44078

ibogldrc.jpg

• Csacsi
    Jah és Vuci megint semmit nem csinált....csak most lemaradt az emberről..
  • Csacsi
    Mostanában felreppent hírek alapján Vidalért komolyak az érdeklődések.

Vihetik, ha jön helyette egy klasszis csatár, Verratti, és a többi pénzt meg szélsőkre költjük.
  • Zsolti9014
    Szegény Gigi pedig most elképesztőt védett a gól előtt.
  • Effe88
    2.félidőt végig uraljuk
    csak az volt a kérdés mikor szerzünk gólt
    robbben kapufa ugye pl.
    legalább is én így látom
  • Trunks
    Most mi értelme Quagliarellát lehozni?
  • Trunks
    Gól nélkül nem ment volna. Azért dühítő, hogy megint ilyen szar gólt kapunk. Ma nem érdemelnénk vereséget.
  • forzajuve5
    itt a vége sajnos :(
  • forzajuve5
    meg kellene lépni a 3 csatáros játékot. nincs mit veszíteni
  • Trunks
    Lassan el kell kezdeni kockáztatni. Kéne egy gól.
  • Effe88
    Jogos.
  • Trunks
    Ha úgy játszana a Bayern mint az Arsenal ellen, akkor már most 0-3 lenne. Borzasztóan játszottak azon a meccsen (ez nem fikázás, csak leszögezem). Nem telibeszarja most a Bayern, hanem csak labdát próbálnak tartani. Jól csinálják eddig.

Vucsinics de furcsa szakáll nélkül. :)
  • Csacsi
    Azért nem csak erről van szó. Felvállaljuk a párharcokat, ütközünk, csípünk, harapunk játszunk.

Münchenben meg tele nadrággal lébecoltunk 70 akárhány percig.
  • DasIsFuck
    csak akkor nem 0-2..ről kezdtetek:)

most már nem tehet mást a juve adni kell amit lehet.
    +mi is csak arra megyünk hogy hozzuk le, arsenal 2.0 ez a meccs eddig csak nem kaptunk még gólt...
  • forzajuve5
    egyből más a gyerek fekvése. nem gondoltam volna h ekkora mezőnyfölényt tudunk kialakítani, és megöljük a bayern játékát.
    csak meg hiányzik a helyzetek kialakítása és pontos befejezése.
    teljesen olyan a játék képe mint mikor bajnokit játszunk.
    kellene egy gólt hamar találni, attól talán még jobban elbizonytalanodnak.
    amúgy egész jók a helyettesítő emberek
  • Trunks
    Az első fél óra nagyon jó volt, meg is voltak a lehetőségek, még ha nem is ziccerek (Pogba tökéletes beadása, amire senki nem ért oda a kapu elé, Pogba lövőhelyzete tisztán 18-ról). Egy ilyet be kellett volna verni. A második félidő első negyedóráját nagyon meg kell nyomni, aztán hátha. Reménytelennek semmiképp se mondanám. Pogba-Padoin a jobb szélen nagyon tetszett az első 20-25 percben, Asamoah pedig sokkal jobb mint Pelus.
  • Breki33
    http://www.firstrow1.eu/watch/180041/1/watch-juventus-vs-bayern-munchen.html
  • Csacsi
    Ha rendes az Uefa, akkor csak egy szabályos gólt kell lőni az X-hez, a másik lehet les gól is.
  • Trunks
    Szerintem abban elég nagy szerepet játszott a korai mákos gól.
  • Zsolti9014
    Akinek még nincs streame, ez elég vállalható: LINK!
  • Csacsi
    Az a legszomorúbb, ha így játszunk Münchenben, akkor több mint valószínű ma nem kettő kéne rúgni .
  • Trunks
    Eddig bíztató. Nem vagyunk olyan tompák, mint Münchenben. Padoin eddig nagyon jól tolja! Egy gól nagyon kéne és akkor tényleg bármi lehet!
  • Csacsi
    Kéne egy gól a félidőben..és akkor meg lehet.
  • Csacsi
    Köszi
    A Bayern, azt csinálja, amit nekünk kellett volna Münchenben. 11 emberrel védekezik..és próbál kontrázni....és megtartani a labdát.
  • Effe88
    http://nutjob.eu/njtv1.html

én itt nézem
    de szar a minőség
    de semminél jobb
  • Csacsi
    semmi nem indul el rendesen :(
  • Breki33
    QUESTI SONO GLI 11 LEONI CHE SI GIOCHERANNO LA QUALIFICAZIONE. COMUNQUE VADA, GRAZIE RAGAZZI PER QUESTO SOGNO!
  • Breki33
  • Rockynhooo
  • Breki33
  • forzajuve5
    Banok féle linkek

köszönjük neki ezúton is!
  • DasIsFuck
    igen nyilván addig kell ütni a vasat amíg meleg:)
  • forzajuve5
    amennyiben nyerni tudunk akkor már nem leszek az. a továbbjutás más kérdés, abban már én sem vagyok biztos

várom milyen koreo készül ma a stadionban. másban nem is, de abban biztos odaverünk benneteket :)
  • Trunks
    Na megint kiderült, hogy esélyünk sincs. Mindenki lenéz minket, ez jó előjel. Ettől függetlenül nem bízok a továbbjutásban, de úgy kell pályára lépni, hogy bármi lehet. Tegnap láttuk mindkét meccsen, hogy bármi megtörténhet (bár a bírói segítség sem árt).
  • DasIsFuck
    hát azt nem szeretném, hogy lelki beteg legyél, de azt se, hogy a juve nyerjen:)

egyébként, ha megint úgy állunk ki mint az Arsenal ellen, hogy csak hozzuk le a tutit és lötyögjünk a pályán akkor van esélyetek vagy egy gyors gól összekavarja a fejeket, más esetbe nincs.
  • forzajuve5
    már nem sok van vissza a meccsig :)

múlt héten két napig lelki beteg voltam a vereség miatt. remélem ma nem járok ugyanúgy. nagyon nehéz meccs lesz az egyszer biztos.
    csapat részéről mindenki nagyon fel van pörögve 100%-ra, napok óta jönnek a magabiztos nyilatkozatok.
    az eltiltások, sérülések, a Bayern formája miatt nem tudom hogyan fogunk legalább két gólt szerezni és egyet sem kapni. a széleinket érzem nagyon gyengének, és amint láttuk a németek pont ott vannak fölényben.
    a többi meccset elnézve szerintem már most kijelenthetjük, hogy sikerült nagyon melléfogni, és a lehető legnehezebb ellenfelet kifogni.

FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS! :)
  • Rockynhooo
    Mást nem is tehetne egy szimpatizáns sem!
  • Breki33
  • Csacsi
    Kíváncsi vagyok, hogy este marad-e a 3-5-2.

Bár sok lehetőség nincs úgy hogy kiesett Giovinco, és Pepe sincs sajnos :(
  • forzajuve5
    Caseres még biztos nem kap lehetőséget a kezdőben. Asamoah remélhetőleg igen, akkor az egyik oldalon a védekezésünk meg van oldva. Pelus oldala viszont megint átjáróház lesz sajnos.
    Pepe, minek kellett ennyi időre lesérülni?
  • Trunks
    Nevetséges, hogy Lichtsteiner nem játszhat. Isten ments, hogy egy Padoin-Peluso párossal álljunk ki a két szélen, mert akkor ennyi erővel egy fehér kendőt is lobogtathatunk.