Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Persze, gyenge meccs volt, megesik az ilyen. De Giovionco testalkata, erõnléte az konstans, valamit kéne csinálni vele mert esélye nincs a párharcoknál.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
ez az egész meccs egy nagy kaki volt. mindenki pontosan hozzátette a semmit. ez van, baj nincs belõle. marad a veretlen sorozat. bajnoki tabellát pedig még nem kell figyelni. hétvégén jobban játszunk majd Roma ellen

Kaplan
Irtózatosan gyenge Giovinco fizikálisan. Ez borzasztó.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Szerintem ma eddig nem lógott ki. Sõt, neki volt az egyetlen helyzete. Nem sok használható labdát kap. Vidal is nagyon szürke ma. Cáceres-szel mi van?

Amici di nessuno...

forzajuve5
össze kell kapni magunkat. jó lenne egy Gio-Vucinic csere is. nevetséges amit a gyerek elõl mûvel.

Trunks
Örülhetünk, hogy x a szünetben. Sokkal jobb ez a Fiorentina, mint az elõzõ szezonban. Montella jól összerakta ezt a csapatot.

Amici di nessuno...

Trunks
Hát ez teljesen egyértelmû 11-es lett volna... úgy látszik idén mi kapjuk õket, nem az ellenfelek. 😊) De hogy senki ne mondhassa, hogy elfogult vagyok, nevetségesek ezek az ítéletek 2012-ben. Mondhatnám, hogy "videobíró!!!!!!!!", de úgyse lesz semmi.

Amici di nessuno...

limperatore
hahaahhaah 😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kiéheztél egy minõségi Juventus-ra? <#nyes>
limperatore
tudtok streamet estére?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

forzajuve5
Ciro Ferrara, az olasz bajnokságban négy forduló után veretlenül a negyedik helyen álló Sampdoria vezetõedzõje nem éppen barátságos szavakkal készül a szerda esti, Roma elleni mérkõzésre. A Juventus korábbi játékosa részben arra is szánja jó formában lévõ csapata mérkõzését, hogy elégtételt vegyen az õt és együttesét az 1990-es években doppingolással vádoló Zdenek Zemanon.

„Húsz évig voltam profi játékos, karrierem második felét a Juventusnál töltöttem, és senkitõl sem kaptam annyi igazságtalan kritikát, mint Zemantól. Engem és a klubomat is károsították a kijelentései, és mostanáig sem tudtam megemészteni, hogy az olasz labdarúgásban fontos ember ennyire semmibe vegye azt, amiért szüntelenül kõkeményen dolgoztam” – mondta Ferrara.

9csöves9
van baja.pláne úgy, hogy a következõ két bajnokin biztos vagyok benne, hogy lesz sérültünk és/vagy eltiltottunk. mondjuk egy eltiltást nem is annyira bánnék,abban az esetben ha például valaki fejbetalpalná hétvégén Zemant. lehetne Bendtner 😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Ez azért elég gáz így. Szerda-szombat-kedd? Még jó, hogy a Chievo ellen többen is pihentek.

Amici di nessuno...

Breki33
Várható kezdõk:

Fiorentina (3-5-2): Viviano; Roncaglia, Rodriguez, Tomovic; Cuadrado, Migliaccio, Pizarro, B. Valero, Pasqual; Ljajic, Jovetic

Cserék: Neto, Lupatelli, Hegazy, Camporese, Savic, Cassani, Mati Fernandez, Romulo, Llama, Olivera, Seferovic, Toni

JUVENTUS (3-5-2) : Buffon; Lucio, Bonucci, Barzagli; Caceres, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie; Giovinco, Quagliarella

Cserék: Storari, Rubinho, Chiellini, Lichtsteiner, Marrone, Asamoah, Isla, Pogba, Giaccherini, Bendtner, Matri, Vucinic
forzajuve5
ráadásul Conte se lehet ott a helyszínen, mert a szaros stadionjukban nincs olyan elkülönített box ahova be lehetne ültetni

9csöves9
na úgy néz ki csak igazoltunk egy toppléjert szezon közben😊 nagyon örülök Q-nak, úgy érzem innentõl nincs megállás

holnap a a firenzei patkánytanyán vizitál a csapat,nagyon húzós meccsre számítok, talán most nem verünk nekik egy ötöst😄

Count Adyn
Bajusz leölte a Laziot, mostantól pontelõnnyel vezetjük a tabellát😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csacsi
Úgy néz ki idén nem veretlenül, hanem az összes meccset megnyerve nyerünk bajnokságot 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Count Adyn
az Inter meg a Milan is kiszopott ma, Napoli, Samp x

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Breki33

Breki33
Breki33
Trunks
Két klasszis gól Quagliarellától! Jó õt újra ilyen formában látni a sérülése után.

Amici di nessuno...

Trunks
1.+2.=3., ha nem látszana jól.

Eddig jó a játékunk, a Chievo át se nagyon lépi a felezõvonalat, csak be kéne rúgni a helyzeteket.

