Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Revans 2008 miatt 😊 😛

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Oziris666
Na persze😛

9csöves9
<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
Jobb lenne Trezt visszahozni simán termelne annyit mint a mostani csatáraink.
gercse
Susmus <#idiota>
Reméljük, majd kiderül, mindenesetre Contéban bízom, ha Bendtnerben nem teljesen én sem 😊

Fabio Capello
Szerintem teljesen rendben lesz ez a csoport, nincs miért aggódnunk.

9csöves9
én is ezt mondogatom magamban, de nem nagyon hiszek benne😊

inkább abban bízok, hogy ott Monacoban azért ment valami susmus Marottáék és a Citysek között...

Grove4
Van egy olyan érzésem, hogy a Chelsea-t elverjük oda vissza, ahogy a dán csapatot is, egyedül Donyeck lesz necces, otthon azt mondom gyõzünk, idegenben iksz lesz szerintem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
Igen, sima csoportnak azért nem mondható, szenvedõsre is sikerülhet, ha a Donyeck kersztbetesz, de a BL az BL, sima csoport nincs.

9csöves9
én is elégedett vagyok, de azért Donyeckben is meg fogunk szenvedni magunkat ismerve. biztos voltam benne,hogy a D-be kerülünk😊

gercse
Egyébként Vucinic sem szerepelt olyan rosszul mint gondoltuk volna, hátha Bendtner sem lesz akkora csalódás, én bízom benne.

gercse
Jó csoport 😊
Jobb mint a D 😄

Azthiszem a sorsolás kedvezõen alakult.Chelsea ellen lemérjük mennyi az annyi aztán szépen továbbjutunk.
Grove4
Chelsea Shaktar, el lehet tenni bármelyiket.

Fabio Capello
Fuhh, Real-MC -t nem kaptuk meg, hálistennek.

szerk: Chelsea - Doneck lett belõle, szerintem jól jártunk.

Forza Italia
hát épp ezaz balfasz a vezetõség. Dzeko vagy Cavani simán megérné a befektetést erre a két ballábas Bentner kell.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

szucsy89
húúú de örülök, hogy nem nálunk kötött ki, van épp elég bajunk enélkül is 😄D

azért vicces, ti is hogy nyomjátok... tavaly rossiról meg agueroról voltak hírek, aztán lett belõle vucinic meg borriello, idén cavani és rvp, és lett bendtner 😄 bár ti szerintem még meg is tudnátok ezeket fizetni, nemtom mit balfaszkodik a vezetõségetek..
Fabio Capello
alacsonyabb fizetést mint az eddig felmerült jelölteknél <#idiota>

limperatore
ez a bendtner 1 fasz, 1 balek, mit látnak benne? 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
egyelõre csak annyira hivatalos mint Berbatov

Forza Italia
1 évre kölcsönbe érkezik opciós joggal ami maradás esetén 6m-ba kerül. Állítólag évi másfelet kap. 😞😞😞

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
hivatalos: Bentner a miénk

9csöves9
...vagy ha nem sikerül top játékost hozni, akkor legalább a tehetségeket ne basszuk el. a mostani nevek hallatán hálát adnék az égnek ha Immobile lenne az 5. csatárunk

#36792: most melegítik a gólyókat😄

forzajuve5
Marotta és Agnelli utazott el a mai sorsolásra a Tutto szerint. elõtte még lepacsiznak Platinivel. megbeszélik kik legyenek az ellenfeleink 😛

forzajuve5
csodálatos. Bendtner bazzmeg. miért??? ekkora senkiházira még egy centet sem lenne érdemes pazarolni. remélem nem jön össze az üzlet.
jó lenne lassan egy olyan sportigazgató után nézni akinek van külföldön is tekintélye és tud hozni top játékost is.

Kaplan
Én azért örülnék Bendtnernek, nem rossz csatár õ egyáltalán csak egy kicsit meg kellene fegyelmezni. Majd Conte állkapcson vágja néha aztán lõdözni fogja a gólokat. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
istenem ebbõl Bendtner lesz...bár tegnap már Berbatov is tutinak tûnt, úgyhogy még reménykedek. komolyan nem értem mit látnak a gyerekben

Forza Italia
na ne basszanak agyon karóval h Bentner lesz a sztárcsatár igazolás.....

Állítólag már olaszországba van és tárgyalnak a Juvéval. Egyre közelebb a megállapodás.

Pazienza pedig kb 500k ért a Bolognába igazolt

szucsy89
Berbatov a Fulhamé, hivatalos.
Grove4
Én még azért titkon bízom Berbában, vagy ha nem jön, akkor tegyünk Drogba elé egy szerzõdést, és adjunk neki 4-5 millás fizut 1-2 évre.

Bendtner kb. Balotelli szint, csak annyi, hogy Balo tud focizni. Viselkedésük ugyanaz kb.

9csöves9
adom. ezt a kis buzi dánt amúgy is kicsontozná Conte az elsõ hülyesége után, nem tudom elképzelni hogy az õ ötlete lenne.de szerintem már Berbatov is Marotta magánakciója volt

Grove4
Nevetséges, én is most olvastam. Amúgy jó nagy futballkurva lehet ez a Berbatov, ha igazak a hírek.

