44078

ibogldrc.jpg

• forzajuve5
    igen, mert a nápolyi cigányokat akarják 2. helyre idén (eredetileg bajnokot akartak belőlük csinálni, de az nem fog összejönni :) )
  • Breki33
    A Bayern elleni keret:

1 Buffon
    3 Chiellini
    4 Caceres
    6 Pogba
    8 Marchisio
    9 Vucinic
    11 De Ceglie
    13 Peluso
    15 Barzagli
    19 Bonucci
    20 Padoin
    21 Pirlo
    22 Asamoah
    24 Giaccherini
    27 Quagliarella
    30 Storari
    32 Matri
    33 Isla
    34 Rubinho
  • Grove4
    Igen, az más kérdés, hogy a 3 meccs alapból vicc!
  • Trunks
    Most komolyan azért tiltják el 3 meccsre, mert beszólt egyet az egyik partjelzőnek? Vicc az egész olasz szövetség.
  • Grove4
    Fellebbezett a Milan, van egy olyan érzésem, hogy ellenünk játszhat majd, bár 3 meccsről 1 meccsre csökkenteni, meredek lenne. :)
  • 9csöves9
    na úgy néz ki megúszunk egy zárt kaput, Butatelli nem játszhat ellenünk :(
  • Lacee86
    Ez bukik, ha nem fecskét fesz fel. :D
  • Grove4
    Nem tudom, azt mondta, hogy egy magyar "fansiteról" rendelte, majd megkérdezem, hogy pontosan honnan.

köszi szépen forzajuve5
  • Fabio Capello
    Uhh, de jól néz ki, hivatalos shopban rendelhető vajon?
  • forzajuve5
    Boldog Születésnapot! :)
  • Grove4
    Köszi skacok! :)
  • szucsy89
    BSZ! :D
  • Effe88
    Boldog szülinapot!
  • Grove4
    Ott még nem tartunk! :D Egyébként egy Deák Ferencet hiányoltam is belőle, szóvá is tettem neki! :DDDDD

Köszi szépen! :)
  • Csacsi
    jah és Boldog Szülinapot.. :)
  • Csacsi
    Vedd el.... :)
  • Grove4

Kaptam egy ilyet barátnőmtől szülinapomra! :$
    Tavaly meg egy Juves korsót kaptam! :)
  • eddie
    Egyetértek! Öröm nézni őket!
  • Trunks
    Szerintem is kezdjen szerdán. Amit nem értek, hogy Conte most mégis kit akar kezdetni a Bayern ellen? Valszeg Vucsinicset, de akkor miért játszott annyit a Pescara ellen? Jó lenne, ha vmi váratlannal rukkolna elő, teszem azt 4-4-2 vagy akár 4-3-3.
  • 9csöves9
    legszebb álmaimban sem gondoltam, hogy ennyire szánalmasan nevetséges intert látok idén. annyit nevetek, ne hagyjátok abba légyszi:D
  • Count Adyn
    :ASDDSD
  • 9csöves9
    a meccs után Conte is azt mondta, hogy szar volt, gondoljon bele mi lenne ha rendesen odatenné magát.

én se ájultam el tőle, de a München ellen mindenképp kezdenie kell.
  • LasCar16
  • Trunks
    Miért is nem?
  • Lacee86
    Rosszul hitte...
  • Count Adyn
    Szerintem azt hitte nem kap sárgát ha nem a felsőt veszi le:D
  • Lacee86
    Ezt mondjuk nem értem, miért kell a gatyáját levenni. Kicsit beteges...
  • Lacee86
    Aki lő 2 gólt, az nem játszhat tragikusan...
  • Count Adyn
    NST ről komment:D
    "Ketten mennek a labdáért. Egyik futva, másik Vucinic."
  • Laccyka93
    Azt mondjuk láttam, hogy akkor írtad, csak gondoltam reagálok rá, hogy végül cak rúgott két gólt. Mondjuk szerintem előtte sem játszott rosszul, de gondolom nem jutunk sosem teljes egyetértésre, mert én kedvelem Vucinicet. Van egy olyan érzésem, hogy te nem:DD
  • Trunks
    1. még 0-0-nál írtam
    2. a meccs végeztével is így gondolom. Azért hadd ne éltessem, mert sikerült belőnie a 11-est, a második gól meg egy szép megmozdulás volt, elismerem, de ez még nem teszi semmissé a flegma önző játékát, amit végig mutatott.
  • Laccyka93
    Nem mondom, hogy nagyon jól játszott, de a tragikus jelzőt kissé erősnek érzem. Jól osztogatott szerintem, Vidalnak is adott egy "gól"passzt, ami csak a chilei miatt nem lett ténylegesen gólpassz. Ennyi erővel Giacc is tragikus volt, mert kihagyott ötszáz helyzetet...
    Az is lehet, ha nincs a második Vuci gól, akkor remizünk... Többiek nem rúgtak gólt, ő meg igen. Lehet nem ugyanazt a meccset néztük. Tény, hogy hibázott ő is, de tragikusnak semmiképpen sem nevezném a játékát.

Amúgy abban igazad van, hogy a jó teljesítmény és a gól nem ugyanaz, de Vucit úgyis mindig mindenki savazza. Ha nem rúg gólt azért, ha meg igen, akkor azért. Én se vagyok mindig elégedett vele, de nélküle nem nagyon van érdemi támadójátékunk. Még maximum Q tud váratlant húzni. De Matri úgy bánik a labdával mint Chiellini, Gio meg.... tudjuk...
  • Trunks
    Mi volt ez a gólöröm már? Legalább megtudtuk, hogy nem csak mezlevételért jár a sárga. :D
  • Count Adyn
    Kiakasztó ez az ember, már éppen kezdtem emlegetni a felmenőit hogy cseréljék már le a vérbe ezt a flegma köcsögöt, aztán csak miatta nyerünk:D
  • Trunks
    Igen, attól még tragikusan játszott. Az 57. percben rálőtte éles szögből, amikor benn három ember várt arra, hogy az üres kapuba bepasszolhassa. Ez jól példázta a mutatott teljesítményét. Mezőnyben is gyenge volt. Persze a 11-est szépen belőtte, utána pedig villant egyet. Ettől még nem játszott jól. Úgy látom a legtöbb ember még mindig nem tudja különválasztani a jó teljesítményt és a szerzett gólok számát.
  • Laccyka93
    Csak lőtt két gólt..
  • Trunks
    Vucsinics ma is tragédia.
  • Rockynhooo
  • Trunks
    Nagyon jó, mondd el még tizennégyszer. Puhl Sanyira meg hallgass továbbra is, nagyon jókat mond!
  • Effe88
    Szerintem a visszavágón az lesz a kulcs, hogy ki szerzi az első gólt. Ha megint kapunk egy gyors gólt mint az Arsenal ellen, akkor szerintem kiesünk.Ebben egyetérthetünk vagy itt is fikázódni kell?:)

Egyébként meg van egy olyan érzésem, hogy tök mindegy ki jut tovább, úgy is a real nyeri az idei kiírást.:/ (Nekem ez a megérzésem, nem kell vele egyetérteni.)
    Lemerném fogadni, hogy az elődöntőben a bvb/malagát kapják és bejutnak a döntőbe ott meg megfogják nyerni:S:
    Murinnyó 3. csapatával is BL-t fog nyerni. Valahogy ezt érzem:S:S