44078
-
#38631 na hát itt van Ogbonna. arra azért kiváncsi leszek mennyire lesz népszerű az ultráknál egy toro csk-négerolasz:D
-
#38630 Kár érte, mert tényleg jó kiegészítő arc. Bírom mikor az alapvonal mellett elhúz és vezeti be a kapu felé a labdát :) -
#38629 Eladásokat kell produkálni, ennyi az oka.ritkán adunk valakit úgy el,hogy nincs a nyakukba akasztva a 'felesleges vagyok, vigyetek el bármi áron' cetli. Állítólag Conte megvétózhatta volna, biztos megvan az oka hogy nem tette.Holnap 15.30kor Conte sajtótájékoztató, gondolom lesz róla is szó. -
#38628 én nagyon sajnálom. egy tökéletes kisegítő embert vesztünk vele. Ő az akit bedobsz a 70. percben és felszántja a pályát, valamint a kapu előtt se ügyetlen. sokat tanult már Prandellitől is, akinél egyébként alapember.
várom a nyilatkozatokat amiben elmondják a távozás okait -
#38627 Giaccherinihez mit szóltok? 10 milláért a Sunderlandbe igazol elvileg. igazából nem tartom Juve szintű játékosnak, de simán elfér a keretben, sokszor hozott lendületet a játékba és Conte meg Prandelli is bele van zúgva. mellékesen nevetséges, hogy érte kapunk 10 millát, a 25 millás Meloért meg nem tudunk 5-6 millát behúzni. ebből az összegből Diamantit hoznánk, rá viszont nem érzem, hogy szükségünk lenne. -
#38626 matyi majd nekünk szurkol idegenbe mer asziszi mi vagyunka brazilok:DASDASD -
-
#38624 Pirloé is megjelenik, Gianni mondta még a sportklubon.
Közben megvan Ogbonna, ma már át is eshet az orvosin. 11+3 millió az ára, Immobilét meg majd külön megveszik valamilyen formában. Kissé húzós az ár, de 1-2 éve még 20 milliót rebesgettek vele kapcsolatban. A torot nagyjából csak ellenünk láttam, abból sok mindent nem lehet leszűrni. Mindenesetre a testfelépítése nagyon jó, gyors is, tud balhátvédet is játszani mint Chiellini, csak Ogbonna nem olyan suta a labdával.
Jó lenne most már, ha jönnének az érdeklődők a várható távozókért. Kár, hogy ők sem hülyék, tudják ha kivárnak augusztusig akkor még nyomottabb áron vihetik el a felesleges embereinket. -
#38623 Na ez egy nagyon jó hír!
OFF
Ha már könyvek. Azért is örülök ennek, mert úgy döntöttem, mostantól megveszem az ilyen önéletrajzi könyveket. Feltéve ha nem szívem meg úgy mint azzal ami Mourinhorol jelent meg... Egy magyar csávó írta, de kb wiki összeollózás kronológiai sorrendben leírva a karriere. Viszont Zlatan könyvét, hogy megvettem örültem. Jó volt elolvasni. Mindenképp olyat kell, amit maga az ember "írt" akiről szól. Most Rafa Nadal könyvét tervezem megvenni. De ha kijön ez az Alexes akkor az is tuti a polcra kerül. Aztán 10 év múlva hátha lesz egy szép kis gyűjtemény :) Kár, hogy Raúl Gonzalez könyve nem jelent meg magyarul, remélem Pirloé megfog. -
#38622 Pirloéról lehet tudni valamit? -
#38621 Alessandro Del Pierónak, a Juventus és az olasz labdarúgás kultikus figurájának önéletrajzi ihletésű könyve ("Giochiamo ancora") 2013 szeptemberében Magyarországon is megjelenik.
