Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
azért van még pár forduló...
(ne'adj Isten lesérül Vidal vagy Chiello, akkor azért vakarhatjuk a fejünket)

Csacsi
Úgy néz ki idén maximum a Napolival fogunk küzdeni a bajnoki címért.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
lesz következõ edzés is 😄

amúgy 11-11 ellen lehet más lett volna, de a gyõzelem akkor is meglett volna sztem

Ez nem az edzés volt? xd
gercse
Hát egyszer azért elaludt a védelem, de legalább lesz miért dolgozni edzésen, kell a motiváció 😊

Jó kis langyos gyõzelem volt

Trunks
Szép volt! Kaptunk egy kis segítséget az ellenféltõl az elején, de így is szépen megoldottuk. Giovinco góljainak különösen örülök, jó õt újra Juve-mezben látni (na persze nem ebben a förmedvényben...)

Amici di nessuno...

Trunks
Ez a bíró is egy inkonzisztens barom.

Amici di nessuno...

Trunks
Most meg mint egy hoki meccs, sorcsere.

Amici di nessuno...

gercse
hát bakker tényleg olyan mint egy kézi meccs kb.
de lenne még 36 ilyen meccs a bajnokságban 😄

Trunks
Ez a meccs annyira egyértelmû és sima volt, hogy én is alig örültem. 😊 De ennyi baj legyen!

Amici di nessuno...

gercse
Szegény Conte, szar lehet így meccset nézni..., nehéz is örülnie

Kaplan
Jól van, ez eddig sima libának tûnik!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
0-2. Vucsinics. Szép volt!

Amici di nessuno...

Kaplan
Azt is vedd figyelembe, hogy a védõ rendesen rálökte Gio-t a kapusra. Akkor õt kellett volna inkább kiállítani.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Ha gólhelyzetben elüti, akkor szerintem ki kell állítani. Nem hiszem, hogy nem látta, mert õt indították.

Amici di nessuno...

Kaplan
Szerintem nem látta, vitte a lendület, én nem adtam volna pirosat.. Sárga és tizenegyes. De a piros szerintem erõs volt.

Trunks
Az tuti. A kapus pedig totál ostoba volt, hogy így elütötte Giovincót, mondjuk az lehet, hogy nem látta. 😊

Amici di nessuno...

Kaplan
Hatalmas sanszot kaptunk a meccsre. Be kell lõni és hozni kell.

Trunks
Ez a mez vmi kurva nagy vicc? Már örökre belopta magát mindenki szívébe, ezért minden évben használni fogjuk?

Amici di nessuno...

Kaplan
Sydney FC.

Rockynhooo
Alex hova igazolt végül?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Effe88
http://www.soccerway.com/news/2012/September/01/tacchinardi-questions-bendtner-signing/

forzajuve5
remélhetõleg Llorente nem hosszabbít a bilbaoval és így télen kb 15 millióért meg tudjuk venni. persze attól is függ hogyan teljesít addig.

tegnapi szuperkupa döntõn jól látszott mit jelent az amikor van egy csapatnak egy kiemelkedõen jó támadó játékosa

forzajuve5
mert másként nem vinnék el kölcsönbe. aztán a végén úgyse lesz pénzük megvenni amennyiben jól szerepel és meg szeretnék tartani

Grove4
Alberto Masi opciós megvásárlási joggal a Pro Vercellihez került kölcsönbe.

Miért kellett opciót adni????

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Oziris666
Nem vettek támadót...

szucsy89
http://olasz-foci.hu/atigazolasi-hirek/hirek-pletykak/8651-juventus-bendtner-del-piero-mezet-keri-de-nem-kapja-meg

LOOL, mekkora gyökér
forzajuve5
a city vett most egy támadót... gyerünk Marotta még van pár óra hátra!

Zsolti9014
Azért az meghökkentõ, hogy Bendtner kaphat nálunk szerzõdést, Õ meg nem...

De sok sikert neki! Bíztam benne, hogy ha nem fejezi be, akkor olyan helyre igazol, ahol szem elõtt lesz, de így valamilyen megoldást kell keresni a Sydney meccseinek megtekintésére. 😊

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Hát, legalább humorérzéke van a fiúnak.

Nem tudtok valamit Andreolliról? Már augusztus eleje óta nézem, hogy a Juve akarja megvenni, de még mindig semmi.
Breki33
forzajuve5
Del Piero a Sydney FC-hez igazolt...

Mor3llo
Hú, nem irigyellek titeket, Bendtner még Gomeznél is labdaidegenebb...Gomez legalább a kaput érzi

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Trunks
Most nem hibáztatnám annyira Marottát, hogy elszalasztottunk vmi nagy fogást. Nem volt olyan topcsatár a piacon, akit megérte volna leigazolni (és persze el is engedik).

