Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
„Húsz évig voltam profi játékos, karrierem második felét a Juventusnál töltöttem, és senkitõl sem kaptam annyi igazságtalan kritikát, mint Zemantól. Engem és a klubomat is károsították a kijelentései, és mostanáig sem tudtam megemészteni, hogy az olasz labdarúgásban fontos ember ennyire semmibe vegye azt, amiért szüntelenül kõkeményen dolgoztam” – mondta Ferrara.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
Fiorentina (3-5-2): Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Tomovic; Cuadrado, Migliaccio, Pizarro, B. Valero, Pasqual; Ljajic, Jovetic
Cserék: Neto, Lupatelli, Hegazy, Camporese, Savic, Cassani, Mati Fernandez, Romulo, Llama, Olivera, Seferovic, Toni
JUVENTUS (3-5-2) : Buffon; Lucio, Bonucci, Barzagli; Caceres, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Giovinco, Quagliarella
Cserék: Storari, Rubinho, Chiellini, Lichtsteiner, Marrone, Asamoah, Isla, Pogba, Giaccherini, Bendtner, Matri, Vucinic
holnap a a firenzei patkánytanyán vizitál a csapat,nagyon húzós meccsre számítok, talán most nem verünk nekik egy ötöst😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amici di nessuno...
Eddig jó a játékunk, a Chievo át se nagyon lépi a felezõvonalat, csak be kéne rúgni a helyzeteket.
Amici di nessuno...
Buffon - Lucio, Chiellini, Bonucci, - Isla, Marchisio, Asamoah, Pogba, Giaccherini, - Quaglirella, Vucinic.
Sorrentino - Cesar, Jokic, Dainelli, Frey, - Vacek, L. Rigoni, M.Rigoni, Hetemaj, - Thereau, Pellissier.
Az összeállításunknál csak a Chievo meze furcsább. Elõször azt hittem az ADO Den Haag meccsét nézem, amikor a vendégeket mutatták.
Amici di nessuno...
nagyok voltatok!
Közben egy örömteli hír: A JUVENTUS CLUB HUNGARY A JUVENTUS ÁLTAL IS ELISMERT, HIVATALOS CLUB DOC KLUB!
de a fileméret miatt vissza kellett vennem a képméretbõl és a minõségbõl különben öt mega lett volna
Ott voltunk idõben stadionnál. Elõször bejártuk kívül a környékét, benéztünk Chelsea Store-ba.
Sikerült kifognunk azt is mikor csapatbusz jött stadionhoz. Megrohamoztuk ahogy azt kell. Játékosok sok reakciót nem mutattak. Egy-egy fejbiccentés vagy apró mosoly és ennyi.
Majdnem két órával a kezdés elõtt már bent voltunk stadionban. Ott nem kis meglepetés fogadott. A jegy az alapvonaltól alig pár méternyire szólt. Álmodni se mertem volna, hogy ilyen közelrõl látok egyszer egy ilyen meccset. Itt vicces volt, ahogy a rendezõk próbáltak mindenkit arra a helyre ültetni ahová a jegye szól. Mondanom sem kell, hogy ez az olaszokkal nem mûködött, náluk mindenki oda ül ahova akar a szektoron belül. Hamar fel is adták a próbálkozást. Hamar elment a két óra a kezdésig. Melegítettük hangszálakat, megnéztük bemelegítést. Itt még annyi érdekesség volt, hogy két fiatal cigányképû rendezõgyerek füvet próbált eladni olaszoknak. (sikerülhetett, mert késõbb éreztük ahogy szívják elõttünk).
Meccs elején le akartak ültetni mindenkit. Ebbõl az lett, hogy felálltunk a székekre. ezt is feladták. egész meccsen fényképeztek minket és jegyzeteltek.
Meccs elõtt nemsokkal kihozták BL trófeát a pályára és éltették magukat a hangosbemondóban. Jól kifütyültük õket.
