44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Jaja, zsebbe kell nyúlni. A tengely nálunk is adott (komplett védelem+a kp. közepe Pirlo kivételével, mert rá nyilván hosszútávon nem számíthatunk), emellé kell megtalálni a megfelelő kiegészítő embereket (lásd Dante vagy Luiz Gustavo). És igenis, venni kell egy jó csatárt meg szélsőket. Nem is feltétlenül kell itt 30-50 millát letenni az asztalra, nézzük csak meg Mandzukicot. 13 millióba került csak. Meg kell találni az ilyen játékosokat. Mint anno Lippinél Tacchinardi, Padovano vagy Zambrotta. Padoin is hasznos, sokadik cserének. De hogy ő az, aki állandóan beszáll csereként, az vicc. Azt hiszem a nyári mercato az elmúlt évek egyik legfontosabbja lesz, bár nem fűzök hozzá sok reményt. Llorrentével szerintem el is lőtték nagyjából Marottáék a puskaporukat.
  • 9csöves9
    igen, ez a tegnapi meccs erősen árnyalja a kiesésünket. brutál focit játszik a Bayern, lehet tőlük tanulni. nyáron például kezdhetnénk azzal, hogy ha egy játékost akarunk akkor ne tököljünk vele hónapokig, hanem pakoljuk le szépen érte a zsetont. na meg ne 30 feletti játékosokban gondolkodjunk, hanem igen is a 20-25 éves kategóriában. ez a Bayern sem egyik napról a másikra lett ilyen, hosszú évek munkája és sok pénz. van Agnelliék zsebében is egy két garas, tessék használni.

mondjuk attól tartok, hogy továbbra is "univerzális" Padoinokba fogunk invesztálni...
  • Trunks
    Na hát most látszik, hogy nem kellett annyira leírni a Juvét a negyeddöntők után. A Barcának se volt több esélye Münchenben, mint nekünk. Ettől függetlenül látni kell, hogy van hová fejlődnünk, viszont Európa jelenleg egyértelműen legjobb csapata ellen estünk ki. Jövőre őket kell elkerülni és akkor - nyári erősítés után - bármi lehet.
  • limperatore
    uno di noi
  • Grove4
    jó a banner!
  • forzajuve5
    most akkor tulajdonképpen jobb csapat vagyunk mint a Barca? Mi 2 meccsen kaptunk négy gólt a Bayerntől, ők viszont már az elsőn négynél járnak :)

tetszetős az új banner kép :)
  • Breki33
  • 9csöves9
    tavaly volt olyan is:) volt olyan meccs ahol 3 formációban is játszottunk. ezt a taktikai sokszínűséget hiányolom nagyon az idei Juventusból, nem tudom miért ragadtunk le idén ennyire ennél a 3-5-2-nél. lehet Conte eltiltásának köszönhető, nem akarta, hogy a "távollétében" mással próbálkozzanak Carreráék és ezért ráment erre a nagyon biztonságos játékra. az eredmény őt igazolja, de tavaly óta kissé megváltozott. a cseréi egyszerűen katasztrófák, kb. a félidőben bemondtam, hogy bármi lesz ez a 3 csere fog jönni és ebből Padoin az első, Q meg kap 3 percet...

az biztos, hogy érdekes kérdés lesz melyik irányba fogunk elmozdulni nyáron. van egy olyan érzésem, hogy a taktika az marad, mivel a védőhármast nem fogja megbontani, és a kp közepét sem fogja feladni, sőt, ahogy látjuk most már 4 ember tűnik onnan kihagyhatatlannak, egyszerűen Pogbát vétek nem játszatni.
    végülis ez nem lenne baj, csak hát akkor tényleg szélsőket kell igazolni, főleg a bal oldalra.

