44078
-
#38351 Így néz ki egy korrekt vélemény a vetélytárs topicjában -
#38350 És mindenek felett: le a kalappal Conte előtt, aki mindvégig korrekt nyilatkozatokat tett, tudta, hogy hol tart a Juve jelenleg...nem akarom elkiabálni, de lehetséges, hogy egy korszakos edző lesz nálatok! -
#38349 Gratulálok a két meccshez!
Lesz ebből valami, de nem hiszem, hogy akár jövőre...2-3-4 év, és újra az elitben lesztek. Fiatalítani kell, 1-2 sajátnevelést felhozni, őket tisztességgel beépíteni, bővíteni a cserepadot minőségi játékosokkal (ezt már kötelezően jövőre, olcsó pénzből is meg lehet oldani, lásd nálunk: Dante, Shaqiri, Pizza), mindezek közben jöhet évente 1-2 nagy név. Nálunk ez volt a recept, úgy tűnik, bevált. És sok más olasz csapattal ellentétben, nektek már az új stadionnal sem kell törődnetek... :)
Keep up the good work! -
#38348 Ahogy számolgattam elég nagy pech kellene hozzá, hogy a 3. kalapból húzzanak minket megint jövőre, ez azért sokat számíthat. Az első kalaphoz viszont még szükségünk lesz 2-3 jó évre. -
#38347 Ez szerintem most korrekt vélemény volt, nem önfényezés (nem mint a többség megnyilvánulásai az odavágó után). Szerintem is egy első félidei hazai góllal nagyon jó kis meccs lett volna belőle, sajnos a második félidőben már nemigen volt esélyünk a gólszerzésre Q kapufája után.
Én viszont nem látom ilyen tragikusnak a Bayern teljesítményét, ez klasszisokkal jobb volt, mint az Arsenal elleni borzalom. Igen, az első 20-25 perc egyértelműen a miénk volt, kis zavar volt nálatok, de utána főleg a második félidőben jól tartottátok meg a labdát és voltak komoly helyzeteitek is. Nem az az alibi ment, mint az Arsenal ellen, hogy bármilyen játékkal meglesz a sima továbbjutás, hanem tudatosan tartotta meg a labdát a Bayern. Lehet ehhez az angolok elleni fiaskó is kellett mondjuk, nem tudom.
A párharcból megérdemelten jutott tovább a Bayern, Münchenben nyerhettek volna több góllal, mindenesetre ebben a visszavágóban a Juve részéről jóval több volt és a 0-2-t túlzó eredménynek tartom, mert az első gól utáni periódus kivételével - amikor már nem igazán hajtottunk, mert nem volt miért - pariban voltunk. Most így sikerült, sokat tanultunk ebből, jövőre jobbak leszünk. És hadd tegyem hozzá remélem jövőre nem találkozunk ilyen korán a Bayernnel, mert úgy vélem jelenleg Európa legjobb csapata. Idén meg kell(ene) nyerniük a BL-t, mert a Dortmund jó, de azért túlzás lenne, ha idén rögtön elhódítanák a trófeát, a Barca ilyen védekezéssel ne legyen Európa legjobbja, a Realról meg jobb nem is beszélni (többek között) a tegnap látottakat elnézve. -
#38346 értem én hidd el.
Nem a mellem verni jöttem ide, hogy milyen királyak vagyunk de mind1 hagyjuk. -
wright #38345 Kárörvend.
Ha nem tudod értelmezni amit írtam akkor tényleg felesleges belemenni....
Örüljetek,gratulálunk,tényleg jobbak voltatok. -
#38344 aha, tehát ha Bayernek szurkolok akkor már csak azért jöhetek ide, hogy kárölvendjek?
értem...
meg egyébként is mire ez a nagy sértődés egy 2-0 után mit vártatok?
meg mint mondtam ha azért írtam volna ide, amit te feltételezel akkor nem ilyen stílusba ment volna.
de ok itt befejezem mert még a végén én leszek a troll amiért be mertem írni a juve topikba.... -
wright #38343 Ha a csajodat lekúrja a haverod-utána megbeszélnéd vele hogy milyen jól szopik? -
#38342 most akkor az a baj, ha idejövök leírni a véleményem a meccsről?
meg persze nagyképü vagyok és lenézem a juvét...
ha azért jöttem volna akkor egészen máshogy írnék.
nem értem miért kell mindent támadásnak nézni, mert szinte mindne topikba ezt tapasztalom..
