44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    igen, szerintem is fontos szerepet játszott a bajnoki címekben (főleg az elsőben), gondolom ő azért került be a felsorolásba, mert tényleg kicsit lehúztak minket, elképesztően pocsék formában volt előtte és röhögve adták el. Islából meg nagyon rosszul nem fogunk kijönni, kockázatos volt a biznisz egy térdszalag szakadás után, de gondolom épp ezért jött csak felesben. ha nyáron sikerül felépíteni akkor van egy jó univerzális játékosunk, ha meg nem akkor vagy az Udinese perkálja ki nekünk a felét, vagy eligazol egy 3. csapathoz.

Marottáék munkája abból a szempontból védhető, hogy nekik a teljes keretet kellett kicserélni, tehát sokkal több volt az esélye annak is hogy valakivel nagyon melléfognak (Martinezt még most sem hiszem el), ráadásul úgy, hogy még bőven fizetni kellett Seccoék rosszul megkötött szerződéseit meg az átigazolási részleteket. csak Chiellini,Buffon és Marchisio van 3 évnél régebb óta a csapatnál, természetesen egyiknek sincs köze a Secco féle brigádhoz.

ami világosan látszik évekre visszamenőleg is, hogy elképesztően nevetséges, hogy mennyivel többet kell fizetni egy játékosért, ha a ligán belülről igazolunk. ráadásul olyan játékosokról beszélünk, akiknek volt egy esetleg kettő jó szezonjuk. Melo kétszer annyiba került mint Vidal, pedig aztán...
    mondjuk ez nem csak nálunk van így, az Inter például nyáron egészen brutál összeget fog leszurkolni Icardiért, pedig neki még 1 jó szezon sincs a lábában, csak egy jó másfél hónap. ősszel még imádkoztak a Samp drukkerek, hogy nehogy a kezdő közelébe kerüljön.
  • wright
    Én Vucinic-t simán kivenném a felsorolásból!Sokszor kihúzott minket a szarból ellentétben a többivel...
  • Trunks
    Az elmúlt 5-6 évben szerintem minden egyes nyáron elszórtunk 10-20 milliót olyan játékosokra, akikről a) lehetett tudni, hogy nem Juve-szintűek [Martínez, Motta], b) esetleg megütötték volna a szintet, de kegyetlenül átvágtak minket a vételárral [Melo - ő például szerintem jó igazolás volt, de 25 millió bőven-bőven túlzás, Vucsinics - vele is kegyetlenül átbasztak, a formán kívüli, Romának nem kellő Vucsinicsért 15 millát pengettünk ki].

Annyira beleéltem magam, hogy ki is kerestem nektek. :)

2007/08: Tiago (15M), Jorge Andrade (10M), Almirón (9M), Molinaro (2,5M).
    2008/09: Amauri (22,8M) (!!!!!!!!)
    2009/10: Grosso (2M), Felipe Melo (25M)
    2010/11: Martínez (12M)
    2011/12: Padoin (5M), Vucsinics (15M), Giaccherini (7,25M), Motta (3,75M)
    2012/13: Isla (9,4M)

Direkt csak a drágább embereket vettem bele. Némileg lehet vele vitatkozni, mert például Padoin lehet nem volt olyan rossz igazolás, de nélküle is simán meglennénk, míg Isla lehet nem volt rossz vétel, senki nem gondolta, hogy nálunk ennyire pocsék lesz. Emellett pl. Poulsen, Elia vagy Kraszics sem szerepel itt, bár a dánon kívül mindegyikük leszerepelt, ennek ellenére szerintem nem volt rossz döntés egyikük megvétele sem az adott pillanatban.
  • wright
    Mindenképpen roubinho-kat és balotelli-ket akar a csapatába pazzini-vel karöltve ;)
  • szucsy89
    (-a keret jelenlegi egyetlen csatárjára sem tart igényt amennyiben jó ajánlat érkezik értük)