Viszont annyira nem volt szükségünk csatárra, hogy ez a szerencsétlen mindenképp jöjjön. 10-es mezt meg csak nem engedik odaadni neki, ha Vucsinics és Giovinco se kapta meg. Akkor szervezünk tüntetést a klubszékház elé. Inkább kigyaloglok akár, csak megdobálhassam tojással. Remélem az alsógatyáját azért nem fogja mutogatni nálunk.

Amici di nessuno...

9csöves9
na így legalább korrekt, hogy nem állítja be annak. nincs azzal semmi baj ha nem jön össze a topcsatár, van ilyen, csak akkor ne nyilatkozgasson folyamatosan májustól a topcsatárról. na meg arról se, hogy nem akarunk a keretben balhés elõéletû játékosokat...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
ez jó :d még a csapatnál se hisznek benne 😄 😄

De mindenki, köztük Marotta is érzi, hogy a dán nem a lehetõ legjobb megoldás.

"Bendtner nem az a nagy horderejû csatár, akit szerettünk volna leigazolni, de ez egy lehetõség, amit ki kellett használnunk ezen nehéz piaci körülmények között." - mondta a sportigazgató a La Gazzetta dello Sportnak.

forzajuve5
Alex használt alsógatyájára se méltó ez a nagyképû szerencsétlen nem hogy a 10-es mezre

9csöves9
és már pedzegetik, hogy egybõl beválasztaná a 10-es mezt. hogyne. ebben az esetben fûrésszel megyek Udinébe, kurvaélet, hogy kivágok 30 centit a sípcsontjából...

9csöves9
mondjuk erre a célra jöhetett volna Yao Ming is.vagy egy zsiráf. még most sem hiszem el ezt az embert, kizártnak tartom, hogy Conte választása lenne. aztán majd Marotta csodálkozik, ha Conte teljesen ignorálja mint szerencsétlen Eliát meg Zieglert. mondjuk most a 12 fõs kispad miatt nem kell a lelátón ücsörögnie, a cserékrõl meg már Carrera dönt...

mindegy, tavaly akiket legjobban fikáztam a csapat legjobbjai voltak, reméljük most is bejön.

még tartok tõle, hogy vár minket egy pofon a mercato végén, mondjuk egy távozó Quagliarella...

WuFraZselic
sosem gondolnám, hogy az alatt az öltözék alatt egy focista bújik meg 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

gercse
Valóban, legrosszabb esetben arra csak jó lesz, hogy a beadásokkal nagyobb százalékkal tud kezdeni valamit, mivel magas (1.95) és a lába is elég hosszúnak tûnik 😄 csak bekotorja majd a gólokat, ha pályán van.

9csöves9
na nem úsztuk meg Bendõt...megjelent az orvosin,ráadásul garbóban baszki. hátha még megbukik rajta.

megnéztem a top 20 gólját, hát Amauri hozzá képest egy Messi, a gólok háromnegyede olyan volt, hogy 5 méterrõl fejelte be. erre legalább jó lehet.

miezviz
Illene?
Azért valljuk be h nem ti vagytok a csoport esélyesei.

Trunks
Bendtner... vicc. Minek kellett egyáltalán csatár? Mert ha még jön egy klasszis, az ok, de van 4 kb. egyforma elég jó csatárunk. Minek egy 5., aki semmivel se jobb a többieknél?

A csoport pedig jó lett. Elnézve a többit mondjuk messze ez a BL történetének leggyengébb csoprotköre, egyszerûen tragikus a Porto csoportja pl. Egyetlen normális négyes van, a többi vicc. Úgyhogy végülis csak a Cityt a 2. kalapból meg a 4.-bõl a Dortmundot kellett elkerülni. Az 1. kalapból pedig a Chelsea az egyik legkellemesebb ellenfél. Jó lesz ez. Negyeddöntõ mindenféleképp kéne, mert ebbõl a csoportból elsõként illene továbbmenni.

Amici di nessuno...

miezviz
Jó meccsek lesznek srácok 😊
Én tartok tõletek 😄

gercse
Pedig bakker pont azt mondták, hogy úgy próbálják majd alakítani, hogy az utolsó fordulóban a keleti csapatok idegenben játszanak...
hát nem alakították úgy

9csöves9
decemberben kellemes lesz Donyeckben játszani a továbbjutásért

Grove4
Szeptember. 19.: Chelsea - Juventus
Október. 2.: Juventus - Shakthar
Október. 23.: Nordsjaelland - Juventus
November.7: Juventus - Nordsjaelland
November. 23: Juventus - Chelsea
December.5: Shakthar - Juventus

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"