Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
van benne valami
gondolom a jégkorong hosszabbításában is ezért van egyel kevesebb játékos mindkét félnél, így jóval nagyobb tér jut a játékosoknak, persze ez az 5 percenként hozzunk le egy játékost dolgot, kicsit fura, de meg lehetne oldani valahogy így is 😄

szucsy89
http://puzser.web4.hu/cikk/puzser-robert-velemenye-a-buntetokrol

bár nagyon hatékonyan tudja elõadni az tény...
9csöves9
nem.csak két Juve-s szösszenetét

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
"amúgy korrekt dolgokat mond"

😄DASDAS😄ASDASDa😄ASDASDAS

hallottad a nagy ötletét a 11-esek helyett? 😄
Breki33
Várható kezdõ:
Juventus (3-5-2):
Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Giovinco, Vucinic
Breki33
limperatore
ezt a faszt, inter club elutasította a meghívást mert ez a gyökér ott lesz 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
az a baj, hogy kurvára nem! 😄 pedig régen mindig összegyûltünk egy cigi erejére barátok köztöt nézni, és sírásig röhögtünk 😄

mondjuk most lesz újra lehetõségem erre egy jó fél évig... 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
ejnye, akkor azt sem tudod, hogy Magdi néni megdugta e Bandika eltitkolt sittes kislányát?

WuFraZselic
áá, most már értem! ez a csávó még rádiókban volt filmkritikus mikor legutóbb hallottam róla, most meg olvasom hogy közben megasztár vagy mi a neve ami az rtl-en fut-zsûri volt meg elég nagy hype lett körülötte azóta 😄 én ezekrõl lemaradtam... 😄

mondjuk nem lehet rosszabb a jelenlegi sportklubos bójáknál...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
😄D

szerzõdése van a retek klubbal aztán mint Juve szurkoló betették szakérteni a hétvégi meccsre. amúgy korrekt dolgokat mondd, meg nem 1-2 napja Juventino, ismerek olyat akivel volt Juve meccsen. azt nyilatkozta, hogy nem fog magára erõltetni semmi elfogulatlanságot, hát érdekes lesz 😊

WuFraZselic
asszem õ volt az aki egy batman videójátékot az aktuális batman film trailerének gondolt, és 10 percen át kritizált. bár lehet tévedek
és õ most hogy kerül a sportklubbhoz? 😄

9csöves9
Puzsér Róbert

WuFraZselic
ez ki?

9csöves9
kíváncsi leszek rá, szerintem nagy forma😊 aztán lehet a sportklubbos közegben õ is felbassza az agyam😄

ahogy az várható volt, Conte eltiltását kiterjesztették a nemzetközi meccsekre is. 21-én lesz az újabb tárgyalósdi...

vasárnap pár poszton rápihenünk a londoni túrára, kezdhet De Ceglie,Caceres és Matri is az elõzetes hírek szerint

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

forzajuve5
Isla tegnap játszott tétmeccset a válogatottal és állítólag nagyon jó formában van. azt nem tudom hova, kinek a helyére tudja betenni Conte ha ez valóban így van.

hétvégén újra bajnoki forduló. Genoa lesz az ellenfél. remélem tartalékolva tudjuk verni õket és utána jöhet a nagy BL visszatérés

forzajuve5

Trunks
Az elsõ két mondatodat eleve nem tudom hova rakni. Ugyanolyan hangnemben válaszoltam, mint amiben te írtál, vmint mi ez, ha nem trollkodás?

Igen, tény, hogy Osvaldo 2 gólt rúgott. Mirõl beszélünk? Arról, hogy nem egy meccs alapján kéne megítélni játékosokat. Nem attól lesz jó egy döntés, hogy az eredmény alapján jónak tûnik. De hiába papolok itt errõl, mert nem érted.

Osvaldo pedig kb. az elmegy kategória, kapásból tudnék 5 olasz csatárt mondani, aki nem rosszabb nála. Az, hogy õ kezdõ lehet egy olasz válogatottban, az igen durván az olasz foci kritikája (ráadásul ugye eredetileg argentín). A 90-es, de még a 00-ás években se jutott volna el ilyen tudással a válogatott közelébe se. De hát mit is várunk, ha 2010-ben Amauri is olasz válogatott lehetett?

Amici di nessuno...

