Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem véletlen ítélték el, vele az ilyen meg a dán meccseket simán hoztuk volna
Carrera még meg tudta nagyjából a tavalyi szintet közelíteni, legalábbis eredményességben
de Alessió olyan Ferrara utánérzés, tulajdonképpen volt egy jól összerakott csapatunk saját játékával aki bárki ellen esélyes volt most meg ilyen Nakatomo szórakozik velünk.
Még egy hónapot kell kibírnunk csak pont ebben a hónapban lesznek nagyon fontos meccseink.
"Amikor láttam a visszajátszáson a leshelyzetet, arra gondoltam, hogy csupán visszatértünk a szokásos történethez. A játékosok azonban nagyon jól reagálták le a dolgokat és szépen válaszoltak az igazságtalanságra."
Hát a kvannyát!!!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A bíráskodás mindkét csapat szemszögébõl nézve egy kalap fos volt, hihetetlen.
Talán ha nem adják meg a lesgólunkat, akkor felpaprikázódtak volna a srácok annyira, hogy megnyerik a meccset, de így...
A tizenegyes az nevetséges volt, ilyenért 10-bõl 1-szer ha adnak...
A másik dolog: minden sorozatnak meg kell szakadnia egyszer, és talán tényleg teher volt már a játékosoknak. Meg igazából én úgy éreztem, hogy már érlelõdött ez az utóbbi hetekben.
DE: egy ilyen meccsen végképp kiütközik Conte hiánya. Amikor mutatták Stramaccionit, akkor mindig eszembe jutott, hogy ez a fanatizmus most tõlünk hiányzik. Carrerában talán jobban megvolt, mint Alessióban.
Szóval ezért az illetékeseknek köszönet jár, hiába, valakinek fájt, hogy jó a Juve!
Videobíróra: én mindig amellett érveltem, hogy nem kell, mert a játékban benne volt mindig a tévedés, és ez így van rendjén.
Csakhogy: tényleg egyre rosszabb a helyzet, siralmasabb a játékvezetés, több a lesgól, meg nem adott szabályos gól, fantomgól, színészkedés és megtorlatlan szabálytalanság is.
Megoldásként egy olyan dolgot tudnék még elképzelni, hogy kialakítanak egy olyan kamerarendszert, amely le tudja képezni a játékot valami 3D-s (vagy akár 2D-s) animációra, valós idõben, és egy bizottság ezt figyeli, így azonnal meg tudják hozni a döntéseket, amit a bíróval tudnak közölni valamilyen rádiókapcsolaton.
Persze ez sem 100%-os, mert egyrészt nem tudom, hogy ilyen technológia kivitelezhetõ-e (szerintem azért valahogy biztos), illetve nagyon drága is lenne. Nem minden csapat engedhetné meg magának. Mobil eszközökkel meg körülményes lenne.
Plusz ha bizottság, vagyis élõ emberek figyelnék, akkor benne maradna a manipuláció lehetõsége.
De ugyanezt a rendszert lehetne automatizálni is, hogy számítógép értékeli ki az egészet. Gondolok itt arra, hogy magát az egész meccset leképeznék egy 3D-s, vagy akár felülnézetes képre, a kiértékelés meg mûködhetne egy pc-játék mintájára, és lesnél a bíró fülében jelezne a szerkezet.
A 2D-s lesre alkalmas lenne, de a szabálytalanságokhoz már nem tudom elképzelni az automatizálást, mert ott képet kellene forgatni, kiértékelni. Az meg, hogy a játékosokat szereljük fel milliónyi érzékelõvel, egyszerûen hülyeség és utópisztikus. Meg rengeteg meghibásodás lehetõségét tartogatná.
Persze, nem mondom, hogy ez marha egyszerû, de szerintem valahogy kivitelezhetõ lenne.