Amici di nessuno...

Trunks
Tudom már milyen ez a Chievo mez: += (baloldali)

Amici di nessuno...

Trunks
A kezdõk:

Buffon - Lucio, Chiellini, Bonucci, - Isla, Marchisio, Asamoah, Pogba, Giaccherini, - Quaglirella, Vucinic.

Sorrentino - Cesar, Jokic, Dainelli, Frey, - Vacek, L. Rigoni, M.Rigoni, Hetemaj, - Thereau, Pellissier.

Az összeállításunknál csak a Chievo meze furcsább. Elõször azt hittem az ADO Den Haag meccsét nézem, amikor a vendégeket mutatták.

Amici di nessuno...

Trunks
Nagy élmény lehetett, fõleg Quagliarella gólja! <#eljen>

Amici di nessuno...

9csöves9
<#worship><#worship><#worship><#worship>

nagyok voltatok!

Közben egy örömteli hír: A JUVENTUS CLUB HUNGARY A JUVENTUS ÁLTAL IS ELISMERT, HIVATALOS CLUB DOC KLUB!

<#eljen>
Zsolti9014
<#worship>

Hajrá Magyarország!

forzajuve5

Breki33
köszi a beszámolót

gercse
<#eljen>

gercse
Nekem tetszik így, letisztult, egyszerû, nem csicsás 😊

Breki33
Meg a minõsége nem túl jó
de a fileméret miatt vissza kellett vennem a képméretbõl és a minõségbõl különben öt mega lett volna
forzajuve5
Egy gyors élménybeszámoló:

Ott voltunk idõben stadionnál. Elõször bejártuk kívül a környékét, benéztünk Chelsea Store-ba.
Sikerült kifognunk azt is mikor csapatbusz jött stadionhoz. Megrohamoztuk ahogy azt kell. Játékosok sok reakciót nem mutattak. Egy-egy fejbiccentés vagy apró mosoly és ennyi.
Majdnem két órával a kezdés elõtt már bent voltunk stadionban. Ott nem kis meglepetés fogadott. A jegy az alapvonaltól alig pár méternyire szólt. Álmodni se mertem volna, hogy ilyen közelrõl látok egyszer egy ilyen meccset. Itt vicces volt, ahogy a rendezõk próbáltak mindenkit arra a helyre ültetni ahová a jegye szól. Mondanom sem kell, hogy ez az olaszokkal nem mûködött, náluk mindenki oda ül ahova akar a szektoron belül. Hamar fel is adták a próbálkozást. Hamar elment a két óra a kezdésig. Melegítettük hangszálakat, megnéztük bemelegítést. Itt még annyi érdekesség volt, hogy két fiatal cigányképû rendezõgyerek füvet próbált eladni olaszoknak. (sikerülhetett, mert késõbb éreztük ahogy szívják elõttünk).
Meccs elején le akartak ültetni mindenkit. Ebbõl az lett, hogy felálltunk a székekre. ezt is feladták. egész meccsen fényképeztek minket és jegyzeteltek.
Meccs elõtt nemsokkal kihozták BL trófeát a pályára és éltették magukat a hangosbemondóban. Jól kifütyültük õket.
Meccs kezdetekor érezhetõ volt a nagy feszültség. Mindenki ideges volt. Persze teljes hangerõvel és erõbedobással szurkoltunk. Gondolom ezt hallottátok közvetítésben. Nem volt nehéz túlszurkolni a több mint 30 ezer Chelsea szurkolót, mert azok csak ülnek és nézik a meccset. Ennyi erõvel tv-ben is nézhetnék. Õk egyébként kb 10 perccel a kezdõ sípszó elõtt mennek be stadionba.
Olyan szempontból szerencsénk volt, hogy 4-bõl 3 gól is abba a kapuba lõttek ahol voltunk. Szerintem a két Chelsea gól teljesen vállalható. Elsõ szerencsétlenül pattant, második pedig szépségdíjat érdemel. Kicsit csalódottak voltunk 2-0-nál, de nem adtuk fel, ugyanúgy szurkoltunk tovább. Hamar meg is lett az eredménye. Vidal szépített a túloldali kapuba. Már ott hatalmas tombolás volt. Aztán jött második félidõ és látszott, hogy meglehet az egyenlítés.
hihetetlen volt az a pillanat mikor Quagliarella rávezette a kapusra a labdát, megállt egy pillanatra, felnézett és lõtt. Mintha lassított felvételen játszották volna az egészet. Ott ne tudjátok meg mi volt. A labda el se ért a kapuig már mindenki látta, hogy ez gól és megkezdõdött a hatalmas tombolás. Úgy örültünk neki, mintha gyõztes gól lenne.
Nem semmi ahogy ezek a srácok játszanak. Teljesen másképp látod élõben mint tv-ben. A pálya így sokkal kisebb mint ami közvetítésen látszik. Alig hagynak egymásnak területet, a labdás embert egybõl letámadják és nem hagyják élni. Mikor már azt hiszed ott a lövõhelyzet és Te biztosan lõnél akkor õk oldalra vagy hátra passzolnak mert látják, hogy nincs hely. Ezért is olyan kevés a távoli próbálkozás. És az is hihetetlen milyen gyorsan tudnak sprintelni. Erre a két legjobb példa Torres és Chiellni. Mindketten mint a villám olyanok.
Meccs után már nem volt igazán nagy ünneplés. Mindenki indult haza. Itt nem kellett várakozni stadionban, egybõl mehettünk ki az utcára. Ott szép lassan eljutottunk metróig, végig békében elvegyülve a két tábor. Chelsea tábor szomorúbb volt, mi örültünk a döntetlennek is.

