Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trunks
Bele kéne gondolni, hogy mondjuk 10 euróval olcsóbb átlag jegyár cirka 400 000 euró bevételtõl fosztja meg a klubot meccsenként. Ezt levetítve mondjuk 25 hazai bajnokira évi 10 millió euróról beszélünk. Aztán lehet sírni, hogy nincs pénz erõsítésre..

Amici di nessuno...

Trunks
Ja, csak az a szívás, hogy decemberben megyünk Donyeckbe...<#bdead>

Amici di nessuno...

gercse
A saját fegyverünkkel öltek meg minket lényegében.
Jól tartották a labdát, és jól is passzoltak, ellenben velünk, mi elég sokat hibáztunk, sok rossz átadás, a védelembõl pedig gyakran feleslegesen jött ki Bonucci vagy Barzagli, és a határozottság is hiányzott belõlük...

Ez van, nem volt szégyenteljes produkció, viszont Ukrajnában képesnek érzem a csapatot, hogy meg is verjék õket 😊

9csöves9
hát ez ölég gyenge produkció volt...erõs ez a Shaktar. a szurkolók sztrájkja nagyon nem tett jót a meccsnek, olyan volt mint ha valami angol bajnokit néznék. legalább látják az okosok odafent, hogy az ultrák nélkül már nem is olyan félelmetes hely ez a Juventus Arena...

a dánokat oda-vissza verni kell aztán utána mehet a számolgatás. a Chelseanek is gondot fognak okozni a brazilok az ukránok az tuti.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Grove4
Annyi vigasztal, hogy szerintem a Chelsea is meg fog izzadni ellenük, ott meg a védelem eléggé hadilábon áll (most mondjuk a miénk sem volt valami stabil).

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Azért temetni nem kéne még a dolgokat. Nem kell hanyat esni sem az ukránoktól, tavaly utolsó helyen végeztek 5 szerzett ponttal talán minden idõk leggyengébb BL-csoportjában (APOEL, Porto, Zenit, Shakthar). Nem fognak mindig ilyen teljesítményt nyújtani. Annak kell örülni, hogy ismét nem kaptunk ki úgy, hogy megint egyértelmûen az ellenfél volt a jobb.

Ettõl függetlenül persze hiányzik Conte. Reméljük csökkentik az eltiltását.

Amici di nessuno...

Csacsi
Conte mester nagyon hiányzik.

Köszönjük a FIGC-nek, hogy tönkreteszik az egyetlen olasz csapatot, akinek lenne keresnivalója Európában.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
Ez lófasz volt hagymakarikával :/

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Trunks
Összességében nagyon örülhetünk az x-nek, bár a 30. és az 50. perc között úgy tûnt, hogy átvesszük a meccs irányítását és behúzzuk. Kemény lesz ez így, Ukrajnában nem szabad majd kikapni.

Amici di nessuno...

Trunks
Nálam hál' isten nem õ van, és az angol kommentátorpáros is azt mondta, hogy teljesen egyértelmû 11-es volt. Azt tették még hozzá, hogy minek áll ott akkor 3 bíró a közelben, ha egyik se veszi észre. Ezt már mi is sokszor kérdeztük...

Amici di nessuno...

gercse
Egri egyébként minden, csak nem jó kommentátor, szóval benne azért annyira nem bíznék...

Trunks
A streamem elég szar, néha elmegy, úgyhogy én se nagyon láttam, de asszem Lichtsteiner meglökte a brazil ukrán gyereket, de a bírónak rossz a szeme. Elvileg ha tényleg szabálytalan volt, akkor 11-es+kiállítás kéne ugye.

Amici di nessuno...

limperatore
mi volt ez a kiállításos téma amit a kommentátor magyarázott? elsõ 15p-tnem láttam

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Trunks
Most látszik, hogy csúnyán beszoptuk a Shaktharral. Az mondjuk látszik, hogy a szezon meccsét játsszák ezek is ellenünk... nem tudnak végig olyan teljesítményt nyújtani, mint az elsõ fél órában.

Bonucci viszont mekkora gólt vágott. 😄

Amici di nessuno...