Meccs kezdetekor érezhetõ volt a nagy feszültség. Mindenki ideges volt. Persze teljes hangerõvel és erõbedobással szurkoltunk. Gondolom ezt hallottátok közvetítésben. Nem volt nehéz túlszurkolni a több mint 30 ezer Chelsea szurkolót, mert azok csak ülnek és nézik a meccset. Ennyi erõvel tv-ben is nézhetnék. Õk egyébként kb 10 perccel a kezdõ sípszó elõtt mennek be stadionba.
Olyan szempontból szerencsénk volt, hogy 4-bõl 3 gól is abba a kapuba lõttek ahol voltunk. Szerintem a két Chelsea gól teljesen vállalható. Elsõ szerencsétlenül pattant, második pedig szépségdíjat érdemel. Kicsit csalódottak voltunk 2-0-nál, de nem adtuk fel, ugyanúgy szurkoltunk tovább. Hamar meg is lett az eredménye. Vidal szépített a túloldali kapuba. Már ott hatalmas tombolás volt. Aztán jött második félidõ és látszott, hogy meglehet az egyenlítés.
hihetetlen volt az a pillanat mikor Quagliarella rávezette a kapusra a labdát, megállt egy pillanatra, felnézett és lõtt. Mintha lassított felvételen játszották volna az egészet. Ott ne tudjátok meg mi volt. A labda el se ért a kapuig már mindenki látta, hogy ez gól és megkezdõdött a hatalmas tombolás. Úgy örültünk neki, mintha gyõztes gól lenne.
Nem semmi ahogy ezek a srácok játszanak. Teljesen másképp látod élõben mint tv-ben. A pálya így sokkal kisebb mint ami közvetítésen látszik. Alig hagynak egymásnak területet, a labdás embert egybõl letámadják és nem hagyják élni. Mikor már azt hiszed ott a lövõhelyzet és Te biztosan lõnél akkor õk oldalra vagy hátra passzolnak mert látják, hogy nincs hely. Ezért is olyan kevés a távoli próbálkozás. És az is hihetetlen milyen gyorsan tudnak sprintelni. Erre a két legjobb példa Torres és Chiellni. Mindketten mint a villám olyanok.
Meccs után már nem volt igazán nagy ünneplés. Mindenki indult haza. Itt nem kellett várakozni stadionban, egybõl mehettünk ki az utcára. Ott szép lassan eljutottunk metróig, végig békében elvegyülve a két tábor. Chelsea tábor szomorúbb volt, mi örültünk a döntetlennek is.
Bár kevésbé érzelem dús, mint az elõzõ volt. De ránk fért az újítás.
Megnéztem, Vidal és Marchisio futott a legtöbbet a Chelsea ellen 12 km fölött mindketten, nem semmi. A kondi megvan a csapatban, a Chelsea játékosai bõ 1km-rel de majdnem 2-vel kevesebbet futottak. Ezt jó látni azért. (még a lecserélt Lichtsteiner is szinte pont annyit futott mint Cole)
Azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy a télen csatárt kell igazolnunk. Persze kellene, de kit? Ilyen Bendtner-szintû alibi embereket hozhatnánk, de arra pont jó Matri is. A bajnokságban pedig biztos elég lesz a Vucsinics-Quagliarella-Giovinco hármas.
Amici di nessuno...
Azt viszont nem igazán értem, hogy hogyan sikerült lemaradnom Quagliarella góljáról. Nyilván elszunyókáltam, csak nem vettem észre... 😊
Hajrá Magyarország!
A meccs embere Vidal, elképesztõ amit sérülten lehozott. Na meg a szurkolóink, akik megteremtették a hazai pályát Londoban. Jó lesz ez, kíváncsi leszek egy ilyen hajtós meccs mennyire látszik majd a szokásosan szenvedõs Chievo elleni bajnokin.
Amici di nessuno...
+
=
(baloldali)