Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Ha az eredeti 3 hónapos eltiltása marad Conténak, tegnap már õ ülhetett volna a padon.

Nem véletlen ítélték el, vele az ilyen meg a dán meccseket simán hoztuk volna

Carrera még meg tudta nagyjából a tavalyi szintet közelíteni, legalábbis eredményességben
de Alessió olyan Ferrara utánérzés, tulajdonképpen volt egy jól összerakott csapatunk saját játékával aki bárki ellen esélyes volt most meg ilyen Nakatomo szórakozik velünk.

Még egy hónapot kell kibírnunk csak pont ebben a hónapban lesznek nagyon fontos meccseink.
Zsolti9014
Moratti:

"Amikor láttam a visszajátszáson a leshelyzetet, arra gondoltam, hogy csupán visszatértünk a szokásos történethez. A játékosok azonban nagyon jól reagálták le a dolgokat és szépen válaszoltak az igazságtalanságra."

Hát a kvannyát!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Tudom. Amikor a videobíró-téma elõkerül, mindig az jut eszembe, hogy már régen lenne elõrelépés, ha nem lenne valakinek ellenérdeke.

Hajrá Magyarország!

bakkerman
videóbíró egy jó darabig nem lesz,maximum akkor,ha az egész európai futballt irányitó maffiózók eléggé megszedik magukat,és sikerül elérniük minden célkitûzést. Videóbíró bevezetésével nem lenne több lesgól,kamu büntetõ,les címén elvett szabályos gól stb..,tehát olyan elemek távoznának a futballpályákról,amik létfontosságúak az eredmények manipulálásához,bajnokságok megvételéhez estébé...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
a lefújás után percekig tapsolták a srácokat, Bonu el is sírta magát...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Gratulálok az Internek.

A bíráskodás mindkét csapat szemszögébõl nézve egy kalap fos volt, hihetetlen.

Talán ha nem adják meg a lesgólunkat, akkor felpaprikázódtak volna a srácok annyira, hogy megnyerik a meccset, de így...
A tizenegyes az nevetséges volt, ilyenért 10-bõl 1-szer ha adnak...

A másik dolog: minden sorozatnak meg kell szakadnia egyszer, és talán tényleg teher volt már a játékosoknak. Meg igazából én úgy éreztem, hogy már érlelõdött ez az utóbbi hetekben.

DE: egy ilyen meccsen végképp kiütközik Conte hiánya. Amikor mutatták Stramaccionit, akkor mindig eszembe jutott, hogy ez a fanatizmus most tõlünk hiányzik. Carrerában talán jobban megvolt, mint Alessióban.
Szóval ezért az illetékeseknek köszönet jár, hiába, valakinek fájt, hogy jó a Juve!

Videobíróra: én mindig amellett érveltem, hogy nem kell, mert a játékban benne volt mindig a tévedés, és ez így van rendjén.
Csakhogy: tényleg egyre rosszabb a helyzet, siralmasabb a játékvezetés, több a lesgól, meg nem adott szabályos gól, fantomgól, színészkedés és megtorlatlan szabálytalanság is.

Megoldásként egy olyan dolgot tudnék még elképzelni, hogy kialakítanak egy olyan kamerarendszert, amely le tudja képezni a játékot valami 3D-s (vagy akár 2D-s) animációra, valós idõben, és egy bizottság ezt figyeli, így azonnal meg tudják hozni a döntéseket, amit a bíróval tudnak közölni valamilyen rádiókapcsolaton.
Persze ez sem 100%-os, mert egyrészt nem tudom, hogy ilyen technológia kivitelezhetõ-e (szerintem azért valahogy biztos), illetve nagyon drága is lenne. Nem minden csapat engedhetné meg magának. Mobil eszközökkel meg körülményes lenne.
Plusz ha bizottság, vagyis élõ emberek figyelnék, akkor benne maradna a manipuláció lehetõsége.

De ugyanezt a rendszert lehetne automatizálni is, hogy számítógép értékeli ki az egészet. Gondolok itt arra, hogy magát az egész meccset leképeznék egy 3D-s, vagy akár felülnézetes képre, a kiértékelés meg mûködhetne egy pc-játék mintájára, és lesnél a bíró fülében jelezne a szerkezet.

