múlhat. Remélem nem kerül át Ribéry vagy Robben arra a szélre. -
#38144 -
#38143 Fejlődés, Cambiassót legalább kiállították. :D
#38142: hú de örülnék neki. Mindenképp gólt kell rúgnunk idegenben, különben otthon piszkosul nehéz lesz. -
#38142 továbbra is az egyenlő bánásmódot alkalmazzák a szövetségnél...
tippem ma estére: 1-2 (Bonucci, Marci) :) -
#38141 valszeg Dante-Boateng lesz a kezdőnkben -
#38140 Remélem ma Q fog kezdeni. Akkor talán lesz esélyünk gólt szerezni. Meg nagyobb esélye van Dante és Van Buyten között mint Gionak vagy Vucsinicnek -
#38139 -
#38138 -
wright #38137 Hát,de bocsánatot kért :-D :-D :-D -
#38136 Cambiasso 1 meccses eltiltás az mi? El kellett volna törnie Seba lábának, hogy eltiltsák? csak úgy mellékesen a műesés anno 3 meccset ért... -
#38135 mind1 én egy 4-0át várok aztán majd úgyis csalódok:D
arsenal ellen is ez volt, én egy 5 gólos alázást vártam a csapattól erre impotens játékot kaptam:D -
#38134 Mondja itt nekem facebookon egy interes kis fanboy, hogy két 11-est nem adtak meg nekik! :DDDDDDDD -
#38133 Adler is jó kapus, ezeket Buffon is bekapta volna
de a védelem ja
nem mindegy, hogy chielini-barzagli vagy westerman-bruma:D:D
kp-nál meg pirlo-vidal vagy badelj-rincon
teljesen más lesz
szerintem 2-1 re nyerünk -
#38132 azért biztos furcsa lesz most ezek után a játékosaitoknak, hogy védelemmel meg kapussal találkoznak:D
#38131: biztos jól be lesznek gyakorolva de szerintem nem lesz sok szögletünk, középen fogjuk gyömöszölni a labdát. elég biztonsági taktika várható tőlünk, elképzelhető, hogy kipróbál Conte egy 1 csatáros felállást és megszállja a kp közepét egy Marchisio,Pirlo,Vidal,Pogba négyessel. -
#38131 2 gól 2 szögletből
ha Conténak van esze, szögletekre fog játszani:D
úgy simán agyonvertek minket:S:S
annyira nem tudunk szögleteket kivédekezni -
#38130 Ennek a felével is beérnénk a keddi meccsen:)
persze azt a 2 gólt lespórolhatná a juve:) -
#38129 a Bayern elég jól hangol:DD -
#38128 -
#38127 hányinger az egész csapatuk úgy ahogy van a rinyagép ragyástól kezdve eddig az embriófejű argentin retekig. nagyon örülök, sokkal jobbak voltunk. nagyon jól működik ez a csatárpáros, az egyiküknek mindenképp kezdenie kell kedden. Chiello és Barza meg okosan kisárgázta magát a Pescara ellen:) -
wright #38126 Ez a rühes faszakalap jellemzi az egész tetves inter értékrendjét....
A srácok pedig tartalékolva behúzták egy olasz középcsapat ellen a valaha rangadónak,manapság inkább felhozó meccsnek tartott mérkőzést -
#38125 Meggyőző teljesítmény volt. Jó lett volna a középpályásokat jobban pihentetni a BL-meccs előtt, de hát így jött ki a sorsolás. Ez a 2. számú csatárpáros pedig sokkal jobban működik, megint jók voltak. És sokkal hatékonyabbak. -
#38124 A mocskos kurva anyját ennek a faszszopó geci tahó Cambiassonak.
-
#38123 Már féltem, hogy nem jön Peluso. :D Fogjuk rá, hogy Conte pihenteti Asamoaht. -
#38122 Cassano a faszt reklamál? kibaszottul idegesítő egy pojáca! -
#38121 Azért ezt Matri is beb*szta! :) -
#38120 Hihetetlen bazzeg, megint a semmiből egyenlítenek, mint ősszel. -
#38119 Én most nem nagyon érzem, hogy bennük lenne. Annyi reményük van, hogy az egyik előrevágott labdát belövi Palacio vagy beszerencsétlenkednek egyet pontrúgás után. Mi pedig az elmúlt 10 meccsből 5-ön nem kaptunk gólt. Viszont ha lövünk még egyet, akkor az tuti elég lesz. -
#38118 Félek, Q ezt a meccset sem játssza végig! :S -
#38117 a félidő fele elment a kibaszott sztrímek keresgélésével, remélem a 2. félidő már zökkenőmentes lesz. nem szabad úgy ráülni az eredményre mint ősszel, benne van az Interben a gól. -
#38116 Azért viccesen néz ki ahogy 1-0ás hátrányban 10 emberrel védekeznek,:D -
#38115 Be kell verni nekik még egyet, és onnan nem lesz esélyük. Quagliarellát én a Bayern ellen is szívesen látnám, nagyon jól mozog. De úgyis Vucsinics-Seba(esetleg Matri) lesz. -
#38114 Perreirat nyugodtan ki lehetett volna itt állítani... -
#38113 Vááó. :D Szerintem Quagliarella a világ egyik legjobbja a szerzett gólok minősége/gólok mutatóban. :D 2 éve, amikor fél év alatt házi gólkirály lett is gyönyörű gólokat lőtt. -
#38112 Q :D Ez az ember hihetetlen:DDD -
#38111 Chiello helyett Marrone kezd, helyes.