Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Nekem a harmincadik perc körül elszállt a Sopcastom, azóta sem tudtam beüzemelni... Ha valaki talál majd jó minõségû összefoglalót, belinkelné ide? Köszönöm!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ez a faszi majdnem megfordította:😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

2-2 kurva jó meccs😄

Ez a Quiagliarella akárhányszor látom mindig óriási vagy pimasz gólt lõ😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Trunks
Az ok, hogy nincs edzõnk, de azért cserélni még lehetne. Giaccherini, Q, Isla. Mindhámukat behoznám.

Amici di nessuno...

Grove4
Cseréljük már le Giot bassza meg!!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

az se tudom ki ez, dehát jönnek a fiatalok

Csacsi
A legijesztõbb az egészben, az az, hogy eza z OScar kisgyerek (aki tehetséges, mielõtt a Chealsesek nekem esnek) simán leveszi Pirlót a pályáról, úgy hogy mellõle rúg még két gólt is.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gercse
Látszik, hogy nincsenek hozzászokva ehhez a légkörhöz, szerintem második félidõre jobb lesz. Igaz most nincsenek cserék, mint a Genoa ellen, de Contéban bízom, hogy szünetben vért itat velük

Grove4
Jah és nagyon pontatlanul passzolunk. :/

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

gercse
Megfogható ez a Chelsea,
Gio helyett kéne mondjuk Quagliarella, ill. Asamoah kicsit megilletõdött, a többiek rendben vannak, reméljük Vidal nem sérült meg nagyon

Trunks
A játék az elsõ 10 percet leszámítva ígéretes, csak kár, hogy nekünk voltak nagyobb helyzeteink, mégis õk vezetnek.

Ami meglepõ, hogy Vidalnál sokkal többet van a labda, mint Pirlónál. Ha nem néztem volna az EB-t, azt mondanám, hogy Szundi most már kevés Európához, de hát láttuk, hogy nem így van. Giovinco pedig így súlytalan, lyukra kéne futtatni, mert az, hogy felpasszoljuk rá a labdát nem fog menni ekkora debella nagy védõk közt.

Amici di nessuno...

Grove4
Pirlo eléggé halvány, Giot is elnyomják, viszont ha egy kicsit jobban koncentrálnánk a kapu elõtt...

Chelsea - Juve elég jó meccs <#eljen> 2-1

Zsolti9014
na bazze, ilyen gólt...

Hajrá Magyarország!

gercse
ehhh, Egri Viktor...

Köszönöm 😊

banok
Grove4
Srácok fél óra és kezdünk!!!!!!!!
Remélem nyerünk!

Forza Juventus!

Valaki nem tudna ajánlani nekem egy jó stream-et ahol tudnám nézni az esti mecset ? Sajnos nincs digi sportom(:

Breki33
WuFraZselic
nem hiszem el, hogy nem lehetett volna igényesebben megoldani ezt a Jeep feliratot... csak fehérrel lett volna írva, és máris normális a dolog

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
hajrá, aztán leszurkolni a színházközönséget😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Királyul néz ki! <#eljen> Mondjuk én a 3. csillagot mindig úgy képzeltem el, hogy a másik kettõ mellé kerül.

#36941: Most belegondolva én is vagy Pirlo, Chiellini vagy Marchisio névvel vennék (talán utóbbi). Mindig is nagyon tiszteltem Pirlót mint játékost, soha nem volt ellenszenves, de nem gondoltam volna, hogy ekkora kedvenc lesz belõle.

Amici di nessuno...

Kaplan
Én ma pont azt álmodtam, hogy valami kisebb városnak a buszpályaudvarán álltam és volt ott egy bolt ami tele volt focis cuccokkal. Mezek, melegítõk, sálak etc. Aztán két buszt is lekéstem hazafele menet amiatt mert nem tudtam eldönteni, hogy mi legyen. Arsenal hazai, Juve hazai, idegenbeli. Csak egyre volt pénzem, de a végén megvettem a Juve hazait!!! 😄 Most már a valóságban is jó lenne beruházni egyre.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
Pár éve biztos nem gondoltam volna, de ha idén vennék mezt, akkor én is Pirlo névvel venném 😊

forzajuve5

forzajuve5
ez a képfeltöltés nem nagyon jött össze 😊. lényeg, hogy megérkezett az új idei vendégmezem Pirlo nevével a hátán. este majd ebben feszítek a Chelsea meccsen 😊.

majd most ebéd után indulunk. 3 óra vonatozás London. ott meg kell találni a JCH-s srácokat és mehet a buli 😊

forzajuve5

Breki33
Europa, siamo tornati!