A 2D-s lesre alkalmas lenne, de a szabálytalanságokhoz már nem tudom elképzelni az automatizálást, mert ott képet kellene forgatni, kiértékelni. Az meg, hogy a játékosokat szereljük fel milliónyi érzékelõvel, egyszerûen hülyeség és utópisztikus. Meg rengeteg meghibásodás lehetõségét tartogatná.

Persze, nem mondom, hogy ez marha egyszerû, de szerintem valahogy kivitelezhetõ lenne.

Mindenesetre valami olyan megoldás kellene, amihez nem kell megszakítani a játékot, mert az se lenne jó, ha élvezhetetlenül szétdarabolnák az egészet. A 3 challenge meg nem annyira jó, mert ugyebár korlátozott, és azon kívül még mindig ott lesz a hiba lehetõsége.

Hajrá Magyarország!

Fabio Capello
Alulmaradtunk, de igazándiból egy kicsit meg is érdemeljük, illett volna kihasználni az elsõ félidõ helyzeteit, és nem elaludni a másodikra. A játékvezetést felesleges kommentálnom, már megtették elõttem, mindkét csapat részére voltak olyan elnézések, hibák, amit még a nyolcvanéves öreganyám is jól ítél meg. nevetséges ami per pillanat Olaszországban bírói tevékenység címén fut...

limperatore
jó a milan elleni meccs vicc lesz.... milan az alsóházat képviseli

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Trunks
Ja, csak kb. mindenkivel otthon játszottunk, aki számít. Egyedül Udinében és Firenzében játszottunk, a Milannal és a Lazióval pedig nem találkoztunk. Úgyhogy a szezon 2. fele nehezebbnek ígérkezik, ettõl függetlenül Conte visszatértével nem lehet gond.

Amici di nessuno...

9csöves9
hát ezt kurvára megérdemeltük, meg az Inter is a gyõzelmet. ez van, talán tényleg egyetlen pozitívum, hogy pont jókor jön egy ilyen nagy pofon. amúgy az Inter nem csinált semmi extrát, hozták az utóbbi hetek stabil játékát meg a jó kontráikat és ez a leült fos játékunk ellen pont elég volt.miért nem lehetett azt csinálni mint a Roma ellen, amikor 3-0-nál azt kiabálta Marchisio, hogy ne álljunk le?

az eddigi 3 pontok ellenére a játékunk köszönõviszonyban sincs a tavalyival. nyilván ebben Conte hiánya is nagy szerepet játszik, de benne van egy jó nagy adag jóllakottság is ami elfogadhatatlan.

nagy gond nincs, a nehéz meccseink nagy részét letudtuk és vezetjük a tabellát...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Plusz nem mindegy melyik kalapba kerülünk jövõre/2 év múlva. Meg hogy mikor szerzi vissza az olasz foci a 4. BL-helyet.

Amici di nessuno...

én meg remélem a Juve bejut a 16 közé azért az mégiscsak bevétel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Csacsi
Ennyit tesz egy agilis edzõ hiánya. Strama azt képviseli, amit Conte. Idén Conte nélkül 1 meccsre sem nagyon emlékszem, amikor elõnyben nem álltunk vissza. Contéval ez sosem fordult elõ.

A játékvezetés "parádés" volt mindkét oldal kárára, és elõnyére.

Szóval szerintem jókor jött ez a vereség. Remélem kihullunk a BL-bõl, és aztán Conte építkezhet tovább. Idén még egy bajnoki cím kell, és nyáron muszáj lesz költekezni.Plussz ugyebár nagy elõny lesz igazolásoknál, hogy nem egy olyan csapatba kell igazolni, akinek nincs edzõje (mert akkor még nem lehetett tudni mi lesz Contéval)

Jah, és be kell rúgni a helyzeteket. Ha a félidõben simán 3:0-al fordulunk, akkor ez nem történik meg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Igen, Breki, nyugodj meg! Már a múlt héten is kiderült, hogy Militóhoz ha hozzáérnek a 16-oson belül, az axióma szerint 11-es! Mit beszélsz itt kamutizirõl?!

Amici di nessuno...

Itt nem bírózni kell....Ma abszolút megérdemelte az inter a gyõzelmet.Úgy léptek pályára ahogy mi szoktunk,azzal a mentalitással.Ennyi.Legalább ez a teher lemegy a nyakukról,hogy veretlenség....Conte levonja nekik a konzekvenciát(leüvölti pár ember fejét) aztán mehet a verseny az interrel.
Trunks
Hát ennyi volt.