-
wright #38341 Nem tudom,de nekem az az érzésem hogy nektek még mindig kell önigazolás....Senki nem fogja itt repesve azt írni hogy 'dekurvajókvagytokvazze'.Huzzál vissza a bőrgatyás haverjaidhoz aztán örömködjetek.Mi is ezt tennénk ha lenne min.Persze sztem senki nem keseredett el. -
#38340 ez most mindenfajta hazabeszélés nélkül mondom, rossz volt nézni, hogy nem is jutott eszünkbe támadni, csak néha-néha..utálom ezt a hozzáálást..
egy gyors góllal állítom kiesünk.
első félidőbe lejátszottatok+a hozzálásba klasszis különbség volt a 2 csapat közt.
mi megint csak na lötyögjük le ezt a meccset stílusba ment.
Arsenalnál majdnem ráfáztunk itt csak azért nem ez lett, mert nem jött össze 1 gól a juvénak.
második félidőbe már azért jobban kontroláltuk a játékot. -
wright #38339 Gratulálok a fiúknak és a Bayern-nek is.Azt láthattuk hova kell eljutni a fejlődésben,és belenyúlni a pénztárcába. -
#38338 Jobb volt a Bayern.
Jövőre jövünk vissza több tapasztalattal, és remélhetőleg erősebb kerettel. -
#38337 lásd milyen fából faragtak itt minket, megragadom a lehetőséget és sportszerűen gratulálok a továbbjutáshoz!
összességében nem volt kérdés ki megy tovább, de jobb érzés lett volna ha mondjuk itt ma nyerünk akár egygólos különbséggel is -
#38336 nos ha nem csak arra játszunk, hogy mennyen az idő több is lehetett volna.
(na tessék már megint lenéztem a juvét) -
#38335 persze, ki szólhat a pl-be bele a csillag csapatokon kívül?
olaszba is inter,juve,milan dominancia volt amíg le nem csúsztak.
németeknél egy klubb se olyan gazdag mint a bayern és nem is költekezhetnek úgy mint angliába vagy tették azt olaszországba a csapatok.
-
#38334 Jelenleg Olaszországban egyértelműen mi vagyunk a legjobbak. Maximum Anglia kivétel, de ott is elég gyengék a topcsapatok. -
#38333 eddig sem volt kétséges, de innentől biztosan simán behúzzuk a bajnokságot -
#38332 Ja kurvára.
2002 bvb,2004 ben a bérma lett a bajnok, 2007 ben stuttgart, 2008ban wolfsburg, 2010-11,11-12 bvb
többi évben Bayern
legalább hülyeséget ne beszélj nem ezen múlott
spanyolba ja
vagy a real vagy a barca
ez igaz -
#38331 És akárki akármit mond a Münchenig úgy meneteltünk, hogy nem kaptunk ki 8 meccsen keresztül újoncként, amiből 6-ot edző nélkül játszottunk le. És az egyik ellenfelünk a tavalyi címvédő volt. -
#38330 Ó, ment az már a múltkor magától is, nem kellek én hozzá. -
#38329 Jó de se olaszba, se Angliába nem mondod meg előre ki lesz a bajnok. Spanyolba, németbe egyszerű a papírforma. Senki sincs aki beleszólhatna. -
#38328 jajj, csak szólj be hozzánk, jövnk mi ha annyira kell, hogy megint mondhatsd mennyire lenézzük a juvét... -
#38327 Mindegyik bajnokság botrányszar mostanában. 5-10 éve mindegyik sokkal erősebb volt. Válságban az egész foci. -
#38326 Igen, sajnos azon a meccsen a korai gól meg a teli gatya megpecsételte a csapat sorsát.