Back in the big time!

forzajuve5
2008/09-es szezonban a következõ kezdõvel kaptunk ki csupán 1-0-ra:

Buffon-Mellberg, Chiellini, Legro, Molinaro-Camo, Sissoko, Tiago, Nedved-Alex,Amauri

(visszavágó 2-2 lett otthon)

gercse
így van, ill. reméljük Asamoah hozza az eddigit, nagyon jó kis játékos õ, Lichtsteinerrel együtt õk azért fel tudják adni a leckét a széleknek 😊

gercse
a francba 😄
valamiért keddre emlékeztem...a fenébe, no sebaj, legalább adja holnap a tv is 😊

9csöves9
a legerõsebb kezdõnkkel tudunk felállni, kb annyi a kérdés jelenleg, hogy Lichtsteiner vagy Isla kezdjen a jobbszélen ill. Bendtner vagy Q férjen oda a kispadra. én a jó Stefánt kezdetném, aztán a 60. perc környékén hozna Isla egy kis újdonságot

Buffon-Chiellini,Bonucci,Barzagli-Asamoah,Vidal,Pirlo,Marchisio,Lichtsteiner-Giovinco,Vucinic

a túloldalon ez várható:

Cech-Cole,Terry,Luiz,Ivanovic-Mikel,Lampard,Ramires-Mata,Torres,Hazard

így tippre a középpálya közepén fog eldõlni a meccs, ott úgy érzem meg lehet õket fogni.

Grove4
Holnap játszunk 😊

gercse
Puzsérban engem is csupán ez idegesített, pedig helyenként normálisan is tudott beszélni, de aztán átment megint a nyomatékos, teátrális hülyeségeibe...

Na de végre eljött a mai nap 😊
utoljára az a harmadik hely a csoportban elég csúnya volt, reméljük idén szép kezdés és folytatás várható 😊

Forza Juve!

9csöves9
Immobile meg jó lesz ez egyértelmû, de azért ünnepelhetett volna egy kicsit visszafogottabban...

Leo meg kész😄

9csöves9
húzós volt ez a hétvégi meccs, én simán aláírtam volna az x-t a félidõben.túl sok kulcsember került ki egyszerre, ez az elsõ félidõs teljesítmény kicsit aggasztó a jövõre nézve. a 11-es teljesen egyértelmû volt csak egy vak nem látja hogy Asamoah lábát rúgta a védõ a labda helyett. a gazzetta 7-es osztályzatot adott Rocchinak, különösebben csak egy Seymour kezezést róttak fel neki. amúgy meg nagy boldogsággal tölt el ha azon siránkozik az ellenfél, hogy nyomnak minket a sporik, legalább idén is lesz mire fogniuk ha netán bajnokok leszünk😊

Puzsérnak a beszédstílusa kibaszottul idegesítõ, de legalább rajta látszott, hogy nem egy a meccs elõtt megkapott nyomtatott papírlapról olvassa a baromságokat mint a többi okos.

a holnapi meccset már kibaszottul várom, egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy vereséggel térjünk vissza a BL-be. nagyon harapni fognak a srácok ebben biztos vagyok.

forzajuve5
milánó piros-fekete felében is hozzák az elvártat. legalábbis én valami ilyesmire számítottam tõlük a csapatleépítés után.
Lazio hozza a szokásos év eleji formáját. tõlük nem kell tartani.
Napoli nagy kérdés, de szerintem idõvel õk is el fognak fogyni a rövid cserepad miatt.

Nálunk pedig a védelemnek össze kell kapnia magát szerdára, mert ott már nem lesz megtorlatlan ennyi hiba. gondolom azért másképp teszik össze fejben azt a napot és koncentrálni fognak teljes gõzzel

Zsolti9014
és ki is kaptak 2-0-ról. Gratula nekik!
csak éppen a fogadásomat is elvitték. 😛

Hajrá Magyarország!

Grove4
Roma 2 perc alatt szopott 2 gólt 😄DDDDDDDDD

Trunks
Nagy színész ez a kis Ciro gyerek... a bíró pedig egyfolytában benyalja a dolgokat. Kucka feldobta magát az elsõ félidõben, most Immobile játsza el a nagyhalált.

Amici di nessuno...

gercse
Buffon durván nagyot védett 😊

Trunks
Meg is érdemelték, ha nem bírják belõni az ilyen ziccereket.

Amici di nessuno...

WuFraZselic
én ugyanezt gondoltam 😄DDDD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Trunks
Akkor még azt hittem, hogy csak kölcsönben van Genoában és õ a beépített emberünk. Mondom magamban: "azért szép dolog, hogy direkt nem rúgja be a ziccerét a saját klubja ellen". 😄 Aztán kiderült, hogy nem. 😊)

Amici di nessuno...

WuFraZselic
inkázz az a durva hogy azt a 200%os ziccerét hogy szórakozta el Immobile 😄

Trunks
Egyelõre az elsõ félidõ - kis túlzással - egyetlen pozitívuma, hogy Buziello nem nálunk játszik. Eddig sokkal jobb a Genoa.

Amici di nessuno...

Trunks
1. Most nézem, hogy Immobilét eladtuk a Genoának. Miért is? Szerintem jövõre min. 3. számú csatár lehetne.
2. Juve-nevelésként azért marha durvának érzem, hogy így ünnepelje a gólját...

Amici di nessuno...

forzajuve5
A hivatalos kezdõ: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Caceres, Giaccherini, Pirlo, Marchisio, De Ceglie, Giovinco, Matri.

Cserék: Storari, Rubinho, Lichtsteiner, Lucio, Isla, Pogba, Vidal, Marrone, Asamoah, Vucinic, Bendtner, Quagliarella

Rockynhooo

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"