LOOL, magyarul egyiket se tartja semmire :D
  • 9csöves9
    hát kíváncsi leszek. azért az a 6-8 ember elég soknak tűnik, ha lófasz áron hozzuk őket akkor is. az utóbbi években mindig volt 3-4 igazolás akik nélkül tulajdonképpen nagyon jól meglettünk volna, nem kéne ezt megint eljátszani.
  • Breki33
  • Breki33
  • forzajuve5
    Conte két évre írt alá, évi 5 milliós fizetéssel. nem rossz :).
    állítólagos részletek a tegnapi tárgyalásról:
    -két klasszis csatárt kért, ebből az egyik befejező
    -további 6-8 játékos a keret vérfrissítésére
    -Vidal és Pogba nem eladó
    -nagyobb beleszólást szeretne az igazolásokba
    -nem kapta meg a kért erőnléti edzőt
    (-a keret jelenlegi egyetlen csatárjára sem tart igényt amennyiben jó ajánlat érkezik értük)
  • Trunks
    Szerződésben? Ilyenről még nem is hallottam. Régebben ez biztos úgy volt, hogy x mérkőzésen pályára kellett lépni, hogy kaphass érmet. A PL-ben például 10 meccsen pályán kell lenned:
    "How many matches must a player have appeared in to receive a league-winning medal?
    Players are required to have made 10 appearances in a club's first team to qualify for a medal."
  • forzajuve5
    nevezve lettek sok találkozóra. viszont igazából ez azon múlik mi van a szerződésben
  • Trunks
    Szépen hangzik. Kérdés mi igaz belőle. Nehezen tudom elképzelni, hogy Vucsinicset például elengedje Conte. Védelembe egy tapasztalt csereember kell, semmi több. Bár szerintem Cáceres is meg tudná oldani ezt a posztot, vmiért Conte nem favorizálja. Viszont szélső- és csatár se ártana. Azért 4-5 ember eladásával 15-20 millió euró befolyna, annyiból lehetne azért épkézláb csatárt találni.
  • Grove4
    Zsíííííííííír!
  • 9csöves9
    Gianniék fordítják amúgy a Pirlos könyvet, szóval kapható lesz magyar nyelven is.
  • 9csöves9
    most zajlik a megbeszélés Conte és Agnelliék között. amik eddig kiszivárogtak: Conte mindenképp kér 1 védőt és 2 szélsőt, valamint bármelyik csatárunkat elengedné ha ajánlat érkezik értük. a személyzetet érintően is van egy kérése, Ventronét akarja visszahozni. Lippinél ő volt az erőnléti edző, híresen kemény, neki tulajdonítják az akkori kivételes erőnlétünket( na meg az EPOnak!). tavaly is kérte, de Ventrone állítása szerint a vezetőségben valaki nem szeretné viszontlátni.
  • Grove4
    tuttosport!
  • wright
    Aztán úgy jártok mint Pirlóval :D :D
  • szucsy89
    A Tuttosport szerint a napokban Bonera Torinóban járt, és aláírta szerződését a Juventussal. A 31 éves játékosnak június 30-án jár le a szerződése a Milannal.

(milannews)

• Trunks
    Ők miért kapnak egyáltalán érmet? Elég ha vki egyetlen bajnokin pályára lép? Vagy mennyin játszottak, kettőn? Vicc.
  • forzajuve5
    tényleg, azt már el is felejtettem. utána pedig jönnek a szokásos országon belüli minitornák...
    szerencsére Conte és a stábja elég jól meg tudják oldani az ilyen helyzeteket, és jól teszik össze a felkészülést és a szezont
  • forzajuve5
    Anelka mindenhol ott van :). személy szerint sajnálom, hogy nem kapott lehetőséget. persze nem tartom lehetetlennek, hogy megtartjuk utolsó számú csatárnak és majd az olasz kupa meccseken eljátszogat :)
  • 9csöves9
    ráadásul Amerikába is megyünk majd bohóckodni...nem lesz valami tökéletes felkészülés, jó lenne ha legalább az igazolásokat hamar le lehetne tudni
  • 9csöves9

http://video.sky.it/sport/calcio-italiano/del_piero/v159394.vid
  • Rockynhooo
  • forzajuve5
    most nézem, hogy többeknek sajna nem igazán ér véget a szezon, mert júniusban Konföderációs kupa Brazíliában. az olasz válogatott játékosainknak így nem sok pihenő fog jutni
  • 9csöves9
    tegnap volt egy hosszú Agnelli interjú a sky-on, kikerült a hivatalos oldalra is.