a meccs nagyon fos volt, kb mint az őszi, ha nincs 11-es akkor 0-0.
  • wright
    Na én sem arra gondoItam hogy féIidőnként váltunk formációt :)
    Az igazalásokon meg gondolkozzon Marotta :D
  • Trunks
    Csak az a baj minél többféle formációban játszunk, annál többféle játékos kell. 3-5-2: szélsők, 4-3-3: szélsőhátvédek, csatárok, 4-4-2: szélsőhátvédek, szélsők. Szerintem nem kellene feltétlen állandóan váltogatni a felállást, a Bayern vagy Barca se teszi, hadd igazodjon az ellenfél hozzánk. A jelenlegi 3-5-2 hátránya a szélsők teljes hiánya (Lichtsteiner is jobbhátvéd, nem szélső, Asamoahról nem is beszélve), az összes többi felállással pedig vagy hátulról vagy a kp. közepéről kell kivenni embereket, azokról a posztokról, amelyeken jók vagyunk.

Egy csatár még kellene nyáron, bár fogalmam sincs ki (Falcao a nagy kedvencem, de túl drága; Cavani se olcsó és nem hiszem, hogy hozzánk igazolna; Benzemát/Higuaint nem fogja elengedni a Real, emellett nem is voltak mostanában meggyőzőek; Jovetic a Fiorentinából? Azért ő se bizonyított még olyan sokat). Ha marad a 3-5-2, akkor pedig szélsők, szélsők, szélsők. Ha meg négy védő lesz, akkor balhátvéd. De az meg nagy hiányposzt mindenhol. Mondjuk elöl Llorrentével érdekes lehet ez a 3-5-1-1. Remélem a szakmai stáb jól átrágja magát ezen. Lassan kezdhetnek is gondolkozni rajta, mert a szezonunknak gyakorlatilag vége.
  • wright
    Ami járható út lenne az az állandó formációváltás.Mert valahogy semmi meglepőt nem tud húzni Conte.Úgy kellene kialakítani a keretet hogy több formációban is meglegyenek az aktuális posztokra a megfelelő emberek.Mivel láthattuk hogy egy bl-ben nem mindig működik az,hogy ragaszkodunk 1 adott felálláshoz.Gio-t én elkönyveltem egy jó cserejátékosnak és annyi.
  • Trunks
    Meg Peluso is. :D

Nyáron Conte rendesen átgondolhatja, hogy jövőre hogy is akarunk felállni. Védelem az okénak tűnik, középpályán pedig középen van 4-6 játékosunk, aki nyugodtan kezdhetne, de igazi szélsőnk nincs. Csatárkérdés is nagy talány, senkit nem érzek biztos kezdőnek. Még Quagliarella nyújtotta a legjobb teljesítményt idén, a többnyire epizódszerep ellenére is. Matrinak az ősze tragikus volt, januártól viszont megtáltosodott, mostanában pedig nemigen játszik. Giovinco nem tudott huzamosabb ideig jól teljesíteni, de úgy érzem benne még lehet potenciál. Vucsinics pedig... általában eltűnik a mezőnyben, néha húz 1-1 brilliánsat, aztán megint semmi.

Ebben a 3-5-1-1-ben látnék potenciált. Ráadásul így pályán lehetne egyszerre Pirlo, Marchisio, Vidal és Pogba is. Asamoah is sokkal jobb lehetne középen. Viszont ehhez kéne egy igazi klasszis befejezőcsatár előre, mert Vucsinics nem tud 10 gólnál többet lőni egy szezonban, plusz egy idő után elmegy a kedve és szarik bele az egészbe. Nehéz ügy, mert pl. Sebának ebben a felállásban nincs helye (esetleg az árnyékék(?), de ahhoz meg valszeg kevés a védőmunkája). 4-3-3-nál meg ugye a védelemből kell vkit kihagyni, balhátvédünk oda sincs. Kik játszanának elöl a szélen? Sok a megválaszolatlan kérdés. Ugyanakkor el kéne dönteni, mit is akarunk játszani és úgy igazolni.
  • wright
    Igazi célfoci volt és ügye mi ezt szeretjük.Pogba és Marci mondjuk haloványabb volt,Vucinic meg off,de nagyjából rendben volt.Padoin is kapott bizonyítási lehetőséget
  • Trunks
    Nem sziporkáztunk, de a második félidőben helyenként egész jól játszottunk. Innen már el se lehet bukni gyakorlatilag. Ha megverjük jövő héten idegenben a Torinót, akkor 2 hét múlva otthon ünnepelhetjük a scudettót a Palermo ellen.
  • szucsy89
    nem hittem volna hogy pont te fog egy interistát ebbe a topikba linkelni :P
  • Breki33
  • Breki33
  • 9csöves9
    szerintem egy büdös tahó cigány patkány, nem szeretném meglátni még egyszer Juve mezben.csúnyán megcsappanna az érdeklődésem a csapat irányába ha ez visszatér. az elsők között hagyta el a csapatot anno és ráadásul pont oda ahova.