Ennél rosszabb bíráskodást a többezer meccs közül egyedül a 2002-es VB-n láttam, igaz ott két alkalommal is.

Kár sorolni a dolgokat, alig volt jó ítélete Tagliaventónak, ami kulcsmomentumban vagy szabálytalanságnál történt. A dolog pikantériája, hogy valszeg mi szívtuk meg azzal, hogy az elsõ gólt megadták. Onnan egyrészt visszaálltunk, másrészt a bíró a várakozásoknak megfelelõen kompenzált, de csak elég késõn, így fél órára zsugorodott a játékidõ.

Inter belõtte a helyzeteit, így megnyert egy kiegyenlített meccset. Ez van, menni kell tovább, a keretünk erõsebb, a bajnokságot így is könnyedén nyerni kéne. Elõbb-utóbb nekik is jön a hullámvölgy.

Amici di nessuno...

Egyetértek amúgy. Engem az bosszant, hogy a második félidõben egyszerûen nem találtuk a játékunkat. Nekem nem tetszett amit játszottunk... De azért grat, majd otthon kaptok😊😄
gercse
Legalább egy teherrel kevesebb, szerintem egy idõ után ez a veretlenség már nagy teher a játékosok nyakán.
Viszont a tabella elsõ helye megvan, és nem kell görcsölni a veretlenség megtartásán.

Lehet épp ez volt a Juve veszte, hogy az 1. percben lõttek egyet...
WuFraZselic
nyilván örül minden Inter-drukker, de ez a meccs az inkompetens játékvezetés miatt alakult úgy, ahogy... biztos vagyok benne, hogy mi sem keressük a labdát az elsõ 15-20 percben, amikor lõhettetek volna 2-3gólt, de lehet késõbb betaláltok 3x. ugyanez igaz, ha leküldik Liechsteinert a 35. percben, stb

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Grove4
Na ha a bíró nem is, de az élet igazságot szolgáltatott. Jobb ez így mindenkinek bár elõre látom egy két hegytroll faszkalap így is azzal fog jönni, hogy nem fizettünk eleget, meg hogy úgy sem sikerült nyerni, hogy megvettük a bírót, meg satöbbi.

Én azt mondom, hogy ha ezt a vereséget (ha az lesz) jól kezeli a társaság akkor még jól is jöhet, mert lekerül egy kis teher a vállról.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
egyértelmû piros
WuFraZselic
ez a belépõ sárgát ért volna, pirosat még ennél a bírónál sem, te sem gondolod komolyan
Liechsteinernek viszont a 2. sárga jött volna...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Csacsi
Ez a bíró nem következetes, ha az 11-es volt, akkor Giovinco is, itt meg ami Vidallal történt, szintén semmi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Trunks
Ez már travikomédia. Két teljesen szabálytalan gól, két meg nem adott piros lap.

Amici di nessuno...

Trunks
Várható volt, hogy kompenzálni fog a bíró. Chiellini sárgája se volt semmi, de ez annyira semmi nem volt, hogy Militónak járt volna lap. Úgy látszik az argentín ezt minden héten eljátsza.

Amici di nessuno...

Breki33
újabb milito kamu 11-es 😊
WuFraZselic
tudom, hogy nem csöves intézi a bíróküldést, szóval felesleges a Juve-drukkereket gyûlölni...

Grove4
Valahogy meg kéne oldani (21 században nem igaz, hogy nincs valamilyen technológia), na de látod, hogy te sem tudsz rá megoldást, tehát a bírói hiba benne van a játékban (engem is bosszant, hogy ennyi), de ha téved í bíró, akkor nem a csapat a hibás. Jó nyilván nem rád gondolok, te nem mondtál ilyet. Vagy akkor legyen 4 partjelzõ félpályánként 2-2 (jó mondjuk ez lehet hülyeség mert kavarodás lenne belõle ... nem tudom :/)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

WuFraZselic
tegyük fel az 1. félidõben mind a három challange-ét elhasználta volna most az Inter, és mi lenne így a 2.-ban?

túl gyors a játék, hogy elég legyen a 3. ha pedig nincs korlátozva (márpedig nem szabadna), akkor szinte minden támadás végén (a jelenlegi kollektív olasz játékvezetést nézve) megkéne állítani a meccset

Trunks
Juhár is tragédia volt. De ez a Somos-Puzsér-Kokó hármas mindent überel. Somos Chiellini és néha Vucsinics helyett is Marchisiót mond, Puzsér pedig élõben nézi a meccset vagy mi? Folyamatosan elnézi a szituációkat, lásd Asamoah felpattant beadása: "rossz beadás lesz veszélyes". Köszönjük.