Agnelli

A zingaroval kapcsolatosan eléggé rövidre zárta a dolgokat:

"-Is Ibrahimovic a possible target for Juventus? Would you like to have him back?
    -No.
    -Sure?
    -Sure."
  • Fabio Capello
    szöszi a második képen huhuhúúú
  • 9csöves9
    Bendtner eljött az Arsenaltól egyből bajnok lett:D

Sebának meg úton van, választhatott volna valami kosaras csajt, és akkor kiátlagoltak volna egy 1,80-as focista méretű srácot:D

Agnellinek meg ha jól láttam csak lánya van, le kéne gyártania azért egy fiú örököst is
  • forzajuve5
    Anelka és Bendtner... megküzdöttek azért az éremért :D.
    nem is tudtam, hogy ilyen sok játékosunknak van már gyereke
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
    és az a legnagyobb baj, hogy ez már visszafordíthatatlan. pláne, ha lesznek új Cityk, Psg-k...
  • wright
    Na igen a fizetés....Tegnap két spanyol siker is volt egyéb sportokban(Alonso,Nadal) és mindketten megemlítették hogy tudják mekkora pénz a spanyol szurkolóknak kimenni buzdítani őket.Kezdenek rájönni az élsportolók hogy halandó ember fel sem foghatja azt a pénzt amit ezek keresnek.Elfajzott a világ nagyon.Alonso 20X millát keres...Nadal is brutál sokat.
  • 9csöves9
    jó játékosnak tartom, de egyszerűen olyan fizetést bulizott ki magának Manchesterben, hogy mi a felét sem tudnánk állni. ilyen kaliberű sztárra esélyünk sincs.
  • wright
    Nagyon elborult ötlet Rooney?Tudom hogy angol,meg drága stb...De én szívesen elnézegetném zebraként.
  • 9csöves9
    no hát nem lesz meg a rekord, a srácok kicsit elkényelmesedtek. amúgy élvezetesebb volt mint az utóbbi hetek meccsei, nem bántam, hogy nekünk kellett futni az eredmény után. hétvégén azért a Sampot ütni kéne. szegény Marronénak nagyon nem ment a Pirlo pozíció, gondolom ez csak megerősítette Contét abban, hogy védőnek kell használni. kölcsön kéne adni, valahova ahol játszik 25-30 bajnokit, mert sokkal több van ebben a srácban.
  • 9csöves9

• 9csöves9

• 9csöves9
    13,8 milliós nyereséggel áll eddig idén a klub, tavaly ilyenkor -39.5 millió volt a mérleg.nemzetközi viszonylatban nem nagy szám, de Olaszországban már nagy szó ha valaki nem vaskos minuszokat termel.ennyit számít a BL meg a stadion, ezek nélkül minden olasz topcsapat megy a levesbe...

közben megy a firkászoknál a téma, hogy esetleg Conte lelép. szerintem valójában nincs ilyenről szó és hamarosan hosszabbít. persze újabb fizetésemeléssel és nagyobb beleszólással az átigazolásokba. könnyen lehet, hogy ennek Marotta issza meg a levét és amolyan angolos menedzser szisztéma honosodik meg nálunk. nem nagyon örülnék neki, ki tudja milyen eltitkolt fiai vannak még Conténak Padoinékon kívül:)

ma mutatják be az új mezeket, ilyen se volt mostanában nálunk
  • 9csöves9
    közben megvan az újabb 3 pont, újfent 0 játékkal. Matri szép gólt lőtt, a többi szóra sem érdemes. ha a hátralévő meccsek is így jönnek akkor Conte megdönti Capello 2006-os pontrekordját. ez azért valamennyire csak motiválja még a társaságot, na meg az, hogy 39 pontot is verhetünk akár az interre:D