https://www.facebook.com/pages/Alessandro-Del-Piero-J%C3%A1tsszunk-m%C3%A9g/381517835293142 -
#38620 ez a kálcsó...:D
közben Gomez aláírt a violákhoz, elég komoly fizetésért, Jovetic eddigi keresetének majdnem a dupláját fogja kapni. nem lesz ott rossz csapat, pláne, ha Rossi is újra játszhat. gondolom ezután a Jovetices pletykák megint felerősödnek, 1000% hogy távozik Firenzéből. -
#38619 Kb. :D :S -
#38618 jobb helyeken ezt pénzmosásnak hívják :D -
#38617 óriási bizniszek mennek itt kérem. ilyenek csak Olaszországban vannak:
Megvesszük Gabbiadini másik felét az Atalantától, amit le is passzolunk a Sampnak, hogy megkapjuk Zaza 50%-t. Zazát egyből elküldjük a Sassuoloba kölcsönbe és megkapjuk Berardi 50%-t is. így három tehetséges olasz csatár 50 %-a lesz nálunk.az már más kérdés, hogy valószínűleg egyikük sem fog az elkövetkezendő 2 évben egy percet sem játszani a Juventusban... -
wright #38616 Akárhogy is nézzük,amióta itt van nyertünk 2 bajnoki címet az általa IS vásárolt játékosokkal.A klub anyagi helyzete javul,nincs 2-3 agyonfizetett faszkalap a keretben.Az hogy nem igazol 'nagy sztár'-t,gondolom inkább anyagi megfontolás(nincs rá keret :D ),mint töketlenség.Pár melléfogás pedig mindenhol van,ez 1 ilyen sport....Miattam hosszabbíthatnak vele. -
-
#38614 -
#38613 tegnap megvolt amúgy Llorente sajtótájékoztatója, szimpatikusnak tűnik, olaszul válaszolt a kérdésekre, meg nem tűnik egy idiótának. amúgy a szokásos duma ment, nagyon örül, hogy itt lehet, szar volt neki az elmúlt év, beszélt Contéval néhányszor aki elmondta neki mennyire bízik benne.a Tevezzel alkotott csatárpárról annyit mondott, hogy 6 csatár van a keretben és majd Conte eldönti kinek ad lehetőséget.
Marottát is faggatták a firkászok, Joveticről azt mondta, hogy a firenzeiekkel nehéz dolog nekünk üzletelni, különben is most jött két csatár, befejezettnek tekinti a csatárkérdést. trollkodott is kicsit, megjegyezte, hogy augusztus 31-ig még bármi lehet, még az is, hogy a Fiorentina ingyen nekünk adja Jojot. az amúgy lejön róla, hogy nagyon nyeregben érzi most magát a Kobra, pláne, hogy úgy tűnik Ogbonna és Kolarov is a zsebben van. nagyon meg lennék lepve ha nem hosszabbítanák meg a szerződését. -
#38612 meg ebbe a számba azok a milános hülyegyerekek is beletartoznak akik szerint Tevez a Milanba igazolt... -
wright #38611 Jah...gondolom nálatok is G.Beretta meze fogy most a legjobban..... -
#38610 Azért ettől nem kell hanyatt esni. Nézd azt, hogy a többi "kedvenc" játékos mezét már megvette aki akarta tavaly vagy akár már idén nyáron is... most nyilván mióta bejelentették hivatalosan aki mezt vesz Tevez mezt fog venni. -
nagy hős #38609 Ez is kielegito valasz volt, koszonom csobi ur :f -
#38608 Csak százalékos adatot láttam, miszerint amióta itt van Tevez, az azóta eladott mezek 95%-a az ő nevével volt ellátva. -
nagy hős #38607 Van valamilyen becsult adat a mezeladasrol? Mindig erdekes stat hogy ki "fogy" a legjobban -
-
-
#38604 jó páros lesznek, alig várom, hogy akcióban lássam őket:)
Llorente ma érkezik Torinóba 4 órakor lesz a bemutatója, sajtótájékoztatót ad és körbevezetik a stadionban illetve a múzeumban. a mezszámra kíváncsi leszek, remélem a 17-est beválasztja és akkor újra láthatjuk a 10-17-t együtt.
