Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Reméljük, majd kiderül, mindenesetre Contéban bízom, ha Bendtnerben nem teljesen én sem 😊
inkább abban bízok, hogy ott Monacoban azért ment valami susmus Marottáék és a Citysek között...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
szerk: Chelsea - Doneck lett belõle, szerintem jól jártunk.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
azért vicces, ti is hogy nyomjátok... tavaly rossiról meg agueroról voltak hírek, aztán lett belõle vucinic meg borriello, idén cavani és rvp, és lett bendtner 😄 bár ti szerintem még meg is tudnátok ezeket fizetni, nemtom mit balfaszkodik a vezetõségetek..
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
#36792: most melegítik a gólyókat😄
jó lenne lassan egy olyan sportigazgató után nézni akinek van külföldön is tekintélye és tud hozni top játékost is.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Állítólag már olaszországba van és tárgyalnak a Juvéval. Egyre közelebb a megállapodás.
Pazienza pedig kb 500k ért a Bolognába igazolt
Bendtner kb. Balotelli szint, csak annyi, hogy Balo tud focizni. Viselkedésük ugyanaz kb.
Amúgy ha már itt tartunk, inkább Boriello, mint Bendtner.
bár ennek kurvára nem örülnék
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Van Persietõl eljutni Berbatovig azért nem rossz.kicsit a dolgok mögé nézve: az RVP,Dzeko,Llorente,Jovetic négyes volt szerintem komolyan terítéken, utólag látjuk, hogy a holland fizetése esélytelen kategória,több mint kétszer annyit keresett volna mint Gigi. Dzekot nem adja el a City míg nem igazolnak egy csatárt, a baszk elnökkel nem lehet üzletelni, Della Valle meg nyilván nem szeretné ha a szurkolói a felgyújtott város fõterén akasztanák fel.
Berbatovról soha nem voltam jó véleménnyel,emlékszem egyszer egy Juvés haverom már felvetette, hogy õ kell nekünk én persze lehordtam minden szarnak.erre pár óra múlva vágott egy ötöst a Blackburnnek...a kiscsapatok lemészárolására igen jó lehet, viszont a BL-ben egy komoly ellenfél ellen szerintem már kevés. meglátjuk, megelõlegezem neki a bizalmam😊
könnyen lehetett volna ez egy 10/10-es mercato, de így azért van némi rossz szájíz...
Amici di nessuno...
ez a nyitófordulóban volt ........
a csaj meg szegény inkább már sírt a végén
#36771: itt azért el tudom képzelni, hogy a nõ a csapat hivatalos fotósa és ismerik egymást. aztán persze az is elõfordulhat, hogy tényleg kellett volna neki a fényképezõ amit aztán egy láda banánra cserélt volna
A játékosokat fotózó riporternõ kezébõl egyszerûen megpróbálta kicsavarni a kamerát, majd lecibálta a napellenzõt az objektívrõl és elment vele.
nem járt jobban Pablo Armero sem. A kolumbiai légiós az elsõ félidõben még szép fejessel szerzett vezetést csapatának, a folytatásban viszont több ziccert is elrontott, az egyik ilyen alkalommal például a lövés pillanatában egyszerûen orra bukott.

Amici di nessuno...
na a tegnapi Udinese meccs a hétvége szempontjából a legjobban alakult, elfáradtak mint a szar ráadásul mentálisan is összerogytak az biztos. most az van, hogy 2 olasz csapat van a BL-ben, egy szétcseszett Milan, meg a szövetséggel hadakozó Juventus. kíváncsi vagyok mérlegelik e ezt az okosok ott fent😊
beadták egyébként a fellebbezést a Tnashoz, amelyben azt is kérik, hogy amíg nincs jogerõs ítélet, addig függesszék fel az eltiltást...