Mindenesetre valami olyan megoldás kellene, amihez nem kell megszakítani a játékot, mert az se lenne jó, ha élvezhetetlenül szétdarabolnák az egészet. A 3 challenge meg nem annyira jó, mert ugyebár korlátozott, és azon kívül még mindig ott lesz a hiba lehetõsége.
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amici di nessuno...
az eddigi 3 pontok ellenére a játékunk köszönõviszonyban sincs a tavalyival. nyilván ebben Conte hiánya is nagy szerepet játszik, de benne van egy jó nagy adag jóllakottság is ami elfogadhatatlan.
nagy gond nincs, a nehéz meccseink nagy részét letudtuk és vezetjük a tabellát...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amici di nessuno...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A játékvezetés "parádés" volt mindkét oldal kárára, és elõnyére.
Szóval szerintem jókor jött ez a vereség. Remélem kihullunk a BL-bõl, és aztán Conte építkezhet tovább. Idén még egy bajnoki cím kell, és nyáron muszáj lesz költekezni.Plussz ugyebár nagy elõny lesz igazolásoknál, hogy nem egy olyan csapatba kell igazolni, akinek nincs edzõje (mert akkor még nem lehetett tudni mi lesz Contéval)
Jah, és be kell rúgni a helyzeteket. Ha a félidõben simán 3:0-al fordulunk, akkor ez nem történik meg.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Ennél rosszabb bíráskodást a többezer meccs közül egyedül a 2002-es VB-n láttam, igaz ott két alkalommal is.
Kár sorolni a dolgokat, alig volt jó ítélete Tagliaventónak, ami kulcsmomentumban vagy szabálytalanságnál történt. A dolog pikantériája, hogy valszeg mi szívtuk meg azzal, hogy az elsõ gólt megadták. Onnan egyrészt visszaálltunk, másrészt a bíró a várakozásoknak megfelelõen kompenzált, de csak elég késõn, így fél órára zsugorodott a játékidõ.
Inter belõtte a helyzeteit, így megnyert egy kiegyenlített meccset. Ez van, menni kell tovább, a keretünk erõsebb, a bajnokságot így is könnyedén nyerni kéne. Elõbb-utóbb nekik is jön a hullámvölgy.
Amici di nessuno...
Viszont a tabella elsõ helye megvan, és nem kell görcsölni a veretlenség megtartásán.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Én azt mondom, hogy ha ezt a vereséget (ha az lesz) jól kezeli a társaság akkor még jól is jöhet, mert lekerül egy kis teher a vállról.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Liechsteinernek viszont a 2. sárga jött volna...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
túl gyors a játék, hogy elég legyen a 3. ha pedig nincs korlátozva (márpedig nem szabadna), akkor szinte minden támadás végén (a jelenlegi kollektív olasz játékvezetést nézve) megkéne állítani a meccset
#37232: ezt nem tudom ki találta ki, de azóta mindenki ezt szajkózza. Miért állna órákat? Mindenkinek lenne mondjuk 3 challenge-e, mint a teniszben, 1 perc alatt meglenne a döntés mindennel együtt. Igen, 5-10 perccel tovább tartana egy meccs. Hûha. Tényleg sokkal szarabb lenne, mint ha nem lenne egy meccsen 5 totál nevetséges ítélet.
#37228: 100%, hogy les volt, kb. 1 méterrel, ami rengeteg. Nekem elsõ látásra is bõven annak tûnt, tényleg teljesen nevetséges ez így. Ebben legalább igaza van Puzsérnak, még ha nem is kéne 5 percenként felhoznia.
Amici di nessuno...
gólvonaltechnológiát fogják tesztelni a téli klub VB-n
ennyire nem ismerik a két csapatot és a bajnokságot, hogy nincs mirõl beszélniük
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
amúgy láttad már Ranocchiát játszani május óta? jelenleg az egyik legjobb belsõ védõ Európában a szezonban nyújtott teljesítményével (konkrétan a 2 közül az egyik)
jó meccs lesz, annyi biztos!
Amici di nessuno...