gercse
Ja frankó a banner Breki.
Bár kevésbé érzelem dús, mint az elõzõ volt. De ránk fért az újítás.

Breki33
gercse
Így van, Vidal hiánya nagyobb gond lenne talán, Marchisio meg szokásos, nem nagyon látni, de nélküle elég nehéz lenne, és most is láttuk, hogy helyzetbe is egy villámcsapás alatt képes kerülni 😊

Megnéztem, Vidal és Marchisio futott a legtöbbet a Chelsea ellen 12 km fölött mindketten, nem semmi. A kondi megvan a csapatban, a Chelsea játékosai bõ 1km-rel de majdnem 2-vel kevesebbet futottak. Ezt jó látni azért. (még a lecserélt Lichtsteiner is szinte pont annyit futott mint Cole)

9csöves9
Persze jogos, én is csak abban az esetben hoznék ha minõségi javulást is jelent. A hsz-ed elsõ része szerintem is örömteli, nem vagyunk mi annyira Pirlo függõk mint azt az ellenlábasaink hiszik.Hétvégén elképzelhetõ, hogy pihenni is fog, Marrone vagy Pogba kezdhet a helyén.

Trunks
Az a durva, hogy ennyire enervált Pirlóval is (mintha eggyel kevesebben lettünk volna támadásban) ilyen szoros meccset tudtunk játszani a mindig mumus angol csapatok egyikének otthonában.

Azzal viszont nem tudok egyetérteni, hogy a télen csatárt kell igazolnunk. Persze kellene, de kit? Ilyen Bendtner-szintû alibi embereket hozhatnánk, de arra pont jó Matri is. A bajnokságban pedig biztos elég lesz a Vucsinics-Quagliarella-Giovinco hármas.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
Nagyon élvezetes meccs volt, de Csövessel egyetértek.

Azt viszont nem igazán értem, hogy hogyan sikerült lemaradnom Quagliarella góljáról. Nyilván elszunyókáltam, csak nem vettem észre... 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Igazságos döntetlen született, de én a játékunkkal azért nem vagyok annyira elégedett. Ehhez persze kellett, hogy Pirlo eddigi egyik leggyengébb Juvés produkcióját nyújtotta, azthittem a BL méginkább felpörgeti majd. A másik nagy gond a csatáraink teljesítménye volt, a második félidõben teljesen láthatatlanok voltak. Giovincot nagy hiba volt egy fizikailag ilyen erõs ellenfél ellen kezdetni. Vucinic a kihagyott helyzetéig tök jó volt, jól lépett vissza a labdákért és meg is tudta azokat játszani, aztán miután azt a helyzetet elkúrta teljesen szétesett. A télen mindenképp kell igazolni egy csatárt, addig meg ráállni a Vucinic-Quagliarella páros erõltetésére.

A meccs embere Vidal, elképesztõ amit sérülten lehozott. Na meg a szurkolóink, akik megteremtették a hazai pályát Londoban. Jó lesz ez, kíváncsi leszek egy ilyen hajtós meccs mennyire látszik majd a szokásosan szenvedõs Chievo elleni bajnokin.

forzajuve5
Ez hatalmas volt eloben. Majd penteken tudok elmenybeszamolni es kepeket feltenni

Kaplan
Az összefoglaló alapján simán pariban voltunk, mi lõttünk két szép gólt, a Chelsea pedig egy gyönyörût és egy szerencséset. Igazságos pontosztoszkodásnak tûnik. Londonban, egy pont, tökéletes.

Kaplan
Dánke sõõõn!

Breki33
gercse
Így van, Londonban az 1 pont megfelelõ eredmény, reálisnak is mondható.

Trunks
Összességében elégedettek lehetünk mind a mutatott játékkal, mind az eredménnyel. Nem mondom, van még mit csiszolni a játékunkon, de megmutattuk, hogy igenis Európában is van keresnivalónk. A döntetlen reális, a Chelsea az elsõ gólját lõtte a semmibõl, mi a másodikat. Quagliarella több játékot érdemelne, és ezt nem csak a mai teljesítménye alapján mondom. Az pedig, hogy 0-2-rõl így felálltunk, külön dícséretes. Jó lesz ez.

Amici di nessuno...