#37232: ezt nem tudom ki találta ki, de azóta mindenki ezt szajkózza. Miért állna órákat? Mindenkinek lenne mondjuk 3 challenge-e, mint a teniszben, 1 perc alatt meglenne a döntés mindennel együtt. Igen, 5-10 perccel tovább tartana egy meccs. Hûha. Tényleg sokkal szarabb lenne, mint ha nem lenne egy meccsen 5 totál nevetséges ítélet.

#37228: 100%, hogy les volt, kb. 1 méterrel, ami rengeteg. Nekem elsõ látásra is bõven annak tûnt, tényleg teljesen nevetséges ez így. Ebben legalább igaza van Puzsérnak, még ha nem is kéne 5 percenként felhoznia.

Amici di nessuno...

gercse
Meg aztán simán lehetne minden meccsre egy "bizottság", aki ugyanígy mint mi, rögtön visszanézi a szituációt videón, és szimplán bemondja, hogy les volt vagy sem, viszont így a partjelzõ sosem húzhatná be szinte a lest, csak ha nagyon egyértelmû...

Grove4
A lesekkel több a probléma, meg lehetne úgy oldani, hogy lenne partjelzõ is és videóbíró is és meghatározott számú visszajátszást lehet igénybe venni. Valamit akkor is kell tenni, mert ez nem állapot, próbálgassák, hogy mi a legjobb megoldás, ha reklámfilmekre meg gólbíróra van pénz, akkor erre is legyen!

WuFraZselic
videóbíró szinte biztos, hogy nem lesz (bár ez elmúlt hetek felerõsítik a szükségletét), a folyamatos reklamálások miatt órákat állna a játék 90 perc alatt

gólvonaltechnológiát fogják tesztelni a téli klub VB-n

Grove4
Puzsérnak a Juve nyalása már engem is idegesít! Ott volt a Digin pl. Juhár, na õ jó volt. Puzsérnak is megvan a lexikális tudása, csak az elõadásmódja olyan tenyérbemászó, hogy ... meg állandóan ajnározza a játékosokat. A videóbírót meg be kell vezetni! Errõl nem tudtok valami infót, hogy napirenden van-e egyáltalán?

WuFraZselic
ilyen emberektõl mit vársz?!
ennyire nem ismerik a két csapatot és a bajnokságot, hogy nincs mirõl beszélniük

Grove4
Lesz olyan Juve (-Inter) meccs, ahol nem említik meg a Calciopolit? A kommentátorok is kurvára hozzájárulnak ahhoz, hogy ilyen szar a viszony a két tábor között.

Grove4
Amúgy én nem mondanám 100%-ba, hogy les volt (csak igen valószínû, hogy az volt), mivel nem volt vonalban a kamera.

Trunks
Na Tagliavento hivatalosan is a zsebünkben van...

Amici di nessuno...

Grove4
Ha les volt, elmehet az össze partjelzõ a faszba :@@@@@

Breki33
ott a dugó 😛
banok
20.45 Juventus-Internazionale
tv: Sportklub
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about19.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
<#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Grove4
Ebben a szezonban tényleg jó Ranocchia! Én csak egyet akarok, ne a bírók legyenek a fõszereplõk!

limperatore
ranocchiat nezted iden??

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
erre most mondhatnám, hogy az idei csatárteljesítményetek alapján nem lesz gondja a védelmünknek <#idiota>

amúgy láttad már Ranocchiát játszani május óta? jelenleg az egyik legjobb belsõ védõ Európában a szezonban nyújtott teljesítményével (konkrétan a 2 közül az egyik)

jó meccs lesz, annyi biztos!

Trunks
Egyértelmûen a két védelmen dõlhet el a meccs. Ranocchia többször megmutatta, hogy nem egy olasz élcsapatba való, Samuel pedig már jó ideje túljutott a csúcson. Itt lehet megverni õket. Vmint a középpálya közepén.

Amici di nessuno...

Breki33
limperatore
az biztos, csak kérdés kinek a zsebében 😄