arról nem is beszélve, hogy egyedül többet keres mint Vidal,Buffon,Pirlo,Marchisio együtt, 32 éves és nyilván nem ingyen jönne. hatalmas baromság lenne leigazolni. Raiola csak kavarja a szart mint mindig, biztos valami új szerződést vagy akármit próbál neki kiharcolni.

más: Nedved,Marotta,Agnelli és Pesso is Spanyolországban tartózkodik, jártak a Madridnál a nyári barátságos bohóckodás keretében. a képekből ítélve nagyon jó a viszony, nem lennék meglepődve ha bizniszelnénk velük nyáron.

http://www.tuttosport.com/foto/calcio/serie_a/juventus/2013/04/18-49960_0/Agnelli+al+Santiago+Bernabeu+per+l%27amichevole+Juve-Real
  • Grove4
    Jöjjön, egy állat az a csávó, én kedvelem.
  • szucsy89
    Komolyan szerződtetitek Zlatant? Már Raiola is célozgat a visszatérésére... ti örülnétek neki? Nálatok azért fontos az egység, lehet a svéd szétbarmolná ezt hamar... (sőt, szinte biztos :D)
  • forzajuve5
    állítólag közel a megállapodás a Samsunggal. 120 millió eurót fizetnének a stadion névhasználati jogáért. a probléma csak ott van, hogy 12 évre szólna a megállapodás, ami szerintem hosszú távon nem a legjobb üzlet. arról nem is beszélve, hogy ha most rosszul költi el ezt a pénzt Marotta, amire elég nagy esély van, akkor megint bajban lehetünk az átigazolási piacon évekig.
    vannak olyan pletykák is, hogy nem hosszabbítják meg Marotta idén nyáron lejáró szerződését, és Nedved veszi át a helyét :) érdekes lenne
  • 9csöves9
    Vidalt csak abban az esetben szabadna eladni, ha valami horror ajánlat érkezik érte, és az egészet a csapat megerősítésére fordítanánk mint anno Zidane esetében. a mostani vezetőségről ezt viszont nem tudom elképzelni.

Asamoaht én is bevinném középre, nagyon nem fekszik neki ez a balszélső dolog. pedig milyen jól indult...
  • forzajuve5
    nálam Vidal érinthetetlen. azt mondom ha meg akarjuk nyerni a BL-t a közeljövőben akkor meg kell tartanunk az olyanokat mint Vidal, és a hiányposztjainkra találni olyan kaliberű játékosokat mint Vidal.
  • Csacsi
    En is ezt mondom.Plusz szerintem Asamoah is játszhatna az eredeti posztjan ahol sokkal jobb lehetne.
  • wright
    Lehet hogy szentségtörés,de ha Vidal árából tudnánk venni egy remek támadót akkor elengedném-nézve Pogba fejlődését!Úgy hogy Vidal nagy kedvenc,de Pogba-ban rengeteg a potenciál.
  • 9csöves9
    1.félidő 100%
    2.félidő 0% :D

az első félidő kibaszott jó volt,nem szeretem ha ennyire látványosan visszaállunk, de ez a Lazio nagyon gyenge volt most így belefért. továbbra sem értem miért nem tud Conte cserélni, ráadásul egy ilyen meccsen.persze Padoinnak azért tudott időt szorítani...

