44078

ibogldrc.jpg

• Trunks
    Remek párhuzam. Nem túl kecsegtető Contéra nézve (illetve nézőpont kérdése, Zaccherini például tuti boldog lenne ha Fabióhoz hasonlítgatnák a nálunk töltött időszakát). Capellót nagyon szidtuk - joggal -, mert bár nyert két bajnokságot, de azzal a kerettel BL-elődöntők lettek volna a minimumok. És itt sántít azért kicsit az összehasonlítás. Mindkét évben vmi elképesztő pocsék játékkal estünk ki a negyeddöntőben. 2005-ben a Pool ellen, egy évvel később pedig az Arsenal ellen estünk ki úgy, hogy előtte a Werder ellen is a csodával határos módon mákoltuk tovább magunkat. Egyik csapatot se emlegetném egy lapon ezzel a Bayernnel. A többi BL-meccsünkben nem találok kifogásolnivalót. Ettől függetlenül persze lehet jövőre kiesünk megint ilyen tájt esélytelenül, de még korán van erről ítéletet mondani.

Tavaly nagyon imádtam Contét, idén viszont rendszeresen idegesít. Teljesen érthetetlen mellőzések, egyesek érthetetlen favorizálása, begyepesedett taktika, meccsek többségén nulla játék. Engem nem zavar, ha sok meccset hozunk le 1-0-ra tartalékos játékkal. De hogy a szezon utolsó 10 meccsén mondjuk egyszer próbáltunk igazán focizni, az elég kiábrándító. Egy Milan elleni rangadóra igenis pörögjön fel a csapat, ha nincs már mire tartalékolni. Változtatni pedig semmit nem tud. 15-20 perccel a vége előtt kezd el cserélni (látta már vki szünetben cserélni?), lehozza Asamoaht/Lichtsteinert, 5-10 perccel a vége előtt pedig bejön Matri/Quagliarella. Soha semmi váratlan.

Nagytakarításra is szükség lesz. Isla, Vucsinics, Peluso, De Ceglie, Anelka, Bendtner nyugodtan távozhatnak. Ha nem tud felépülni a sérüléséből, akkor Pepe is mehet, vmint az idei Giaccherini is. Bármelyikük könnyen pótolható.
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
    Gratula a srácoknak, nem nagyon volt kétséges egy pillanatig sem a bajnoki cím, tavaly sokan mondták, hogy az egy kifutott szezon volt, nem volt bl, nem voltak sérülések. Idén volt részünk mindegyikben, még is simább lett. Persze most majd azért nem lesz nagy szám a győzelmünk, mert szar a többi csapat, meg a Milan azt hitte, hogy a 10. fordulóban kezdődik a bajnokság...

Engem amúgy nagyon emlékeztetett az idei Juventus a Capello félére, és sok hasonlóságot vélek felfedezni a Conte-Capello összehasonlításban is: 2 év 2 scudetto, biztonsági játék, többnyire szar játékkal behúzott győzelmek, érthetetlen hülye cserék, kevés formáció változtatás, és súlytalan BL búcsú. Persze ez csak az idei évre igaz, kicsit (nagyon) sajnálom is, hogy nem látom a tavalyi Juvét. Azt amelyik folyamatosan támadt, kurva sokat passzolt,rengeteget birtokolta a labdát és képes volt egy meccset 3 különböző formációban lejátszani ha arra volt szükség. Nem tudom Conte miért állt most át, erre a kétségkívül biztonságos és eredményes, ám de kurva sokszor langyos futballra. Elképzelhető, hogy a keret kényszerítette rá erre, vagy az eltiltás húzta át a számításait, mindenesetre látom benne azt, hogy tud az olasz futball számára újat mutatni és nem áll be végleg a régi olasz iskola edzői sorába, mint ahogy azt idén tette. Nekem azért továbbra sincs belőle elegem, imádom. :)

Ami a jövőt illeti: ahogy a 2006-os Juventusba, ebbe is igazából elég lenne 2-3 drágább játékost igazolni, ahhoz, hogy Európában is meghatározó csapat legyünk. Ha marad a 3-5-2, akkor kötelező igazolni egy alap kezdő balszélsőt és egy csatárt, de én a jobb oldalt is legalább ilyen fontosnak érzem. És akkor egy meccsen nem Padoint és Pelusot kell majd becserélni, hanem mondjuk Asát és Lichtit. Nem hiszem, hogy ez idén fog megvalósulni, de fogunk költeni a piacon. Jönni fog 20+ milliós "toppléjer", jönni fognak "padoinok" is és remélhetőleg belenyúlunk a tutiba egy fiatallal is, mint idén Pogbával.

Nálam amúgy ő a szezon igazolása/felfedezettje, pláne ha azt is nézzük, hogy ingyen jött. A szezon játékosa Vidal, a csalódás pedig Pirlo, na meg egy kicsit Asamoah, de neki betudom, hogy nem a posztján játszik.