A Jovetic vonal továbbra is él, bár én ezt már soknak érzem, max akkor jöjjön ha Teveznek vissza kell mennie szemetet szedni Angliába:D. Ma egyébként Vucinic esküvőjén ott lesz Jovetic, ahogy Conte is és néhány csapattárs. már Q,Marrone,Isla fele+3-5 milliós ajánlatról is írnak, de az ilyen játékoscserés bizniszek mindig csak a firkászok fejében születnek meg.
állítólag Conte szabad utat ad De Cegliének, a Lazio, a Samp és a Stoke City érdeklődéséről írnak. ha igazolunk arra az oldalra akkor valóban felesleges itt tartani.
Tevez mezeit viszik mint a cukrot, pedig azt hittem a 10-es szám kicsit visszatartó erő lesz. amióta itt van kis túlzással csak az ő nevével ellátott mezek fogytak.
-
#38603 -
#38602 bemutatás
itt lehet nézni élőben Tevez bemutatását 11:30-tól -
-
#38600 -
#38599 Persze, szerintem is jó ötlet neki adni a 10-est. Hátha több mez is fogy így. Meg szerintem hülyeség is lenne most 5-10 évig pihentetni a 10-es mezt, mert nem akad egy Platini/Baggio/Del Piero-szintű klasszis. -
#38598 ha jól tudom jövőre lejárt volna a szerződése, valamint a Citynél próbálják visszább szorítani a béreket és Tevez heti 190.000 fontja sok volt még City szinten is. ezért mondjuk nagy pacsi Teveznek, jókora összegről mondott le azért, hogy jöhessen.
elég nagy a felháborodás a netes Juventus társadalomban a mezszám miatt, de hülyeségnek tartom. imádom Alexet, ha ő nincs egészen biztos nem Juventus szurkoló vagyok ma, de lehet még a focihoz se lenne közöm. tavaly a klub vissza akarta vonultatni a 10-est, de maga Del Piero tiltotta meg, és ő nyilatkozta, hogy szeretné ha valaki továbbvinné, mint ahogy ő is ment tovább a Platini,Baggio által kitaposott úton. a Juventusba kell egy 10-es.
Tevezzel most el kell hitetni, hogy ő a világ közepe, nem véletlen az sem, hogy a stadionban lesz a bemutatója, nézők előtt, amire nálunk nem is tudom volt e példa korábban. így lehet kihozni belőle a legtöbbet. -
#38597 Na hivatalos. Vki érti amúgy, hogy miért engedték el ilyen nevetséges összegért? Szalai-kaliberű emberekért fizetnek hasonló summákat. Ennyiért kihagyhatalannak tűnik ez az üzlet, remélem jól fogja tolni. Ha szerzünk még egy normális szélsőt, akkor tökéletesnek ítélem a mercatót az elmúlt évekhez képest. -
wright #38596 Sőt,még annál is jobban....Rúgjon 20 gólt,legyen problémamentes és senki nem fog 1 rossz szót szólni. -
CdelG #38595 igen
neki -
#38594 Még most semmiképp sem, viszont szerintem sokan túlmisztifikálják a jelentőségét. -
#38593 Elvileg Tevezé lesz a 10-es mez... hát nem tudom :D Ti neki adnátok? -
#38592 Jovetics nem tűnik rossznak, de azért még szerintem nem mutatott annyit, hogy csak úgy kicsengessünk érte 30 milliót.
Védelembe nem kell senki, mert Conte úgyis bele van buzulva Pelusóba, még a végén ő lesz a kezdő. Jobb szél még elmegy, ha nem a Padoin-Pelus kettős erőlteti Conte Lichti helyén, hanem Cácerest. Bal oldalra mindenképp kellene vki, még ha Pepe jó is lesz, ami azért elég erősen kérdéses. Szívem szerint azért két szélsőt szívesen látnék, akik mindkét szélen bevethetők. Nagyobb lenne a verseny.