Forza Italia
Bonucci 1-1

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Trunks
Vkinek jó stream? A szar digi persze ilyenkor nem mûködik vmiért...

Amici di nessuno...

gercse
A szezon második felére azért nem lenne mindegy, hogy ott ül-e a kispadon vagy sem, frankó lenne 😊

Trunks
Hát igen. 😊 De azért jó, hogy a csereembereink ilyenek. Végre 5-6 év után újra tudatosságot lehet érezni a játékospolitikában.

Amici di nessuno...

9csöves9
csak tudná megverni az emberét 1-1-ben, mert abban viszont katasztrófa, ha valaki szemben áll vele elfogy a tudomány. jó volt hétvégén, de azért nyugodtabb leszek ha Asamoah játszik ott

Trunks
Így van. Ha már 3-5-2, akkor kiemelném De Ceglie hétvégi teljesítményét. Most látszik, hogy az õ eredeti posztja a balszélsõ, nem pedig a balhátvéd, ezért a mostani szerepkör sokkal jobban fekszik neki. Szombaton a támadások többsége a bal oldalon ment, és végre öröm olyan embereket látni a széleken, akik be is tudnak adni. Felüdülés a Grygera-, alibi Grosso-, Molinaro-féle banda után.

Amici di nessuno...

forzajuve5
csak tuttosport pletyka. egyrészt nem lenne posztja a 3-5-2-ben, másrészt a fizetési igénye se lenne túl csekély.

remélem rosszul olvastam h a kegyvesztett hisztis Nanit akarja a Juventust...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

9csöves9
a pillanat amikor azt hittem, hogy elindul és felakasztja magát a kapufára. sajnos nem tette 😞

Rockynhooo

<#eplus2>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
nagyon nagy volt ez! az elsõ félidõben úgy játszottunk a Romával mint ha 10 éves hülyegyerekek lennének. Marchisio volt a meccs embere, nagyon megérdemelte volna a gólt. nagyok vele szemben az elvárásaim, én kb. ezt várom tõle minden meccsen.Barzagli megindulása is óriási volt😊

ami poén, hogy még Zeman sem tudott egyebet kinyögni a meccs után csak azt, hogy le lettek játszva a pályáról. pedig azt hittem jön majd a megszokott lemez

Breki33
Zsolti9014
Sajnos csak az utolsó negyedórát láttam, meg most az összefoglalót. Összességében tényleg örülhet a Roma, hogy nem kapott nagyobb verést. Gratulálok a csapatnak! 😊

Matrinál remélem tényleg átszakadt egy gát, mert szükség van a jó formájára. Márpedig ez a gól sem egy határozott megoldással született, volt benne kicsi szerencse is.

Hajrá Magyarország!

Trunks
Élmény volt az elsõ félidõt nézni, még ha a Roma védelme nagyon ingatag volt is. Marchisio vmi egész elképesztõ teljesítményt nyújtott, nálam õ a meccs embere, de Matri góljának is nagyon örülök. Végre megtört a jég.

Amici di nessuno...

Trunks
Örülhet a Roma, hogy nem 6-0 a félidõ, és ezt komolyan mondom. Lõttünk két kapufát, plusz volt még pár komoly gólhelyzet. Jó látni, hogy Pirlo végre felébredt a nyári álomból és megérkezett a szezonba.

Amici di nessuno...

Csacsi
Zemannak majd lesz oka magyarázni 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

banok
20.45 Juventus-Roma
tv: Sportklub hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

forzajuve5
nálunk nyilatkozna valaki ilyeneket akkor egybõl eltiltanák meccsekre

limperatore
megkérdezték h mit tippel a meccsre, erre mondta h kérdezzék buffont õ szokott fogadni 😄DD

lehet utáljátok, de azért nagy dumája van 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
lehet,hogy edzõ nélkül kéne már játszanunk...