Amúgy ha már itt tartunk, inkább Boriello, mint Bendtner.

9csöves9
nah úgy néz ki Berbatov se lesz ebbõl😄 következõ név Bendtner, innen már csak egy lépés Boriello...

Forza Italia
adja az isten h idejöjjön

limperatore
damiao ügynöke azt mondta h vmi olasz csapattal tárgyalnak, milannal nincs eu-s hely, nálunk nincs pénz, lehet veletek
bár ennek kurvára nem örülnék

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
hát-hát, kicsit húzom a szám, de megfogadtam, hogy nem fogom 😊

Van Persietõl eljutni Berbatovig azért nem rossz.kicsit a dolgok mögé nézve: az RVP,Dzeko,Llorente,Jovetic négyes volt szerintem komolyan terítéken, utólag látjuk, hogy a holland fizetése esélytelen kategória,több mint kétszer annyit keresett volna mint Gigi. Dzekot nem adja el a City míg nem igazolnak egy csatárt, a baszk elnökkel nem lehet üzletelni, Della Valle meg nyilván nem szeretné ha a szurkolói a felgyújtott város fõterén akasztanák fel.

Berbatovról soha nem voltam jó véleménnyel,emlékszem egyszer egy Juvés haverom már felvetette, hogy õ kell nekünk én persze lehordtam minden szarnak.erre pár óra múlva vágott egy ötöst a Blackburnnek...a kiscsapatok lemészárolására igen jó lehet, viszont a BL-ben egy komoly ellenfél ellen szerintem már kevés. meglátjuk, megelõlegezem neki a bizalmam😊

könnyen lehetett volna ez egy 10/10-es mercato, de így azért van némi rossz szájíz...

Berbatov:4,5 milla 2 év alatt a MU-nak.1.8 fizu 2 évre+bónuszok.Ennyiért megérte és elvileg lóvé is maradt a 'sztárcsatár'-ra 😊
Breki33
A Juventus és a Manchester United jelenleg is tárgyalnak Berbatov leigazolásáról azon belül is a fizetési feltételekrõl. Ha sikerül megtalálni a megállapodást és a fizetés módját akkor a Bolgár csatár nem megy a Fiorentinához. Ha nem sikerül megállapodni akkor Fiorentina vagy Fulham lehet a végállomás.
Trunks
Armero legalább kegyetlenül bevágta a 11-est. A durva az volt, hogy egy bragáson és Maicosuelen kívül mindenki úgy lõtte a tizit, hogy esélye se volt a kapusoknak. Sajnáltam az Udinesét, szimpatikus kis csapat.

Amici di nessuno...

Breki33
ja két hetes persze <#pias> 29-21 az két hét világos 😛
ez a nyitófordulóban volt ........

a csaj meg szegény inkább már sírt a végén
limperatore
ez az egész poén volt, csaj is röhögött.. meg már 2 hetes kb 😄

Grove4
Harmadik számúnak. Storari a második számú.

Fabio Capello
Leigazoltuk Rubinhot, ingyé.

Gondolom második számú kapusnak.

forzajuve5
ezt még a kapus se hitte el elsõre. mármint az orra bukást. kész 😄 ilyen csúnyán a földbe rúgni.

#36771: itt azért el tudom képzelni, hogy a nõ a csapat hivatalos fotósa és ismerik egymást. aztán persze az is elõfordulhat, hogy tényleg kellett volna neki a fényképezõ amit aztán egy láda banánra cserélt volna

Breki33
internevelés se lett sokkal okosabb az EB után

A játékosokat fotózó riporternõ kezébõl egyszerûen megpróbálta kicsavarni a kamerát, majd lecibálta a napellenzõt az objektívrõl és elment vele.

Breki33

nem járt jobban Pablo Armero sem. A kolumbiai légiós az elsõ félidõben még szép fejessel szerzett vezetést csapatának, a folytatásban viszont több ziccert is elrontott, az egyik ilyen alkalommal például a lövés pillanatában egyszerûen orra bukott.

Trunks
Néztem a 11-eseket, tragédia amit a kis néger gyerek mûvelt. Annak, aki nem látta: gyerek odaállt hót flegmán, alábökött a labdának, de semmi dinamika nem volt a mozgásában, a kapus pedig állva maradt és megfogta.

Amici di nessuno...

Forza Italia
Olasz lapok szerint közel állunk Drogba megszerzéséhez.

9csöves9
adná 😄

na a tegnapi Udinese meccs a hétvége szempontjából a legjobban alakult, elfáradtak mint a szar ráadásul mentálisan is összerogytak az biztos. most az van, hogy 2 olasz csapat van a BL-ben, egy szétcseszett Milan, meg a szövetséggel hadakozó Juventus. kíváncsi vagyok mérlegelik e ezt az okosok ott fent😊

beadták egyébként a fellebbezést a Tnashoz, amelyben azt is kérik, hogy amíg nincs jogerõs ítélet, addig függesszék fel az eltiltást...

limperatore
egy barca,city,juve,dortmund jó lenne nem? 😄