Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
ekkora hibát gyerekek :S eddig sehol nem volt a napoli

9csöves9
gazzetta... egyre lejjebb adja ez a rózsaszín vécépapír

#36660: elcseréltük a harmadik számú kapusunkat, Carinit egy az egyben Cannavarora. utána persze Cannavarot a szezon legjobb hátvédjének választották😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
mi az hogy 8 Scudetti?

Grove4
Lucio :S

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
szucsy89
Az hogy is volt? 😄
9csöves9
hát igen, az a biznisz már egy körben mozog a piramisokkal,a Kennedy gyilkossággal meg Roswellel😄

limperatore
sok mindent nem értünk 😄 a cannavaro transzfert mai napig nem értem, kaptunk 1 csere kapust érte 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
én se értettem, még ha szarul is nyomta volna tavasszal ennyiért akkor is élnetek kellett volna az opcióval. ha összejön az okos biznisz, most nálunk nincs helye, de jövõre ki tudja már Pirlo mit fog nyújtani

limperatore
ja most olvastam, balfasz moratti én nemtom mit gondol ez az ember
poli egyik legjobb olasz középpályás lesz

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

9csöves9
még nem. ha összejön, akkor idén nem is csatlakozik a kerethez, marad egy évet a Doriánál

limperatore
most kajak megvettétek polit? mindjárt leszopom magam

forzajuve5
azért remélem Bonucci és Pepe indít egy szép pert amiért bemocskolták a nevüket

Zsolti9014
ez az egész balhé olyan nekem, mintha valakinek fájna, hogy megint ott vagyunk a helyünkön, és sikeresek vagyunk.

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
így akkor gondolom holnap már nem is lehet ott a padon....

9csöves9
Conte egyébként elküldte a két ügyvédet akit a klub rendelt ki neki még a tárgyalás elején(õk beszélték rá a vádalkura) és felfogadta az Olaszországban nagy hírnévnek örvendõ Giulia Bongiornot, õ fogja intézni a fellebbezést és az augusztus 20-án esedékes tárgyaláson õ védi majd Contét.

nõkkel meg ugye amúgy sem érdemes vitázni,szóval én bízok az enyhítésben...

9csöves9
egészen nevetséges. Conte marad amúgy az edzõ, már ha nem lett tele a töke az egésszel.

az milyen szar már, hogy a firkászok ezt is pontosan megírták már napokkal elõtte? csakúgy mint a calciopolinál...

forzajuve5
ezek a rohadékok úgysem enyhítenek

9csöves9
hivatalos, Conte 10 hónap,Bonucci és Pepe felmentve, Alessio 8 hónap,aug 20-ig fellebbezhetnek Contéék...

Trunks
Egyre nagyobb vicc ez az új falsopoli. Ha a végén mindenkit felmentenek, Contét pedig elmeszelik a bunda jelentésének elmulasztásáért, az már tényleg a hab lesz a tortán...

Melót nem tudom miért nem lehet eladni. A játéka nekem nálunk is tetszett, néha elgurult a gyógyszer, de hát ez benne van egy ilyen állatnál. Ahogy hallottam, a Galatánál se ment rosszul neki. Martínez már más tészta, már a leigazolásakor se értetettem, mit keres itt. Az Almíron-Amauri vonal legújabb gyöngyszeme...

Amici di nessuno...

9csöves9
Melo ismét kölcsönbe kerül a Galatához...egyszerûen eladásnál olyan rossz alkupozíciónk van évek óta, hogy az valami hihetetlen. nem lehet olyan játékosokból pénzt csinálni akikrõl a szomszéd Mariska néni is tudja, hogy nem kellenek a csapatnak. és akkor még van a nyakunkon egy 12 milliós Martinez akibõl szintén nem jön be majd semmi.

csatárfronton úgy néz ki megismétlõdik a tavalyi sztori, a nyár elején puffogtatott nevek nagy része már ki is esett a képbõl. Dzeko még tartja magát, RVP nagyon haloványan, most pedig a legújabb Llorente, de én valahogy nem látom benne a nagy jót.

szombaton szuperkupa döntõ, a digi közvetítése 13.55-tõl kezdõdik. az afrikaiak kémeket is küldtek a zártkapus edzésünkre, de hamar ki lettek baszva.

scomessopoli fronton most az van, hogy Bonucci és Pepe ellen ejtik a vádakat, mivel Masiello össze-vissza változtatta a vallomását és már nem tartják hiteles tanúnak.más meg nincs. kiderülhetne ez végre Carobbioról is, ugyanis õ is már az x. verzióval áll elõ.

forzajuve5
akkor rossz a forrás ahol néztem 😊

9csöves9
az nem Carobbio, hanem Galliani fia

forzajuve5
a középsõ emberünk pedig Carobbio. ezt csak most tudtam meg. akkor most errõl mit is gondoljunk?