Most pedig megpróbálom teleszarni a topikot képekkel meg videókkal, némelyiken sírtam a röhögéstől:D
  • bakkerman
  • Zsolti9014
    Remélem, egyszer nekem is megadatik, hogy a születésnapomon ünnepelhetem a Juventus bajnoki címét! :)

Bár ennek a realitás nem igazán nagy. Nagyon fura szezonnak kellene lennie annak, amelyben január közepére már ünnepelhetünk. :P
  • forzajuve5
    nagyon örülök a bajnoki címnek :D ezt akartam írni
  • forzajuve5
    sajnos nem láttam a meccset. nagyon örülök a meccsnek. ez már a 2. alkalom mikor bajnoki címet kaptam szülinapra :)
  • Breki33
  • Grove4
    GRAT A CSAPATNAK!!! Ittam, iszok is tovább!
  • wright
    Jelentkezz az inter topic-ban matekórára :DDD
  • wright
    Azért a realitás talaján maradunk valószínűleg :D
  • Zsolti9014
    Köszönjük a csapat nevében a gratulációt a 31. bajnoki címhez! :)
  • Rockynhooo

WTF? Rögtön pia meg szivar? :DD Este gondolom jönnek a csajok is
  • Rockynhooo
    Ale üzenete :)
  • IXEMGabeo
    ?:D
  • Rockynhooo
    itt lehet nézni az ünneplést.

Mikor benyomtam, akkor Conte épp beugrott valami medencébe :D
  • szucsy89
    grat a 29hez!
  • IXEMGabeo
    jönne Falcao bírnátok mi?:D
  • wright
    Én most valamiért jobban hiszek az erősítésekben mint tavaly.Szerintem 1 nagyobb név érkezni fog,persze remélhetőleg senki nem távozik a meghatározó játékosok közül.
  • banok
  • Trunks
    Ezt is behúztuk valahogy. Gratulálok az egész csapatnak, nem nagyon volt olyan pillanat augusztus óta, amikor nagyon kérdéses volt, hogy ki lesz a bajnok. Jövőre talán picit nehezebb dolgunk lesz. A Milan biztosan jobb csapattal vág neki a következő szezonnak, mint azt a jelenleginek tette, ugyanakkor a Napolinak nem elég bő a kerete a többfrontos küzdelemhez. Ha pedig Cavani is távozik, akkor nagyon nehéz dolguk lesz.

Emellett nekünk is le kell vonni a tanulságokat és továbbfejlődni, mert van hová. A mercato is fontos lesz, de nem várok tőle túl sokat. Jön Llorrente, Conte is biztos hoz vkit az Atalantából, hozunk melléjük egy öreg és/vagy béna csatárt és meg is vagyunk.
  • IXEMGabeo
    grande Juve. Igaz h marha kevés olasz meccset láttam idén (DIGI), de akkor is örülök

31. bajnoki cím
  • Zsolti9014
    BRAVÓ JUVENTUS! :)
  • wright
    31!!!!!!!!
  • Trunks
    Ez nagyon szép gesztus volt Vidaltól. Nem lehet elengedni a nyáron.
  • Trunks
    Elegem van már Contéból. Semmiből nem tanul. Makacsul ragaszkodik. Vannak alapszabályok: Vucsinics nem jöhet le semmi áron, Padoinnak vagy Pelusónak minden meccsen be kell állnia. Conte megint arra megy, hogy bemákolunk egy gólt a végén valahogy.
  • Trunks
    Felállt védelem ellen teljesen ártalmatlannak tűnik ez a felállás. Gyakorlatilag nem tudtunk gólhelyzetet kialakítani 45 perc alatt, pedig szinte folyamatosan nálunk a labda. Ha pedig csak és kizárólag Vucsinics lehet a center, akkor nem jósolok nagy jövőt ennek a formációnak.
  • banok
    15.00 Juventus-Palermo
    tv: Sportklub hu
    streamek:
  • 9csöves9
    piros betűs ünnep van, tökéletes időzítés a bajnoki címre:))

• 9csöves9
    na ide ezt akartam linkelni

• 9csöves9
    én kétlem. ilyen könyveket csak akkor fordítanak le magyarra, ha van benne dugás,kurvák,bűnözés,drog,alkohol stb...
  • Grove4
    Ez nagyon jó kérdés, én is megvenném.
  • forzajuve5
    Pirlo könyve megjelenik magyarul?
  • 9csöves9
    kb ilyen lesz

• 9csöves9
    Én örülnék neki, több van benne mint amit Madridban kihoztak belőle. Jó korban van és ha tényleg nem számolnak vele akkor pénzügyileg is előnyös lehet a dolog.
  • forzajuve5
    Higuain biztosan távozik a ma megjelent hírek szerint, de egyáltalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy Ő az akire szükségünk van.
  • Trunks
    De rajtuk kívül a Realból senki nem érdekelhet minket. Kérdés, hogy vmelyikük távozik-e egyáltalán, mert ha Mourinho búcsút int, akkor tiszta lappal indulhat mindenki.