Breki33
szucsy89
Már megbocsáss, de kikérem magamnak ezt a stílust/hangnemet. Sosem trollkodtam ebben a topikban, és ezt sem bántó célzattal írtam. TÉNY: az általad kritizált Osvaldo 2 GÓLJÁVAL ért el 2-2-es döntetlent az olasz válogatott tegnap világbajnoki selejtezõn. Mirõl beszélünk? Innentõl kezdve a megállapításod megbukott, legalábbis a tegnapi meccsre vonatkozóan biztosan. Nem mondom, hogy Osvaldo sztárcsatár, de nem rossz csatár, gondolom Prandellinek nem volt olyan sok lehetõsége, ráadásul hétvégén is gólt lõtt, nem is csúnyát (sõt, az elsõ fordulóban is ollózott egyet).

Egyébként a 2 gólt láttam, szerencse is kellett hozzá, de hát jó csatárnak van csak szerencséje...
limperatore
de szücsytõl mit vársz? az sg bolondjától 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Te vagy hatalmas fail. Gratulálok, hogy sikerül a végeredmény szempontjából megítélni a dolgokat. Biztos az is fail lenne, ha engem vagy egy féllábú hajléktalant válogatna be Prandelli, ugyanezt beírnám a topicba, aztán kétszer bepattanna rólunk a labda. Vagy Amauri akkor tényleg jó igazolás volt a Juvénak, mert néha szerzett gólt! Vagy ha azt mondanám Mari néninek, hogy a lottó egy rossz befektetés, erre jövõ héten megnyerné az ötöst, attól tényleg rohadtul megérné lottózni. Gratulálok!

ui.: megnézhetted volna elõtte a gólokat, az elsõt kb. 8 méterrõl lõtte, a második pedig egyértelmûen öngól. Sztárcsatár!!!!!!!

Amici di nessuno...

Breki33
Buon compleanno Juventus Stadium!

szucsy89
fail, kettõnél jár már Osvaldo
Trunks
7 juventino a Bulgária elleni kezdõben... hozzáteszem elég vicc, hogy Ogbonna és - fõleg - Osvaldo kezdõ lehet egy olasz válogatottban tétmeccsen.

Amici di nessuno...

Breki33
„Különleges nap ez számomra, boldogan jelenthetem be, hogy a következõ két évben Ausztráliában élek majd. Aláírtam a Sydneyhez, hogy egy nagyszerû kalandban vegyek részt. Nem is létezhetett ennél jobb célállomás számomra" – mondta Del Piero, aki megerõsítette, hogy jó néhány klub érdeklõdött iránta az utóbbi hónapokban.

„Köszönöm minden csapatnak, amellyel beszéltem a nyáron, és minden közvetítõnek. Nem számítottam ilyen élményre, hogy õszinte legyek, nem vártam, hogy ennyi klub keres majd meg. Nem lenne helyes megnevezni õket, de ez az olasz klubokra utal. Szeretnék köszönetet mondani nekik, ahogy más kluboknak is szerte a világon – minden kontinenst beleértve. Nem szerettem volna olasz csapatnál folytatni. Nem azért, mert ellenséget láttam volna bennük, hanem mert azt gondoltam, nem lenne helyes" – jelentette ki a támadó.

Del Piero elmondta, olyan együttesek is keresték, amelyekrõl soha nem gondolta volna, és elárulta, hogy a Liverpool is ajánlatot tett neki, ám õ másra vágyott.
Breki33
forzajuve5
már minden le van fixálva. 190 euró a jegy.
találtam itt neten jegyirodákat ahol lehet kapni jegyeket, ott is ennyibe kerül a legolcsóbb. a tagok kapják meg kb harmad áron a jegyeket...
hála a kurva drága angol tömegközlekedésnek, az oda-vissza vonatjegyünk Londonba majdnem ugyanannyiba fáj mint nekik a repülõjegy otthonról.
szállást még nem néztem, hogy most mennyi, de régebben láttam nagyon olcsókat.

9csöves9
most nagyon irigyellek😊

amúgy én úgy tudom, hogy max 100 rugóban jön ki a túra utazással meg 2 éjszaka szállással, szóval az a 180-200 euró elég durván hangzik.

limperatore
közel 60.000 ft a belépõ???????

forzajuve5
szeptember 19.
a belépõre még nincs konkrét ár, annyit tudnak hogy 180-200 euró között lesz

Rockynhooo
Mikor van ez pontosan és mennyi pénz a belépõ?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gercse
<#eljen>

forzajuve5
úgy néz ki sikerül eljutni a Chelsea elleni meccsünkre. angliában dolgozom, igaz elég messze Londontól, de simán megéri beutazni. JCH biztosítja a jegyet, már lebeszéltem velük.
dolog szépsége, hogy tesóm Chelsea szurkoló így Õ is jön, de kénytelen lesz a vendégszektorban velünk helyet foglalni 😊

Breki33
a mester Ausztráliába szerzõdött😞( Így nem nagyon fogom látni sajnos

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Forza Italia
thx

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
ott mikor kezdõdik a bajnokság??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Breki33
Del Piero ma reggel aláírt a Sydney FC-hez. 13:30-kor lesz a sajtótájékoztató
Zsolti9014
Más:
múlt héten már hivatalosként kezelték, hogy Alex Sydneybe megy. Most viszont: Olympiakos?