Pogba játékán mindig ámulok, elképesztő ez a kölyök, valahogy meg kell oldani, hogy folyamatosan kezdő legyen. ha kell akkor Pirlo vagy Marchisio kárára...
  • wright
    Félgőz winnnn :D
  • 9csöves9
    na erre kiváncsi leszek, ezt pedzegették Bayern előtt is

• 9csöves9
    én azért nem hibáztatom, lehet el se fogadta volna a Pescara a mi ajánlatunkat, ami vélhetően nevetséges volt az arabokéhoz képest, még ha a miénk is állt volna közelebb a valósághoz. mi nálunk alig játszott volna, lehet ment is volna kölcsönbe. a pénzen kívül is jó döntésnek bizonyult számára a dolog. amúgy tényleg nem kell tőle még elájulni meglátjuk mi lesz belőle. szerintem Marrone simán van olyan jó játékos mint ő, csak hát játszatni kéne. méghozzá a kp-n...

tegnap leikszeltek a követőink, a következő két meccsel le is zárhatnánk a scudetto kérdést. ma jó lenne végre ha Marchetti párszor a háta mögé nyúlna és nem szedné ki a szemünket ismét. azért egy Stankevicius,Ciani,Cana,Gonzales hátvédnégyessel felálló csapatnak illene párat verni, szerintem még edzésen sem játszottak ilyen védősorral, nem hogy egy bajnokin.
  • Trunks
    Nekem nem túl szimpatikus, hogy ilyen fiatalon ahelyett hogy maradt volna Olaszországban, inkább eladta magát kilóra az araboknak. Meg hát azért még le kéne vmit tenni az asztalra, mielőtt mindenki az új Pirlónak kiáltja ki.
  • szucsy89
    Nembaj, nálunk épül a fiatal csapat, oda jöjjön! :D

Amúgy nektek (is) nagyon kéne Pirlo helyett majd, 1-2 évben belül aktuális lesz. Ha Ancelottit kirúgják, akkor van rá esély hogy visszatér Olaszba...
  • 9csöves9
  • szucsy89
    Verratti: "If I were to leave PSG then I’d like a return to Italy to a big club like Juve, Milan or Inter. I supported Juve as a kid."

:(
  • 9csöves9
    megtapsolták a srácokat, nem volt fütty vagy ilyesmi
  • banok
    Örülök, hogy a ZDF stream működött.
  • Rockynhooo
    Meccs vége előtt, átkapcsoltam Barcara. Lefújás után milyen volt a közönség reakciója?
  • Rockynhooo
    Én azt éreztem, hogy mind2 meccsen be voltak szarva. De nem is kicsit. Oké, hogy annyira nem akarták felvállalni a nyílt sisakos játékot, mert akkor még hamarabb kivégzi őket a Bayern. De félve, nem felvállalva a játékot lehetetlen továbbjutni. És igen, 5 értelmes helyzet nem volt.. Talán ha 3 valamire való próbálkozás volt a 180 perc alatt.
  • 9csöves9
    hát nekem ez a tegnapi meccs nagyobb csalódás volt mint az odavágó. nem láttam, hogy meghaltak volna a srácok a pályán és hogy elhitték volna hogy van egy szemernyi esélyünk is. az, hogy az első félidőben egész jók voltunk az csak azért volt, mert a Bayern azalatt felmérte, hogy mi a helyzet.látták hogy itt nincs semmi félnivaló, nyugodtan átvehetik az irányítást.

sokkal jobb csapat, lefociztak minket ez nem vitás. de ha egy Galata 0-4-es hátránynál tud menni előre, akkor mi mi a faszért nem? 5 értelmes helyzetünk nem volt a két meccsen együttvéve. sok dolgot át kell értékelni a klubnál ezek után. persze csak akkor ha nem az a cél, hogy kizárólag az olasz posványban trónoljunk.

nem vártam bl győzelmet a csapattól, ez a legjobb 8 most így x év után teljesen jó, de ez a lélektelen fos nem elfogadható, bármennyire erős is ez a Bayern.
  • Zsolti9014
    Gratulálok a továbbjutáshoz, megérdemelt volt.
  • Zsolti9014
    Ez korrekt vélemény volt, semmi gond vele szerintem.