Breki33
limperatore
lehet ezzel aláírta a 15 hónapot 😄

9csöves9
és akinek Conte ügyvédje már meg is mutatta a középsõ ujját 😄

9csöves9
Enzo is a pályán:o

tetszetõs egyébként, Asamoah-t figyelgetve nekem is eszembe jutott, múltkor hogy lehetne 3-5-2-ben balszélsõ.lendületes,tud támadni és védekezni is és jó a bal lába.

Breki33
forzajuve5
a fõügyész. õ kéri/kérte a büntetési tételeket az ügyben

szucsy89
õ ki?
9csöves9
hogy is nyilatkozott róla Conte februárban? "Voi siete la mafia del calcio..."

lehet,hogy emiatt van az egész...

közben itt egy blogban elég korrektül leírják a dolgokat, érdemes elolvasni. így egyben látva egészen hihetetlen, azt hinné az ember, hogy ez valami kibaszott hollywoodi kasszasiker forgatókönyve.

http://futballsznob.blog.hu/2012/08/03/az_egyetlen_forradalmar_864

Trunks
Szánalom, ami itt megy. Csak a Juve-meccsek miatt vettem meg a szutyok Digit, erre idén a meccseinknek sztem kb. a negyede volt a Digin, a többi a pluson, amiért persze megint pluszban kell fizetni. Ráadásul Egrit elég nehéz elviselni. Végülis örülök, mert így átszoktam a bet365 angol nyelvû streamjére, ami minõségben elfogadható, a kommentálás pedig magyar szemmel nézve kiugróan remek. Igazából így le is mondanám a Digit, de azért ott vannak a PL- és BL-meccsek+Wimbledon. Régi szép idõk, amikor minden a Sport1/2-n volt...

Amici di nessuno...

forzajuve5

(Palazzi a jobb oldalon...)

Grove4
Mármint a SportKlubon idióták a kommentátorok.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Igen, régebben volt, de most nincs, kérik is sokan fb-n, de nem hiszem, hogy visszateszik.

Jaja, így vagy marad stream (ott elég idióták a kommentátorok ...Világi Petya...úristen, bár õ nem hiszem, hogy ott van még, Léderer viszont tuti), vagy fateromnál fogom a TV-n. Neki van.

limperatore
hát letöltöttem a digi honlapjáról 1 excel fájlt és ott írták de vmi 2010es most nézem, az fasza mert akkor nekem sincs 😄

bár inkább 1 olasz stream mint azok a gyökér kommentátorok

Grove4

limperatore
amúgy benne van a legnagyobb csomagban

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Grove4
Dejó, hogy ez a retek sportklub vette meg a közvetítések jogait! Direkt azért köttettem be a DIGI-t, hogy tudjam nézni ezt a szaros Serie A-t, erre 3 év után odadobják a SK-nak, ami persze nincs a Digi kínálatában! :@@@@@@@@@@

9csöves9
hát ez engem is.lehet, hogy a törökök kérése volt, hogy játsszon ezen a két felkészülési meccsen. sok sikert neki, sajnálom kicsit mert nagyon jól indult.a Bologna elleni mûesés és 3 meccses eltiltás(azóta se volt ilyen a ligában természetesen meg elõtte se) törte szerintem ketté a játékát, onnantól lejtõ volt.

egyértelmû, hogy most a klub várja még az eladásokat, ha végre elmegy Melo is (meg Jaki,Pazienza) akkor felgyorsulnak a dolgok Armero és A csatár kapcsán

forzajuve5
az igen. ez most nagyon meglepett

A Fenerbahçe csapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy 7 millió euróért szerzõdtette a Juve szélsõjét, Milo¹ Krasiæ-ot.

Mor3llo
<#idiota><#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

limperatore
ott bombázás lenne 😄😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
és ha adott esetben zsidók szeretnének pénzt csinálni a csapatodból annak is örülnél? vagy ott már nem számítana a siker, meg a jó csapat? harakiri lenne?😄

limperatore
pénzt akarnak csinálni a csapatból, amihez folyamatos siker kell meg reklámok, jó csapatot akarnak építeni, ennek örülök igen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
nem buták egyáltalán, épp ez lesz a bajotok. megvesznek titeket kilóra és te még örülsz is neki😊

limperatore
lehet poénkodni kínával, ott van a legtöbb pénz a világon nemhiszem h buták lennének 😊