Hiányzik Alex! Hiányzik valaki, aki tudja azt, amit ő tudott: ha gáz van, nyakába veszi a csapatot, rúg kettőt a Reálnak, vagy akárkinek. Pirlo majdnem ilyen, de a posztja miatt nem várhatjuk tőle a gólokat. Meg hát, rá nagyon figyelnek, ilyenkor kellene Marchisiónak klasszist nyújtania. -
#38325 Sőt, ha megy valaki a középpályáról Asamoaht vissza kell rakni az eredeti pozstjára, mert ő nem szélső. -
#38324 Marchisionak 2 hónapja valami gond van a mandulájával, de nem műtteti meg, mert akkor kiesik egy hónapra, csak majd nyáron. -
#38323 idei cél sikerült elérnünk. megmutattuk, hogy újra megérkeztünk európába. a vége nem lett a legszebb, de egy Bayern ellen nem szégyen kiesni, főleg az idei ellen nem. azt se felejtsük el, hogy a keret nagy részének nem volt bl tapasztalata.
fontos volt idáig eljutni a pénz miatt. abból amit idén megkerestünk BL-ben annak segítségével könnyebben tudunk a piacon mozogni a nyáron.
kell egy-két klasszist venni nyáron, főleg előre, és akkor jövőre nagyobbat álmodhatunk. -
#38322 Így van. A védelem jó így, a kp. belsejével sincs gond, a szélekre kellenek emberek. Padoin jó volt ma, de azért nem ugyanaz a minőség mint Lichti. Meg csatár. Nagyon. -
#38321 Meg hát teljes erővel tudtak a BL-re figyelni egész évben. Már spanyolnál is gyengébb a német bajnokság. -
#38320 Én úgy látom, hogy a védelem rendben van, mondjuk ebben a játékrendszerben a szélsővédekezés az javulhatna. Lichti ugyan ma nem játszhat, de általánosságban neki a tavalyi formájához kellene visszatérnie - persze nem könnyű az ő posztján azt a színvonalat tartani.
Emellett a szélsők játéka támadásban sem a legkiemelkedőbb, ott van hiányosság. Ahogy Asamoah kezdett nálunk, az hiányzik. Meg Pepe, de nagyon, szerintem. Szóval szélsőre szükség lenne.
És egy igazi klasszis csatárra, aki két villanással meccseket dönt el.
A középpálya közepére mondanám, hogy rendben, de Marchisio, akit nagyon kedvelek, sajnos valamiért hatalmasakat tud betlizni, kulcsfontosságú helyzetben. Máskor meg ugyanilyen szituációban meccset dönt el.
Persze Conténak is rá kell éreznie még erre a fajta többfrontos terhelésre, ami a BL-lel jár - rotálás, cserék, stb.
És azt se felejtsük el, hogy sokan ezek közül a srácok közül nem rendelkeznek nagy BL-rutinnal. -
#38319 Senki nem vitatja, hogy jobb a München. De ők már akkor is épültek, mikor minket a "B"-be csaltak.
Nincs itt gond. Az út jó...kész a mag...idén minőséget kell igazolni. -
#38318 Engem nem is az idegesít legjobban, hanem hogy elnézve a többi negyeddöntőt szerintem bárki ellen több esélyünk lett volna. Azért ma látszott, hogy a két csapat közötti különbség bár kétségkívül megvan, azért nem akkora, mint Münchenben látszott.
Remélem még rúg kettőt a Bayern és akkor megint mehet itt a vendégfieszta a topikban. Bár lehet annyi se kell hozzá. -
#38317 Hát azon a meccsen, aki nem követi a Juvét, egy rossz csapatnak tarthatja. Pedig nem vagyunk rosszak, csak még épülünk.
A mag meg van, már csak klasszisokból kell több. -
#38316 Igen, én is így érzem. Nem volt jó érzés azt a müncheni meccset nézni, pláne Bayern-drukkerekkel. -
#38315 azért Conte amilyen jól tette össze a kezdőt a meglévő keretből annyira elcseszte a cseréket. vagyis inkább második félidő elején szerkezetet kellett volna váltani. látszott, hogy csak úgy nem szerzünk gólt -
#38314 Nem a kiesés fájó 3 év után BL újjoncként két hetekig hely után. Hanem az, hogy Münchenben nem távozhattunk emelt fővel. -
#38313 Ha Münchenben is így játszunk, mint ma, teljesen más lenne a dolog fekvése szerintem, DE
a két meccs alapján én személy szerint úgy érzem, valóban a jobb csapat jut tovább.
Ugyanakkor megsüvegelendő teljesítmény volt idáig eljutni, bravó Juventus! -
#38312 uraltuk csak a gólt nagyon nem akartunk rúgni...