44078
-
#38311 Jah és Vuci megint semmit nem csinált....csak most lemaradt az emberről.. -
#38310 Mostanában felreppent hírek alapján Vidalért komolyak az érdeklődések.
Vihetik, ha jön helyette egy klasszis csatár, Verratti, és a többi pénzt meg szélsőkre költjük. -
#38309 Szegény Gigi pedig most elképesztőt védett a gól előtt. -
#38308 2.félidőt végig uraljuk
csak az volt a kérdés mikor szerzünk gólt
robbben kapufa ugye pl.
legalább is én így látom
-
#38307 Most mi értelme Quagliarellát lehozni? -
#38306 Gól nélkül nem ment volna. Azért dühítő, hogy megint ilyen szar gólt kapunk. Ma nem érdemelnénk vereséget. -
#38305 itt a vége sajnos :( -
#38304 meg kellene lépni a 3 csatáros játékot. nincs mit veszíteni -
#38303 Lassan el kell kezdeni kockáztatni. Kéne egy gól. -
#38302 Jogos. -
#38301 Ha úgy játszana a Bayern mint az Arsenal ellen, akkor már most 0-3 lenne. Borzasztóan játszottak azon a meccsen (ez nem fikázás, csak leszögezem). Nem telibeszarja most a Bayern, hanem csak labdát próbálnak tartani. Jól csinálják eddig.
Vucsinics de furcsa szakáll nélkül. :) -
#38300 Azért nem csak erről van szó. Felvállaljuk a párharcokat, ütközünk, csípünk, harapunk játszunk.
Münchenben meg tele nadrággal lébecoltunk 70 akárhány percig. -
#38299 csak akkor nem 0-2..ről kezdtetek:)
most már nem tehet mást a juve adni kell amit lehet.
+mi is csak arra megyünk hogy hozzuk le, arsenal 2.0 ez a meccs eddig csak nem kaptunk még gólt... -
#38298 egyből más a gyerek fekvése. nem gondoltam volna h ekkora mezőnyfölényt tudunk kialakítani, és megöljük a bayern játékát.
csak meg hiányzik a helyzetek kialakítása és pontos befejezése.
teljesen olyan a játék képe mint mikor bajnokit játszunk.
kellene egy gólt hamar találni, attól talán még jobban elbizonytalanodnak.
amúgy egész jók a helyettesítő emberek -
#38297 Az első fél óra nagyon jó volt, meg is voltak a lehetőségek, még ha nem is ziccerek (Pogba tökéletes beadása, amire senki nem ért oda a kapu elé, Pogba lövőhelyzete tisztán 18-ról). Egy ilyet be kellett volna verni. A második félidő első negyedóráját nagyon meg kell nyomni, aztán hátha. Reménytelennek semmiképp se mondanám. Pogba-Padoin a jobb szélen nagyon tetszett az első 20-25 percben, Asamoah pedig sokkal jobb mint Pelus. -
#38296 http://www.firstrow1.eu/watch/180041/1/watch-juventus-vs-bayern-munchen.html -
#38295 Ha rendes az Uefa, akkor csak egy szabályos gólt kell lőni az X-hez, a másik lehet les gól is. -
#38294 Szerintem abban elég nagy szerepet játszott a korai mákos gól. -
#38293 Akinek még nincs streame, ez elég vállalható: LINK! -
#38292 Az a legszomorúbb, ha így játszunk Münchenben, akkor több mint valószínű ma nem kettő kéne rúgni . -
#38291 Eddig bíztató. Nem vagyunk olyan tompák, mint Münchenben. Padoin eddig nagyon jól tolja! Egy gól nagyon kéne és akkor tényleg bármi lehet! -
#38290 Kéne egy gól a félidőben..és akkor meg lehet. -
#38289 Köszi
A Bayern, azt csinálja, amit nekünk kellett volna Münchenben. 11 emberrel védekezik..és próbál kontrázni....és megtartani a labdát. -
#38288 http://nutjob.eu/njtv1.html
én itt nézem
de szar a minőség
de semminél jobb -
#38287 semmi nem indul el rendesen :(
-
#38286 QUESTI SONO GLI 11 LEONI CHE SI GIOCHERANNO LA QUALIFICAZIONE. COMUNQUE VADA, GRAZIE RAGAZZI PER QUESTO SOGNO! -
#38285 -
#38284 -
#38283 -
#38282 Banok féle linkek
köszönjük neki ezúton is! -
#38281 igen nyilván addig kell ütni a vasat amíg meleg:)
-
#38280 amennyiben nyerni tudunk akkor már nem leszek az. a továbbjutás más kérdés, abban már én sem vagyok biztos
várom milyen koreo készül ma a stadionban. másban nem is, de abban biztos odaverünk benneteket :)
-
#38279 Na megint kiderült, hogy esélyünk sincs. Mindenki lenéz minket, ez jó előjel. Ettől függetlenül nem bízok a továbbjutásban, de úgy kell pályára lépni, hogy bármi lehet. Tegnap láttuk mindkét meccsen, hogy bármi megtörténhet (bár a bírói segítség sem árt). -
#38278 hát azt nem szeretném, hogy lelki beteg legyél, de azt se, hogy a juve nyerjen:)
egyébként, ha megint úgy állunk ki mint az Arsenal ellen, hogy csak hozzuk le a tutit és lötyögjünk a pályán akkor van esélyetek vagy egy gyors gól összekavarja a fejeket, más esetbe nincs. -
#38277 már nem sok van vissza a meccsig :)
múlt héten két napig lelki beteg voltam a vereség miatt. remélem ma nem járok ugyanúgy. nagyon nehéz meccs lesz az egyszer biztos.
csapat részéről mindenki nagyon fel van pörögve 100%-ra, napok óta jönnek a magabiztos nyilatkozatok.
az eltiltások, sérülések, a Bayern formája miatt nem tudom hogyan fogunk legalább két gólt szerezni és egyet sem kapni. a széleinket érzem nagyon gyengének, és amint láttuk a németek pont ott vannak fölényben.
a többi meccset elnézve szerintem már most kijelenthetjük, hogy sikerült nagyon melléfogni, és a lehető legnehezebb ellenfelet kifogni.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS! :) -
#38276 Mást nem is tehetne egy szimpatizáns sem! -
#38275 -
#38274 Kíváncsi vagyok, hogy este marad-e a 3-5-2.
Bár sok lehetőség nincs úgy hogy kiesett Giovinco, és Pepe sincs sajnos :( -
#38273 Caseres még biztos nem kap lehetőséget a kezdőben. Asamoah remélhetőleg igen, akkor az egyik oldalon a védekezésünk meg van oldva. Pelus oldala viszont megint átjáróház lesz sajnos.
Pepe, minek kellett ennyi időre lesérülni? -
#38272 Nevetséges, hogy Lichtsteiner nem játszhat. Isten ments, hogy egy Padoin-Peluso párossal álljunk ki a két szélen, mert akkor ennyi erővel egy fehér kendőt is lobogtathatunk.