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszönöm!

Hajrá Magyarország!

Breki33
A BL keret:

Kapusok: Buffon, Storari, Rubinho

Védõk: Lucio, Chiellini, Cáceres, De Ceglie, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner

Középpályások: Pogba, Pepe, Marchisio, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Giaccherini, Isla, Marrone

Támadók: Vucinic, Giovinco, Bendtner, Quagliarella, Matri.
Breki33
ilyesmi nyilatkozatai vannak

- Totti tizenöt éve saját hátán cipeli a Romát, míg Del Pieróról ez nem mondható el. Cassano nagyon tehetséges, de nagy csapatokban nem tudott nagyot alkotni.

A két játékoson kívül Mourinhónak és Lippinek is odaszúrt.

- Mourinho Intere? Antifutballt játszva nyerték meg a Bajnokok Ligáját egy olyan csapattal, amely egyértelmûen nem a legjobb Európában. Lippi és az olasz válogatott világbajnoki szereplésérõl nincs mit mondanom, de a múltjáról annyit megjegyeznék: biztos, hogy aktív részese volt a Calciopolinak.
Breki33
1998 nyarán a rómánál azzal vádolta meg az olasz futball több vezetõjét, elsõsorban a Juventust, hogy doppingolja a focistákat.
fõleg Del Pierót és Viallit, hogy biztosan doppingolnak, mert szerinte rövid idõ alatt látványosan erõsödött az izomzatuk.

makacsul állította, hogy a Juve akkori sportigazgatója, Luciano Moggi és körei utasítást adtak ki a bíróknak, hogy rendre a Roma ellen fújjanak. A következõ idényben ötödikek lettek, és a Roma elnöke, Franco Sensi jobbnak látta elküldeni Zemant. Az új edzõ Fabio Capello lett, akivel Francesco Tottiék bajnokságot is nyertek.
Zsolti9014
Valaki el tudná nekem mesélni részletesen, hogy ez a Juve-Zeman ellentét hova vezethetõ vissza?

Olvasgattam már, hogy doppingolással gyanúsítgatott, meg ilyenek, csak nem tudom egészen pontosan a dolgokat.

köszi

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
És a csatárok rúgják a gólokat, ilyen is van nálunk?😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
na hát megjártuk Udinét. ahogy ti is írtátok, nagyon edzõmeccs hangulatúvá változott a korai kiállítás miatt. szerintem egyébként az túlzás volt, elég lett volna a 11-es.utána kb mintha egy kézimeccsen lettünk volna, annyit járattuk a 16-osuk elõtt a labdát. ez a szurkolásra is rányomta a bélyegét kissé, na meg az, hogy valaki valamit nagyon elkúrt a jegyeknél, mert az ultrákat sikerült egymástól két külön szektorba helyezni, mi a Vikingeknél voltunk, a többi magyar meg egy Nucleo-Drughi párosnál, de pl a Drughin belül is volt jópár tag akinek a mi szektorunkba szólt a jegye. így azért hangerõben meg összehangoltságban sem volt az igazi. volt is zrika rendesen a két szektor között, hogy melyiknél ütõsebb a hangerõ 😊 azért éltettük Contét sokszor a VIP felé fordulva, Palazzi és Carobbio is kapott rendesen. 4-0-nál már az Udinesenek szurkoltunk, hogy lõjjenek egy gólt😊 õk amúgy nem nyomták rosszul, a 11-es után minden nekünk befújt szabálytalanságra elkezdték skandálni, hogy "rigore! rigore!"😄

a játékosok bemutatásánál a héten arcoskodó udinei brazil hülyegyerek szép kis ovációt kapott tõlünk, ebbõl is látszik, hogy az olasz szurkolók aztán kurvára leszarják a többi csapat nemzetközi szereplését, sõt...

ez a rózsaszín förmedvény élõben sem szebb, remélem legközelebb maximum Sienában kell felvenni. a stadion amúgy azt hittem sokkal lepukkantabb, meg hogy nagyon zavaró a futópálya de nem vészes, biztos, hogy ellátogatok még ide. majd ha még valami eszembe jut akkor írom, képeket nem nagyon csináltam, meccs közben nem szoktam.