Zeman testi épségére külön biztonságiak fognak vigyázni a meccsen.ilyenkor sajnálom, hogy a kispad nem a Sudban van, de azért az oldallelátón is megkapja majd a magáét.

forzajuve5
most lehet Carrerat is elveszítjük. tavaly szilveszterkor halálos közúti balesetet okozott (egy korábbi balesetet bámuló két nõt ütött el akik belehaltak a sérüléseikbe). október 9-én lesz ítélethirdetése.
ma nem is tart meccs elõtti sajtótájékoztatót, a kapusedzõ lesz ott helyette.

mi a fene jöhet még idén?

Trunks
Ha ez így van, akkor elég szánalmas. Egy profi sportolónak ne legyen már súlyfeleslege heti mittoménhány edzés mellett. Nem kéne akkor alkoholt fogyasztani meg csülökpörköltöt enni. 😄

Amici di nessuno...

forzajuve5
ez csak személyes vélemény, de szerintem Matri súlyproblémákkal is küszködik. nem volt soha egy vékony alkat, de Londonban nekem egy kicsit ducinak tûnt.
ez mellett persze valami fejben is széteshetett nála. nem volt soha egy klasszis csatár de azért ennél tényleg többet tudott. januárban lehet csomagolnia kell ha nem kapja össze magát 😞

limperatore
átvették az olaszok a brazil szindrómát

Trunks
Az nagyon gáz lenne, ha Giovinco is teljesen szétesne, mint Matri. Vkit le kéne fizetnünk, hogy hagyja gólt lõni Matrit, mert vissza kéne szereznie az önbizalmát. Pont most néztem vissza az elsõ nálunk töltött félévének góljait, szinte mindegyik ragyogó csatármunka volt, látszik rajtuk, hogy nagyon érezte a kaput. Tavaly megtört nála vmi.

Amici di nessuno...

Zsolti9014
hát ez nem volt egy nagy durranás, de legalább kikapni nem sikerült. 😊
a Romát meg meg kell hágni hétvégén!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
hát ez kurva gyenge volt, örömteli, hogy így sem tudunk kikapni. azt azért tegyük hozzá, hogy ezeknek ez volt az év meccse, nem fognak senki ellen ennyire pörögni. nem tudom mennyire volt tudatos a visszafogottság, de ha az volt akkor nagyon meg kell baszni a Romát😊

a leggyengébb egyértelmûen Giovinco volt, de már a Chelsea ellen is.nem tudom mi lesz így vele, mert ha most kikerül a képbõl akkor fejben is szétesik a srác.

Trunks
Persze, hogy technikásabb. Viszont ugyanúgy teljesen súlytalan egy párharcnál a 20 kilóval és 20 centivel magasabb védõkkel szemben.

Amici di nessuno...

Csacsi
Ezt a meccset szurkolóként nagyon gyorsan el kell felejteni, de úgy érzem a csapat Conte közrejátszásával egy darabig nem fogj elfelejteni a következõ edzéseken.

Kaplan
Csak Messi körülbelül ötször technikásabb, gyorsabb Gio-nál. Nem kell agyonpakolni izommal, csak annyira, hogy ne legyen tizenöt kiló.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
gyorsabban=gyorsan

Amici di nessuno...

Trunks
Mégis mit csinálnál vele? Ha rápakolsz izmot (ami amúgy legalább fél év), akkor lelassul, a legnagyobb erényét elvesztené. Messi se ér semmit a párharcoknál, csak gyorsabban továbbtologatja a labdát.

Amici di nessuno...

Trunks
Húh, ez pocsék volt. Nem tudnék senkit kiemelni. Jó, hogy az 1 pont megvan, jó kis csapat ez a Fiorentina. Nem sokan fogják elvinni innen a 3 pontot, abban biztos vagyok.

Ez a muki, aki néha közbedumál az a Tuzsér vagy Puzsér vagy hogy hívják? Rettentõ idegesítõ a beszédstílusa. Néha mond jó dolgokat, de orbitális hülyeségeket is. Pl. Toni a Bayernnél megdöntötte az egy évben szerzett legtöbb gól rekordját. Micsoda??? Ott volt Gerd Müller is... Nem hiszem, hogy fogom tudni nézni így a Sport Klubot. Inkább nézem streamen angol közvetítéssel, sokkal élvezhetõbb.

Amici di nessuno...